fb

Και Μαζί και Μόνοι στις Σεϋχέλλες - Ταξίδι στον νησιωτικό παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού | Αύγουστος 2023

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3390€

Περιγραφή

Αποκλειστικά από το Versus Travel, ένα αξέχαστο ταξίδι στην αγκαλιά του Ινδικού Ωκεανού, σ’ ένα τοπίο παρθένο, εκεί όπου κυριαρχεί το αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών με τα 115 νησιά του. Η εξωτική βλάστηση, το καθάριο χρώμα των σμαραγδένιων νερών, οι λευκές σαν πούδρα αμμουδιές και οι μεγάλοι, λείοι γρανιτένιοι βράχοι συνθέτουν ένα μαγευτικό θησαυρό, έναν μικρό ιδιωτικό παράδεισο, όπου η πολυτέλεια και η χλιδή μάς κάνουν να νιώθουμε μοναδικοί.

Μέσα σε αυτόν το φυσικό βιότοπο-καταφύγιο υπάρχουν πάρα πολλά είδη ψαριών και πουλιών, καθώς και μοναδικά είδη λουλουδιών και άλλων φυτών, που περιμένουν να τ’ ανακαλύψουμε. Το Versus Travel σας προσκαλεί σε μια απόδραση στις Σεϋχέλλες, εκεί όπου οι αισθήσεις υποτάσσονται στην αρχέγονη γοητεία της φύσης. Ένα ταξίδι που απευθύνεται σε απαιτητικούς και συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες, οι οποίοι αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό αληθινού εξωτισμού και χαλάρωσης, εξερεύνησης και περιπέτειας.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μάχε (Σεϋχέλλες)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για το ταξίδι μας στις εξωτικές Σεϋχέλλες. Προορισμός μας το νησί Μάχε, όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα του συμπλέγματος Βικτώρια. Την πόλη αυτή οι Άγγλοι προίκισαν με διάφορα κτίρια, ένα από τα οποία είναι και το ρολόι - ρέπλικα του Μπιγκ Μπεν. Εδώ θα συναντήσετε περισσότερες από εβδομήντα παραλίες και φανταστικά τοπία, άριστης ποιότητας εστιατόρια, ποικιλόχρωμα μαγαζιά βιοτεχνικών προϊόντων και πολύχρωμες αγορές που σφύζουν από ζωή, στις οποίες η χαρά και η ευγένεια του ντόπιου πληθυσμού προσκαλούν τους τουρίστες σε μερικές από τις πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές κοινωνικών συναθροίσεων. Η πιο αναπτυγμένη παραλία, εκεί όπου βρίσκονται και τα περισσότερα ξενοδοχεία και καταστήματα, είναι η παραλία Μπο Βαλόν (Beau Vallon) στα βόρεια του νησιού, αλλά φυσικά το νησί διαθέτει και πολλές άλλες, πιο απόμερες, αμμουδιές. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και πρώτη γνωριμία με την περιοχή. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μάχε: εκδρομή στο νησάκι Μογιέν

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας για να πάρουμε μέρος σε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Εκδράμουμε με ειδικό σκάφος που διαθέτει γυάλινο πυθμένα, ώστε ν’ ανακαλύψουμε τον υποβρύχιο κόσμο των τροπικών κοραλλιογενών υφάλων σ’ ένα από τα πολλά θαλάσσια Εθνικά Πάρκα του νησιωτικού συμπλέγματος. Θα γνωρίσουμε ένα υπερθέαμα της θαλάσσιας ζωής και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον συναρπαστικό υποβρύχιο κόσμο. Θα μας δοθεί επίσης η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο τάισμα τροπικών ψαριών υπό την καθοδήγηση του επιστημονικού προσωπικού του Πάρκου.

Θα αφιχθούμε στο νησί Μογιέν για να διαπιστώσουμε ότι εδώ φύση και άνθρωπος ζουν σε αρμονία, όπως διαπιστώνει κανείς από τις τουλάχιστον εκατό χελώνες της ξηράς που θα συναντήσουμε να περιφέρονται ελεύθερα. Ακολουθεί μοναδική γευστική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μας, όπου θα παρακολουθήσουμε επί τόπου πώς φτιάχνονται οι μοναδικές γεύσεις του μπάρμπεκιου που θα δοκιμάσουμε. Θα περάσουμε το απόγευμά μας κολυμπώντας ή χαλαρώνοντας στον τροπικό ήλιο. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει η δυνατότητα κολύμβησης με αναπνευστήρα. Ο εξοπλισμός διατίθεται δωρεάν.

