fb

Βραζιλία: Το Ρίο ντε Τζανέιρο στην καρδιά του καρναβαλιού, Ιγκουασού – Αργεντινή 5* με ολοήμερη εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)| 08.02.2024

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3590€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πολύ δημοφιλές ταξίδι του Versus Travel στη Νότια Αμερική, το οποίο εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. Άξονας του προγράμματος αυτού είναι να συνδυάσουμε τις δύο διασημότερες και πιο κοσμοπολίτικες μητροπόλεις της Λατινικής Αμερικής (Μπουένος Άιρες & Ρίο ντε Τζανέιρο) με τα θαύματα της φύσης (Καταρράκτες Ιγκουασού, Δέλτα του Τίγκρε) σε μία εξαιρετική τιμή αλλά με άριστες προδιαγραφές και τέλεια ροή. Χάρη στη μεγάλη εξειδίκευσή μας στην αμερικανική ήπειρο, γνωρίζουμε πως η Βραζιλία και η Αργεντινή, σε αντίθεση με τη γενική αντίληψη, δεν είναι τελικά και τόσο… οικονομικές χώρες. Και επειδή αρχή μας είναι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, οργανώσαμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με γεύματα, ειδικές ξεναγήσεις, θεάματα με επίκεντρο το περίφημο Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και εκδρομές στην αρχική τιμή – τοπικά όλα αυτά κοστίζουν ακριβά, όπως π.χ. η βραδιά τάνγκο στο Μπουένος Άιρες και η διπλή ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού.

Επιπλέον, όμως, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ ποιοτικές προδιαγραφές. Όλες οι διανυκτερεύσεις μας γίνονται σε ξενοδοχεία 5*, κεντρικότατα και στα σωστά σημεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Μπουένος Άιρες μένουμε δίπλα στον κοσμοπολίτικο πεζόδρομο Φλορίδα και στο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς πάνω στην Κοπακαμπάνα! Το ίδιο ισχύει και για τους Καταρράκτες Ιγκουασού, το ξενοδοχείο μας είναι το καλύτερο 5* στην περιοχή.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας ξεκινά από την ολλανδική πρωτεύουσα, Άμστερνταμ, την οποία θα απολαύσουμε για ένα βράδυ πριν αναχωρήσουμε για το ταξίδι μας στην Βραζιλία. Συνεχίζουμε για το Ρίο Ντε Τζανέιρο, η πόλη που έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό! Παρακολουθούμε τη φαντασμαγορική παρέλαση με όλες τις σχολές στο Σαμποδρόμιο και απολαμβάνουμε την πόλη με εκτενείς ξεναγήσεις! Κατόπιν συνεχίζουμε για τους διάσημους Καταρράκτες του Ιγκουασού, φυσικό σύνορο Αργεντινής-Βραζιλίας. Μένουμε στην περιοχή και περιηγούμαστε στους καταρράκτες και από τις δύο πλευρές, πριν προχωρήσουμε για το «λιμάνι των καλών ανέμων», το Μπουένος Άιρες, εδώ που γεννήθηκε το τάνγκο, εδώ από όπου ξεκινά η ίδια η Αργεντινή. Απολαμβάνουμε την πόλη με εκτεταμένες ξεναγήσεις, φτάνοντας μέχρι το Δέλτα του Τίγκρε και την αποικιακή πόλη της Κολόνια, στη γειτονική Ουρουγουάη.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα ταξίδι που κινείται σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους και… καρναβαλικούς ρυθμούς! Ιδιαίτεροι, πασίγνωστοι μουσικοί ήχοι συντροφεύουν τις εικόνες από τις μητροπόλεις της Νοτίου Αμερικής, όπου μετανάστες από όλο τον κόσμο ένωσαν τις μοίρες τους με τους ντόπιους, πάντρεψαν τις συνήθειές τους και δημιούργησαν νέους αυθεντικούς πολιτισμούς. Μια γωνιά του κόσμου με ιδιαίτερο χρώμα, φιλόξενους κατοίκους, σε μια φύση απαράμιλλης ομορφιάς.

