fb

Νορβηγία, ο δρόμος του Ατλαντικού με σπάνια διανυκτέρευση μέσα σε φιόρδ | Καλοκαίρι 2022

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 999€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι στη Νορβηγία είναι συνάμα γοητευτικό αλλά και απαιτητικό. Η χώρα θεωρείται και είναι μία από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με τοπία που σπάνια συναντά αλλού κανείς (ή μάλλον, πουθενά!), όπως τα παραμυθένια φιορδ με τα απόκρημνα βράχια αλλά και τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές διαδρομές στον πλανήτη, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Παράλληλα όμως είναι και ένα ταξίδι απαιτητικό μια και είναι μια αρκετά ακριβή χώρα. Όμως το ανήσυχο πνεύμα του Versus διαρκώς αναζητά κι εμπλουτίζει τα προγράμματά του με τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις: οργανώνουμε λοιπόν μια μοναδική εξερεύνηση στα άγνωστα μονοπάτια των νορβηγικών ακτογραμμών και των φιορδ, στους δρόμους του Ατλαντικού…

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ξεκινάμε την περιπλάνησή μας από τη νορβηγική πρωτεύουσα, το Όσλο, με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική, και στην πόλη Χαμάρ όπου και διαμένουμε. Συνεχίζουμε για την περιοχή των φιορδ, με στάση στο Λιλεχάμερ για να φτάσουμε στο Κρίστιανσουντ από όπου διασχίζουμε τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού και προσεγγίσουμε το πιο διάσημο, ίσως, φιορδ της Νορβηγίας, το Γκέιρανγκερ. Απολαμβάνουμε κρουαζιέρα στο φιορδ, ερχόμαστε στον παγετώνα Μπρίκσνταλ όπου κάνουμε βόλτα με ειδικά ηλεκτροκινούμενα οχήματα (troll cars) και φτάνουμε στο Σόγκνεφιορντ, ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα νορβηγικά φιορδ όπου και διαμένουμε. Με φέρρυ μεταβαίνουμε από το Μάνχελερ στο Φόντνες, ταξιδεύουμε με τραίνο από το Φλομ στο Μύρνταλ, σε μία από τις γραφικότερες διαδρομές με τραίνο στον κόσμο, και κατόπιν από το Μύρνταλ στο Βος, για να φτάσουμε στο κουκλίστικο Μπέργκεν. Έχουμε αρκετό χρόνο για να χαρούμε την πόλη πριν έρθουμε σε ένα ακόμα μαγευτικό φιορδ, το Χάρντανγκερ όπου και διαμένουμε πριν επιστρέψουμε στο Όσλο.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το πρόγραμμά μας ξεχωρίζει γιατί περιλαμβάνει:

