fb

Ρομαντική Γερμανία και Άλπεις - Ο Ρομαντικός Δρόμος από άκρη σε άκρη, Mόναχο - Βαυαρικές Άλπεις - Νυρεμβέργη - Άουγκσμπουργκ | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 829€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα μοναδικό οδοιπορικό κατά μήκος της λεγόμενης Ρομαντικής Οδού. Μία εκδρομή που μοιάζει με ταξίδι στον χρόνο, καθώς μας φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται στην εποχή του Μεσαίωνα. Αφιερώνουμε διανυκτερεύσεις στο Μόναχο και στην πανέμορφη Νυρεμβέργη, για να μπορέσουμε να δούμε ένα πραγματικά μεγάλο κομμάτι από τον Ρομαντικό Δρόμο, με εκδρομή και στο γειτονικό Σάλτσμπουργκ. Άλλο ένα εξειδικευμένο ταξίδι σε κρυμμένες ομορφιές της Ευρώπης που συνήθως προσπερνιούνται.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Επτά ημέρες στην Γερμανία, με ένα πρόγραμμα από το Μόναχο μέχρι τη Νυρεμβέργη, σε ένα οδοιπορικό όπου συμπλέκονται ο αποκαλούμενος Ρομαντικός Δρόμος, ονειρικά μεσαιωνικά δουκάτα και δροσερά κελάρια, γραφικά χωριά και ρομαντικές πόλεις, πανέμορφη φύση και πλούσιες παραδόσεις. Ελάτε με το Versus Travel να σας τα δείξουμε, όπως εμείς ξέρουμε!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Υπέροχο 7ήμερο ταξίδι στη Ρομαντική Γερμανία που μας αποκαλύπτει την πιο όμορφη πλευρά της χώρας που έχουν υμνήσει οι σπουδαιότεροι ποιητές της! Με διαμονή στο Μόναχο, εξερευνούμε τις περίφημες Βαυαρικές Αλπεις, καθώς και την Ουλμ και το Αουγκσμπουργκ με πολλές εκδρομές και επισκέψεις που συνθέτουν ένα πλούσιο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Παράλληλα, απολαμβάνουμε σπάνια διαμονή στη Νυρεμβέργη, από όπου διατρέχουμε ένα μεγάλο κομμάτι από τον διάσημο Ρομαντικό Δρόμο για να απολαύσουμε μία από τις ομορφότερες διαδρομές στην Ευρώπη!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με τη Lufthansa, με πρωινή αναχώρηση και βραδινή επιστροφή για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο όλο το ταξίδι.
 • Διανύουμε πραγματικά τον Ρομαντικό Δρόμο, με στάσεις σε πολλά χωριουδάκια για να νιώσουμε την αληθινή μαγεία του και δεν βλέπουμε δύο χωριά ακτινικά, με εκδρομές από τη Νυρεμβέργη.
 • Μόνο στο Versus επίσκεψη στο κουκλίστικο Ρέγκενσμπουργκ στο βορειότερο τμήμα του ποταμού Δούναβη, στο γεωλογικό σταυροδρόμι τεσσάρων διαφορετικών περιοχών. Είναι από τις πιο γραφικές πόλεις όλης της Γερμανίας, με την καρτποσταλική της ομορφιά να αποτελεί «βιτρίνα» για πολλές τουριστικές καμπάνιες της Γερμανίας.
 • Δεν υπάρχουν προαιρετικές εκδρομές! Γεμίζουμε όλο το πρόγραμμα με εκδρομές και δραστηριότητες, έτσι ώστε να έχετε προκαθορισμένο κόστος και όχι δυσάρεστες εκπλήξεις τοπικά!
 • Εκδρομή στη γειτονική Αυστρία με επίσκεψη στο γραφικό Σάλτσμπουργκ, την πόλη του Μότσαρτ και της Μελωδίας της Ευτυχίας.
 • Μοναδική τιμή που κόβει την ανάσα, με αντίστοιχες ποιοτικές παροχές.
 • Επίσκεψη σε παραμυθένια χωριά, στο μοναδικό Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ και το Ντίνκελσμπιλ.
 • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4*.
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Μόναχο, στο ξενοδοχείο Courtyard Munich City Center ή στο Eurostars Grand Central ή στο JAMS Music Hotel Munich (ανάλογα με την αναχώρηση).
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Νυρεμβέργη, στο Park Plaza ή στο Holiday Inn Nuremberg City Center (ανάλογα με την αναχώρηση).
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Επίσκεψη και περιήγηση στην Ουλμ, γενέτειρα του Αϊνστάιν.
 • Επίσκεψη και περιήγηση στο Άουγκσμπουργκ για να απολαύσουμε την κουκλίστικη αυτή πόλη, μία από τις παλαιότερες στη Γερμανία, με την υπέροχη αρχιτεκτονική.
 • Σπάνια διαμονή στη Νυρεμβέργη, μία πανέμορφη όσο και ιστορική πόλη της Γερμανίας, όπου σπάνια περιλαμβάνεται διανυκτέρευση!
 • Επίσκεψη στο όμορφο Βύρτζμπουργκ, πρωτεύουσα της Κάτω Φραγκονίας.
 • Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος αρχηγός.
 • Ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά από το Versus.
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα, περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μόναχο. Με την άφιξή μας αναχωρούμε για το Ρέγκενσμπουργκ (Regensburg), στην καρδιά της Βαυαρίας, στο βορειότερο σημείο του Δούναβη και στην άκρη του Βαυαρικού δάσους.

