fb

Κασμίρ - Λαντάκ, πέρασμα Ιμαλαΐων | Μάιος - Σεπτέμβριος 2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Σάγκρι Λα είναι η άγνωστη ιερή πόλη του Θιβέτ, στην οποία σύμφωνα με τον μύθο θα συνέλεγαν και θα προστάτευαν όλους τους πνευματικούς θησαυρούς. Την αναζήτηση της Σάγκρι Λα αποφασίσαμε και εμείς να ανακαλύψουμε σε αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι στην αγκαλιά των Ιμαλαΐων και πιο συγκεκριμένα στην Ινδική υποήπειρο, που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες.

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στα Ιμαλάια, κατά το οποίο μέσω του Δελχί θα περάσουμε στην πρωτεύουσα του Κασμίρ, Σριναγκάρ και το Καργκίλ, από όπου οδικώς σε μια υπέροχη διαδρομή στα Ιμαλάια θα βρεθούμε στο Λεχ, πρωτεύουσα του Λαντάκ. Και στις δυο αυτές περιοχές, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας θα επισκεφτούμε μερικά από τα πιο σημαντικά μοναστήρια και ναούς με εξωπραγματική ομορφιά και ιστορία εκατοντάδων χρόνων.

Ένα σχολαστικά μελετημένο ταξίδι από το Versus, με κρυμμένες λεπτομέρειες που μόνο στο πρόγραμμά μας θα βρείτε, με καινοτομίες που έχουμε εντάξει χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στον προορισμό αυτόν!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στα Ιμαλάια, κατά το οποίο μέσω του Δελχί θα περάσουμε στην πρωτεύουσα του Κασμίρ, Σριναγκάρ και το Καργκίλ, από όπου οδικώς σε μια υπέροχη διαδρομή στα Ιμαλάια θα βρεθούμε στο Λεχ, πρωτεύουσα του Λαντάκ. Και στις δυο αυτές περιοχές, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας θα επισκεφτούμε μερικά από τα πιο σημαντικά μοναστήρια και ναούς με εξωπραγματική ομορφιά και ιστορία εκατοντάδων χρόνων.

Ένα σχολαστικά μελετημένο ταξίδι από το Versus, με κρυμμένες λεπτομέρειες που μόνο στο πρόγραμμά μας θα βρείτε, με καινοτομίες που έχουμε εντάξει χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στον προορισμό αυτόν!

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Μόνο στο Versus ψάχνουμε και βρίσκουμε ό,τι πιο αυθεντικό και διαφορετικό υπάρχει στον κόσμο, και είμαστε πάντα σε θέση να σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες σε μέρη και χώρες που εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Έτσι και αυτή τη φορά, θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ινδία, για να γνωρίσουμε δύο από τις πιο όμορφες και ιστορικές επαρχίες της μακριά από την πεπατημένη, σε ένα περιπετειώδες οδοιπορικό στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Το Κασμίρ από τη μια με τους υπέροχους κήπους και το Λαντάκ από την άλλη, δύο τόποι με άγρια ομορφιά, σχεδόν εξωπραγματική, με δεκάδες βουδιστικά μοναστήρια διάσπαρτα σε όλη την περιοχή και θέα το πιο εντυπωσιακό βουνό του κόσμου, μας καλούν να τα θαυμάσουμε από κοντά. Εμείς δεν μένει παρά να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα!

