fb

Βραζιλία – Ιγκουασού – Αργεντινή 5* - Ουρουγουάη, με διαμονή και σπάνιες πτήσεις για Μοντεβιδέο | Ιούλιος-Αύγουστος 2024

Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πολύ δημοφιλές ταξίδι του Versus Travel στη Νότια Αμερική, το οποίο εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. Άξονας του προγράμματος αυτού είναι να συνδυάσουμε τις δύο διασημότερες και πιο κοσμοπολίτικες μητροπόλεις της Λατινικής Αμερικής (Μπουένος Άιρες & Ρίο ντε Τζανέιρο) με τη «λιλιπούτεια» Ουρουγουάη και τα θαύματα της φύσης (Καταρράκτες Ιγκουασού, Δέλτα του Τίγκρε) σε μία εξαιρετική τιμή αλλά με άριστες προδιαγραφές και τέλεια ροή. Χάρη στη μεγάλη εξειδίκευσή μας στην αμερικανική ήπειρο (κι από κει σε όλο τον πλανήτη), γνωρίζουμε πως η Βραζιλία, η Αργεντινή και η Ουρουγουάη, σε αντίθεση με τη γενική αντίληψη, δεν είναι τελικά και τόσο… οικονομικές χώρες. Και επειδή αρχή μας είναι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, οργανώσαμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο με γεύματα, ειδικές ξεναγήσεις, θεάματα και εκδρομές στην αρχική τιμή – τοπικά όλα αυτά κοστίζουν ακριβά, όπως π.χ. η βραδιά τάνγκο στο Μπουένος Άιρες και η διπλή ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού.
Επιπλέον όμως, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ ποιοτικές προδιαγραφές. Όλες οι διανυκτερεύσεις μας γίνονται σε ξενοδοχεία 5* (4* στο Μοντεβιδέο), κεντρικότατα και στα σωστά σημεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Μπουένος Άιρες μένουμε δίπλα στον κοσμοπολίτικο πεζόδρομο Φλόριδα και στο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς πάνω στην Κοπακαμπάνα! Το ίδιο ισχύει και για τους Καταρράκτες Ιγκουασού, το ξενοδοχείο μας είναι το καλύτερο 5* στην περιοχή.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας ξεκινά από το Μοντεβιδέο, την «ευρωπαϊκή» μεγαλούπολη της Ουρουγουάης και συνεχίζει στο «λιμάνι των καλών ανέμων», το Μπουένος Άιρες, εδώ που γεννήθηκε το τάνγκο, εδώ από όπου ξεκινά η ίδια η Αργεντινή. Απολαμβάνουμε την πόλη με εκτεταμένες ξεναγήσεις, φτάνοντας μέχρι το Δέλτα του Τίγκρε και κατόπιν συνεχίζουμε για τους διάσημους Καταρράκτες του Ιγκουασού, φυσικό σύνορο Αργεντινής-Βραζιλίας. Μένουμε στην περιοχή και περιηγούμαστε στους καταρράκτες και από τις δύο πλευρές, πριν προχωρήσουμε για την πιο αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη πόλη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, που έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

 • Εξαιρετικές πτήσεις που φτάνουν στο Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη) και επιστρέφουν από το Ρίο ντε Τζανέιρο
 • Επισκεπτόμαστε την Ουρουγουάη σε βάθος. Αφιερώνουμε 2 διανυκτερεύσεις στο Μοντεβιδέο, κάνουμε εκδρομή στο διάσημο θέρετρο διακοπών, την Πούντα ντελ Έτσε. Γνωρίζουμε την πανέμορφη αποικιακή πόλη Κολόνια στα νότια και μεταβαίνουμε με φέρι στο Μπουένος Άιρες


Τι είναι αυτό που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: «Βραζιλία – Αργεντινή - Ουρουγουάη μόνο με το Versus»;

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, αλλά και στο «μικρό τους αδερφάκι», την Ουρουγουάη, με δύο διανυκτερεύσεις στο Μοντεβιδέο. Ταξίδι με πλούσια 15ήμερη διάρκεια και ιδανικές πτήσεις που φτάνουν στην Ουρουγουάη (Μοντεβιδέο) και επιστρέφουν από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ακολουθούμε ένα γεμάτο πρόγραμμα στην Ουρουγουάη χωρίς προαιρετικές εκδρομές μέχρι και την κουκλίστικη αποικιακή Κολόνια στα νότια της χώρας. Συνεχίζουμε με φέρι για το Μπουένος Άιρες και περιπλανιόμαστε στα περίχωρά του και στο Δέλτα του Τίγκρε. Απολαμβάνουμε το καταπληκτικό θαύμα της φύσης, τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) και καταλήγουμε στο Ρίο στο οποίο εξερευνούμε με μια πλούσια διαμονή 4 διανυκτερεύσεων σε πολυτελές ξενοδοχείο πάνω στην Κόπα Καμπάνα.