Η πόλη ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους και αποτελούσε από τον Μεσαίωνα έως και την αρχή του 19ου αιώνα ένα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό κέντρο της Γερμανίας. Στην παλιά πόλη υπάρχουν πολλά μεσαιωνικά κτίρια με χαρακτηριστικούς ψηλούς πύργους. Το πανεπιστήμιο είναι από τα πιο δημοφιλή στη Γερμανία, με 20.000 φοιτητές.

Στην περιήγησή μας θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Πόλης, το «DOM», το ιστορικό της κέντρο, την Πέτρινη Γέφυρα, χτισμένη από το 1135 μέχρι και το 1146, ένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής μεσαιωνικής γέφυρας. Οι ιππότες της 2ης και της 3ης Σταυροφορίας τη χρησιμοποίησαν για να διασχίσουν τον Δούναβη στον δρόμο τους για τους Αγίους Τόπους. Θα δούμε επίσης το Δημαρχείο, χρονολογούμενο κατά ένα μέρος από τον 14ο αιώνα, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα δωμάτια που χρησιμοποιούνταν από την Αυτοκρατορική Δίαιτα (Συμβούλιο) από το 1663 μέχρι και το 1806.

Συνεχίζουμε για τη Νυρεμβέργη.  Άφιξη και περιήγηση στην ιστορική αυτή σπουδαία πόλη της Γερμανίας. Η Νυρεμβέργη (Nürnberg) είναι γενέτειρα του ζωγράφου και χαράκτη Άλμπρεχτ Ντίρερ (15ος-16ος αι.) και υπήρξε λίκνο και έδρα του ναζισμού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πόλη ήταν το επίσημο κέντρο των ναζί, οι οποίοι οργάνωναν εκεί τα ετήσια συνέδρια του Κόμματος από το 1933 μέχρι το 1938 και επιλέχτηκε συμβολικά για τη διεξαγωγή της Δίκης της Νυρεμβέργης (1945-1949), κατά την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης τα ανώτατα στελέχη των ναζί ως εγκληματίες πολέμου. Θεωρείται πατρίδα των παιχνιδιών, καθώς εδώ λειτουργούν πολλά εργοστάσια κατασκευής παιχνιδιών (κυρίως κούκλες), που εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, η οποία περιβάλλεται από μεσαιωνικά τείχη μήκους 5 χιλιομέτρων και οχυρωματικούς πύργους (σήμερα σώζονται 71 από τους 130). Ο ποταμός Πέγκνιτς (Pegnitz), που τέμνει την παλιά πόλη στα δύο, τα γραφικά γεφυράκια και οι λιθόστρωτοι δρόμοι συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα. Θα δούμε την Κεντρική Πλατεία, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό και γύρω τους τη μεγάλη αγορά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: εκδρομή στο ΒΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την επίσκεψή μας στο Βύρτσμπουργκ (Würzburg), την πρωτεύουσα της Κάτω Φραγκονίας, στο βόρειο άκρο της Βαυαρίας. Χτισμένο στις όχθες του ποταμού Μάιν, το Βύρτσμπουργκ είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις στο κρατίδιο. Δίπλα στην πόλη, στον λόφο του Μαρίενμπεργκ, βλέπουμε το οχυρό που δεσπόζει και τις πλαγιές με τους αμπελώνες. 