  • Πλούσια 8ήμερη διάρκεια για να έχουμε όλο τον χρόνο να απολαύσουμε την απερίγραπτης ομορφιάς φύση της Νορβηγίας!
  • Μόνο στο Versus μία ξεχωριστή εμπειρία: μία σπάνια διανυκτέρευση μέσα σε φιορδ! Στη διαδρομή από το Μπέργκεν στο Όσλο αφιερώνουμε μία διανυκτέρευση στο φιορδ Χάρντανγκερ.
  • Το Versus Travel, πιστό στα ποιοτικά, γεμάτα προγράμματα χωρίς περικοπές, περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις στο πιο όμορφο και πιο ακριβό κομμάτι της εκδρομής που είναι η περιοχή των φιόρδ (Κρίστιανσουντ, Γκέιρανγκερ, Σόγκνεφιορντεν, Χάρντανγκερ). Μόνο έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τα πανέμορφα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, τους αμέτρητους καταρράκτες και τις καταπράσινες όχθες των φιόρδ. Σε πολλά προγράμματα η Νορβηγία «κουτσουρεύεται» για μείωση κόστους ή η περιοχή των φιορδ περιορίζεται σε λιγότερες διανυκτερεύσεις λόγω δυσεύρετων και ακριβών διαμονών, και συνδυάζεται με άλλες πόλεις της Νορβηγίας. Στο παρόν πρόγραμμα του Versus οι μόνες μεγάλες πόλεις που περιλαμβάνονται είναι το Μπέργκεν και το Όσλο.
  • Διαδρομή στον «Δρόμο του Ατλαντικού», μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές στον πλανήτη, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.
  • Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην κουκλίστικη πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας, που συνήθως παραλείπεται από τα προγράμματα (ή γίνεται εκτός Μπέργκεν η στην περιφέρειά του). Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε επαρκή χρόνο και στο Μπέργκεν αλλά και στην πρωτεύουσα Όσλο!
  • Πολύ καλά ξενοδοχεία 3* sup. και 4*, προσεκτικά επιλεγμένα.
  • Κρουαζιέρα στο φιορδ Γκέιρανγκερ (Geirangenfjord), που έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
  • Επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ (Briksdal), και στην παγετωνική λίμνη με ειδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα Troll Cars μέσα από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή. 
  • Διαδρομή με φέρρυ-μποτ από το Μάννχελλερ στο Φόντνες.
  • Διπλή διαδρομή με τραίνο από το γραφικό Φλομ (Flåm) για την εκπληκτική διαδρομή Φλομ-Μύρνταλ, καθώς και από το Μύρνταλ στο Βος, μια διαδρομή που θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο.
  • Μόνο στο Versus εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός, που γνωρίζει την Σκανδιναβική κουλτούρα κι έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή.
  • Το Versus Travel προσφέρει διπλανή θέση κενή στο πούλμαν (εκτός αν είστε οικογένεια)
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Όσλο (ξενάγηση) – Χαμάρ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Όσλο και άφιξη στη νορβηγική πρωτεύουσα. Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με το Όσλο, όπου μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, την Όπερα, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το υπέροχο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών (όπου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε τα γραφεία της η Γκεστάπο), τη χιονοδρομική εξέδρα του Χολμενκόλεν, καθώς και το μοναδικό παγκοσμίως Πάρκο Φρόγκνερ με τα έργα του Γουσταύου Βίγκελαντ, που μόνο στο Όσλο μπορεί να δει κανείς.

Κατόπιν αναχωρούμε οδικώς για το Χαμάρ (Hamar). Καθοδόν θα συναντήσουμε και τα πρώτα φιορδ του ταξιδιού μας, αλλά και τη μεγαλύτερη λίμνη της Νορβηγίας, τη λίμνη Μγιόσεν. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Χαμάρ – Λιλεχάμερ – Κρίστιανσουντ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση οδικώς για την Κρίστιανσουντ, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Η διαδρομή μας μέσω της νορβηγικής υπαίθρου είναι πραγματικά συγκλονιστική. Θα θαυμάσουμε τους χρωματισμούς του ποταμού Mjosa που τροφοδοτεί την ομώνυμη λίμνη, θα σταματήσουμε στην κωμόπολη Λίλεχαμερ, που μαζί με το Χαμάρ φιλοξένησαν το 1994 τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε φωτογραφίες στη διάσημη πίστα του Λίλεχαμερ με την πανοραμική θέα της μικρής αυτής πόλης. Από εδώ, και διασχίζοντας ένα από τα πρώτα υποθαλάσσια τούνελ της χώρας, θα συνεχίσουμε μέχρι την Κρίστιανσουντ (Kristiansund). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Κρίστιανσουντ – Δρόμος του Ατλαντικού – Μόλντε – Περιοχή Γκέιρανγκερ – κρουαζιέρα στο φιορδ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με προορισμό μας το φιορδ του Γκέιρανγκερ. Για να φτάσουμε θα ακολουθήσουμε τον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές και άκρως… φωτογενείς διαδρομές στον κόσμο! Η διαδρομή κινείται κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού ενώνοντας νησάκια, περνώντας από ανισόπεδες γέφυρες και γεμίζοντάς μας με εικόνες που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές να περιγράψουν.