Επιστροφή στο Μάχε και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μάχε – Πραλέν

Αφήνουμε πίσω μας το Μάχε και κατευθυνόμαστε με φέρι στο νησί Πραλέν, το δεύτερο μεγαλύτερο του συμπλέγματος. Εκεί μας περιμένει ο αρχηγός μας, ενώ υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία με τον υπέροχο αυτό τόπο. Το Πραλέν αποτελεί το δεύτερο σε μέγεθος νησί του αρχιπελάγους, με έκταση 36 χλμ. Θεωρείται ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος με κατάλευκες αμμουδιές και σμαραγδένιου χρώματος νερά. Εδώ βρίσκονται οι διάσημες παραλίες με τους απίστευτους λείους βράχους από γρανίτη, ανάμεσα και κάτω από τους οποίους αναπτύσσονται μαγευτικές άσπρες αμμουδιές που σκιάζονται από κοκοφοίνικες, διαμορφώνοντας ένα ποιητικής ομορφιάς τοπίο. Εσείς μπορείτε να ανακαλύψετε τη δική σας αγαπημένη παραλία! Διανυκτέρευση στο Πραλέν.

4η ημέρα: Πραλέν (κρουαζιέρα) στα νησιά Κουζέν – Κιριέζ – Σεν Πιέρ

Η μέρα μας περιλαμβάνει κρουαζιέρα στην ακτογραμμή του Πραλέν. Πρώτη στάση μας το νησί Κουζέν, ένα ειδικό φυσικό καταφύγιο για θαλασσοπούλια και γενικότερα πτηνά. Υπολογίζεται ότι εδώ αναπαράγεται το ένα τέταρτο των θαλάσσιων πτηνών του κόσμου. Συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας στο νησί Κιριέζ με το μοναδικό οικοσύστημα, και απολαμβάνουμε την ομορφιά του. Θα επισκεφτούμε το σπίτι όπου έζησε ο γιατρός Ουίλιαμ Μακ Γκρέγκορ, ο οποίος φρόντιζε τους ασθενείς με λέπρα κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας. Το εξαιρετικής αρχιτεκτονικής «παλιό Doctor’s House» σήμερα στεγάζει το μουσείο του νησιού. Έπειτα θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι μέσα από τους βάλτους των μαγγρόβιων και θα προσεγγίσουμε μια αποικία αναπαραγωγής χελωνών. Θα απολαύσουμε ένα νόστιμο μεσημεριανό πικνίκ στην παραλία και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το γραφικό νησάκι Σεν Πιέρ για να χαλαρώσουμε και να κολυμπήσουμε με ή χωρίς αναπνευστήρα και να απολαύσουμε τα καθαρά νερά, την ποικιλία των ψαριών και τον μαγευτικό βυθό. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι σε αυτά τα νησιά δεν υπάρχουν προβλήτες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πολλές… υγρές προσγειώσεις προκειμένου να τα προσεγγίσουμε. 