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Απαιτεί άριστη γνώση του προορισμού αλλά και αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες ιχνηλατούμε αυτή τη μαγευτική περιοχή του πλανήτη, δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι, όμως, αυτό που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: “Βραζιλία – Αργεντινή - Ουρουγουάη μόνο με το Versus”;

Εξειδικευμένοι αρχηγοί

Μετά από εκατοντάδες αναχωρήσεις στον προορισμό, έχουμε σχηματίσει μια ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων αρχηγών σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι. Αρχηγών που θα μας μυήσουν στα μυστικά του προορισμού και γνωρίζουν άριστα τις ιδιαιτερότητές του.  

Κατανομή των διανυκτερεύσεων

Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, έχει διαμορφώσει ένα ταξίδι - συλλογή εμπειριών. Με σωστό αριθμό διανυκτερεύσεων στον κάθε σταθμό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς να τρέχουμε.

Οι πτήσεις μας

Τα ταξίδια του Versus Travel δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Προαγοράζουμε τις πτήσεις των ταξιδιών μας και τις ανακοινώνουμε όπως θα δείτε και εδώ, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική της αγοράς. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, αποφεύγοντας έτσι απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Οι εμπειρίες δεν σταματούν ποτέ σε ένα ταξίδι Versus

Ταξίδι με πλούσια 15ήμερη διάρκεια και ιδανικές πτήσεις που φτάνουν στην Ουρουγουάη (Μοντεβιδέο) και επιστρέφουν από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ακολουθούμε ένα γεμάτο πρόγραμμα στην Ουρουγουάη χωρίς προαιρετικές εκδρομές μέχρι και την κουκλίστικη αποικιακή Κολόνια στα νότια της χώρας. Συνεχίζουμε με φέρι για το Μπουένος Άιρες και περιπλανιόμαστε στα περίχωρά του και στο Δέλτα του Τίγκρε. Απολαμβάνουμε το καταπληκτικό θαύμα της φύσης, τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) και καταλήγουμε στο Ρίο στο οποίο εξερευνούμε με μια πλούσια διαμονή 4 διανυκτερεύσεων σε πολυτελές ξενοδοχείο πάνω στην Κόπα Καμπάνα.
Πιο συγκεκριμένα:

 • Επισκεπτόμαστε την Ουρουγουάη σε βάθος. Αφιερώνουμε 2 διανυκτερεύσεις στο Μοντεβιδέο, κάνουμε εκδρομή στο διάσημο θέρετρο διακοπών, την Πούντα ντελ Έτσε. γνωρίζουμε την πανέμορφη αποικιακή πόλη Κολόνια στα νότια και μεταβαίνουμε με φέρι στο Μπουένος Άιρες
 • Εξαιρετικές πτήσεις που φτάνουν στο Μοντεβιδέο και επιστρέφουν από το Ρίο
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ακριβό Ρίο με διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο JW Marriott 5* σε ιδανική τοποθεσία μπροστά στην διάσημη Κοπακαμπάνα στο μέσω της παραλίας έτσι να έχουμε εύκολη πρόσβαση με τα πόδια και στην επίσης διάσημη παραλία Ιπάνεμα, πολύ βασικό για τη διαμονή μας στο Ριο! Έτσι, αποφεύγουμε το Hilton Copacabana που είναι πλέον «κουρασμένο» και βρίσκεται στην άλλη άκρη της Κοπακαμπάνα, στην παραλία Λεμέ.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες ίγκουασού (το Doubletree by Hilton) (2 διαν/σεις ) και στο Μπουένος Άιρες (4 διαν/σεις)  (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης δίπλα στον Διάσημο πεζόδρομο Florida)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Πλούσια 15ήμερη διάρκεια
 • Bραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες
 • Ακριβή εκδρομή σε αργεντίνικη φάρμα με Αργεντίνους καουμπόηδες, τους γκαούτσος, βόλτα με άλογα και γεύμα με απεριόριστα κρέατα της άργεντινής
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ίγκουασού και ξενάγηση στους Καταρράκτες από τις δύο πλευρές
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας  από τους πιο έμπειρους στην περιοχή και όχι τοπικός ελληνόφωνος

Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα. Δείτε τις διαφορές!
Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν
και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.
Στο Versus τα ξενοδοχεία είναι επώνυμα 5* (4* στο Μοντεβιδέο) στη σωστή θέση.