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στη Βραζιλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Απαιτεί άριστη γνώση του προορισμού αλλά και αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την Λατινική Αμερική δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όπως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: «Βραζιλία-Αργεντινή μόνο με το Versus»;

Εξειδικευμένοι αρχηγοί

Μετά από εκατοντάδες αναχωρήσεις στον προορισμό, έχουμε σχηματίσει μια ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων αρχηγών σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι. Αρχηγών που θα μας μυήσουν στα μυστικά του προορισμού και γνωρίζουν άριστα τις ιδιαιτερότητες του.  

Κατανομή των διανυκτερεύσεων

Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, έχει διαμορφώσει ένα ταξίδι συλλογή εμπειριών. Με σωστό αριθμό διανυκτερεύσεων στον κάθε σταθμό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς να τρέχουμε.

Οι πτήσεις μας

Τα ταξίδια του Versus Travel δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Προαγοράζουμε τις πτήσεις των ταξιδιών μας και τις  ανακοινώνουμε όπως θα δείτε και εδώ, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική της αγοράς. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, αποφεύγοντας έτσι απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Οι εμπειρίες δεν σταματούν ποτέ σε ένα ταξίδι Versus:

 • Πλούσια 12ήμερη διάρκεια  
 • Ξενοδοχεία 5*, στο Ρίο το Hilton Copacabana
 • Ημιδιατροφή καθημερινά, πολλά από τα γεύματα με απεριόριστη κατανάλωση αργεντίνικων και βραζιλιάνικων κρεάτων
 • Σόου με τάνγκο και δείπνο

Και πολλά άλλα! Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

 

Εξαιρετικό 12ήμερο πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, με πολύ προσεγμένες, επώνυμες επιλογές στη διαμονή μας και με σημείο αναφοράς τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) για να τους απολαύσουμε πληρέστερα!

Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα  

Δείτε τις διαφορές!

Βραζιλία-Ιγκουασού-Αργεντινή με το Καρναβάλι στο Ρίο και τη μεγάλη παρέλαση με όλες τις σχολές Στο πρόγραμμα αυτό παρακολουθούμε στο Σαμποδρόμιο τη μεγάλη, κεντρική παρέλαση με όλες τις σχολές, που λαμβάνει χώρα στις 11 και 12 Φεβρουαρίου. Μπορεί η διαμονή στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού να κοστίζει αλλά είναι εκεί όπου θα ζήσετε την εξωπραγματική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο! 

Στο Versus, πιστοί στα προγράμματα χωρίς περικοπές, προσφέρουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο τις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού, όταν θα παρελάσουν όλες οι σχολές μέσα σε μια απόλυτα φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, και όχι μια εβδομάδα μετά το καρναβάλι, την ημέρα παρέλασης μόνο μιας σχολής, αυτής των νικητών, για μείωση κόστους.

Αναλυτικά:

 • ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΔΡΟΜΙΟ, για την παρακολούθηση της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του καρναβαλιού στο Ρίο ντερ Τζανέιρο, με όλες τις σχολές!
 • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κοπακαμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas ή Double Tree by Hilton 5*, τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
 • Μια (1) διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
 • Το πρόγραμμα είναι 12ήμερο με 10 διανυκτερεύσεις. Τέσσερις (4) από αυτές είναι στο πανάκριβο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς τις ημέρες του Καρναβαλιού, για να δούμε από κοντά την κεντρική Παρέλαση!
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
 • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες)
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες.
 • Εκτενής ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες αλλά και περιπατητική ξενάγηση με τον αρχηγό μας για να δούμε κρυμμένες ομορφιές κα μυστικά που έχουμε ανακαλύψει στα ταξίδια μας πάνω από δύο δεκαετίες τώρα στην πρωτεύουσας της Αργεντινής
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το περιλαμβανόμενο κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, είναι περίπου 100 $).
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας - από τους πιο έμπειρους στην περιοχή - και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στην ολλανδική πρωτεύουσα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικι­σμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυ­λωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέ­δαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Η ονομασία του Ρίο ντε Τζανέιρο, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρ­χεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκου­αναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορ­μήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου.

