fb

Μεγάλες πόλεις, Μεγάλες εμπειρίες: Μπουένος Άιρες, με επέκταση στους Καταρράκτες Ιγκουασού | 14.03.2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα μοναδικό ταξίδι στο πανέμορφο Μπουένος Άιρες, την αργεντίνικη πρωτεύουσα με τις τόσες αντιθέσεις που την κάνουν απόλυτα σαγηνευτική και ακαταμάχητη. Με την άφιξή μας στην πόλη κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν και την ιστορία, και ολόκληρο το πρόγραμμα της εκδρομής μας έχει ως στόχο να μας μυήσει στα μυστικά αυτή της ιδιαίτερης πόλης.

Ξεκινάμε την διαδρομή μας από τις γειτονιές του βορρά, με τα επιβλητικά μνημεία και την έντονη χλωρίδα, μερικές από τις πλουσιότερες περιοχές της πόλης. Στη συνέχεια περνάμε πιο κεντρικά, εκεί όπου σημειώθηκαν όλα τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία της χώρας... δικτατορίες, επαναστάσεις, η Εβίτα στο μπαλκόνι του προεδρικού μεγάρου! Σε όλη μας τη διαδρομή μας συνοδεύει η μουσική του τανγκό και τα πολύχρωμα σπίτια της Λα Μπόκα στο νότο αποτελούν το ιδανικό φόντο στις φωτογραφίες μας. Στη συνέχεια διασχίζουμε το Σαν Ισίντρο με τις πολυτελείς μονοκατοικίες και περνάμε στο δέλτα του ποταμού Τίγρη με την μοναδικά υδάτινη πολιτεία.

Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια εξαιρετική εκδρομή με καταμαράν στην απέναντι πλευρά του Ρίο ντε λα Πλάτα στην Ουρουγουάη, ενώ για όσους το επιθυμούν,  το ταξίδι τους μπορεί να ολοκληρωθεί με μια προαιρετική διήμερη εκδρομή στην περιοχή Ιγκουασού με τους καταρράκτες στην καρδιά τους δάσους της βροχής του Παρανά. Για μια ακόμη φορά το Versus έρχεται για να σας προσφέρει εικόνες και εμπειρίες που θα χαραχτούν βαθιά μέσα σας για μια ζωή!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ciudad de la Santísima Trinidad y puerto de Santa Maria del Buen Aire είναι το πλήρες όνομα της πόλης που δεν χρειάζεται να το αποστηθίσει κανείς για να εντυπωσιαστεί από αυτήν. Αυτό το πετυχαίνει ο δυναμισμός της λατινοαμερικανικής μεγαλούπολης με την κοσμοπολίτικη αύρα, την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική που της δίνει τον τίτλο «Παρίσι της Δύσης», τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των λαϊκών της γειτονιών και τους ήχους του τανγκό που συνοδεύουν τις εικόνες από τις διάφορες γωνιές της.

Λίγες πόλεις στον κόσμο αξίζουν όσο το Μπουένος Άιρες ώστε να της αφιερώσουμε αρκετές μέρες για να ανακαλύψουμε τις τόσες διαφορετικές της εικόνες και γι’ αυτό το συγκεκριμένο ταξίδι φιλοδοξεί να μας κάνει να νιώσουμε για λίγο porteños και να μας παρασύρει στη μαγεία της.

Οι άνθρωποι, η μουσική, τα πάρκα, ο χορός, το φαγητό, τα σπίτια μας μεταφέρουν σε εποχές, απολαύσεις και εμπειρίες μοναδικές και αξέχαστες. Οι ατελείωτες βόλτες μας φέρνουν πότε σε κοσμοπολίτικες συνοικίες και πότε σε γειτονιές με έντονο το λαϊκό στοιχείο. Οι κάτοικοί της περήφανοι για την πόλη τους δεν κουράζονται να την αναδεικνύουν και με τη φιλοξενία τους να κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει φιλικά και άνετα. Μας προσκαλούν να μεθύσουμε με το γλυκόπιοτο κρασί τους, να χορτάσουμε με τα εύγευστα εδέσματά τους, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με τη μουσική τους.

Ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι του Versus που μας καλεί να γνωρίσουμε εις βάθος ένα από τα στολίδια της Λατινικής Αμερικής.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Επισκεπτόμαστε το Μπουένος Άιρες, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Λατινικής Αμερικής, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν! Για πρώτη φορά αφιερώνουμε στην αργεντίνικη πρωτεύουσα τον χρόνο που της αρμόζει ώστε να την γνωρίσουμε σε βάθος, να κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της και να ανακαλύψουμε όσα λίγοι γνωρίζουν και δύσκολα θα δούμε σε μια απλή επίσκεψη.

