fb

Νορντέστε, Βορειοανατολική Βραζιλία, Αμμόλοφοι, ο δρόμος των ονείρων και των συναισθημάτων | 02.05.2024 (Πάσχα)

Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2099€

Ταυτότητα ταξιδιού

Βορειοανατολική Βραζιλία, εκεί όπου αποβιβάστηκαν οι πρώτοι σκλάβοι που έφτασαν από την Αφρική στη Νότια Αμερική αναπτύχθηκε ένα εκρηκτικό μείγμα κουλτούρας. Μέχρι και σήμερα στη Βορειοανατολική Βραζιλία διατηρούνται αφρικανικές θρησκείες, χοροί και παραδόσεις που μαρτυρούν την πολιτιστική αυτή ανταλλαγή.

Πρόκειται για το πιο γνήσιο κομμάτι της Βραζιλίας, με μοναδική κουλτούρα που δύσκολα βρίσκουμε στον πλανήτη. Αμμόλοφοι με πολύχρωμες λιμνούλες ανάμεσά τους, ερημικές αλλά και τροπικές παραλίες γεμάτες ζωή, αποικιακές πόλεις με έντονα σημάδια του παρελθόντος και της αφροαμερικανικής κουλτούρας.

Η «έρημος» στους αμμόλοφους της βορειοανατολικής ακτής σχηματίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, καθώς η άμμος από τις κοίτες των ποταμών μεταφέρθηκε από τους ανέμους και τα θαλάσσια ρεύματα. Τα απλωμένα «λευκά σεντόνια» καλύπτουν χιλιάδες στρέμματα και εκ πρώτης όψεως η περιοχή μοιάζει με έρημο. Όμως το νερό από τις τροπικές βροχές που πέφτουν στην αρχή του χρόνου συγκεντρώνεται σε μεγάλες ποσότητες στις κοιλάδες που σχηματίζονται ανάμεσα στους αμμόλοφους, δημιουργώντας λίμνες γεμάτες με καθαρό, βρόχινο νερό.

Ανάλογα με την ηλικία της άμμου αλλάζει και το χρώμα της και άρα και το χρώμα του νερού που συγκεντρώνεται στις λιμνούλες ανάμεσα από την άμμο, σχηματίζοντας ένα πολύχρωμο σύνολο από κρυστάλλινες μπλε και πράσινες κουκκίδες που είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς.

Άλλο ένα διαφορετικό καινοτόμο ταξίδι του Versus σε μία από τις λιγότερο επισκέψιμες, αλλά πιο όμορφες και εντυπωσιακές περιοχές της Βραζιλίας. Αυθεντικές γωνιές που ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε. Γιατί οι ταξιδιώτες μας είναι πάντα πρωτοπόροι!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα οδοιπορικό σε μία από τις ωραιότερες και όχι ιδιαίτερα γνωστές σε εμάς  περιοχές της Βραζιλίας, που μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε το βορειοανατολικό κομμάτι της χώρας. Ένα ταξίδι στο οποίο θα επισκεφτούμε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις της περιοχής, όπως Σάο Λουίς, Μπαρεϊρίνιας, Παρναΐμπα και Φορταλέζα με τις υπέροχες παραλίες, τα ξεχωριστά τοπία και τις ιδιαίτερες παραδόσεις. Το γεμάτο μας πρόγραμμα θα μας μεταφέρει με ειδικά οχήματα διασχίζοντας αμμόλοφους, σε ειδυλλιακές τοποθεσίες και εποχικές λίμνες, ενώ φυσικά δεν θα λείψουν και οι επισκέψεις στα Εθνικά Πάρκα Λενκόις και Τζερικοακοάρα, αλλά και βαρκάδα στον ποταμό Πρεγκίσας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Απολαύστε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα στη Βορειοανατολική Βραζιλία!

Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία που μόνο το Versus Travel σας προσφέρει!

To ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Ιδανικές πτήσεις από Ευρώπη για Σάο Λουίς και αποχώρηση από Φορταλέζα για να έχουμε περισσότερο χρόνο στην εξερεύνηση και να μην κάνουμε κυκλικές διαδρομές
 • Ημιδιατροφή στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και πλήρης διατροφή στην κρουαζιέρα στον ποταμό Πρεγκίσας και στο Εθνικό Πάρκο Τζερικοακοάρα
 • Ξενοδοχεία 4*
 • Βόλτα με ειδικά οχήματα στους αμμόλοφους και τις εντυπωσιακές ερημικές παραλίες
 • Γνωριμία με την σπάνια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής στα Εθνικά Πάρκα Λενκόις και Τζερικοακοάρα
 • Πεζοπορία στη Lagoa Bonita Circuit μια από τις ομορφότερες διαδρομές σε ολόκληρη τη Βραζιλία
 • Μπάνιο σε υπέροχες θάλασσες και εποχικές πολύχρωμες λίμνες με κρυστάλλινα νερά
 • Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση ξαπλωμένοι στις αιώρες μας
 • Μετακινήσεις με αεροπλάνα και πούλμαν
 • Αρχηγός με τεράστια εμπειρία στη χώρα
 • Μετακινήσεις και ξεναγήσεις σχεδιασμένες όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικό οδηγό-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά

