fb

Το πλήρες Άμστερνταμ του Versus και γνωριμία με την Ολλανδία, με καθημερινές εκδρομές | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 829€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το ταξίδι στο Άμστερνταμ όπως θα πρέπει να είναι, αφιερωμένο σε μία από τις πιο ζωντανές και ανοιχτές μητροπόλεις του κόσμου. Με αυτό το πλήρες πρόγραμμα, χωρίς προαιρετικά, δεν αντιμετωπίζουμε το ταξίδι μας ως ένα απλό city break με επιδερμική προσέγγιση και ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, γνωρίζουμε σε βάθος τη μοναδική αυτή πόλη, με πλήρη περιήγηση ώστε να απολαύσουμε τα πολλά αξιοθέατα και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της. Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνουμε φυσικά κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, βλέποντας την πόλη όπως και οι ίδιοι οι κάτοικοι, μέσα από τα δαιδαλώδη κανάλια της. Γνωρίζουμε, όμως, και την ενδοχώρα με εκδρομές στο Χάρλεμ και την Ουτρέχτη, στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και το Ντελφτ. Επισκεπτόμαστε τα γραφικά χωριά Βόλενταμ κα Ένταμ, για να πάρουμε μια γεύση από την πανέμορφη φύση και την παράδοση της χώρας. Όλες οι εκδρομές περιλαμβάνονται στην τιμή για να ξέρετε από πριν τι πληρώνετε. Και σε όλο το ταξίδι μας έχουμε βέβαια συνεχώς μαζί μας έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ανακαλύπτουμε το Άμστερνταμ, τη μεγάλη ολλανδική μητρόπολη, την οποία γνωρίζουμε περιηγούμενοι στα πάμπολλα αξιοθέατά της, και φυσικά απολαμβάνοντας κρουαζιέρα στα πολυάριθμα κανάλια της. Περιηγούμαστε στην πόλη, γνωρίζουμε το ιστορικό Χάρλεμ των λουλουδιών και της τουλίπας, αλλά και την όμορφη Ουτρέχτη στην καρδιά της Ολλανδίας, ενώ επισκεπτόμαστε επίσης το Ρότερνταμ, τη Χάγη και το Ντελφτ. Δεν παραλείπουμε επίσκεψη στα πανέμορφα χωριά Βόλενταμ και Ένταμ, για μια… καλή γεύση της ολλανδικής επαρχίας.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για το Άμστερνταμ με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με το ταξίδι αυτό δεν αντιμετωπίζουμε το Άμστερνταμ ως city break, γεμίζοντάς το με ελεύθερες ημέρες και προαιρετικές εκδρομές: αντίθετα, απολαμβάνουμε την ολλανδική μητρόπολη ως ολοκληρωμένο προορισμό, με πολλές επισκέψεις, με νέες εμπειρίες και εκδρομές που περιλαμβάνονται στην τελική τιμή: επισκεπτόμαστε το Χάρλεμ και την Ουτρέχτη, το Ρότερνταμ τη Χάγη και το Ντελφτ, αλλά και τα γραφικά χωριά Βόλενταμ και Ένταμ. Highlight η κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κανείς την ομορφιά αυτής της τόσο ιδιαίτερης πόλης!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Πολύ καλές,  απευθείας πτήσεις με Aegean, με πρωινή άφιξη στο Άμστερνταμ, για να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας.
  • Γεμάτο πρόγραμμα χωρίς προαιρετικές εκδρομές.
  • Περιήγηση στο Άμστερνταμ για να θαυμάσουμε τα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, και να απολαύσουμε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • Διαμονή στο nhow Amsterdam RAI 4* και στο NH Amsterdam Noord 4*.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!
  • Εκδρομή στο Χάρλεμ, και στα γραφικά χωριά Ένταμ και Βόλενταμ.
  • Εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην Ουτρέχτη.
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: εκδρομή στο Χάρλεμ – πανόραμα Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για το Άμστερνταμ. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα, ρομαντική και σύγχρονη ταυτόχρονα, που η πληθώρα των καναλιών με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της την καθιστούν μια από τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης.

