fb

Μαλαισία – Σιγκαπούρη, ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα | Καλοκαίρι 2024

Διάρκεια: 11, 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1690€

Ταυτότητα ταξιδιού

Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών. Εναλλακτικό ταξίδι στην αυθεντική Ασία, που διατηρεί γνήσιες εικόνες και μέρη που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, όπως η ζούγκλα του εθνικού πάρκου Ταμάν Νεγκάρα. Όλο αυτό το εξωτικό σκηνικό ντύνεται με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Κουάλα Λουμπούρ. Παράλληλα απολαμβάνουμε τη λαμπερή και υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη, την "Πόλη του Λιονταριού", με το ιδιαίτερο κράμα των πολιτισμών συνθέτουν τη μοναδική πολυπρόσωπη ταυτότητα του ταξιδιού αυτού. Ανακαλύπτουμε την ξεχωριστή Μελάκα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 2008, και μένουμε σε πολύ καλά ξενοδοχεία και resort καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η Μαλαισία είναι μια σύγχρονη χώρα με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, με ονειρεμένες παραλίες, με αρχαίες φυλές και δοξασίες. Όλα τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις της Ανατολής έχουν στριμωχτεί στον τόπο αυτό. Το Versus Travel, πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά, ταξιδεύει, ανακαλύπτει και σας προτείνει νέους, φρέσκους, ιδιαίτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Η Σιγκαπούρη είναι μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού" - και προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα μέρος ιδανικό προορισμό διακοπών. Η χώρα, που σχεδόν ακουμπά στον Ισημερινό, συνδυάζει την παράδοση με τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Ένα ξεχωριστό κράμα πολιτισμών συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα της Σιγκαπούρης.

Ξεκινάμε εξερευνώντας την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ. Στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε τη ζούγκλα του πάρκου Ταμάν Νεγκάρα, όπου και θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις, για να απολαύσουμε στο έπακρο το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και τις δραστηριότητες στο τροπικό δάσος. Θα επισκεφθούμε τη Μελάκα, μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες και θα καταλήξουμε στη Σιγκαπούρη, μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ταξιδεύουμε στην πολυπολιτισμική Μαλαισία και τη φουτουριστική Σιγκαπούρη! Συνδυάζουμε τα τοπία των μεγαλουπόλεων με την οργιαστική βλάστηση του τροπικού δάσους στο εθνικό πάρκο Ταμάν Νεγκάρα. Το πρόγραμμα του Versus παντρεύει υπερσύγχρονες πόλεις, εξωτισμό, παρθένα φύση και πολυτέλεια με μοναδικό τρόπο! Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, από αυτά που μόνο το Versus οργανώνει και σας προσφέρει!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Πολύ καλές πτήσεις της Turkish Airlines με άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ και αναχώρηση από Σιγκαπούρη (για την αναχώρηση 14.08) και άφιξη στη Σιγκαπούρη και αναχώρηση από Κουάλα Λουμπούρ (για την αναχώρηση 20.07).
 • Διαμονή στην Κουάλα Λουμπούρ στο ξενοδοχείο Parkroyal Collection Kuala Lumpur 5*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη ζούγκλα της Ταμάν Νεγκάρα σε ξενοδοχείο resort με πλήρη διατροφή.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στη Σιγκαπούρη και ξενοδοχείο 5* στη Μελάκα.
 • Εκδρομή στις σπηλιές Μπατού.
 • Συναρπαστικές δραστηριότητες και πεζοπορίες στη ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα της Μαλαισίας με ειδικευμένο οδηγό.
 • Βαρκάδα στον ποταμό Ταχάν, στο τροπικό δάσος Ταμάν Νεγκάρα, με μηχανοκίνητη πιρόγα.
 • Δύο (2) συνολικά διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη (3 διανυκτερεύσεις για την αναχώρηση 20.07).
 • Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.
 • Τρεις (3) ή  τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κουάλα Λουμπούρ ανάλογα με την αναχώρηση.
 • Διανυκτέρευση στην αποικιακού πορτογαλικού χρώματος πόλη της Μαλαισίας, Μελάκα, για να την απολαύσουμε και να μεταφερθούμε για λίγο πίσω στον χρόνο.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Μαλαισίας.