Για πάνω από 500 χρόνια το Βύρτσμπουργκ ήταν και έδρα των επισκόπων. Με διάσημο πανεπιστήμιο από το 1402 και χαρακτηριστική αρχιτεκτονική μπαρόκ, το Βύρτσμπουργκ ξεχωρίζει για την παραμυθένια του ατμόσφαιρα. Εδώ θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Κιλιανού, τη γραφική εκκλησία Kapelle Wurzburg, το Ροκοκό κτίριο όπου συνεδριάζουν τα σωματεία της πόλης  και θα περπατήσουμε στην παλιά γέφυρα που είναι στολισμένη με αγάλματα αγίων. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια επιστρέφουμε στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΟΜΠ ΝΤΕΡ ΤΑΟΥΜΠΕΡ – ΝΤΙΝΚΕΛΣΜΠΙΛ – ΜΟΝΑΧΟ

Αναχώρηση με σκοπό να γνωρίσουμε ένα τμήμα της Ρομαντικής Οδού, με κορωνίδες τις πόλεις Ρότενμπουργκ ομπ-ντερ-Τάουμπερ και Ντίνκελσμπιλ.  Η Ρομαντική Οδός εκτείνεται σε μια διαδρομή 350 χλμ. περίπου, που ξεκινά από το Βύρτσμπουργκ και κατεβαίνει μέχρι τις Άλπεις στην πόλη Φύσσεν. Πήρε αυτή την ονομασία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από τους συμμάχους για τα παραμυθένια της τοπία, τα χαρακτηριστικά χωριά, την αρχιτεκτονική, τις οχυρωμένες πόλεις και τα κάστρα.

Άφιξη στο μοναδικό Ρότενμπουργκ και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το μεσαιωνικό Ρότενμπουργκ του κρατιδίου της Βαυαρίας βρίσκεται στην περιοχή της Φραγκονίας και είναι μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Γερμανίας, με χαρακτηριστικές μεσαιωνικές πύλες. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα τείχη, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, τον λουθηρανικό ναό του Αγίου Ιακώβου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το δημοτικό συμβούλιο και την πλατεία Κόρνμαρκτ. Χρόνος ελεύθερος στα γραφικά δρομάκια της πόλης πριν αναχωρήσουμε για τον επόμενο προορισμό μας.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή προς το Ντίνκελσμπιλ (Dinkelsbühl), μια ακόμη μεσαιωνική, οχυρωμένη πόλη με τάφρους και μεσαιωνικές πύλες. Ο Ναός του Αγ. Γεωργίου από τον 15 αιώνα είναι από τους παλαιότερους καλύτερα διατηρημένους στην Γερμανία. Μπροστά από την εκκλησία απλώνεται η Βάινμαρκετ, η κεντρική πλατεία με τα εντυπωσιακά σπίτια των εμπόρων κ.ά. Ευτυχώς γλίτωσε κατά τον τριακονταετή πόλεμο και έκτοτε το γεγονός εορτάζεται τον Ιούλιο με μια μεγαλοπρεπή παρέλαση, την «Κίντερτσεχε».