Φθάνοντας, αναχωρούμε για εκδρομή στο γειτονικό Χάρλεμ, την πόλη των λουλουδιών όπως την ξέρουν και οι Ολλανδοί: καθόλου τυχαία βέβαια αφού ό,τι γνωρίζουμε σχεδόν για την τεράστια παράδοση της χώρας στην ανθοκαλλιέργεια, και ειδικά στην καλλιέργεια της τουλίπας, ξεκίνησε από το Χάρλεμ, ήδη από τον 15ο αιώνα! Ήταν τέτοια η ακμή του εμπορίου εδώ, που απαίτησε μάλιστα και τεχνολογικές καινοτομίες: το Χάρλεμ ήταν η πρώτη πόλη που συνδέθηκε με σιδηρόδρομο με το Άμστερνταμ, στα μέσα του 19ου αι. για να διευκολυνθεί το εμπόριο λουλουδιών! Δεν θα ήταν άστοχο να πει κανείς πως η Ολλανδία άρχισε να αποκτά οικονομική επιφάνεια ακριβώς χάρη σ’ αυτή την πόλη, αξιοποιώντας τον πλούτο της για να γίνει στη συνέχεια παγκόσμια αποικιακή δύναμη.

Θα κάνουμε λοιπόν τη βόλτα μας στην κεντρική πλατεία με τον καθεδρικό του Σαιντ Μπάβο και θα περπατήσουμε στο Χάρλεμ για να ανακαλύψουμε το χρώμα και τον χαρακτήρα αυτής της τόσο ιστορικής πόλης. Αν μάλιστα αναρωτιέστε τι σας θυμίζει το όνομά της, έχετε δίκιο: Ολλανδοί άποικοι από το Χάρλεμ ήταν εκείνοι ίδρυσαν την ομώνυμη πόλη στη Νέα Ήπειρο, την Αμερική.

Επιστροφή στο Άμστερνταμ και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, η οποία περιλαμβάνει την περιοχή της Γιορντάαν γεμάτη ιστορία από την Χρυσή Εποχή της Ολλανδίας, με αναφορές στην ιστορία του μεγαλύτερου λιμανιού του κόσμου, το μεσαιωνικό παλιό κέντρο De Wallen, θα δούμε γέφυρες, κρυφά περάσματα, παλιά µπαρ, κρυφές εκκλησίες, μαγευτικά κανάλια, ιστορικές πλατείες, όπως η πλατεία DAM. Ύστερα θα κατευθυνθούμε προς τα διάσημα κανάλια των πλουσίων εμπόρων του 16ου και 17ου αιώνα, θα γνωρίσουμε γιατί υπάρχουν τόσα κανάλια στην πόλη, πως φτιάχτηκαν και γιατί η περιοχή είναι στην λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΒΟΛΕΝΤΑΜ – ΕΝΤΑΜ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (κρουαζιέρα στα κανάλια)

Πάμε σήμερα να γνωρίσουμε δύο μικρές, κουκλίστικες πόλεις λίγο έξω από το Άμστερνταμ, σε μια εκδρομή με πολλά όμορφα τοπία, μπόλικη ολλανδική παράδοση αλλά και… λαχταριστές γεύσεις.

Πρώτος μας σταθμός ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα ψαροχώρια της Ολλανδίας, το Βόλενταμ. «Αραγμένο» στον κόλπο Μarkermeer, το Βόλενταμ (Volendam) μοιάζει να έχει βγει από καρτποστάλ, με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα ξύλινα σπιτάκια του κατά μήκος της προκυμαίας και τα παλιά αλιευτικά σκάφη που είναι αγκυροβολημένα στο λιμάνι του. Εδώ «γεννήθηκε» και η γνωστή σε όλους μας παραδοσιακή ενδυμασία της Ολλανδίας, η οποία μάλιστα εξακολουθεί να φοριέται από μερικές γυναίκες ακόμα και σήμερα: ξύλινα παπούτσια, λευκά μυτερά καπέλα από δαντέλα στο κεφάλι και άσπρο μπούστο με ριγέ ποδιά. Στο Βόλενταμ θα κάνουμε τη βόλτα μας στα στενά σοκάκια, θα περπατήσουμε στο γραφικό λιμανάκι, γεμάτο εστιατόρια που σερβίρουν ψάρι σε όλες του τις μορφές. Όσοι το επιθυμούν μπορούν (προαιρετικά) να επισκεφτούν το Μουσείο του Βόλενταμ που στεγάζεται σε κτίσμα του 18ου αιώνα και διαθέτει μια μόνιμη έκθεση για την ιστορία του χωριού. 