Μεγάλες πόλεις, μεγάλες εμπειρίες... Το Versus έχει αποφασίσει να σας γνωρίσει μερικές από τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου, μέσα από εξιδεικευμένα ταξίδια, αποκλειστικά αφιερωμένα σε αυτές, με λεπτομερείς ξεναγήσεις και εξαιρετικά επιλεγμένες περιηγήσεις ώστε να μην παραλείψετε τίποτα και να λέτε πως τα έχετε δει όλα!

Ειδικότερα:

 • Εξαιρετικές πτήσεις και διαμονή σε κεντρικότατο ξενοδοχεία.
 • Γνωριμία με όλα τα προάστια του Μπουένος Άιρες, από τις φτωχογειτονιές μέχρι τις πολυτελείς συνοικίες
 • Θα περπατήσουμε σε ιστορικά σημεία της πόλης και θα νιώσουμε την αύρα της Εβίτα και του μεγάλου ήρωα της αργεντίνικης επανάστασης Σαν Μαρτίν
 • Θα χαλαρώσουμε στα απέραντα πάρκα του βορρά με τα δροσερά σιντριβάνια
 • Προαιρετική εκδρομή στους καταρράκτες Ιγκουασού στα σύνορα με τη Βραζιλία και την Παραγουάη, όπου για 2 ημέρες θα θαυμάσουμε αυτό το υπερθέαμα της φύσης!

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες, πρωτεύουσα της Αργεντινής, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Λατινικής Αμερικής.

 

2η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ξενάγηση στα προάστεια και το ιστορικό κέντρο – Σαν Τέλμο – Λα Μπόκα – Πουέρτο Μαδέρο

Άφιξη στην αργεντίνικη πρωτεύουσα. Από την πρώτη επαφή με το διεθνές αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες γνωρίζουμε στοιχεία για σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της χώρας. Η δυναμική διεκδίκηση των Αργεντινών για τα δικαιώματα τους, έχει αφήσει τα ίχνη της σε κάθε τετραγωνικό της χώρας. Κατά τη διαδρομή  προς το ξενοδοχείο αντιλαμβανόμαστε την ιδιαίτερη γεωγραφία της αργεντίνικης πάμπας. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο.

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για μια πλούσια γνωριμία της πόλης. 50 περίπου γειτονιές ενώθηκαν για να δημιουργηθεί το Μπουένος Άιρες και κάθε μια με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της δημιούργησε το μοναδικό αυτό μωσαϊκό. Πρώτα θα γνωρίσουμε τις γειτονιές του βορρά όπου ζουν οι ευκατάστατοι κάτοικοι της πόλης και θα εντυπωσιαστούμε από τα απέραντα πάρκα που είναι γεμάτα από είδη της τοπικής χλωρίδας. Αγέρωχα δέντρα, δροσερά σιντριβάνια, επιβλητικά μνημεία, δημιουργούν ένα αισθητικό αποτέλεσμα που ορίζει την ποιότητα ζωής σε αυτές τις γειτονιές. Ανάμεσά τους μέγαρα που στεγάζουν μουσεία, πρεσβείες και λέσχες. Palermo, Retiro, Recoleta τα ονόματα αυτών των περιοχών που αποπνέουν τον πλούτο της χώρας που κάποτε ήταν ανάμεσα στις πλουσιότερες του κόσμου. Από εκεί κατευθυνόμαστε στο κέντρο, περνάμε την πλατιά λεωφόρο της 9ης Ιουλίου και αντικρίζουμε το κόσμημα της, το περίφημο θέατρο του Κολόμβου (Colon) όπου έχουν εμφανιστεί οι σημαντικότεροι αστέρες της διεθνούς Λυρικής Σκηνής. Φτάνουμε στην κεντρική πλατεία του Μαΐου, σημείο όπου ιδρύθηκε για δεύτερη φορά η πόλη το 1580. Στην πλατεία δεσπόζει το πολυφωτογραφημένο Προεδρικό Μέγαρο ενώ στο κέντρο της λαμβάνουν χώρα όλες οι συγκεντρώσεις των Αργεντινών που χαρακτηρίζονται πάντα από τον παλμό τους. Οι μάνες ζητάνε να μάθουν τι έγιναν τα αγνοούμενα παιδιά τους από την περίοδο της δικτατορίας, κυβερνήσεις υποστηρίχθηκαν αλλά και ανετράπησαν, κόσμος ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις της Εβίτα. Ναι, εδώ χτυπάει η καρδιά της πόλης! Εδώ βρίσκεται και ο καθεδρικός ναός της πόλης με το μαυσωλείο του μεγάλου ήρωας της αργεντίνικης επανάστασης του Σαν Μαρτίν, που οδήγησε την Αργεντινή στην ανεξαρτησία της.

