fb

Νότια Αφρική | Ταξίδι εμπειριών: Σαφάρι - Εξωπραγματικά φαράγγια - Οινογνωσία - Παρατήρηση φαλαινών | Ιούλιος - Νοέμβριος 2024

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2999€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Νότια Αφρική που κινείται σε πολλαπλούς άξονες: τους Καταρράκτες Βικτώρια, το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, το Γιοχάνεσμπουργκ και το Κέιπ Τάουν. Επιλέγουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Κέιπ Τάουν, μία από τις πιο ακριβές αλλά και πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο, και όχι λιγότερες για να μειώσουμε τυχόν το κόστος, ειδικά μάλιστα μέσα στην περίοδο των γιορτών! Εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας νέες προτάσεις και εκδρομές, όπως οινογνωσία στην περιοχή της Κωνσταντίας (στο Κέιπ Τάουν), και παρατήρηση φαλαινών στο Χερμάνους, ενώ αφιερώνουμε επαρκή χρόνο και στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ με την τεράστια βιοποικιλότητα και τα ασύλληπτης ομορφιάς τοπία. Σημειώστε πως ξεκινάμε το ταξίδι μας από τους Καταρράκτες Βικτώρια , για να αποφύγουμε πισωγυρίσματα. Ασφαλώς βλέπουμε με επαρκή χρόνο τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος, συνδυάζοντας πολιτιστικά, ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, τόσο στο Γιοχάνεσμπουργκ όσο και στην πρωτεύουσα Πραιτόρια.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ξεκινάμε το ταξίδι μας στη Νότια Αφρική από τους Καταρράκτες Βικτώρια για την ιδανική εισαγωγή σε ένα αληθινό ταξίδι εμπειριών! Από τη Ζιμπάμπουε περνάμε στη γειτονική Μποτσουάνα και το Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, από τα πλέον ποικιλόμορφα στην Αφρική, όπου απολαμβάνουμε διπλό σαφάρι! Μπαίνουμε στη Νότια Αφρική και ερχόμαστε στο Γιοχάνεσμπουργκ από όπου πετάμε στη συνέχεια για το εκπληκτικό Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, ένα από τα πιο συναρπαστικά πάρκα άγριας ζωής στον κόσμο, όπου αφιερώνουμε δύο διανυκτερεύσεις με εκτενή επίσκεψη και πολλαπλές εμπειρίες! Επιστρέφουμε, μέσω Πραιτώρια, στο Γιοχάνεσμπουργκ, και η συνέχεια μάς φέρνει στο κοσμοπολίτικο Κέιπ Τάουν, όπου θα αφιερώσουμε τέσσερις (4) ολόκληρες νύχτες! Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εδώ θα δοκιμάσουμε εκλεκτά κρασιά σε τοπικό οινοποιείο, θα φτάσουμε στο νοτιότερο σημείο της αφρικανικής ηπείρου, θα πάμε για παρατήρηση φαλαινών και φυσικά θα ξεναγηθούμε στην ίδια την πόλη του Κέιπ Τάουν.  

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ένα ταξίδι εμπειριών

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στη νοτιότερη χώρα της αφρικανικής ηπείρου αφιερώνοντας επαρκή χρόνο στο Γιοχάνεσμπουργκ, το Κέιπ Τάουν και το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ.

Όπως μας έχετε συνηθίσει δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας: έτσι, περιλαμβάνουμε ιδιαίτερες εκδρομές και ακριβές τοπικά δραστηριότητες που θα βρείτε μόνο στο Versus και θα μας γνωρίσουν μια άλλη Νότια Αφρική. Θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε αυτό το ταξίδι ως «ταξίδι εμπειριών», από οινογνωσία και σαφάρι μέχρι κρουαζιέρα και παρατήρηση φαλαινών!

Με επίσκεψη και διαμονή στους Καταρράκτες της Βικτώρια, στη Ζιμπάμπουε, για να δούμε το εκπληκτικό θέαμα των Καταρρακτών, αλλά και με επίσκεψη στη γειτονική Μποτσουάνα για να δούμε το πλούσιο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, όπου απολαμβάνουμε διπλό σαφάρι (πλωτό και χερσαίο)!

