fb

Ανατολικές ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Νιαγάρας, Τορόντο, Ουάσινγκτον | Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2021

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1949€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πρόγραμμα στις Ανατολικές ΗΠΑ, σε ένα μεγάλο κομμάτι της East Coast όπως αποκαλούν οι Αμερικανοί τις ακτές της χώρας τους στον Ατλαντικό Ωκεανό. Επιλέγουμε φυσικά ως βάση μας τη Νέα Υόρκη, μία από τις πόλεις που καθορίζουν εν πολλοίς το παγκόσμιο γίγνεσθαι, εξασφαλίζοντας τη διαμονή μας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, πάνω στην Times Square. Δεν παραλείπουμε να επισκεφθούμε τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, με δύο διανυκτερεύσεις στην καναδική μάλιστα πλευρά, που επιτρέπει και καλύτερη θέαση στο εντυπωσιακό αυτό θέαμα. Πραγματοποιούμε εκδρομή στο Τορόντο, ενώ επιστρέφοντας στην αμερικανική ενδοχώρα ερχόμαστε στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, όπου και διανυκτερεύουμε. Στη συνέχεια, επιστρέφοντας στο Big Apple επισκεπτόμαστε τη Βαλτιμόρη και την ιστορική Φιλαδέλφεια. Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας είναι μαζί μας εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός, και όχι τοπικός ελληνόφωνος· ένα ταξίδι που μόνο σε ένα γραφείο με τη πληθωρικότητα του Versus ταιριάζει. 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Από τη συγκλονιστική μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, οικεία όσο καμιά άλλη πόλη της Γης, ακόμα και για όσους δεν την έχουν ποτέ επισκεφθεί, βρισκόμαστε στα σύνορα ΗΠΑ – Καναδά για να θαυμάσουμε τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Επισκεπτόμαστε την καναδική μεγαλούπολη του Τορόντο και ερχόμαστε στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, την επιβλητική Ουάσινγκτον. Επιστρέφοντας στη βάση μας, τη Νέα Υόρκη, επισκεπτόμαστε επίσης τη Βαλτιμόρη και την ιστορική Φιλαδέλφεια, την πόλη όπου έλαβε χώρα η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ το 1776.

Μόνο Στο Versus

Το ταξίδι αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο, δεμένο ταξίδι με Έλληνα αρχηγό καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού στις ΗΠΑ, και δεν αντιμετωπίζεται σαν επεκτάσεις πόλεων και αξιοθέατων από τη Νέα Υόρκη με τοπικούς αντιπροσώπους.

 • Απευθείας πτήσεις με την Emirates στις αναχωρήσεις για Νέα Υόρκη.
 • Δικαιούστε δωρεάν να έχετε δύο αποσκευές μέχρι 23 κιλών έκαστη.
 • Κεντρικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, το Marriott Marquis 4* sup. Πλήρως ανακαινισμένο κυριολεκτικά πάνω στην Times Square για ατελείωτες βόλτες στο απόλυτο κέντρο της Νέας Υόρκης.
 • Το μόνο πρόγραμμα με 5 διαν/σεις στην Νέα Υόρκη για να την απολαύσουμε περισσότερο.
 • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη 
 • Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάντσον!
 • Επίσκεψη της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης.
 • Περιλαμβάνεται η βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Hornblower", το καραβάκι που πλέει στο "λαρύγγι του διαβόλου" στους καταρράκτες.
 • Περιλαμβάνεται εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά.
 • Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά και τα City Taxes. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.
 • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ.
 • Η πληθώρα των αναχωρήσεων όλο τον χρόνο εγγυάται την πραγματοποίηση του ταξιδιού.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για την Παγκόσμια Μητρόπολη του πλανήτη, την πόλη - σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Τo "Big Apple", όπως αποκαλείται από τους Αμερικανούς, είναι η πραγματική πρωτεύουσα της Αμερικής, το οικονομικό, χρηματιστηριακό, εμπορικό, πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, η πόλη με τους πρώτους και διασημότερους ουρανοξύστες του κόσμου, η πόλη με τα πιο εντυπωσιακά μουσεία στον κόσμο, η παγκόσμια πρωτεύουσα του μουσικού θεάτρου, έδρα του μεγαλύτερου και διασημότερου πολυκαταστήματος του πλανήτη, η πόλη με την πιο γνωστή Όπερα και Συμφωνική Ορχήστρα στον κόσμο, τις πιο  μεγάλες Νεογοτθικού ρυθμού εκκλησίες, η πόλη όπου όλα είναι μεγάλα και έντονα, η “Πόλη των πόλεων”. Η καρδιά του πλανήτη.

