fb

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ VERSUS TRAVEL ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Πριν το ταξίδι
1. Ταξιδιωτική Ασφάλεια Versus Travel κάλυψης της προκαταβολής πριν από το ταξίδι σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας
2. Κάλυψη προκαταβολής ή εξόφλησης σε περίπτωση προσβολής από κορωνοϊό

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
1. Κάλυψη για ατύχημα ή ασθένεια
2. Ιατροφαρμακευτικές καλύψεις στην περίπτωση προσβολής από κορωνοϊό
3. Επαναπατρισμός του ίδιου ή της οικογένειας του ταξιδιώτη
4. Κάλυψη ξενοδοχείου καραντίνας έως 7 ημέρες
5. Έξοδα μετάβασης συνοδού από την Ελλάδα, έξοδα διερμηνέα, έξοδα αποθεραπείας
6. Καλύψεις για απώλεια αποσκευών

Επιπλέον το Versus Travel προσφέρει:
• Εγγύηση για μικρές και ευέλικτες ταξιδιωτικές ομάδες
• Διπλανό κάθισμα άδειο στο πούλμαν
• Δυνατότητα κράτησης χωρίς προκαταβολή

1. Εδώ και 26 χρόνια οι ταξιδιώτες επιλέγουν το Versus Travel για την ποιότητα των υπηρεσιών του, αλλά κυρίως για την ασφάλεια και τη σιγουριά του ταξιδιού.
2. Tον Μάρτιο του 2020 (και όλη την περίοδο της πανδημίας) το Versus Τravel απέδειξε ότι και σε ακραίες συνθήκες, όπως αυτές του κορωνοϊού, μπορεί να εγγυηθεί τις προκαταβολές των ταξιδιωτών, την κατά το δυνατό περισσότερο ομαλή συνέχιση του ταξιδιού αλλά και τη χωρίς προβλήματα αεροπορική τους επιστροφή στην Ελλάδα.
3. Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξαν εκατοντάδες περιπτώσεις, κατά τις οποίες το Versus Τravel απέδειξε ότι ο ταξιδιώτης που ταξιδεύει μαζί μας, αισθάνεται εμπιστοσύνη, πως ό,τι και να συμβεί θα αντιμετωπιστεί άμεσα και μάλιστα προς όφελος του.
Όλα τα παραπάνω κάνουν τους ταξιδιώτες να λένε: «Ταξιδεύω με το Versus για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο»

Δωρεάν καλύψεις του Versus Τravel
1. Ταξιδιωτική Ασφάλεια Versus Travel κάλυψης της προκαταβολής
Α. Στο Versus Travel προσφέρουμε δωρεάν εδώ και χρόνια στους ταξιδιώτες μας, ασφάλεια κάλυψης της προκαταβολής, σε περιπτώσεις ακύρωσης του ταξιδιού, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.
Β. Αν προσβληθείτε εσείς προσωπικά από τον Covid-19, πριν την αναχώρηση του ταξιδιού, ακόμα και αν έχετε εξοφλήσει το ταξίδι, αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε υγιείς για να το πραγματοποιήσετε. H παροχή αυτή ισχύει μόνο όταν μας ενημερώσετε εγγράφως με αντίστοιχο αποδεικτικό, άμεσα μόλις πληροφορηθείτε το γεγονός της προσβολής σας από τη νόσο.

2. Ασφάλεια Versus Travel κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
Το Versus Travel παρέχει, εδώ και χρόνια, στους ταξιδιώτες του επιπλέον ασφάλεια που καλύπτει ατύχημα, ασθένεια, απώλεια αποσκευών και πολλές άλλες καλύψεις. Δεν καλύπτει όμως την περίπτωση προσβολής από κορωνοϊό για την οποία υπάρχει ειδική ασφάλιση (διαβάστε παρακάτω).
Σχετικά με όλες τις προαναφερθείσες καλύψεις ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η ασφάλεια καλύπτει, για ταξιδιώτες από την Ελλάδα, περιπτώσεις ασθένειας για άτομα έως 75 ετών και περιπτώσεις ατυχήματος για όλες τις ηλικίες. Για ταξιδιώτες από την Κύπρο καλύπτει περιπτώσεις ασθένειας και ατυχήματος για άτομα έως 70 ετών. Για ταξιδιώτες από την Κύπρο, εάν είστε πάνω από 70 ετών, υπάρχει χρέωση. Καλέστε τα γραφεία μας στη Λευκωσία για περισσότερες πληροφορίες.

