fb

Κένυα με σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα Αμποσέλι και Τσάβο – Από το Ναϊρόμπι, μέχρι τη Μομπάσα | Μάιος - Οκτώβριος 2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Η Κένυα μπορεί να αποτελέσει μια καλή εισαγωγή στην υποσαχάρια Αφρική, καθώς μιλάμε για την πιο οργανωμένη από τις όμορες χώρες και το ταξίδι σε αυτήν είναι αρκετά πιο προσιτό σε σύγκριση με τις υπόλοιπες.

Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, όπως τα πολύ καλά lodges, το all inclusive ξενοδοχείο πάνω στην παραλία Ντιάνι, ο εμπλουτισμός των ξεναγήσεων στο Ναϊρόμπι και στη Μομπάσα, αλλά και τα πλούσια σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα Αμποσέλι και Τσάβο, συνθέτουν ένα ξεχωριστό ταξίδι και έναν άνετο και ευχάριστο συνδυασμό φωτογραφικού σαφάρι και εξωτικών παραλιών στις ανατολικές ακτές της Αφρικής, στη γη των Σουαχίλι στον Ινδικό Ωκεανό.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι «Πέρα από την Αφρική»... Μια περιήγηση που ξεκινά από το εντυπωσιακό Ναϊρόμπι, μια πρωτεύουσα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες του δυτικού κόσμου. Έπειτα περνάμε στο Εθνικό Πάρκο Αμποσέλι, έναν πραγματικό παράδεισο των ελεφάντων. Από εκεί μεταφερόμαστε στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο, για να απολαύσουμε μαγευτικές εικόνες με τα ανήμερα θηρία της περιοχής να λούζονται στα νερά της λίμνης Ζίπε. Για κλείσιμο αυτού του εκπληκτικού ταξιδιού, αφήσαμε το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ανατολική Αφρική και διάσημο παραθεριστικό θέρετρο που λούζεται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού, τη Μομπάσα, όπου η εξωτική παραλία Ντιάνι, θα μας προσφέρει θαυμάσιες εικόνες της αφρικανικής γης και των ανθρώπων της σε μια all inclusive διαμονή.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

H Κένυα είναι ίσως η πιο ελκυστική και σίγουρα η πιο οργανωμένη από τουριστική άποψη χώρα ολόκληρης της Ανατολικής Αφρικής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τις αυθεντικότερες όψεις της αφρικανικής ζωής.

Ένα ταξίδι «Πέρα από την Αφρική».

Μια περιήγηση σε μερικά από τα εκπληκτικότερα Εθνικά Πάρκα της χώρας, αφήνει ανεπανάληπτες εμπειρίες με συναρπαστικά σαφάρι που θα σας φέρουν κοντά στην άγρια φύση της ηπείρου.

Από το μοντέρνο Ναϊρόμπι μέχρι τις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα, και από το Εθνικό Πάρκο Αμποσέλι με τους αμέτρητους ελέφαντες, μέχρι το Εθνικό Πάρκο Τσάβο στις όχθες της λίμνης Ζίπε. Ρινόκεροι, βουβάλια, λιοντάρια, ιπποπόταμοι και λεοπαρδάλεις θα παρελάσουν μπροστά στα μάτια σας σε ένα ιδιόμορφο παιχνίδι της φύσης με τον άνθρωπο.

Μια διαφορετική εμπειρία από ό,τι έχετε ζήσει μέχρι σήμερα σας περιμένει!

