fb

Λονδίνο | Καλοκαίρι 2019

Διάρκεια: 4, 5, 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 615€

Περιγραφή

Ζήστε μέρες χαρούμενες και ξένοιαστες στο μεγαλοπρεπές Λονδίνο! Πολυφυλετική και πολυπρόσωπη, η μητρόπολη των τάσεων παραμένει ένας προορισμός-πόθος, που καταφέρνει να ανανεώνει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον χάρη στη μοναδική ατμόσφαιρα, τα πρωτοπόρα μουσεία, την έντονη νυχτερινή ζωή, τα πάρκα, τα πολύχρωμα παζάρια και το πολύπλευρο γαστρονομικό τοπίο. Κλασικός και αγαπημένος προορισμός για όλο το χρόνο που πάντα θα εντυπωσιάζει.

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Λονδίνο. Μια μητρόπολη γεμάτη ζωή που αλλάζει  και διαφοροποιείται συνεχώς, συνδυάζοντας το  παρελθόν με το παρόν. ‘Αν έχεις κουραστεί από το Λονδίνο, έχεις κουραστεί από την ζωή’ είχε πει ο Samuel Johnson.  Με την άφιξή σας θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπός μας για να αρχίσουμε τη γνωριμία  μας με το εντυπωσιακό Λονδίνο. Θα ξεκινήσουμε από το φημισμένο αριστοκρατικό Κensington με τους ομώνυμους κήπους,  το Παλάτι (Kensington Gardens & Kensington Palace), τα εντυπωσιακά κτίρια των Μουσείων Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών, Βικτώριας και Αλβέρτου, θα περάσουμε από το Knightsbridge όπου θα απολαύσουμε τα Harrods με τις εντυπωσιακές βιτρίνες του, θα διασχίσουμε το πιο πολυσύχναστο πάρκο της Ευρώπης, το Hyde Park, θα δούμε την Μαρμάρινη Αψίδα και το αριστοκρατικό Mayfair, θα περάσουμε από το παλάτι Buckingham, το Αββαείο του Westminster και την Πλατεία του Κοινοβουλίου, με το έμβλημα – ρολόι το Big Ben,  θα απολαύσουμε την επιβλητική ατμόσφαιρα της Βρετανικής πρωτεύουσας. Το London Eye, ο μεγαλύτερος τροχός του κόσμου, το City του Λονδίνου, οι ουρανοξύστες της ανατολικής πλευράς, με το υψηλότερο κατασκεύασμα της δυτικής Ευρώπης,  το Shard of Glass, θα μαγνητίσουν τα βλέμματα μας. Για τη συνέχεια, μια ακόμη πλευρά του μεσαιωνικού αλλά και του βικτωριανού Λονδίνου, ο περίφημος Πύργος του Λονδίνου και οι γέφυρες Tower Bridge και London Bridge θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό μας. Θα κλείσουμε την πρώτη μας γνωριμία με την εντυπωσιακή πόλη με την επίσκεψη των γλυπτών του Παρθενώνα (ελληνικά εκθέματα) στο Βρετανικό μουσείο, την περίφημη συλλογή αρχαιοτήτων, στο τρίτο σημαντικότερο μουσείο σε  όλο τον κόσμο. Η είσοδος είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο σας και τακτοποίηση. Απόγευμα και βράδυ ελεύθερο.

2η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - Ελεύθερη μέρα για αγορές και μουσεία και πάρκα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο  σας. Hμέρα ελεύθερη στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα.  Το πρόβλημα δεν είναι τι να κάνετε σήμερα, αλλά τι να πρωτοκάνετε! Κάντε έναν περίπατο για να νιώσετε την αίσθηση της όασης στο κέντρο της πόλης σε ένα από τα πολλά καταπράσινα πάρκα του Λονδίνου: στο Hyde Park, το Kensington Gardens, στο Regents Park με τον Ζωολογικό Κήπο ή στο St James Park..  Ίσως δεν υπάρχει άλλη πόλη με τόσα μουσεία και τόσες σημαντικές πινακοθήκες. Από τη νέα Millennium Bridge βρεθείτε στην  πινακοθήκη Tate Modern (δωρεάν είσοδος), που περιλαμβάνει έργα του Τζάκσον Πόλοκ, του Άντι Γουόρχολ και άλλων μοντέρνων. Θαυμάστε έργα από Ρενουάρ μέχρι Ραφαήλ στην Εθνική Πινακοθήκη, επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (δωρεάν είσοδος), το Μουσείο Βικτώριας και Αλβέρτου, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τυσό, και άλλα. Επίσης όπερα, μπαλέτο, κλασική μουσική και θέατρα παγκοσμίου φήμης που αποτελούν σχολές υποκριτικής. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε την ημέρα σας σε αγορές! Το Λονδίνο έχει τα περισσότερα καταστήματα διεθνών σχεδιαστών από το Παρίσι.