 

Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές, γιατί η ίδια είναι φτιαγμένη από τις πολύχρωμες ψηφίδες όλων των λαών, γλωσσών και πολιτισμών της Γης. Στις τεράστιες λεωφόρους της κινούνται κάθε στιγμή της μέρας και της νύχτας δισεκατομμυριούχοι και πάμφτωχοι, γυαλιστερές λιμουζίνες και τεράστια SUVs, αστέρια της διεθνούς σκηνής, διάσημοι, φιλόδοξοι, αλκοολικοί και άστεγοι’ χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, αέναη κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Ο χρόνος εδώ είναι πολύτιμος και όλα μεταφράζονται σε ασύλληπτες, για όσους δεν ζουν στην πόλη αυτή, ταχύτητες. Μια εκρηκτικά γοητευτική “ζούγκλα”, που σφύζει από ζωή και κόσμο, σειρήνες και πολύχρωμα φώτα, που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Εάν δεν έχεις δει την Νέα Υόρκη δεν γνωρίζεις πως είναι το κέντρο του πλανήτη.

Άφιξη, υποδοχή από τους συνεργάτες μας, μεταφορά και τακτοποίηση σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν, τη καρδιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές, γιατί η ίδια είναι φτιαγμένη από τις πολύχρωμες ψηφίδες όλων των λαών, γλωσσών και πολιτισμών της Γης. Στις τεράστιες λεωφόρους της κινούνται κάθε στιγμή της μέρας και της νύχτας δισεκατομμυριούχοι και πάμφτωχοι, γυαλιστερές λιμουζίνες και τεράστια SUVs, αστέρια της διεθνούς σκηνής, διάσημοι, φιλόδοξοι, αλκοολικοί και άστεγοι’ χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, αέναη κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Ο χρόνος εδώ είναι πολύτιμος και όλα μεταφράζονται σε ασύλληπτες, για όσους δεν ζουν στην πόλη αυτή, ταχύτητες. Μια εκρηκτικά γοητευτική “ζούγκλα”, που σφύζει από ζωή και κόσμο, σειρήνες και πολύχρωμα φώτα, που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Εάν δεν έχεις δει την Νέα Υόρκη δεν γνωρίζεις πως είναι το κέντρο του πλανήτη.

