fb

Πολυτελείας σαφάρι στην Τανζανία, Ζανζιβάρη, φυλές λίμνης Εγιάσι | Χριστούγεννα 2021

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3349€

Περιγραφή

Τανγκανίκα -κατά τους Γερμανούς αποικιοκράτες- είναι όλο το κομμάτι που απέκτησαν στην Ανατολική Αφρική. Οι Τανζανοί κράτησαν το όνομα αυτό και μετά την απελευθέρωσή τους, αφού στην ουσία η λέξη Τανζανία προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων Τανγκανίκα και Ζανζιβάρη. Από όποια, όμως, οπτική γωνία και αν δείτε το όνομα αυτής της χώρας, σίγουρα είναι συνυφασμένο με τα πλουσιότερα σε άγρια ζωή πάρκα της Αφρικής και με ένα από τα πιο όμορφα νησιά της, τη Ζανζιβάρη. Σε όλα αυτά τα υπερθετικά που διαθέτει η χώρα αποφασίσαμε να προσθέσουμε και μερικές από τις φυλές που ζουν στην ευρύτερη περιοχή σε κάποια από τις λίμνες της και έτσι «ντύσαμε» ένα φυσιολατρικό ταξίδι σαφάρι και διακοπών σε εξωτικό νησί, με λαογραφικά και πολιτιστικά - ιστορικά στοιχεία, μια και θα επισκεφτούμε την ιστορική Πέτρινη Πόλη της Ζανζιβάρης, με τους κατοίκους της να έχουν συναλλαγές με τους λαούς της Μέσης Ανατολής από την αρχαιότητα.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Ζανζιβάρη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ζανζιβάρη μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ημέρα: Ζανζιβάρη – Δάσος Ζοζάνι

Άφιξη και άμεση εγκατάσταση σε ξενοδοχείο στις εξωτικές παραλίες της Ζανζιβάρης. 

Η Ζανζιβάρη είναι γνωστή για τις ειδυλλιακές παραλίες της και τα κοράλλια της. Τα νησιά της Ζανζιβάρης κατοικήθηκαν από φυλές της ενδοχώρας της Αφρικής 2.000 χρόνια πριν. Από τότε πέρασαν από το νησί Άραβες, Πέρσες και άλλοι έμποροι από την Ινδία και την Ασία. Εκείνη την εποχή διαδόθηκε ο ισλαμισμός και η αρχιτεκτονική του, που χαρακτηρίζει τα νησιά του αρχιπελάγους μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια τα νησιά πέρασαν στα χέρια των Πορτογάλων, των Βρετανών και, τέλος, των Αράβων. Όλες αυτές οι κουλτούρες και οι πολιτισμοί μπλέκονται μεταξύ τους και αυτό είναι το αδιαφιλονίκητο ατού της Ζανζιβάρης. Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση θα ξεκινήσουμε την εξερεύνηση του νησιού από το δάσος Ζοζάνι, με τα πολλά ενδημικά είδη χλωρίδας και πανίδας. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για μπάνιο και χαλάρωση. Διανυκτέρευση σε παραλιακό ξενοδοχείο

 

3η ημέρα: Παραλίες Ζανζιβάρης – «Πέτρινη πόλη» - Παραλίες Ζανζιβάρης

Στο επικεντρό μας σήμερα η γραφική πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης, η πανέμορφη Stonetown («Πέτρινη πόλη»). Έχοντας έντονη την αίσθηση περασμένης εποχής, θα αναζητήσουμε στα στενά της σοκάκια -μερικά έχουν πλάτος όσο το άνοιγμα των χεριών-, τα διακοσμημένα με κοράλλια σπίτια της, με τις μεγάλες, σκαλιστές, ξύλινες πόρτες, τα περίτεχνα μπαλκόνια και τις εσωτερικές αυλές, τα τζαμιά, τις πλατείες, την Αγορά των Σκλάβων με τα υγρά κελιά όπου τους στοίβαζαν αλυσοδεμένους (η Ζανζιβάρη υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εμπορίας σκλάβων στην Ανατολική Αφρική), το Αραβικό Φρούριο, τα γραφικά μαγαζιά και τα υπαίθρια παζάρια της, που είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις της αφρικανικής τέχνης. Η παλιά «Πέτρινη πόλη» του νησιού προστατεύεται από την UNESCO. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις παραλίες. Χρόνος ελεύθερος για μπάνια και χαλάρωση ή δραστηριότητες που μπορείτε να επιλέξετε.

 

4η ημέρα: Ζανζιβάρη

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσουμε τις υπέροχες παραλίες του Ινδικού. Η Ζανζιβάρη είναι γνωστή για τις ειδυλλιακές παραλίες της και τα κοράλλια της. Για όσους θέλουν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους, μπορούν να κάνουν snorkeling, diving, βαρκάδα στο ηλιοβασίλεμα να κολυμπήσουν με τα δελφίνια, να κάνουν ψάρεμα, ποδηλασία κ.ά.  