Το πρόγραμμά μας ξεχωρίζει εκτός των άλλων και στα παρακάτω σημεία:

 • Σπάνιες πτήσεις για τους Καταρράκτες Βικτώρια, με επιστροφή από το Κέιπ Τάουν.
 • Σπάνιες τέσσερις (4) ολόκληρες διανυκτερεύσεις σε μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου, το Κέιπ Τάουν, παρά το ακριβό κόστος διαμονής, και όχι περικοπή αυτών για μείωση κόστους. 
 • Η πολύχρονη εμπειρία στο ταξίδι αυτό έχει διαμορφώσει την ιδανική κατανομή διανυκτερεύσεων χωρίς να τις σπαταλάμε σε χωριά χαμηλού κόστους. Αντ’ αυτού βλέπετε ότι προσθέτουμε μια διανυκτέρευση  υψηλού κόστους στο Κέιπ Τάουν που είναι απαραίτητη, για να το απολαύσουμε όπως πρέπει. Βλέπετε είναι Versus  και δε χωράνε εκπτώσεις.
 • Διαμονή στο Κέιπ Τάουν στην ακριβή συνοικία Waterfront, ιδανική επιλογή για να είστε «μέσα στα πράγματα».
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, στην Μποτσουάνα!
 • Διπλό σαφάρι στο Πάρκο Τσόμπε, πλωτό αλλά και χερσαίο!
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Εκδρομή στο Χερμάνους για παρατήρηση φαλαινών, εκδρομή με υψηλό κόστος που ωστόσο συμπεριλαμβάνουμε στο πρόγραμμα.
 • 2ήμερο σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ.
 • Ερχόμαστε σε συγκλονιστικά σημεία του Πάρκου Κρούγκερ όπως:
  • στο Παράθυρο του Θεού ένα εντυπωσιακό καταπράσινο φαράγγι
  • το Bourkes Luck Potholes με τους αλλόκοτους, χρωματιστούς βράχους, και το
  • Three Rondavels με τις τεράστιες βραχοκορφές πάνω από το φαράγγι του ποταμού Μπλάιντ.
 • Επίσκεψη στο Σοβέτο, τη θρυλική συνοικία στο Γιοχάνεσμπουργκ.
 • Οινογνωσία στην Κωνσταντία του Κέιπ Τάουν, σε ένα από τα καλύτερα οινοποιεία που έχουμε βρει στα ταξίδια μας στον κόσμο!
 • Επίσκεψη στο Μπούλντερ, όπου θα δούμε την αποικία των πιγκουίνων της άμμου.
 • Επίσκεψη στο μουσείο Απαρχάιντ, στο Γιοχάνεσμπουργκ. 
 • Με έμπειρο Έλληνα αρχηγό
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

Ημέρα 0: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Προσοχή!!! Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο γίνεται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας από την ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιού μας!

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τους Καταρράκτες της Βικτώρια, στη Ζιμπάμπουε. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αφρικής, οι Καταρράκτες Βικτώρια, απλώνονται σε πλάτος 1.700 μέτρων και πέφτουν από ύψος 90 έως 107 μέτρων στο Φαράγγι του Ζαμβέζη. «Ο καπνός που βρυχάται», έτσι ονόμαζαν οι ιθαγενείς τον υδάτινο αυτό γίγαντα. Το πέπλο της ομίχλης που σχηματίζεται από την πτώση των νερών είναι ορατό από απόσταση 40 χιλιομέτρων.

Οι καταρράκτες ανακαλύφθηκαν από τον  δόκτωρ Ντέιβιντ Λίβινγκστον στις 16/11/1855, ο οποίος θαυμάζοντας την ομορφιά του τοπίου έγραψε: «Τέτοια όμορφη θέα πρέπει να ατένιζαν οι άγγελοι στο πέταγμά τους» και τους έδωσε το όνομα της βασίλισσάς του, της Βικτωρίας.

