fb

Βραζιλία – Αργεντινή – Ιγκουασού 5* με ολοήμερη εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη) | Οκτώβριος - Νοέμβριος 2023

Διάρκεια: 12-15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πολύ δημοφιλές ταξίδι του Versus Travel στη Νότια Αμερική, το οποίο εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. Άξονας του προγράμματος αυτού είναι να συνδυάσουμε τις δύο διασημότερες και πιο κοσμοπολίτικες μητροπόλεις της Λατινικής Αμερικής (Μπουένος Άιρες & Ρίο ντε Τζανέιρο) με τα θαύματα της φύσης (Καταρράκτες Ιγκουασού, Δέλτα του Τίγκρε) σε μία εξαιρετική τιμή αλλά με άριστες προδιαγραφές και τέλεια ροή. Χάρη στη μεγάλη εξειδίκευσή μας στην αμερικανική ήπειρο (κι από κει σε όλο τον πλανήτη), γνωρίζουμε πως η Βραζιλία και η Αργεντινή, σε αντίθεση με τη γενική αντίληψη, δεν είναι τελικά και τόσο… οικονομικές χώρες. Και επειδή αρχή μας είναι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, οργανώσαμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με γεύματα, ειδικές ξεναγήσεις, θεάματα και εκδρομές στην αρχική τιμή – τοπικά όλα αυτά κοστίζουν ακριβά, όπως π.χ. η βραδιά τάνγκο στο Μπουένος Άιρες και η διπλή ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού.

Επιπλέον όμως, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ ποιοτικές προδιαγραφές. Όλες οι διανυκτερεύσεις μας γίνονται σε ξενοδοχεία 5*, κεντρικότατα και στα σωστά σημεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Μπουένος Άιρες μένουμε δίπλα στον κοσμοπολίτικο πεζόδρομο Φλορίδα και στο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς πάνω στην Κοπακαμπάνα! Το ίδιο ισχύει και για τους Καταρράκτες Ιγκουασού, το ξενοδοχείο μας είναι το καλύτερο 5* στην περιοχή.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας ξεκινά από την πιο αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη πόλη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, που έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό! Κατόπιν συνεχίζουμε για τους διάσημους Καταρράκτες του Ιγκουασού, φυσικό σύνορο Αργεντινής-Βραζιλίας. Μένουμε στην περιοχή και περιηγούμαστε στους καταρράκτες και από τις δύο πλευρές, πριν προχωρήσουμε για το «λιμάνι των καλών ανέμων», το Μπουένος Άιρες, εδώ που γεννήθηκε το τάνγκο, εδώ από όπου ξεκινά η ίδια η Αργεντινή. Απολαμβάνουμε την πόλη με εκτεταμένες ξεναγήσεις, φτάνοντας μέχρι το Δέλτα του Τίγκρε.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στη Βραζιλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Απαιτεί άριστη γνώση του προορισμού αλλά και αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την Λατινική Αμερική δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όπως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: “Βραζιλία Αργεντινή μόνο με το Versus”;

 

Εξειδικευμένοι αρχηγοί

Μετά από εκατοντάδες αναχωρήσεις στον προορισμό, έχουμε σχηματίσει μια ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων αρχηγών σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι. Αρχηγών που θα μας μυήσουν στα μυστικά του προορισμού και γνωρίζουν άριστα τις ιδιαιτερότητες του.  

 

Κατανομή των διανυκτερεύσεων

Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, έχει διαμορφώσει ένα ταξίδι συλλογή εμπειριών. Με σωστό αριθμό διανυκτερεύσεων στον κάθε σταθμό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς να τρέχουμε.

 

Οι πτήσεις μας

Τα ταξίδια του Versus Travel δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Προαγοράζουμε τις πτήσεις των ταξιδιών μας και τις ανακοινώνουμε όπως θα δείτε και εδώ, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική της αγοράς. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, αποφεύγοντας έτσι απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το πρόγραμμα λόγω  αυθημερόν άφιξης έχει μία επιπλέον διανυκτέρευση σε σχέση με τα άλλα 12ήμερα προγράμματα της αγοράς

 

 Οι εμπειρίες δεν σταματούν ποτέ σε ένα ταξίδι Versus:

 • Πλούσια διάρκεια
 • Πολύ καλές πτήσεις, με άφιξη αυθημερόν στο Ρίο ντε Τζανέιρο
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο πολύ ακριβό Ρίο ντε Τζανέιρο
 • Ξενοδοχεία 5*, στο Ρίο το Hilton Copacabana
 • Ημιδιατροφή καθημερινά, πολλά από τα γεύματα με απεριόριστη κατανάλωση αργεντίνικων και βραζιλιάνικων κρεάτων
 • Σόου με Τάνγκο και δείπνο
 • Ολοήμερη εκδρομή στην αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο στην Ουρουγουάη, που είναι μνημείο της UNESCO

 

Και πολλά άλλα! Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

 

Εξαιρετικό 12ήμερο πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, με πολύ προσεγμένες, επώνυμες επιλογές στη διαμονή μας και με σημείο αναφοράς τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) για να τους απολαύσουμε πληρέστερα!

