fb

Η μεγάλη Ιρλανδία του Versus με κρουαζιέρα στα Νησιά Άραν | 25.06.2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ταξίδι Versus με εκατοντάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ταξίδι σε έναν τόπο γεμάτο αρχαίους μύθους και θρύλους, καταπληκτικά τοπία, κέλτικη φύση και φιλόξενους κατοίκους. Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα έτσι όπως αξίζει σε αυτή την πανέμορφη χώρα: έναν πραγματικό γύρο της Ιρλανδίας, ενάντια στην επιδερμική αντιμετώπιση των προγραμμάτων της αγοράς. Ταξίδι για όλα τα γούστα, για άγριας ομορφιάς χερσονήσους στα νοτιοδυτικά του νησιού, για μελαγχολικά, βραχώδη τοπία, λίμνες και γραφικές πόλεις στη δυτική ακτή, ιστορία, αρχιτεκτονική και πολιτισμό στο «ζωντανό» Δουβλίνο, όμορφες ακτές, κάστρα, περίτεχνους κήπους και γαλήνια γοητεία των λιμνών στο νότιο κομμάτι. Όπου όπου και να πάτε, θα βρείτε αμέτρητες pubs με παραδοσιακή ιρλανδική μουσική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ζήσετε με αυτόν τον εμπεριστατωμένο γύρο του νησιού και όχι με ημερήσιες εκδρομές. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το μόνο πρόγραμμα με διαμονή ακόμα και στο εκπληκτικό, ιστορικό και ζωντανό Μπέλφαστ ενώ περιλαμβάνει και σπάνια κρουαζιέρα στα πανέμορφα νησιά Άραν!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

 • Το πληρέστερο πρόγραμμα περιήγησης της Ιρλανδίας στην ελληνική αγορά, με το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Με κρουαζιέρα στα Νησιά Άραν, στις δυτικές ακτές της Ιρλανδίας, ένα πραγματικό «ταξίδι στον χρόνο»!
 • Με αρκετό χρόνο στο Δουβλίνο για να το γνωρίσουμε και να το χαρούμε, όπως του αξίζει!

Η Ιρλανδία, η Χώρα των Κελτών, είναι ένα μικρό νησί με μεγάλη γοητεία, που αναγκάζει τον επισκέπτη να μιλήσει στον υπερθετικό βαθμό, έστω και αν είναι μια από τις μικρότερες χώρες στην Ευρώπη: θα ακούσετε σίγουρα ότι η Ιρλανδία είναι η πιο πράσινη χώρα που μπορεί να δει κανείς, έχει τους πιο φιλόξενους και φιλικούς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς και έχει τις περισσότερες παμπ με την πιο ωραία μπύρα που μπορεί να πιει κανείς.

Ωστόσο τα θέλγητρα της Ιρλανδίας είναι πολύ περισσότερα και διαφορετικά από το δεδομένο και ορατό πράσινό της. Είναι μια χώρα με τεράστια ιστορία, με προϊστορικά μνημεία, αλλά και πολύ έντονη πολιτική και κοινωνική δράση, μια χώρα με πατριώτες και μνημεία αφιερωμένα σ΄ αυτούς παντού, αλλά και με μια πολύ δυναμική και γοητευτική πρωτεύουσα, το Δουβλίνο.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για τη διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

Σε αυτή την ειδική θεματική αναχώρηση περιλαμβάνεται η σπάνια κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, από το Γκόλγουεϊ, μία μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε τα σπάνιας ομορφιάς αυτά νησιά!

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, λόγω πτήσεων, 2 διανυκτερεύσεις για να απολαύσουμε και την υπέροχη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε σαν έκπληξη!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Εξαιρετικές πτήσεις ώστε να έχουμε ένα πλούσιο 9ήμερο πρόγραμμα.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την ιρλανδική πρωτεύουσα.
 • 2 διανυκτερεύσεις στη γραφική πόλη Κιλάρνεϊ, στην καρδιά του πρώτου εθνικού Πάρκου της Ιρλανδίας.
 • Διανυκτέρευση και εξερεύνηση του Μπέλφαστ, της πρωτεύουσας της Βόρειας Ιρλανδίας.
 • Επίσκεψη στη διάσημη Ακτή των Γιγάντων.
 • Διαμονή στο ιστορικό Ντέρι, πόλη που διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο κατά τη διάρκεια των Troubles.
 • Επίσκεψη σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, στα Βράχια Μοχέρ, που κόβουν την ανάσα με την επιβλητικότητάς τους!
 • Κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, από το Γκόλγουεϊ, για να δούμε μια Ιρλανδία όπως τη νοσταλγούν και οι ίδιοι οι Ιρλανδοί.
 • Εκτενής γύρος στο Δαχτυλίδι του Κέρυ, με τα πιο αντιπροσωπευτικά τοπία της ιρλανδικής υπαίθρου.
 • Επίσκεψη στο Γκόλγουεϊ, μια πολύ ζωντανή πόλη με έντονο χρώμα.
 • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο όπου έχουμε πρωινό.
 • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – Πτήση για ΔΟΥΒΛΙΝΟ (Πανοραμική περιήγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για το Δουβλίνο, την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας (Eire). Παρόλο που δεν είναι τόσο πολυπληθής όσο άλλες πρωτεύουσες, η πόλη του Δουβλίνου ξεπερνά πολλές σε χρώμα και προσωπικότητα.

