fb

I HAVE A DREAM

Η "ιδέα Versus" και πως την αντιλαμβανόμαστε

 • Η άλλη άποψη για το ταξίδι
  Δύο δεκαετίες μαζί, οδήγησαν στην παγίωση μιας διαφορετικής ταξιδιωτικής αντίληψης, που ξεκινά από το πλούσιο σε παροχές, ποιοτικό ταξίδι και ολοκληρώνεται με τησυνεχή φροντίδα πριν και μετά από αυτό.
 • Μοναδικοί προορισμοί
  Δεν αρκούμαστε να χαράζουμε γραμμές στον χάρτη, θέλουμε να τις διερευνούμε προσωπικά και να προσφέρουμε στους Έλληνες ταξιδιώτες - όπως κάνουμε για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα - ότι πιο πρωτοποριακό διαθέτει η διεθνής τουριστική αγορά.
 • Κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών
  Η γνωστή ποιότητα που οι ταξιδιώτες μας αποκαλούν "επίπεδο Versus", σε συνεργασία με τα καλύτερα ξενοδοχεία, τους τοπικούς αντιπροσώπους και τους αρχηγούς, μετουσιώνουν το ταξίδι σας σε μια αληθινή εμπειρία!
 • Άτοκες Δόσεις
  Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των ταξιδιών μας με άτοκες δόσεις

Έχω ένα όνειρο...

Ο ταξιδιώτης στο επίκεντρο
Μια σχέση που στηρίζεται στο συναίσθημα
Μια ιδέα είναι το Versus, που ανατροφοδοτείται με τη χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας: Εσάς και του Versus. Μια ανθρώπινη επαφή και όχι μια απρόσωπη σχέση. Γι’ αυτό δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας έχουμε υπό την προστασία μας και την φροντίδα μας. Δε θα σταματήσουμε ποτέ να διασκεδάζουμε μαζί στις εκδηλώσεις μας, να ενημερωνόμαστε μαζί μέσα από το Versus Portal, αλλά και από τους ταξιδιωτικούς οδηγούς στα ελληνικά εκδόσεων Versus, δε θα σταματήσουμε ποτέ να γνωρίζουμε σπουδαίους ανθρώπους, όπως συμβαίνει στις βραδιές του Versus Club, και δε θα σταματήσουμε ποτέ να επενδύουμε σε προαγορά θέσεων και δωματίων, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε ταξίδια που πραγματοποιούνται εξασφαλισμένα.
Versus Travel

Έχω ένα όνειρο...

Ο ταξιδιώτης να αισθάνεται ασφαλής για τις επιλογές του

Έχω ένα όνειρο...

Το ταξίδι να έχει προκαθορισμένο κόστος
από την αναχώρηση του!

Έχω ένα όνειρο…

Διαβασμένοι και έμπειροι αρχηγοί
Γιατί να το ρισκάρετε ?
Ο σωστός αρχηγός δίνει προστιθέμενη αξία σε ένα ήδη καλά οργανωμένο ταξίδι. Είναι αυτός που μαζί με το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα θα σας μυήσει στα μυστικά του προορισμού. Αν δεν θέλετε ο αρχηγός σας να παραμένει αμίλητος σε μια γωνιά ή εσείς να ξέρετε περισσότερα από αυτόν, επιλέξτε ένα ταξίδι του Versus Travel. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το Versus έχει την πιο εξειδικευμένη ομάδα Ελλήνων αρχηγών. Εσείς γιατί να το ρισκάρετε;

Έχω ένα όνειρο...

Ο Έλληνας ταξιδιώτης, Ελλαδίτης και Κύπριος, να απολαμβάνει τη φροντίδα που του αξίζει!

Έχω ένα όνειρο...

Versus Club - Η πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα
Ξεκίνησε πριν 6 χρόνια σαν "άγρια ιδέα" και εξελίχθηκε σε μια εμπνευσμένη, πρωτοπόρα για την εποχή της προσέγγιση, που δημιούργησε την πρώτη Ταξιδιωτική Λέσχη στην Ελλάδα. Η ταξιδιωτική σκηνή του Versus Club βρίσκει το σπίτι του, στη Λ. Συγγρού 61 με θέα την Ακρόπολη και αποδεικνύεται μια ενεργή εστία συνεύρεσης φίλων-ταξιδιωτών με ιδιαίτερες θεματικές βραδιές, γεύσεις και μουσικές, που απογειώνουν τη διάθεση και εμπνέουν για νέες ταξιδιωτικές εξερευνήσεις. Με συνέπεια στο ραντεβού του απογεύματος της Τετάρτης, το Versus Club προσκαλεί συχνά γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους, συγγραφείς, εισηγητές από τον χώρο των τεχνών, επιστημών και γραμμάτων, αλλά και αντιπρόσωπους πρεσβειών που "ταξιδεύουν" τους θεατές με τις παρουσιάσεις τους, ιχνηλατώντας νοερά το ελληνικό και παγκόσμιο ανάγλυφο.

Έχω ένα όνειρο...

Σε κάθε ταξίδι να δίνεται και ένας ταξιδιωτικός οδηγός του προορισμού στα ελληνικά
Εδώ και χρόνια το Versus προσφέρει στους ταξιδιώτες δωρεάν ταξιδιωτικούς οδηγούς-βιβλία στα ελληνικά εκδόσεων Versus, κάτι που έλειπε από την ελληνική και κυπριακή αγορά. Μια συλλογή προορισμών που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα βιβλία, που συμπληρώνουν τη σειρά των ταξιδιωτικών οδηγών που αγαπήσατε και συλλέγετε από τα ταξίδια μας.

Έχω ένα όνειρο...