 

Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα. Δείτε τις διαφορές!

Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν
και μη συμβιβάζεστε σε γενικούς χαρακτηρισμούς «4* - 5*».
Στο
Versus όλα τα ξενοδοχεία είναι επώνυμα 5* στη σωστή θέση.

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Ολοήμερη εκδρομή στην αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο στην Ουρουγουάη, που είναι ολόκληρη ένα μνημείο της UNESCO!
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Πολύ καλές πτήσεις, με άφιξη αυθημερόν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και όχι διανυκτέρευση στο αεροσκάφος
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο πολύ ακριβό Ρίο ντε Τζανέιρο και όχι τρεις (3).
 • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κοπακαμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas ή το DoubleTree by Hilton 5*, τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
 • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
 • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες).
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, που περιλαμβάνεται στην τιμή, είναι περίπου 100 $).
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

«Το Μπουένος Άιρες πρέπει να γράφεται με θαυμαστικό και κεφαλαία: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ! Μόνο έτσι μπορεί να εκφραστεί η πληθωρική, συναρπαστική και πανέμορφη αύρα του»,
National Geographic

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Ρίο ντε Τζανέιρο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Άφιξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (ξενάγηση, Κορκοβάντο)

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ζαχαρόψωμο)

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ΄ όπου θα θαυμάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο: ελεύθερη ημέρα

Ελεύθερη ημέρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για να απολαύσουμε την πόλη, και ειδικότερα το ιστορικό της κέντρο, με τους δικούς μας ρυθμούς, συνοδεία του αρχηγού μας. Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι μια πόλη άκρως συναρπαστική και αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – Καταρράκτες Ιγκουασού (πτήση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο και πτήση για το Ιγκουασού, που βρίσκεται στα σύνορα Βραζιλίας-Αργεντινής-Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Εδώ θα αφιερώσουμε δύο ημέρες για να επισκεφθούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας)

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Ιγκουασού. Όταν δει κανείς τους χείμαρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Το Versus Travel περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Βραζιλίας. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού και θα γεμίσουμε μαγευτικές εικόνες που δύσκολα ξεχνιούνται. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής) – Μπουένος Άιρες

Παραμένουμε στο Ιγκουασού και σειρά έχει η πλευρά της Αργεντινής. Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το "μεγάλο νερό" των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του "λαρυγγιού του διαβόλου" και της Ναϊπού. Το μεγαλείο της φύσης μάς αφήνει χωρίς λόγια.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπουένος Άιρες, που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Κατά την άφιξή μας στο Μπουένος Άιρες θα ξεκινήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, μαζί με τον αρχηγό μας. Θα περπατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η αργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες.

Το Μπουένος Άιρες είναι από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο του κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το Τάνγκο. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Μπουένος Άιρες (ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε)

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους "πορτένιος", όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Μπουένος Άιρες – ολοήμερη εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)

Πρωινό και αναχώρηση για μία αξέχαστη εκδρομή στην Κολόνια ντελ Σακραμέντο, τη γραφική αποικιακή πόλη της Νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, καθώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευθυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η Κολόνια.

Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και θα γνωρίσουμε την ιστορία της. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της, θα δούμε τα παλιά τείχη, το κάστρο, το λιμάνι, το Ισπανικό και το Πορτογαλικό Μουσείο, καθώς και τα συμπαθέστατα μαγαζάκια και τα όμορφα εστιατόρια. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλης και θα συνεχίσουμε προς την παραλιακή λεωφόρο που ενώνει την Παλιά Πόλη με την περιοχή “Real de San Carlos”. Εδώ θα δούμε την αρένα ταυρομαχιών “Plaza de Toros” και τον Ιππόδρομο, πριν κατευθυνθούμε στο λιμάνι της Κολόνια για να πάρουμε το φέρυ πίσω προς το Μπουένος Άιρες.

 

10η ημέρα: Μπουένος Άιρες: ημέρα ελεύθερη (προαιρετική εκδρομή σε ράντσο γαιοκτημόνων Γκάουτσος) – δείπνο με παράσταση tango

Ελεύθερη ημέρα κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις βόλτες σας στην όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής σε ράντσο γαιοκτημόνων της Αργεντινής. Όποιος επιθυμεί να ζήσει μία κάπως πιο… τουριστική εμπειρία στην Αργεντινή και να δει από κοντά τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος - κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένους σαν καουμπόηδες με σομπρέρο - μπορεί να επισκεφτεί μία αργεντίνικη φάρμα (ράντσο).

