fb

Expedition: Γαλλικές Αντίλλες: Γουαδελούπη – Μαρτινίκα – Μαρί Γκαλάντ – Ιλ ντε Σαιντ | Χριστούγεννα 2024

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3990€

Ταυτότητα ταξιδιού

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι, αφού το να επισκεφτεί κανείς τις Γαλλικές Αντίλλες συνιστά από μόνο του δύσκολο εγχείρημα. Στα περισσότερα ταξίδια, η μεταφορά από Γουαδελούπη προς Μαρτινίκα και αντίστροφα γίνεται με κρουαζιερόπλοιο και όχι αεροπορικώς όπως με το Versus. Επιλέγουμε προσεκτικά τα ξενοδοχεία για τη διαμονή μας, με την άνεση να αποτελεί προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές των νησιών.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Προσγειωνόμαστε στο Παρίσι και μετά από μια διανυκτέρευση εκεί, ξεκινάμε την περιπέτειά μας στις Γαλλικές Αντίλλες από τη Γουαδελούπη, το μεγαλύτερο από τα νησιά του αρχιπελάγους. Αφιερώνουμε έξι νύχτες στο νησί, έχοντας έτσι όλο τον χρόνο για να εξερευνήσουμε τη Γουαδελούπη, αλλά και τα κοντινά νησιά που απολαμβάνουμε με ημερήσιες κρουαζιέρες. Δοκιμάζουμε ρούμι σε τοπικά αποστακτήρια, κολυμπάμε σε εξωτικές παραλίες, εισχωρούμε στα άδυτα της πυκνής βλάστησης, απολαμβάνουμε διαδρομή με 4x4, παρατηρούμε την ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική και εξερευνούμε τον υποθαλάσσιο πλούτο, σε ένα χορταστικό πρόγραμμα με πολλές και ιδιαίτερες εκδρομές. Με εσωτερική πτήση πετάμε από τη Γουαδελούπη για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Αντιλλών, τη Μαρτινίκα, όπου αφιερώνουμε τρεις νύχτες για μια πλήρη εξερεύνηση στο βόρειο και το νότιο τμήμα του νησιού, με βόλτες με καταμαράν. Επιστρέφουμε στο Παρίσι για μία ακόμη μέρα και μία νύχτα και γυρίζουμε στο σπίτι μας γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες εξωτικές!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό και θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αν έχεις ονειρευτεί να περάσεις τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου τελείως διαφορετικά από τα συνηθισμένα, με φόντο εξωτικές παραλίες, λευκές αμμουδιές και τιρκουάζ νερά, τότε μάλλον ψάχνεις αυτό το ταξίδι εξερεύνησης στις Γαλλικές Αντίλλες, στην εξωτική Καραϊβική. Μία αποστολή δύσκολη που υπόσχεται εμπειρίες ζωής και εικόνες που θα χαραχτούν στη μνήμη μας για πάντα. Ταξιδεύουμε στα δύο μεγαλύτερα νησιά του αρχιπελάγους, τη Γουαδελούπη και τη Μαρτινίκα, με πολλές εκδρομές και σε άλλα νησιά του συμπλέγματος, σε μια «βουτιά» στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής

Ειδικότερα:

 • Έξι (6) διανυκτερεύσεις στο νησί της Γουαδελούπης, στην πόλη Λε Γκοσιέρ, σε ξενοδοχείο 4*.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο νησί της Μαρτινίκα, στην πόλη Φορτ ντε Φρανς, σε ξενοδοχείο 4*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Παρίσι.
 • Περιλαμβάνονται πρωινό και μεσημεριανά γεύματα, ώστε να απολαύσετε χωρίς άγχος την τοπική κουζίνα και να γνωρίσετε υπέροχα πιάτα από την παράδοση των νησιών.
 • Χριστουγεννιάτικο δείπνο με τοπικές γεύσεις!
 • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί Μαρί Γκαλάντ.
 • Επίσκεψη σε αποστακτήριο ρούμι και το Chateau Murat στο Μαρί Γκαλάντ και χρόνος για κολύμπι και καταδύσεις στις παραλίες του νησιού.
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Γουαδελούπης Μπας Τερ.
 • Βαρκάδα με πλοιάριο με γυάλινο πάτο στην παραλία Μαλεντίρ.
 • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο αρχιπέλαγος Ιλ ντε Σαιντ για να πάμε στο νησί Τερ-ντε –Χο των νησιών Λε Σαιντς, και χρόνος για κολύμπι.
 • Διαδρομή με 4x4 στο Μπας Τερ, στη Γουαδελούπη.
 • Παρά το υψηλό κόστος των εκδρομών, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει εκδρομές με καταμαράν, με πούλμαν αλλά και τζιπ προκειμένου να σας προσφέρουμε στο έπακρο την απόλυτη εμπειρία που λέγεται Γαλλικές Αντίλλες.
 • Εσωτερική πτήση από τη Γουαδελούπη στη Μαρτινίκα με την Air France.
 • Εκτεταμένος γύρος στο βόρειο αλλά και το νότιο τμήμα του νησιού της Μαρτινίκα, με στάσεις και επισκέψεις σε πολλά αξιοθέατα και χρόνος για κολύμπι.
 • Με Έλληνα αρχηγό/συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι, που αποτελεί τον ενδιάμεσο σταθμό μας και στο οποίο θα διανυκτερεύσουμε. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για μια βόλτα στην πόλη του φωτός.

