fb

Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη Αγιούταγια, ποταμός Κβάι - Ταξίδι πίσω στο χρόνο | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Διάρκεια: 11,12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1515€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα μοναδικό ταξίδι σε κάποιες από τις πιο όμορφες περιοχές της Ασίας, από εκείνα που θα βρείτε μόνο και πρώτα στο Versus.
Από τη μια η Σιγκαπούρη, πολύχρωμη, κοσμοπολίτικη, ηλιόλουστη, στο νοτιότερο άκρο της Μαλαισιανής χερσονήσου, κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά, ενώ προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα μέρος ιδανικό προορισμό διακοπών. Και από την άλλη η Μπανγκόκ, η «Βενετία της Ανατολής», μια κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και σαγηνευτική, χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Mενάμ). Στο μέσω και των δύο η Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, στον αρχαιολογικό χώρο της οποίας θα θαυμάσουμε υπέροχα δημιουργήματα του ανθρώπου και της φύσης. Στα μεγάλα highlight του ταξιδιού μας είναι η εξερεύνηση της περιοχής του ποταμού Κβάι, στη δυτική Ταϊλάνδη, όπου όχι μόνο επισκεπτόμαστε αλλά διανυκτερεύουμε σε εξαιρετικό λοντζ στο ποτάμι!
Σε αυτό το ταξίδι, το Versus Travel επιλέγει να σας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά που μπορεί να μοιάζουν απλησίαστα, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά και γι’ αυτό μας εμπιστεύεστε εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Όταν κάποιος αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ασία «βουτάει» με τη φαντασία του σε μια θάλασσα από ονειρικά χρώματα και εικόνες με κοινό παρονομαστή το εξωτικό. Σύντομα, η φαντασία γίνεται όραμα και το όραμα πραγματικότητα που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ο τόπος αυτός έχει τα πάντα: λαμπρούς ναούς, επιβλητικά παλάτια, αρχαίες πόλεις, καταπράσινα βουνά, φουτουριστικές πρωτεύουσες και παραδοσιακά χωριά. Σε αυτό το ταξίδι ξεκινάμε από τη Σιγκαπούρη, μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού" και περνάμε στη μεγαλοπρεπή Αγιούταγια, την πρωτεύουσα του πιο σημαντικού από τα πρώιμα βασίλεια του Σιάμ. Εν συνεχεία η περιπλάνησή μας στην Ασία μας πηγαίνει στην περιοχή του Ποταμού Κβάι όπου και διανυκτερεύουμε σε εξαιρετικό resort. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με την Μπανγκόκ την πόλη όπου ο Βουδισμός είναι η κυρίαρχη θρησκεία και τεράστια αγάλματα του Βούδα δεσπόζουν σχεδόν παντού στον δρόμο μας, σε παλάτια και ναούς.

Για άλλη μια φορά το Versus ψάχνει, βρίσκει και σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στα πιο όμορφα και απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη που μέχρι πρόσφατα βλέπαμε μόνο σε ταινίες!

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Όπως πάντα, λατρεύουμε να σας προσφέρουμε τα πιο ξεχωριστά ταξίδια και μοναδικούς συνδυασμούς που θα αφήσουν κάθε ταξιδιώτη ευχαριστημένο. Έτσι για άλλη μια φορά, παντρεύουμε τις μοντέρνες πόλεις της Ασίας, όπως είναι η Σιγκαπούρη και η Μπανγκόκ, με τον επιβλητικό ναό της Αγιούταγια, ενώ κάνουμε μια βουτιά στην ιστορία επισκεπτόμενοι τον περίφημο ποταμό Κβάι και την γέφυρά του που έγινε βιβλίο και ταινία. Σε αυτό το ταξίδι αφηνόμαστε στις ιδιαίτερες εμπειρίες που έχει να μας προσφέρει αυτή η γωνιά της Ασίας και παραδινόμαστε στη μαγεία της ιστορίας και του πολιτισμού.