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Μόνο στο Versus πτήσεις με την εξαιρετική Turkish Airways. 2 διανυκτερεύσεις στη Μομπάσα σε ξενοδοχείο 4* sup All Inclusive (περιλαμβάνονται γεύματα και ποτά), γεγονός που θα κάνει αξέχαστη τη διαμονή σας στις εξωτικές παραλίες του Ινδικού.
 • Δείπνο στο διάσημο εστιατόριο Carnivore στο Ναϊρόμπι, ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, όπου θα γευτούμε το ξακουστό του κρέας μπάρμπεκιου. Πρωινό στο Ναϊρόμπι, πλήρης διατροφή στα σαφάρι.
 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση στη διαρκώς αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα της Κένυας, με επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναϊρόμπι.
 • Ολοκληρωμένη ξενάγηση στη Μομπάσα με την πολυσχιδή ιστορία της και είσοδο στο κάστρο της. Μια επιλογή που κοστίζει αλλά το πρόγραμμα χωρίς αυτή θα ήταν φτωχό. Στα προγράμματα του Versus μας αρέσει να χαλαρώνουμε αλλά για εμάς το ταξίδι είναι γνώση, είναι μεταβολή των οπτικών μας οριζόντων. ΟΙ ταξιδιώτες του Versus δεν θα μπορούσαν να φύγουν από τη Μομπάσα χωρίς μια εκτεταμένη ξενάγηση.
 • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε, διαμένουμε και απολαμβάνουμε εξαιρετικά σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα Αμποσέλι και Τσάβο (δυτικό κομμάτι), από τα πιο σημαντικά εθνικά πάρκα της Αφρικής με πολύ πλούσια πανίδα και ιδιαίτερες εικόνες με φόντο το Κιλιμάντζαρο.
 • Η επιστροφή από τη Μομπάσα στο Ναϊρόμπι είναι αεροπορική, διαμορφώνοντας έτσι ένα άνετο πρόγραμμα.
 • Μόνο επιλεγμένα lodges για τη διαμονή μας κατά τη διάρκεια των σαφάρι. Προσφέρουμε λόντζ που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη και θα αυξήσουν την ένταση της εμπειρίας.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά Versus Travel.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑΪΡΟΜΠΙ

Συγκέντρωση με την ταξιδιωτική μας ομάδα στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ναιρόμπι.

Με περίπου 3.500.000 κατοίκους, το Ναϊρόμπι είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ανατολικής Αφρικής και μια από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη τη «Μαύρη» ήπειρο. Ταυτόχρονά όμως είναι και μια πόλη δυναμική και μοντέρνα πόλη που θεωρείται από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σε ολόκληρη την Αφρική. Ιδρύθηκε το 1899 και έγινε πρωτεύουσα της Κένυας μετά από την Μομπάσα το 1905.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΝΑΪΡΟΜΠΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

Άφιξη στο Ναϊρόμπι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αφού ξεκουραστούμε επαρκώς, το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για την ξενάγησή μας στην πόλη.

Πρώτα θα επισκεφθούμε το πολύ ενδιαφέρον Εθνικό Μουσείο του Ναϊρόμπι, ένα πολυεπιστημονικό ίδρυμα, ο ρόλος του οποίου είναι η συλλογή, διατήρηση, μελέτη, τεκμηρίωση και παρουσίαση του παρελθόντος και του παρόντος πολιτιστικού στοιχείου της Κένυας. Από το 1929 προσφέρει μια ευρύτατη παρουσίαση της πλούσιας κληρονομιάς της χώρας αλλά και ολόκληρης της αφρικανικής ηπείρου.

Στη συνέχεια θα πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα της Κένυας. Η μεγαλύτερη πόλη της Κένυας, εξακολουθεί να περιγράφει όλο το ρομαντισμό και την περιπέτεια των πολύχρωμων αποικιακών ημερών της. Η πόλη εξελίχθηκε από ένα ταπεινό στρατόπεδο για τους σιδηροδρομικούς εργάτες το 1899 στην πρωτεύουσα της βρετανικής ανατολικής Αφρικής μέχρι το 1907. Σήμερα, η πλούσια ιστορία και ο πολιτισμός του Ναϊρόμπι ζωντανεύει στα εξαιρετικά του μουσεία. Κατά την ξενάγησή μας θα δούμε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατά του.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για μια μικρή ξεκούραση και το βράδυ μας προβλέπεται άκρως εντυπωσιακό. Θα απολαύσουμε ένα λαχταριστό δείπνο στο διάσημο εστιατόριο  Carnivore, ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, σύμφωνα με το έγκριτο βρετανικό περιοδικό «Restaurants», όπου θα γευτούμε το ξακουστό του κρέας μπάρμπεκιου – nyama choma στα σουαχίλι. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη υποδοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΪΡΟΜΠΙ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΠΟΣΕΛΙ (ΣΑΦΑΡΙ)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το εθνικό πάρκο Αμποσέλι κοντά στα σύνορα με την Τανζανία, που θα μας φιλοξενήσει για δύο ημέρες και θα μας προσφέρει εικόνες και εμπειρίες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας. Το πάρκο έχει εξαιρετικά μεγάλο πληθυσμό ελεφάντων και άλλων άγριων ζώων, γι’ αυτό και προσφέρει υψηλού επιπέδου σαφάρι.

