fb

Προγραμματίζω ΑΝΕΜΕΛΑ

Οι νέοι κανόνες ταξιδεύειν του Versus Travel που θα σας χαρίσουν ηρεμία πνεύματος!

Εδώ και 25 χρόνια οι ταξιδιώτες επιλέγουν το Versus Travel για την ποιότητα των υπηρεσιών που τους προσφέρει, αλλά κυρίως για την ασφάλεια και τη σιγουριά με την οποία τους ταξιδεύει.

Τον Μάρτιο που μας πέρασε το Versus απέδειξε ότι ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, όπως αυτές του κορονοϊού, μπορεί να εγγυηθεί τις προκαταβολές των ταξιδιωτών, την κατά το δυνατό περισσότερο ομαλή συνέχιση του ταξιδιού τους αλλά και τη χωρίς προβλήματα αεροπορική τους επιστροφή στην Ελλάδα.

Οι ταξιδιώτες που επέλεξαν να ταξιδέψουν τον Μάρτιο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοούμε, καθώς επίσης και οι χιλιάδες ταξιδιώτες που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

Τη δύσκολη περίοδο του Απριλίου και του Μαΐου ήμασταν εδώ για να απαντάμε στα ερωτήματά σας και να συζητάμε για τα μελλοντικά μας ταξίδια. Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, στα γνωστά μας γραφεία, στο Σύνταγμα στην οδό Φιλελλήνων, στη Θεσσαλονίκη, στην Κύπρο και τώρα σε δύο νέα γραφεία, ένα στην καρδιά της Γλυφάδας και ένα επιπλέον γραφείο στο Σύνταγμα στην οδό Ξενοφώντος για τις ενημερωτικές συναντήσεις και παρουσιάσεις των εκδρομών (το νέο Versus Meeting Hall) και άλλα επιπλέον τμήματα του Versus.

Σας περιμένουμε για να σχεδιάσουμε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα στην Ελλάδα και στον κόσμο, θεσπίζοντας νέους κανόνες με το όνομα Versus «Προγραμματίζω ΑΝΕΜΕΛΑ».

Τι ισχύει στο πρωτόκολλο του Versus «Προγραμματίζω ΑΝΕΜΕΛΑ»

  1. ΜΟΝΟ στο Versus οργανωμένα ταξίδια με μικρές ταξιδιωτικές ομάδες – εγγυόμαστε ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ, εκτός αν είστε οικογένεια.
  2. Τηρούμε αυστηρά τα πρωτόκολλα των χωρών που ταξιδεύουμε.
  3. Υπάρχει δυνατότητα κράτησης χωρίς προκαταβολή μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε και πάντως αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  4. Σας προτείνουμε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά, καθώς επίσης και την πληρωμή σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας -ακόμα και με άτοκες δόσεις-, καθώς και όλες οι διατυπώσεις που απαιτούνται για το ταξίδι έχουμε φροντίσει να μπορούν να γίνουν χωρίς τη φυσική σας παρουσία.
  5. Πραγματοποίηση ηλεκτρονικού check in για το αεροπλάνο από εμάς για όλους τους ταξιδιώτες μας και στην πτήση της αναχώρησης και στην πτήση της επιστροφής.
  6. Αν προσβληθείτε από τον Covid-19 πριν ταξιδέψετε , ακόμα και όταν έχετε αποπληρώσει το ταξίδι, αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε.
  7. Αν θέλετε να μας επισκεφθείτε με τον παραδοσιακό τρόπο, είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία αλλά και επιπλέον αυτούς που έχουμε θεσπίσει εμείς. Αν όμως θέλετε να κλείσετε ραντεβού, υπάρχει δυνατότητα να συναντηθούμε σε ειδικά διαμορφωμένο, απομονωμένο και άκρως ταξιδιωτικό χώρο.
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα της εκδρομής ώστε να αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από τη συνάντησή μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Προγραμματίζω ΑΝΕΜΕΛΑ

Με την ασφάλεια και τη φροντίδα του Versus Travel