 

Ειδικότερα:

 • Εξαιρετικές, προαγορασμένες πτήσεις με την Emirates και την Turkish Airlines, στο επίπεδο Versus στην κάθε αναχώρηση, οι οποίες παρατίθενται στο πρόγραμμά μας, και όχι αφηρημένες αναφορές όλων των αεροπορικών εταιρειών που πετάνε στην Ινδία και αναζήτηση θέσεων την τελευταία στιγμή.
 • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις για να γνωρίσουμε τις πρωτεύουσες του Κασμίρ και του Λαντάκ, Σριναγκάρ και Λεχ αντίστοιχα.
 • Ημερήσια εκδρομή στο οροπέδιο του Λαντάκ και κατά μήκος της κοιλάδας του Ινδού Ποταμού.
 • Οδική διαδρομή στα δυτικά Ιμαλάια από το Λεχ στο Καργκίλ, από τις συναρπαστικότερες ορεινές διαδρομές του πλανήτη.
 • Επίσης εκπληκτική διαδρομή στα Ιμαλάια με προορισμό την πρωτεύουσα του Κασμίρ.
 • Ξενοδοχείο 5* στο Δελχί ενώ στο Καργκίλ και στο Λεχ, όπου η τουριστική υποδομή είναι χαμηλή, πολύ λιτά ξενοδοχεία, βασικών ανέσεων, από τα καλύτερα διαθέσιμα της περιοχής.
 • Στο Κασμίρ οι διανυκτερεύσεις γίνονται σε παραδοσιακά houseboats (καραβόσπιτα).
 • Το ταξίδι συνοδεύουν εξαιρετικοί αρχηγοί του Versus Travel, που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον τρόπο ζωής των κατοίκων και την κουλτούρα τους.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΔΕΛΧΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ημέρα: Άφιξη στο ΔΕΛΧΙ – πτήση για ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ (ΚΑΣΜΙΡ)

Άφιξη το πρωί στο Δελχί και άμεση αναχώρηση αεροπορικώς για τη Σριναγκάρ, την πρωτεύουσα του Κασμίρ, ώστε να ξεκινήσει το υπέροχο ταξίδι μας σε αυτή τη μοναδική χώρα. Τόπος συνάντησης σημαντικών πολιτισμικών ρευμάτων στο παρελθόν, το Κασμίρ ασφυκτιά σήμερα σχεδόν μετέωρο ανάμεσα σε δύο αντίπαλες πολιτισμικές παραδόσεις, τους μουσουλμάνους από το Πακιστάν και τους -αλλόθρησκους για αυτούς- μουσουλμάνους της Ινδίας. Ινδοί, Σκύθες, Άραβες, Μογγόλοι κατέκτησαν τη χερσόνησο και την ενσωμάτωσαν στις μεγάλες αυτοκρατορίες τους. Ο χώρος αυτός έγινε αναπόφευκτα θέατρο συγκρούσεων αλλά και δημιουργικών ζυμώσεων.

Άφιξη στην πόλη Σριναγκάρ, που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης Νταλ και της λίμνης Ναγκίν, στις παρυφές των Δυτικών Ιμαλαΐων. Μεταφορά και τακτοποίηση σε παραδοσιακό deluxe houseboat (καραβόσπιτο), όπου θα δειπνήσουμε και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ημέρα: ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ

Πρωινή ξενάγηση στην παλιά πόλη της Σριναγκάρ με τον έντονο μεσαιωνικό χαρακτήρα, τους άφθονους ισλαμικούς και ινδουιστικούς ναούς, τις τοπικές αγορές και τα όμορφα παλιά της σπίτια.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους περίφημους μογγολικούς κήπους, τον κήπο Σαλιμάρ στα βορειοανατολικά της λίμνης Νταλ, τον κήπο Νισάτ Μπαχ, που χτίστηκε το 1619 από τον αυτοκράτορα Τζαχανγκίρ για τη σύζυγό του Νούρ Τζαχάν, τον κήπο Τσάσμα Σάχι που κατασκευάστηκε από τον κυβερνήτη Αλί Μαρντάν Καν το 1632, και τέλος τον κήπο Παρί Μαχάλ, γνωστό και ως Παλάτι των Νεραϊδών. Ο τελευταίος είναι ένας κήπος που χτίστηκε αρχικά ως βιβλιοθήκη και κατοικία για τον Μογγόλο πρίγκιπα Ντάρα Σίκο. Στην πορεία χρησιμοποιήθηκε ως παρατηρητήριο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η τελευταία του χρήση ήταν ως σχολείο αστρολογίας και αστρονομίας.