Αλλά αυτό που κάνει το πάρκο Αμποσέλι να ξεχωρίζει είναι  η υπέροχη θέα που προσφέρει προς το όρος Κιλιμάντζαρο, το οποίο είναι το υψηλότερο βουνό στον πλανήτη που στέκεται μόνο του, χωρίς να ανήκει σε κάποια οροσειρά. Αυτό κάνει το Κιλιμάντζαρο εξαιρετικά εντυπωσιακό, μιας και ολόκληρο το ύψος του είναι ορατό από το έδαφος. Έτσι και το σαφάρι από εδώ είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, δίνοντας μια καρτποσταλική θέα των πάντα χιονισμένων κορυφών του Κιλιμάντζαρο.

Τα ρέματα από το Κιλιμάντζαρο δημιουργούν στο κέντρο του Αμποσέλι νερόλακους που προσελκύουν τα περισσότερα μεγάλα θηλαστικά της περιοχής. Θα τα αναζητήσουμε με ένα χορταστικό απογευματινό σαφάρι που θα απολαύσουμε στα ανοικτά, γεμάτα γρασίδι, πεδία του πάρκου. Διανυκτέρευση και δείπνο σε lodge στο Αμποσέλι.

4η ΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΠΟΣΕΛΙ (ΣΑΦΑΡΙ)

Πολύ πρωινό ξύπνημα με ένα λαμπερό αφρικανικό χαμόγελο και μια ζεστή κούπα καφέ. Εξάλλου, η καλύτερη ώρα να δούμε το Κίλι, όπως χαϊδευτικά αποκαλούν οι ντόπιοι το Κιλιμάντζαρο, είναι κατά την ανατολή, όταν το φως είναι καθαρό και λιγότερο έντονο.

Αυτή είναι η ιδανική ώρα για να παρακολουθήσουμε τα μεγάλα θηλαστικά, όσο είναι ακόμα εν δράσει. Αργότερα, με τη ζέστη, θα κρυφτούν στη δροσιά για να απολαύσουν τη σιέστα τους και εμείς θα επιστρέψουμε στο lodge.

Στο Αμποσέλι θα αναζητήσουμε αρχικά ελέφαντες. Είναι από τα λίγα μέρη στον πλανήτη που μπορούμε να βρούμε ελέφαντες ελεύθερους, τους οποίους μπορούμε να προσεγγίσουμε τόσο πολύ. Θα αναζητήσουμε επίσης λεοπαρδάλεις, ύαινες, καμηλοπαρδάλεις, τσιτάχ, βουβάλια, πολλά είδη αντιλόπης αλλά και τα πανέμορφα παραδείσια πτηνά που βρίσκονται εδώ.

Μετά το πρωινό σαφάρι, επιστροφή στο lodge για ολιγόωρη ξεκούραση. Το μεσημέρι η φύση ηρεμεί στην Αφρική. Θα ξεχυθούμε πάλι το απόγευμα, σε αυτό το πανηγύρι θηρευτών και θηραμάτων. 

Στο τέλος της ημέρας, ένα ζεστό μπάνιο, ένα ποτό πλάι στην αναμμένη φωτιά και δείπνο κάτω από τα αστέρια, και στη συνέχεια κουβεντούλα για τις εμπειρίες που ζήσαμε μέχρι τα βλέφαρά μας να κλείσουν κουρασμένα. Αύριο μια διαφορετική εμπειρία μάς περιμένει. Θα ακούσουμε τα ζώα να βρυχώνται, θα έχουμε δει τον ήλιο να ανατέλλει σαν μια τεράστια κόκκινη φούσκα και στο τέλος θα μείνουμε με μια θλίψη, για όλα εκείνα τα ξημερώματα που ίσως έχουμε χάσει… Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΠΟΣΕΛΙ – ΔΥΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΑΒΟ (ΣΑΦΑΡΙ)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε οδικώς για την ενδοχώρα της Κένυα, με προορισμό μας τη Δυτική πλευρά του Εθνικού Πάρκου Τσάβο.