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς το Μόναχο, την πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΜΟΝΑΧΟ – ΟΥΛΜ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΟΝΑΧΟ

Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας στον περίφημο Ρομαντικό Δρόμο της Γερμανίας, με πρώτο μας σταθμό για σήμερα την Ουλμ (Ulm), την πόλη που διασχίζει ο Δούναβης και είναι η γενέτειρα του πιο διάσημου φυσικού της Ιστορίας, του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Είναι επίσης γνωστή για τον υψηλότερο καθεδρικό ναό της Γερμανίας ύψους 162 μέτρων. Πολλά κτίρια σχεδιάστηκαν από τον διάσημο αρχιτέκτονα Max Bill και είναι σήμερα προστατευόμενα μνημεία. Εδώ θα δούμε την παλιά πόλη και το ιστορικό κέντρο, με το Δημαρχείο, τα Τείχη και τον πύργο Μέτσγκεατουρμ με θέα στον ποταμό Δούναβη.

Επόμενος σταθμός μας το Άουγκσμπουργκ (Augsburg), παλαιά αρχαία ρωμαϊκή πόλη και πρωτεύουσα της Σουηβίας, που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Βέρταχ και Λαχ. Η πόλη ιδρύθηκε τον 15 αιώνα π.Χ. από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αύγουστο. Λόγω της στρατηγικής της θέσης στους τότε εμπορικούς δρόμους της Ιταλίας, ήταν ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο.

Με τη διάλυση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, το Άουγκσμπουργκ έγινε μέρος του Βασιλείου της Βαυαρίας. Στην πόλη βλέπει κανείς κτίρια μεγάλου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, όπως το Δημαρχείο και τον Καθεδρικό Ναό της Παρθένου Μαρίας κοντά στον ποταμό Λεχ. Επιστροφή στο Μόναχο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΜΟΝΑΧΟ: Ολοήμερη εκδρομή στις Βαυαρικές Άλπεις, Κάστρο Νοϊσβανστάιν, Ομπεραμεργκάου, Γκάρμις Παρτενκίρχεν

Σήμερα θα κατευθυνθούμε νοτιότερα, παίρνοντας μία ακόμα καλύτερη γεύση από την επονομαζόμενη «Ρομαντική Οδό» (Romantischen strasse), μέσα από ονειρεμένους δρυμούς, στεφανωμένους από ένδοξα φρούρια και διακοπτόμενους από κελαριστά ρυάκια, με άφθονους κυνηγότοπους, μυστικά ξέφωτα και απότομα φαράγγια.

Θα φθάσουμε στο Σβαγκάου, τέως φέουδο του βασιλιά Λουδοβίκου Β΄, ο παραμυθένιος Πύργος του οποίου, το Νοϊσβανστάιν, θεωρείται από τα ωραιότερα κάστρα στον κόσμο. Βλέπουμε το κάστρο εξωτερικά (για την είσοδο απαιτείται προκράτηση, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν).

Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στο δίδυμο Γκάρμις-Παρτενκίρχεν για να πάρουμε μια γεύση από έναν απαστράπτοντα συνδυασμό γαλήνης και ευδαιμονίας, ενώ κατά την επιστροφή μας θα περάσουμε από το Ομπεραμεργκάου (Oberammergau), ένα χωριό όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού. Επιστροφή στο Μόναχο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΜΟΝΑΧΟ: εκδρομή στο ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σήμερα το πρωί θα ξεκινήσουμε για μία ακόμη ολοήμερη εκδρομή, αυτή τη φορά στο αυστριακό Σάλτσμπουργκ, τη γενέτειρα του συνθέτη Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ. Σάλτσμπουργκ σημαίνει Κάστρο του Αλατιού και αυτή η ονομασία δεν είναι τυχαία, διότι το ορυκτό αλάτι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο παρελθόν για την πλούσια οικονομία της πόλης. Άφιξη και περιήγηση στο εξαιρετικά καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Η περιήγησή μας περιλαμβάνει τον μνημειώδη πυρήνα του Σάλτσμπουργκ, την περίφημη Γκετράιντεγκασσε, εκκλησίες, ηγεμονικές και επισκοπικές κατοικίες, κτίρια μουσικών θεσμών και κομψά γεφύρια. Θα δούμε το ανάκτορο Μιραμπέλ, το σπίτι του Μότσαρτ, την πλατεία Μαρκάρτ με το ιστορικό θέατρο, την μπαρόκ εκκλησία της Αγίας Τριάδας κ.ά.