Με την άφιξή μας λοιπόν θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στους Καταρράκτες για να απολαύσουμε από κοντά αυτό το υπερθέαμα της φύσης!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΟΜΠΕ/ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ (Βαρκάδα, Σαφάρι)

Ολοήμερη εκδρομή σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα της Αφρικής, το Τσόμπε, στη γειτονική Μποτσουάνα μία από τις πιο πλούσιες σε χλωρίδα και πανίδα χώρες της Αφρικής. Στην Μποτσουάνα λοιπόν ερχόμαστε στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, από τα πλέον ποικιλόμορφα της «μαύρης ηπείρου», όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα εκπληκτικό πλωτό σαφάρι στον ποταμό Ζαμβέζη και στη συνέχεια με Jeep στο χερσαίο κομμάτι του. Μια εμπειρία που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ζιμπάμπουε αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ – πτήση για ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Γιοχάνεσμπουργκ μια υπερσύγχρονη και δυναμική πόλη, στην οποία δεσπόζουν οι ουρανοξύστες - ένα Μανχάταν στην καρδιά της Αφρικής, και η οικονομική, βιομηχανική και εμπορική πρωτεύουσα της χώρας. Σύντομη περιήγηση στην πόλη, όπου θα επισκεφτούμε το περίφημο μουσείο του Απαρτχάιντ. Στις αίθουσες του μουσείου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ταινίες ντοκουμέντα, προσωπικά αντικείμενα αλλά και καλλιτεχνικές δημιουργίες που εξιστορούν την πιο μελανή σελίδα στην Ιστορία της χώρας από το 1948 - 1994. Στη συνέχεια θα δούμε το Μουσείο του Απαρτχάιντ και θα επισκεφτούμε τη συνοικία του Σοβέτο όπου θα δούμε το σπίτι του Νέλσον Μαντέλα, το μνημείο Hector Pieterson και την εκκλησία Regina Mundi. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΪΖΙΒΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ (σαφάρι 4x4)

Αναχωρούμε σήμερα από το Γιοχάνεσμπουργκ και μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής φτάνουμε οδικώς στην περιοχή Χέιζιβιου, που αποτελεί το κέντρο εξόρμησης για τα σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερης βιοποικιλότητας πάρκα της Αφρικής. Ειδικοί λένε πως αν σε όλη την Αφρική εξαφανιστούν τα ζώα, είτε από έλλειψη τροφής είτε από τους λαθροκυνηγούς (είτε και από τα δύο), στο Πάρκο Κρούγκερ θα υπάρχουν ακόμη. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον.

Φτάνοντας λοιπόν στο Κρούγκερ θα κάνουμε το πρώτο μας σαφάρι με 4x4 για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τον απίστευτο αυτό φυσικό θησαυρό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ (σαφάρι 4x4) – PANORAMA ROUTE (BLYDE RIVER CANYON)

Ξεκινάμε την ημέρα μας με ακόμα ένα σαφάρι με 4x4 στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, μία ευκαιρία ακόμη για να δούμε από κοντά τον πλούτο του Πάρκου και τους «αυθεντικούς κατοίκους» του. Οι ανεπανάληπτες εμπειρίες συνεχίζονται ακολουθώντας την διαδρομή Panorama που θα μας φέρει στα πιο εντυπωσιακά σημεία του Κρούγκερ: στο λεγόμενο «Παράθυρο του Θεού» (Gods Window) θα μείνουμε άφωνοι από την ασύγκριτης ομορφιάς θέα, ένα καταπράσινο φαράγγι 700-900 μέτρων γεμάτο οργιαστική βλάστηση και άγρια ζωή! Στο Bourkes Luck Potholes θα δούμε τα αποτελέσματα αιώνων διάβρωσης των βράχων από το νερό, που δημιουργεί αλλεπάλληλους αλλόκοτους σχηματισμούς σε ένα στενό φαράγγι, ενώ στο Three Rondavels παρατηρούμε τις τεράστιες βραχοκορφές που ορθώνονται πάνω από το φαράγγι του ποταμού Μπλάιντ. Τα φυσικά αξιοθέατα του Πάρκου Κρούγκερ πραγματικά δεν έχουν τελειωμό και ο ρυθμός που το ένα διαδέχεται το άλλο είναι τέτοιος που τα επιφωνήματα θαυμασμού δεν σταματούν!

