fb

Μαδαγασκάρη - Ανεξερεύνητος Βορράς - από το εξωτικό Νόσι Μπε μέχρι το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν και το Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε | 04.08.2024

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1899€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πολύπλευρο ταξίδι στη  Μαδαγασκάρη που περιλαμβάνει και τον ανεξερεύνητο βορρά της! Πρωτότυπο, συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με εξερευνητικό χαρακτήρα που θα χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες στους ταξιδιώτες, δίνοντας έμφαση στο φυσιολατρικό και λαογραφικό στοιχείο της χώρας, με πολύ καλές -για τα δεδομένα της περιοχής πάντα- προδιαγραφές. Αναζητούμε τελείως ανεξερεύνητες πλευρές της Μαδαγασκάρης με αρχικό μας προορισμό τα το αρχιπέλαγος Νόσι Μπε και το Ανκίφι! Στο αρχιπέλαγος Νόσι Μπε επιστρέφουμε και στο τέλος του ταξιδιού, με τα μικρά νησάκια και τις εξωτικές παραλίες που θα μας εντυπωσιάσουν. Εξερεύνηση, επαφή με τη φύση και γνωριμία με μοναδικούς πολιτισμούς και φυλές σε μια διαδρομή και οδοιπορικό συναρπαστικό! Περνάμε από το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν με τα εντυπωσιακά σπήλαια.

Συνεχίζουμε προς τα βόρεια του νησιού, στο Ντιέγκο (Αντσιραράνα) με τα γιγάντια μπάομπαμπ και το εκπληκτικό  Εθνικό Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε που αποτελεί το πιο επισκέψιμο αξιοθέατο της βόρειας Μαδαγασκάρης. Το οδοιπορικό μας περιλαμβάνει στάση σε φυτείες κακάο ενώ θα δούμε πώς καλλιεργείται η πιπεριά στα εδάφη του νησιού.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Μαδαγασκάρη! Ένας τόπος μοναδικής ομορφιάς με στοιχεία ασιατικά και αφρικανικά που εκπλήσσει με τις πολλές της όψεις. Είναι μια από τις πιο πλούσιες οικολογικά χώρες του πλανήτη και αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί αρέσκονται να την αποκαλούν «8η ήπειρο». Κι αυτό λόγω του ευρύτατου φάσματος των ειδών που έχουν εκεί τον βιότοπό τους. Φημίζεται για τον καφέ, το ζαχαροκάλαμο, το πράσινο πιπέρι και την αρωματική βανίλια, αλλά και για τη φιλοξενία των κατοίκων της. Φύση απίστευτης ομορφιάς, που δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη, εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου που ζουν μόνο εδώ και έθιμα μοναδικά σε αυτόν τον τόπο καθιστούν αυτόν τον απομακρυσμένο παράδεισο έναν συγκλονιστικό προορισμό.

Τι το μοναδικό λοιπόν έχει η φύση της Μαδαγασκάρης... Η Μαδαγασκάρη είναι νησί απομονωμένο, αποσπασμένο από την ανατολική ακτή της Αφρικής πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η απομόνωση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα πολλά ενδημικά είδη πανίδας και χλωρίδας να ζουν και να αναπτύσσονται μονάχα εδώ. Το ζώο -σύμβολο της Μαδαγασκάρης, ο λεμούριος, απαντάται σε πολλές μορφές και μεγέθη, ενώ υπάρχουν έξι ενδημικά είδη μπαομπάμπ, το δέντρο - σύμβολο της χώρας. Ταυτόχρονα, οι φυλές που ζουν στο νησί αυτό, περί των 20 στον αριθμό, είναι αφρικανικής λόγω εγγύτητας και ασιατικής, λόγω αρχαίου αποικισμού από Ινδονήσιους, προέλευσης. Ως επί το πλείστον ακολουθούν τις παραδοσιακές ανιμιστικές παραδόσεις τους, με βάση τη λατρεία των προγόνων. Με τέτοια φυλετική ποικιλότητα είναι φυσικό η Μαδαγασκάρη να διαθέτει έναν τεράστιο πλούτο εθίμων και ηθών.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα πραγματικά πρωτότυπο ταξίδι, συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με εξερευνητικό χαρακτήρα στον ανεξερεύνητο βορρά της Μαδαγασκάρης! Όλα εδώ είναι διαφορετικά, τα τοπία, η σπάνια πανίδα (μόνο εδώ θα βρούμε τους λεμούριους!), τα επίσης σπάνια τεράστια δέντρα μπαομπάμπ, τα χωριά, οι άνθρωποι – αλλά και οι παραλίες, με τα παραδεισένια νησιά που θα επισκεφθούμε αφιερώνοντας μάλιστα και 3 διανυκτερεύσεις! Ένα ταξίδι ξεχωριστό που το απολαμβάνουμε με σωστή αναλογία φύσης, φυλών και εθνικών πάρκων, με πολύ καλές προδιαγραφές, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα δεδομένα της περιοχής.