5η ημέρα: Πραλέν (εκδρομή): Κοιλάδα ντε Μαΐ - παραλία Άνσε Λάζιο

Η ημέρα μας ξεκινάει με εκδρομή στο καταπληκτικό αξιοθέατο του σπάνιου Πραλέν, που δεν είναι άλλο από την προστατευόμενη από την UNESCO, Κοιλάδα ντε Μαΐ. Πρόκειται για ένα μοναδικό σε βλάστηση δάσος βροχής, πλούσιο σε άγρια ζωή με πολλά είδη φυτών, ζώων και πτηνών. Επίσης εδώ ευδοκιμούν τα ενδημικά φοινικόδεντρα Κοκό ντε Μερ. Τα δέντρα αυτά φτάνουν μέχρι τις παραλίες και οι καρποί τους (διπλές καρύδες που ζυγίζουν ως 30 κιλά) συχνά πέφτουν στο νερό – εξού και η ονομασία τους. Υπάρχει όμως και μία αστεία… ερωτική ιστορία για τα Κοκό ντε Μερ. Τα δέντρα χωρίζονται σε αρσενικά και θηλυκά. Τα αρσενικά αναπτύσσονται δίπλα από τα θηλυκά και τα κλαδιά τους περιπλέκονται… Γι’ αυτό και χαρακτηρίζονται ως ερωτικά δέντρα. Από την άλλη, οι καρποί τους αντιστοίχως φέρουν σχήματα που παραπέμπουν ευθέως στην ανθρώπινη γενετήσια ζώνη. Το 1881, όταν ο βρετανός στρατηγός Τσαρλς Τζορτζ Γκόρντον επισκέφτηκε την Κοιλάδα ντε Μαΐ στο νησί Πραλέν και είδε τους καρπούς Κοκό ντε Μερ, σκανδαλίστηκε! Μιλάμε για την βικτοριανή εποχή, δηλαδή την εποχή της μεγάλης σεμνοτυφίας, της θρησκοληψίας και της ερωτικής καταπίεσης στη Βρετανία. Όταν λοιπόν ο στρατηγός περπάτησε μέσα στην παραμυθένια βλάστηση της Κοιλάδας ντε Μαΐ πίστεψε ότι βρίσκεται στον βιβλικό Κήπο της Εδέμ. Και θεώρησε ότι οι καρποί Κοκό ντε Μερ ήταν το πραγματικό απαγορευμένο φρούτο του Καλού και του Κακού που πρόσφερε η Εύα στον Αδάμ. Αυτό το αρχέγονο δάσος φιλοξενεί περίπου 7.000 φοινικόδεντρα Κοκό ντε Μερ και είναι επίσης διάσημο ως καταφύγιο του σπάνιου μαύρου παπαγάλου των Σεϋχελλών, μοναδικού στο Πραλέν.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε οδικώς στα βόρεια του νησιού, ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο με προορισμό τη μαγευτική παραλία Άνσε Λάζιο, η οποία θεωρείται η καλύτερη του νησιού και μία από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου! Φυσικά θα απολαύσουμε το μπάνιο μας εδώ, περιτριγυρισμένοι από εντυπωσιακούς γρανιτικούς βράχους και πυκνή βλάστηση. Κατά την επιστροφή μας θα απολαύσουμε ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα. Διανυκτέρευση στο Πραλέν.

6η ημέρα: Πραλέν – Λα Ντιγκ

Αναχωρούμε από το Πραλέν και μεταφερόμαστε με φέρι στο νησάκι Λα Ντιγκ, έναν σπανιότατο προορισμό, απίστευτης ομορφιάς και φύσης. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο γοητευτικό νησί όλων των Σεϋχελλών, που έχει παραμείνει απόλυτα παρθένο. Απέχει μόλις μισή ώρα από το Πραλέν, ενώ απαγορεύονται τα αυτοκίνητα. Εδώ ζουν οι πελώριες χελώνες των Σεϋχέλλων, παρόμοιες με αυτές των νησιών  Γκαλαπάγκος. Ζυγίζουν κατά μέσο όρο 50 κιλά. Τα μεσημέρια μπορούν εύκολα να σας μεταδώσουν τη ραθυμία τους, αφού κινούνται στωικά, προκειμένου να αποφύγουν να… «βράσουν» στο καβούκι τους. Εδώ βρίσκονται επίσης οι πιο διάσημες παραλίες του συμπλέγματος, με γρανιτένιους λείους βράχους και απίστευτα σχήματα.

Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία του νησιού με τον αρχηγό μας.

7η ημέρα: Λα Ντιγκ (Κτήμα της Ένωσης, παραλία Άνς Σορς ντ ' Αρζέντ)

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στο νησί Λα Ντιγκ, το οποίο θα εξερευνήσουμε από… ξηράς και από θαλάσσης.

Το Λα Ντιγκ έχει πληθυσμό 2.000 κατοίκους, οι ρυθμοί του είναι απολύτως χαλαροί και τελείως ανέγγιχτοι από τον χρόνο και το άγχος της σύγχρονης ζωής. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνουν και τα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς, όπως οι βοϊδάμαξες, τα παλιά ανοιχτά φορτηγά με τα ιδιαίτερα σκέπαστρα, αλλά και τα ποδήλατα.

Με ποδήλατο θα κάνουμε κι εμείς τις βόλτες μας στο νησί, ακολουθώντας τα όμορφα στενά δρομάκια του.