Η συναρπαστική αυτή ημέρα ολοκληρώνεται με την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΥΓΚΕΡ – ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ – ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινή αναχώρηση για την Πραιτώρια, «την πόλη της ζακαράντας», των δέντρων με τα πανέμορφα ροζ άνθη. Περιήγηση στην πόλη με τα μνημειώδη κτίρια που περιβάλλουν την Πλατεία του Καθεδρικού Ναού, το Άγαλμα του Κρούγκερ, το Ανάκτορο της Δικαιοσύνης,  το Κοινοβούλιο και το επικό Μνημείο των Πρωτοπόρων. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο Γιοχάνεσμπουργκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ – πτήση για ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (Ξενάγηση – Τελεφερίκ – Οινογνωσία)

Το πρωί θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της πόλης από όπου θα πετάξουμε για την «Πόλη του Ακρωτηρίου», το Κέιπ Τάουν. Σίγουρα η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της χώρας, το Κέιπ Τάουν θεωρείται ως μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Νότιας Αφρικής (πίσω μόνο από το Γιοχάνεσμπουργκ) και η παλαιότερη αποικία των Ευρωπαίων στο νότιο τμήμα της αφρικανικής ηπείρου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Στη συνέχεια της ημέρας ξεκινάμε να γνωρίσουμε την πόλη του Κέιπ Τάουν. Μία πόλη στην άκρη μιας ηπείρου δεν σημαίνει πάντα πως είναι μια ξεχασμένη πόλη. Στην περίπτωση μάλιστα του Κέιπ Τάουν συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κοσμοπολίτικο, γεμάτο ζωή και χρώματα, το Κέιπ Τάουν και η ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου συνδυάζουν την ιστορία με το μέλλον του τόπου.

Σήμερα λοιπόν απολαμβάνουμε ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανεβούμε με το τελεφερίκ (καιρού επιτρέποντος, εισιτήριο μετ’ επιστροφής περιλαμβάνεται) στην κορυφή του επίπεδου Τέιμπλ Μάουντεν, όπου από ύψος 1.088 μέτρων θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης αλλά και θα θαυμάσουμε τα υποβλητικά βραχώδη τοπία της περιοχής.

Στη συνέχεια κατηφορίζουμε στην παλιά πόλη όπου θα δούμε όλα τα ιστορικά της μνημεία, όπως το Κάστρο, την Ολλανδική Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, την τοπική Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, τη γραφική συνοικία των Μαλαισίων με τα πολύχρωμα τζαμιά, καθώς και την εκπληκτική αποβάθρα του λιμανιού.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Κωνσταντία, προάστιο το Κέιπ Τάουν για να επισκεφθούμε δύο wine estates όπου και θα δοκιμάσουμε κρασιά της περιοχής. Η Κωνσταντία είναι πολύ γνωστή για την οινοπαραγωγή της, ούσα μάλιστα μία από τις παλαιότερες οινοπαραγωγικές περιοχές στο Νότιο Ημισφαίριο! Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Το Τέιμπλ Μάουντεν θα είναι κλειστό από 15 Ιουλίου 2024 έως και 01 Σεπτεμβρίου 2024. Σε αυτή τη περίπτωση, οι επισκέπτες θα έχουν θέα στο Κέιπ Τάουν από το Signal Hill.

 

8η ημέρα: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ – Νησί Ντούικερ/Φώκιες, Ακρωτήριο Καλής Ελπίδας, Μπούλντερ

Πρωινή αναχώρηση μέσω μιας εντυπωσιακής παραλιακής διαδρομής προς τις εσχατιές της αφρικανικής ηπείρου, στο περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας. Θα περάσουμε από τα κοσμοπολίτικα προάστια της πόλης με κατεύθυνση το Χάουτ Μπέι, για να επιβιβαστούμε στο ειδικό πλοιάριο προς το Νησί Ντούικερ, όπου θα δούμε αποικίες από φώκιες και κορμοράνους.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας από το μοναδικής ομορφιάς πέρασμα Τσάπμαν με κατεύθυνση το προστατευόμενο πάρκο του Ακρωτηρίου. Αφού απολαύσουμε από το νοτιοδυτικότερο άκρο της Αφρικής το αγκάλιασμα του Ατλαντικού με τον Ινδικό Ωκεανό, κατευθυνόμαστε στο Μπούλντερ, όπου θα δούμε την αποικία των πιγκουίνων της άμμου. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Κέιπ Τάουν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ – ολοήμερη εκδρομή ΧΕΡΜΑΝΟΥΣ – Θαλάσσιο σαφάρι