 

 

2η ημέρα: Άφιξη στην ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ απολαύστε τις πρώτες βόλτες σας στην πόλη, για να πάρετε μία πρώτη γεύση από τους ρυθμούς και την ατμόσφαιρα της πολυδιάστατης αυτής ασιατικής πρωτεύουσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

3η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (πανοραμική ξενάγηση) – εκδρομή στις σπηλιές Μπατού

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πάμε να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, μέσα από ξενάγηση κατά την οποία θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της, τμήμα του οποίου αποτελεί η πολύχρωμη Κινέζικη και η Ινδική Συνοικία.

Θα επισκεφτούμε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, ανάμεσά τους η Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Παλάτι, το Εθνικό Μνημείο, το οποίο βρίσκεται στο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας που ονομάζεται «Κήποι της λίμνης», το Εθνικό Τζαμί (εξωτερική επίσκεψη), και τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, που είναι ένας από τους πιο γραφικούς του κόσμου σε ινδοϊσλαμικό στιλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Θα δούμε επίσης τους Δίδυμους Πύργους Πετρόνας που θεωρούνται οι υψηλότεροι δίδυμοι πύργοι του κόσμου και την αγορά της Τσάιναταουν.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για την εκδρομή μας στις σπηλιές Μπατού, ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της περιοχής.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο σύμπλεγμα σπηλαίων που αποτελούν λατρευτικό χώρο για τους ινδουιστές. Μέσα στα σπήλαια βρίσκονται τρεις διαδοχικοί ινδουιστικοί ναοί (οι σημαντικότεροι εκτός ινδικού εδάφους) που κάθε χρόνο έλκουν περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Τα σπήλαια είναι φυσικά λαξευμένα μέσα σε έναν λόφο από ασβεστόλιθο και στο εσωτερικό τους, ανάμεσα στους εντυπωσιακούς σταλακτίτες, έχουν κατασκευαστεί ινδουιστικοί ναοί, παρεκκλήσια, αγάλματα και μνημεία. Στην είσοδό τους δεσπόζει το ύψους 42,7 μέτρων χρυσό άγαλμα της θεότητας Μουρούνγκαν. Και πίσω από αυτό 272 μετρημένα σκαλοπάτια, τα οποία οι επισκέπτες ανεβαίνουν για να εισέλθουν στα σπήλαια. Αυτά τα σκαλοπάτια κάθε χρόνο βάφονται σε διαφορετικά έντονα χρώματα για το περίφημο ετήσιο πανηγύρι Ταϊπουσάμ και η θέα τους σε συνδυασμό με τον βραχώδη λόφο και το χρυσαφί άγαλμα της εισόδου είναι περισσότερο από εντυπωσιακή. Τα σκαλοπάτια κατασκευάστηκαν το 1920 και αρχικά ήταν ξύλινα. Αργότερα όμως, λόγω της φθοράς που προκαλούσε η μεγάλη προσέλευση πιστών, αντικαταστάθηκαν από τσιμεντένια. Ο λόφος καθώς και τα ίδια τα σπήλαια αποτελούν μνημείο φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, ενώ ο ασβεστολιθικός λόφος αποτελεί εξαιρετικά δημοφιλή τοποθεσία αναρρίχησης.

Επιστροφή στην Κουάλα Λουμπούρ όπου θα διανυκτερεύσουμε.

4η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΚΟΥΑΛΑ ΤΑΧΑΝ – ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ

Αφήνουμε τα τοπία της πόλης και την καθημερινότητά της, για να ζήσουμε για δύο ημέρες έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Αυτό είναι το κίνητρό μας σήμερα για να αναχωρήσουμε για το Εθνικό Πάρκο Tαμάν Νεγκάρα. Μετά από τέσσερις περίπου ώρες οδικής διαδρομής, θα φθάσουμε στην Κουάλα Ταχάν, από όπου με μηχανοκίνητη πιρόγα θα διασχίσουμε τον ποταμό Τέμπελινγκ. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Ταμάν Νεγκάρα, εγκατάσταση και χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση στην καρδιά του τροπικού δάσους.

