Οργανώστε

το ταξίδι σας μαζί μας!
Η εταιρεία μας, πρωτοπόρος στο χώρο του τουρισμού, με εικοσαετή ισχυρή παρουσία στο χώρο της διοργάνωσης εκδρομών σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την οργάνωση και υλοποίηση του επαγγελματικού ταξιδιού σας. Οι πολύχρονες, ισχυρές και αξιόπιστες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διοργανωτές εκδρομών σε όλο τον κόσμο, σας εξασφαλίζει την άψογη διοργάνωση του ταξιδιού σας. Εταιρικά ταξίδια, σύλλογοι, ταξίδια κινήτρων, συνέδρια, εμπορικές εκθέσεις... Για εμάς ο πελάτης αποτελεί συνοδοιπόρο μιας κοινής πορείας για την επίτευξη του στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός ταξιδιού που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας. Φροντίζουμε για την άψογη οργάνωση με εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες, έμπειρους αρχηγούς-συνοδούς και τις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Ολοκληρωμένα

Εταιρικά Ταξίδια
Όταν η καθημερινότητά σας αποτελείται από σημαντικές συναντήσεις, οργάνωση και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, οριοθέτηση και επίτευξη στόχων, κλείσιμο συμφωνιών, το ταξίδι αποτελεί μέσον και όχι αυτοσκοπός. Ελάτε σε μας και αφήστε «πάνω μας» την οργάνωση της μετακίνησή σας. Παροχές υπηρεσίας που θα καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις σας, θα σας μεταφέρουν άνετα, άμεσα και γρήγορα στον προορισμό της επίτευξης του στόχου σας. Η πολυετής συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες και τις πιο γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων, σας εξασφαλίζουν την επιτυχία του επαγγελματικού σας ταξιδιού.

Μοναδικά

Ταξίδια Κινήτρων
Η ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, να ανταμείψουμε τους συνεργάτες μας και να συσφίξουμε τις σχέσεις ανάμεσα στο προσωπικό, μας φέρνει κοντά στην αναζήτηση και οργάνωση των ταξιδιών που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπό τους. Ποικίλες προτάσεις προορισμών, σε συνδυασμό με μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών θα καταστήσουν το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Επιτυχημένες

Εταιρικές Συναντήσεις
Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μιας επιχείρησης αποτελεί η «καλή ομάδα» εργασίας. Η εξισορρόπηση και εναρμόνιση διαφορετικών ιδεών και αντιλήψεων καθώς και η καθημερινή τριβή της συνύπαρξης με άλλα άτομα καθιστά επιτακτική την ανάγκη της σύσφιξης των σχέσεων μέσω των εταιρικών συναντήσεων. Ποικίλες προτάσεις αναψυχής σε συνδυασμό με διαδραστικές δραστηριότητες που ενισχύουν την ομαδικότητα και αναδεικνύουν τις ατομικές ικανότητες του καθένα, σας περιμένουν να τις πραγματοποιήσετε μαζί μας.

Άμεση Πρόσβαση

σε Εμπορικές Εκθέσεις / Συνέδρια
Έτοιμα πακέτα μεταφοράς και διαμονής σε προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία κοντά στον εκθεσιακό/ συνεδριακό χώρο ή το κέντρο της πόλης ( ανάλογα με την τοποθεσία διεξαγωγής ), θα σας απαλλάξουν από το άγχος της μετάβασης και θα σας επιτρέψουν να αφοσιωθείτε στην απόλυτη επιτυχία της επίσκεψή σας και την επίτευξη των στόχων σας.