Συνεχίζουμε προς το νότο περνώντας δίπλα από την μποέμ γειτονιά του Σαν Τέλμο. Η μουσική τανγκό χρωματίζει τα σοκάκια της γειτονιάς ενώ τα παλαιοπωλεία της μας μεταφέρουν στην πολυτέλεια του παρελθόντος. Επόμενος σταθμός η ιδιαίτερη γειτονιά της Λα Μπόκα, καταφύγιο των φτωχών από διάφορες περιοχές του κόσμου που αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον εργαζόμενοι στο μεγάλο λιμάνι. Τα πολύχρωμα τσίγκινα σπιτάκια αποτελούν ιδανικό φόντο για φωτογραφίες με μεθυστική προοπτική. Η ατμόσφαιρά της μας παρασύρει και ο χρόνος κυλά βασανιστικά γρήγορα. Θέλουμε να ρουφήξουμε κάθε της γωνία και να απολαύσουμε κάθε της απόλαυση. Καύχημα της γειτονιάς το θρυλικό στάδιο της Μπόκα Τζούνιορς, η Μπομπονέρα.

Συνεχίζουμε για το Πουέρτο Μαδέρο και γνωρίζουμε τη σύγχρονη εικόνα της πόλης.  Απολαυστικό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για να απολαύσουμε την πόλη.

3η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Σαν Ισίντρο – Δέλτα του Τίγρη

Αναχώρηση και γνωριμία των βόρειων προαστίων.  Διασχίζουμε το Σαν Ισίντρο με τις πολυτελείς μονοκατοικίες και τον ήρεμο τρόπο ζωής, παράλληλα περνάμε από ιστορικά σημεία της πόλης. Προορισμός μας η περιοχή του Δέλτα του Τίγρη. Επιβίβαση σε μικρό πλοίο για να πλεύσουμε ανάμεσα σε δεκάδες νησάκια που έχουν δημιουργηθεί στο δέλτα του ποταμού Τίγρη. Χαλαροί ρυθμοί σε νησάκια με σπιτάκια,  μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες, ευφάνταστες παραλίες και όλα αυτά σε μια οργιώδη βλάστηση. Τα πάντα έχουν οργανωθεί με βάση τις ανάγκες μιας υδάτινης πολιτείας.

Επιστροφή στην πόλη και επίσκεψη του μουσείου καλών τεχνών που φιλοξενεί έργα των μεγαλύτερων παγκοσμίως δημιουργών και στη συνέχεια του νεκροταφείου της Recoleta που γοητεύει με το μεγαλείο και την υπερβολή των μαυσωλείων του και αποτελεί ευκαιρία για γνωριμία ξεχωριστών προσωπικοτήτων της ιστορίας της χώρας.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για να σεργιανίσετε στην πόλη. Οι δυνατότητες διασκέδασης και νυχτερινής ζωής είναι πάμπολλες. Κοσμικά καφέ, παραδοσιακά εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, ατμοσφαιρικά κέντρα με μουσική τανγκό.

 

 

4η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΚΟΛΟΝΙΑ ΝΤΕ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)

Σήμερα θα ταξιδέψουμε με μεγάλο καταμαράν στην απέναντι πλευρά του Ρίο ντε λα Πλάτα και θα βρεθούμε στην Ουρουγουάη, μια από τις πιο ευημερούσες και ασφαλείς χώρες της Νοτίου Αμερικής.

Θα γνωρίσουμε την Κολόνια ντε Σακραμέντο και θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο χρόνο, την περίοδο που Ισπανοί και Πορτογάλοι την διεκδικούσαν για να μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για ένα κυριολεκτικά κουκλίστικο ιστορικό κέντρο με δείγματα αποικιακής αρχιτεκτονικής, όπου θα δούμε τις διαφορές στο πως έχτιζαν τις πόλεις τους οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι. Γραφικά σοκάκια όπου ζωντανεύουν θρύλοι του παρελθόντος σε μια περιτοιχισμένη πόλη που προστατεύεται από την UNESCO. Χρόνος ελεύθερος για να τη χαρούμε και επιστροφή το απόγευμα στο Μπουένος Άιρες.