Στόχος μας πάντα είναι το πανέμορφο, παγκοσμίου φήμης, φιορδ της Νορβηγίας, το Γκέιρανγκερ, με το χαρακτηριστικό σχήμα S, την παρθένα φύση, τους ψηλούς καταρράκτες και τα βουνά γύρω του. Όχι τυχαία, το φιορδ Γκέιρανγκερ έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η παροιμιώδης ομορφιά του τοπίου που θα απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μας αφήσει άφωνους. Φτάνουμε πια στην περιοχή του φιορδ Γκέιρανγκερ (Geirangenfjord), όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας στο φιορδ, με το πέρας της οποίας θα φτάσουμε στο Βάλαμπεν ή στο Φόσναβαγκ (ανάλογα με την αναχώρηση), όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βάλαμπεν (ή Φόσναβαγκ)/Περιοχή Γκέιρανγκερ – Παγετώνας Μπρίκσνταλ (μεταφορά με troll cars/μικρά ηλεκτροκίνητα αμαξάκια) – Baldestone – Σόγκνεφιορντ

Το πρωί αναχωρούμε οδικώς για να ανακαλύψουμε τον λόγο για τον οποίο λένε ότι η φύση της Νορβηγίας είναι «εξωπραγματική»: τα νορβηγικά φιόρδ, τα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, οι αμέτρητοι καταρράκτες – πόση ομορφιά αντέχετε; Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στον παγετώνα Μπρίκσνταλ (Briksdal), που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Jostedalsbreen, ο οποίος καταλήγει σε μια μικρή παγετωνική λίμνη, την  Briksdalsbrevatnet. Η μεταφορά μας προς και από τον παγετώνα γίνεται με Troll Cars μέσα από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή.

Στο δρόμο για το ξενοδοχείο μας θα κάνουμε μία στάση για να θαυμάσουμε το Balderstone, ένα μνημείο ιστορικό αλλά και… γεωλογικό. Γεωλογικό διότι είναι ένας τοποθετημένος κάθετα στη γη βράχος 8 μέτρων, και αυτό τον καθιστά τον ψηλότερο βράχο στη Νορβηγία. Αλλά και ιστορικό, διότι η τοποθεσία που βρίσκεται υπήρξε νεκροταφείο των Βίκινγκς!

Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας στο Σόγκνεφιορντ (Sognefjord), ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φιορδ της χώρας. Η θέα που προσφέρουν οι καταπράσινες όχθες του είναι πραγματικά ασύλληπτη… Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή και διανυκτέρευση.

 

 

5η ημέρα: Σόγκνεφιορντ – Μάνχελερ – με φέρρυ στο Φόντνες – Φλομ – με τραίνο στο Μύρνταλ – με τραίνο στο Βος – Μπέργκεν

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας και μετάβαση οδικώς στο Μάνχελερ (Manhehher) από όπου θα πάρουμε το φέρρυ για μια υπέροχη κρουαζιέρα μέχρι το Φόντνες (Fodnes). Από το Φόντνες θα μεταβούμε οδικώς στο γραφικό Φλομ (Flåm), όπου θα επιβιβαστούμε σε τραίνο και θα κάνουμε την εκπληκτική διαδρομή Φλομ-Μύρνταλ, απολαμβάνοντας μία ακόμα εντυπωσιακή πλευρά της νορβηγικής φύσης. Η διαδρομή με τραίνο ανάμεσα στο Φλομ και το Μύρνταλ θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο και κατά καιρούς συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις των κορυφαίων ειδικών του ταξιδιού!

