fb

Πλήρης Βαρκελώνη, με Φιγκέρες και Χερόνα | 11.06.2022

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ολοκληρωμένο 5νθήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, δομημένο με τρόπο που αξιοποιεί τον χρόνο που θα έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία μας σε έναν από τους πλεόν δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως! Επιλέγουμε για τη διαμονή μας κεντρικό ξενοδοχείο για να έχουμε χρόνο να απολαμβάνουμε περισσότερο την υπέροχη καταλανική πρωτεύουσα, και όχι κάποιο ξενοδοχείο εκτός κέντρου ή ακόμη και εκτός πόλης!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης της Βαρκελώνης,  όπου βλέπουμε τα σημαντικά σημεία της πόλης ακόμα και με περιπατητικές ξεναγήσεις. Πραγματοποιούμε εκδρομή στην υπέροχη Ζιρόνα (Χερόνα), με την τέλεια διατηρημένη παλιά πόλη και τα ποτάμια της, και ερχόμαστε στο γραφικό Φιγκέρες, γενέτειρα πόλη του Σαλβαδόρ Νταλί, η οποία φιλοξενεί επίσης το Μουσείο του.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Πρόγραμμα αφιερωμένη στην υπέροχη Βαρκελώνη, μία από τις πιο ζωντανές και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης, εδώ όπου πάντα κάτι συναρπαστικό συμβαίνει!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:          

  • 4 διανυκτερεύσεις στην Βαρκελώνη, στο κεντρικό ξενοδοχείο Hilton 4* sup. (City Center) και όχι σε ξενοδοχείο… εκτός πόλης! Ζητήστε το ξενοδοχείο που σας δίνουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!
  • Επίσκεψη στην υπέροχη μεσαιωνική Ζιρόνα (Χερόνα), μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ισπανίας με εκπληκτική παλιά πόλη με δαιδαλώδη καλντερίμια και τον εντυπωσιακό γοτθικό καθεδρικό!
  • Επίσκεψη στην πανέμορφη, γραφική πόλη Φιγκέρες και στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί.
  • Έμπειρος στην Ισπανία Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.  
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Βαρκελώνη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρκελώνη. Η καταλανική πρωτεύουσα είναι μία ζωντανή ευρωπαϊκή μητρόπολη, πρωτοπόρα στην Ιβηρική στον πολιτισμό αλλά και την οικονομία, με δυναμικά κοινωνικά κινήματα και ανεπτυγμένη αίσθηση κοσμοπολιτισμού. Οι Καταλανοί είναι περήφανοι για την εθνική τους παράδοση, που αναπτύχθηκε παράλληλα με (ενίοτε και ανταγωνιστικά ως προς) την καστιγιάνικη, πριν συνασπιστούν σχηματίζοντας εντέλει την Ισπανία. Πολιτισμός, γαστρονομία, μόδα, τάσεις όλα εμφανίζονται και  ζυμώνονται πρώτα στην πόλη του Γκαουντί και του Αντριά.

Με την άφιξή μας λοιπόν στη Βαρκελώνη θα ξεκινήσει και η γνωριμία μας με αυτή την υπέροχη πόλη. Αργότερα μεταβαίνουμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση. Διανυκτέρευση στη Βαρκελώνη.

 

2η ημέρα: Βαρκελώνη (ξενάγηση)

Ξενάγηση στην καταλανική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μεταβούμε αρχικά στον λόφο Μοντζουίκ (Montjuïc) για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε με το Ολυμπιακό χωριό και το Στάδιο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες το 1992. Από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη θέα προς το διάσημο σιντριβάνι, τη λεγόμενη "Font Màgica" (Μαγική Πηγή) και την Plaça d’Espanya.

Αξίζει να θυμόμαστε πως μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980 ο λόφος του Μοντζουίκ αποτελούσε μία από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης. Η τύχη του άλλαξε με την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 1992 από τη Βαρκελώνη. Τότε τέθηκε σε εφαρμογή το φιλόδοξο σχέδιο που μεταμόρφωσε πλήρως το Μοντζουίκ, θέτοντας το τελευταίο μάλλον παράδειγμα πόλης που ωφελήθηκε ουσιαστικά από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών…

Συνεχίζουμε με τη γραφική Μπαρσελονέτα, το παραλιακό μέτωπο δηλαδή της πόλης, και από εκεί για το πιο διάσημο έργο του περίφημου αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί, την εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Familia, Αγία Οικογένεια), όπου θα θαυμάσουμε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, την Πλάσα Καταλούνια (Plaça Catalunya). Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Passeig de Gràcia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού, διάσημων Καταλανών αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batlló και Casa Milà του AntoniGaudi.

Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στον πιο διάσημο πεζόδρομο της πόλης, στην ιστορική Ράμπλα, και θα καταλήξουμε στη Γοτθική Συνοικία (Barri Gótic), όπου δεσπόζουν το Μουσείο Πικάσο, η Μητρόπολη, αλλά και σε μικρή απόσταση «καταναλωτικοί παράδεισοι», όπως τα El Corte Inglés (Η ξενάγηση είναι προαιρετική και απευθύνεται σε όσους έχουν τη φυσική δυνατότητα να περπατήσουνε και να ακολουθήσουν. Το ιστορικό κέντρο της πόλης μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο περπατώντας) Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βαρκελώνη – Φιγκέρες – Μουσείο Νταλί – Ζιρόνα – Βαρκελώνη

Πρωινό και ξεκίνημα για τη σημερινή μας εκδρομή που θα μας φέρει πρώτα στο Φιγκέρες (Figueres), στο οποίο θα έχετε τη δυνατότητα (για όσους το επιθυμούν) να επισκεφθείτε το μουσείο του διάσημου ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Πρόκειται για έναν χώρο, στον οποίο εκτίθεται η μεγαλύτερη παγκοσμίως συλλογή έργων του ζωγράφου και αποτελεί ένα από τα διασημότερα μουσεία της χώρας. Αφού θαυμάσουμε τα έργα του Νταλί, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Ζιρόνα (Girona/Gerona, Ζιρόνα στα καταλανικά, Χερόνα στα ισπανικά), που θεωρείται, και είναι, από τις ομορφότερες πόλεις της Καταλωνίας, χάρη στο γεωγραφικό της ανάγλυφο και το πλούσιο ιστορικό της κέντρο. Ο περίφημος «περίπατος του τείχους» είναι μια διαδρομή που ενώνει τα τείχη που περιτριγυρίζουν την παλιά πόλη. Περιέχει τμήματα των τειχών του 9ου αιώνα και του ύστερου Μεσαίωνα (14ος και 15ος αιώνας). Γύρω από τον ποταμό Ουνιάρ βρίσκονται χτισμένα κολλητά σπίτια διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών, που συνθέτουν μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα της πόλης. Κατασκευασμένα πάνω στα παλιά τείχη, είναι δείγμα της άτακτης αστικής ανάπτυξης που έζησε η πόλη κατά τον 20ό αιώνα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο κύριοι κοινόχρηστοι χώροι, η Ράμπλα της Ελευθερίας -κύρια είσοδος στην παλιά πόλη- και η πλατεία της Ανεξαρτησίας, που περιτριγυρίζεται από νεοκλασικά κτίρια. Κατόπιν επιστρέφουμε στη Βαρκελώνη. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Βαρκελώνη (ημέρα ελεύθερη)

Ημέρα ελεύθερη στην πανέμορφη Βαρκελώνη για να απολαύσετε τη συναρπαστική αυτή πόλη. Περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη, στο Barrio Gotico (Γοτθική Συνοικία) και νιώστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του μεσαίωνα, περπατήστε στη Ramblas και περάστε ώρες ολόκληρες στην Boqueria, μία από τις καλύτερες αγορές τροφίμων της Ευρώπης. Must είναι επίσης η βόλτα στην ξύλινη προκυμαία του λιμανιού, την πάλαι ποτέ συνοικία των ψαράδων και των εργατών, όπου θα βρείτε ωραίες ταβέρνες με θαλασσινά. Άλλωστε, το καλό φαγητό και οι βόλτες για tapas και κρασί αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Βαρκελώνη – πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AZ 717

11/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

06:15

07:20

AZ 074

11/06/2022

ΡΩΜΗ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

09:05

10:55

AZ 079

15/06/2022

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΡΩΜΗ

16:25

18:10

AZ 722

15/06/2022

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:50

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα.
  • Κεντρικό ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη Hilton 4* sup
  • Ξενοδοχεία  4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Φόροι πόλεως.
  • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

*ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος κλπ. (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 230 € 
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
  • Η προσφορά ισχύει για περιπτώσεις έγκαιρης κράτησης τουλάχιστον έναν μήνα πριν την αναχώρηση (για περιορισμένο αριθμό θέσεων, που μπορεί να εξαντληθούν και νωρίτερα).  


 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Πρόγραμμα αφιερωμένη στην υπέροχη Βαρκελώνη, μία από τις πιο ζωντανές και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης, εδώ όπου πάντα κάτι συναρπαστικό συμβαίνει!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:          

  • 4 διανυκτερεύσεις στην Βαρκελώνη, στο κεντρικό ξενοδοχείο Hilton 4* sup. (City Center) και όχι σε ξενοδοχείο… εκτός πόλης! Ζητήστε το ξενοδοχείο που σας δίνουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!
  • Επίσκεψη στην υπέροχη μεσαιωνική Ζιρόνα (Χερόνα), μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ισπανίας με εκπληκτική παλιά πόλη με δαιδαλώδη καλντερίμια και τον εντυπωσιακό γοτθικό καθεδρικό!
  • Επίσκεψη στην πανέμορφη, γραφική πόλη Φιγκέρες και στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί.
  • Έμπειρος στην Ισπανία Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.  
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

Highlights

  • Περιπλανηθείτε στην Γοτθική Συνοικία, την Παλιά Πόλη της Βαρκελώνης.
  • Η κόκκινη, σιδερένια γέφυρα της Ζιρόνα, στον ποταμό Ονυάρ, έργο του Γουσταύου Άιφελ.
  • Το Φιγκέρες, γενέτειρα του Σαλβαδόρ Νταλί, με το Μουσείο του μέγιστου καλλιτέχνη.
  • Σεργιάνι στη Λα Ράμπλα, τον δημοφιλή πεζόδρομο της Βαρκελώνης, που αποτελείται στην ουσία από πέντε συνεχόμενους πεζόδρομους.
  • Η παλιά πόλη της Ζιρόνα, από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πολιτείες στην Ισπανία.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 2 ξεναγήσεις στην Βαρκελώνη
  • Επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη Φιγκέρες και στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί
  • Εκδρομή στη μεσαιωνική Χερόνα

Χάρτης Ταξιδιού Πλήρης Βαρκελώνη, με Φιγκέρες και Χερόνα | 11.06.2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info