Από τη Marble Arch στα δυτικά, μέχρι τη High Holborn στα ανατολικά, η Οxford Street εκτείνεται σε 2,5 χιλιόμετρα με πάνω από 300 καταστήματα, σχηματίζοντας ίσως τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο του κόσμου. Τα μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, όπως τα Selfridges, Harrods, Harvey Nichols και το πασίγνωστο Marks & Spencer θα σας προσφέρουν τα πάντα σε λογικές τιμές. Στην κομψή Bond Street του αρχοντικού Mayfair θα βρείτε καταστήματα γνωστών σχεδιαστών (Prada, Chanel, Dior, Jimmy Choo), καθώς και γκαλερί με έργα τέχνης (εκεί βρίσκονται και οι γνωστοί οίκοι δημοπρασιών Sotheby’s). Στην  Regent Street θα βρείτε το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών Hamleys, τα πολυκαταστήματα Liberty, κά. Στην Jermyn Street θα βρείτε αντρική ένδυση. Για πιο  trendy ατμόσφαιρα βρεθείτε στην Carnaby Street, το στέκι των νέων ταλέντων της μόδας και του design. Στο Νotting Hill θα βρείτε ασυνήθιστα και vintage ρούχα, σπάνιες αντίκες, σε μια πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Στο Knightsbridge είναι το θρυλικό Harrods που είναι από μόνο του αξιοθέατο, μπορεί να υποδεχτεί 300.000 πελάτες τη μέρα! Στο κεντρικό Λονδίνο τα περισσότερα μαγαζιά ανοίγουν στις 10.00 το πρωί και κλείνουν στις 21.00 τις καθημερινές και λίγο νωρίτερα τα Σάββατα, ενώ τις Κυριακές ανοίγουν αργότερα. Tο βράδυ βρεθείτε στο West End και απολαύστε κάποιο από τις δεκάδες εντυπωσιακά μιούζικαλς! Μην ξεχνάτε ότι ένα ταξίδι στο Λονδίνο αξίζει μόνο και μόνο για να παρακολουθήσετε ένα musical! ‘Billy Elliot’,  ‘Wicked’, ‘Jersey Boys’, τα διαχρονικά ‘Phantom of the Opera’, ‘Lion King’, ‘Les Miserables’, ‘Mamma Mia’, ‘Thriller’, κά.

3η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ – ΔΩΡΟ Η ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ (HOP ON - HOP OFF)

Περιλαμβάνεται το εισιτήριο της κρουαζιέρας & συνοδεία ελληνόφωνου ξεναγού για όλη την ημέρα!

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα στη διάθεσή σας! Αν κλείσετε έγκαιρα το ταξίδι σας, σας προσφέρουμε το εισιτήριο με ολοήμερη ισχύ (hop on – hop off) για την εντυπωσιακή Κρουαζιέρα στον Τάμεση μέχρι το Γκρήνουιτς! Το εισιτήριό σας έχει ισχύ για όλη την ημέρα και μπορείτε να συνδυάσετε την κρουαζιέρα με επίσκεψη σε πολλά αξιοθέατα και μουσεία του Λονδίνου, καθώς το πλοιάριο σταματά σε κεντρικά σημεία της πόλης. Τα πλοιάρια φεύγουν κάθε μισή ώρα καθημερινά από τέσσερις κεντρικές αποβάθρες της πόλης (Westminster Pier, London Eye Pier, Tower Pier & Greenwich Pier), με αγγλόφωνη ξενάγηση κατά μήκος του Τάμεση, προσφέροντας φαντασμαγορικές εικόνες του Λονδίνου, περνώντας από πολλά αξιοθέατα όπως το Westminster, London Eye, Καθεδρικός Αγ. Παύλου, Tate Modern, City, Tower Bridge, Canary Wharf, βλέποντας επίσης τη νέα οικιστική περιοχή των Docklands και μέχρι και το Greenwich. Δεν περιλαμβάνονται οι μεταφορές από και προς τις αποβάθρες. Στο γραφικό Γκρήνουιτς, μπορείτε να δείτε το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο που παρουσιάζει την ιστορία της βρετανικής ναυτιλίας και είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Ψηλά στο Βασιλικό πάρκο, φιλοξενείται το Βασιλικό Αστεροσκοπείο όπου έχει οριστεί η παγκόσμια ώρα. Μεγαλοπρεπή κτίρια, αγορές που σφύζουν από ζωή και μια χαρακτηριστική ναυτική ατμόσφαιρα.  To βράδυ δειπνήστε σε κάποιο εστιατόριο: Η αγγλική κουζίνα δεν φημίζεται για τη νοστιμιά της, ίσως γι’ αυτό στο Λονδίνο θα βρείτε χιλιάδες ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά, κινέζικα, ινδικά και βεβαίως ελληνικά εστιατόρια.