Άφιξη, υποδοχή από τους συνεργάτες μας, μεταφορά και τακτοποίηση σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν, τη καρδιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νέα Υόρκη (1η ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για την εξαιρετικά πλούσια  σημερινή ξενάγηση μας στο Mid & Lower Manhattan. Θα κινηθούμε σήμερα με πούλμαν συνεχώς στην διάθεσή μας στο κεντρικό και νότιο Μανχάταν, ενώ θα περιηγηθούμε σε ένα μεγάλο μέρος των αξιοθέατων και με τα πόδια ώστε να τα γνωρίσουμε από κοντά. Θα δούμε, μεταξύ πολλών άλλων, την Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, δεύτερη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη της Αμερικής με το υπέροχο κτίριο της, την Έδρα των Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.), το Tudor City, τον πρώτο ουρανοξύστη που φτιάχτηκε ποτέ (γνωστό λόγω του ιδιαίτερου σχήματος του ως Flatiron), τον πιο διάσημο ουρανοξύστη του πλανήτη, το περίφημο Empire State Building (γνωστό και από την ταινία KingKong), τη πανάκριβη γειτονιά του Gramercy Park, την επιβλητική αψίδα του Τζώρτζ Ουάσιγκτον, την Union Square, την έδρα του N.Y.U. (Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης), το Greenwich Village, το υπέροχο Soho με τις ιδιαίτερες προσόψεις των κτιρίων του, τη Chinatown, τη "Μικρή Ιταλία", το τεράστιο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης, το Δικαστικό Μέγαρο (πασίγνωστο από δικηγορικές/αστυνομικές σειρές όπως το “Νόμος και Τάξη”) το κτίριο Woolworth και πολλά άλλα. Στη συνέχεια θα κινηθούμε με τα πόδια για να δούμε από κοντά το παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου, το γνωστό πλέον ως "Σημείο Μηδέν" (ή "Ground zero", το σημείο δηλαδή που βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι), το καινούργιο One World Trade Center (ή Freedom Tower) που χτίστηκε στη θέση του Βόρειου Πύργου με συμβολικό ύψος 1776 πόδια (έτος της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας) και σημερινό μεγαλύτερο ουρανοξύστη του δυτικού ημισφαιρίου, καθώς και το τεράστιο, ολοκαίνουργιο Oculus (τον πιο ακριβό σιδηροδρομικό σταθμό του κόσμου με κόστος κατασκευής πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια), τις δύο τεράστιες “πισίνες” - μνημεία που κατασκευάστηκαν στα θεμέλια των Δίδυμων Πύργων, το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου και τον Ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή δίπλα στο Σημείο Μηδέν. Συνεχίζοντας, θα δούμε την Αγία Τριάδα, την παλαιότερη εκκλησία της Νέας Υόρκης, την μοναδική Wall Street με το μεγαλύτερο χρηματιστήριο του κόσμου, τον πρώην ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου 40 Wall Street (σημερινής ιδιοκτησίας Donald Trump), το Federal Building (έδρα της πρώτης κυβέρνησης της Αμερικής και σημείου όπου ορίστηκε ο George Washington Πρώτος Πρόεδρος της χώρας), τον  διάσημο Ταύρο της Wall Street, το Smithsonian Μουσείο του Αμερικανού Ινδιάνου και έδρα των Αρχείων της Πόλης, το Ολλανδικό Μνημείο της εξαγοράς του Μανχάταν από τους Ινδιάνους - δώρο από το λαό της Ολλανδίας στον λαό της Νέας Υόρκης, και τέλος στην αποβάθρα στο Battery Park, το Clinton Castle για τις απαραίτητες φωτογραφίες με φόντο στο βάθος, το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Το βράδυ, θα κάνουμε μια μεγάλη βόλτα με τα πόδια με τον Αρχηγό της εκδρομής μας για να δείτε την μοναδικά φωτισμένη Νέα Υόρκη μαζί του. Η εμβληματική Times Square με τις τεράστιες - υπερυψηλής ανάλυσης - φωτεινές οθόνες της αλλά και ο μεγαλύτερος και επιβλητικότερος σιδηροδρομικός σταθμός του κόσμου, το Grand Central Terminal (τον οποίο επισκέπτονται 27 εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο και είναι μέσα στα 10 πιο επισκέψιμα σημεία του πλανήτη μας) μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε.  Ανακαλύψτε και γνωρίστε τα πολλά μυστικά που κρύβει ο σταθμός αυτός, άγνωστα στους περισσότερους Αμερικανούς και τουρίστες που καθημερινά περνούν από εδώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Νέα Υόρκη (2η ξενάγηση + κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον)