Ξεκινάμε νωρίς το πρωί για ολοήμερη εκδρομής στο Χερμάνους, προς τη νότια πλευρά της χώρας. Καθώς βρίσκεται στην καρδιά του Cape Whale Route, το άλλοτε ταπεινό ψαροχώρι του Χερμάνους αναπτύχθηκε σταδιακά σε παγκόσμιας φήμης τουριστικός προορισμός. Παρόλα αυτά όμως διατηρεί ακόμα τη ρουστίκ γοητεία του και τη φυσική ομορφιά του, τα ίδια στοιχεία που τράβηξαν αρχικά το ενδιαφέρον για το Χερμάνους. Εδώ λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να επιβιβαστούμε σε καταμαράν και να κάνουμε θαλάσσιο σαφάρι: θα μάθουμε πολλά για τη θαλάσσια ζωή της περιοχής και αν είμαστε λίγο τυχεροί θα δούμε τους… κύριους εκπροσώπους της μπροστά μας: φώκιες, φάλαινες, δελφίνια, πιγκουίνοι και δεκάδες είδη από θαλασσοπούλια που βρίσκουν εδώ καταφύγιο.

Το απόγευμα θα περπατήσουμε στην πόλη του Χερμάνους για να πάρουμε μία αίσθηση του όμορφου οικισμού, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο Κέιπ Τάουν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ (ελεύθερη ημέρα)

Απολαμβάνουμε σε χαλαρούς ρυθμούς τη σημερινή μέρα, χαλαρώνοντας και ανακαλύπτοντας ακόμη περισσότερες πλευρές του Κέιπ Τάουν. Η πόλη προσφέρεται για βόλτες και οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες εμπειρίες είναι πολλές.

Διανυκτέρευση στο Κέιπ Τάουν.

 

11η ημέρα: ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ – πτήση επιστροφής

Μετάβαση στο αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

 

12η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΥΠΡΟ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Το Τέιμπλ Μάουντεν θα είναι κλειστό από 15 Ιουλίου 2024 έως και 01 Σεπτεμβρίου 2024. Σε αυτή τη περίπτωση, οι επισκέπτες θα έχουν θέα στο Κέιπ Τάουν από το Signal Hill.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2999 € 1090 €
Twin Room 2999 € 1090 €
Triple Room 2999 € 1090 €
Single Room 3989 € 1090 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3249 € 1090 €
Twin Room 3249 € 1090 €
Triple Room 3249 € 1090 €
Single Room 4239 € 1090 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3199 € 1090 €
Twin Room 3199 € 1090 €
Triple Room 3199 € 1090 €
Single Room 4189 € 1090 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Triple Room 2999 € 1090 €
Double Room 3099 € 1090 €
Twin Room 3099 € 1090 €
Single Room 4089 € 1090 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3199 € 1090 €
Twin Room 3199 € 1090 €
Triple Room 3199 € 1090 €
Single Room 4189 € 1090 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3299 € 1090 €
Twin Room 3299 € 1090 €
Triple Room 3299 € 1090 €
Single Room 4289 € 1090 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3199 € 1090 €
Twin Room 3199 € 1090 €
Triple Room 3199 € 1090 €
Single Room 4089 € 1090 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3219 € 1090 €
Twin Room 3219 € 1090 €
Triple Room 3219 € 1090 €
Single Room 4209 € 1090 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3469 € 1090 €
Twin Room 3469 € 1090 €
Triple Room 3469 € 1090 €
Single Room 4459 € 1090 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3419 € 1090 €
Twin Room 3419 € 1090 €
Triple Room 3419 € 1090 €
Single Room 4409 € 1090 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3319 € 1090 €
Twin Room 3319 € 1090 €
Triple Room 3319 € 1090 €
Single Room 4309 € 1090 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3419 € 1090 €
Twin Room 3419 € 1090 €
Triple Room 3419 € 1090 €
Single Room 4409 € 1090 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3519 € 1090 €
Twin Room 3519 € 1090 €
Triple Room 3519 € 1090 €
Single Room 4509 € 1090 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3419 € 1090 €
Twin Room 3419 € 1090 €
Triple Room 3419 € 1090 €
Single Room 4309 € 1090 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4339 € 0 €
Twin Room 4339 € 0 €
Triple Room 4339 € 0 €
Single Room 5329 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4589 € 0 €
Twin Room 4589 € 0 €
Triple Room 4589 € 0 €
Single Room 5579 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4539 € 0 €
Twin Room 4539 € 0 €
Triple Room 4539 € 0 €
Single Room 5529 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4439 € 0 €
Twin Room 4439 € 0 €
Triple Room 4439 € 0 €
Single Room 5429 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4539 € 0 €
Twin Room 4539 € 0 €
Triple Room 4539 € 0 €
Single Room 5529 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4639 € 0 €
Twin Room 4639 € 0 €
Triple Room 4639 € 0 €
Single Room 5629 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4539 € 0 €
Twin Room 4539 € 0 €
Triple Room 4539 € 0 €
Single Room 5429 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