 

1η ημέρα: Aθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Σάο Λουίς

Αναχώρηση από την Αθήνα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Σάο Λουίς.

 

 

2η ημέρα: Άφιξη στο Σάο Λουίς

Φτάνουμε στο Σάο Λουίς, μια πόλη που στη διάρκεια της ιστορίας της έχει επηρεαστεί από διάφορους πολιτισμούς, προσδίδοντάς της ποικιλομορφία και μια ξεχωριστή πολυπολιτισμικότητα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας μας θα είναι ελεύθερο για να εξερευνήσουμε μόνοι μας την πόλη στους δικούς μας ρυθμούς και να ανακαλύψουμε όλες τις φανερές αλλά και κρυφές γωνιές της.

Το Σάο Λουίς χτίστηκε από τους Γάλλους το 1612 και λίγο αργότερα εποικίστηκε από τους Ολλανδούς, για να περάσει στη συνέχεια στους Πορτογάλους. Εκείνη τη περίοδο, το Σάο Λουίς είχε εξελιχθεί σε σημαντικό εξαγωγικό λιμάνι και σκλαβοπάζαρο και τα πλούτη από το εμπόριο οδήγησαν στην πολιτιστική ακμή της πόλης.

Σήμερα, είναι πλέον καταχωρημένο ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, ενώ διαθέτει πληθώρα επιλογών, από γραφικούς περιπάτους και πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Σάο Λουίς – Μπαρεϊρίνιας – Εθνικό Πάρκο Λενκόις

Πρωινή αναχώρηση για τη μικρή πόλη Μπαρεϊρίνιας μέσα από μια εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή που διαρκεί τέσσερις ώρες. Μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα θαύματα της φύσης μάς περιμένει σήμερα στο Εθνικό Πάρκο Λενκόις που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη. Ένα θέαμα που μόνο αυτή η γωνιά του πλανήτη μπορεί να προσφέρει. Μια έρημος από κατάλευκη άμμο, με αμμόλοφους που φτάνουν τα 40 μέτρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι αμμόλοφοι αυτοί διακόπτονται από πράσινες και μπλε λιμνούλες, που αναλόγως της εποχής είναι λιγότερες ή περισσότερες δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα. Οι λιμνούλες είναι αποτέλεσμα των βροχών, ενώ ποταμάκια συμπληρώνουν την εικόνα της τροπικής όασης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Νωρίς το απόγευμα η περιπέτεια ξεκινά! Θα επιβιβαστούμε σε όχημα 4x4 και θα αναχωρήσουμε για την Lagoa Bonita Circuit, μια ιδιαίτερη πεζοπορική διαδρομή μέσα στο Εθνικό Πάρκο που θεωρείται ως μια από τις ωραιότερες βόλτες σε ολόκληρη της Βραζιλία, περνώντας μέσα από μονοπάτια στη λευκή άμμο, στις λίμνες και στις θίνες.

Αφού ανεβούμε στον πανύψηλο πρώτο αμμόλοφο με τη βοήθεια ενός σχοινιού και ενός ειδικού οδηγού, θα μπορούμε με περηφάνια να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο υψηλότερο σημείο του Εθνικού Πάρκου. Από εκεί η πανοραμική θέα είναι απλά εκπληκτική και θα έχουμε χρόνο για να την απολαύσουμε. Θα περπατήσουμε κατά μήκος των λιμνών και αν επιθυμούμε μπορούμε να κολυμπήσουμε, ενώ αργότερα θα δούμε τη δύση του ήλιου πίσω από τους αμμόλοφους!