Γιατί επιλέγουμε τη Μαδαγασκάρη

Η απομακρυσμένη και δύσκολα προσπελάσιμη Μαδαγασκάρη δεν επιλέχθηκε άσκοπα.

Η Μαδαγασκάρη είναι νησί απομονωμένο, αποσπασμένο από την ανατολική ακτή της Αφρικής πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η απομόνωση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα πολλά ενδημικά είδη πανίδας και χλωρίδας να ζουν και να αναπτύσσονται μονάχα εδώ. Επιπλέον, οι φυλές που ζουν στο νησί αυτό, περί των 20 στον αριθμό, είναι αφρικανικής λόγω εγγύτητας και ασιατικής, λόγω αρχαίου αποικισμού από Ινδονήσιους, προέλευσης. Αποτέλεσμα, ένας τεράστιος πλούτος εθίμων και ηθών. Ένα ταξίδι once in a lifetime που σου μένει αξέχαστο και μάλιστα στον ανεξερεύνητο βορρά με τα εκπληκτικά αξιοθέατα!

Θέλετε τίποτε περισσότερο για να επιλέξετε αυτό το ταξίδι;

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4*. Να υπενθυμίσουμε ότι η χώρα δεν έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία, έχουμε επιλέξει από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή της  και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο νησί Νόσι Μπε, σε ένα παραδεισένιο σκηνικό που θα μας μαγέψει.
 • Εξορμήσεις στο νησί Ανκίφι και το Νόσι Τανικέλι για να απολαύσουμε από κοντά τις εξωτικές παραλίες τους και τον μοναδικό θαλάσσιο πλούτο.
 • Το Ντιέγκο με τα γιγάντια μπαομπάμπ.
 • Το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν, ώστε να εξερευνήσουμε, μεταξύ άλλων, το σπήλαιο των νυχτερίδων. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή ανήκουν στη φυλή Αντακαράνα.
 •  Το Εθνικό Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε με τα δύο υποείδη καφέ λεμούριων.
 • Επίσκεψη σε φυτεία κακάο!

Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

Ημέρα 0: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας γίνεται το  βράδυ της προηγούμενης ημέρας!

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – Νόσι Μπε

Η ταξιδιωτική μας ομάδα συγκεντρώνεται στο αεροδρόμιο και αναχωρεί για το Νόσι μπε, που μας περιμένει στα ανοιχτά της βορειοδυτικής ακτής της Μαδαγασκάρης. Το όνομά του σημαίνει ακριβώς αυτό: «Μεγάλο Νησί». Πρόκειται για ένα κομμάτι αυθεντικού παραδείσου με ηφαιστειακές λίμνες, νυσταλέους λεμούριους, αποστακτήρια ρούμι και πολλές, μα πολλές μαγικές παραλίες με διάφανα τιρκουάζ νερά! Πετάμε λοιπόν για το Νόσι Μπε και αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας έχουμε χρόνο για μια πρώτη χαλαρή γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νόσι μπε – Ανκίφι – Ανκαράν (σπήλαιο νυχτερίδων)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Ανκίφι ακτοπλοϊκώς. Πρόκειται για ένα μικρό ψαροχώρι με αχυρένιες καλύβες στο βορειοανατολικό άκρο της Μαδαγασκάρης, το οποίο περιβάλλεται από πανέμορφες αμμώδεις παραλίες και πολλές φυτείες κακάο και βανίλιας. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Αμπιλόμπε και το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν, ώστε να εξερευνήσουμε, μεταξύ άλλων, το σπήλαιο των νυχτερίδων. Το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν ιδρύθηκε το 1956, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή ανήκουν στη φυλή Αντακαράνα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αμπιλόμπε - Ντιέγκο (Αντσιραράνα)

