fb

Αμβούργο – χανσεατικές πόλεις - Δανία | Καλοκαίρι 2022

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Ταυτότητα ταξιδιού

Από τον τίτλο του, θα μπορούσε ίσως το πρόγραμμα αυτό να φαντάζει  μια κοινή ευρωπαϊκή πρόταση για ταξίδι, που θα μπορούσε να την αποκαλέσει κάποιος και συνηθισμένη. Κι όμως, όπως και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ταξίδια μας, έχουμε τον τρόπο μας να την κάνουμε πολιτιστική. Με ξεκίνημα το Αμβούργο, εξερευνούμε την πόλη-λιμάνι της Γερμανίας, διαχειριζόμενοι την παρουσία μας εδώ ως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γνωριμίας με το Αμβούργο, και όχι σαν απλό city-break. Διανθίζουμε τις ημέρες μας με εξαιρετικές επισκέψεις,, όπως στην περιοχή του κάστρου Γκλύκσμπουργκ στο φιορδ του Φλένσμπουργκ και κατόπιν ερχόμαστε στη Δανία: Θα επισκεφτούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κοπεγχάγης και θα κάνουμε κρουαζιέρα στα κανάλια της. Θα δούμε πάρκα, κάστρα και φυσικά το μουσείο του πασίγνωστου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Αντερσεν. Με την Ιστορία των Βίκινγκς να φέρνει στο νου μύθους έτοιμους να ξεπηδήσουν σε κάθε γωνιά θα κάνει το ταξίδι σας τουλάχιστον συναρπαστικό. Θα εξερευνήσουμε αναγεννησιακά κάστρα, πηγή έμπνευσης για τον Σαίξπηρ, μεσαιωνικές εκκλησίες και κουκλίστικα χωριά από το 18ο αιώνα. Ακόμα τα νεολιθικά κατάλοιπα κι ερείπια της ένδοξης εποχής των Βίκινγκς είναι κατάσπαρτα και συμπληρώνουν την εικόνα της μακράς και γοητευτικής Ιστορίας της Δανίας.

 

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις: Δείτε αναλυτικά στο www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Διαφορετικό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το Αμβούργο και τη Δανία, με εμπεριστατωμένες επισκέψεις σε σημαντικές πόλεις όπως το Κίελο και το Λύμπεκ στη Γερμανία, και με εκτενή περιήγηση στη χώρα «του ευτυχισμένου Βορρά», τη Δανία.

Με αφετηρία το μεγάλο λιμάνι της Γερμανίας, το Αμβούργο, διανθίζουμε το πρόγραμμά μας με επισκέψεις σε πόλεις της περίφημης Χανσεατικής Ένωσης, μία από τις πρώτες οικονομικές ενώσεις πόλεων στην Ιστορία, πρόδρομος της σύγχρονης εποχής. Στο δεύτερο μισό του προγράμματος, εντρυφούμε στη Δανία του Χανς Κρίστιαν ’ντερσεν, με την αρχιτεκτονική της που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, επισκέψεις σε κάστρα και με πολλά σημεία ενδιαφέροντος που θα σας κάνουν να λατρέψετε τη Δανία.


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:       
 

 • Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο και επιστροφή από Κοπεγχάγη.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Κόλντιγκ, στη Δανία, σε ξενοδοχείο 4*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Κοπεγχάγη, σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομή στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.
 • Εκδρομή στο Κίελο, λιμάνι παγκόσμιας εμβέλειας και τεχνολογικής καινοτομίας.
 • Επίσκεψη στην πόλη Οντένσε, στη Δανία, γενέτειρα του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν ’ντερσεν.
 • Περιήγηση στην πόλη του Αμβούργου, το μεγάλο λιμάνι της Γερμανίας.
 • Περιήγηση στην πόλη της Κοπεγχάγης, με τα κανάλια και τα πολύχρωμα σπίτια της.
 • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα – Αμβούργο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Αμβούργο. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην πόλη που αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της Γερμανίας. Η ξενάγησή μας με πούλμαν και εν μέρει με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, περιλαμβάνει έ­ναν γοητευτικό συνδυασμό από  ιστορικά κτίρια, πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτίσματα, τους δρό­μους με τα εξόχως πολυτελή και ακριβά  καταστή­ματα και καταλήγει στην πραγματική καρδιά του α­στικού κορμού, στις λαϊκές γειτονιές των ναυτών και την γνωστή Ρέπερμπαν με τα κόκκινα φανάρια. Με­ταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύ­θερο απόγευμα για βόλτες στο κέντρο της πόλης, ψώνια ή/και μουσεία. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αμβούργο – Λύμπεκ – Αμβούργο