4η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ (προαιρετική εκδρομή στην ΟΞΦΟΡΔΗ – ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ – BICESTER VILLAGE)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ακολουθήστε μας σήμερα (προαιρετικά) στην Οξφόρδη,πασίγνωστη  πανεπιστημιούπολη, θεμέλιο της Αγγλοσαξονικής παιδείας. Θα επισκεφτούμε κολλέγια όπως το Balliol, που  από το 1263 έχει την φήμη των πιο πολιτικά ενεργών φοιτητών, έως το πασίγνωστο από τις ταινίες του Harry Potter, Christchurch College. Στη συνέχεια, διασχίζοντας τα χωριά των Cotswolds, χαρακτηριστικότερο δείγμα της αγγλικής επαρχίας, θα φτάσουμε στο πανέμορφο και γραφικό Στράτφορντ, πανέμορφο και γραφικό, κτισμένο στις όχθες του Avon, την πόλη που γεννήθηκε και δημιούργησε ο θεατροφιλόσοφος Σαίξπηρ. Αξίζει ένας περίπατος στα μικρά στενά σοκάκια, με τα χαρακτηριστικά σπίτια ή μια βαρκάδα στον ποταμό Έιβον. Μπορούμε να δούμε επίσης το γενέθλιο σπίτι του Σαίξπηρ και το Βασιλικό θέατρο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το εκπτωτικό χωριό fashion village Bicester Village, με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια και τις περισσότερες από 120 boutiques που φιλοξενεί.  Από Alexander McQueen και Jimmy Choo μέχρι Burberry, Marie Chantal, κά, όλες οι επώνυμες μάρκες έχουν εδώ τη δική τους στέγη, με εκπτώσεις που ‘αγγίζουν’ το 60%! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Λονδίνο. Πιείτε μια μπύρα στην βικτωριανή παμπ Audley στο Mayfair, δειπνήστε σε κάποιο από τα art deco μικρά εστιατόρια της Charlotte Street, ή  απολαύστε ένα κοκτέιλ από τον Chris Galvin στα Windows, στον 28ο όροφο του Hilton Park Lane.

5η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ & ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΖΟΡ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Παράδοση δωματίων μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Σήμερα θα επισκεφτούμε το Γουίνζορ για να γνωρίσουμε τη μόνιμη κατοικία, τα τελευταία 860 χρόνια, της Βασιλικής οικογένειας. Προαιρετική είσοδος στο  Κάστρο του Γουίνζορ. Xρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Δείτε στον πίνακα αναχωρήσεων ποιες ημερομηνίες περιλαμβάνουν την εκδρομή στο Γουίνζορ. (Στις 03/5 το Γουίνζορ είναι κλειστό, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί άλλη μέρα.)

 

 

Σημείωση

Το 6ήμερο μία μέρα επιπλέον. Η σειρά των υπηρεσιών/εκδρομών μπορεί να αλλάξει αναλόγως των πτήσεων και για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού. Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι στα μουσεία και στα αξιοθέατα. Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο εφόσον υπάρχει επιτόπου επαρκής συμμετοχή.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα
είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Λονδίνο – Αθήνα  με τη Βritish Airways (σε οικονομικό ναύλο) με 1 βαλίτσα 20 κιλών κατ’ άτομο
  • 3, 4 ή 5 διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
  • Πρόγευμα αγγλικό καθημερινά
  • Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο 
  • Πανοραμική ξενάγηση πόλης & επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο (στα ελληνικά εκθέματα, δωρεάν είσοδος)
  • Εκδρομή στο Γουίνζορ   
  • ΔΩΡΟ η Κρουαζιέρα στον Τάμεση μέχρι και το Γκρήνουιτς (περιλαμβάνεται το εισιτήριο με ολοήμερη ισχύ hop on – hop off) με ξενάγηση  
  • Έλληνας ξεναγός και τοπικός αντιπρόσωπος του γραφείου μας
  • Χάρτης και πολυσέλιδο πληροφοριακό φυλλάδιο για το Λονδίνο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, καλής εκτέλεσης ταξιδιού και ταξιδιωτική ασφάλεια για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων € 175 με Βritish Αirways. Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, κάστρα, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά, ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, καθώς επίσης οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒRITISH AIRWAYS

26-30/6, 10-14/7, 08-12/8, 14-18/8, 23-28/8, 04-08/9, 06-09/9, 19-22/9, 26-30/9/2019:

ΒΑ 631 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ 08.00-10.00 - ΒΑ634 ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ 20.50-02.25* άφιξη την επόμενη μέρα

12-16/7, 19-23/7, 31/7-04/8, 07-12/8, 16-21/8/2019:

ΒΑ 639 ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ 13.35-15.40 - ΒΑ634 ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ 20.50-02.25* άφιξη την επόμενη μέρα

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Οι παιδικές τιμές αναφέρονται σε παιδιά κάτω των 12 ετών που μοιράζονται το δωμάτιο μαζί με 2 ενήλικες, σε πρόσθετο κρεβάτι. Προσοχή: Το τρίτο κρεβάτι στα τρίκλινα δωμάτια είναι πρόσθετο στον χώρο του δίκλινου δωματίου συνήθως και δίδεται για να τακτοποιούνται τα παιδιά, οπότε η άνεση του δωματίου δεν είναι ανάλογη του δίκλινου. Τα μονόκλινα δωμάτια συνήθως είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα κανονικά δίκλινα δωμάτια.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει. Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας. Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Πανοραμική ξενάγηση του Λονδίνου και επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο
  • Εκδρομή στην πόλη και στο κάστρο του Γουίντσορ
  • Δώρο: Ολοήμερη κρουαζιέρα στον Τάμεση

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info