Ά­φιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

 

 

3η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ξενάγηση, Κορκοβάντο

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογή­σετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο ό­μορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά τον κα­θεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηρι­στικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

4η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ζαχαρόψωμο & Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ’ όπου θα θαυ­μάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα απολαύ­σουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παρα­λίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτο­γραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να βουτήξουμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης.

Αφού ξεκουραστούμε και μαζέψουμε δυνάμεις για το συναρπαστικό υπόλοιπο της ημέρας, θα μεταφερθούμε το απόγευμα στο Σαμποδρόμιο για να απολαύ­σουμε το θέαμα της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του βραζιλιάνικου καρναβαλιού, με όλες τις σχολές! Ένα φαντασμαγορικό θέαμα που αξίζει να παρακο­λουθήσουμε από κοντά και να το απολαύσουμε!

Στα τέλη του 19ου αιώνα, το παλιό πορτογαλικό εντρούδο αντικαταστάθηκε από ένα καρναβάλι για την ελίτ. Ενώ οι πλούσιοι διασκέδαζαν στα νυχτερινά κέντρα, οι πιο αδικημένες τάξεις οργάνωναν τις δικές τους παρελάσεις: τις ανεπίσημες ράντσος και μπλό­κος καρναβαλέσκος, προγόνους των σχολών της σάμπα, οι οποίες ιδρύθηκαν στο Ρίο τη δεκαετία του 1930 και από τότε αυξάνονται και γίνονται όλο και πλουσιότερες σε διακοσμητικά στοιχεία.

Η ετήσια παρέλασή τους, που επισημοποιήθηκε το 1935, επεκτάθηκε τόσο πολύ που το 1984 έγινε επιτα­κτική η ανάγκη κατασκευής ενός ειδικού χώρου, του Σαμπόντρομου (Σαμποδρόμιο). Η προετοιμασία του Καρναβαλιού διαρκεί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και απασχολεί τις φαβέλες, δηλαδή τις φτωχές συνοι­κίες: την επιλογή του ενδέρο διαδέχονται οι διαγωνι­σμοί της σάμπα-ενδέρο και η ετοιμασία των κοστου­μιών και των αρμάτων. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: ημέρα ελεύθερη

Μετά το ξεφάντωμα της προηγούμενης νύχτας, η σημερινή ημέρα θα κυλήσει ξεκούραστα, με χαλαρές βόλτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μπάνιο και ηλιοθεραπεία στις περίφημες παραλίες της πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

Περπατήστε με τον αρχηγό του Versus σε αυτή την άκρως αντιφατική πόλη, όπου η χλιδή συνυπάρχει με την απόλυτη φτώχεια. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συ­νυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρα­τικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκου­πόλεις των φτωχών (φαβέλες). Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: πτήση

Σήμερα θα αφήσουμε πίσω μας το Ρίο ντε Τζανέιρο και θα μεταφερθούμε αεροπορικώς στους Καταρ­ράκτες του Ιγκουασού όπου θα δούμε ένα μεγαλειώδες θαύμα της φύσης, μία ομάδα από καταρράκτες που δημιουργούνται από τον ομώνυμο ποταμό ακριβώς στα σύνορα μεταξύ Αργεντινής, Βραζιλίας και Παρα­γουάης.

Σύμφωνα με τον μύθο, ένας θεός σκόπευε να νυμ­φευθεί μία όμορφη ντόπια που ονομαζόταν Ναϊπί, η οποία όμως το έσκασε με τον θνητό αγαπημένο της Ταρομπά, με ένα κανό στον Ιγκουασού. Ο θεός τότε εκνευρίστηκε και δημιούργησε τους καταρράκτες που χωρίζουν τον ποταμό, καταδικάζοντας έτσι τους δύο εραστές σε μία αιώνια πτώση.