Επόμενη στάση το γραφικό Ένταμ, «πατρίδα» του ξακουστού τυριού. Η πανέμορφη φύση που το περιβάλλει, η πλούσια ιστορία του, η απίστευτη ηρεμία και καθαριότητα, τα παραδοσιακά σπιτάκια του και τα κανάλια του θα μας κάνουν να λατρέψουμε το κουκλίστικο αυτό μέρος.

Θα περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια, θα περπατήσουμε δίπλα στα κανάλια, στα οποία μοιάζει να επιπλέει το χωριό, θα φωτογραφηθούμε στις γέφυρες και στην εκκλησία του, θα φτάσουμε στις αποθήκες τυριού που σώζονται από τον 18ο αιώνα, και βέβαια θα τιμήσουμε το γνωστό τυρί με το κόκκινο περίβλημα, στο οποίο οφείλει την παγκόσμια φήμη του το Ένταμ.

Επιστροφή στο Άμστερνταμ όπου θα μας περιμένει μία αληθινά ξεχωριστή εμπειρία! Tο Άμστερνταμ συχνά αναφέρεται ως η «Βενετία του Βορρά» και η περιήγηση μέσα από τα νερό χαρίζει μια διαφορετική οπτική της πόλης που εντυπωσιάζει. Δεν θα χάσουμε λοιπόν την ευκαιρία για μία κρουαζιέρα στα πανέμορφα και γραφικά κανάλια της πόλης, θα απολαύσουμε τo Άμστερνταμ γεμίζοντας μοναδικές εικόνες από την περιοχή η οποία είναι χαρακτηρισμένη ως «Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO».

Μετά την κρουαζιέρα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΝΤΕΛΦΤ – ΧΑΓΗ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πάμε να απολαύσουμε μια ολοήμερη εκδρομή στην ολλανδική ενδοχώρα, για να γνωρίσουμε τις δύο εξίσου μεγάλες ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και τη μοναδική μεσαιωνική πόλη του Ντελφτ!

Το Ρότερνταμ φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus, παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική που σε καθηλώνει. Στο Ρότερνταμ θα συναντήσουμε όμορφες συνοικίες, σημαντικά μουσεία, εντυπωσιακά έργα τέχνης σε υπαίθριο χώρο, και τον ποταμό Nieuwe Maas με τα θαλάσσια ταξί που προσφέρουν μια διαφορετική… οπτική γωνία της πόλης. Αυτά και άλλα πολλά προσδίδουν στην πόλη του Ρότερνταμ τη μοναδική, πολύ ξεχωριστή ταυτότητά της που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πόλεις της Ολλανδίας.

Το Ντελφτ είναι η πρώτη πρωτεύουσα του ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή! Είναι διάσημη για τα κεραμικά της, τα αξιόλογα πανεπιστήμιά της αλλά και ως γενέτειρα του ζωγράφου Βερμέερ. Ένα από τα ορόσημα της πόλης είναι η προτεσταντική εκκλησία (Νέα Εκκλησία) που χρονολογείται από το 1510, ενώ ο παλιός καθεδρικός ναός Oude Kerk και ο ναός Nieuwe Kerk αποτελούν ορισμένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα.

Η Χάγη είναι η πόλη-οικοδέσποινα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου και Διεθνών Οργανισμών, όπως το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης που στεγάζεται στο περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης». Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής και του Art Nouveau θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την πρόσοψη του επιβλητικού κτιρίου, που σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, το καθιστούν ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα στη Χάγη.

Η πόλη φιλοξενεί επίσης σημαντικά μουσεία, όπως το Mauritshuis, ένα σχετικά μικρό μουσείο που διαθέτει 350 έργα από τη συλλογή που ανήκε κάποτε στη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, και για πολλούς είναι το ωραιότερο μουσείο στον κόσμο! Το Mauritshuis είναι το «σπίτι» του πιο διάσημου έργου του Βερμέερ, του «Κοριτσιού με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι», του έργου του Ρέμπραντ «Μάθημα ανατομίας του Dr. Nicolaes Tulp» και των πιο διάσημων έργων της ολλανδικής Χρυσής Εποχής.

Μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες, πολλά προσεγμένα καταστήματα και όμορφα εστιατόρια δίνουν επάξια στη Χάγη τον τίτλο της πιο κομψής ολλανδικής πόλης.

Αφού ολοκληρώσουμε την εκδρομή και γνωριμία μας με την ολλανδική ενδοχώρα, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Άμστερνταμ, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

4η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Μετά το πρωϊνό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε με προορισμό μας για σήμερα την όμορφη πόλη της Ουτρέχτης. Πρόκειται για μια ξεχωριστή πόλη στην καρδιά της χώρας, που διαδραμάτισε έναν εξέχοντα ρόλο κατά τον 17ο «Χρυσό αιώνα» της Ολλανδίας και εξελίχθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα και κομβικά κέντρα εμπορείου της χώρας. Εδώ ξεχωρίζει η Dοm Church, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός Ναός που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Μαρτίνο της Τουρ. Ξεκίνησε να κατασκευάζεται γύρω στο 1200 αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ πλήρως η κατασκευή του και το 1674 μία μεγάλη καταιγίδα κατέστρεψε μεγάλο μέρος του. Αυτό που σώζεται σήμερα είναι ο πανύψηλος πύργος της εκκλησίας με τα 465 σκαλοπάτια, ο οποίος αποτελεί τον ψηλότερο πύργο στις Κάτω Χώρες (112 μέτρα).Η Dοm Church και ο όμορφος κήπος δίπλα της, μαζί με το ιστορικό κέντρο και το κανάλι που το διασχίζει, καθιστούν την Ουτρέχτη μία από της πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας. Είναι μία πόλη ζωντανή και νεανική, κυρίως εξαιτίας του μεγάλου αριθμού φοιτητών που φιλοξενεί. Το πανεπιστήμιό της είναι το μεγαλύτερο της Ολλανδίας και το 39ο σε παγκόσμια κατάταξη. Ένα από τα ορόσημα της πόλης είναι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός της, ο οποίος κατασκευάστηκε το 1843 και σήμερα είναι ο κεντρικός σταθμός ολόκληρης της χώρας. Σκεφτείτε μόνο ότι οι διάδρομοι και οι πλατφόρμες του θεωρούνται δημόσιες οδοί, είναι ανοιχτοί όλο το 24ωρο και συνδέονται με το εμπορικό κέντρο της πόλης! Απολαμβάνοντας μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης καταλαβαίνεις αμέσως την ποιοτική διαφορά της Ουτρέχτης, κι αυτό γιατί είναι μια πόλη λιγότερο τουριστική και περισσότερο αυθεντική. Επιστροφή στο Άμστερνταμ όπου και θα διανυκτερεύσουμε. 

5η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – πτήση επιστροφής

Πρωινή αναχώρηση και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση επιστροφής μας. 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 859 € 350 €
Twin Room 859 € 350 €
Triple Room 859 € 350 €
Single Room 1279 € 350 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 879 € 350 €
Twin Room 879 € 350 €
Triple Room 879 € 350 €
Single Room 1299 € 350 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 879 € 350 €
Twin Room 879 € 350 €
Triple Room 879 € 350 €
Single Room 1299 € 350 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 350 €
Twin Room 899 € 350 €
Triple Room 899 € 350 €
Single Room 1319 € 350 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 829 € 350 €
Twin Room 829 € 350 €
Triple Room 829 € 350 €
Single Room 1249 € 350 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 350 €
Twin Room 1009 € 350 €
Triple Room 1009 € 350 €
Single Room 1429 € 350 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1029 € 350 €
Twin Room 1029 € 350 €
Triple Room 1029 € 350 €
Single Room 1449 € 350 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1029 € 350 €
Twin Room 1029 € 350 €
Triple Room 1029 € 350 €
Single Room 1449 € 350 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 350 €
Twin Room 1049 € 350 €
Triple Room 1049 € 350 €
Single Room 1469 € 350 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 979 € 350 €
Twin Room 979 € 350 €
Triple Room 979 € 350 €
Single Room 1399 € 350 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1409 € 0 €
Twin Room 1409 € 0 €
Triple Room 1409 € 0 €
Single Room 1829 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1429 € 0 €
Twin Room 1429 € 0 €
Triple Room 1429 € 0 €
Single Room 1849 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1429 € 0 €
Twin Room 1429 € 0 €
Triple Room 1429 € 0 €
Single Room 1849 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1449 € 0 €
Twin Room 1449 € 0 €
Triple Room 1449 € 0 €
Single Room 1869 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1379 € 0 €
Twin Room 1379 € 0 €
Triple Room 1379 € 0 €
Single Room 1799 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 624