Ειδικότερα:

 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση για να γνωρίσουμε τις πολυπολιτισμικές γειτονιές της Σιγκαπούρης και βαρκάδα στα πολυάριθμα κανάλια του ποταμού Τσάο Πράγια στην Μπανγκόγκ

 • Επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της Αγιούταγια, όπου θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ με το κεφάλι του Βούδα σφηνωμένο ανάμεσα στις ρίζες δέντρου

 • Ταξίδι πίσω στο χρόνο στο Μουσείο Hellfire Pass και τον διαβόητο «Σιδηρόδρομο του Θανάτου» στον ποταμό Κβάι

 • Περιήγηση στο Ναό Βατ Πο για να θαυμάσουμε από κοντά τον Βούδα σε κεκλιμένη στάση

 • Ξενοδοχεία 4* σε Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ και Αγιούταγια με πρωινό καθημερινά

 • Θα δειπνίσουμε στις όχθες του ποταμού Κβάι και θα διανυκτερεύσουμε σε λοντζ 3* μέσα στη φύση! 

 • Υπηρεσίες Έλληνα αντιπροσώπου που
θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τις κρυμμένες ομορφιές στην Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη, ενώ θα είναι συνεχώς μαζί σας στην Αγιούταγια και το Κατσαναμπούρι (ποταμός Κβάι)

 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεις

1η - 2η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ – Πτήση για ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα-νάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν.
Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κι¬νέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο πο¬τάμι.  Άφιξη την επόμενη μέρα, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ξενάγηση, Βασιλικό Παλάτι

Σήμερα θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια­φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλο¬θέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφι¬σμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμα¬ράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ¬τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προ¬θήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστά¬της της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυ-πωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Ε¬πιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ

Σήμερα θα κατευθυνθούμε οδικώς προς την Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (όταν ονομαζόταν ακόμα Σιάμ) από το 1350 έως το 1767. Χτισμένη από πάμπλουτους βασιλιάδες που λατρεύονταν ως θεοί, ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ισχυρά βασίλεια της Νοτιοανατολικής Ασίας για την εποχή, με την φήμη της να έχει εξαπλωθεί μέχρι και την Ευρώπη. Στην Αγιούταγια άκμασε το εμπόριο και η θρησκεία κατείχε εξέχον ρόλο, μέχρι τη στιγμή που η πόλη λεηλατήθηκε από τον Βιρμανικό στρατό το 1767 και στη συνέχεια η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στην Μπανγκόκ. Σήμερα τα εντυπωσιακά αλλά ερειπωμένα ανάκτορα και οι μεγαλοπρεπείς ναοί του μαρτυρούν την παλιά δόξα της πάλαι ποτέ μεγάλης πρωτεύουσας. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τους σημαντικότερους ναούς και αρχαία μνημεία του ιστορικού πάρκου και εν συνεχεία θα δειπνήσουμε εν πλω σε μια υπέροχη κρουαζιέρα. Διανυκτέρευση στην Αγιούταγια.

5η ημέρα: ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΙ

Πρωινή επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της πόλης με τους ναούς της περιόδου από το 14ο έως το18ο αι. Ο αρχαιολογικός χώρος, αναγνωρισμένος από το 1981 ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, καλύπτει έκταση 289 εκταρίων, με ερείπια από την πόλη που καταστράφηκε ολοσχερώς το 1797 από τους Βιρμανούς. 
Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, που θα μας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις πολυάριθμες ρίζες ενός δέντρου, καθώς και τον Βατ Πανάνγκ Τσονγκ με το μεγαλύτερο καθιστό Βούδα. 
Συνεχίζουμε για την δυτικότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, το Καντσαναμπούρι. Η στρατηγική της σημασία κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ και το μέτωπο της Ινδοκίνας αξιοποιήθηκε λόγω του περάσματος από την Ταϊλάνδη στη Βιρμανία. Εδώ δημιουργήθηκε ο διαβόητος «Σιδηρόδρομος του Θανάτου» από αιχμαλώτους πολέμου (Συμμάχους και Ασιάτες), που απαθανατίστηκε στην περίφημη ταινία «Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι». θα δούμε το Μουσείο Hellfire Pass, φόρο τιμής στους Αυστραλούς και Συμμάχους αιχμαλώτους που εξαναγκάστηκαν από τους Ιάπωνες σε απάνθρωπη δουλειά στρώνοντας τα 415