Κατά τη σημερινή 2η πρωινή ξενάγησή μας στην πόλη, θα συνδυάσουμε τις επισκέψεις μας στο Βόρειο Μανχάταν με μια αξέχαστη κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson. Ξεκινάμε με το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου (φιλοτεχνημένο στην Ιταλία και σημείο από όπου μετριούνται οι αποστάσεις όλων των πόλεων της χώρας), το σύμπλεγμα για τις Παραστατικές Τέχνες Lincoln Center και έδρα της περίφημης Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης, του Μητροπολιτικού Μπαλέτου της πόλης και συνολικά 12 παγκόσμιας κλάσης οργανισμών τέχνης, και συνεχίζουμε με μια υπέροχη βόλτα στο διάσημο Central Park. Το κτίριο Dakota (κατοικία και σημείο δολοφονίας του John Lennon) βρίσκεται απέναντι από το πασίγνωστο πάρκο, ενώ το συντριβάνι Bethesda Fountain θα θυμίσει σε όλους άπειρες σκηνές από ταινίες που γυρίστηκαν εδώ. Συνεχίζουμε με το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής ιστορίας, το μεγαλύτερο στον κόσμο (εξωτερικά), και ανεβαίνοντας βόρεια το Μανχάταν προς το Harlem, σταματάμε στον μεγαλύτερο Πρεσβυτεριανό Νεογοτθικό ναό του κόσμου, τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο (St. John the Divine), στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο Columbia, την πολύ ιδιαίτερη  Εκκλησία Riverside (πρωτοστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για πολλές δεκαετίες). Απέναντι, βλέπουμε το επιβλητικό μνημείο - τάφο του Στρατηγού Γκραντ, και φτάνοντας στην καρδιά πλέον του Harlem, τη λεωφόρο Dr. Martin Luther King, το πολύ σημαντικό για την μαύρη μουσική Apollo Theater και τις πολύχρωμες γειτονιές του Harlem, με τις χαρακτηριστικές εξωτερικές σκάλες των κτιρίων του και τις άπειρες εναλλακτικές εκκλησίες. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Conservatory Garden στο βόρειο τμήμα του Central Park αλλά και το Museum Mile, όπου βρίσκονται και μερικά από τα διασημότερα μουσεία της πόλης, όπως το Μουσείο Γκουγκενχάιμ και το περίφημο Metropolitan Museum (γνωστό ως MET). Στη 5η Λεωφόρο με τα ακριβότερα και πολυτελέστερα καταστήματα στο κόσμο, συναντάμε το μοναδικό κοσμηματοπωλείο Tiffany’s, το κεντρικό  Apple Store, το Microsoft Store αλλά και το ξενοδοχείο Plaza (γνωστό σε όλους και από την ταινία Μόνος στο σπίτι). Στο τέλος της ξενάγησής μας το πούλμαν μας μεταφέρει στην αποβάθρα ακριβώς δίπλα στην οποία βρίσκεται το παροπλισμένο αεροπλανοφόρο - μουσείο Intrepid μαζί με πλήθος πολεμικών αεροσκαφών αλλά και ενός επιβατικού Concorde! Εδώ, στο Pier 83, θα επιβιβαστούμε στο πλοιάριο για μια μεγάλη βόλτα-κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον και τον East River. Μια υπέροχη κρουαζιέρα - εμπειρία ζωής, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε από πολύ κοντά το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ellis Island, το οποίο για πάρα πολλά χρόνια δεχόταν τα εκατομμύρια μεταναστών που έφταναν στην Αμερική από κάθε γωνιά της γης.  Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε τη Νέα Υόρκη και το skyline της από τα δύο ποτάμια που πλαισιώνουν το Μανχάταν. Φανταστικό θέαμα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο με τον Αρχηγό μας και με τοπικό μεταφορικό μέσο*. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

*Μετά την κρουαζιέρα, μπορείτε φυσικά όσοι το επιθυμείτε να αποσπαστείτε και να εξειδικεύσετε την επίσκεψη σας σε κάποιο μουσείο ή μνημείο  που σας ενδιαφέρει και να επιστρέψετε μόνοι σας στο ξενοδοχείο όποτε επιθυμείτε. Ο Αρχηγός μας θα σας έχει πλήρως κατατοπίσει στο πώς να κυκλοφορείτε στην πόλη και να κάνετε χρήση των ΜΜΜ. Επίσης τα ταξί στη Νέα Υόρκη είναι πολυάριθμα και πολύ προσιτά.

4η ημέρα: Νέα Υόρκη (Ημέρα ελεύθερη)

Η σημερινή ελεύθερη ημέρα είναι «πολύτιμη» και πρέπει να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Κάποιες απ’τις προτάσεις μας:

> Ανεβείτε στο Empire State Building ή στο ολοκαίνουργιο One World Trade Center (Freedom Tower).

> Μπορείτε επίσης να πάτε στο Rockefeller Center, να ανεβείτε στο Top of the Rock και να απολαύσετε την εξαιρετική θέα με τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης από ψηλά.

> Επισκεφθείτε το αεροπλανοφόρο Intrepid, μια ευκαιρία που δεν προσφέρεται κάθε ημέρα!

> Ακόμη μια βόλτα στο Central Park είναι must! Μπορείτε να το διασχίσετε με άμαξα, με τα πόδια ή με κάποιο από τα πολυάριθμα ποδηλατοαμαξίδια.

> Μια μεγάλη βόλτα επίσης στα πολυτελή καταστήματα της 5ης Λεωφόρου θα σας ανεβάσει σίγουρα τη διάθεση.

