Πληροφορίες για: Μπόρα Μπόρα

Το “ρομαντικό νησί”
Συχνά αποκαλείται το “ομορφότερο νησί στον κόσμο”. Ένα κόσμημα στο λαμπερό γαλάζιο του απέραντου ωκεανού. Διασημότητες από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν ινκόγκνιτο τις απομονωμένες παραλίες, αγκαλιασμένοι από την ανωνυμία που τους προσφέρουν οι ιδιωτικοί αυτοί παράδεισοι.

Μοναδική εμπειρία... προσγείωσης
Η άφιξη με το αεροπλάνο είναι μια μοναδική εμπειρία, καθώς η προσγείωση γίνεται σε μια λωρίδα γης που κατασκευάστηκε από τα
αμερικανικά στρατεύματα στη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Ο αεροδιάδρομος είναι πάνω σε μια μικροσκοπική νησίδα - ένα motu - και οι επισκέπτες πρέπει να φθάσουν στο κυρίως νησί με πλοιάριο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότερες δραστηριότητες
επικεντρώνονται γύρω από την πανέμορφη λιμνοθάλασσα.

Επίγειος παράδεισος
Η ακτογραμμή του είναι δαντελωτή, με γραφικούς κόλπους και αργυρόλευκες παραλίες γεμάτες φοινικιές. Βουνά με πλούσια βλάστηση προσφέρουν ένα συγκλονιστικό σκηνικό για τα απερίγραπτης ομορφιάς νερά της προστατευμένης λιμνοθάλασσας σε χρώματα τυρκουάζ, σμαραγδιού, ακουαμαρίνας και κυανού.

Μοναδικές Ιδιαιτερότητες

Η ομορφιά του μοιάζει να μην έχει σύγκριση, χάρη στον ιδιαίτερο συνδυασμό ενός πράσινου ηφαιστιογενούς σχηματισμού στο κέντρο του νησιού, περιβαλλόμενου από μια εκπληκτική τυρκουάζ λιμνοθάλασσα που το αγκαλιάζει σε όλο του το μήκος και κλεισμένο από μία κοραλλιογενή γραμμή, που διακόπτεται από μικρά νησάκια, τα λεγόμενα μότου, στα οποία μπορείτε να περάσετε ολόκληρες ημέρες πλήρους χαλάρωσης. Θα θαμπωθείτε από το φως, τα χρώματα, τα πανέμορφα τοπία και από την υπέροχη και ρομαντική ατμόσφαιρα του νησιού αυτού, που θεωρείται το νησί του έρωτα.

Η ομορφότερη παραλία του κόσμου

Μία από τις ομορφότερες παραλίες εκτείνεται για περισσότερα από 3 χλμ γύρω από την επίπεδη χερσόνησο Matira, που προεξέχει στο νότιο άκρο του νησιού

Προστατευτικό περιδέραιο από κοράλλια

Αυτό το μικροσκοπικό νησί, 230 χλμ βορειοδυτικά της Ταϊτής, με περίμετρο μόλις 29 χλμ, είναι περικυκλωμένο από ένα προστατευτικό περιδέραιο από κοράλλια. Η ακτογραμμή του είναι δαντελωτή, με γραφικούς κόλπους και αργυρόλευκες παραλίες γεμάτες φοινικιές. Βουνά με πλούσια βλάστηση προσφέρουν ένα συγκλονιστικό σκηνικό για τα απερίγραπτης ομορφιάς νερά της προστατευμένης λιμνοθάλασσας σε χρώματα τυρκουάζ, σμαραγδιού, ακουαμαρίνας και κυανού.

Πληροφορίες για τις Χώρες

Γαλλική Πολυνησία

Η Γαλλική Πολυνησία (γαλλικά: Polynésie française) είναι μια υπερπόντια κοινότητα της Γαλλίας που βρίσκεται στο Νότιο Ειρηνικό και έχει έκταση 4.167 τ.χλμ. Το όνομα της πρωτεύουσας είναι Παπεέτε και βρίσκεται στην νήσο Ταϊτή.

Αποτελείται από 118 νησιά με πιο γνωστά και δημοφιλή αυτό της Tαϊτής, της Mούρεας και της Mπόρα-Mπόρα.

Γεωγραφία

Aνάμεσα στην Aυστραλία και την ανατολική ακτή της Aμερικής, ένα αρχιπέλαγος γεμάτο νησιά. O χώρος που καταλαμβάνει η Γαλλική Πολυνησία είναι ίσος με την έκταση της Eυρώπης, χωρίς τη Pωσία. Kαταγάλανες θάλασσες, λευκές ακτές, πράσινη βλάστηση...

περισσότερα

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Θα θαμπωθείτε από το φως, τα χρώματα, τα πανέμορφα τοπία και από την υπέροχη και ρομαντική ατμόσφαιρα του νησιού αυτού, που θεωρείται το νησί του έρωτα.

Χάρτης Ταξιδιού Μπόρα Μπόρα

Προτεινόμενα Ατομικά Ταξίδια