05/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 823

05/07/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30

12:10

ΕΤ 846

15/07/2024

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:35

22:00

ΕΤ 764

15/07/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (16/07/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

23/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 823

23/07/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30

12:10

ΕΤ 846

02/08/2024

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:35

22:00

ΕΤ 764

02/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (03/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

02/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 847

02/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ

08:15

13:45

ΕΤ 823

12/08/2024

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

13:05

21:40

ΕΤ 764

12/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (13/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

13/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 823

13/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30

12:10

ΕΤ 846

23/08/2024

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:35

22:00

ΕΤ 764

23/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (24/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

23/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 847

23/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ –  ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ

08:15

13:45

ΕΤ 823

02/09/2024

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

13:05

21:40

ΕΤ 764

02/09/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (03/09/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

27/09/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 823

27/09/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ –  ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30

12:10

ΕΤ 846

07/10/2024

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ  – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:35

22:00

ΕΤ 764

07/10/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (08/10/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

25/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 823

25/10/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ –  ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30

12:10

ΕΤ 846

04/11/2024

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ  – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:35

22:00

ΕΤ 764

04/11/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:00

03:00 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (08/10/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΤ 765

15/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

01:00

06:50

ΕΤ 823

15/11/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ –  ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

08:30

12:10

ΕΤ 846

25/11/2024

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ  – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:35

22:00

ΕΤ 764

25/11/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

03:30 +1

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται.

Άφιξη στην Αθήνα την 12η ημέρα (08/10/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 4 & 4* sup.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (βραδινό)  μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια.
 • Περιηγήσεις, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 1.090 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Σύμφωνα με οδηγία της Νοτίου Αφρικής για ανηλίκους κάτω των 18 ετών επιπλέον του διαβατηρίου απαιτείται επικυρωμένη μετάφραση της Ληξιαρχικής Πράξης γέννησης του ανηλίκου.  Διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η επιβίβαση του ανηλίκου στην πτήση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1000€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ένα ταξίδι εμπειριών

Ένα πρόγραμμα που εστιάζει στη νοτιότερη χώρα της αφρικανικής ηπείρου αφιερώνοντας επαρκή χρόνο στο Γιοχάνεσμπουργκ, το Κέιπ Τάουν και το Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ.

Όπως μας έχετε συνηθίσει δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας: έτσι, περιλαμβάνουμε ιδιαίτερες εκδρομές και ακριβές τοπικά δραστηριότητες που θα βρείτε μόνο στο Versus και θα μας γνωρίσουν μια άλλη Νότια Αφρική. Θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε αυτό το ταξίδι ως «ταξίδι εμπειριών», από οινογνωσία και σαφάρι μέχρι κρουαζιέρα και παρατήρηση φαλαινών!

Με επίσκεψη και διαμονή στους Καταρράκτες της Βικτώρια, στη Ζιμπάμπουε, για να δούμε το εκπληκτικό θέαμα των Καταρρακτών, αλλά και με επίσκεψη στη γειτονική Μποτσουάνα για να δούμε το πλούσιο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, όπου απολαμβάνουμε διπλό σαφάρι (πλωτό και χερσαίο)!