Επιστροφή στο houseboat, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ – ΚΑΡΓΚΙΛ (ΠΕΡΑΣΜΑ ΙΜΑΛΑΪΩΝ)

Πρωινή οδική αναχώρηση με θέα τα εκπληκτικά Ιμαλάια (8-10 ώρες) και προορισμό μας το Καργκίλ. Στη διαδρομή θα κάνουμε μια μικρή στάση στην περιοχή Σονμάργκ ή αλλιώς «Χρυσό Λιβάδι». Το συγκεκριμένο σημείο έχει σημαντική ιστορική σημασία, καθώς υπήρξε πύλη στον αρχαίο δρόμο του μεταξιού, που ένωνε το Κασμίρ με το Θιβέτ. Σήμερα ο ομώνυμος λόφος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Άφιξη στο Καργκίλ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΚΑΡΓΚΙΛ – ΛΕΧ (ΛΑΝΤΑΚ) [ΠΕΡΑΣΜΑ ΙΜΑΛΑΪΩΝ]

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για μια συγκλονιστική διαδρομή περίπου 8 ωρών στα Δυτικά Ιμαλάια, με προορισμό την πρωτεύουσα του Λαντάκ, το Λεχ. Θεωρείται μία από τις συναρπαστικότερες ορεινές διαδρομές του πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κάνουμε επιλεγμένες στάσεις προκειμένου να επισκεφθούμε διάφορα μοναστήρια (γκόμπας), καθένα από τα οποία θα μας αποκαλύψει στοιχεία του ταντρικού βουδισμού.

Θα επισκεφτούμε το μοναστήρι Λαμαγιούρου ή Γιούρου, ένα θιβετιανό βουδιστικό μοναστήρι γνωστό και ως «Φεγγαρότοπος», αφού το έδαφος στο οποίο είναι χτισμένο λέγεται πως είναι παρόμοιο με αυτό του φεγγαριού. Σύμφωνα με τον μύθο, ένας τραυματισμένος βασιλιάς βρήκε καταφύγιο στο συγκεκριμένο μοναστήρι και ένας από του μοναχούς τον επανάφερε στη ζωή. Έκτοτε ο βασιλιάς κήρυξε ολόκληρο τον χώρο του μοναστηριού ως ιερό, όπου κανείς δεν επιτρεπόταν να συλληφθεί.

Στη συνέχεια θα δούμε το μοναστικό συγκρότημα ναών στο χωριό Άλχι, με πιο γνωστό εκ των τεσσάρων συνολικά κτιρίων να είναι το Άλχι Γκόμπα, το οποίο μάλιστα είναι και το παλαιότερο. Στους τοίχους του είναι ζωγραφισμένοι με εντυπωσιακή λεπτομέρεια Βουδιστές και Ινδουιστές βασιλιάδες, ενώ αυτές οι τοιχογραφίες θεωρούνται από τις παλαιότερες σωζόμενες στο Λαντάκ.

Τέλος, μόλις 52 περίπου χιλιόμετρα δυτικά του Λεχ και σε υψόμετρο 3,700 μέτρων, βρίσκεται το βουδιστικό μοναστήρι Λικίρ, που δημιουργήθηκε το 1065. Παρότι στις μέρες μας μπορεί να μοιάζει απομονωμένο, κάποτε βρισκόταν στο επίκεντρο του εμπορίου της περιοχής.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Λεχ. Το Λεχ αποτελεί το κέντρο των βουδιστών της Ινδίας. Είναι μια μικρή πόλη, χτισμένη σε υψόμετρο 3.445 μ., στη μέση ενός ερημικού οροπεδίου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΛΕΧ

Κατά τη σημερινή ολοήμερη εκδρομή μας θα επισκεφθούμε το βουδιστικό μοναστήρι Στοκ, που χτίστηκε τον 14ο αιώνα και διαθέτει θαυμαστή βιβλιοθήκη. Δύο χιλιόμετρα από το μοναστήρι βρίσκεται και το παλάτι Στοκ, στη δεξιά όχθη του Ινδού ποταμού. Θα επισκεφτούμε επίσης τα μοναστήρια Φιάνγκ και Σπιτούκ, με το δεύτερο να είναι γνωστό για το άγαλμα της θεάς Κάλι που αποκαλύπτεται κάθε χρόνο στο ετήσιο φεστιβάλ Γκουστόρ.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΛΕΧ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το Σέι, την παλιά πρωτεύουσα του Λαντάκ. Ακόμη και όταν το παλάτι μεταφέρθηκε στο Λεχ, οι βασιλείς συνέχιζαν να θεωρούν κατοικία τους το Σέι – τόσο σημαντικό ήταν για αυτούς.

Η ημέρα σήμερα είναι επίσης αφιερωμένη στις επισκέψεις των βουδιστικών μοναστηριών Σέι, Θικσέι και Χεμίς, τα οποία θα δούμε σε μια ημερήσια εκδρομή που θα κάνουμε στο οροπέδιο του Λαντάκ και κατά μήκος της κοιλάδας του Ινδού Ποταμού.

Στο Σέι θα θαυμάσουμε το τεράστιο άγαλμα του Βούδα Σακιαμούνι, που είναι το 2ο μεγαλύτερο στο Λαντάκ. Το Θικσέι από την άλλη είναι θιβετιανού στιλ και ήταν συνδεδεμένο με την αίρεση Γκελούγκ του Θιβετιανού βουδισμού, ενώ το Χεμίς είναι ένα από τα παλαιότερα μοναστήρια στο Λαντάκ, με την χρονολογία ίδρυσής του να υπολογίζεται πριν από τον 11ο αιώνα.

Τέλος θα κάνουμε μια βόλτα στην τοπική αγορά του Λεχ, όπου θα επισκεφθούμε τη στούπα Σαντί. Πρόκειται για μια βουδιστική στούπα με λευκούς θόλους, η οποία χτίστηκε το 1991 από τον Ιάπωνα βουδιστή Bhikshu Gyomyo Nakamura. Σύμφωνα με τον 14ο Δαλάι Λάμα, στη βάση της στούπας βρίσκονται λείψανα του Βούδα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΛΕΧ – ΔΕΛΧΙ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Δελχί. Ανάλογα με τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας, ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε κάποιες επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Πτήση επιστροφής ΚΑΙ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Δελχί για την πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Υπερπλήρεις με μοναδικές εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες, επιστρέφουμε σπίτι μας και σκεφτόμαστε ήδη τον επόμενο προορισμό μας!

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

 • Στην Ινδία ΔΕΝ επιτρέπεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν το βρουν πάνω σας ή στην αποσκευή, το κατάσχουν.
 • Τα power-bank στη χειραποσκευή και μόνον. Όχι στην αποσκευή!
 • Επιτρέπεται μία αποσκευή κατ’ άτομο 23kg + 1 χειραποσκευή.
 • Στις εσωτερικές πτήσεις στην Ινδία η αποσκευή πρέπει να ζυγίζει έως 15 κιλά.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2049 € 990 €
Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 890 €
Twin Room 1819 € 890 €
Triple Room 1819 € 890 €
Single Room 2269 € 890 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2269 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “
Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “
Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “
Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “
Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Ινδίας :  35 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές.
Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική.
Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας.
Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

EK 210

28/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EK 510

29/05/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΔΕΛΧΙ

03:55

09:05

EK 513

05/06/2024

ΔΕΛΧΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

04:15

06:20

EK 209

05/06/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

EK 210

25/06/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EK 510

26/06/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΔΕΛΧΙ

03:55

09:05

EK 513

03/07/2024

ΔΕΛΧΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

04:15

06:20

EK 209

03/07/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00