Μετά το πρωινό συνεχίζουμε για το Ντιέγκο (Αντσιραράνα), στα βόρεια του νησιού. Στις αρχές του 16ου αιώνα, μια πορτογαλική μοίρα 13 πλοίων διέσχισε τον Ινδικό Ωκεανό. Ένα από αυτά παρασύρθηκε και έφτασε ως το αρχιπέλαγος της Μαδαγασκάρης. Ο καπετάνιος του, Ντιέγκο Ντίαζ, έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που ανακάλυψε το Μεγάλο Νησί στις 10 Αυγούστου 1500. Τον Φεβρουάριο του 1506, ο ναύαρχος Χέρμαν Σουάρες αναγνώρισε το μέρος και έτσι η Αντομαμπόκαλα, πρώην πρωτεύουσα της Ανκαράνα, απέκτησε όνομα: Ντιέγκο Σουάρες, που προερχόταν από τα ονόματα των δύο αντρών. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε - Ντιέγκο

Η ημέρα μας περιλαμβάνει ολοήμερη εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Montagne d'Ambre. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό τοπίο που καλύπτεται από μάνγκο και αρμυρίκια, ενώ αποτελεί το πιο επισκέψιμο αξιοθέατο της βόρειας Μαδαγασκάρης. Καλύπτει συνολικά 18.200 εκτάρια εξέχοντος ηφαιστειακού όγκου. Με το δικό του μικροκλίμα, το πάρκο φιλοξενεί ψηλά δέντρα, ορχιδέες και φτέρες, ασυνήθιστα είδη πουλιών, καθώς και μια σειρά από ερπετά και δύο υποείδη καφέ λεμούριων. Θα απολαύσουμε πεζοπορία με οδηγό στον μεγάλο καταρράκτη. Επιστροφή στο Ντιέγκο αργά το απόγευμα και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Ντιέγκο (ξενάγηση και μπαομπάμ)

Μετά το πρωινό μας ξεκινά η ξενάγησή μας στην ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ άλλων, θα απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά των παραλιών του και θα δούμε μπαομπάμπ. Το μπαομπάμπ είναι ένα πολύ αλλόκοτο δέντρο που φύεται στη Μαδαγασκάρη, στην ηπειρωτική Αφρική και την Αυστραλία. Ανάλογα με το είδος τους, τα δέντρα φτάνουν σε ύψος από 5 έως 30 μέτρα, ενώ η διάμετρος του κορμού τους κυμαίνεται από 7 έως 15 μέτρα. Το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι ο «πρησμένος» κορμός τους, που στην πραγματικότητα αποτελεί χώρο αποθήκευσης νερού. Το δέντρο μπορεί να αποθηκεύσει τουλάχιστον 120.000 λίτρα νερού και να αντέξει και σε πολύ σκληρές συνθήκες ξηρασίας. Σύμφωνα με έναν αραβικό μύθο, το μπαομπάμπ οφείλει το αλλόκοτο σχήμα του στον ίδιο τον Διάβολο που κάποτε το ξερίζωσε και το ξαναφύτεψε ανάποδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το βράδυ.

6η ημέρα: Ντιέγκο – Ανκίφι – Νόσι μπε

Μετά το πρωινό μας αφήνουμε οριστικά το ξενοδοχείο μας και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για το Ανκίφι. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε στάση σε φυτείες κακάο και θα δούμε πώς καλλιεργείται η πιπεριά στα εδάφη του νησιού. Άφιξη στο Ανκίφι και αναχώρηση για το Νόσι μπε ακτοπλοϊκώς, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