 

> Με την καθοδήγηση του Αρχηγού μας μπορείτε να  επισκεφθείτε Μουσεία όπως το MoMa  – το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης,  το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (American National History Museum) και το Μουσείο Guggenheim.

 

> Ενδιάμεσα,  στο πανοραμικό μέρος της ξενάγησης μας,  μπορείτε να επισκεφθείτε και την συνοικία του Μπρούκλιν: η θέα της γέφυρας του Μπρούκλιν και ακριβώς απέναντι της Manhattan Bridge με το φωτισμένο skyline κόβει πραγματικά την ανάσα!

Μερικές προτάσεις για το βράδυ:

> Παρακολουθήσετε μία από τις εξαιρετικές παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ.

> Ποτό σε κάποιο από τα φημισμένα Jazz / Blues Bars της Νέας Υόρκης,

> Επίσκεψη στο Grand Central Terminal

> Μια βόλτα στο φωτισμένο Bryant Park.

> Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στην “Ελληνική” Astoria, απέναντι, στην περιοχή του Queens, που θα σας γεμίσει σίγουρα με ιδιαίτερα συναισθήματα.  

> Τέλος,  η Νέα Υόρκη είναι ολόκληρη μια μοναδική αγορά με καταπληκτικές τιμές και ατέλειωτη ποικιλία στα πάντα, ωστόσο στο εκπτωτικό χωριό Woodbury Commons  Outlet, πάνω από 240 φίρμες προσφέρουν απίστευτες προσφορές που δεν μπορούν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο!

5η ημέρα: Νέα Υόρκη (Ημέρα ελεύθερη)

Και η σημερινή ελεύθερη ημέρα είναι «πολύτιμη» και πρέπει να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

6η ημέρα: Νέα Υόρκη – Καταρράκτες Νιαγάρα

Πρωινή αναχώρηση οδικώς με προορισμό τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στα σύνορα ΗΠΑ - Καναδά. Η διαδρομή μας διασχίζει την πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ, τα όρη Pocono, την πολιτεία της Πενσυλβένια και τα βόρεια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (Upstate New York), με ενδιάμεσες στάσεις. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την καταπράσινη φύση του Αμερικανικού Βορρά, και να δούμε από κοντά την Αμερικανική επαρχία των Ανατολικών Πολιτειών. Άφιξη αργά το απόγευμα στον Νιαγάρα. Περνώντας τη γέφυρα που συνδέει τις Η.Π.Α με τον Καναδά και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο διαβατηρίων στα σύνορα, θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην Καναδική πλευρά, η οποία είναι και η καλύτερη για να απολαύσει κανείς τους Καταρράκτες, για να θαυμάσουμε τη θέα και να τραβήξουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες. Από εδώ μπορούμε να δούμε καλύτερα και την Αμερικανική πλευρά των Καταρρακτών καθώς και το περίφημο "Πέταλο" ή  “Στόμα του Διαβόλου”. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Τορόντο – Καταρράκτες Νιαγάρα

Σήμερα, μετά το πρωινό μας, θα πλησιάσουμε τους καταρράκτες και θα  επιβιβαστούμε (όσοι το επιθυμούν και εφ’ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) στο καραβάκι Hornblower για βόλτα στον ποταμό Νιαγάρα που θα  μας οδηγήσει στο "Φαράγγι του Διαβόλου" (γνωστό και ως “Πέταλο”), δίνοντάς μας την ευκαιρία να δούμε απ΄ όσο γίνεται πιο κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις των καταρρακτών του Νιαγάρα!!! Γεμάτοι μαγικές εικόνες θα αναχωρήσουμε για το Τορόντο, την Καναδική μεγαλούπολη και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη πόλη του Καναδά. Η διαδρομή μας κατά μήκος της Λίμνης Οντάριο (απ΄ όπου πήρε και το όνομά της η πολιτεία αυτή της χώρας) είναι μαγευτική, με πλούσια βλάστηση, δάση και πολύ χρώμα. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στο Τορόντο θα δούμε μεταξύ άλλων το Στάδιο Σκάιντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, και το σήμα κατατεθέν της πόλης και ολόκληρου του Καναδά, Πύργο CN (είσοδος προαιρετική), καθώς και το Μουσείο Τρένων, το τοπικό Κοινοβούλιο, το Queens Park, το Παλαιό Δημαρχείο με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, το Νέο Δημαρχείο του Τορόντο καθώς και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Καναδά  Ήτον Σέντερ. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια, φαγητό ή για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πόλη του Νιαγάρα το βράδυ, για να χαρείτε και πάλι το μαγευτικό τοπίο και τη θέα των καταρρακτών. Αν το βράδυ έχετε διάθεση και χρόνο, σας προτείνουμε να ανεβείτε στον πύργο Skylon Tower για να θαυμάσετε από ψηλά την εκπληκτική θέα των καταρρακτών. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Ουάσιγκτον