Το βράδυ αναχωρούμε για νυχτερινό περίπατο στη ζούγκλα με ειδικευμένο οδηγό. Απολαμβάνουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία και την αποθέωση της φύσης, περπατώντας μέσα στο τροπικό δάσος τη νύχτα. Μαθαίνουμε για τα νυκτόβια φυτά και έντομα της ζούγκλας και ακούμε τη «χορωδία» των ήχων του δάσους. Καθ’ οδόν, αν είμαστε τυχεροί, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια από τα θηλαστικά της ζούγκλας, όπως το ελάφι Sambar (ασιατικό ελάφι), τον τράγουλο (το σπάνιο ποντίκι-ελαφάκι) και τον σκαντζόχοιρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου θα διανυκτερεύσουμε.

5η ημέρα: ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ

Άλλη μία συναρπαστική μέρα στη φύση ξεκινάει. Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ακολουθούμε τον οδηγό μας σε μια πεζοπορία στο τροπικό δάσος που θα μας γεμίσει εικόνες και εμπειρίες μοναδικές. Διασχίζουμε μικρά και στενά μονοπάτια, ανακαλύπτουμε όλες τις κρυφές αλήθειες αυτού του συναρπαστικού οικοσυστήματος - τις γέφυρες, τα ποτάμια, τα σπήλαια, τα δένδρα, τα λουλούδια.

Κατευθυνόμαστε στο Canopy Walkway και τον λόφο Teresek για να απολαύσουμε τη ζούγκλα από ψηλά! Περπατάμε επάνω στην περίφημη κρεμαστή σχοινένια γέφυρα (Canopy Walkway), τη μεγαλύτερη στον κόσμο, μήκους 530 μέτρων. Νιώθουμε ότι «πετάμε» ανάμεσα στις κορυφές των δέντρων και τη θηριώδη βλάστηση της ζούγκλας, σε ύψος 50 μέτρων από το έδαφος, και θαυμάζουμε την απίστευτη πανοραμική θέα προς το Εθνικό Πάρκο και το όρος Gunung Tahan, το ψηλότερο βουνό στη χερσόνησο της Μαλαισίας.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα, κι έπειτα αναχώρηση για τη βαρκάδα μας στον ποταμό Ταχάν με μηχανοκίνητη πιρόγα. Απολαμβάνουμε το επιβλητικό σκηνικό κατά μήκος του ποταμού, την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της ζούγκλας, και δεν σταματάμε να φωτογραφίζουμε το μοναδικό αυτό τοπίο. Η διαδρομή μάς οδηγεί στους καταρράκτες Lata Berkoh, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στα δροσερά νερά που πηγάζουν από το όρος Gunung Tahan. Πραγματική αναζωογόνηση στο… τζακούζι της φύσης! Στην επιστροφή, κάνουμε στάση στο καταφύγιο ψαριών Ikan Kelah για να ταΐσουμε τα προστατευόμενα ψάρια της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

6η ημέρα: ΤΑΜΑΝ ΝΕΓΚΑΡΑ – ΚΟΥΑΛΑ ΤΑΧΑΝ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο και φτάνουμε με βάρκα στην Κουάλα Ταχάν. Αφήνουμε πίσω μας τις μοναδικές εικόνες της ζούγκλας και επιστρέφουμε οδικώς στο ξενοδοχείο μας στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΜΕΛΑΚΑ (ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για τον νότο της Μαλαισίας, με προορισμό την όμορφη πόλη Μελάκα (ή Μάλακκα) με την αποικιακή της αρχιτεκτονική.

Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν στη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο "Μέλακα", κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η Μελάκα αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και των αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει.