Το Τσάβο είναι γνωστό και ως «Η Χώρα της λάβας, των πηγών, των ανθρωποφάγων και του μαγικού ηλιοβασίλεματος». Αν σας τρόμαξε η λέξη «ανθρωποφάγων», ας διευκρινίσουμε πως η φήμη αυτή οφείλεται στα χρόνια της αποικιοκρατίας και κυρίως την εποχή της κατασκευής του σιδηροδρομικού δικτύου της περιοχής, όταν είχαν σημειωθεί πολλές επιθέσεις λιονταριών σε ανθρώπους που εργάζονταν στο έργο. Το δυτικό κομμάτι του Τσάβο είναι πιο «τραχύ» σε σύγκριση με το ανατολικό, με πιο ορεινά τοπία αλλά και με μεγαλύτερα αποθέματα νερού από το ανατολικό. Αν ο καιρός είναι αίθριος και η ατμόσφαιρα καθαρή, θα μπορέσουμε να ατενίσουμε και το περίφημο όρος Κιλιμάντζαρο, με τις χιονοσκέπαστες κορυφές του. Διανυκτέρευση σε lodge.

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΑΒΟ – ΝΤΙΑΝΙ (ΜΟΜΠΑΣΑ)

Ένα απολαυστικό πρωινό στο lodge μας και φεύγουμε για το διάσημο παραθεριστικό θέρετρο, τη Μομπάσα, το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ανατολική Αφρική, που λούζεται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού.

Εμείς συγκεκριμένα θα διαμείνουμε στην περιοχή Ντιάνι, όπου θα μεταβούμε με καραβάκι. Η Ντιάνι είναι μια πανέμορφη παραλία στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού που βρέχει τη Κένυα, μόλις 30 περίπου χιλιόμετρα νότια της Μπομπάσα. Έχει ψηφιστεί ως ο κορυφαίος παραλιακός προορισμός της Αφρικής για πέντε συνεχόμενες φορές από το 2015 και έχει μήκος συνολικά περίπου 17 χιλιόμετρα. Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως kitesurfing, jet-ski και σνόρκελινγκ, ενώ φημίζεται για τους κοραλλιογενείς υφάλους και τους μαϊμούδες κολούμπους. Εκτός από πολλά ξενοδοχεία, η περιοχή βρίθει σε εστιατόρια και εμπορικά κέντρα.

Σε αυτό το μαγικό προορισμό, τα γαλαζοπράσινα νερά και η πλούσια βλάστηση θα μας κάνουν να αφήσουμε όλες μας τις έγνοιες μακριά. Αν φυσικά αποφασίσουμε να βγούμε από το ξενοδοχείο μας, το οποίο από μόνο του αποτελεί μια συγκλονιστική εμπειρία.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χαλάρωση  για το υπόλοιπο της ημέρες στο υπέροχο resort και ελεύθερος χρόνος για να τον απολαύσουμε εμείς όπου και όπως επιθυμούμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

2 διανυκτερεύσεις στην Μομπάσα σε ξενοδοχείο All Inclusive (περιλαμβάνονται ποτά και φαγητά).

7η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΙΑΝΙ (ΜΟΜΠΑΣΑ): ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσουμε το καταπληκτικό θέρετρο του Ινδικού, τις παροχές του ξενοδοχείου μας, την κατάλευκη αμμώδη παραλία ή για να επιδοθούμε σε κάποιο από τα θαλάσσια σπορ που προσφέρει.

Θα περάσουμε ώρες ξενοιασιάς με τον λαμπρό ήλιο της Κένυας να μας λούζει, θα παζαρέψουμε με τους επίμονους πλανόδιους πωλητές και θα απολαύσουμε τροπικά κοκτέιλ κάτω από τους πανύψηλους φοίνικες. Διαμονή στο resort. 