 

 

5η ημέρα: Ζανζιβάρη – Αρούσα – Νγκορονγκόρο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αρούσα. Αναχωρούμε για το διάσημο Νγκορονγκόρο, μια τοποθεσία από τις γοητευτικότερες της Αφρικής, με τον απέραντο κρατήρα του που φιλοξενεί μια τεράστια ποικιλία θηρίων.

Η διαδρομή είναι μοναδική: εικόνες, ήχοι και μυρωδιές μιας φύσης που δύσκολα συναντάμε στον πλανήτη, καθώς κατευθυνόμαστε στο πιο διάσημο πάρκο, που στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη καλντέρα του κόσμου. Φτάνοντας θα κάνουμε ένα σαφάρι. Θα κατέβουμε στη βάση του κρατήρα Νγκορονγκόρο, ο οποίος αποτελεί καταφύγιο για περίπου 25.000 θηλαστικά, μεταξύ των οποίων ο υπό εξαφάνιση μαύρος ρινόκερος, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία σε είδη πουλιών (περισσότερα από 380 είδη). Τακτοποίηση στο lodge. Διανυκτέρευση

 

6η ημέρα: Νγκορονγκόρο (Σαφάρι με jeep και Περιπατητικό σαφάρι με συνοδεία ένοπλου Ρέιντζερ)

Μετά το απογευματινό σαφάρι της προηγούμενης ημέρα θα έχουμε σήμερα και πρωινό σαφάρι στο κρατήρα.

Το απόγευμα μας περιμένει μια διαφορετική εμπειρία. Θα έχουμε ένα τρίωρο περιπατητικό σαφάρι στο διάσημο πάρκο. Συνοδεία ένοπλου Ρέινζτερ θα περπατήσουμε σε αυτό τον παράδεισο και θα αναζητήσουμε εκτός από ζώα και Μασάι να βόσκουν τα ζώα τους.

Το περιπατητικό σαφάρι αυτό δεν επιτρέπεται για παιδιά κάτω των 10 ετών και για να γίνει θα πρέπει να έχετε καλή φυσική κατάσταση.

 

7η ημέρα: Νγκορονγκόρο – πάρκο Σερενγκέτι ( Σαφάρι )

Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Πάρκο Σερενγκέτι. Το πάρκο βρίσκεται σε ένα εσωτερικό, ψηλό οροπέδιο, ιδρύθηκε το 1951 και σε αυτό ζουν προστατευμένα χιλιάδες δείγματα της αφρικανικής πανίδας. Το Σερενγκέτι είναι η προέκταση του Πάρκου Μασάι Μάρα της Κένυας και καλύπτει μια έκταση 14.760 τετρ. χλμ. Από το 1981 περιλαμβάνεται στον Κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Το σαφάρι στην Τανζανία είναι από τα πιο εντυπωσιακά, γιατί τα πάρκα της θεωρούνται από τα πιο άγρια και πλούσια. Το Σερενγκέτι είναι ένα από τα πλουσιότερα πάρκα του κόσμου, αφού έχει 35 είδη ζώων που μεταναστεύουν κάθε χρόνο από το Βορρά στο Νότο. Μετά την άφιξή μας  θα επιδοθούμε σε ένα σαφάρι στο πάρκο Σερενγκέτι.

Στο σαφάρι μας οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ένας ελέφαντας ξύνει το χορτάρι με τα πόδια του και μετά το σηκώνει με την προβοσκίδα του για να τινάξει το χώμα πριν το βάλει στο στόμα του, επιβεβαιώνοντας έτσι τη φήμη του. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας ογκώδης ινδικός βούβαλος με τα τρομακτικά κέρατα και το χαρακτηριστικό ευέξαπτο βλέμμα. Τα βλέμματά μας χαμηλώνουν, καλύτερα να μην τον προκαλέσουμε. Καμηλοπαρδάλεις τεντώνουν τους μακριούς τους λαιμούς για να τσιμπολογήσουν από τις ακακίες και παιχνιδιάρικοι μπαμπουίνοι κουτρουβαλούν και κάνουν ότι τσακώνονται. Όλες αυτές οι εικόνες σε συνδυασμό με τις αχανείς πράσινες πεδινές εκτάσεις, που διακόπτονται από «νησίδες» γρανιτένιων λόφων, προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση μεγαλείου στον επισκέπτη.