χλμ. του σιδηρόδρομου, και θα περπατήσουμε φυσικά στην ίδια τη γέφυρα του ποταμού Κβάι. 
Σήμερα λοιπόν θα διανυκτερεύσουμε μάλιστα στις όχθες του  ποταμού Κβάι, σε ένα εξαιρετικό λοντζ απολαμβάνοντας μία διαφορετική, εναλλακτική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα! 
Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, τακτοποίηση στο λοντζ και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΙ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Αφήνουμε το λοντζ μας και κατευθυνόμαστε προς τον πανέμορφο ναό Wat Tham Sua, που βρίσκεται λίγο έξω από το Κατσαναμπούρι. Είναι γνωστός για τα αποτυπώματα των ποδιών της τίγρης στη σπηλιά, αλλά και το πανύψηλο χρυσό άγαλμα του Βούδα, το οποίο είναι πάνω από 18 μέτρα ύψος και 10 μέτρα πλάτος. Η θέα από την κορυφή είναι μοναδική! Στη συνέχεια επιστρέφουμε οδικώς (περίπου 3 ώρες) στην Μπανγκόκ.
Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Θόνμπουρι, τη 32η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782) και να κάνουμε βαρκάδα στα κανάλια. Θα ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας στον ποταμό Τσάο Πράγια και στη συνέχεια θα «χαθούμε» στα κανάλια του ποταμού, όπου θα θαυμάσουμε τη παραποτάμια ζωή, όπως φυτείες καρύδας, λαχανόκηπους, παλιούς ναούς και αγροτικά σπίτια που είναι χτισμένα με ξύλινα δοκάρια μέσα στο νερό. Στο τέλος θα κάνουμε μια στάση στον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Ο πύργος του ναού ύψους 80 μέτρων είναι ένα από τα ορόσημα της Μπανγκόκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ελεύθερη ημέρα

Η «Πόλη των Αγγέλων», όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ, είναι μια πόλη 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτελεί το πιο ζωντανό και θορυβώδες κομμάτι της Ταϊλάνδης. Οι τεράστιοι ουρανοξύστες μπορεί να δίνουν την εντύπωση του κοσμοπολίτικου Μανχάταν, όμως η εντύπωση αυτή αμέσως θα καταρριφθεί, όταν ανεβείτε στο τρίκυκλο μηχανάκι, το τουκ - τουκ (τοπικό μεταφορικό παραδοσιακό μέσο, ευέλικτο στην απίστευτη κυκλοφοριακή συμφόρηση) και ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά της πόλης. Μια μητρόπολη που κατακλύζεται από παγόδες με χρυσές οροφές και πύργους, με επιρροές από διαφορετικούς πολιτισμούς.