5η & 6η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ελεύθερες ημέρες ή ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

Οι επόμενες δυο ημέρες είναι ελεύθερες για να κάνουμε τις βόλτες μας στα σοκάκια του Μπουένος Άιρες, τα ψώνια μας στις υπαίθριες αγορές του και τα πολυκαταστήματα ή μπορούμε απλά να χαλαρώσουμε στις τεράστιες αμμώδεις παραλίες και την υπέροχη θάλασσα.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας όμως, θα πραγματοποιηθεί προαιρετική εκδρομή στους πιο εντυπωσιακούς καταρράκτες της χώρας! Πτήση για την περιοχή του Ιγκουασού. Είμαστε πλέον στη βόρεια Αργεντινή στα σύνορα με τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Το τοπίο τώρα έχει αλλάξει δραματικά. Βρισκόμαστε στην καρδιά του δάσους της βροχής του ποταμού Παρανά. Οργιώδης βλάστηση με τεράστια ποικιλία όσον αφορά τα είδη της τοπικής πανίδας. Το επιστέγασμα όλων, η επίσκεψη στους εντυπωσιακούς καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού, ένα υπερθέαμα που μόνο η φύση μπορεί να μας χαρίσει. Αποσβολωμένοι θα θαυμάσουμε το μεγαλείο των καταρρακτών που δεν έχει αφήσει κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο.

Στη βραζιλιάνικη πλευρά θα κατανοήσουμε το μέγεθος των καταρρακτών στο σύνολο τους, οι οποίοι εκτείνονται σε σχεδόν 3 χιλιόμετρα ορμητικών καταρρακτών. Στην αργεντίνικη πλευρά θα τους βιώσουμε σε όλο τους το μεγαλείο καθώς θα βρισκόμαστε ανάμεσα τους, δίπλα στην ορμητική τους δύναμη. Όποιον χαρακτηρισμό και να επιλέξουμε, μόνο στον υπερθετικό του βαθμό θα καταφέρει να αποδώσει έστω και στο ελάχιστο μια περιγραφή του μοναδικού αυτού τοπίου και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και από τις δυο πλευρές.

Ύστερα από δυο ημέρες στον υπέροχο αυτό προορισμό, παίρνουμε την πτήση επιστροφής για το Μπουένος Άιρες.

7η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Μια τελευταία ημέρα να απολαύσουμε το Μπουένος Άιρες πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Η αργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες.

Το Μπουένος Άιρες είναι από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο του κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια τα οποία στεγάζουν ιδιαίτερα καφέ, ιστορικά βιβλιοπωλεία και όλων των λογιών καταστήματα, με αποτέλεσμα να σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το Τάνγκο, οπότε μην παραξενευτείτε αν δείτε ζευγάρια να χορεύουν στο δρόμο τον αγαπημένο τους χορό. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Δυστυχώς, το ταξίδι μας στο υπέροχο Μπουένος Άιρες και τις κοντινές περιοχές φτάνει στο τέλος του. Κάνουμε μια τελευταία γρήγορη βόλτα στην πόλη και κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής είναι μια αληθινή αποκάλυψη. Σχετικά απομονωμένες, διατηρούν την αυθεντικότητά τους και αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις του επισκέπτη, μέχρι την επόμενη φορά.

9η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Επιστρέφουμε σπίτι μας υπερπλήρεις σε εικόνες και εμπειρίες που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή, έτοιμοι για τον επόμενο προορισμό που θα μας καταπλήξει και μόνο το Versus Travel ξέρει πως να πραγματοποιήσει.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Σημείωση: Προαιρετική Εκδρομή στους Καταρράκτες Ιγκουασού

Μπορείτε να μεταφέρετε μια διανυκτέρευση από το Μπουένος Άιρες στους Καταρράκτες Ιγκουασού, με ξεναγήσεις στους καταρράκτες και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Στο κόστος περιλαμβάνεται η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Amerian Portal Del Iguazu 5*, είσοδος στους καταρράκτες και αεροπορικό εισιτήριο Μπουένος Άιρες – Ιγκουασού – Μπουένος Άιρες.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 790 €
Twin Room 1499 € 790 €
Triple Room 1499 € 790 €
Single Room 1949 € 790 €
Extras

+ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ΔΙΑΜΟΝΗ+ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ) :  650 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 790 €
Twin Room 1719 € 790 €
Triple Room 1719 € 790 €
Single Room 2169 € 790 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ΔΙΑΜΟΝΗ+ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ) :  650 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2539 € 0 €
Twin Room 2539 € 0 €
Triple Room 2539 € 0 €
Single Room 2989 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ (ΔΙΑΜΟΝΗ+ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ) :  650 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1576

14/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

20:00

KL 701

14/03/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

21:00

06:55 (+1)

KL 702

21/03/2024

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:25

09:40

KL 1575

22/03/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:25

16:35

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο κέντρο της πόλης.
 • Κρουαζιέρα στα νησάκια στο Δέλτα του ποταμού Τίγρη.
 • Εκδρομή με καταμαράν στη Κολόνια της Ουρουγουάης.
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 790
 • Πτήση για την περιοχή Ιγκουασού στη βόρεια Αργεντινή για την προαιρετική εκδρομή στους Καταρράκτες.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. 

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Επισκεπτόμαστε το Μπουένος Άιρες, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Λατινικής Αμερικής, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν! Για πρώτη φορά αφιερώνουμε στην αργεντίνικη πρωτεύουσα τον χρόνο που της αρμόζει ώστε να την γνωρίσουμε σε βάθος, να κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της και να ανακαλύψουμε όσα λίγοι γνωρίζουν και δύσκολα θα δούμε σε μια απλή επίσκεψη.

Μεγάλες πόλεις, μεγάλες εμπειρίες... Το Versus έχει αποφασίσει να σας γνωρίσει μερικές από τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου, μέσα από εξιδεικευμένα ταξίδια, αποκλειστικά αφιερωμένα σε αυτές, με λεπτομερείς ξεναγήσεις και εξαιρετικά επιλεγμένες περιηγήσεις ώστε να μην παραλείψετε τίποτα και να λέτε πως τα έχετε δει όλα!

Ειδικότερα:

 • Εξαιρετικές πτήσεις και διαμονή σε κεντρικότατο ξενοδοχεία.
 • Γνωριμία με όλα τα προάστια του Μπουένος Άιρες, από τις φτωχογειτονιές μέχρι τις πολυτελείς συνοικίες
 • Θα περπατήσουμε σε ιστορικά σημεία της πόλης και θα νιώσουμε την αύρα της Εβίτα και του μεγάλου ήρωα της αργεντίνικης επανάστασης Σαν Μαρτίν
 • Θα χαλαρώσουμε στα απέραντα πάρκα του βορρά με τα δροσερά σιντριβάνια
 • Προαιρετική εκδρομή στους καταρράκτες Ιγκουασού στα σύνορα με τη Βραζιλία και την Παραγουάη, όπου για 2 ημέρες θα θαυμάσουμε αυτό το υπερθέαμα της φύσης!

Highlights

 • Γνωριμία με μερικές από τις ωραιότερες γειτονιές του Μπουένος Άιρες... Σαν Τέλμο, Λα Μπόκα, Πουέρτο Μαδέρο, Σαν Ισίντρο, Ρεκολέτα
 • Θα γοητευτούμε από το περίφημο θέατρο του Κολόμβου, όπου έχουν εμφανιστεί μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες της διεθνούς Λυρικής Σκηνής
 • Κρουαζιέρα στα δεκάδες μικρά νησάκια στο Δέλτα του ποταμού Τίγρη
 • Στη γειτονιά Πουέρτο Μαδέρο θα θαυμάσουμε την μοντέρνα πλευρά της πόλης
 • Θα αφεθούμε στην υπέροχη μουσική του τανγκό και θα χορέψουμε στους δρόμους και τα μπαρ του Μπουένος Άιρες παρέα με τους ντόπιους
 • Θα βρεθούμε στην Κολόνια ντελ Σακραμέντο, την ιστορική γειτονιά στις όχθες του ποταμού Ρίο ντε λα Πλάτα, από την πλευρά της Ουρουγουάης και θα θαυμάσουμε το μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ της

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Εξαιρετικές πτήσεις και διαμονή σε κεντρικότατο ξενοδοχεία.
 • Γνωριμία με όλα τα προάστια του Μπουένος Άιρες

Περίοδοι

 • Ιανουάριος - Μάρτιος 2024

Αναχωρήσεις

14/03Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Μεγάλες πόλεις, Μεγάλες εμπειρίες: Μπουένος Άιρες, με επέκταση στους Καταρράκτες Ιγκουασού | 14.03.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info