Ο πρώτος Ευρωπαίος που αντίκρισε τους καταρρά­κτες ήταν ο Ισπανός κονκισταδόρ Άλβαρο Νούνιεθ Καμπέθα δε Βάκα το 1541. Προς τιμήν του ένας από τους καταρράκτες στην πλευρά της Αργεντινής έχει λάβει την ονομασία του. Οι καταρράκτες Ιγκουασού περιλαμβάνονται στο αργεντίνικο Εθνικό Πάρκο Κα­ταρρακτών Ιγκουασού και στο βραζιλιάνικο Εθνικό Πάρκο Ιγκουασού. Αμφότερα τα πάρκα έχουν χαρα­κτηριστεί φυσικά μνημεία της UNESCO. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Ιγκουασού. Το Versus Travel περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βρα-ζιλίας.
Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Βραζιλίας. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των καταρρακτών του Ιγκουασού και θα γεμίσουμε μαγευτικές εικόνες που δύσκολα ξεχνιούνται.
Στην περιοχή ένθεν κακείθεν του ποταμού, σχηματί-ζονται 275 καταρράκτες (με τα 2/3 των καταρρακτών να βρίσκονται στην πλευρά της Αργεντινής) με το συνολικό μήκος τους να φτάνει τα 2,7 χιλιόμετρα. Οι ψηλότεροι φτάνουν σε ύψος τα 82 μέτρα, αλλά η πλειονότητα φτάνει κατά μέσο όρο τα 64 μέτρα. Ο πιο εντυπωσιακός από τους καταρράκτες ονομάζε-ται Λαιμός του Διαβόλου και βρίσκεται στην πλευρά της Αργεντινής: έχει ύψος 82 μέτρα, μήκος 700 μέτρα και πλάτος 150 μέτρα. Ο συγκεκριμένος καταρράκτης είναι και σύνορο μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας. Τα νερά των καταρρακτών οδηγούνται σε ένα κανάλι που τροφοδοτεί τον ποταμό Παρανά. Η έκταση που καλύπτουν οι καταρράκτες όταν ο ποταμός Ιγκουασού πλημμυρίζει είναι περίπου 400 στρέμματα. Συγκριτικά, οι καταρράκτες Βικτόρια στην Αφρική καλύπτουν 550 στρέμματα, ωστόσο στο Ιγκουασού προσφέρουν καλύτερη θέα στον επισκέπτη λόγω της μορφολογίας της περιοχής.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ πτήση

Παραμένουμε στο Ιγκουασού και σειρά έχει η πλευρά της Αργεντινής. Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το «μεγάλο νερό» των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του λαρυγγιού του διαβόλου και της Ναϊπου. Το μεγαλείο της φύσης μας αφήνει χωρίς λόγια.

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ιγκουασού και μετα­βαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πετάξουμε για μία από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου: το Μπουένος Άιρες.

Χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα, είναι μια περίπλοκη και τεράστια πόλη, γνωστή για την αρχιτεκτονική, τη νυχτερινή ζωή, τους όμορφους κήπους, τους μεγάλους δρόμους και τα πολιτιστικά δρώμενα. Είναι επίσης μία πλούσια πόλη, με μεγάλη μεσαία τάξη και μεγάλο αριθμό πληθυ­σμού με ανώτερη εκπαίδευση. Οι περισσότεροι «πορτένιος», όπως ονομάζονται οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, κατάγονταν εξ αρχής από την Ευ­ρώπη, με πιο συχνή προέλευση την Ισπανία και την Ιταλία. Επίσης στο Μπουένος Άιρες ζουν πολλοί Γερ­μανοί, Πορτογάλοι, Πολωνοί, Ιρλανδοί, Γάλλοι, Κρο­άτες και Βρετανοί. Υπάρχει και μια μειονότητα μιγά­δων από την εποχή της ισπανικής αποικιοκρατίας. Μετά τα μέσα του 20ού αιώνα ο πληθυσμός αυξή­θηκε, κυρίως λόγω μεταναστευτικής εισροής από τη Βολιβία, το Περού και την Παραγουάη.

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύ­ουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. 

Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοι­νοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon.

Ακολου­θούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζω­γραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημο­φιλή προορισμό για τους "πορτένιος".

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χα­λάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλ­λιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετι­κούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπο­λης.