Μια σύντομη διαδρομή μέσα από την καταπράσινη πεδιάδα της βορείου Γερμανίας θα μας φέρει στο Λύμπεκ, την παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Έ­νωσης, και σπουδαίο εμπορικό κόμβο της Βαλτικής κατά το Μεσαίωνα. Το ιστορικό κέντρο της σήμερα μικρής πόλης, είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτε­κτονικά σύνολα της βορείου Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO. Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια θα μας α­ποκαλύψει την σπουδαία αρχιτεκτονική  και  ιστορική ταυτότητα της πόλης.  Επιστροφή το απόγευμα στο κεντρικό μας ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στο κέντρο της πανέμορφης πόλης ή κατά μήκος της παραλίας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Αμβούργο – Κίελο – Φλένσμπουργκ – Κάστρο Γκλύκσμπουργκ – Εθνικό Πάρκο Θάλασσας του Βάντεν (ΔΑΝΙΑ) – Ρίμπε – Κόλντινγκ

Αναχωρούμε σήμερα από το Αμβούργο, με τελικό μας προορισμό τη Δανία. Καθοδόν ωστόσο έχουμε αρκετές επισκέψεις που θα γεμίσουν τη μέρα μας με πολύ ενδιαφέρον!

Ξεκινάμε λοιπόν με επίσκεψη στο Κίελο, ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Γερμανίας, σπουδαία ε­μπορική αρτηρία και επίκεντρο της ναυτιλιακής τε­χνολογίας καινοτομίας σε παγκόσμια κλίμακα. Το Κί­ελο είχε την ατυχία να χάσει μεγάλο μέρος της αρχι­τεκτονικής του κληρονομιάς από βομβαρδισμούς κατά τον Β’ ΠΠ, στη συνέχεια όμως αναδιαμορφώ­θηκε και σήμερα είναι μια ελκυστική πόλη που αξίζει να την ανακαλύψουμε.

Συνεχίζοντας, κάνουμε στάση στο Φλένσμπουργκ, τη βορειότερη πόλη της Γερμανίας. Η γεωγραφική της θέση, με την εγγύτητά της στη Δανία και τη Βαλτική Θάλασσα, έκανε την πόλη σπουδαίο εμπορικό κέ­ντρο, διαμορφώνοντας όπως θα διαπιστώσουμε και την ταυτότητά της.

Λίγο πριν μπούμε στη Δανία, θα κάνουμε στάση και στο κάστρο Γκλύκσμπουργκ, στη γερμανική πλευρά του φιορδ του Φλένσμπουργκ. Αν το όνομα της πε­ριοχής σάς θυμίζει κάτι, έχετε δίκιο: από εδώ έλκει την καταγωγή της η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλά­δας. Θα δούμε εξωτερικά το εντυπωσιακό λευκό κά­στρο του Οίκου των Γκλύκσμπουργκ και στη συνέχεια ερχόμαστε στη Δανία, με στάση στο Εθνικό Πάρκο της Θάλασσας του Βάντεν. Πρόκειται για το μεγαλύ­τερο εθνικό πάρκο της Δανίας, ένα μοναδικό φαινό­μενο της φύσης που προστατεύεται από το 2010: α­ποτελείται από μία τεράστια έκταση 500 χιλιομέτρων με λασπότοπες, δηλαδή μεσοπαλιρροϊκούς υγρότο­πους με ιζήματα από παλίρροιες και ποτάμια. Ο βιο­λογικός πλούτος και τα πολλά αποδημητικά πουλιά κάνουν την περιοχή κάτι εντελώς μοναδικό! (Κόστος προαιρετικής επίσκεψης στο Κέντρο Ενημέρωσης Θάλασσας του Βάντεν: 56 €)

Η τελευταία μας επίσκεψη είναι στην πόλη Ρίμπε, για να δούμε τον καθεδρικός ναός: είναι ο πρώτος χρι­στιανικός ναός της Δανίας, που χρονολογείται από την εποχή των Βίκινγκ! Μέσα στα χρόνια υπέστη πολ­λές καταστροφές και ανοικοδομήσεις με αποτέλεσμα σήμερα να αντανακλά μία πληθώρα διαφορετικών αρχιτεκτονικών στυλ και καλλιτεχνικών παραδόσεων.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στο Κόλντινγκ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδο­χείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κόλντινγκ – Legoland (Μπίλουντ) – Ρυ – Sky Mountain – Γιέλινγκ – Κόλντινγκ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το πάρκο της Lego, τη Legoland στην περιοχή Μπιλούντ (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Η Legoland έχει τον μαγικό αέρα των λούνα παρκ. Τα φανταστικά σύμπα­ντα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι είναι όλα εκεί: η Άγρια Δύση, η Χώρα των Ninjago, το Χωριό των Βί­κινγκς, το Κάστρο των Ιπποτών και άλλα πολλά. Οι­κοδομημένα από έναν συνδυασμό κτιρίων και γλυ­πτών από Lego, για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 65 εκατ. τουβλάκια. (Κόστος προαιρετικής επίσκεψης στη Legoland: 67 €)