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas ή Doubletree by Hilton, τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
 • Διαμονή στο πολύ καλό ξενοδοχείο Radisson Victoria Plaza 4* στο Μοντεβιδέο, σε εξαιρετική τοποθεσία που μας επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα, αργεντίνικα και ουρουγουανά εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
 • Ακριβή εκδρομή σε αργεντίνικη φάρμα με Αργεντίνους καουμπόηδες, τους Γκαούτσος, βόλτα με άλογα. Εκεί θα απολαύσουμε και απεριόριστα κρέατα της Αργεντινής.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
 • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες).
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, που περιλαμβάνεται στην τιμή, είναι περίπου 100 $).
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μοντεβιδέο (πτήση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μοντεβιδέο, την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης.

2η ημέρα: Άφιξη στο ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ (ξενάγηση)

 

Άφιξη στο Μοντεβιδέο και μεταφορά στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνουμε. Αφού τακτοποιηθούμε, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη, μέσα από μια πλήρη ξενάγηση.

Στην Ουρουγουάη διαπιστώνει κανείς ότι οι ομοιότητες με τη γειτονική Αργεντινή είναι πολλές. Με την Ευρώπη είναι ακόμα περισσότερες: το τάνγκο είναι και εδώ πολύ δημοφιλές (η Ουρουγουάη μάλιστα υπέβαλε από κοινού αίτημα με την Αργεντινή στην UNESCO για την αναγνώρισή του ως άυλο πολιτιστικό αγαθό). Σήμερα θα επισκεφθούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Ουρουγουάης, ξεκινώντας με την Παλιά Πόλη όπου θα θαυμάσουμε τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ (Αρ Νουβό, Αρ Ντεκό κ.ά.) που κοσμούν το πολύ ενδιαφέρον αυτό κομμάτι του Μοντεβιδέο. Θα απολαύσουμε από κοντά τη γραφική Plaza Matriz, γνωστή και ως Plaza de la Constitución (Πλατεία Συντάγματος), την παλαιότερη πλατεία του Μοντεβιδέο. Στο πλάι δεσπόζει ο Μητροπολιτικός Καθεδρικός Ναός της πόλης, ένα υπέροχο κτίριο νεοκλασικού ρυθμού. Πρόκειται για τον σημαντικότερο ρωμαιοκαθολικό ναό του Μοντεβιδέο, αφιερωμένο στην Άμωμο Σύλληψη και τους προστάτες αγίους της πόλης, Φίλιππο και Ιάκωβο. Θα συνεχίσουμε με την Πλατεία Ανεξαρτησίας (Plaza Independencia), στο κέντρο της οποίας βρίσκεται το μνημείο και το μαυσωλείο του José Gervasio Artigas, του εθνικού ήρωα της Ουρουγουάης. Επόμενη στάση μας το κτίριο του Κοινοβουλίου, που ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του αλλά και την πλούσια ιστορία του. Από την ξενάγησή μας στην πόλη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επισκέψεις μας στις ομορφότερες συνοικίες της πόλης, όπως είναι το Prado, η Punta Gorda και άλλες, καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα. Η σημερινή μας ξενάγηση στο Μοντεβιδέο ολοκληρώνεται στη Mercado del Puerto, τη διάσημη, ιστορική αγορά της πόλης με την εντυπωσιακή οροφή από γυαλί και μέταλλο. Εδώ μπορείτε, μεταξύ άλλων, να επισκεφθείτε ένα από τα περίφημα εστιατόρια για… φανατικούς κρεατοφάγους που στεγάζει η αγορά. Οι τεράστιες ψησταριές με ξύλα και η μυρωδιά του ψητού κρέατος προσελκύει τους επισκέπτες σαν μαγνήτης! (γεύμα δεν περιλαμβάνεται).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα πάρουμε μια καλή γεύση από την πλούσια γαστρονομική σκηνή του Μοντεβιδέο, απολαμβάνοντας το δείπνο μας σε εστιατόριο στην περιοχή Punta Carretas. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – εκδρομή στην Πούντα ντελ Έστε