Αφού απολαύσουμε την βόλτα μας θα ε­πιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε νωρίς για ημερήσια εκδρομή στη γειτονική Κολόνια της Ουρουγουάης: Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, κα­θώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευ­θυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική α­ποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιο­δυτικής Ουρουγουάης.

Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδική­θηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άι­ρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστι­κής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτε­κτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστο­ρία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακό­στρωτα δρομάκια της.

Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ημέρα ελεύθερη – (προαιρετική εκδρομή σε ράντσο γαιοκτημόνων Γκάουτσος) – δείπνο με παράσταση tango

Σήμερα με  τον αρχηγό μας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περ­πατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η αργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπα­τώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γρα­φικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφι­κές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουέ­νος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες.

Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής σε ράντσο γαιοκτημόνων της χώρας. Όποιος επιθυμεί να ζήσει μία κάπως πιο… τουριστική εμπειρία στην Αργεντινή και να δει από κοντά τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος - κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένους σαν καουμπόηδες με σομπρέρο - μπορεί να επισκεφτεί μία αργεντίνικη φάρμα (ράντσο).

Το βράδυ θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση στο Μπουένος Άιρες.

 

 

12η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες βόλτες και αγορές σας στο Μπουένος Άι­ρες πριν την μεταφορά στο αερο­δρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

13η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.


Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1576

08/02/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

20:00

KL 705

09/02/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ  

10:40

18:40

KL 702

19/02/2024

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ –  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:25

09:40 +1

KL 1575

20/02/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:25

16:35

Με μια διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ στην αρχή του προγράμματος.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ολοήμερη εκδρομή στην αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο στην Ουρουγουάη, που είναι ολόκληρη ένα μνημείο της UNESCO!
 • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, 5* στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
 • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
 •  Εκδρομή στη γραφική Κολόνια
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων 990€.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1000€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτεσχετικά από τοτμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. 
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθηνα. 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα ταξίδι που κινείται σε γνήσιους λατινοαμερικάνικους και… καρναβαλικούς ρυθμούς! Ιδιαίτεροι, πασίγνωστοι μουσικοί ήχοι συντροφεύουν τις εικόνες από τις μητροπόλεις της Νοτίου Αμερικής, όπου μετανάστες από όλο τον κόσμο ένωσαν τις μοίρες τους με τους ντόπιους, πάντρεψαν τις συνήθειές τους και δημιούργησαν νέους αυθεντικούς πολιτισμούς. Μια γωνιά του κόσμου με ιδιαίτερο χρώμα, φιλόξενους κατοίκους, σε μια φύση απαράμιλλης ομορφιάς.

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στη Βραζιλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Απαιτεί άριστη γνώση του προορισμού αλλά και αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την Λατινική Αμερική δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όπως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: «Βραζιλία-Αργεντινή μόνο με το Versus»;

Εξειδικευμένοι αρχηγοί

Μετά από εκατοντάδες αναχωρήσεις στον προορισμό, έχουμε σχηματίσει μια ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων αρχηγών σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι. Αρχηγών που θα μας μυήσουν στα μυστικά του προορισμού και γνωρίζουν άριστα τις ιδιαιτερότητες του.  

Κατανομή των διανυκτερεύσεων

Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, έχει διαμορφώσει ένα ταξίδι συλλογή εμπειριών. Με σωστό αριθμό διανυκτερεύσεων στον κάθε σταθμό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς να τρέχουμε.

Οι πτήσεις μας

Τα ταξίδια του Versus Travel δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Προαγοράζουμε τις πτήσεις των ταξιδιών μας και τις  ανακοινώνουμε όπως θα δείτε και εδώ, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική της αγοράς. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, αποφεύγοντας έτσι απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Οι εμπειρίες δεν σταματούν ποτέ σε ένα ταξίδι Versus:

 • Πλούσια 12ήμερη διάρκεια  
 • Ξενοδοχεία 5*, στο Ρίο το Hilton Copacabana
 • Ημιδιατροφή καθημερινά, πολλά από τα γεύματα με απεριόριστη κατανάλωση αργεντίνικων και βραζιλιάνικων κρεάτων
 • Σόου με τάνγκο και δείπνο

Και πολλά άλλα! Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

 

Εξαιρετικό 12ήμερο πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, με πολύ προσεγμένες, επώνυμες επιλογές στη διαμονή μας και με σημείο αναφοράς τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) για να τους απολαύσουμε πληρέστερα!

Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα  

Δείτε τις διαφορές!

Βραζιλία-Ιγκουασού-Αργεντινή με το Καρναβάλι στο Ρίο και τη μεγάλη παρέλαση με όλες τις σχολές Στο πρόγραμμα αυτό παρακολουθούμε στο Σαμποδρόμιο τη μεγάλη, κεντρική παρέλαση με όλες τις σχολές, που λαμβάνει χώρα στις 11 και 12 Φεβρουαρίου. Μπορεί η διαμονή στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού να κοστίζει αλλά είναι εκεί όπου θα ζήσετε την εξωπραγματική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο! 

Στο Versus, πιστοί στα προγράμματα χωρίς περικοπές, προσφέρουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο τις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού, όταν θα παρελάσουν όλες οι σχολές μέσα σε μια απόλυτα φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, και όχι μια εβδομάδα μετά το καρναβάλι, την ημέρα παρέλασης μόνο μιας σχολής, αυτής των νικητών, για μείωση κόστους.

Αναλυτικά:

 • ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΔΡΟΜΙΟ, για την παρακολούθηση της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του καρναβαλιού στο Ρίο ντερ Τζανέιρο, με όλες τις σχολές!
 • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κοπακαμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas ή Double Tree by Hilton 5*, τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
 • Μια (1) διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
 • Το πρόγραμμα είναι 12ήμερο με 10 διανυκτερεύσεις. Τέσσερις (4) από αυτές είναι στο πανάκριβο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς τις ημέρες του Καρναβαλιού, για να δούμε από κοντά την κεντρική Παρέλαση!
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
 • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες)
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες.
 • Εκτενής ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες αλλά και περιπατητική ξενάγηση με τον αρχηγό μας για να δούμε κρυμμένες ομορφιές κα μυστικά που έχουμε ανακαλύψει στα ταξίδια μας πάνω από δύο δεκαετίες τώρα στην πρωτεύουσας της Αργεντινής
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το περιλαμβανόμενο κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, είναι περίπου 100 $).
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας - από τους πιο έμπειρους στην περιοχή - και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

 • Περιπλανηθείτε στις ατμοσφαιρικές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και δείτε τα διάσημα αξιοθέατα της πόλης.
 • Διασκεδάστε στο καρναβάλι του Ρίο, το πιο διάσημο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, παρακολουθώντας την κεντρική παρέλαση στο Σαμποδρόμιο με όλες τις σχολές (περιλαμβάνονται τα εισιτήρια).
 • Δειπνήστε υπό τους ήχους του αργεντίνικου τάνγκο. Βιρτουόζοι θα σας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού, εκεί, στην πόλη και στις γειτονιές όπου γεννήθηκε.
 • Χαλαρώστε στο αγαπημένο θέρετρο των πορτένιος, το μαγευτικό Δέλτα του Τίγκρε, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες.
 • Θαυμάστε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας.
 • Ανεβείτε με τρενάκι στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο, και θαυμάστε πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει.
 • Απολαύστε την εκπληκτική θέα του Ρίο ντε Τζανέιρο από τον θρυλικό λόφο Πάο ντε Ασούκαρ (=Κώνος ζάχαρης), όπου θα πάμε με τελεφερίκ.
 • Κολυμπήστε, χαλαρώστε και νιώστε την ανεμελιά των καριόκας στις διάσημες παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο: Κοπακαμπάνα, Ιπανέμα, Φλαμένγκο ή Λεμπλόν.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΔΡΟΜΙΟ
 • Ξενοδοχεία 5*, στο Ρίο το Hilton Copacabana
 • Ημιδιατροφή καθημερινά

Περίοδοι

 • Ιανουάριος - Μάρτιος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info