fb

Versus αληθινές εμπειρίες, Καρναβάλι στο Ρίο, Ιγκουασού, Αργεντινή, διαμονή 5* στις κύριες ημέρες του καρναβαλιού | 16.04.2022

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1990€

Περιγραφή

Ένα πολύ δημοφιλές ταξίδι του Versus Travel στη Νότια Αμερική, το οποίο εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. Άξονας του προγράμματος αυτού είναι να συνδυάσουμε τις δύο διασημότερες και πιο κοσμοπολίτικες μητροπόλεις της Λατινικής Αμερικής (Μπουένος Άιρες & Ρίο ντε Τζανέιρο) με τα θαύματα της φύσης (Καταρράκτες Ιγκουασού, Δέλτα του Τίγκρε) σε μία εξαιρετική τιμή αλλά με άριστες προδιαγραφές και τέλεια ροή. Χάρη στη μεγάλη εξειδίκευσή μας στην αμερικανική ήπειρο (κι από κει σε όλο τον πλανήτη), γνωρίζουμε πως η Βραζιλία και η Αργεντινή, σε αντίθεση με τη γενική αντίληψη, δεν είναι τελικά και τόσο… οικονομικές χώρες. Και επειδή αρχή μας είναι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, οργανώσαμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με γεύματα, ειδικές ξεναγήσεις, θεάματα με επίκεντρο το περίφημο Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και εκδρομές στην αρχική τιμή – τοπικά όλα αυτά κοστίζουν ακριβά, όπως π.χ. η βραδιά τάνγκο στο Μπουένος Άιρες και η διπλή ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού.

Επιπλέον όμως, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ ποιοτικές προδιαγραφές. Όλες οι διανυκτερεύσεις μας γίνονται σε ξενοδοχεία 5*, κεντρικότατα και στα σωστά σημεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Μπουένος Άιρες μένουμε δίπλα στον κοσμοπολίτικο πεζόδρομο Φλόριδα και στο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς πάνω στην Κοπακαμπάνα! Το ίδιο ισχύει και για τους Καταρράκτες Ιγκουασού, το ξενοδοχείο μας είναι το καλύτερο 5* στην περιοχή.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μπουένος Άιρες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω εν­διάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες, που εί­ναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολ­που Ρίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, εί­ναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο του κο­σμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτι­κούς ρυθμούς όλων των εποχών, το Τάνγκο.

 

2η ημέρα: Μπουένος Άιρες (Ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε)

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύ­ουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό και λίγη ξεκούραση (Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα μετά τις 13.00).

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρα­τηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής α­νεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ι­ουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κό­σμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon.

Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέ­χεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπου­ένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους "πορτένιος", όπως είναι γνω­στοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουα­ζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μπουένος Άιρες – Γκαούτσος ράντσο γαιοκτημόνων

Πρωινό και αναχώρηση για μία εκδρομή σε ρά­ντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυά­ζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με ά­λογα κτηνοτρόφων της περιοχής. Θα επισκε­φτούμε μία χαρακτηριστική αργεντίνικη φάρμα (ράντσο) και θα γνωρίσουμε τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος.

Οι γκάουτσος εί­ναι κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένοι σαν καου­μπόηδες με σομπρέρο, και θεωρούνται σχεδόν η­ρωικές μορφές. Κατ’ αρχάς συμμετείχαν και στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας της Νότιας Αμερικής (τέλη 18ου αρχές 19ου αιώνα) από τους Ισπανούς Κονκισταδόρες. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικοί ιπ­πείς και πολύ καλοί κτηνοτρόφοι. Εμείς θα τους γνωρίσουμε, θα τους δούμε να ιππεύουν και θα μάθουμε κάποια πράγματα για την ιστορία τους – υμνήθηκαν από τη λατινοαμερική λογοτεχνία του 19ου αιώνα.

Επίσης θα απολαύσουμε αυθεντικό αργεντίνικο μπάρμπεκιου μέσα στη φάρμα – εκεί ό­που εκτρέφονται οι φημισμένες αγελάδες της χώ­ρας. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέ­ρευση.