Με την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την πόλη, μέσα από μια πανοραμική περιήγηση που θα μας αποκαλύψει τις κρυφές ομορφιές της. Θα γνωρίσουμε κάποιες από τις γειτονιές της πόλης του Τζέιμς Τζόυς και των Ντάμπλινερς: θα δούμε το Φοίνιξ Παρκ και τις επώνυμες επαύλεις του, την περιοχή της ζυθοποιίας Γκίνες που λειτουργεί από το 1769, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου - σύμβολο της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας, και το κάστρο του Δουβλίνου από τον 13ο αιώνα.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

2η ημέρα: ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΜΠΕΛΦΑΣΤ (Περιήγηση)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε οδικώς για το Μπέλφαστ, την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε πόλη-έκπληξη.

Άφιξη και πάμε να γνωρίσουμε την πόλη του Μπέλφαστ. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κέντρου της, όπως το περίφημο Δημοτικό Μέγαρο με την εκπληκτική διακόσμηση του, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το κτίριο της Όπερας, το Πανεπιστήμιο Κουίνς, τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας, τον κεκλιμένο πύργο του ρολογιού, και το νεότευκτο Belfast Titanic - μουσείο αφιερωμένο στο θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού.

Τέλος, θα περάσουμε και από τις κεντρικές οδούς Σάνκιλ και Φωλς στο δυτικό Μπέλφαστ, γειτονιές των ταραχών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών κατά τις δεκαετίες 1970 -1990, με τις πολυφωτογραφημένες τοιχογραφίες και murals.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Μπέλφαστ.

3η ημέρα: ΜΠΕΛΦΑΣΤ – ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ (Giant's Causeway) – ΝΤΕΡΙ (Περιήγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την «Ακτή των Γιγάντων», ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας. Είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και αποτελείται από σχηματισμούς κιόνων βασάλτη πάνω στην ακτή, που η λαϊκή φαντασία θεώρησε ότι μόνο γίγαντες μπορούν να φτιάξουν έτσι. Θα δούμε από κοντά αυτούς τους ηφαιστειακούς σχηματισμούς, περπατώντας στην παραλία και βγάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Συνεχίζουμε οδικώς μέχρι την ιστορική πόλη Ντέρι, τη δεύτερη μεγαλύτερη, και τη μόνη περιτειχισμένη πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας, τα τείχη της οποίας διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα.

Με την άφιξή μας στο Ντέρι θα κάνουμε μια βόλτα πάνω στα τείχη, όπου θα δούμε τα αξιοθέατα της πόλης, και θα μάθουμε πολλά στοιχεία για την ταραχώδη  ιστορία της από τον 17ο αιώνα μέχρι τώρα.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Ντέρι.

4η ημέρα: ΝΤΕΡΙ – ΝΤΟΝΕΓΚΑΛ – Επαρχία ΜΑΓΙΟ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ντέρι και συνεχίζουμε για το Ντόνεγκαλ, μια μικρή, κουκλίστικη πόλη με γραφικό λιμανάκι, όπου ο ποταμός Έσκε εκβάλλει στον κόλπο του Ντόνεγκαλ. Διάσπαρτα στην πόλη υπάρχουν πέτρινα ερείπια περασμένων εποχών, όπως αυτά του Αββαείου του Ντόνεγκαλ που χτίστηκε τον 15ο αιώνα.

Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περπατήσουμε στην κεντρική πλατεία και θα δούμε το κάστρο της οικογένειας των τοπικών ηγεμόνων Ο΄ Ντόνελλ, μίας από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ιρλανδίας από τον 5ο έως τον 16ο αιώνα. Το αυστηρό Κάστρο του Ντόνεγκαλ, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα ανακτώντας τη γαελική του δόξα, είναι το στολίδι της περιοχής.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Επαρχία Μάγιο, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

5η ημέρα: Επαρχία ΜΑΓΙΟ – ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΆΡΑΝ – ΕΝΝΙΣ (Επαρχία ΚΛΕΡ)

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για τον πρώτο μας σταθμό για σήμερα, την πόλη του Γκόλγουεϊ. Το Γκόλγουεϊ είναι η μοναδική μεγάλη πόλη που συναντάμε κατά μήκος του λεγόμενου Wild Atlantic Way, της διαδρομής δηλαδή που καλύπτει ολόκληρη την ακτογραμμή της Ιρλανδίας, 2.500 χλμ. από το Ντέρι μέχρι περίπου το Κορκ. Πολύχρωμη, ζωντανή και μποέμικη, η πόλη λατρεύει τις τέχνες, το καλό φαγητό και τη μουσική, ενώ αποτελεί και σούπερ δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό χάρη στις παραλίες της.

Από το Γκόλγουεϊ έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ένα… «ταξίδι στον χρόνο»! Όχι με κάποια

χρονομηχανή αλλά με μία απολαυστική κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, εδώ όπου εξακολουθεί να χτυπά δυνατά η καρδιά της παλιάς, αγαπημένης Ιρλανδίας! Τα τοπία, οι ακτές με τις πολύχρωμες ψαρόβαρκες, τα σμαραγδένια χωράφια, οι τοπικές παμπ, όλα μοιάζουν σαν να έρχονται από κάποιον περασμένο αιώνα. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στην πόλη Έννις, τη μεγαλύτερη πόλη στην Επαρχία Κλερ (County Clare), που βρίσκεται στον ποταμό Φέργκους και χρονολογείται από τον 12ο αιώνα.

Βρισκόμαστε στην επαρχία Κλερ, κοντά στις δυτικές ακτές της χώρας. Επονομαζόμενη και «η επαρχία που τραγουδά» (the singing county), λόγω της μουσικής παράδοσης που παραμένει και στις μέρες μας ζωντανή, η επαρχία Κλερ φιλοξενεί ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, τους Βράχους του Μοχέρ (Cliffs of Moher), καθώς και μια σειρά από υπέροχες παραλίες.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΕΝΝΙΣ (Επαρχία ΚΛΕΡ) – ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ – ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΑΝΡΑΤΤΙ – ΛΙΜΕΡΙΚ – ΚΙΛΑΡΝΕΪ

Πρωινή αναχώρηση από το Έννις με προορισμό ένα από τα πλέον διάσημα τοπία της Ιρλανδίας, τα περίφημα Βράχια του Μοχέρ που ορθώνονται επιβλητικά σε μήκος 14 χιλιομέτρων, σαν να αναδύονται από τα νερά του Ατλαντικού, ξεπερνώντας σε ύψος τα 200 μέτρα. Το απίστευτο αυτό ανάγλυφο σχηματίστηκε πριν από 320 εκατομμύρια χρόνια και σήμερα αποτελεί μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου της UNESCO.  

Επόμενος σταθμός στη διαδρομή μας το περίφημο κάστρο Μπάνραττι του 1425, και το γραφικό χωριό που το περιβάλλει. Στην επίσκεψή μας αυτή θα γυρίσουμε πίσω στον χρόνο, στις συνθήκες ζωής του Μεσαίωνα, καθώς θα δούμε πώς ζούσαν άρχοντες, στρατιώτες και αγρότες εκείνα τα σκληρά χρόνια.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι το Λίμερικ, που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Ιρλανδίας. Δίπλα στις εκβολές του ποταμού Σάννον, η πόλη του Λίμερικ φιλοξενεί το Κάστρο του King John του 13ου αιώνα, σε ένα νησί στον ποταμό. Σε κοντινή απόσταση, το Μουσείο Χαντ εκθέτει μια τεράστια συλλογή έργων τέχνης και αρχαιοτήτων στο παλιό τελωνείο. Νοτιοανατολικά από εδώ, αρχαιολογικοί χώροι, όπως ο πέτρινος κύκλος Grange, είναι διάσπαρτοι στην ύπαιθρο γύρω από τη λίμνη Lough Gur, στα βουνά Ballyhoura.

Φτάνουμε στη γραφική πόλη Κιλάρνεϊ (Killarney), στην καρδιά του πρώτου εθνικού Πάρκου της Ιρλανδίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΚΙΛΑΡΝΕΪ – ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΥ – ΚΙΛΑΡΝΕΪ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με προορισμό το λεγόμενο «Δαχτυλίδι του Κέρυ», τη διασημότερη παραλιακή διαδρομή της Ιρλανδίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την εκπληκτική ομορφιά της χερσονήσου Άϊβιρα, με τη μεγάλη ποικιλία και τις συνεχείς αντιθέσεις του τοπίου της. Βουνά, χωράφια, λίμνες και θέα στον Ατλαντικό ωκεανό: η σημερινή μέρα θα μας γεμίσει με εικόνες και χρώματα, καθώς μας περιμένει ο Γύρος του Δαχτυλιδιού του Κέρυ.