2η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ

Μετά το πρωινό μας, μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στις Γαλλικές Αντίλλες και το αρχιπέλαγος της Γουαδελούπης, Προσγειωνόμαστε στο μεγαλύτερο από τα επτά συνολικά νησιά που συναποτελούν το υπερπόντιο γαλλικό έδαφος των Γαλλικών Αντιλλών, τη Γουαδελούπη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Λε Γκοσιέρ. Απόψε θα απολαύσουμε και ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΛΕ ΓΚΟΣΙΕΡ – Με καταμαράν στο ΣΑΙΝΤ ΛΟΥΙ ΝΤΕ ΜΑΡΙ ΓΚΑΛΑΝΤ (Ξενάγηση, επίσκεψη σε αποστακτήριο παραγωγής ρούμι)

Μετά το πρωινό μας, αποβιβαζόμαστε στη μαρίνα του Σαιντ Φρανσουά, όπου μας περιμένει καταραμάν με προορισμό το νησί των εκατό μύλων, όπως είναι γνωστή η νήσος Μαρί Γκαλάντ, το τρίτο σε μέγεθος νησί των Γαλλικών Αντιλλών. Μετά από 2 ώρες στη θάλασσα, κατά τις οποίες θα απολαύσουμε υπέροχα γαλάζια νερά και θα νιώσουμε σαν γνήσιοι θαλασσοπόροι, θα αφιχθούμε στο νησί με τις υπέροχες κατάλευκες παραλίες. Εδώ μας περιμένει πούλμαν για να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του τόπου. Μεταξύ άλλων, θα επισκεφτούμε ένα αποστακτήριο παραγωγής ρούμι και το Château Murat με τον μύλο του, το οποίο λειτουργεί ως εργοστάσιο ζάχαρης και διαθέτει έναν μοναδικό κήπο όπου βρίσκει κανείς φυτά που ίσως δεν έχει ξαναδεί πουθενά αλλού. Ακολουθεί χρόνος για καταδύσεις και κολύμπι στις υπέροχες παραλίες του νησιού. Επιστροφή στο Λε Γκοσιερ το απόγευμα και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΕ ΓΚΟΣΙΕΡ – Εκδρομή στο ΜΠΑΣ ΤΕΡ (ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗΣ) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΛΕΝΤΙΡ – ΝΤΕΣ

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για το Εθνικό Πάρκο Μπας Τερ (Basse Terre) με πούλμαν. Αποτελεί εθνικό πάρκο με ηφαιστιογενείς κορυφές καλυμμένες από πυκνή βλάστηση και φυτείες μπανάνας που φτάνουν μέχρι τον κρατήρα του ηφαιστείου Soufriere (1467 μ.). Κατά μήκος του πάρκου, στις πλαγιές του βουνού και μέσα στο δάσος, εμφανίζονται πολλοί καταρράκτες. Πρόκειται για το πιο συναρπαστικό κομμάτι του νησιού, με καταπράσινα βουνά και ηφαίστεια, πολύχρωμη τροπική βλάστηση, μοναδικούς καταρράκτες, ακτές καλυμμένες από κοκοφοίνικες και διάσπαρτες κατοικίες μοναδικής αρχιτεκτονικής που αποτελούν το κίνητρο για να εξερευνήσετε και την πιο απόμακρη γωνιά του.