8η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΙΑΝΙ – ΠΟΛΗ ΜΟΜΠΑΣΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση την Μομπάσα. Πρώτη μας στάση θα είναι σε ένα μικρό τοπικό κατάστημα με χειροτεχνίες, απ’ όπου θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε πρωτότυπα δώρα και σουβενίρ (ως επί το πλείστον ξύλινα).

Ακολουθεί περιήγηση στην παλιά πόλη της Μομπάσα με την ενδιαφέρουσα αραβική συνοικία και επίσκεψη στο φρούριο, το οποίο έχει χτιστεί από Πορτογάλους το 16ο αιώνα. Η ίδια η πόλη είναι χτισμένη πάνω σε ένα νησάκι, στην είσοδο ενός μεγάλου κόλπου. Θα έχουμε μια επαφή με την απίστευτα πολυσχιδή ιστορία της περιοχής, στο λιμάνι της Μομπάσα άλλωστε αποβιβάστηκε ο φημισμένος θαλασσοπόρος Βάσκο ντα Γκάμα το 1948, καθώς κατευθυνόταν στις Ανατολικές Ινδίες, εγκαινιάζοντας την παρουσία των Πορτογάλων στην περιοχή. Εδώ εγκατέστησαν την πρωτεύουσα των κτήσεών τους στην Ανατολική Αφρική, όχι χωρίς να συγκρουστούν επανειλημμένα με τις πολυάριθμες φυλές της περιοχής. Το 1698 η Μομπάσα έπεσε στα χέρια των Αράβων, στη συνέχεια την κατακτούν οι σουλτάνοι της Μάσκατ (1793) και αργότερα οι σουλτάνοι της Ζανζιβάρης (1828). Το 1887 την κυριεύουν οι Άγγλοι και το 1895 εγκαθιστούν εδώ την πρωτεύουσα του προτεκτοράτου της Ανατολικής Βρετανικής Αφρικής.

Άφιξη στο Ναϊρόμπι, όπου θα απολαύσουμε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο, πλήρεις εικόνων και εμπειριών από το αξέχαστο αυτό ταξίδι μας στην Κένυα.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

9η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από έναν ιδιαίτερο προορισμό, ξεκουραζόμαστε για λίγο και ετοιμάζουμε πάλι βαλίτσες για το επόμενο ταξίδι μας!

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 1050 €
Twin Room 1599 € 1050 €
Triple Room 1599 € 1050 €
Single Room 2299 € 1050 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 1050 €
Twin Room 1599 € 1050 €
Triple Room 1599 € 1050 €
Single Room 2299 € 1050 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 1050 €
Twin Room 1699 € 1050 €
Triple Room 1699 € 1050 €
Single Room 2499 € 1050 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 1050 €
Twin Room 1499 € 1050 €
Triple Room 1499 € 1050 €
Single Room 2199 € 1050 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 1050 €
Twin Room 1499 € 1050 €
Triple Room 1499 € 1050 €
Single Room 2199 € 1050 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 1050 €
Twin Room 1499 € 1050 €
Triple Room 1499 € 1050 €
Single Room 2199 € 1050 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 1050 €
Twin Room 1499 € 1050 €
Triple Room 1499 € 1050 €
Single Room 2199 € 1050 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 1050 €
Twin Room 1819 € 1050 €
Triple Room 1819 € 1050 €
Single Room 2519 € 1050 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 1050 €
Twin Room 1819 € 1050 €
Triple Room 1819 € 1050 €
Single Room 2519 € 1050 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1919 € 1050 €
Twin Room 1919 € 1050 €
Triple Room 1919 € 1050 €
Single Room 2519 € 1050 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 1050 €
Twin Room 1719 € 1050 €
Triple Room 1719 € 1050 €
Single Room 2419 € 1050 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 1050 €
Twin Room 1719 € 1050 €
Triple Room 1719 € 1050 €
Single Room 2419 € 1050 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 1050 €
Twin Room 1719 € 1050 €
Triple Room 1719 € 1050 €
Single Room 2419 € 1050 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 1050 €
Twin Room 1719 € 1050 €
Triple Room 1719 € 1050 €
Single Room 2419 € 1050 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2899 € 0 €
Twin Room 2899 € 0 €
Triple Room 2899 € 0 €
Single Room 3599 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2899 € 0 €
Twin Room 2899 € 0 €
Triple Room 2899 € 0 €
Single Room 3599 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2999 € 0 €
Twin Room 2999 € 0 €
Triple Room 2999 € 0 €
Single Room 3799 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2799 € 0 €
Twin Room 2799 € 0 €
Triple Room 2799 € 0 €
Single Room 3499 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2799 € 0 €
Twin Room 2799 € 0 €
Triple Room 2799 € 0 €
Single Room 3499 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2799 € 0 €
Twin Room 2799 € 0 €
Triple Room 2799 € 0 €
Single Room 3499 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2799 € 0 €
Twin Room 2799 € 0 €
Triple Room 2799 € 0 €
Single Room 3499 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1850