8η ημέρα: Σερενγκέτι ( σαφάρι )

Η ζωή στο σαφάρι και στο λόντζ

Η ημέρα ξεκινά. Η καλύτερη ώρα της ημέρας για σαφάρι

Πολύ πρωινό ξύπνημα με ένα λαμπερό αφρικάνικο χαμόγελο και μια ζεστή κούπα καφέ, για να παρακολουθήσουμε τα μεγάλα θηλαστικά, όσο είναι ακόμα εν δράσει. Αργότερα, με τη ζέστη, θα κρυφτούν στη δροσιά για να απολαύσουν τη σιέστα τους και εμείς θα επιστρέψουμε στο λόντζ.

Μετά το πρωινό σαφάρι, επιστροφή στο lodge για μεσημεριανό και ολιγόωρη ξεκούραση.

Το μεσημέρι η φύση ηρεμεί στην Αφρική. Θα ξεχυθούμε πάλι το απόγευμα, γύρω στις 16.30, σε αυτό το πανηγύρι θηρευτών και θηραμάτων. 

 Στη γλώσσα των Μασάι «Σερενγκέτι» θα πει «απέραντη πεδιάδα». Εδώ νιώθει κανείς το κάλεσμα της Αφρικής, ακούγοντας τους βρυχηθμούς των άγριων ζώων στη διάρκεια του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος, που θα απολαύσουμε κάνοντας σαφάρι. Οι «big five» της αφρικανικής πανίδας είναι παρόντες εδώ: λιοντάρια, αφρικανικοί ελέφαντες, βουβάλια, ρινόκεροι και λεοπαρδάλεις, όμως οι εκπρόσωποι της πανίδας είναι πολύ περισσότεροι: ζέβρες, γαζέλες, αντιλόπες, τσιτάχ, ύαινες, ιπποπόταμοι, κροκόδειλοι και μπαμπουίνοι…

Επιστροφή στο λόντζ για βραδινό

Στο τέλος της ημέρας, ένα ζεστό μπάνιο, ένα ποτό πλάι στην αναμμένη φωτιά και δείπνο κάτω από τα αστέρια, και στη συνέχεια κουβεντούλα για τις εμπειρίες που ζήσαμε μέχρι τα βλέφαρά μας να κλείσουν κουρασμένα. Αύριο μια διαφορετική εμπειρία μάς περιμένει.

Θα ακούσουμε τα ζώα να βρυχώνται, θα έχουμε δει τον ήλιο να ανατέλλει σαν μια τεράστια κόκκινη φούσκα και στο τέλος θα μείνουμε με μια θλίψη, για όλα εκείνα τα ξημερώματα που ίσως έχουμε χάσει…

 

9η ημέρα: Σερενγκέτι - Λίμνη Μανιάρα (Σαφάρι)

Κατευθυνόμαστε στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Μανιάρα, έναν πραγματικό παράδεισο της φύσης. Το πάρκο έχει έκταση 330 τετρ. χλμ., εκ των οποίων τα 230 τετρ. χλμ. καλύπτει η λίμνη. Είναι γνωστό κυρίως για τους ελέφαντες και τα λιοντάρια που ξεκουράζονται στα κλαδιά των δέντρων (Tree climbing lions), καθώς και για την ποικιλία στα είδη των πουλιών (περίπου 380 είδη). Απολαμβάνουμε το σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο, με εξειδικευμένους οδηγούς, που μας κατευθύνουν στα καλύτερα σημεία θέασης, παρέχοντάς μας παράλληλα όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτόν τον παράδεισο όπου βρισκόμαστε. Το όλο τοπίο θυμίζει σκηνικό από ταινία… Διανυκτέρευση σε λοντζ στη λίμνη Μανιάρα.

10η ημέρα: Λίμνη Μανιάρα – Φυλές Λίμνης Εγιάσι)– Ντόχα

Νωρίς σήμερα το πρωί αναχωρούμε για τη λίμνη Εγιάσι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε γηγενείς της περιοχής, οι οποίοι ζουν ακόμα σε πρωτόγονες συνθήκες. Θα δούμε μέλη της Φυλής Χατζάμπε, οι οποίοι μέχρι και σήμερα χρησιμοποιούν σπηλιές για τη διαμονή τους, θα παρατηρήσουμε πώς ανάβουν φωτιές και ποια δέντρα χρησιμοποιούν για αυτό, θα μας δείξουν πώς συλλέγουν μέλι και θα μας διδάξουν πώς φτιάχνουν φάρμακα από φυσικά προϊόντα που γιατρεύουν βαριές ασθένειες. Αργότερα θα επισκεφτούμε τη Φυλή Ντατόγκα, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία και τρέφονται με παράγωγα των ζώων και καρπούς. Ζουν ως νομάδες και μετακινούνται από μέρος σε μέρος για να βρουν τροφή για τα ζώα τους. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους σιδεράδες της φυλής να φτιάχνουν όπλα, όπως μαχαίρια, τόξα και δόρατα με τη δική τους παραδοσιακή μέθοδο.

Συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση για Ντόχα. Άφιξη και εγκατάσταση σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο.