Από το Μύρνταλ θα συνεχίσουμε ξανά με τραίνο για το Βος, δεύτερη διαδρομή με το τραίνο για να δούμε ακόμα περισσότερα από τη φύση της Νορβηγίας, και από εκεί θα συνεχίσουμε οδικώς για το Μπέργκεν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα χαρούμε έναν περίπατο στη γραφική αυτή πόλη με τα πολύχρωμα σπίτια. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Μπέργκεν (χρόνος στην πόλη) – Καταρράκτης Βόρινγκφος – Διανυκτέρευση στο φιορδ Χάρντανγκερ (στο Ulvik ή στο Oyestese, ανάλογα με την αναχώρηση)

Ξεκινάμε την ημέρα μας απολαμβάνοντας την πόλη του Μπέργκεν, από τις πιο γραφικές και διεθνώς γνωστές πόλεις της Νορβηγίας, με τις χαρακτηριστικές εικόνες των σπιτιών με τις πολύχρωμες προσόψεις να απλώνονται κατά μήκος της προκυμαίας. Το Μπέργκεν καταφέρνει με τον τρόπο του να εναρμονίζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τη στενή επαφή με τη φύση και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτα θελκτικό! Θα έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας να γνωρίσουμε την πόλη και να την περπατήσουμε με τον αρχηγό μας. Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα (προαιρετικά) μιας βόλτας με το περίφημο τελεφερίκ (Floibanen cable car) για μια πανοραμική άποψη της πόλης!

Αναχωρώντας από το Μπέργκεν προσεγγίζουμε το φιορδ Χάρντανγκερ και φτάνουμε στη Γέφυρα Χάρντανγκερ και τον καταρράκτη Βόρινγκφος (Voringfoss). Τα νερά του πέφτουν από 145 μέτρα ύψος (182 αν συμπεριλάβουμε και ένα βραχώδες κομμάτι όπου τα νερά δεν πέφτουν κάθετα), και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Νορβηγίας. Αφού τον θαυμάσουμε σε όλο του το μεγαλείο, συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι την καρδιά του φιορδ. Το φιορδ Χάρντανγκερ θεωρείται το πέμπτο μεγαλύτερο φιορδ στον κόσμο (και το δεύτερο μεγαλύτερο στη Νορβηγία), φτάνοντας περίπου τα 179 χιλιόμετρα σε μήκος! Ανάλογα με την εποχή του χρόνου τα χρώματα της περιοχής κάνουν το τοπίο να φαίνεται τόσο διαφορετικό! Σήμερα λοιπόν θα μείνουμε στην περιοχή του Χάρντανγκερ για να απολαύσουμε στο έπακρο αυτή την απίστευτη ομορφιά! Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο φιορδ Χάρντανγκερ, στο Ulvik ή στο Oyestese, ανάλογα με την αναχώρηση. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Χάρντανγκερ φιορδ – Όσλο (ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις σε μουσεία)

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να ξυπνάμε σε ένα τέτοιο περιβάλλον! Μετά το πρωινό μας λοιπόν θα αναχωρήσουμε από το Χάρντανγκερ για το Όσλο, τη δυναμική νορβηγική πρωτεύουσα. Φτάνοντας στην πόλη θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για πολλές βόλτες αλλά και για να επισκεφθείτε κάποια από τα μουσεία για τα οποία φημίζεται η πόλη.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Όσλο – Πτήση επιστροφής σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