8η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – Πτήση για ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη. Η Δημοκρατία της Σιγκαπούρης είναι νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας και αποτελείται από το ομώνυμο νησί, με μήκος 37 περίπου χλμ. από την ανατολική μέχρι τη δυτική του άκρη και πλάτος 22 χλμ., και άλλες 58 νησίδες, που βρίσκονται κάτω από τη νότια Μαλαϊκή χερσόνησο. Τα πιο σημαντικά από αυτά τα 58 νησιά είναι τα Παλάου Τεκόνγκ και Παλάου Ουμπίν, στα βορειοδυτικά, και το νησί Μπλακάνγκ Μάτι στα νότια. Η συνολική έκταση του κρατιδίου ανέρχεται σε 692,7 τ. χλμ. (ειδικότερα η νήσος Σιγκαπούρη έχει έκταση 544 τ. χλμ.) και ο πληθυσμός του το 2002 εκτιμήθηκε στα 4.452.732 κατοίκους. Το νησί της Σιγκαπούρης βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου της Μαλάκας. Το κρατίδιο χωρίζεται από τη Μαλαισία, που περιβάλλει τις βόρειες ακτές του κράτους της Σιγκαπούρης, με το στενό πορθμό Τζοχόρ. Μια οδική αρτηρία και μια σιδηροδρομική γραμμή, που είναι χτισμένες πάνω σε μια τεχνητή λωρίδα στεριάς στον πορθμό Τζοχόρ, ενώνει τις ακτές της βόρειας Σιγκαπούρης με τη δυτική Μαλαισία. Στα νοτιοδυτικά το νησί χωρίζεται από την ινδονησιακή Σουμάτρα με τον πορθμό της Μαλάκας.
Άφιξη και  μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Ξενάγηση

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η ξενάγησή μας στη Σιγκαπούρη. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος,  θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών, στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Γενικότερα, η Σιγκαπούρη είναι ένα μείγμα εθνοτήτων που διατηρούν έντονη την πολιτιστική τους ταυτότητα. Στην περιοχή της Μικρής Ινδίας ο αέρας μοσχομυρίζει από ανθισμένες γιρλάντες, μπαχαρικά και σαφράν, ενώ η μουσική του sitar σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Όλη η περιοχή της Κινεζικής Συνοικίας κοσμείται από ναούς και παραδοσιακά καταστήματα. Στο Μαλαισιανό κομμάτι βρίσκεται το Malay Heritage Center, η Αγορά και τα μαγαζάκια με τις ξυλόγλυπτες, περίτεχνες επενδύσεις. Στους κεντρικούς δρόμους Victoria, Arab & Bridge, στη συμβολή των οποίων ξεχωρίζει το επιβλητικό Τζαμί του Σουλτάνου, πλήθος από μαγαζάκια και καφέ δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Ελεύθερη ημέρα

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη πόλη ή για τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα ή ακόμη και για μια προαιρετική εκδρομή στο νησάκι Σεντόζα. Με παραδοσιακό ξύλινο σκάφος Sampan μπορούμε να πλεύσουμε στην περιοχή Boat Quay για να απολαύσουμε ένα παραδοσιακό γεύμα σε μια από τις δεκάδες ταβέρνες και υπαίθρια εστιατόρια δίπλα στο ποτάμι ή για μια άλλη άποψη των εντυπωσιακών ουρανοξυστών της μεγαλούπολης. Υπάρχουν πολλά πλωτά εστιατόρια που υπόσχονται γαστρονομικές απολαύσεις al fresco.

11η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Πτήση επιστροφής

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και κάνουμε μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Αργότερα μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας με ενδιάμεσο σταθμό.

12η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Υπερπλήρεις με μοναδικές εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες, επιστρέφουμε σπίτι μας και σκεφτόμαστε ήδη τον προορισμό του επόμενου ταξιδιού μας!

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στη Σιγκαπούρη…

 • ΔΕΝ επιτρέπεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν το βρουν πάνω σας ή στην αποσκευή, το κατάεσχουν.
 • Τα power-bank στη χειραποσκευή και μόνον. Όχι στην αποσκευή!
 • ΔΕΝ επιτρέπεται να μασάτε ή να έχετε πάνω σας… τσίχλα!