Η ημέρα θα συνεχίσει με την επίσκεψη στο γραφικό χωριό Ρυ (Ry) και το Sky Mountain (Ουράνιο βουνό). Η Δανία είναι μία χώρα επίπεδη και το ψηλότερο φυ­σικό μέρος είναι ο λόφος Himmelbjerget ή αλλιώς SkyMountain, ύψους 147μ. Θυμηθείτε πως η Δανία εί­ναι μια πολύ επίπεδη χώρα, χωρίς γεωμορφολογικές εξάρσεις, επομένως ακόμη και ένα ύψωμα αυτού του ύψους είναι κάτι το ξεχωριστό σε αυτό το τοπίο.

Η επόμενη στάση μας η περιοχή Γιέλινγκ όπου θα δούμε τους Λίθους του Γιέλινγκ. Είναι σκαλιστοί Ρού­νικοι λίθοι του 10ου αιώνα που βρέθηκαν στην πόλη.

Επιστροφή στο Κόλντινγκ και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Κόλντινγκ – Οντένσε – Κάστρο Έγκεσκοβ – Κοπεγχάγη

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε για την Οντένσε όπου θα κάνουμε την πανοραμική μας ξενάγηση. Στην πόλη είναι γνωστή και για το μουσείο του πασίγνωστου «παραμυθά» Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Μουσεία αφιερωμένα σ’ αυτόν, ό­πως το σπίτι που έζησε, ειδικά κέντρα με δραστηριό­τητες για παιδιά και αγάλματα από τις πιο γνωστές ιστορίες του, δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια διά­σταση.

(Κόστος προαιρετικής εισόδου στο Σπίτι του Άντερσεν: 56 €)

Η μαγεία της πόλης όμως συνεχίζεται και πέρα από τα σχετικά με τον μεγάλο παραμυθά, με την παραδοσιακή αλλά και υπερσύγχρονη σκανδιναβική αρχιτεκτονική που δημιουργεί ένα άκρως ενδιαφέρον αστικό τοπίο, με το σιδηροδρομικό μουσείο, τον κα­λύτερο ζωολογικό κήπο της χώρας και αναγεννη­σιακά κάστρα, όπως το Egeskov, το οποίο και θα δούμε εξωτερικά (είσοδος δεν περιλαμβάνεται) μιας και είναι το καλύτερο διατηρημένο κάστρο τάφρου στην Ευ­ρώπη.

Γεμάτοι υπέροχες εικόνες αναχωρούμε για την Κοπεγ­χάγη διασχίζοντας τη γέφυρα Great Belt Bridge που συνδέει το νησί Φούνεν με το νησί Σελάιν ή Ζηλανδία όπου και βρίσκεται η πρωτεύουσα Κοπεγχάγη. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Κοπεγχάγη (περιήγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, το Παλάτι, το κανάλι Νίχαβν (Νέο Λιμάνι), το Χρηματιστήριο, καθώς και το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, που είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης. Μια πόλη που συνδυάζει τις παραμυθένιες γωνιές του παρελθόντος που αποτελούν σκηνικό των ιστο­ριών του αγαπημένου της τέκνου του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με τη μοντέρνα όψη, έργο φημισμένων Δα­νών δημιουργών. Βλέπουμε επίσης και το Κάστρο Φρέντερικσμποργκ (είσοδος δεν περιλαμβάνεται), ένα ανακτορικό συγκρότημα του 17ου αι. στο Χίλε­ροντ, η μεγαλύτερη Αναγεννησιακή κατοικία στη Σκανδιναβία. Σε τρία νησάκια στο Σλότσοεν (ie Λίμνη του κάστρου), συνορεύει με έναν μεγάλο επίσημο κήπο σε μπαρόκ ρυθμό.

(Κόστος προαιρετικής εισόδου στο Κάστρο Φρέντερικσμποργκ: 56 €)

Στη συνέχεια θα κάνουμε μία μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια, για να απολαύσουμε την πόλη από μία δια­φορετική οπτική γωνία. Κατά το ελεύθερο απόγευμά σας μπορείτε να περπατήσετε και να ψωνίσετε στον κεντρικό πεζόδρομο της Στρόγκετ, ενώ για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το φαντασμαγο­ρικό Τίβολι, ένα από τα διασημότερα πάρκα διασκέ­δασης του κόσμου. Η Κοπεγχάγη είναι μια ζωντανή, δημιουργική πόλη, η πιο «μεσογειακή» της βόρειας Ευρώπης. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Κοπεγχάγη – πτήση επιστροφής

Πρωινό και τελευταίες βόλτες στην πόλη (check-out στις 11:00) και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης για την πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Αφιξης