Versus Travel Portal, το πρώτο ταξιδιωτικό περιοδικό από τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα
Ένα ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό περιοδικό από τους ειδικούς. Ένα όνειρο χρόνων πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων Versus. Μάθετε από πρώτο χέρι - από εξειδικευμένους δημοσιογράφους ταξιδιωτικών ρεπορτάζ, από τους ίδιους τους ταξιδιώτες, από τους έμπειρους αρχηγούς μας και από το ιδιαίτερα κατηρτισμένο προσωπικό του Versus Τravel - ό,τι συμβαίνει στις γειτονιές του κόσμου! Ένα πόρταλ ταξιδιωτικής ενημέρωσης με νέα, άρθρα, προτάσεις και αποστολές σε όλο τον κόσμο.

Έχω ένα όνειρο...

Η ανανέωση και που μπορούμε να φθάσουμε
Στη μάχη της διαρκούς ανανέωσης ριχνόμαστε συνεχώς, με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, που αφουγκραζόμαστε είτε από τις προσωπικές συναντήσεις μας είτε από τη μελέτη των δελτίων εντυπώσεων. Γι' αυτό βλέπετε προγράμματα που συνεχώς εμπλουτίζονται με ενσωμάτωση επιπλέον στοιχείων, ύστερα από επιτόπια έρευνα των προορισμών. Αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο πρωτοποριακό και ανανεωμένο προσφέρει η παγκόσμια ταξιδιωτική σκηνή. Τo Versus είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος, όπου ο ταξιδιώτης αποκτά υπόσταση, «μπαίνει» στη διαμόρφωση του ταξιδιού, έχει άποψη, συμμετέχει. Όσο έχω δίπλα μου εσάς, μέλη της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής οικογένειας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, τα όνειρά μου δεν έχουν όρια. Όλα όσα υλοποιούμε κάθε εποχή, πηγάζουν από το μεράκι και το πάθος που μου δίνει η συμμετοχή σας στα ταξίδια μας. Κυρίως όμως γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος, που βλέπει την «ιδέα Versus» σαν προσωπική του υπόθεση. Αυτή είναι η δύναμή μας. Η ισχύς εν τη ενώσει. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η διαπραγματευτική δύναμη σε αεροπορικές εταιρείες και τοπικούς αντιπροσώπους, για να παρέχουμε ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό προϊόν αντάξιο των προσδοκιών σας. Μαζί στην εξερεύνηση, μαζί στο ταξίδι που αξίζει σε όλους μας. Αυτός ο διεγερτικός αέρας της συνεχούς ανανέωσης θα φυσάει διαρκώς στο Versus και θα κάνει πάντα τα καλύτερα να έπονται. Όπως σας έχουμε συνηθίσει και όπως σας αξίζει! Εύχομαι σε όλους ποιοτικά ταξίδια που θα αλλάξουν τη ζωή σας.
Με τιμή,
Ευάγγελος Π. Κατσιμίχας

Versus Travel

Πρώτοι με Διαφορά!
Το Versus Travel είναι με χειροπιαστά νούμερα ο πρώτος και με μεγάλη διαφορά Tour Operator της ελληνικής αγοράς στον αριθμό των ταξιδιωτών από την Ελλάδα σε προορισμούς εκτός Ευρώπης, αλλά και στην πλειονότητα των Ευρωπαϊκών προορισμών, μεταφέροντας και σε αυτούς το "μικρόβιο" της ποιότητας Versus. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και διακρίσεις μας από την QatarAirways, από την Iberia, από τη Hatta, αλλά και από πρωτιές σε πολλές αεροπορικές εταιρείες, όπως στην Lufthansa, στην Swiss Airways, στην Air France, στην KLM, στην British Airways, στην Turkish Airlines, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισμούς διαφόρων χωρών.

 • customer rate
 • Highly recommended
  Όπως διαπιστώσαμε από τη μελέτη των δελτίων εντυπώσεων, η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιδιωτών απάντησαν θετικά στην Ερώτηση "θα προτείνατε το Versus σε φίλους σους" ή "θα ακολουθούσατε τις υπηρεσίες του Versus την επόμενη φορά;"
 • award

Ενημερωτικές συγκεντρώσεις

Versus Travel Live
Ενημερωτικές συναντήσεις πριν από κάθε εκδρομή και ζωντανή μετάδοση στην περιφέρεια. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του Versus Club με δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live streaming από τους ταξιδιώτες της περιφερείας.

Versus Travel

Gifts και Accessories
1. Travelkit με Sudoku, σταυρόλεξα, παιχνίδια γνώσεων, λογικής και παρατηρητικότητας, για να περνάει εύκολα η ώρα σας στο αεροπλάνο
2. Νέα μοντέρνα tags πολυτελείας, που δεν θα τα αποχωρίζεστε από τα ταξίδια σας
3. Στυλό

Στιγμές του Versus

Versus Travel Events

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ VERSUS ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Το Versus Travel συμμετείχε με δικό του περίπτερο στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 • Ελλάδα Philoxenia
  12-15.11.2015
 • Λονδίνο WTM
  02-05.11.2015
 • Μαδρίτη FITUR
  20-24.01.2016
 • Βερολίνο ΙΤΒ
  09-13.03.2016
 • Κύπρος TAXIDI
  15-17.04.2016

ΒΡΑΒΕΙΑ VERSUS TRAVEL

Κορυφαίες διακρίσεις για το Versus Travel από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς και αεροπορικές εταιρείες!

 • Βραβείο Οργανισμού Τουρισμού Βιετνάμ
 • Βραβείο Iberia Airlines
 • Βραβείο Quatar Airways
 • Βραβείο ΗATTA
 • Βραβείο Τουριστικού Οργανισμού του Περού
 • Βραβείο Τουριστικού Οργανισμού Κίνας