Στη συνέχεια, στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό φρούριο Χοχενσάλτσμπουργκ, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο καλοδιατηρημένα κάστρα στην Ευρώπη. Περνώντας από την πύλη Σίγκμουντ θα δούμε το παλιό πανεπιστήμιο και θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας στην πλατεία Μότσαρτ με το άγαλμα του μουσουργού, τον καθεδρικό ναό και την παλιά κατοικία του αρχιεπισκόπου.

Σε απόσταση 5 χλμ. από το Σάλτσμπουργκ βρίσκεται και το κάστρο Χέλμπρουν, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές για τη διάσημη χολιγουντιανή ταινία «Η μελωδία της ευτυχίας» (1965). Επιστροφή και διανυκτέρευση στο Μόναχο.

7η ημέρα: ΜΟΝΑΧΟ (περιήγηση) – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πάμε να γνωρίσουμε το Μόναχο, που είναι χτισμένο στις όχθες του Ίζαρ, ενός από τους μεγαλύτερους παραποτάμους του Δούναβη. Μετά το Βερολίνο και το Αμβούργο, το Μόναχο είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Αποτελεί σημαντικό οικονομικό, βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας.

Μια πόλη ανάμεσα σε μεγάλες βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας και σε υπαίθριες μπυραρίες, ανάμεσα στην τέχνη, τον πολιτισμό, τη δημιουργικότητα και τις ήσυχες γωνιές, ανάμεσα στο μπαρόκ και το μοντέρνο. Δεν πρόκειται για αντιφάσεις, αλλά για τυπικά χαρακτηριστικά του Μονάχου.

Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε τα  σημαντικότερα σημεία της πόλης, μεταξύ άλλων το παλάτι Νίμφενμπουργκ, το μουσείο BMW και το Ολυμπιακό Χωριό. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια βόλτα με τα πόδια στο ιστορικό της κέντρο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων, το εμπορικό κέντρο γύρω από τον κόμβο Στάχους, την Όπερα, το επιβλητικό Δημαρχείο με το ρολόι και τις φιγούρες από τον γάμο του Δούκα Γουλιέλμου να μπαινοβγαίνουν, τον καθεδρικό ναό κ.ά. Περίπατος σε πεζόδρομους της παλιάς πόλης για φωτογραφίες, αγορές κ.λπ.