4η ημέρα: Μπουένος Άιρες – περιπατητική ξενάγηση με τον αρχηγό μας σε κρυμμένες ομορφιές που έχουμε ανακαλύψει στα ταξίδια μας για πάνω από 2 δεκαετίες στην πόλη

Ελεύθερη ημέρα σήμερα στην πρωτεύουσα της Αργεντινής και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσουμε με τον αρχηγό μας για να σας δείξουμε κρυμμένες ομορ­φιές και μυστικά του Μπουένος Άιρες που έχουμε ανακαλύψει στα αναρίθμητα ταξίδια που έχουμε πραγματοποιήσει στην αργεντίνικη μητρόπολη! Η ημέρα προμηνύεται συναρπαστική και ξεκινάμε α­μέσως για να την απολαύσουμε!

Η Aργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λε­ωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συ­χνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύ­χρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μπουένος Άιρες – Καταρράκτες Ιγκουασού (πτήση, ξενάγηση στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ι­γκουασού, που βρίσκεται στα σύνορα Βραζιλίας-Αργεντινής-Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι κα­ταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει α­συγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γα­λάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκ­θαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζού­γκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για φωτογραφικές λήψεις. Αφιερώνουμε δύο ημέρες για να επισκεφ­θούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού.

Όταν δει κανείς τους χείμαρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδά­μαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπά­σει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Το versustravel περιλαμβά­νει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρ­ρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντι­νής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δια­νυκτέρευση.

6η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (Ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας)

Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επι­βλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το "μεγάλο νερό" των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγα­λοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτό­γνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του "λαρυγγιού του διαβόλου" και της Ναϊπού. Το μεγαλείο της φύσης μας αφήνει χωρίς λόγια. Επι­στροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού – Ρίο ντε Τζανέιρο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικι­σμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυ­λωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέ­δαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συ­νυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρα­τικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκου­πόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρ­χεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκου­αναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορ­μήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Ά­φιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού

Πρωινό ελεύθερο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο Σαμποδρόμιο για να απολαύ­σουμε το θέαμα της μεγάλης,  κεντρικής παρέλασης του βραζιλιάνικου καρναβαλιού, με όλες τις σχολές! Ένα φαντασμαγορικό θέαμα που αξίζει να παρακο­λουθήσουμε από κοντά και να το απολαύσουμε!

Στα τέλη του 19ου αιώνα, το παλιό πορτογαλικό ε­ντρούδο αντικαταστάθηκε από ένα καρναβάλι για την ελίτ. Ενώ οι πλούσιοι διασκέδαζαν στα νυχτερινά κέντρα, οι πιο αδικημένες τάξεις οργάνωναν τις δικές τους παρελάσεις: τις ανεπίσημες ράντσος και μπλό­κος καρναβαλέσκος, προγόνους των σχολών της σάμπα, οι οποίες ιδρύθηκαν στο Ρίο τη δεκαετία του 1930 και από τότε αυξάνονται και γίνονται όλο και πλουσιότερες σε διακοσμητικά στοιχεία.

Η ετήσια παρέλασή τους, που επισημοποιήθηκε το 1935, επεκτάθηκε τόσο πολύ που το 1984 έγινε επιτα­κτική η ανάγκη κατασκευής ενός ειδικού χώρου, του Σαμπόντρομου (Σαμποδρόμιο). Η προετοιμασία του Καρναβαλιού διαρκεί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και απασχολεί τις φαβέλες, δηλαδή τις φτωχές συνοι­κίες: την επιλογή του ενδέρο διαδέχονται οι διαγωνι­σμοί της σάμπα-ενδέρο και η ετοιμασία των κοστου­μιών και των αρμάτων. Διανυκτέρευση. 

9η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ξενάγηση, Κορκοβά¬ντο-Μουσείο του Αύριο)

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τραινάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογή­σετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο ό­μορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά τον κα­θεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηρι­στικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Ακόμα, θα επισκεφθούμε το φουτουριστικό Μουσείο του Αύ­ριο, ένα μουσείο επιστήμης που σχεδίασε ο γνω­στός μας Σαντιάγκο Καλατράβα, και φιλοξενεί επι­στημονικά και διαδραστικά εκθέματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ζαχαρόψωμο)

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ΄ όπου θα θαυ­μάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύ­σουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παρα­λίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτο­γραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά. 

11η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – πτήση επιστροφής

Το Ρίο δεν το χορταίνεις ποτέ, είναι τόσες οι ευκαιρίες για βόλτες και εξερευνήσεις που οι επιλογές μοιά­ζουν ανεξάντλητες. Αφιερώνουμε λοιπόν ακόμα μία ολόκληρη μέρα στη μαγευτική αυτή πόλη για να περ­πατήσουμε στις διάσημες παραλίες, να ζήσουμε την ευφορία και τη μοναδική ατμόσφαιρα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Κατόπιν μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού (check-out στις 12:00).