Έξτρα Δωρεάν Ασφάλεια Covid-19 και καραντίνας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
1. Τι είναι η Έξτρα Ασφάλεια Covid-19 του Versus Travel
Λόγω των ειδικών συνθηκών και επειδή θέλουμε να εξασφαλίσουμε για εσάς με κάθε υπευθυνότητα ένα ξέγνοιαστο και χαρούμενο ταξίδι χωρίς άγχος, σας παρέχουμε δωρεάν μία ξεχωριστή, ειδική Ασφάλεια για περιπτώσεις Covid-19, επιπλέον της προαναφερθείσας σχετικής κάλυψης του Versus, στην προηγούμενη παράγραφο. Η έξτρα Ασφάλεια Covid-19 καλύπτει μόνο τους ταξιδιώτες έως 70 ετών.

2. Τι καλύπτει η έξτρα Ασφάλεια COVID-19
1. Η έξτρα Ασφάλεια COVID-19 καλύπτει διακοπή του ταξιδιού εφόσον ο ταξιδιώτης νοσηλευτεί λόγω Covid-19 στο εξωτερικό ή τεθεί σε καραντίνα με εντολή κυβέρνησης ή άλλης αρχής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού λόγω έκθεσης του ιδίου ή άλλου συνταξιδιώτη του στη μεταδοτική ασθένεια. Επίσης όταν ο ασφαλισμένος ταξιδιώτης μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα καλύπτουμε τα έξοδα του ταξιδιού επιστροφής του, αλλά και της οικογένειας του εφόσον ο ίδιος επιστρέψει στην Ελλάδα. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ (πάρα μόνο 7 διανυκτερεύσεων όπως θα δείτε στο άρθρο 3) ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Ή Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ (όπως θα δείτε στο παρακάτω άρθρο 2)
2. Δαπάνες ιατροφαρμακευτικές και δαπάνες νοσηλείας του ταξιδιώτη λόγω κορωνοϊού έως 30 ημέρες από την ημέρα του καλυπτόμενου συμβάντος ή μέχρι ο θεράποντας ιατρός να επιστρέψει το ταξίδι επιστροφής του ταξιδιώτη και μέχρι κόστους € 30,000
3. Σε περίπτωση, στην οποία ο ταξιδιώτης διαγνωστεί θετικός στον ιό, πριν από την είσοδο στην Ελλάδα και δεν χρειαστεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, καλύπτονται τα έξοδα διαμονής του με πρωινό σε απλό ξενοδοχείο 3* και μόνο μέχρι μία εβδομάδα (7 διανυκτερεύσεις) από την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
4. Υπάρχουν και επιπλέον καλύψεις όπως και επιπλέον σημαντικές ταξιδιωτικές καλύψεις, έξοδα μετάβασης συνοδού από την Ελλάδα στο σημείο του συμβάντος, έξοδα διερμηνείας, έξοδα μετάφρασης ιατρικού φακέλου, θεραπείες που θα απαιτηθούν κατά την επιστροφή του ταξιδιώτη στην Ελλάδα, απώλεια αποσκευών και άλλες καλύψεις.

* Οι καλύψεις είναι πολλές, ισχύουν ειδικοί όροι και προϋποθέσεις.
* Η ασφάλεια COVID+ του Versus Τravel είναι ατομική και καλύπτει μόνο τον ταξιδιώτη.
* Όλες οι παραπάνω καλύψεις δίνονται δωρεάν μόνο για τα οργα- νωμένα ταξίδια εκτός Ελλάδας. Για τα ατομικά ταξίδια δίνονται με επιβάρυνση.
* Η επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που ασφαλίζει τις περιπτώσεις προσβολής από COVID-19 δίνεται δωρεάν από το Versus Travel για όλες τις χώρες στον κόσμο εκτός από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Για αυτές τις δυο χώρες υπάρχουν επιβαρύνσεις για αυτήν την ασφάλεια.