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1515 € 840 €
Twin Room 1515 € 840 €
Triple Room 1515 € 840 €
Single Room 2105 € 840 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1560 € 840 €
Twin Room 1560 € 840 €
Triple Room 1560 € 840 €
Single Room 2150 € 840 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1575 € 840 €
Twin Room 1575 € 840 €
Triple Room 1575 € 840 €
Single Room 2165 € 840 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1655 € 840 €
Twin Room 1655 € 840 €
Triple Room 1655 € 840 €
Single Room 2285 € 840 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1655 € 840 €
Twin Room 1655 € 840 €
Triple Room 1655 € 840 €
Single Room 2285 € 840 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1735 € 840 €
Twin Room 1735 € 840 €
Triple Room 1735 € 840 €
Single Room 2325 € 840 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1750 € 840 €
Twin Room 1750 € 840 €
Triple Room 1750 € 840 €
Single Room 2370 € 840 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1795 € 840 €
Twin Room 1795 € 840 €
Triple Room 1795 € 840 €
Single Room 2385 € 840 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1875 € 840 €
Twin Room 1875 € 840 €
Triple Room 1875 € 840 €
Single Room 2505 € 840 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1875 € 840 €
Twin Room 1875 € 840 €
Triple Room 1875 € 840 €
Single Room 2505 € 840 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2605 € 0 €
Twin Room 2605 € 0 €
Triple Room 2605 € 0 €
Single Room 3195 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2650 € 0 €
Twin Room 2650 € 0 €
Triple Room 2650 € 0 €
Single Room 3240 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2665 € 0 €
Twin Room 2665 € 0 €
Triple Room 2665 € 0 €
Single Room 3255 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2745 € 0 €
Twin Room 2745 € 0 €
Triple Room 2745 € 0 €
Single Room 3375 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2745 € 0 €
Twin Room 2745 € 0 €
Triple Room 2745 € 0 €
Single Room 3375 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK1846

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TK 68

18/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ

01:45

15:25

TK 209

27/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

10:40

16:45

TK1845

27/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

18:50

20:15

11ήμερο πρόγραμμα με επιστροφή αυθημερόν

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK1844

27/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

10:35

12:05

TK 58

27/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ

16:50

06:20(+1)

TK 55

06/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

23:30

05:35(+1)

TK1843

07/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

12ήμερο πρόγραμμα όπως περιγράφεται

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK1844

01/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

10:35

12:05

TK 58

01/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ

16:50

06:20(+1)

TK 55

11/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

23:30

05:35(+1)

TK1843

12/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

12ήμερο πρόγραμμα όπως περιγράφεται

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από - Προς)

Ώρα  Αναχώρησης

Ώρα  Άφιξης

ΕK210

05/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

ΕK 354

06/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

ΕK 371

16/08/2024

ΜΠΑΝΓΚΟΚ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ

03:30

06:50

ΕK 209

16/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

12ήμερο πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα με μια επιπλέον διανυκτέρευση Μπανγκόκ

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα  Άφιξης

ΕK210

12/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

ΕK 354

13/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

ΕK 371

23/08/2024

ΜΠΑΝΓΚΟΚ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ

03:30

06:50

ΕK 209

23/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

12ήμερο πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα  με μια επιπλέον διανυκτέρευση Μπανγκόκ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Τέσσερις(4) διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ, μία (1) διανυκτέρευση στην Αγιούταγια και τρεις (3)  διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη σε ξενοδοχείο 4* ενώ στον ποταμό Κβάι μια (1) διανυκτέρευση  σε λοντζ μέσα στη φύση.
 •   Πρωινό καθημερινά και ένα δείπνο στον ποταμό Κβάι.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Επίσκεψη στο φημισμένο Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ και το Ναό της Αυγής στην Ταϊλάνδη.
 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση σε Μπανγκόκ και Σιγκαπούρη με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό
 • Έλληνας αντιπρόσωπος θα βρίσκεται μαζί σας για ό,τι χρειαστείτε στον ποταμό Κβάι και στην Αγιούταγια . Στη Μπανγκόκ ο αρχηγός είναι μαζί μας μόνο κατά τις ξεναγήσεις και τις μεταφορές, ενώ στις ελεύθερες ημέρες θα σας προτείνει πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε και πως να κινηθείτε μέσα στη πόλη.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 840€

