fb

Πόρτο Χέλι - Αρμάτα, Αναπαράσταση της Ναυμαχίας των Σπετσών | 06.09.2024

Διάρκεια: 3 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 289€

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

 

1η Ημέρα: Αθήνα – Μονή Αγνούντος – Κόστα – Πόρτο Χέλι

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την Αθήνα με κατεύθυνση το Πόρτο Χέλι. Η πρώτη μας στάση θα είναι στην Νέα Επίδαυρο και στη Μονή Αγνούντος, που αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα μοναστήρια της Αργολίδας. Χτίστηκε τον 11ο αι. και είχε φρουριακό χαρακτήρα. Σήμερα αποτελεί γυναικείο μοναστήρι της μονής Ταξιαρχών. Κάθε χρόνο χιλιάδες πιστοί προσέρχονται στη μονή, για να θαυμάσουν τις αγιογραφίες της και να μάθουν την μακραίωνη ιστορία της μιας και η κατασκευή του κυρίως ναού είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη, καθώς συνδυάζει διαφορετικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς. Εντός του ναού οι εντυπωσιακές βυζαντινές αγιογραφίες και το εξαιρετικής τέχνης ξυλόγλυπτο τέμπλο, που μετρά 300 χρόνια ζωής μαγεύουν με την ομορφιά και την αισθητική τους. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο χωριό Κόστα Αργολίδος για μπάνιο και φαγητό (έξοδα ατομικά). Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα: Πόρτο Χέλι – Σπέτσες – Αρμάτα (Αναπαράσταση της Ναυμαχίας των Σπετσών)

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο να χαρούμε την παραλία και τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας. Το μεσημεράκι θα μεταφερθούμε στο λιμανάκι για να πάρουμε τα πλωτά ταξί για την μεταφορά μας στο ιστορικό νησί των Σπετσών. Ξεκινώντας από την πλατεία της Ντάπιας που ιστορικά αποτελούσε το παλιό πυροβολείο του νησιού με τα πολλά κανόνια, θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της πόλης, θα περάσουμε από το Αρχοντικό της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας  και το Μουσείο των Σπετσών που στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτίριο, χτισμένο ανάμεσα στο 1795 και το 1798. Το υπόλοιπο της παραμονής μας είναι ελεύθερο για να εξερευνήσετε το κέντρο του νησιού, να θαυμάσετε τα υπέροχα αρχοντικά, να περπατήσετε δίπλα στη θάλασσα ή να γευματίσετε (έξοδα ατομικά), έως ότου συγκεντρωθούμε για να δούμε τα δρώμενα της αναπαράστασης της ναυμαχίας των Σπετσών. Αργά το βράδυ επιστροφή στο Πόρτο Χέλι και διανυκτέρευση. 

 

3η Ημέρα: Πόρτο Χέλι – Κρανίδι – Ερμιόνη – Αθήνα

Πρόγευμα και αφήνουμε πίσω μας το Πόρτο Χέλι για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Φυσικά θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο και τη σημερινή μέρα. Θα ξεκινήσουμε με την επίσκεψή στο Κρανίδι, κωμόπολη χτισμένη αμφιθεατρικά στους λόφους της Αγίας Άννας και της Μπαρδούνιας με τις όμορφες παραδοσιακές κατοικίες νησιωτικού τύπου αρχιτεκτονικής, τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους, μεσαιωνικά μοναστήρια, αλλά κι ένα από τα εντυπωσιακότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Θα έχουμε χρόνο για βόλτα και καφέ. Και επειδή επιβάλλεται να κάνουμε ένα ακόμα μπάνιο, θα κάνουμε στη συνέχεια μία στάση στην κοσμοπολίτικη Ερμιόνη με την όμορφη παραλία Μαδέρι και τα πολλά ταβερνάκια για φρέσκα θαλασσινά. Γεμάτοι χαλάρωση και όμορφες εικόνες, αργά το απόγευμα, επιστροφή στην Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 289 € 0 €
Twin Room 289 € 0 €
Triple Room 289 € 0 €
Single Room 439 € 0 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel 3* στο Πόρτο Χέλι
  • Ημιδιατροφή ( 2 πρωινά και 2 βραδινά)
  • Εισιτήριο για το καραβάκι Κόστα – Σπέτσες - Κόστα
  • Επισκέψεις-περιηγήσεις, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Είσοδοι σε χώρους επισκέψεων (μουσεία, κάστρα, σπήλαια, αξιοθέατα, βαρκάδα κλπ).
  • Γεύματα εκτός του πρωινού.
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων.
  • Προσωπικά έξοδα.
  • Φόρος διαμονής – τέλος κλιματικής αλλαγής, πληρώνεται τοπικά στο ξενοδοχείο.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ –

ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Από 01/01/18 είχε τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Από την 01/01/2024 με την απόφαση Α. 1217/2023 καταργείται ο «Φόρος διαμονής» και αντικαθίσταται από το «Τέλος Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης» το οποίο θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το τέλος διαμορφώνεται για τα ξενοδοχεία ως εξής:

2*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 7,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 10,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Με την κράτησή σας χρειάζεται να αποστείλετε φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.
  • Με την κράτησή σας, δηλώνετε στον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο αν θέλετε διπλό κρεββάτι ή δύο μονά για να μπορεί να ζητηθεί από το ξενοδοχείο (το ζητάμε από το ξενοδοχείο, μπαίνει ως προτεραιότητα και δίνεται κατόπιν διαθεσιμότητας του ιδίου). Το γραφείο ουδεμία ευθύνη φέρει. Επίσης μας ενημερώνετε αν υπάρχει κάποια αλλεργία ή διατροφική συνήθεια ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γνωρίζουμε για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος π.χ. κάποιο κινητικό πρόβλημα κλπ. Σε περίπτωση κάποιων ειδικών request στη διατροφή πχ χωρίς λακτόζη, γλουτένη κλπ, δεν είναι σίγουρο ότι το ξενοδοχείο μπορεί να το παρέχει.
  • Περιορισμένος αριθμός μονόκλινων & τρίκλινων δωματίων, ενημερώνεστε πρώτα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο.
  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει ακόμα και κατά την διάρκεια της παραμονής σας, αν κριθεί αναγκαίο.
  • Οι είσοδοι σε σπήλαια, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία κλπ δεν περιλαμβάνονται. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις ανάλογα την ηλικία κλπ. πληρώνονται ατομικά τοπικά και θα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή αποδεικτικά με τα οποία μπορείτε να πάρετε έκπτωση.
  • Οι θέσεις στο πούλμαν εναλλάσσονται.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 100€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

5 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • 5 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ για τα ταξίδια της Ελλάδας. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel 3* στο Πόρτο Χέλι
  • Ημιδιατροφή ( 2 πρωινά και 2 βραδινά)
  • Εισιτήριο για το καραβάκι Κόστα - Σπέτσες - Κόστα

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

06/09



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info