 

11η ημέρα: Άφιξη στην Αθήνα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Ένα ταξίδι όπως μας έχετε συνηθίσει, χωρίς εκπτώσεις!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε lodge πολυτελείας 4* sup, των αλυσίδων Serena και Sopa που θα κάνουν απολαυστική τη διαμονή σας και όχι υποδεέστερα ή lodge «χωρίς όνομα». Ζητείστε τα lodge που σας δίνουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.  Στην Ζανζιβάρη διaμονή  σε ξενοδοχείο 5*  στις εξωτικές παραλίες της.

  • Σαφάρι με εξαιρετικά jeep 4 x 4 και όχι mini van. Μια επιλογή που κοστίζει αλλά κερδίζουμε σε απόλαυση.

  • Επιπλέον ημέρα στο Νγκορονγκόρο και περιπατητικό σαφάρι. Μια διαφορετική εμπειρία που θα ζήσετε μόνο με το Versus. Μένουμε συνολικά δυο διανυκτερεύσεις για να το απολαύσουμε.

  • Διαμονή και σαφάρι στο διάσημο εθνικό πάρκο της λίμνης Μανυάρα

  • Χορταστική διάρκεια 11 ημερών.

  • Προσφέρουμε 3 διανυκτερεύσεις σε  ξενοδοχείο resort στη Ζανζιβάρη στις πανέμορφες εξωτικές παραλίες του ινδικού και όχι ξενοδοχείο πόλης για μείωση κόστους.

  • Κάνουμε πραγματικό σαφάρι διαμένοντας πέντε πολύ ακριβές διανυκτερεύσεις σε εθνικά πάρκα – φυλές.

  • Ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Ζανζιβάρης, την πανέμορφη Stonetown (Πέτρινη Πόλη), καθώς και στο Δάσος Ζοζάνι.

  • Επίσκεψη στη Λίμνη Εγιάσι και στις τοπικές φυλές Χατζάμπε και Ντατόγκα.

  • Σαφάρι σε τρία εθνικά πάρκα: Σερενγκέτι, Νγκορονγκόρο και Λίμνης Μανιάρα.

  • Επιλέγουμε μόνο πολύ καλά lodges για τη διαμονή μας κατά τη διάρκεια των σαφάρι στα πάρκα. Στη Ζανζιβάρη σε πολυτελές ξενοδοχείο 5*.

  • Άμεση εγκατάσταση στο ξενοδοχείο στη Ζανζιβάρη τη στιγμή της άφιξης.

  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Άμεση εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας στη ζανζιβάρη με την άφιξή μας.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε Ξενοδοχείο 5* στη Ζανζιβάρη σε resort και όχι ξενοδοχείο πόλης. 
  • Lodges πολυτελείας (4* sup) στα πάρκα.
  • Σαφάρι με jeep 4X4, στη Ζανζιβάρη και όχι με mini van.
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός και έμπειρος ρέιντζερ για τα σαφάρι.
  • Έλληνας αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

 

Δεν περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 850

 Βίζα Τανζανίας: 50 €. Για την έκδοση απαιτούνται το λιγότερο δέκα (10) ημέρες. Δεν υφίσταται η δυνατότητα έκδοσης βίζας-εξπρές.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

24/12/2021

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

12:40

17:45

QR 1351

25/12/2021

ΝΤΟΧΑ - ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

01:10

05:40

QR 1476

02/01/2022

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ – ΝΤΟΧΑ

17:10

23:15

QR 203

03/01/2022

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

07:35

11:30

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

05/01/2022

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

12:40

17:45

QR 1351

06/01/2022

ΝΤΟΧΑ - ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

01:10

05:40

QR 1476

14/01/2022

ΚΙΛΙΜΑΝΤΖΑΡΟ – ΝΤΟΧΑ

17:10

23:15

QR 203

15/01/2022

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

07:35

11:30

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Επιβάλλεται η χρήση αμερικάνικων δολαρίων και συγκεκριμένα χαρτονομισμάτων κοπής από το 2001 και μετά.
  • Το οδικό δίκτυο της χώρας είναι υποτυπώδες, γεγονός που δυσχεραίνει τις μετακινήσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια των σαφάρι.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα η πτήση είναι απευθείας και δεν απαιτείται πέρασμα από Αθήνα.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Επιλέγουμε μόνο πολύ καλά lodges για τη διαμονή μας κατά τη διάρκεια των σαφάρι στα πάρκα. Στη Ζανζιβάρη ξενοδοχείο 5*.
  • Επίσκεψη στη Λίμνη Εγιάσι και στις τοπικές φυλές Χατζάμπε και Ντατόγκα.

Χάρτης Ταξιδιού Πολυτελείας σαφάρι στην Τανζανία, Ζανζιβάρη, φυλές λίμνης Εγιάσι | Χριστούγεννα 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info