Καταλήγουμε στην αγορά Viktualienmarkt, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα πριν μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 829 € 380 €
Twin Room 829 € 380 €
Triple Room 829 € 380 €
Single Room 1249 € 380 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 380 €
Twin Room 869 € 380 €
Triple Room 869 € 380 €
Single Room 1399 € 380 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 380 €
Twin Room 869 € 380 €
Triple Room 869 € 380 €
Single Room 1289 € 380 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 380 €
Twin Room 869 € 380 €
Triple Room 869 € 380 €
Single Room 1289 € 380 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 969 € 380 €
Twin Room 969 € 380 €
Triple Room 969 € 380 €
Single Room 1499 € 380 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 380 €
Twin Room 869 € 380 €
Triple Room 869 € 380 €
Single Room 1289 € 380 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 380 €
Twin Room 869 € 380 €
Triple Room 869 € 380 €
Single Room 1289 € 380 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 380 €
Twin Room 1049 € 380 €
Triple Room 1049 € 380 €
Single Room 1469 € 380 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 380 €
Twin Room 1089 € 380 €
Triple Room 1089 € 380 €
Single Room 1619 € 380 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 380 €
Twin Room 1089 € 380 €
Triple Room 1089 € 380 €
Single Room 1509 € 380 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 380 €
Twin Room 1089 € 380 €
Triple Room 1089 € 380 €
Single Room 1509 € 380 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1189 € 380 €
Twin Room 1189 € 380 €
Triple Room 1189 € 380 €
Single Room 1719 € 380 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 380 €
Twin Room 1089 € 380 €
Triple Room 1089 € 380 €
Single Room 1509 € 380 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 380 €
Twin Room 1089 € 380 €
Triple Room 1089 € 380 €
Single Room 1509 € 380 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1459 € 0 €
Twin Room 1459 € 0 €
Triple Room 1459 € 0 €
Single Room 1879 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 2029 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 1919 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 1919 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 0 €
Twin Room 1599 € 0 €
Triple Room 1599 € 0 €
Single Room 2129 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 1919 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 1919 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:40

LH 1756

23/07/2024

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

7 ήμερες – 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

24/07/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:40

LH 1756

30/07/2024

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

7 ήμερες – 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

31/07/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 1756

06/08/2024

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

7 ήμερες – 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

07/08/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:40

LH 1756

13/08/2024

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

7 ήμερες – 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

14/08/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:40

LH 1756

20/08/2024

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

7 ήμερες – 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

21/08/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:40

LH 1756

27/08/2024

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

7 ήμερες – 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

28/08/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:40

LH 1756

03/09/2024

MONAXO – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

7 ήμερες – 6 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Πολύ καλά ξενοδοχεία 4*: Στο Μόναχο το Courtyard Munich City Center ή το Eurostars Grand Central ή το JAMS Music Hotel Munich (ανάλογα με την αναχώρηση). Στη Νυρεμβέργη το Park Plaza ή το Holiday Inn Nuremberg City Center (ανάλογα με την αναχώρηση). 
 • Μπουφέ πρωινό καθημερινά.
 • Μετακινήσεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος Έλληνας τοπικός αρχηγός-συνοδός.
 • Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια, προσφορά του Versus.
 • Ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 380€
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ως περιλαμβανόμενα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300 €.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας. Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούντα 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Υπέροχο 7ήμερο ταξίδι στη Ρομαντική Γερμανία που μας αποκαλύπτει την πιο όμορφη πλευρά της χώρας που έχουν υμνήσει οι σπουδαιότεροι ποιητές της! Με διαμονή στο Μόναχο, εξερευνούμε τις περίφημες Βαυαρικές Αλπεις, καθώς και την Ουλμ και το Αουγκσμπουργκ με πολλές εκδρομές και επισκέψεις που συνθέτουν ένα πλούσιο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Παράλληλα, απολαμβάνουμε σπάνια διαμονή στη Νυρεμβέργη, από όπου διατρέχουμε ένα μεγάλο κομμάτι από τον διάσημο Ρομαντικό Δρόμο για να απολαύσουμε μία από τις ομορφότερες διαδρομές στην Ευρώπη!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με τη Lufthansa, με πρωινή αναχώρηση και βραδινή επιστροφή για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο όλο το ταξίδι.
 • Διανύουμε πραγματικά τον Ρομαντικό Δρόμο, με στάσεις σε πολλά χωριουδάκια για να νιώσουμε την αληθινή μαγεία του και δεν βλέπουμε δύο χωριά ακτινικά, με εκδρομές από τη Νυρεμβέργη.
 • Μόνο στο Versus επίσκεψη στο κουκλίστικο Ρέγκενσμπουργκ στο βορειότερο τμήμα του ποταμού Δούναβη, στο γεωλογικό σταυροδρόμι τεσσάρων διαφορετικών περιοχών. Είναι από τις πιο γραφικές πόλεις όλης της Γερμανίας, με την καρτποσταλική της ομορφιά να αποτελεί «βιτρίνα» για πολλές τουριστικές καμπάνιες της Γερμανίας.
 • Δεν υπάρχουν προαιρετικές εκδρομές! Γεμίζουμε όλο το πρόγραμμα με εκδρομές και δραστηριότητες, έτσι ώστε να έχετε προκαθορισμένο κόστος και όχι δυσάρεστες εκπλήξεις τοπικά!
 • Εκδρομή στη γειτονική Αυστρία με επίσκεψη στο γραφικό Σάλτσμπουργκ, την πόλη του Μότσαρτ και της Μελωδίας της Ευτυχίας.
 • Μοναδική τιμή που κόβει την ανάσα, με αντίστοιχες ποιοτικές παροχές.
 • Επίσκεψη σε παραμυθένια χωριά, στο μοναδικό Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ και το Ντίνκελσμπιλ.
 • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4*.
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Μόναχο, στο ξενοδοχείο Courtyard Munich City Center ή στο Eurostars Grand Central ή στο JAMS Music Hotel Munich (ανάλογα με την αναχώρηση).
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Νυρεμβέργη, στο Park Plaza ή στο Holiday Inn Nuremberg City Center (ανάλογα με την αναχώρηση).
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Επίσκεψη και περιήγηση στην Ουλμ, γενέτειρα του Αϊνστάιν.
 • Επίσκεψη και περιήγηση στο Άουγκσμπουργκ για να απολαύσουμε την κουκλίστικη αυτή πόλη, μία από τις παλαιότερες στη Γερμανία, με την υπέροχη αρχιτεκτονική.
 • Σπάνια διαμονή στη Νυρεμβέργη, μία πανέμορφη όσο και ιστορική πόλη της Γερμανίας, όπου σπάνια περιλαμβάνεται διανυκτέρευση!
 • Επίσκεψη στο όμορφο Βύρτζμπουργκ, πρωτεύουσα της Κάτω Φραγκονίας.
 • Το ταξίδι συνοδεύει έμπειρος αρχηγός.
 • Ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά από το Versus.
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα, περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Highlights

