fb

H Λισαβόνα με τη ματιά ενός Πορτογάλου και η μεσαιωνική Έβορα, super προσφορά | Νοέμβριος 2021

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 549€

Ταυτότητα ταξιδιού

Η Λισαβόνα του Versus στην πιο πλήρη και πλούσια μορφή της. Ένα ταξίδι σε μία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική και την πολιτιστική της κληρονομιά. Η πόλη προσφέρεται απλόχερα σε όσους θέλουν να την περπατήσουν, αφού το δίκτυο του τραμ της πόλης είναι εκπληκτικό και δίνει τη δυνατότητα να τη γνωρίσει κανείς απ’ άκρη σ’ άκρη. Τα μικρά καφέ και τα εστιατόρια δίνουν στη νύχτα άλλη ομορφιά... Με τέσσερις διανυκτερεύσεις στην πανέμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα πρωτεύουσα και με εκδρομές που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (συνήθως προσφέρονται ωε προαιρετικές), σας προτείνουμε αυτή την απόδραση σε μια χώρα με σπουδαία ιστορία και με ένα λαό φιλόξενο, µε έντονο το μεσογειακό ταπεραμέντο.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Από την έδρα μας την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας  και μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, τη  Λισαβόνα, επισκεπτόμαστε το ρομαντικό χωριό Σίντρα, το όμορφο ψαροχώρι Κασκάις, το Ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Εστορίλ και τη μεσαιωνική Έβορα. Το ταξίδι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να γνωρίσετε την Λισαβόνα, με άλλο τρόπο.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το ταξίδι στη Λισαβόνα αλλιώς

Ένα πρόγραμμα του Versus για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος την πορτογαλική πρωτεύουσα και να απολαύσουν τα αξιοθέατά της.

Η διαφορετικότητα του Versus

Δυστυχώς τις περισσότερες φορές τα ταξίδια στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αμπαλάρονται από τους διοργανωτές σαν city break, χωρίς έλληνα αρχηγό και περιλαμβάνουν μία ξενάγηση με τοπικό ελληνόφωνο συνοδό ο οποίος μετά την ξενάγηση σας αφήνει και δεν τον ξαναβλέπετε. Στο Versus Travel κάνουμε ακριβώς το αντίθετο!

Προσφέρουμε ένα μοναδικά οργανωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο όχι σαν ένα απλό city break αλλά σαν μία γεμάτη ολιγοήμερη εκδρομή-εμπειρία σε μία από τις σημαντικότερες μητροπόλεις του κόσμου.

Ειδικά στο ταξίδι αυτό θα δείτε την Λισαβόνα με τη ματιά ενός Πορτογάλου. Με έμπειρο και εξειδικευμένο αρχηγό - ξεναγό που είναι διαρκώς δίπλα σας όλες τις μέρες. Με διανυκτερεύσεις σε εξαιρετικό κεντρικό ξενοδοχείο 4*.

Με ειδικά σχεδιασμένη περιπατητική ξενάγηση θα γνωρίσουμε κρυφές ομορφιές της πόλης, όπως μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν και τα σημεία όπου περπάτησε και έζησε ο μεγάλος πορτογάλος ποιητής και συγγραφέας Φερνάντο Πεσσόα.

 Όμως, στο πλαίσιο της εκδρομής-εμπειρίας, επισκεπτόμαστε και την μεσαιωνική Έβορα, μια πόλη που θα μας μεταφέρει στο παρελθόν. Σε όλο αυτό προσθέτουμε επιπλέον εμπειρίες όπως οινογνωσία σε ειδικό αμπελώνα, επίσκεψη στο πάρκο των Εθνών αλλά και άλλες στάσεις που θα μας γνωρίσουν σε βάθος την πορτογαλική πρωτεύουσα και τα περίχωρά της.   

Σημαντικά στοιχεία της εμπειρίας

 • Το ξενοδοχείο μας είναι το εξαιρετικό 4* Sana Malhoa ή όμοιό του.
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται εκδρομές που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως η ολοήμερη εκδρομή Σίντρα Κασκάις-Εστορίλ και το ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα (Cabo da Roca). 
 • Περιλαμβάνεται η εκδρομή στην Έβορα.
 • Περιλαμβάνεται οινογνωσία με Μωβ μοσχάτο κρασί σε ειδικό αμπελώνα
 • Περιλαμβάνονται ειδικές εξειδικευμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις που θα μας γνωρίσουν σε βάθος την πορτογαλική πρωτεύουσα και τα περίχωρά της
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel. 
 • Την εκδρομή συνοδεύει εξειδικευμένος αρχηγός στην Πορτογαλία.      
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα –Λισαβόνα (πτήση, ξενάγηση), Πάρκο Εθνών