Μετά το πρόγευμα, νωρίς σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για τις ΗΠΑ, αφού βέβαια κάνουμε την απαραίτητη στάση στα Καναδικά Duty Free για πολύ συμφέρουσες αγορές τοπικών προϊόντων και όχι μόνο! Προορισμός μας για σήμερα η  Ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της Αμερικής, η Ουάσιγκτον. Η διαδρομή μας είναι όμορφη και γοητευτική. Θα περάσουμε από τα Απαλάχια Όρη καθώς και την πολύ ενδιαφέρουσα ενδοχώρα της πολιτείας της Πενσυλβένια, έναν από τους τόπους που κατοικεί η ιδιαίτερη κοινότητα των Amish. Ο ποταμός με το ινδιάνικο όνομα Σουσκεχάνα που συναντάμε για πολλά χιλιόμετρα στη διάρκεια της διαδρομής μας, πήρε το όνομά του από τον γοητευτικό μύθο των αυτόχθονων Αμερικανών που ζούσαν εκεί πριν τον εποικισμό της ηπείρου. Θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την μηδενική φορολογία της Πολιτείας (0% φόρος) σε ρούχα και παπούτσια καθώς θα κάνουμε στάση σε μεγάλη αλυσίδα Αμερικανικών πολυκαταστημάτων για τις αγορές σας. Άφιξη το βράδυ στην Ουάσιγκτον, μια πόλη χτισμένη εξαρχής ως έδρα της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, με κανονικό σχέδιο, φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτίρια. Τακτοποίηση σε κεντρικότατο και ιστορικό ξενοδοχείο, όπου βρίσκονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Ουάσιγκτον

Κατά τη διάρκεια της πρωινής μας ξενάγησης θα κατευθυνθούμε προς τον Λευκό Οίκο, ο οποίος χρονολογείται από το 1800 και αποτελεί τη μόνιμη Προεδρική κατοικία, και τον ναό του Αγίου Ιωάννη, γνωστού ως “Εκκλησία των Προέδρων” καθώς και το Lafayette Park. Θα δούμε μεταξύ άλλων σήμερα το Καπιτώλιο, έδρα της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας, που θεμελιώθηκε από τον Τζωρτζ Ουάσιγκτον το 1793 και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης. Το ύψους 79 μέτρων επιστέγασμά του θυμίζει έντονα εκείνο του Αγίου Πέτρου της Ρώμης. Θα επισκεφθούμε εσωτερικά το Καπιτώλιο, την έδρα της “Αμερικανικής Ελευθερίας” όπως λέγεται, με το άγαλμα της Ελευθερίας (Freedom) στην κορυφή του τρούλου του. Στο εμβληματικό κτίριο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα φιλμ μικρού μήκους σχετικά με την Αμερικανική Ένωση, ενώ στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε από τοπικό ξεναγό, με μετάφραση και στα Ελληνικά (εάν υπάρχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα του Καπιτωλίου υπάρχει περίπτωση να μην μας επιτραπεί η μετάφραση). Στην συνέχεια με τον Αρχηγό μας θα περάσουμε να δούμε εσωτερικά το εκπληκτικό κτίριο της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, της μεγαλύτερης βιβλιοθήκης της Αμερικής και δεύτερης παγκοσμίως. Ακριβώς απέναντι από το Καπιτώλιο δεσπόζει το μνημείο του Τζορτζ Ουάσιγκτον, ένας τεράστιος οβελίσκος, ύψους 153 μέτρων, ο ψηλότερος οβελίσκος στον κόσμο. Καθ΄ οδόν προς το μνημείο του Προέδρου, μεγάλου φιλοσόφου και φιλέλληνα Τόμας Τζέφερσον καθώς και του πασίγνωστου (και από τον κινηματογράφο) μνημείου του Αβραάμ Λίνκολν, θα περάσουμε από την Εθνική Πινακοθήκη, το πολύ όμορφο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Αφρικανικό Μουσείο, το Υπουργείο Οικονομικών, το κολοσσιαίο Υπουργείο Γεωργίας και πολλά άλλα κτίρια. Το τεράστιο στρατιωτικό κοιμητήριο Άρλινγκτον φιλοξενεί τους τάφους  213.000 νεκρών, μεταξύ των οποίων και πολλών  διασήμων, όπως τον τάφο του Τζων Κέννεντυ και της Τζάκυ Κέννεντυ - Ωνάση, του στρατηγού Τζωρτζ Μάρσαλ και πολλών άλλων επωνύμων. Το λεωφορείο θα μας μεταφέρει για προαιρετική επίσκεψη στο διάσημο Μουσείο Αεροδιαστήματος (Air & Space Museum) και θα συνεχίσει για το ξενοδοχείο. Όποιοι επιθυμείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο αυτό (ή κάποιο άλλο) θα επιστρέψετε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο με δικά σας μέσα.