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 700€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

* Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Όπως πάντα, λατρεύουμε να σας προσφέρουμε τα πιο ξεχωριστά ταξίδια και μοναδικούς συνδυασμούς που θα αφήσουν κάθε ταξιδιώτη ευχαριστημένο. Έτσι για άλλη μια φορά, παντρεύουμε τις μοντέρνες πόλεις της Ασίας, όπως είναι η Σιγκαπούρη και η Μπανγκόκ, με τον επιβλητικό ναό της Αγιούταγια, ενώ κάνουμε μια βουτιά στην ιστορία επισκεπτόμενοι τον περίφημο ποταμό Κβάι και την γέφυρά του που έγινε βιβλίο και ταινία. Σε αυτό το ταξίδι αφηνόμαστε στις ιδιαίτερες εμπειρίες που έχει να μας προσφέρει αυτή η γωνιά της Ασίας και παραδινόμαστε στη μαγεία της ιστορίας και του πολιτισμού.

Ειδικότερα:

 • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση για να γνωρίσουμε τις πολυπολιτισμικές γειτονιές της Σιγκαπούρης και βαρκάδα στα πολυάριθμα κανάλια του ποταμού Τσάο Πράγια στην Μπανγκόγκ

 • Επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της Αγιούταγια, όπου θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ με το κεφάλι του Βούδα σφηνωμένο ανάμεσα στις ρίζες δέντρου

 • Ταξίδι πίσω στο χρόνο στο Μουσείο Hellfire Pass και τον διαβόητο «Σιδηρόδρομο του Θανάτου» στον ποταμό Κβάι

 • Περιήγηση στο Ναό Βατ Πο για να θαυμάσουμε από κοντά τον Βούδα σε κεκλιμένη στάση

 • Ξενοδοχεία 4* σε Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ και Αγιούταγια με πρωινό καθημερινά

 • Θα δειπνίσουμε στις όχθες του ποταμού Κβάι και θα διανυκτερεύσουμε σε λοντζ 3* μέσα στη φύση! 

 • Υπηρεσίες Έλληνα αντιπροσώπου που
θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τις κρυμμένες ομορφιές στην Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη, ενώ θα είναι συνεχώς μαζί σας στην Αγιούταγια και το Κατσαναμπούρι (ποταμός Κβάι)

 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεις

Highlights

 • Περιπλανιόμαστε στη Σιγκαπούρη, τη δυναμική μητρόπολη της νοτιονατολικής Ασίας 
 • Δοκιμάζουμε τα πιο νόστιμα noodles που έχουμε φάει ποτέ στις γειτονιές της Σιγκαπούρης
 • Θαυμάζουμε το πανέμορφο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης και βλέπουμε το Ναό της Αυγής
 • Εντυπωσιαζόμαστε από τον βοτανικό κήπο της Σιγκαπούρης με τις ορχιδέες
 • Επισκεπτόμαστε τον αρχαιολογικό χώρο της παλιάς πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, της Αγιούταγια και βλέπουμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, με το κεφάλι του Βούδα σφηνωμένο ανάμεσα στις ρίζες ενός δέντρου
 • Περπατάμε στη διάσημη Γέφυρα του Ποταμού Κβάι!
 • Κάνουμε βόλτα με το παραδοσιακό τρίκυκλο μηχανάκι τουκ-τουκ στην Μπανγκόκ
 • Περιηγούμαστε στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, την «Πόλη των Αγγέλων»
 • Αφηνόμαστε στην ομορφιά του ναού Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση  

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Ξενοδοχεία 4* σε Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ και Αγιούταγια με πρωινό καθημερινά
 • Επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της Αγιούταγια
 • Ταξίδι πίσω στο χρόνο στο Μουσείο Hellfire Pass

 

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

17/07, 27/07, 01/08, 05/08, 12/08Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη Αγιούταγια, ποταμός Κβάι - Ταξίδι πίσω στο χρόνο | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info