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη με μία πανοραμική ξενάγηση. Θα ξεκινήσουμε από την ιστορική περιοχή του Μπελέμ, όπου πολλοί θαλασσοπόροι εξερευνητές ξεκίνησαν τα ταξίδια τους. Θα επισκεφθούμε δύο από τα σπουδαιότερα μνημεία της, τον πύργο του Μπελέμ και το μοναστήρι των Ιερονυμητών (Hieronymites Monastery, Jerónimos Monastery). Και τα δύο έχουν χαρακτηριστεί ως Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Ουνέσκο. Ο Πύργος του Μπελέμ χτίστηκε το 1515 ως φρούριο στην είσοδο του λιμανιού της πόλης και παρουσιάζει στην αρχιτεκτονική του αρκετά Μαροκινά στοιχεία. Ο ναός των Ιερονυμητών είναι το εντυπωσιακότερο σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου της περιόδου των θαλάσσιων ανακαλύψεων. Εδώ, πέρασε το τελευταίο του βράδυ ο Βάσκο ντε Γκάμα, προσευχόμενος για ούριο άνεμο, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του προς τις Ινδίες. Επίσης σήμερα θα επισκεφθούμε και το μουσείο με τις αυτοκρατορικές άμαξες όπως και το περίφημο Πάρκο των Εθνών, που δημιουργήθηκε για την EXPO της Λισσαβόνας το 1998. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Λισαβόνα – Εστορίλ – Κασκάις – Κάμπο ντα Ρόκα – Σίντρα – Λισαβόνα

Πρωινή αναχώρηση για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε ένα από τα πιο ρομαντικά χωριά της Λισαβόνας, την Σίντρα. Πρώτος μας σταθμός το παραθαλάσσιο θέρετρο του Εστορίλ, γνωστό επίσης και για το διάσημο καζίνο του. Συνεχίζουμε για ένα πολύ όμορφο ψαροχώρι, το Κασκάις. Μεταξύ του Κασκάις και της Σίντρα βρίσκεται το ακρωτήριο Κάμπο ντα Ρόκα (Cabo da Roca), το δυτικότερο σημείο της ευρωπαϊκής ηπείρου και της Πορτογαλίας στον Ατλαντικό Ωκεανό. Άφιξη στην πανέμορφη Σίντρα. Πρόκειται για ένα πανέμορφο χωριό σε μικρή απόσταση από τη Λισαβόνα, πνιγμένο στο πράσινο. Στο παρελθόν, αποτελούσε τον καλοκαιρινό προορισμό των Βασιλιάδων, ενώ σήμερα είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς τουριστικούς προορισμούς. Μπορείτε να θαυμάσετε πολλά ιστορικά κτίρια και το παλάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Λισαβόνα. Για το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε γνήσια  τραγούδια φάδο (fado), τα πορτογαλικά τραγούδια της μοίρας. Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε την απολαυστική αυτή μέρα. Διανυκτέρευση.

**Η συγκεκριμένη εκδρομή στη Σίντρα και στο Κασκάις είναι συνήθως προαιρετική στα διάφορα προγράμματα. Στο Versus περιλαμβάνεται ΕΝΤΟΣ της τιμής. 

3η ημέρα: Λισαβόνα – Γέφυρα της 25 Απρίλιου – Έβορα – (Ταξίδι πίσω στον χρόνο) – Στάσεις έκπληξη – Γέφυρα Βάσκο ντα Γκάμα – Λισαβόνα

Σήμερα θα έχουμε την εμπειρία μιας διαφορετικής από τα συνηθισμένα εκδρομής. Θα εκδράμουμε στη μεσαιωνική Έβορα, μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης. Ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στην Έβορα. Μέσα στα μεσαιωνικά τείχη της ξεδιπλώνονται πανέμορφα σπίτια με ολάνθιστες αυλές, πέτρινες καμάρες, απότομα καλντερίμια, καθεδρικοί ναοί από τον 1ο αιώνα, επιβλητικά παλάτια και εντυπωσιακά κάστρα που κάποτε δειπνούσαν ιππότες. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το κέντρο της πόλης έχει ανακηρυχθεί Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, αφού η ξενάγηση στην Παλιά Πόλη με την ατμοσφαιρική της αύρα θα σας ενθουσιάσει! Στο Παρεκκλήσι των Οστών, οι σκελετοί των μοναχών και των καλογριών συνθέτουν ένα... μακάβριο «μωσαϊκό», ενώ θαυμασμό μας προκάλεσε ο ναός της Αρτέμιδας, ο καλύτερα διατηρημένος ρωμαϊκός ναός στην Ιβηρική χερσόνησο. Η πόλη διαθέτει μια συναρπαστική ιστορία και ίσως τους πιο μεγαλοπρεπείς ρωμαϊκούς στύλους που είδαμε ποτέ. Το ίδρυμα σύγχρονης τέχνης, Fundação Eugéniode Almeida και ο καταπράσινος κήπος της πόλης, ονόματι Jardim Publicode Évora, αξίζουν σίγουρα μια επίσκεψη και θα την πραγματοποιήσουμε. Η τοπική κουζίνα έχει μεσογειακό χρώμα και μια σχετικά πικάντικη νότα, επιβεβαιώνοντας έτσι την ιστορία που την ήθελε να εισάγει προϊόντα από τις αποικίες της στις Ινδίες και την Περσία.  