Πρώτος προορισμός μας είναι το Κτήμα της Ένωσης. Στην αποικιοκρατική ιστορία του Λα Ντιγκ, το νησί ήταν γεμάτο από καλλιέργειες κοκοφοίνικα και βανίλιας. Το κτήμα λοιπόν, είναι ένα μοναδικό δείγμα αυτής της ιστορίας του νησιού. Πέρα από τις πανέμορφες εκτάσεις που καλλιεργούνται ακόμη, διαθέτει το σπίτι των πρώτων Γάλλων καλλιεργητών που έφτασαν το 1789 μαζί με τους Αφρικανούς σκλάβους τους. Θα επισκεφθούμε και τη φυτεία καρύδας των πρώτων γαιοκτημόνων του 17ου αιώνα όπου θα δούμε τη διαδικασία επεξεργασίας του πυρήνα της καρύδας: από την επίπονη αφαίρεση του φλοιού της καρύδας, την εξαγωγή της πρώτης ύλης και τη χρήση του μύλου που λειτουργεί με τη δύναμη των βοδιών ώστε να εξαχθεί το τελικό έλαιο. Θα κάνουμε βόλτα απ’ άκρη σ’ άκρη, θα φτάσουμε μέχρι τους γρανιτένιους βράχους που περιβάλλουν το κτήμα και αποτελούν τον φυσικό φράχτη του.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παγκοσμίως διάσημη παραλία Άνς Σορς ντ' Αρζέντ. Η… «Πηγή του Ασημιού» έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο φαντασμαγορικές παραλίες στον κόσμο! Αν είμαστε τυχεροί, θα δούμε και τις τεράστιες χελώνες που υπάρχουν στην περιοχή! Εκεί θα απολαύσουμε πολλές αξέχαστες βουτιές και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης κάτω από τα φοινικόδεντρα και πάνω στην κατάλευκη άμμο. Στην Πηγή του Ασημιού έχουν γυριστεί πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως οι «Πειρατές» του Ρομάν Πολάνσκι με τον Ουόλτερ Ματάου, ο «Ροβινσών Κρούσος – Αληθινή Ιστορία» του Καλέμπ Ντεσανέλ, ο «Ναυαγός» του Ρόμπερτ Ζεμέκις με τον Τομ Χανκς καθώς και διαφημιστικά σποτ, μεταξύ των οποίων του Bacardi και του Bounty.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ: μία ξενάγηση με καγιάκ μας περιμένει, για να ανακαλύψουμε και να εξερευνήσουμε τη θαλάσσια ζωή απολαμβάνοντας τη μαγευτική γραφική θέα της ακτογραμμής, ενώ παράλληλα μαθαίνουμε την ιστορία του Λα Ντιγκ.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Λα Ντιγκ – κρουαζιέρα στα νησιά Κόκος, Γκραν Σουρ, Φελισιτέ

Άλλη μία αξέχαστη κρουαζιέρα στο Αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών, και συγκεκριμένα στα «νησιά-δορυφόρους» του Λα Ντιγκ, ξεκινάει σήμερα. Καθώς πλέουμε κατά μήκος της ακτογραμμής του Λα Ντιγκ, θα αντικρίσουμε μπροστά μας το πανέμορφο νησί Κόκος, το οποίο γειτνιάζει με το Γκραν Σουρ και το Φελισιτέ. Το νησί Κόκος έχει ανακηρυχθεί θαλάσσιο πάρκο από το 1996 και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις.

Η περιήγησή μας συνεχίζεται στο ονειρεμένο νησί Γκραν Σουρ, όπου μπορεί κανείς κυριολεκτικά να κολυμπήσει παρέα με θαλάσσιες χελώνες ανάμεσα σε πλούσια υδρόβια ζωή. Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το γρανιτένιο νησί Φελισιτέ. Σε αυτό το γραφικό αλλά και άγριας ομορφιάς νησί, που χρησιμοποιήθηκε για φυτείες καρύδας μέχρι τη δεκαετία του 1970, θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και την εξερεύνηση του βυθού με αναπνευστήρα.

Επιστροφή στο Λα Ντιγκ και διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Λα Ντιγκ – Μάχε – πτήση επιστροφής

Αφήνουμε πίσω μας το Λα Ντιγκ και επιστρέφουμε στο Μάχε με φέρι, για να μεταφερθούμε στη συνέχεια στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής. Το ταξίδι μας έχει φτάσει στο τέλος του, ωστόσο επιστρέφουμε γεμάτοι εμπειρίες από ένα ταξίδι μοναδικό σε χρώματα, ήχους και εικόνες. Οι Σεϋχέλλες άλλωστε είναι ένας πολύχρωμος καμβάς αναμνήσεων για τον τυχερό που θα τις επισκεφτεί.

10η ημέρα: άφιξη Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Ταξιδεύουμε στις καρτποσταλικές Σεϋχέλλες, έναν μαγευτικό προορισμό στον Ινδικό Ωκεανό, που στο άκουσμά του και μόνο φέρνει στο μυαλό χρυσές αμμουδιές, κοκοφοίνικες, τιρκουάζ νερά και χαλάρωση!

Το Versus Travel δεν περιορίζεται όμως μόνο σε αυτά. Σας προσφέρει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδρομές, επισκέψεις και κρουαζιέρες, ποδηλασία, καγιάκ, κολύμπι με αναπνευστήρα και γενναίες δόσεις εξερεύνησης! Μαγευτικές εικόνες και συναρπαστικές εμπειρίες που περιλαμβάνονται στην τιμή, ώστε να γνωρίζετε πάντα πόσο θα κοστίσει το ταξίδι σας πριν την αναχώρησή σας!

ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ειδικότερα:

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Versus Travel το μοναδικό οργανωμένο ταξίδι της αγοράς για Σεϋχέλλες.
  • Το ταξίδι μας αποτελείται από πολλές ακριβές εκδρομές και όχι από ελεύθερες ημέρες, ώστε να γνωρίσουμε σε βάθος και να απολαύσουμε πλήρως τον παράδεισο που ακούει στο όνομα «Σεϋχέλλες». Έχετε εξασφαλισμένο το κόστος ήδη από την Αθήνα, κατά συνέπεια, δεν σας περιμένουν «εκπλήξεις» που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας.
  • Διαμονή στα τρία μεγαλύτερα νησιά του συμπλέγματος, το Μάχε, το Πραλέν και το Λα Ντιγκ.
  • Δεν εκμεταλλευόμαστε τη δικαιολογία του κόστους, για να κατεβάσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Απεναντίας! Μένουμε τρεις ημέρες στο πανάκριβο νησί-κόσμημα Πραλέν και δεν το περιορίζουμε σε μία κουραστική ημερήσια εκδρομή, όπως συμβαίνει συνήθως. Με το Versus αφιερώνουμε τρεις σπάνιες διανυκτερεύσεις και θα απολαύσουμε αυτόν τον επίγειο παράδεισο όπως του αξίζει.
  • Σας παρέχουμε ημιδιατροφή καθημερινά, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες.
  • Θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα νησιά του συμπλέγματος και όχι μόνο τα μεγάλα όπως το Μάχε και το Πραλέν.
  • Θα κολυμπήσουμε σε παρθένα νερά, ακόμα και δίπλα σε χελώνες και άλλα πλάσματα του βυθού, βιώνοντας μοναδικές εμπειρίες.
  • Θα απολαύσουμε μία εξαιρετική εκδρομή με σκάφος που διαθέτει γυάλινο πυθμένα για να έρθουμε σε επαφή με τον υποβρύχιο θησαυρό του συμπλέγματος.
  • Θα επισκεφτούμε το δάσος με τα ενδημικά φοινικόδεντρα Κοκό ντε Μερ.
  • Με σκάφος θα επισκεφτούμε ένα από τα εξαιρετικής ομορφιάς θαλάσσια πάρκα του συμπλέγματος, όπου θα θαυμάσουμε μαγευτικούς κοραλλιογενείς υφάλους, θα κολυμπήσουμε και θα παρατηρήσουμε με μάσκα τον πλούσιο βυθό και τα πολύχρωμα ψάρια.
  • Κρουαζιέρα στην ακτογραμμή του Πραλέν, στα νησιά Κουζέν – Κιριέζ – Σεν Πιέρ
  • Επίσκεψη στην προστατευόμενη από την UNESCO Κοιλάδα ντε Μαΐ, ένα μοναδικό σε βλάστηση δάσος βροχής, πλούσιο σε άγρια ζωή
  • Περιήγηση του νησιού Λα Ντιγκ με ποδήλατο και καγιάκ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4* στο Μάχε, στο Πραλέν και στο Λα Ντιγκ.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Μετακινήσεις, κρουαζιέρες, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός στη διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Έλληνας αρχηγός – συνοδός θα σας περιμένει με την άφιξη στο Μάχε.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 850

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

ETHIOPIAN

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

ET 765

06/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35 

ET 879

06/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

09:30

14:20

ET 878

14/08/2023

ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ –  ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

17:45

20:30

ET 764

14/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 (+1)

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

ET 765

13/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35 

ET 879

13/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

09:30

14:20

ET 878

21/08/2023

ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ –  ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

17:45

20:30

ET 764

21/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 (+1)

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

ET 765

20/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35 

ET 879

20/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

09:30

14:20

ET 878

28/08/2023

ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ –  ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

17:45

20:30

ET 764

28/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 (+1)

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 600€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ (από την ημέρα εξόδου από την κάθε χώρα).
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. 

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Versus Travel το μοναδικό οργανωμένο ταξίδι της αγοράς για Σεϋχέλλες.
  • Διαμονή στα τρία μεγαλύτερα νησιά του συμπλέγματος, το Μάχε, το Πραλέν και το Λα Ντιγκ.

Χάρτης Ταξιδιού Και Μαζί και Μόνοι στις Σεϋχέλλες - Ταξίδι στον νησιωτικό παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού | Αύγουστος 2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info