Σειρά έχει σήμερα μια αξέχαστη εξόρμηση στο αγαπημένο καταφύγιο του διεθνούς τζετ σετ, την Πούντα ντελ Έστε, την κωμόπολη με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ακολουθούμε τη διαδρομή Interbalnearia, την εθνική οδό της Ουρουγουάης που συνδέει το Μοντεβιδέο με την Πούντα ντελ Έστε, κατά μήκος της ακτής στα Νότια της χώρας. Φτάνουμε στο Piriápolis, το ευρωπαϊκού στυλ τουριστικό θέρετρο της χώρας που προϋπήρχε της Πούντα ντελ Έστε. Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι οι λόφοι που την περιβάλλουν, αλλά και το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Hotel Argentino που χτίστηκε το 1920 και υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Νότιας Αμερικής. Ανηφορίζουμε στον λόφο Cerro San Antonio, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την απίστευτη θέα σε ολόκληρη την περιοχή, την ακτή και το γαλάζιο της θάλασσας. Έπειτα συνεχίζουμε προς την Πούντα ντελ Έστε, ένα από τα πιο λαμπερά και διάσημα καλοκαιρινά θέρετρα της Νότιας Αμερικής. Εδώ θα θαυμάσουμε από κοντά παραλίες απίστευτης ομορφιάς, εντυπωσιακές κατοικίες δίπλα στο κύμα, πολυτελή ξενοδοχεία, αστραφτερά εστιατόρια και φανταχτερά νυχτερινά κλαμπ. Η ξενάγησή μας στην Πούντα ντελ Έστε θα μας αποκαλύψει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής: την κεντρική λεωφόρο Juan Gorlero, την αγορά με τα μαγαζάκια χειροποίητων ειδών, το λιμάνι με τα γιοτ, την εκκλησία Nuestra Señora de la Candelaria, τον φάρο, τις παραλίες και τις συνοικίες Golf, San Rafael, Beverly Hills, Rincón del Indio και Cantegril. Θα περάσουμε οδικώς από την εντυπωσιακή κυματιστή γέφυρα με προορισμό τη Λα Μπάρα, την παραθαλάσσια πόλη με τις αγαπημένες παραλίες των σέρφερ, τα πολύχρωμα σπίτια, την πληθώρα εστιατορίων και την πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Θα κάνουμε μια στάση στην Πούντα Μπαγιένα για να δούμε το περίφημο και πολύ ιδιαίτερο κτίριο Casapueblo. Πρόκειται για το δημιούργημα του διάσημου Ουρουγουανού καλλιτέχνη Carlos Páez Vilaró, που αποτελούσε μόνιμη κατοικία και εργαστήριό του (είσοδος περιλαμβάνεται). Από εδώ θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα, αλλά και το μαγικό ηλιοβασίλεμα. Μετά το τέλος της εκδρομής, επιστρέφουμε στο Μοντεβιδέο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ – ολοήμερη εκδρομή Κολόνια (ξενάγηση) – μεταφορά με φέρυ στο ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Αφού κάνουμε check out, μεταβαίνουμε οδικώς από το Μοντεβιδέο στην Κολόνια ντελ Σακραμέντο, τη γραφική αποικιακή πόλη της Νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και θα γνωρίσουμε την ιστορία της. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της, θα δούμε τα παλιά τείχη, το κάστρο, το λιμάνι, το Ισπανικό και το Πορτογαλικό Μουσείο, καθώς και τα συμπαθέστατα μαγαζάκια και τα όμορφα εστιατόρια. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλης και θα συνεχίσουμε προς την παραλιακή λεωφόρο που ενώνει την Παλιά Πόλη με την περιοχή “Real de San Carlos”. Εδώ θα δούμε την αρένα ταυρομαχιών “Plaza de Toros” και τον Ιππόδρομο, πριν κατευθυνθούμε στο λιμάνι της Κολόνια για να πάρουμε το φέρυ προς το Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα, το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο του κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το Τάνγκο.
Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε)

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους "πορτένιος", όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Γκάουτσος ράντσο γαιοκτημόνων)