Στην ξενάγησή μας επίσης, θα δούμε τον ναό της Αρτέμιδας, ο καλύτερα διατηρημένος ρωμαϊκός ναός στην Ιβηρική χερσόνησο, ενώ θα ενθουσιαστούμε και από την περιήγηση στην Παλιά Πόλη, με την ατμοσφαιρική αύρα, μνημείο μάλιστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για εμπειρία οινογνωσίας του διάσημου Μώβ Μοσχάτου σε ειδικό αμπελώνα και περνώντας από τη γέφυρα Βάσκο ντα Γκάμα θα βρεθούμε στην Λισαβόνα. Διανυκτέρευση.

Έχουμε οργανώσει επίσης κάποιες στάσεις που θα μας δείξουν λιγότερο γνωστά διαμαντάκια των προαστίων της Λισαβόνας.

4η ημέρα: Λισαβόνα (μια διαφορετική περιπατητική ξενάγηση ) – Η Λισαβόνα αλλιώς, Ο Φερνάδο Πεσσόα στο επίκεντρό μας

Σήμερα θα δούμε μια διαφορετική Λισαβόνα. Με την εμπειρία του αρχηγού μας και χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ανακαλύψουμε τα στενά της Λισαβόνας και θα κάνουμε βόλτα στις τυπικές γειτονιές των 7 λόφων χρησιμοποιώντας τα οδοντωτά της και αν είναι δυνατόν το τραμ - κόστος ημερήσιων εισιτηρίων για όλα τα μέσα μεταφοράς 7,50€ (πληρώνονται τοπικά). Στο δρόμο της επιστροφής, θα μιλήσουμε για το Φερνάντο Πεσσόα και για τα μέρη που περπατούσε και πέρναγε την καθημερινότητα του.

 

5η ημέρα: Λισαβόνα ( Ελεύθερη ημέρα )

Ημέρα ελεύθερη για να ζήσουμε μόνοι μας τη Λισαβόνα και το ταπεραμέντο της.

Όποιος επιθυμεί ακόμα περισσότερες επισκέψεις σε κοντινά χωριουδάκια προτείνουμε την παρακάτω εκδρομή με τον αρχηγό μας.

Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής

Σήμερα θα απολαύσουμε τις ομορφιές της επαρχίας και τα γραφικά κοντινά χωριουδάκια, στην Αλκομπάσα, την Μπατάλια με το μοναστήρι της Σάντα Μαρία ντα Βιτόρια, ένα από τα μεγαλύτερα γοτθικού ρυθμού μοναστήρια της Ευρώπης, το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, όπου πολλοί κάτοικοί του συνεχίζουν να φορούν τις παραδοσιακές φορεσιές (προτείνουμε να φάτε θαλασσινά ή ψητά ψάρια σε κάποιο από τα πολλά παραλιακά εστιατόρια) και το μεσαιωνικό χωριουδάκι Όμπιντος, περιτριγυρισμένο και προφυλαγμένο από τα τείχη του κάστρου που κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα. Επιστροφή στη Λισαβόνα. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Αναχώρηση

Πλήρεις εμπειριών από ένα διαφορετικό ταξίδι επιστρέφουμε στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 720

02.11.2021

ΑΘΗΝΑ –ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:50

11:05

Α3 721

07.11.2021

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

18:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 720

16.11.2021

ΑΘΗΝΑ –ΛΙΣΑΒΟΝΑ

08:50

11:05

Α3 721

21.11.2021

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ

12:00

18:10

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Το ξενοδοχείο μας είναι 4*(Sana Malhoa ή όμοιό του).
 • Τοπικοί φόροι στο ξενοδοχείο
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις και οι ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • H ολοήμερη εκδρομή Σίντρα-Κασκάις-Εστορίλ & το ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές.
 • H εκδρομή στην Έβορα  
 • Oινογνωσία με Μώβ μοσχάτο κρασί σε ειδικό αμπελώνα.
 • Eιδικές εξειδικευμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις που θα μας γνωρίσουν σε βάθος την πορτογαλική πρωτεύουσα και τα περίχωρά της.
 • Έμπειρος αρχηγός εξειδικευμένος στην Λισαβόνα καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων 220€.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

 

Προαιρετική εκδρομή στα χωριουδάκια Ναζαρέ, Αλκομπάσα, Όμπιντος

 

για ελάχιστη συμμετοχή 10 ατόμων με τον Έλληνα αρχηγό: 50 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα.