Θα έρθουμε στην παραλία Μαλεντίρ (Malendure) όπου με πλοιάριο με γυάλινο πάτο θα απολαύσουμε τον υποθαλάσσιο κόσμο της περιοχής, που φέρει μάλιστα και το όνομα του διάσημου Κουστώ! Θα βρεθούμε μάλιστα περίπου ενάμισι μέτρο κάτω από το νερό παρατηρώντας τα κοράλλια και τις θαλάσσιες ανεμώνες… Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να βουτήξετε στα νερά, με τον κατάλληλο εξοπλισμό (δεν περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός snorkeling). Η μέρα μας συνεχίζεται στο χωριό Ντες (Deshaies) για να δούμε τον τοπικό Βοτανικό Κήπο, με όλα τα είδη της πλούσιας χλωρίδας των Αντιλλών!

Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα γεμάτοι από πολύχρωμες εικόνες. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΛΕ ΓΚΟΣΙΕΡ – ΤΡΟΥΑ ΡΙΒΙΕΡ – Βόλτα με καταμαράν στα νησιά ΛΕ ΣΑΙΝΤΣ

Μετά το πρωινό μας, θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι του Τρουά Ριβιέρ (Trois-Rivières). Εκεί θα αποβιβαστούμε σε καταμαράν και θα αποπλεύσουμε για το αρχιπέλαγος του Ιλ ντε Σαιντ. Το νησί ανακαλύφθηκε το 1493 από τον Χριστόφορο Κολόμβο και ο συνολικός του πληθυσμός αγγίζει τους 3.000 κατοίκους. Μόνο δύο από τα νησιά του κατοικούνται, τα  Ter­re-de-Haut και Ter­re-de-Bas. Το καταμαράν θα μας αφήσει στο πρώτο, ένα νησί στο οποίο ζουν κυρίως ψαράδες. Εδώ, η βασική δραστηριότητα

είναι το ψάρεμα. Το πούλμαν που μας περιμένει θα μας μεταφέρει στο οχυρό Ναπολέων του 1867. Θα επισκεφτούμε το μουσείο του, όπου θα αισθανθούμε να αναβιώνει μπροστά στα μάτια μας η ιστορία του τόπου. Κι εδώ κυρίαρχο στοιχείο είναι ο πανέμορφος κήπος με τα εξωτικά φυτά. Στη συνέχεια, θα κολυμπήσουμε στις παραλίες του νησιού και θα δοκιμάσουμε μοναδικά τοπικά πιάτα, προτού επιστρέψουμε στη βάση μας.

6η ημέρα: ΛΕ ΓΚΟΣΙΕΡ – ΓΚΡΑΝΤ ΤΕΡ – Νεκροταφείο MORNE-A-L?EAU – Επίσκεψη σε αποστακτήριο παραγωγής ρούμι

Μια διαφορετική μέρα μάς περιμένει στη Γουαδελούπη, για να θαυμάσουμε την περιοχή Γκραν Τερ (Grande Terre). Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται από τις πιο τουριστικές, με χρυσές ακτές που προστατεύονται από κοραλλιογενείς υφάλους, δίνοντας στα νερά μοναδικούς γαλαζοπράσινους τόνους, πλούσιες καλλιέργειες ζαχαροκάλαμου, κοιλάδες που περικλείονται σε μικρούς ασβεστολιθικούς λόφους και μικρά αγροκτήματα και βοσκοτόπια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το διάσημο νεκροταφείο στο Morne-à-l'Eau, που φημίζεται για τους περίτεχνους τάφους του που καλύπτονται με ασπρόμαυρα καρό πλακάκια. Η ημέρα μας περιλαμβάνει επίσκεψη σε ένα ακόμα αποστακτήριο για να δοκιμάσουμε διάφορα ρούμι, από τα οποία τα περισσότερα είναι βραβευμένα.

Ύστερα έχουμε μια θαυμάσια ευκαιρία για όποιον θέλει να κολυμπήσει σε παρθένα νερά και να γνωρίσει τους ντόπιους.

Τέλος, απολαμβάνουμε τη μαγική θέα που μας προσφέρει απλόχερα αυτό το μοναδικό μέρος. Διανυκτέρευση στο Λε Γκοσιέρ.

7η ημέρα: ΛΕ ΓΚΟΣΙΕΡ – Διαδρομή με 4x4 στο ΒΟΡΕΙΟ ΜΠΑΣ ΤΕΡ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Η ημέρα μας σήμερα ξεκινάει με διαδρομή με τζιπ στη βόρεια περιοχή του Μπας Τερ, για να έρθουμε σε επαφή με τους ντόπιους αγρότες, να δούμε φυτείες ανανά, ζαχαροκάλαμο και άλλους, να επισκεφθούμε μικρά ψαροχώρια, ενώ φτάνοντας στις παραδεισένιες ακτές της Καραϊβικής θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο, όπου θα απολαύσουμε το καταπράσινο τοπίο,

τους καταρράκτες και τα γαλαζοπράσινα νερά τους.