Πρωινό και αναχώρηση για μία εκδρομή σε ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα κτηνοτρόφων της περιοχής. Θα επισκεφτούμε μία χαρακτηριστική αργεντίνικη φάρμα (ράντσο) και θα γνωρίσουμε τους Πρωινό και αναχώρηση για μία εκδρομή σε ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα κτηνοτρόφων της περιοχής. Θα επισκεφτούμε μία χαρακτηριστική αργεντίνικη φάρμα (ράντσο) και θα γνωρίσουμε τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος. Οι γκάουτσος είναι κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένοι σαν καουμπόηδες με σομπρέρο, και θεωρούνται σχεδόν ηρωικές μορφές. Κατ’ αρχάς συμμετείχαν και στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας της Νότιας Αμερικής (τέλη 18ου αρχές 19ου αιώνα) από τους Ισπανούς Κονκισταδόρες. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικοί ιππείς και πολύ καλοί κτηνοτρόφοι. Εμείς θα τους γνωρίσουμε, θα τους δούμε να ιππεύουν και θα μάθουμε κάποια πράγματα για την ιστορία τους – υμνήθηκαν από τη λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία του 19ου αιώνα. Επίσης θα απολαύσουμε αυθεντικό αργεντίνικο μπάρμπεκιου μέσα στη φάρμα – εκεί όπου εκτρέφονται οι φημισμένες αγελάδες της χώρας. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (ελεύθερη ημέρα - δείπνο με παράσταση tango)

Ημέρα ελεύθερη για να περπατήσουμε στο Μπουένος Άιρες και να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η πρωτεύουσα της Αργεντινής προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (πτήση, ξενάγηση στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ιγκουασού, που βρίσκεται στα σύνορα Βραζιλίας-Αργεντινής-Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις.
Αφιερώνουμε δύο ημέρες για να επισκεφθούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού.
Όταν δει κανείς τους χείμαρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Το πρόγραμμα του Versus Travel περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δύο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής.
Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 

9η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (Ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας)

Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το "μεγάλο νερό" των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του "λαρυγγιού του διαβόλου" και της Ναϊπού. Το μεγαλείο της φύσης μάς αφήνει χωρίς λόγια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ζαχαρόψωμο)

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ΄ όπου θα θαυμάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε τη χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

 

12η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (ξενάγηση, Κορκοβάντο)

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τραινάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – ημέρα ελεύθερη

Ελεύθερη ημέρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να διαθέσουμε τον χρόνο μας όπως θέλουμε. Αυτή η πόλη προσφέρει δεκάδες μέρη να εξερευνήσει κανείς και εμπειρίες που δύσκολα λησμονούνται. Απολαύστε τις τοπικές γεύσεις, τα ψώνια σας στις αγορές και απαθανατίστε τις εκπληκτικές γωνιές της πόλης. Αλληλεπιδράστε με τους ντόπιους που είναι πάντα ευγενικοί και φιλικοί και διασκεδάστε στην πόλη που ξέρει πώς να περνάει καλά!

14η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – Πτήση επιστροφής

Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις τελευταίες μας βόλτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο πριν αναχωρήσουμε από τη Βραζιλία για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

15η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3699 € 990 €
Twin Room 3699 € 990 €
Triple Room 3699 € 990 €
Single Room 4789 € 990 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3799 € 990 €
Twin Room 3799 € 990 €
Triple Room 3799 € 990 €
Single Room 4889 € 990 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3999 € 990 €
Twin Room 3999 € 990 €
Triple Room 3999 € 990 €
Single Room 5089 € 990 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3799 € 990 €
Twin Room 3799 € 990 €
Triple Room 3799 € 990 €
Single Room 4889 € 990 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3919 € 990 €
Twin Room 3919 € 990 €
Triple Room 3919 € 990 €
Single Room 5009 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4019 € 990 €
Twin Room 4019 € 990 €
Triple Room 4019 € 990 €
Single Room 5109 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4219 € 990 €
Twin Room 4219 € 990 €
Triple Room 4219 € 990 €
Single Room 5309 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4019 € 990 €
Twin Room 4019 € 990 €
Triple Room 4019 € 990 €
Single Room 5109 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4939 € 0 €
Twin Room 4939 € 0 €
Triple Room 4939 € 0 €
Single Room 6029 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5039 € 0 €
Twin Room 5039 € 0 €
Triple Room 5039 € 0 €
Single Room 6129 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5239 € 0 €
Twin Room 5239 € 0 €
Triple Room 5239 € 0 €
Single Room 6329 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5039 € 0 €
Twin Room 5039 € 0 €
Triple Room 5039 € 0 €
Single Room 6129 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

IB3151

27/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55

18:55

IB6011

28/07/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

00:10

08:05

IB6024

09/08/2024

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΜΑΔΡΙΤΗ

19:15

10:30 +1

IB3280

10/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

IB3151

03/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55

18:55

IB6011

04/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

00:10

08:05

IB6024

16/08/2024

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΜΑΔΡΙΤΗ

19:15

10:30 +1

IB3280

17/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:40