29/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:35

17:20

TK 637

29/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΝΑΪΡΟΜΠΙ

19:05

01:50

TK 638

06/08/2024

ΝΑΪΡΟΜΠΙ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:35

10:30

TK 1849

06/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1850

10/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:35

17:20

TK 637

10/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΝΑΪΡΟΜΠΙ

19:05

01:50

TK 638

18/08/2024

ΝΑΪΡΟΜΠΙ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:35

10:30

TK 1849

18/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1850

20/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:40

17:10

TK 637

20/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΝΑΪΡΟΜΠΙ

20:15

02:45 +1

TK 608

29/08/2024

ΝΑΪΡΟΜΠΙ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

04:05

10:50

TK 1849

29/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50

10 ημέρες 8 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διανυκτέρευση στη Μομπάσα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία, 4* sup στη Μομπάσα, 5* στο Ναϊρόμπι και lodges πολυτελείας στα σαφάρι.
 • Πρωινό στο Ναϊρόμπι.
 • Δείπνο στο διάσημο εστιατόριο Carnivore στο Ναϊρόμπι, ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, όπου θα γευτούμε το ξακουστό του κρέας μπάρμπεκιου.
 • Πλήρης διατροφή στα σαφάρι, all inclusive (γεύματα, ποτά) στη Μομπάσα, μόνο πρωινό στο Ναϊρόμπι.
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Επίσκεψη είσοδος στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναϊρόμπι και στο κάστρο της Μομπάσα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 1050€.
 • Βίζα Κένυας: 60 € (εκδίδεται ηλεκτρονικά. Για την έκδοση απαιτούνται τα παρακάτω το λιγότερο δέκα ημέρες πριν την αναχώρηση. Απαιτούμενα δικαιολογητικά: αίτηση, σκαναρισμένη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, σκαναρισμένο έγχρωμο διαβατήριο).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1000€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

H Κένυα είναι ίσως η πιο ελκυστική και σίγουρα η πιο οργανωμένη από τουριστική άποψη χώρα ολόκληρης της Ανατολικής Αφρικής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τις αυθεντικότερες όψεις της αφρικανικής ζωής.

Ένα ταξίδι «Πέρα από την Αφρική».

Μια περιήγηση σε μερικά από τα εκπληκτικότερα Εθνικά Πάρκα της χώρας, αφήνει ανεπανάληπτες εμπειρίες με συναρπαστικά σαφάρι που θα σας φέρουν κοντά στην άγρια φύση της ηπείρου.

Από το μοντέρνο Ναϊρόμπι μέχρι τις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα, και από το Εθνικό Πάρκο Αμποσέλι με τους αμέτρητους ελέφαντες, μέχρι το Εθνικό Πάρκο Τσάβο στις όχθες της λίμνης Ζίπε. Ρινόκεροι, βουβάλια, λιοντάρια, ιπποπόταμοι και λεοπαρδάλεις θα παρελάσουν μπροστά στα μάτια σας σε ένα ιδιόμορφο παιχνίδι της φύσης με τον άνθρωπο.

Μια διαφορετική εμπειρία από ό,τι έχετε ζήσει μέχρι σήμερα σας περιμένει!