Με την άφιξή μας στη Μελάκα ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την ιστορική αυτή πόλη που ανακηρύχθηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO το 2008. Θα περάσουμε από το μεγαλύτερο κινεζικό νεκροταφείο εκτός Κίνας, το Bukit Cina, θα φτάσουμε στην καρδιά της Μελάκα και θα δούμε την Ολλανδική πλατεία με τα εμβληματικά κτίρια του Δημαρχείου και της εκκλησίας του Χριστού, ενώ θα επισκεφτούμε επίσης τη διάσημη πύλη, «Porta De Santiago».

Θα θαυμάσουμε τα ερείπια του πορτογαλικού κάστρου A'Famosa και την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Παύλου στην κορυφή του λόφου, πριν επιστρέψουμε στην «Κόκκινη Πλατεία» για να δούμε από κοντά τον ναό Chen Hoon Teng - τον παλαιότερο ναό που λειτουργεί στη χώρα. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στην Πινακοθήκη του Μουσείου Baba Nyonya (περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου) που παρουσιάζει την τοπική ιστορία των εθνοτικών Κινεζομαλάων, και θα περπατήσουμε κατά μήκος της διάσημης οδού Jonker, η οποία φιλοξενεί καταστήματα με αντίκες.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

8η ημέρα: ΜΕΛΑΚΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς από τη Μελάκα με προορισμό τη Σιγκαπούρη. Άφιξη στη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο αναπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Εγκατάσταση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

9η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση)

Ξεκινάμε σήμερα να γνωρίσουμε τη Σιγκαπούρη. Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη που δεν μοιάζει με καμιά άλλη στον κόσμο: είναι μια πόλη-κράτος, μικρότερη σε έκταση από την… Κεφαλονιά αλλά με πληθυσμό που πλησιάζει τα 6 εκατομμύρια! Είναι ένας οικονομικός γίγαντας με αναρίθμητες πολυεθνικές επιχειρήσεις και θεωρείται μία από τις τέσσερις λεγόμενες «τίγρεις της οικονομίας της νοτιοανατολικής Ασίας» (μαζί με Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Νότια Κορέα).

Κατά τη σημερινή μας περιήγηση στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους.

Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλαιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

10η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ελεύθερη ημέρα) – πτήση επιστροφής

Ημέρα ελεύθερη στη Σιγκαπούρη (check-out στις 12:00), για να τη διαθέσετε όπως επιθυμείτε και να απολαύσετε την πόλη σε χαλαρούς ρυθμούς. Αφού συγκεντρώσουμε τις τελευταίες εικόνες και εμπειρίες μας από την Ασία, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την επιβίβασή μας στην πτήση της επιστροφής.

11η ημέρα: Άφιξη ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε
αναχώρηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η αναχώρηση της 20.7 έχει δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις (1 στη Σιγκαπούρη και 1 στην Κουάλα Λουμπούρ). Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1890 € 980 €
Twin Room 1890 € 980 €
Triple Room 1890 € 980 €
Single Room 2970 € 980 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1690 € 980 €
Twin Room 1690 € 980 €
Triple Room 1690 € 980 €
Single Room 2570 € 980 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2110 € 980 €
Twin Room 2110 € 980 €
Triple Room 2110 € 980 €
Single Room 3190 € 980 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1910 € 980 €
Twin Room 1910 € 980 €
Triple Room 1910 € 980 €
Single Room 2790 € 980 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3120 € 0 €
Twin Room 3120 € 0 €
Triple Room 3120 € 0 €
Single Room 4200 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2820 € 0 €
Twin Room 2820 € 0 €
Triple Room 2820 € 0 €
Single Room 3700 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

20/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

10:35

12:05

TK 208

20/07/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

17:15

09:00 +1

TK 61

31/07/2024

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:05

04:45 +1

TK 1843

01/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

13 ημέρες με 10 διανυκτερεύσεις

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Με 1 επιπλέον διαν/ση στη Σιγκαπούρη και 1 επιπλέον διαν/ση στην Κουάλα Λουμπούρ.