Μετά από μια γεμάτη μέρα, με επίσκεψη και στην κρεολική αγορά της Μπας Τερ, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ανάπαυλα. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΛΕ ΓΚΟΣΙΕΡ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ – ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ

Αφήνουμε πίσω μας τη γοητευτική Γουαδελούπη και αναχωρούμε αεροπορικώς για τη Μαρτινίκα, το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Γαλλικών Αντιλλών. Άφιξη στο νησί, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε τον μοναδικό αυτό παράδεισο. Διανυκτέρευση στο Φορτ ντε Φρανς.

9η ημέρα: ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ – Γύρος του νότιου τμήματος του νησιού – ΑΝΣ ΝΤ' ΑΡΛΕ

Αυτή τη φορά θα κινηθούμε στα νότια νησιού. Ο ξεναγός μας θα μας συστήσει με τα παλιά κτήματα του Νότου, σε μια εκδρομή έξω από τα τετριμμένα της Μαρτινίκα. Εδώ, ξεκινά η αυθεντική περιπέτεια!

Θα επισκεφτούμε λιγότερα γνωστά μέρη, όπως το ψαροχώρι Ανς ντ’ Αρλέ (Anses d' Arlet) με την όμορφη παραλία του και τον μοναδικό βράχο Ροσέ ντι Ντιαμάντ (Rocher du Diamant), με ύψος 175μ,  τόπος ιδανικός για καταδύσεις. Επιπλέον, θα επισκεφθούμε ένα ακόμα αποστακτήριο ρουμιού, το Οικολογικό Μουσείο του Ανς Φιγκερ και θα απολαύσουμε μπάνιο στις παραλίες της Μαρτινίκας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τη βραδιά μας.

10η ημέρα: ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ – Γύρος του βόρειου τμήματος του νησιού με καταμαράν – ΤΡΟΥΑ ΙΛΕΤ

Η διαδρομή μας με καταμαράν ξεκινάει από το χωριό Τρουα Ιλέτ. Ένα θαλάσσιο ταξίδι για να θαυμάσουμε τα νερά και τα τοπία του νησιού. Θα επισκεφθούμε μια μαύρη αλλά αμμώδη παραλία που αναμφίβολα θα μας εντυπωσιάσει, μια κατεστραμμένη από έκρηξη ηφαιστείου πόλη, ενώ θα διασχίζουμε το τροπικό δάσος και θα γνωρίσουμε τα γοητευτικά ποτάμια του. Ολόκληρο το νησί κραυγάζει το ένδοξο ιστορικό του παρελθόν, ενώ η πλούσια φύση του μαρτυρά τα μυστικά της σε εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αφουγκραστούν. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

11η ημέρα: ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινό ελεύθερο και αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας προς το Παρίσι.

12η ημέρα: ΆΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινή άφιξη στο Παρίσι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη για να κάνουμε βόλτες στο Παρίσι, τα αξιοθέατα και τα καταστήματά του. Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Γεμάτοι όμορφες εικόνες και πολλές αναμνήσεις από έναν ιδιαίτερο προορισμό, ξεκουραζόμαστε για λίγο και ετοιμάζουμε βαλίτσες για το επόμενο ταξίδι μας! Άλλωστε, έχουμε περάσει μία από τις ωραιότερες γιορτές του χρόνου σε έναν παράδεισο. Σκέφτεστε καλύτερο τρόπο για να εισέλθουμε στη νέα χρονιά;

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3990 € 960 €
Twin Room 3990 € 960 €
Triple Room 3990 € 960 €
Single Room 5150 € 960 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4210 € 960 €
Twin Room 4210 € 960 €
Triple Room 4210 € 960 €
Single Room 5370 € 960 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5200 € 0 €
Twin Room 5200 € 0 €
Triple Room 5200 € 0 €
Single Room 6360 € 0 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF 1533

23/12/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

14:45

17:20

AF 744

24/12/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ

14:45

18:35

AF 600

30/12/2024

ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ – ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ

07:05

07:50

AF 895

02/01/2025

ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ – ΠΑΡΙΣΙ

20:40

09:55 +1

AF 1532

04/01/2025

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:30

13:45

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 3* sup.
 • Οι τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.*
 • Διανυκτερεύσεις στο Παρίσι (κοντά στηv περιοχή του αεροδρομίου).
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Μετακινήσεις, εκδρομές, κρουαζιέρες, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος Έλληνας τοπικός συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν) και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει), εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 960€.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό και θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αν έχεις ονειρευτεί να περάσεις τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου τελείως διαφορετικά από τα συνηθισμένα, με φόντο εξωτικές παραλίες, λευκές αμμουδιές και τιρκουάζ νερά, τότε μάλλον ψάχνεις αυτό το ταξίδι εξερεύνησης στις Γαλλικές Αντίλλες, στην εξωτική Καραϊβική. Μία αποστολή δύσκολη που υπόσχεται εμπειρίες ζωής και εικόνες που θα χαραχτούν στη μνήμη μας για πάντα. Ταξιδεύουμε στα δύο μεγαλύτερα νησιά του αρχιπελάγους, τη Γουαδελούπη και τη Μαρτινίκα, με πολλές εκδρομές και σε άλλα νησιά του συμπλέγματος, σε μια «βουτιά» στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής

Ειδικότερα:

 • Έξι (6) διανυκτερεύσεις στο νησί της Γουαδελούπης, στην πόλη Λε Γκοσιέρ, σε ξενοδοχείο 4*.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο νησί της Μαρτινίκα, στην πόλη Φορτ ντε Φρανς, σε ξενοδοχείο 4*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Παρίσι.
 • Περιλαμβάνονται πρωινό και μεσημεριανά γεύματα, ώστε να απολαύσετε χωρίς άγχος την τοπική κουζίνα και να γνωρίσετε υπέροχα πιάτα από την παράδοση των νησιών.
 • Χριστουγεννιάτικο δείπνο με τοπικές γεύσεις!
 • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί Μαρί Γκαλάντ.
 • Επίσκεψη σε αποστακτήριο ρούμι και το Chateau Murat στο Μαρί Γκαλάντ και χρόνος για κολύμπι και καταδύσεις στις παραλίες του νησιού.
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Γουαδελούπης Μπας Τερ.
 • Βαρκάδα με πλοιάριο με γυάλινο πάτο στην παραλία Μαλεντίρ.
 • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο αρχιπέλαγος Ιλ ντε Σαιντ για να πάμε στο νησί Τερ-ντε –Χο των νησιών Λε Σαιντς, και χρόνος για κολύμπι.
 • Διαδρομή με 4x4 στο Μπας Τερ, στη Γουαδελούπη.
 • Παρά το υψηλό κόστος των εκδρομών, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει εκδρομές με καταμαράν, με πούλμαν αλλά και τζιπ προκειμένου να σας προσφέρουμε στο έπακρο την απόλυτη εμπειρία που λέγεται Γαλλικές Αντίλλες.
 • Εσωτερική πτήση από τη Γουαδελούπη στη Μαρτινίκα με την Air France.
 • Εκτεταμένος γύρος στο βόρειο αλλά και το νότιο τμήμα του νησιού της Μαρτινίκα, με στάσεις και επισκέψεις σε πολλά αξιοθέατα και χρόνος για κολύμπι.
 • Με Έλληνα αρχηγό/συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Highlights

 • Απολαύστε τις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής, στη Γουαδελούπη και τη Μαρτινίκα αλλά και στα νησιά που επισκεπτόμαστε στις κρουαζιέρες μας.
 • Δοκιμάστε ρούμι από τους ειδικούς, στα τοπικά αποστακτήρια.
 • Το αρχιπέλαγος Ιλ ντε Σαιντ με τα καταπληκτικά νερά.
 • Διαδρομή με 4x4 στη Μπας Τερ.
 • Χαρείτε τον υποθαλάσσιο πλούτο των νησιών με καταδύσεις και snorkeling.
 • Βόλτα με καταμαράν στο νησί Μαρί Γκαλάντ.
 • Με δύο διανυκτερεύσεις στο Παρίσι, πάρτε μια γεύση από άρωμα Χριστουγέννων στην Πόλη του Φωτός!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς
 • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί Μαρί Γκαλάντ.
 • Διαδρομή με 4x4 στο Μπας Τερ, στη Γουαδελούπη.
 • Με εννέα (9) διαμονές στον παράδεισο της Καραϊβικής και δύο (2) διαμονές στο Παρίσι.
 

Περίοδοι

 • Χριστούγεννα 2024 - Πρωτοχρονιά 2025

Αναχωρήσεις

23/12Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info