7η ημέρα: Νόσι Τανικέλι (εκδρομή) – Νόσι Μπε

Επόμενος σταθμός της ημέρας είναι το νησάκι Νόσι Τανικέλι, μικροσκοπικό αλλά με τεράστια βιοποικιλότητα, γι’ αυτό και ολόκληρο έχει ανακηρυχθεί Θαλάσσια και Παράκτια Προστατευόμενη Περιοχή. Θα χαρούμε ηλιοθεραπεία, κολύμπι ή και καταδύσεις, αν το λέει η καρδιά σας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Νόσι Μπε όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

8η ημέρα: Πτήση επιστροφής

Έφτασε η ώρα να αποχωριστούμε το νησί που μας φιλοξένησε και τη Μαδαγασκάρη που μας χάρισε ένα υπέροχο ταξίδι! Μεταβαίνουμε λοιπόν στο αεροδρόμιο και επιβιβαζόμαστε στην πτήση μας με τις βαλίτσες μας γεμάτες πολύτιμες αναμνήσεις!

 

9η ημέρα: Αφιξη σε ΑΘΗΝΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1899 € 990 €
Twin Room 1899 € 990 €
Triple Room 1899 € 990 €
Single Room 2449 € 990 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2119 € 990 €
Twin Room 2119 € 990 €
Triple Room 2119 € 990 €
Single Room 2669 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3139 € 0 €
Twin Room 3139 € 0 €
Triple Room 3139 € 0 €
Single Room 3689 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΤ 765

04/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 837

04/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΝΟΣΙ ΜΠΕ

10:25

14:35

ΕΤ 836

11/08/2024

ΝΟΣΙ ΜΠΕ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

15:35

19:35

ΕΤ 764

11/08/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 (+1)

8 ήμερο πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις.

Επιστρέφουμε στην Αθήνα την 9η ημέρα (11/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας πραγματοποιείται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (3/8).

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Στη Μαδαγασκάρη ξενοδοχεία 3*+, 4*. Να τονίσουμε ότι η χώρα δεν έχει πολύ ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία στο ταξίδι αυτό, έχουμε επιλέξει από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή της επαρχιακής Μαδαγασκάρης και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά στη Μαδαγασκάρη.
 • Μετακινήσεις με πολύ καλά μεταφορικά μέσα για το επίπεδο της Μαδαγασκάρης.
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικοί ξεναγοί.
 • Έλληνας αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
 • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δεν απαιτείται βίζα για την είσοδο στην Μαδαγασκάρη.

Ταξίδι για συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες

Η τουριστική υποδομή της χώρας είναι πολύ χαμηλή, Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία στο ταξίδι αυτό, έχουμε επιλέξει το καλύτερο ξενοδοχείο στην κάθε περιοχή της επαρχιακής Μαδαγασκάρης και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες. Επίσης, οι δρόμοι ναι μεν είναι ασφαλτοστρωμένοι, αλλά με μεγάλες λακκούβες λόγω κακής συντήρησης και έτσι διαδρομές μικρών αποστάσεων απαιτούν πολύ χρόνο, γεγονός για το οποίο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. 

Οχήματα που χρησιμοποιεί το Versus Travel στη Μαδαγασκάρη

Μέχρι και 16 άτομα: μεταφορά με ένα πούλμαν, από 17 έως 21 άτομα: μεταφορά με ένα πούλμαν και 1 μίνι βαν, από 22 άτομα και άνω: μεταφορά με 2 πούλμαν. Παρόλο που οι υποδομές της χώρας είναι πολύ χαμηλές, διαθέτουμε πολύ καλά και δοκιμασμένα οχήματα για το επίπεδο της χώρας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000 €.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτεσχετικά από τοτμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Απαιτείται μία διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση των ταξιδιωτών που αναχωρούν από την Κύπρο, υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης από τη Λάρνακα χωρίς πέρασμα από την Αθήνα. Κατά τη στιγμή της κράτησής σας, διερευνούμε κατά πόσο αυτό συμφέρει οικονομικά τον ταξιδιώτη και του το προτείνουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα πραγματικά πρωτότυπο ταξίδι, συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με εξερευνητικό χαρακτήρα στον ανεξερεύνητο βορρά της Μαδαγασκάρης! Όλα εδώ είναι διαφορετικά, τα τοπία, η σπάνια πανίδα (μόνο εδώ θα βρούμε τους λεμούριους!), τα επίσης σπάνια τεράστια δέντρα μπαομπάμπ, τα χωριά, οι άνθρωποι – αλλά και οι παραλίες, με τα παραδεισένια νησιά που θα επισκεφθούμε αφιερώνοντας μάλιστα και 3 διανυκτερεύσεις! Ένα ταξίδι ξεχωριστό που το απολαμβάνουμε με σωστή αναλογία φύσης, φυλών και εθνικών πάρκων, με πολύ καλές προδιαγραφές, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα δεδομένα της περιοχής.