Θα περάσουμε από το γραφικό χωριό Κιλόργκλιν, διάσημο για το φεστιβάλ Πουκ που γίνεται κάθε χρόνο, από το χωριό Καχιρσάιβιν, γενέτειρα του εθνικού ήρωα Ντάνιελ Ο΄Κόνελ, και από το χωριό Σνημ με τα γραφικά του σπιτάκια βαμμένα με έντονα χρώματα.

Συνεχίζουμε μέσα από τα βουνά μέχρι το φαράγγι στην τοποθεσία Μολ, όπου θα σταματήσουμε στο σημείο Λέιντις Βιού, για να απολαύσουμε τη μαγευτική θέα προς τις λίμνες.

Επιστροφή στο Κιλάρνεϊ και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΚΙΛΑΡΝΕΪ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Αφήνουμε σήμερα το Κιλάρνεϊ και αναχωρούμε οδικώς για τη μεγάλη πρωτεύουσα του νησιού, το αγαπημένο Δουβλίνο. Αφού απολαύσουμε μια πραγματικά μαγευτική διαδρομή μέσα από τα όμορφα Midlands της Ιρλανδίας θα φτάσουμε στο Δουβλίνο.

Απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε τις βόλτες και τις αγορές σας στην πόλη, με τους δικούς σας ρυθμούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

9η ημέρα: ΔΟΥΒΛΙΝΟ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και έγκαιρη μετάβαση στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Σημαντικές παρατηρήσεις:

 • Τα τρίκλινα δωμάτια θα είναι κατόπιν ζήτησης ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των εκάστοτε ξενοδοχείων. Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος και σε πολλές περιπτώσεις ίσως να μην είναι διαθέσιμα.
 • Τα ξενοδοχεία στην επαρχία της Ιρλανδίας είναι απλά, με τοπικό χρώμα και δεν πρέπει να αναζητούμε την πολυτέλεια.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL1952

25/06/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

05:45

08:15

KL1137

25/06/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ

09:45

10:25

KL1140

03/07/2024

ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

13:20

16:00

KL1957

03/07/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

21:10

01:25 +1

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 4* και 3* sup.                                    
 • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός Δουβλίνου (πρωινό).
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 495 €
 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για τη διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για τη διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

Σε αυτή την ειδική θεματική αναχώρηση περιλαμβάνεται η σπάνια κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, από το Γκόλγουεϊ, μία μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε τα σπάνιας ομορφιάς αυτά νησιά!

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, λόγω πτήσεων, 2 διανυκτερεύσεις για να απολαύσουμε και την υπέροχη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε σαν έκπληξη!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Εξαιρετικές πτήσεις ώστε να έχουμε ένα πλούσιο 9ήμερο πρόγραμμα.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την ιρλανδική πρωτεύουσα.
 • 2 διανυκτερεύσεις στη γραφική πόλη Κιλάρνεϊ, στην καρδιά του πρώτου εθνικού Πάρκου της Ιρλανδίας.
 • Διανυκτέρευση και εξερεύνηση του Μπέλφαστ, της πρωτεύουσας της Βόρειας Ιρλανδίας.
 • Επίσκεψη στη διάσημη Ακτή των Γιγάντων.
 • Διαμονή στο ιστορικό Ντέρι, πόλη που διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο κατά τη διάρκεια των Troubles.
 • Επίσκεψη σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, στα Βράχια Μοχέρ, που κόβουν την ανάσα με την επιβλητικότητάς τους!
 • Κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, από το Γκόλγουεϊ, για να δούμε μια Ιρλανδία όπως τη νοσταλγούν και οι ίδιοι οι Ιρλανδοί.
 • Εκτενής γύρος στο Δαχτυλίδι του Κέρυ, με τα πιο αντιπροσωπευτικά τοπία της ιρλανδικής υπαίθρου.
 • Επίσκεψη στο Γκόλγουεϊ, μια πολύ ζωντανή πόλη με έντονο χρώμα.
 • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο όπου έχουμε πρωινό.
 • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Εξαιρετικές πτήσεις προς και από Δουβλίνο.
 • Κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, ένα πραγματικό «ταξίδι στον χρόνο»!
 • Επίσκεψη σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, στα Βράχια Μοχέρ, που κόβουν την ανάσα με την επιβλητικότητάς τους!
 • Επίσκεψη στη διάσημη Ακτή των Γιγάντων.

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info