Για το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα στην George Town, την παλαιότερη συνοικία της Ουάσιγκτον, που είναι και η Πανεπιστημιούπολη.

10η ημέρα: Ουάσιγκτον – Φιλαδέλφεια – Βαλτιμόρη – Νέα Υόρκη – Πτήση για Αθήνα / Θεσσαλονίκη

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το αεροδρόμιο  της Νέας Υόρκης. Καθ’ οδόν θα σταματήσουμε στο διάσημο Inner Harbor της Βαλτιμόρης, το μικρό λιμάνι με το Aquarium, το Maryland Science Center, το παλιό Power Plant κλπ. Θα σταματήσουμε για περίπου μια ώρα στο λιμάνι της πόλης όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια σύντομη βόλτα, φαγητό ή καφέ. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Αμερικανικό υποβρύχιο και το παλιό ιστιοφόρο πλοίο που βρίσκονται στο λιμάνι. Επόμενη στάση μας η Φιλαδέλφεια όπου θα δούμε το κτίριο που στεγάζει την Καμπάνα του Έθνους (εξωτερικά) ενώ θα  επισκεφθούμε και το Congress Hall  στο οποίο στεγάστηκε το  πρώτο Κογκρέσο  της Αμερικής πριν την κατασκευή του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον, όπου και θα ξεναγηθούμε από τοπικό ξεναγό. Στην συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε, όσοι επιθυμείτε, ένα παραδοσιακό Philly Cheese Steak σε σάντουιτς (σπεσιαλιτέ της πόλης της Φιλαδέλφια), ένα από τα γνωστά παγωτά της, ή να διαθέσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όπως εσείς θέλετε μέχρι να αναχωρήσουμε αργά το απόγευμα για το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Απ’ ευθείας βραδυνή πτήση για την Ελλάδα.

11η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
3 με 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

18/06/2021

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

27/06/2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

30/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

08/08/2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

11/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

20/08/2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

20/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

29/08/2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

23/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

02/09/2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Διαμονή σε επιλεγμένα, κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία. Δηλαδή:
  • 5 Διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη στην καρδιά του Μανχάταν, στο Marriott Marquis 4* sup πλήρως ανακαινισμένο από τα καλύτερα της πόλης, το πιο κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, κυριολεκτικά πάνω στην Times Square
  • 2 Διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες του Νιαγάρα (Καναδική πλευρά), στο ξενοδοχείο Hilton on the Falls 4* δίπλα στους καταρράκτες
  • 2 Διανυκτερεύσεις στην Ουάσινγκτον στο ξενοδοχείο Capital Hilton 4*
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Δύο πρωινά στους καταρράκτες Νιαγάρα. 
 • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη.
 • Η κρουαζιέρα στον ποταμό Xάντσον στο Μανχάταν.
 • Η βαρκάδα με το θρυλικό Hornblower στους καταρράκτες του Νιαγάρα
 • Η εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά
 • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ειδική άδεια εισόδου Αμερικής(ESTA)

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €650
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA

Οι ταξιδιώτες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, με την έκδοση της ESTA, δεν μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται στο Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεμένη στις ή μετά την 1η Μαρτίου 2011.