Το πρόγραμμά μας ξεχωρίζει εκτός των άλλων και στα παρακάτω σημεία:

 • Σπάνιες πτήσεις για τους Καταρράκτες Βικτώρια, με επιστροφή από το Κέιπ Τάουν.
 • Σπάνιες τέσσερις (4) ολόκληρες διανυκτερεύσεις σε μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου, το Κέιπ Τάουν, παρά το ακριβό κόστος διαμονής, και όχι περικοπή αυτών για μείωση κόστους. 
 • Η πολύχρονη εμπειρία στο ταξίδι αυτό έχει διαμορφώσει την ιδανική κατανομή διανυκτερεύσεων χωρίς να τις σπαταλάμε σε χωριά χαμηλού κόστους. Αντ’ αυτού βλέπετε ότι προσθέτουμε μια διανυκτέρευση  υψηλού κόστους στο Κέιπ Τάουν που είναι απαραίτητη, για να το απολαύσουμε όπως πρέπει. Βλέπετε είναι Versus  και δε χωράνε εκπτώσεις.
 • Διαμονή στο Κέιπ Τάουν στην ακριβή συνοικία Waterfront, ιδανική επιλογή για να είστε «μέσα στα πράγματα».
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, στην Μποτσουάνα!
 • Διπλό σαφάρι στο Πάρκο Τσόμπε, πλωτό αλλά και χερσαίο!
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Εκδρομή στο Χερμάνους για παρατήρηση φαλαινών, εκδρομή με υψηλό κόστος που ωστόσο συμπεριλαμβάνουμε στο πρόγραμμα.
 • 2ήμερο σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ.
 • Ερχόμαστε σε συγκλονιστικά σημεία του Πάρκου Κρούγκερ όπως:
  • στο Παράθυρο του Θεού ένα εντυπωσιακό καταπράσινο φαράγγι
  • το Bourkes Luck Potholes με τους αλλόκοτους, χρωματιστούς βράχους, και το
  • Three Rondavels με τις τεράστιες βραχοκορφές πάνω από το φαράγγι του ποταμού Μπλάιντ.
 • Επίσκεψη στο Σοβέτο, τη θρυλική συνοικία στο Γιοχάνεσμπουργκ.
 • Οινογνωσία στην Κωνσταντία του Κέιπ Τάουν, σε ένα από τα καλύτερα οινοποιεία που έχουμε βρει στα ταξίδια μας στον κόσμο!
 • Επίσκεψη στο Μπούλντερ, όπου θα δούμε την αποικία των πιγκουίνων της άμμου.
 • Επίσκεψη στο μουσείο Απαρχάιντ, στο Γιοχάνεσμπουργκ. 
 • Με έμπειρο Έλληνα αρχηγό
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Highlights

 • Πάμε για παρατήρηση φαλαινών στο Χερμάνους
 • Δοκιμάστε εκλεκτά κρασιά της χώρας σε οινογευσία σε ένα από τα καλύτερα οινοποιεία
 • Εξερευνήστε μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, το κοσμοπολίτικο Κέιπ Τάουν.
 • Περιηγηθείτε στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ με την πλούσια άγρια ζωή και τα εντυπωσιακά τοπία.
 • Αγναντέψτε το αγκάλιασμα του Ατλαντικού με τον Ινδικό Ωκεανό στο περίφημο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας.
 • Περιηγηθείτε στις ιστορικές συνοικίες του Γιοχάνεσμπουργκ.
 • Αγναντέψτε την απεραντοσύνη του Εθνικού Πάρκου Κρούγκερ από τα εντυπωσιακά φαράγγια.
 • Απολαύστε το εξωπραγματικό θέαμα στους Καταρράκτες Βικτώρια
 • Περιηγηθείτε στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε στην Μποτσουάνα

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Σπάνιες πτήσεις για τους Καταρράκτες Βικτώρια, με επιστροφή από το Κέιπ Τάουν.
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Τσόμπε, στην Μποτσουάνα!
 • Διπλό σαφάρι στο Πάρκο Τσόμπε, πλωτό αλλά και χερσαίο!

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

23/07, 02/08, 13/08, 23/08, 27/09, 25/10, 15/11Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Νότια Αφρική | Ταξίδι εμπειριών: Σαφάρι - Εξωπραγματικά φαράγγια - Οινογνωσία - Παρατήρηση φαλαινών | Ιούλιος - Νοέμβριος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info