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Μόνο στο Versus πτήσεις με την εξαιρετική Turkish Airways. 2 διανυκτερεύσεις στη Μομπάσα σε ξενοδοχείο 4* sup All Inclusive (περιλαμβάνονται γεύματα και ποτά), γεγονός που θα κάνει αξέχαστη τη διαμονή σας στις εξωτικές παραλίες του Ινδικού.
 • Δείπνο στο διάσημο εστιατόριο Carnivore στο Ναϊρόμπι, ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, όπου θα γευτούμε το ξακουστό του κρέας μπάρμπεκιου. Πρωινό στο Ναϊρόμπι, πλήρης διατροφή στα σαφάρι.
 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση στη διαρκώς αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα της Κένυας, με επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναϊρόμπι.
 • Ολοκληρωμένη ξενάγηση στη Μομπάσα με την πολυσχιδή ιστορία της και είσοδο στο κάστρο της. Μια επιλογή που κοστίζει αλλά το πρόγραμμα χωρίς αυτή θα ήταν φτωχό. Στα προγράμματα του Versus μας αρέσει να χαλαρώνουμε αλλά για εμάς το ταξίδι είναι γνώση, είναι μεταβολή των οπτικών μας οριζόντων. ΟΙ ταξιδιώτες του Versus δεν θα μπορούσαν να φύγουν από τη Μομπάσα χωρίς μια εκτεταμένη ξενάγηση.
 • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε, διαμένουμε και απολαμβάνουμε εξαιρετικά σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα Αμποσέλι και Τσάβο (δυτικό κομμάτι), από τα πιο σημαντικά εθνικά πάρκα της Αφρικής με πολύ πλούσια πανίδα και ιδιαίτερες εικόνες με φόντο το Κιλιμάντζαρο.
 • Η επιστροφή από τη Μομπάσα στο Ναϊρόμπι είναι αεροπορική, διαμορφώνοντας έτσι ένα άνετο πρόγραμμα.
 • Μόνο επιλεγμένα lodges για τη διαμονή μας κατά τη διάρκεια των σαφάρι. Προσφέρουμε λόντζ που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη και θα αυξήσουν την ένταση της εμπειρίας.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά Versus Travel.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

Highlights

 • Αναζητήστε ελέφαντες, λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, αντιλόπες, ρινόκερους και άλλα άγρια ζώα κατά το σαφάρι σας στα Εθνικά Πάρκα Αμποσέλι και Τσάβο.
 • Επισκεφτείτε το πολύ ενδιαφέρον Αρχαιολογικό Μουσείο του Ναϊρόμπι.
 • Δειπνήστε στο διάσημο εστιατόριο Carnivore στο Ναϊρόμπι, ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
 • Περιηγηθείτε στην παλιά πόλη της Μομπάσα με την αραβική συνοικία και το φρούριο των Πορτογάλων.
 • Χαλαρώστε στα γαλαζοπράσινα νερά και τις κάτασπρες αμμουδιές κάτω από τον καυτό ήλιο ή στη σκιά ενός φοίνικα στην εξωτική παραλία Ντιάνι.
 • Προμηθευτείτε σουβενίρ από ντόπιους καλλιτέχνες, όλα φτιαγμένα στο χέρι!.
 • Ζήστε τον απόλυτο μύθο της Αφρικής στην Κένυα!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Μόνο στο Versus πτήσεις με την εξαιρετική Turkish Airways. 2 διανυκτερεύσεις στη Μομπάσα σε ξενοδοχείο 4* sup All Inclusive.
 • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε, διαμένουμε και απολαμβάνουμε εξαιρετικά σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα Αμποσέλι και Τσάβο (δυτικό κομμάτι), από τα πιο σημαντικά εθνικά πάρκα της Αφρικής με πολύ πλούσια πανίδα και ιδιαίτερες εικόνες με φόντο το Κιλιμάντζαρο.

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

29/07, 10/08, 20/08, 18/09, 15/10, 17/11, 10/12Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Κένυα με σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα Αμποσέλι και Τσάβο – Από το Ναϊρόμπι, μέχρι τη Μομπάσα | Μάιος - Οκτώβριος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info