Τα άτομα που δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με ESTA μπορούν να κάνουν αίτηση για μη μεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε Πρεσβεία ή Προξενείο των ΗΠΑ.

Ενημερώστε το Versus εάν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο τρέχον διαβατήριο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους πωλητές, στο γραφείο μας.

Το Versus αναλαμβάνει την έκδοση ESTA (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ)
για λογαριασμό των πελατών του.
Για τον σκοπό αυτό είναι απαραίτητη
– εκτός από την προσκόμιση του διαβατηρίου σας –
και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου μας
με τα στοιχεία που απαιτούνται
και που ζητά η Αμερικάνικη Υπηρεσία Μετανάστευσης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

- Καλό θα είναι να δηλώνετε την επιθυμία σας για Twin (2 κρεβάτια) ή Double Room (ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι) στο Γραφείο μας κατά την κράτησή σας και οπωσδήποτε πριν την αναχώρηση της εκδρομής.

- Στις Η.Π.Α. δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια. Τα standard δωμάτια είναι πάντα με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι (King Bed) ή με 2 διπλά κρεβάτια (Twin King ή Queen  beds).

- Στις περιπτώσεις που 3 ή 4 άτομα κάνουν χρήση αυτών των δωματίων τυγχάνουν και μεγάλης έκπτωσης.

- Τρίκλινο με την προσθήκη έξτρα κρεββατιού δεν υπάρχει στην standard κατηγορία και χρειάζεται άλλος τύπος δωματίου με διαφορετική (υψηλότερη) τιμή και χωρίς την έκπτωση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει. Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας. Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.
 
 
 
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Ταξιδιωτική ασφάλεια
 
Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
 
• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).
 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ
• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

Έκπτωση τρίτου ατόμου σε δίκλινο δωμάτιο  (τα δίκλινα δωμάτια έχουν 2 διπλά κρεβάτια)                                                                     :-500€

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Το ταξίδι αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο, δεμένο ταξίδι με Έλληνα αρχηγό καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού στις ΗΠΑ, και δεν αντιμετωπίζεται σαν επεκτάσεις πόλεων και αξιοθέατων από τη Νέα Υόρκη με τοπικούς αντιπροσώπους.

 • Απευθείας πτήσεις με την Emirates στις αναχωρήσεις για Νέα Υόρκη.
 • Δικαιούστε δωρεάν να έχετε δύο αποσκευές μέχρι 23 κιλών έκαστη.
 • Κεντρικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, το Marriott Marquis 4* sup. Πλήρως ανακαινισμένο κυριολεκτικά πάνω στην Times Square για ατελείωτες βόλτες στο απόλυτο κέντρο της Νέας Υόρκης.
 • Το μόνο πρόγραμμα με 5 διαν/σεις στην Νέα Υόρκη για να την απολαύσουμε περισσότερο.
 • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη 
 • Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάντσον!
 • Επίσκεψη της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης.
 • Περιλαμβάνεται η βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Hornblower", το καραβάκι που πλέει στο "λαρύγγι του διαβόλου" στους καταρράκτες.
 • Περιλαμβάνεται εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά.
 • Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά και τα City Taxes. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.
 • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ.
 • Η πληθώρα των αναχωρήσεων όλο τον χρόνο εγγυάται την πραγματοποίηση του ταξιδιού.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

 • Οι ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη, μία από τις πιο εμβληματικές μητροπόλεις του σύγχρονου κόσμου.
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον, στο Μανχάταν.
 • Οι Καταρράκτες του Νιαγάρα, από τα πιο συγκλονιστικά θεάματα στον πλανήτη.
 • Επίσκεψη στο Τορόντο του Καναδά.
 • Ανακαλύψτε την Ουάσινγκτον, την αμερικανική πρωτεύουσα.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Απευθείας πτήσεις με την Emirates στις αναχωρήσεις για Νέα Υόρκη.
 • Κεντρικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, το Marriott Marquis 4* sup.
 • Εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά.

Χάρτης Ταξιδιού Ανατολικές ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Νιαγάρας, Τορόντο, Ουάσινγκτον | Καλοκαίρι - Φθινόπωρο 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info