Α3 824

01/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:20

Α3 753

07/07/2022

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:40

 

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Αφιξης

Α3 824

29/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:20

Α3 753

04/08/2022

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:40

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Αφιξης

Α3 824

05/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:20

Α3 753

11/08/2022

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:40

 

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Αφιξης

Α3 824

12/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:20

Α3 753

18/08/2022

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:40

 

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Αφιξης

Α3 824

19/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:20

Α3 753

25/08/2022

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:40

 

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Αφιξης

Α3 824

26/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:20

Α3 753

01/09/2022

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:40

 

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Αφιξης

Α3 824

02/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:20

Α3 753

08/09/2022

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

17:30

21:40

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Συνολικά 2 διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο, 2 στο Κόλντινγκ και 2 στην Κοπεγχάγη σε ξενοδοχεία 4*.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός, συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται    

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 350
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ως περιλαμβανόμενα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

** Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις: Δείτε αναλυτικά στο www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Διαφορετικό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το Αμβούργο και τη Δανία, με εμπεριστατωμένες επισκέψεις σε σημαντικές πόλεις όπως το Κίελο και το Λύμπεκ στη Γερμανία, και με εκτενή περιήγηση στη χώρα «του ευτυχισμένου Βορρά», τη Δανία.

Με αφετηρία το μεγάλο λιμάνι της Γερμανίας, το Αμβούργο, διανθίζουμε το πρόγραμμά μας με επισκέψεις σε πόλεις της περίφημης Χανσεατικής Ένωσης, μία από τις πρώτες οικονομικές ενώσεις πόλεων στην Ιστορία, πρόδρομος της σύγχρονης εποχής. Στο δεύτερο μισό του προγράμματος, εντρυφούμε στη Δανία του Χανς Κρίστιαν ’ντερσεν, με την αρχιτεκτονική της που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, επισκέψεις σε κάστρα και με πολλά σημεία ενδιαφέροντος που θα σας κάνουν να λατρέψετε τη Δανία.


Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:       
 

 • Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο και επιστροφή από Κοπεγχάγη.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Κόλντιγκ, στη Δανία, σε ξενοδοχείο 4*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Κοπεγχάγη, σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομή στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.
 • Εκδρομή στο Κίελο, λιμάνι παγκόσμιας εμβέλειας και τεχνολογικής καινοτομίας.
 • Επίσκεψη στην πόλη Οντένσε, στη Δανία, γενέτειρα του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν ’ντερσεν.
 • Περιήγηση στην πόλη του Αμβούργου, το μεγάλο λιμάνι της Γερμανίας.
 • Περιήγηση στην πόλη της Κοπεγχάγης, με τα κανάλια και τα πολύχρωμα σπίτια της.
 • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.

 

Highlights

 • Το Αμβούργο με τα κανάλια του και την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα.
 • Η ιστορική χανσεατική πόλη του Λύμπεκ.
 • Το Κίελο, ακόμη μία εξαιρετικά σημαντική πόλη-λιμάνι της Γερμανίας.
 • Το κάστρο Γκλύκσμπουργκ στο φιορδ του Φλένσμπουργκ.
 • Η Θάλασσα του Βάντεν, ένα μοναδικό μνημείο της φύσης, στο ομώνυμο εθνικό πάρκο της Δανίας.
 • Το πάρκο Legoland στο Μπίλουντ
 • Η Οντένσε, η πόλη του «παραμυθά» Χάνς Κρίστιαν ’ντερσεν.
 • Το Nyhavn, το ιστορικό Νέο Λιμάνι της Κοπεγχάγης με το γραφικό κανάλι, τα πολύχρωμα σπίτια του 17ου αιώνα και μια περατζάδα γεμάτη από εστιατόρια, cafe και μπαρ που θυμίζει σκηνικό από παλιά ταινία.
 • Επίσκεψη σε κάστρα όπως το Egeskov και σε υπέροχους καθεδρικούς ναούς.
 • Για τους λάτρεις της γαστρονομίας η Κοπεγχάγη έχει εξελιχθεί σε έναν καυτό γαστρονομικό προορισμό, με πολλούς ταλαντούχους σεφ. Πάνω από δεκαπέντε αστέρια Michelin κοσμούν τη γαστρονομική σκηνή της πόλης, η οποία προσφέρει μερικά από τα καλύτερα και πιο δημιουργικά πιάτα στον κόσμο.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Απευθείας πτήση με Aegean για Αμβούργο και επιστροφή από Κοπεγχάγη
 • Εκδρομή στη χανσεατική πόλη Λύμπεκ.
 • Πρωινό καθημερινά.

 

Χάρτης Ταξιδιού Αμβούργο – χανσεατικές πόλεις - Δανία | Καλοκαίρι 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info