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1846

14/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TK 60

15/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΚΟΥΑΛΑ  ΛΟΥΜΠΟΥΡ

01:20

16:40

TK 55

23/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:30

05:35 +1

TK 1843

24/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

11 ημέρες με 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όπως περιγράφεται.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Διαμονή σε πολύ καλό ξενοδοχείο resort στη ζούγκλα της Ταμάν Νεγκάρα, με πλήρη διατροφή.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στην Κουάλα Λουμπούρ, σε ξενοδοχεία 4* στη Σιγκαπούρη και 5* τη Μελάκα με πρωινό.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έλληνας αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για αναχωρήσεις από Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 980
 • Φόρος διαμονής στη Μαλαισία 10 MYR το δωμάτιο την ημέρα, πληρώνονται τοπικά, στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ταξιδεύουμε στην πολυπολιτισμική Μαλαισία και τη φουτουριστική Σιγκαπούρη! Συνδυάζουμε τα τοπία των μεγαλουπόλεων με την οργιαστική βλάστηση του τροπικού δάσους στο εθνικό πάρκο Ταμάν Νεγκάρα. Το πρόγραμμα του Versus παντρεύει υπερσύγχρονες πόλεις, εξωτισμό, παρθένα φύση και πολυτέλεια με μοναδικό τρόπο! Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, από αυτά που μόνο το Versus οργανώνει και σας προσφέρει!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Πολύ καλές πτήσεις της Turkish Airlines με άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ και αναχώρηση από Σιγκαπούρη (για την αναχώρηση 14.08) και άφιξη στη Σιγκαπούρη και αναχώρηση από Κουάλα Λουμπούρ (για την αναχώρηση 20.07).
 • Διαμονή στην Κουάλα Λουμπούρ στο ξενοδοχείο Parkroyal Collection Kuala Lumpur 5*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη ζούγκλα της Ταμάν Νεγκάρα σε ξενοδοχείο resort με πλήρη διατροφή.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στη Σιγκαπούρη και ξενοδοχείο 5* στη Μελάκα.
 • Εκδρομή στις σπηλιές Μπατού.
 • Συναρπαστικές δραστηριότητες και πεζοπορίες στη ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα της Μαλαισίας με ειδικευμένο οδηγό.
 • Βαρκάδα στον ποταμό Ταχάν, στο τροπικό δάσος Ταμάν Νεγκάρα, με μηχανοκίνητη πιρόγα.
 • Δύο (2) συνολικά διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη (3 διανυκτερεύσεις για την αναχώρηση 20.07).
 • Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.
 • Τρεις (3) ή  τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κουάλα Λουμπούρ ανάλογα με την αναχώρηση.
 • Διανυκτέρευση στην αποικιακού πορτογαλικού χρώματος πόλη της Μαλαισίας, Μελάκα, για να την απολαύσουμε και να μεταφερθούμε για λίγο πίσω στον χρόνο.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Highlights

 • Επισκεφθείτε το πολύβουο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ.
 • Ανεβείτε τα 272 σκαλοπάτια στις πασίγνωστες ανά τον κόσμο Σπηλιές Μπατού.
 • Διανυκτερεύστε στη ζούγκλα του πάρκου Ταμάν Νεγκάρα.
 • Απολαύστε την πανοραμική θέα προς το Εθνικό Πάρκο Ταμάν Νεγκάρα και το όρος Gunung Tahan από το Canopy Walkway και τον λόφο Teresek.
 • Περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της εντυπωσιακής Μελάκα.
 • Ανακαλύψτε τη πόλη-κράτος της Σιγκαπούρης, μια χώρα με την έκταση της Κεφαλονιάς και πληθυσμό κοντά έξι εκατομμυρίων!
 • Θαυμάστε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλαιότερους της Σιγκαπούρης.
 • Κολυμπήστε στους καταρράκτες Lata Berkoh, που τα νερά τους πηγάζουν από το όρος Gunung Tahan.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διαμονή στην Κουάλα Λουμπούρ στο ξενοδοχείο Parkroyal Collection Kuala Lumpur 5*.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη ζούγκλα της Ταμάν Νεγκάρα σε ξενοδοχείο resort με πλήρη διατροφή.
 • Συναρπαστικές δραστηριότητες και πεζοπορίες στη ζούγκλα Ταμάν Νεγκάρα της Μαλαισίας με ειδικευμένο οδηγό.

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

20/07, 14/08Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info