07/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

07/06/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

14/06/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:30

18:35

LH 1284

14/06/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:35

00:20 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

11/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 2452 

11/06/2022

ΜΟΝΑΧΟ – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 863

18/06/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

18/06/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

22/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

22/06/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

29/06/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:10

18:15

LH 1284

29/06/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:20

00:05 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

25/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 2452 

25/06/2022

ΜΟΝΑΧΟ – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 863

02/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

02/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

27/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

27/06/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

04/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

04/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

28/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

28/06/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

05/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:30

18:35

LH 1284

05/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

02/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

02/07/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

09/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

09/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

10/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:55

09:00

LH 860 

10/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΟΣΛΟ

10:20

12:15

LH 863

17/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

17/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:20

00:05 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

16/07/2022

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 2452

16/07/2022

MONAXO – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 863

23/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

23/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

17/07/2022

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 2452

17/07/2022

MONAXO – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 863

24/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

24/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

19/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

19/07/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

26/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

26/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

21/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

21/07/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

28/07/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

28/07/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

26/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

26/07/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

02/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

02/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

28/07/2022

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 2452

28/07/2022

MONAXO – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 863

04/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

04/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

02/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

02/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LX 1211

09/08/2022

ΟΣΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

13:05

15:30

LX 1842

09/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

03/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:55

09:00

LH 860 

03/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΟΣΛΟ

10:20

12:15

LH 863

10/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

10/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:20

00:05 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

05/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

05/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

13/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

13/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

09/08/2022

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 2452

09/08/2022

MONAXO – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 861

16/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:05

15:10

LH 1284

16/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:35

00:20 + 1

 

 

 

9ήμερο πρόγραμμα με μια επιπλέον διανυκτέρευση στο Όσλο

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

09/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

09/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LX 1211

17/08/2022

ΟΣΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

13:05

15:30

LX 1842

17/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

10/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

10/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LX 1211

17/08/2022

ΟΣΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

13:05

15:30

LX 1842

17/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

11/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

11/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LX 1211

18/08/2022

ΟΣΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

14:00

16:25

LX 1842

18/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

12/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

12/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 861

19/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:05

15:10

LH 1284

19/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:20

00:05 + 1

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

16/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:55

09:00

LH 860

16/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΟΣΛΟ

10:20

12:15

LH 861

23/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:05

15:10

LH 1284

23/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:35

00:20 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

17/08/2022

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

06:00

07:35

LH 2452

17/08/2022

MONAXO – ΟΣΛΟ

08:40

10:50

LH 861

24/08/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:05

15:10

LH 1284

24/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:20

00:05 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

19/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

19/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LΧ 1211

26/08/2022

ΟΣΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

13:05

15:30

LΧ 1842

26/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

23/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

23/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LΧ 1211

30/08/2022

ΟΣΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

13:05

15:30

LΧ 1842

30/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30

 

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

24/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:55

09:00

LH 860 

24/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΟΣΛΟ

10:20

12:15

LΧ 1211

31/08/2022

ΟΣΛΟ – ΖΥΡΙΧΗ

13:05

15:30

LΧ 1842

31/08/2022

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

17:55

21:30

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 804

25/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

06:40

07:55

OS 335

25/08/2022

ΒΙΕΝΝΗ – ΟΣΛΟ

11:15

13:35

LH 863

01/09/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

01/09/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:25

00:10 + 1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1285

27/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

06:55

09:00

LH 860 

27/08/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΟΣΛΟ

10:20

12:15

LH 863

03/09/2022

ΟΣΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:20

18:25

LH 1284

03/09/2022

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

20:20

00:05 + 1

 

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Ξενοδοχεία 3*sup & 4*.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Μόνο στο Versus εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός που γνωρίζει την Σκανδιναβική κουλτούρα και έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή - ανάλογα με την αναχώρηση ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει στην Σκανδιναβία
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο        

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 403 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Aπαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση των ταξιδιωτών που αναχωρούν από την Κύπρο, υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης από τη Λάρνακα χωρίς πέρασμα από την Αθήνα. Κατά τη στιγμή της κράτησής σας, διερευνούμε κατά πόσο αυτό συμφέρει οικονομικά τον ταξιδιώτη και του το προτείνουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το πρόγραμμά μας ξεχωρίζει γιατί περιλαμβάνει:

  • Πλούσια 8ήμερη διάρκεια για να έχουμε όλο τον χρόνο να απολαύσουμε την απερίγραπτης ομορφιάς φύση της Νορβηγίας!
  • Μόνο στο Versus μία ξεχωριστή εμπειρία: μία σπάνια διανυκτέρευση μέσα σε φιορδ! Στη διαδρομή από το Μπέργκεν στο Όσλο αφιερώνουμε μία διανυκτέρευση στο φιορδ Χάρντανγκερ.
  • Το Versus Travel, πιστό στα ποιοτικά, γεμάτα προγράμματα χωρίς περικοπές, περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις στο πιο όμορφο και πιο ακριβό κομμάτι της εκδρομής που είναι η περιοχή των φιόρδ (Κρίστιανσουντ, Γκέιρανγκερ, Σόγκνεφιορντεν, Χάρντανγκερ). Μόνο έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τα πανέμορφα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, τους αμέτρητους καταρράκτες και τις καταπράσινες όχθες των φιόρδ. Σε πολλά προγράμματα η Νορβηγία «κουτσουρεύεται» για μείωση κόστους ή η περιοχή των φιορδ περιορίζεται σε λιγότερες διανυκτερεύσεις λόγω δυσεύρετων και ακριβών διαμονών, και συνδυάζεται με άλλες πόλεις της Νορβηγίας. Στο παρόν πρόγραμμα του Versus οι μόνες μεγάλες πόλεις που περιλαμβάνονται είναι το Μπέργκεν και το Όσλο.
  • Διαδρομή στον «Δρόμο του Ατλαντικού», μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές στον πλανήτη, σύμφωνα με κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.
  • Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην κουκλίστικη πόλη Μπέργκεν της Νορβηγίας, που συνήθως παραλείπεται από τα προγράμματα (ή γίνεται εκτός Μπέργκεν η στην περιφέρειά του). Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε επαρκή χρόνο και στο Μπέργκεν αλλά και στην πρωτεύουσα Όσλο!
  • Πολύ καλά ξενοδοχεία 3* sup. και 4*, προσεκτικά επιλεγμένα.
  • Κρουαζιέρα στο φιορδ Γκέιρανγκερ (Geirangenfjord), που έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
  • Επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ (Briksdal), και στην παγετωνική λίμνη με ειδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα Troll Cars μέσα από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή. 
  • Διαδρομή με φέρρυ-μποτ από το Μάννχελλερ στο Φόντνες.
  • Διπλή διαδρομή με τραίνο από το γραφικό Φλομ (Flåm) για την εκπληκτική διαδρομή Φλομ-Μύρνταλ, καθώς και από το Μύρνταλ στο Βος, μια διαδρομή που θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο.
  • Μόνο στο Versus εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός, που γνωρίζει την Σκανδιναβική κουλτούρα κι έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή.
  • Το Versus Travel προσφέρει διπλανή θέση κενή στο πούλμαν (εκτός αν είστε οικογένεια)
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Highlights

  • Ο Δρόμος του Ατλαντικού, μία από τις πλέον εντυπωσιακές διαδρομές στον κόσμο!
  • Επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ με troll cars (μικρά ηλεκτροκίνητα αμαξάκια)
  • Η ανεπανάληπτη κρουαζιέρα στο ομορφότερο φιορδ της χώρας, το Γκέιρανγκερ, που έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
  • Επισκεφθείτε την παλιά πόλη του Μπέργκεν.
  • Ανεβείτε με το «ιπτάμενο τρενάκι» στο Mount Fløyen για μια υπέροχη θέα του Μπέργκεν και των περιχώρων
  • Απολαύστε την εκπληκτική διαδρομή με τραίνο Φλομ – Μύρνταλ – Βος, που συστήνουν ειδικοί του ταξιδιού από όλο τον κόσμο.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ με ειδικά οχήματα troll cars
  • Κρουαζιέρα στο ομορφότερο φιόρδ της Νορβηγίας, το Σόγκνεφιορντεν
  • Μόνο στο Versus μία ξεχωριστή εμπειρία: μία σπάνια διανυκτέρευση μέσα σε φιορδ! 

Χάρτης Ταξιδιού Νορβηγία, ο δρόμος του Ατλαντικού με σπάνια διανυκτέρευση μέσα σε φιόρδ | Καλοκαίρι 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info