 • Απολαύστε ένα ποτό στα bistro της Νυρεμβέργης αλλά και τοπική μπύρα σε μια από τις διάσημες μπυραρίες του Μονάχου και ατενίστε την καταπληκτική θέα από το κάστρο της πόλης.
 • Περιπλανηθείτε στο μεσαιωνικό Ρότενμπουργκ, από τις πιο γραφικές πόλεις της Γερμανίας.
 • Θαυμάστε τους καθεδρικούς ναούς των πόλεων Βύρτζμπουργκ και Ρέγκενσμπουργκ, από τους αξιολογότερους  της Γερμανίας.
 • Δείτε το πιο διάσημο κάστρο του κόσμου, το Neuschwanstein (Νόισβανσταϊν).
 • Απολαύστε τα φυσικά τοπία της Βαυαρίας, από τα ομορφότερα της χώρας, και το διάσημο Γκάρμις!
 • Επισκεφτείτε το Ντίνκελσμπιλ στην περιοχή του Ρομαντικού Δρόμου αλλά και το Ομπεραμεργκάου με τις τοπικές ζωγραφιές θρησκευτικού χαρακτήρα.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διανύουμε πραγματικά τον Ρομαντικό Δρόμο, με στάσεις σε πολλά χωριουδάκια για να νιώσουμε την αληθινή μαγεία του και δεν βλέπουμε δύο χωριά ακτινικά, με εκδρομές από τη Νυρεμβέργη.

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

17/07, 24/07, 31/07, 07/08, 14/08, 21/08, 28/08Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Ρομαντική Γερμανία και Άλπεις - Ο Ρομαντικός Δρόμος από άκρη σε άκρη, Mόναχο - Βαυαρικές Άλπεις - Νυρεμβέργη - Άουγκσμπουργκ | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info