Πληροφορίες για: Μαϊάμι

Μαϊάμι Η πολυτελής λουτρόπολη!
Το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Βρίσκεται ανάμεσα στο εθνικό πάρκο Everglades και τους μαγευτικούς καταρράκτες στον κόλπο Mπίσκεϊν του Ατλαντικού ωκεανού, στην πολιτεία της Φλόριντα - της πολιτείας του ονείρου για τους περισσότερους Αμερικανούς, γιατί βρίσκεται στις ηλιόλουστες Νότιες Ακτές.

Βλάστηση και μεγάλες αμμουδιές
Είναι χτισμένο σε μια περιοχή με υποτροπικό κλίμα και βλάστηση και προικισμένο με μεγάλες αμμουδιές, στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού. Η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη της άγριας φύσης.

Η πόλη των Celebrities
Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου, μια μητρόπολη με επιβλητικά πολυκαταστήματα, γυάλινους ουρανοξύστες, ατέλειωτες οδογέφυρες, εντυπωσιακές βίλες με πελώριες πισίνες, πολυτελή γιοτ, μοντέλα, στάρλετ και μαύρους ράπερ με ανοιχτά πολύχρωμα αυτοκίνητα. Το Μαϊάμι σίγουρα θέλει πολλές ημέρες για το γυρίσετε και να το ευχαριστηθείτε. Και μόνο όμως που θα σας κάνει να θέλετε να μείνετε περισσότερο ή να ξαναπάτε, σημαίνει ότι αξίζει σαν προορισμός!

Η πόλη του Μαϊάμι

Περιηγηθείτε στην πόλη και στις ξακουστές παραλίες της, στην κεντρική αγορά, στο κέντρο του Μαϊάμι, στη South Beach, στο Brickell, στο Coconut Grove, στην κουβανέζικη συνοικία "Μικρή Αβάνα", στην περιοχή Βισκάγια, στο Watson Island, στην πλατεία Καρταγένα, στην περιοχή Design District που ενώνει την παραλία με το κέντρο και στα κτίρια Art Deco που κατασκευάστηκαν τη δεκαετία του ’30.

Μαγευτικό Hλιοβασίλεμα

Θαυμάστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και τα λαμπερά φώτα που στολίσουν την πόλη & το βράδυ κάντε κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης.

Νυχτερινή ζωή

Το Μαϊάμι προσφέρει έντονη διασκέδαση - σε πολλές περιπτώσεις θυμίζει Ελλάδα. Πολύς κόσμος κυκλοφορεί στους δρόμους, στα μπαρ, τα εστιατόρια και τα κλαμπ κατά μήκος της παραλιακής οδού στη South Beach και μένει έξω μέχρι τα ξημερώματα. Αυτό είναι το αυθεντικό Μαϊάμι, η πιο "καυτή" πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πληροφορίες για τις Χώρες

Με μια ματιά

Τύχη, προβολή, διασκέδαση... όλα τα βρίσκεις στο Μαϊάμι! Εδώ χτυπά η καρδιά της δυτικής ακτής και η ατμόσφαιρα είναι πολυτελή κοσμοπολίτικη και η διασκέδαση διαρκής!

Χάρτης Ταξιδιού Μαϊάμι