12η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Βραζιλία Ιγκουασού Αργεντινή με το Καρναβάλι στο Ρίο και τη μεγάλη παρέλαση με όλες τις σχολές (Μετά την αναβολή των εκδηλώσεων του Φλεβάρη ορίστηκε από τις αρχές της Βραζιλίας νέα ημερομηνία καρναβαλιού). Στο πρόγραμμα αυτό παρακολουθούμε στο Σαμποδρόμιο τη μεγάλη, κεντρική παρέλαση με όλες τις σχολές, που λαμβάνει χώρα στις 22 και 23 Απριλίου. Μπορεί η διαμονή στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού να κοστίζει αλλά είναι εκεί όπου θα ζήσετε την εξωπραγματική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο! 

Στο Versus πιστοί στα προγράμματα χωρίς περικοπές προσφέρουμε 4 σπάνιες διανυκτερεύσεις στο Ρίο τις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού, 22 και 23 Απριλίου, όταν θα παρελάσουν όλες οι σχολές μέσα σε μια απόλυτα φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, και όχι μια εβδομάδα μετά το καρναβάλι, ημέρα παρέλασης μόνο μιας σχολής, αυτής των νικητών, για μείωση κόστους.


Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα

Δείτε τις διαφορές!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΔΡΟΜΙΟ, για την παρακολούθηση της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του καρναβαλιού στο Ρίο ντερ Τζανέιρο, με όλες τις σχολές!
  • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κόπα Καμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
  • Το Versus έχει εξασφαλίσει σπάνια διαμονή στο Hilton Copacabana 5* στις κύριες ημέρες του καρναβαλιού με κόστος άνω των 350 € ανά διανυκτέρευση για αυτές τις 3 νύχτες 22/3, 23/3, 24/3.  
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas, το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
  • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
  • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
  • Ακριβή εκδρομή, σε αργεντίνικη φάρμα με Αργεντίνους καουμπόηδες, τους Γκαούτσος, βόλτα με άλογα. Εκεί θα απολαύσουμε και απεριόριστα κρέατα της Αργεντινής.
  • Το πρόγραμμα είναι 12ήμερο με 9 διανυκτερεύσεις. Τέσσερις (4) από αυτές είναι στο πανάκριβο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς τις ημέρες του Καρναβαλιού, για να δούμε από κοντά την κεντρική Παρέλαση!
  • Δύο διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
  • Λόγω της πρωινής άφιξης στο Μπουένος Άιρες, παρέχουμε πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες), με το φουτουριστικό Μουσείο του Αύριο!
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες.
  • Εκτενής ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες αλλά και περιπατητική ξενάγηση με τον αρχηγό μας για να δούμε κρυμμένες ομορφιές κα μυστικά που έχουμε ανακαλύψει στα ταξίδια μας πάνω από δύο δεκαετίες τώρα στην πρωτεύουσας της Αργεντινής
  • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, που περιλαμβάνεται στην τιμή, είναι περίπου 100 $).
  • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
  • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν
και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

Εξαιρετικό 12ήμερο πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, με πολύ προσεγμένες, επώνυμες επιλογές στη διαμονή μας και με σημείο αναφοράς τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) για να τους απολαύσουμε πληρέστερα!

Και την περίοδο του Καρναβαλιού με το Versus απολαμβάνετε πάντα το καλύτερο!

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, 5* στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
  • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
  • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες και εκδρομή στους Γκαούτσος.
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €920

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Αφιξης

KL 1574

16/04/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

13:35

16:10

KL 701

16/04/2022

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

21:40

06:15 +1

AF 443

26/04/2022

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΠΑΡΙΣΙ

21:55

14:10 +1

AF 1032

27/04/2022

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:45

00:55 +1

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση  στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Με τέσσερις (4) σπάνιες διαν/σεις στο Ρίο την περίοδο του καρναβαλιού, στο Hilton Copacabana 5*
  • Δώρο τα εισιτήρια για το Σαμποδρόμιο στο Ρίο, για την παρακολούθηση της παρέλασης του καρναβαλιού με όλες τις σχολές

Χάρτης Ταξιδιού Versus αληθινές εμπειρίες, Καρναβάλι στο Ρίο, Ιγκουασού, Αργεντινή, διαμονή 5* στις κύριες ημέρες του καρναβαλιού | 16.04.2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info