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει.

Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.

• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.

• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.

• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.

• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.

• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.

• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.

• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.

• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το ταξίδι στη Λισαβόνα αλλιώς

Ένα πρόγραμμα του Versus για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος την πορτογαλική πρωτεύουσα και να απολαύσουν τα αξιοθέατά της.

Η διαφορετικότητα του Versus

Δυστυχώς τις περισσότερες φορές τα ταξίδια στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αμπαλάρονται από τους διοργανωτές σαν city break, χωρίς έλληνα αρχηγό και περιλαμβάνουν μία ξενάγηση με τοπικό ελληνόφωνο συνοδό ο οποίος μετά την ξενάγηση σας αφήνει και δεν τον ξαναβλέπετε. Στο Versus Travel κάνουμε ακριβώς το αντίθετο!

Προσφέρουμε ένα μοναδικά οργανωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο όχι σαν ένα απλό city break αλλά σαν μία γεμάτη ολιγοήμερη εκδρομή-εμπειρία σε μία από τις σημαντικότερες μητροπόλεις του κόσμου.

Ειδικά στο ταξίδι αυτό θα δείτε την Λισαβόνα με τη ματιά ενός Πορτογάλου. Με έμπειρο και εξειδικευμένο αρχηγό - ξεναγό που είναι διαρκώς δίπλα σας όλες τις μέρες. Με διανυκτερεύσεις σε εξαιρετικό κεντρικό ξενοδοχείο 4*.

Με ειδικά σχεδιασμένη περιπατητική ξενάγηση θα γνωρίσουμε κρυφές ομορφιές της πόλης, όπως μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν και τα σημεία όπου περπάτησε και έζησε ο μεγάλος πορτογάλος ποιητής και συγγραφέας Φερνάντο Πεσσόα.

 Όμως, στο πλαίσιο της εκδρομής-εμπειρίας, επισκεπτόμαστε και την μεσαιωνική Έβορα, μια πόλη που θα μας μεταφέρει στο παρελθόν. Σε όλο αυτό προσθέτουμε επιπλέον εμπειρίες όπως οινογνωσία σε ειδικό αμπελώνα, επίσκεψη στο πάρκο των Εθνών αλλά και άλλες στάσεις που θα μας γνωρίσουν σε βάθος την πορτογαλική πρωτεύουσα και τα περίχωρά της.   

Σημαντικά στοιχεία της εμπειρίας

 • Το ξενοδοχείο μας είναι το εξαιρετικό 4* Sana Malhoa ή όμοιό του.
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται εκδρομές που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως η ολοήμερη εκδρομή Σίντρα Κασκάις-Εστορίλ και το ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα (Cabo da Roca). 
 • Περιλαμβάνεται η εκδρομή στην Έβορα.
 • Περιλαμβάνεται οινογνωσία με Μωβ μοσχάτο κρασί σε ειδικό αμπελώνα
 • Περιλαμβάνονται ειδικές εξειδικευμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις που θα μας γνωρίσουν σε βάθος την πορτογαλική πρωτεύουσα και τα περίχωρά της
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel. 
 • Την εκδρομή συνοδεύει εξειδικευμένος αρχηγός στην Πορτογαλία.      
 • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Highlights

 • Επισκεφθείτε το ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου
 • Ανακαλύψτε το πανέμορφο, πνιγμένο στο πράσινο χωριό Σίντρα, έναν από τους πιο ρομαντικούς τουριστικούς προορισμούς
 • Περιπλανηθείτε στην πόλη με τα περίφημα και γραφικά τραμ
 • Απολαύσετε μουσική και τραγούδια φάντος, τα τραγούδια της μοίρας

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Με εξειδικευμένο στην Πορτογαλία αρχηγό!
 • Γεμάτο πρόγραμμα με πλήρεις ξεναγήσεις
 • Εκδρομές που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές

Χάρτης Ταξιδιού H Λισαβόνα με τη ματιά ενός Πορτογάλου και η μεσαιωνική Έβορα, super προσφορά | Νοέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info