11/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

Α3 625

15/07/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:05

16:20

Διαμονή στο ξενοδοχείο nhow Amsterdam RAI 4*

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 624

25/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

Α3 625

29/07/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:05

16:20

Διαμονή στο ξενοδοχείο nhow Amsterdam RAI 4*

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 624

03/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

Α3 625

07/08/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:05

16:20

Διαμονή στο ξενοδοχείο NH Amsterdam Noord 4*

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 624

08/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

Α3 625

12/08/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:05

16:20

Διαμονή στο ξενοδοχείο nhow Amsterdam RAI 4*

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 624

22/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:25

11:10

Α3 625

26/08/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:05

16:20

Διαμονή στο ξενοδοχείο nhow Amsterdam RAI 4*

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση.
  • Διαμονή στο nhow Amsterdam RAI 4* και στο NH Amsterdam Noord 4*.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ.
  • Εκδρομή στο Χάρλεμ, και στα χωριά Ένταμ και Βόλενταμ.
  • Εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην Ουτρέχτη.
  • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από

  • Είσοδοι σε αξιοθέατα κ.λπ.


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ        
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 350 €
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται μια διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για το Άμστερνταμ με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με το ταξίδι αυτό δεν αντιμετωπίζουμε το Άμστερνταμ ως city break, γεμίζοντάς το με ελεύθερες ημέρες και προαιρετικές εκδρομές: αντίθετα, απολαμβάνουμε την ολλανδική μητρόπολη ως ολοκληρωμένο προορισμό, με πολλές επισκέψεις, με νέες εμπειρίες και εκδρομές που περιλαμβάνονται στην τελική τιμή: επισκεπτόμαστε το Χάρλεμ και την Ουτρέχτη, το Ρότερνταμ τη Χάγη και το Ντελφτ, αλλά και τα γραφικά χωριά Βόλενταμ και Ένταμ. Highlight η κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει κανείς την ομορφιά αυτής της τόσο ιδιαίτερης πόλης!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Πολύ καλές,  απευθείας πτήσεις με Aegean, με πρωινή άφιξη στο Άμστερνταμ, για να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας.
  • Γεμάτο πρόγραμμα χωρίς προαιρετικές εκδρομές.
  • Περιήγηση στο Άμστερνταμ για να θαυμάσουμε τα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, και να απολαύσουμε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • Διαμονή στο nhow Amsterdam RAI 4* και στο NH Amsterdam Noord 4*.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!
  • Εκδρομή στο Χάρλεμ, και στα γραφικά χωριά Ένταμ και Βόλενταμ.
  • Εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην Ουτρέχτη.
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Highlights

  • Απολαύστε την πόλη όπως την βλέπουν και τη ζουν οι κάτοικοί της, με μια κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ.
  • Μάθετε τα πάντα για την καλλιέργεια των ολλανδικών λουλουδιών στο Χάρλεμ.
  • Επισκεφτείτε την Ουτρέχτη, μια από της πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας, με ξεχωριστό χαρακτήρα και πλούσια ιστορία.
  • Παρατηρήστε τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του Άμστερνταμ.
  • Δοκιμάστε το περίφημο τυρί στην «πατρίδα» του, στο γραφικό χωριό Ένταμ.
  • Εξερευνήστε την ολλανδική ενδοχώρα γνωρίζοντας τις δύο εξίσου μεγάλες ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και τη μοναδική μεσαιωνική πόλη του Ντελφτ!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Πολύ καλές,  απευθείας πτήσεις με Aegean, με πρωινή άφιξη στο Άμστερνταμ, για να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας.
  • Γεμάτο πρόγραμμα χωρίς προαιρετικές εκδρομές.
  • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!

 

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

11/07, 25/07, 03/08, 08/08, 22/08



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Το πλήρες Άμστερνταμ του Versus και γνωριμία με την Ολλανδία, με καθημερινές εκδρομές  | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info