Γιατί επιλέγουμε τη Μαδαγασκάρη

Η απομακρυσμένη και δύσκολα προσπελάσιμη Μαδαγασκάρη δεν επιλέχθηκε άσκοπα.

Η Μαδαγασκάρη είναι νησί απομονωμένο, αποσπασμένο από την ανατολική ακτή της Αφρικής πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η απομόνωση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα πολλά ενδημικά είδη πανίδας και χλωρίδας να ζουν και να αναπτύσσονται μονάχα εδώ. Επιπλέον, οι φυλές που ζουν στο νησί αυτό, περί των 20 στον αριθμό, είναι αφρικανικής λόγω εγγύτητας και ασιατικής, λόγω αρχαίου αποικισμού από Ινδονήσιους, προέλευσης. Αποτέλεσμα, ένας τεράστιος πλούτος εθίμων και ηθών. Ένα ταξίδι once in a lifetime που σου μένει αξέχαστο και μάλιστα στον ανεξερεύνητο βορρά με τα εκπληκτικά αξιοθέατα!

Θέλετε τίποτε περισσότερο για να επιλέξετε αυτό το ταξίδι;

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* και 4*. Να υπενθυμίσουμε ότι η χώρα δεν έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία, έχουμε επιλέξει από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή της  και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο νησί Νόσι Μπε, σε ένα παραδεισένιο σκηνικό που θα μας μαγέψει.
 • Εξορμήσεις στο νησί Ανκίφι και το Νόσι Τανικέλι για να απολαύσουμε από κοντά τις εξωτικές παραλίες τους και τον μοναδικό θαλάσσιο πλούτο.
 • Το Ντιέγκο με τα γιγάντια μπαομπάμπ.
 • Το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν, ώστε να εξερευνήσουμε, μεταξύ άλλων, το σπήλαιο των νυχτερίδων. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή ανήκουν στη φυλή Αντακαράνα.
 •  Το Εθνικό Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε με τα δύο υποείδη καφέ λεμούριων.
 • Επίσκεψη σε φυτεία κακάο!

Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Highlights

 • Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά στα νησιά Νόσι Μπε και Νόσι Τανικέλι
 • Μετρήστε το ύψος σας κάτω από ένα γιγαντιαίο μπαομπάμπ!
 • Γνωρίστε το νησί Ανκίφι και δείτε από κοντά φυτείες κακάο και πώς καλλιεργείται η πιπεριά στα εδάφη του νησιού.
 • Εξερευνήστε το σπήλαιο των νυχτερίδων στο Εθνικό Πάρκο Ανκαράν.
 • Αναζητήστε τους διαφόρων ειδών λεμούριους στο Εθνικό Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε.
 • Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα στη Λεωφόρο των Μπαομπάμπ.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο νησί Νόσι Μπε, σε ένα παραδεισένιο σκηνικό που θα μας μαγέψει.
 • Εξορμήσεις στο νησί Ανκίφι και το Νόσι Τανικέλι
 • Το Ντιέγκο με τα γιγάντια μπαομπάμπ.
 • Το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν, ώστε να εξερευνήσουμε, μεταξύ άλλων, το σπήλαιο των νυχτερίδων.
 •  Το Εθνικό Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε με τα δύο υποείδη καφέ λεμούριων.

 

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

04/08Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Μαδαγασκάρη - Ανεξερεύνητος Βορράς - από το εξωτικό Νόσι Μπε μέχρι το Εθνικό Πάρκο Ανκαράν και το Πάρκο Μοντάνιε ντι Άμπρε | 04.08.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info