Μετά από μια κουραστική αλλά γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες ημέρα θα επιστρέψουμε στη βάση μας στο Μπαρειρίνιας για χαλάρωση στην πισίνα του ξενοδοχείου ή βόλτα και φαγητό στην ήσυχη πόλη σε ένα από τα εστιατόρια δίπλα στο ποτάμι. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπαρεϊρίνιας – Βαρκάδα στον ποταμό Πρεγκίσας – Καμπουρέ – Μπαρεϊρίνιας

Μέρα απίστευτων εκπλήξεων και η σημερινή. Μετά το πρωινό μας θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοα για βόλτα κατά μήκος του ποταμού Πρεγκίσας, όπου θα θαυμάσουμε τη μοναδική φύση με τους φοίνικες και τα υπέροχα μαγκρόβια φυτά που στολίζουν τις όχθες του. Πρώτη μας στάση στο λεγόμενο Μικρό Λενκόις το χωριό Βασούρας για να ξεδιψάσουμε με φρέσκο γάλα καρύδας και να «γνωρίσουμε» τους πίθηκους καπουτσίνους που ζουν εδώ. Στη συνέχεια θα περάσουμε και από τα υπόλοιπα χωριά της περιοχής που είναι χτισμένα στις όχθες του ποταμού και οι κάτοικοί τους είναι κατά βάση ψαράδες, ενώ θα κάνουμε άλλη μια στάση στο ψαροχώρι Μαντακάρου, όπου θα ανέβουμε στον διάσημο φάρο με τα 160 σκαλοπάτια για να απολαύσουμε μια απίστευτη θέα στις θίνες και στον ποταμό.

Τέλος, θα προσεγγίσουμε την παραλία Καμπουρέ που βρίσκεται μεταξύ του Ρίο Πρεγκίσας και του Ατλαντικού Ωκεανού, όπου ουσιαστικά πρόκειται για μια συστάδα από θίνες ανάμεσα στη θάλασσα και το ποτάμι. Εδώ θα απολαύσουμε το γεύμα μας με φρέσκα θαλασσινά και θα χαλαρώσουμε ξαπλωμένοι στις αιώρες ή περπατώντας με γυμνά πόδια στην απέραντη αμμουδιά.

Επιστροφή στο Μπαρεϊρίνιας και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Μπαρεϊρίνιας – Δέλτα – Παρναΐμπα

Πρωινή αναχώρηση από Μπαρεϊρίνιας με όχημα 4x4 και προορισμό την πόλη Τουτόια. Η διαδρομή θα μας αφήσει άφωνους, αφού θα περάσουμε από εντυπωσιακές ερημικές παραλίες και πανέμορφους καλοσχηματισμένους αμμόλοφους.

Άφιξη και αμέσως επιβίβαση σε ταχύπλοο για να διασχίσουμε το Δέλτα του ποταμού. Θα περάσουμε από αρκετούς λαβύρινθους και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κυνήγι καβουριών! Θα δούμε επίσης ψαράδικα που χρησιμοποιούν οι ντόπιοι ψαράδες για τη δουλειά τους δίπλα στον ποταμό, θα περάσουμε από το νησάκι Σάο Μπερνάρντο όπου θα δούμε μια εκκλησία στη μέση του πουθενά και στο Μόρο ντο Μέιο θα βουτήξουμε στα δροσερά νερά του ποταμού Παρναΐμπα, από τον οποίο και έχει πάρει το όνομά της η πόλη.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και Διανυκτέρευση. 

 

6η ημέρα: Παρναΐμπα – Τζερικοακοάρα

Αφήνουμε πίσω μας την Παρναΐμπα και φεύγουμε για την πανέμορφη και εντυπωσιακή Τζερικοακοάρα, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος στα βορειοανατολικά της χώρας. Θα ξεκινήσουμε με μια πανοραμική ξενάγηση στο χωριό που φημίζεται για την πλούσια βλάστηση και τις εξωτικές του παραλίες τις οποίες και θα επισκεφτούμε μια προς μια. Στη διαδρομή θα περάσουμε από εντυπωσιακούς αμμόλοφους και θα θαυμάσουμε μοναδικές ερημικές αμμουδιές με υπέροχη θέα.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

 

7η ημέρα: Τζερικοακοάρα – Εθνικό Πάρκο

Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε την βόλτα μας στην περιοχή, με πρώτο μας προορισμό το δημοφιλές Sloth Tree ή Árvore da Preguiça, όπως ονομάζεται από τους ντόπιους. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερου σχήματος δέντρο, ένα από τα λιγοστά στις ερημικές αυτές παραλίες, το οποίο μοιάζει σαν να είναι ξαπλωμένο στην παραλία. Εδώ θα βγάλουμε καταπληκτικές φωτογραφίες! Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Εθνικό Πάρκο της Τζερικοακοάρα με τις εποχικές λίμνες που σχηματίζονται ανάμεσα σε  τεράστιους αμμόλοφους κατά την περίοδο των βροχών. Εκεί θα επισκεφτούμε και την Γαλάζια Λίμνη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε καθώς και την λιμνοθάλασσα Paradise όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας και θα κάνουμε μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά της.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Τζερικοακοάρα – Φορταλέζα

Σήμερα αφήνουμε πίσω μας και την Τζερικοακοάρα, και συνεχίζουμε το ταξίδι μας στην ανατολική πλευρά με προορισμό την Φορταλέζα, την 5η μεγαλύτερη αλλά πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη χώρα. Στη διαδρομή μας θα περάσουμε από υπέροχες παραλίες με πεντακάθαρα καταγάλανα νερά, αλλά και θίνες άμμου.

Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

 

9η ημέρα: Φορταλέζα – μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής

Πρωινό και γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε το σύγχρονο κομμάτι της πόλης, το άγαλμα του Ιρασέμα, την παραλία «του μέλλοντος», τον Καθεδρικό Ναό, το φρούριο, την κεντρική αγορά και τη μεταλλική γέφυρα.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθούμε οδικώς στο αεροδρόμιο της Φορταλέζα, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

 

11η ημέρα: 10η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Άφιξη στην πατρίδα γεμάτοι εμπειρίες και εικόνες, και κάνουμε ήδη τα σχέδιά μας για τον επόμενο προορισμό.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 990 €
Twin Room 2099 € 990 €
Triple Room 2099 € 990 €
Single Room 2889 € 990 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2319 € 990 €
Twin Room 2319 € 990 €
Triple Room 2319 € 990 €
Single Room 3109 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3339 € 990 €
Twin Room 3339 € 990 €
Triple Room 3339 € 990 €
Single Room 4129 € 990 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

   

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF 1833

02/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

18:55 

21:25

AF 454

02/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

23:20

06:05 (+1)

AF 415

10/05/2024

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΠΑΡΙΣΙ

19:35

09:10

AF 1832

11/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

13:50

18:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ιδανικές πτήσεις από Ευρώπη για Σάο Λουίς και αποχώρηση από Φορταλέζα για να έχουμε περισσότερο χρόνο στην εξερεύνηση και να μην κάνουμε κυκλικές διαδρομές
 • Ημιδιατροφή στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και πλήρης διατροφή στην κρουαζιέρα στον ποταμό Πρεγκίσας και στο Εθνικό Πάρκο Τζερικοακοάρα
 • Ξενοδοχεία 4*
 • Βόλτα με ειδικά οχήματα στους αμμόλοφους και τις εντυπωσιακές ερημικές παραλίες
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 •  Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €990

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Απολαύστε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα στη Βορειοανατολική Βραζιλία!

Ένα ταξίδι στην πιο αυθεντική Βραζιλία που μόνο το Versus Travel σας προσφέρει!

To ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • Ιδανικές πτήσεις από Ευρώπη για Σάο Λουίς και αποχώρηση από Φορταλέζα για να έχουμε περισσότερο χρόνο στην εξερεύνηση και να μην κάνουμε κυκλικές διαδρομές
 • Ημιδιατροφή στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και πλήρης διατροφή στην κρουαζιέρα στον ποταμό Πρεγκίσας και στο Εθνικό Πάρκο Τζερικοακοάρα
 • Ξενοδοχεία 4*
 • Βόλτα με ειδικά οχήματα στους αμμόλοφους και τις εντυπωσιακές ερημικές παραλίες
 • Γνωριμία με την σπάνια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής στα Εθνικά Πάρκα Λενκόις και Τζερικοακοάρα
 • Πεζοπορία στη Lagoa Bonita Circuit μια από τις ομορφότερες διαδρομές σε ολόκληρη τη Βραζιλία
 • Μπάνιο σε υπέροχες θάλασσες και εποχικές πολύχρωμες λίμνες με κρυστάλλινα νερά
 • Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση ξαπλωμένοι στις αιώρες μας
 • Μετακινήσεις με αεροπλάνα και πούλμαν
 • Αρχηγός με τεράστια εμπειρία στη χώρα
 • Μετακινήσεις και ξεναγήσεις σχεδιασμένες όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικό οδηγό-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Ιδανικές πτήσεις από Ευρώπη για Σάο Λουίς με Air France
 • Ημιδιατροφή στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και πλήρης διατροφή στην κρουαζιέρα στον ποταμό Πρεγκίσας και στο Εθνικό Πάρκο Τζερικοακοάρα
 • Βόλτα με ειδικά οχήματα στους αμμόλοφους και τις εντυπωσιακές ερημικές παραλίες

 


Αναχωρήσεις

02/05Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Νορντέστε, Βορειοανατολική Βραζιλία, Αμμόλοφοι, ο δρόμος των ονείρων και των συναισθημάτων | 02.05.2024 (Πάσχα)

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info