Το βράδυ θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση στο Μπουένος Άιρες.

 

11η ημέρα: Μπουένος Άιρες – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και check out (στις 11:00). Ελεύθερος χρόνος στην πόλη πριν μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

12η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

07/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

05:35

08:10

KL 705

07/10/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

13:05

20:00

KL 702

17/10/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

14:35

08:40 +1

KL 1575

18/10/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:20

16:35

12ήμερο πρόγραμμα, με αυθημερόν άφιξη στο Ρίο. Το πρόγραμμα είναι όπως το αναγραφόμενο. Προσοχή το πρόγραμμα έχει μια παραπάνω διανυκτέρευση από άλλα 12 ήμερα προγράμματα λόγω πτήσεων. Περιλαμβάνει δηλαδή 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

19/10/2023

ΑΘΗΝΑ –  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

05:35

08:10

KL 705

19/10/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

12:50

19:45

KL 702

31/10/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:35

09:45 +1

KL 1575

01/11/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:25

16:35

14ήμερο πρόγραμμα, 12 διανυκτερεύσεις με αυθημερόν άφιξη στο Ρίο και όχι διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Οπότε το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο. Περιλαμβάνει επίσης δυο παραπάνω διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες στο Regal Pacific 5* με ημιδιατροφή δηλαδή 6 συνολικά διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες. Προσοχή το πρόγραμμα έχει 3 παραπάνω διανυκτερεύσεις από άλλα 12 ήμερα της αγοράς λόγω πτήσεων.

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AF 1033

25/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

06:10

08:50

Operated by DAT (Danish Air Transport) preferred partner of Air France

AF 442

25/10/2023

ΠΑΡΙΣΙ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ 

13:15

19:35

KL 702

07/11/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:25

09:40+1

KL 1575

08/11/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:25

16:35

15ήμερο πρόγραμμα, 13 διανυκτερεύσεις με αυθημερόν άφιξη στο Ρίο. Το πρόγραμμα έχει μια παραπάνω διανυκτέρευση στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ένα επιπλέον βραδινό γεύμα, δηλαδή 5 συνολικά διανυκτερεύσεις στο Ρίο. Περιλαμβάνει επίσης δυο παραπάνω διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες στο Regal Pacific 5* με ημιδιατροφή, άρα 6 συνολικά διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες. Προσοχή το πρόγραμμα έχει 4 παραπάνω διανυκτερεύσεις από άλλα 12ήμερα προγράμματα της αγοράς λόγω πτήσεων.

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

01/11/2023

ΑΘΗΝΑ –  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 705

01/11/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

10:40

18:40

KL 702

12/11/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:25

09:40+1

KL 1575

13/11/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:25

16:35

13ήμερο πρόγραμμα, 11 διανυκτερεύσεις με αυθημερόν άφιξη στο Ρίο. Το πρόγραμμα έχει 4 συνολικά διανυκτερεύσεις στο Ρίο και μια παραπάνω διανυκτέρευση στο Μπουένος Άιρες στο Regal Pacific 5* με ημιδιατροφή, άρα έχει 5 συνολικά διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες. Προσοχή το πρόγραμμα έχει 3 παραπάνω διανυκτερεύσεις από άλλα 12 ήμερα προγράμματα της αγοράς λόγω πτήσεων.

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

12/11/2023

ΑΘΗΝΑ –  ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:35

KL 705

12/11/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

10:40

18:40

KL 702

22/11/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:25

09:40

KL 1575

23/11/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

12:25

16:35

12ήμερο πρόγραμμα με αυθημερόν άφιξη στο Ρίο. Το πρόγραμμα είναι όπως το αναγραφόμενο. Προσοχή το πρόγραμμα έχει μια παραπάνω διανυκτέρευση από άλλα 12 ήμερα προγράμματα λόγω πτήσεων. Περιλαμβάνει δηλαδή 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1283

26/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

17:10

19:20

LH 500

26/11/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ 

22:15

06:40 +1

LX 093

06/12/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΖΥΡΙΧΗ

14:40

10:30+1

LX 1838

07/12/2023

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

13:10

16:50

12ήμερο πρόγραμμα, 9 διανυκτερεύσεις με άφιξη στο Ρίο την επόμενη ημέρα (2η ημέρα). Το πρόγραμμα έχει 3 συνολικά διανυκτερεύσεις στο Ρίο, 2 διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού και 4 συνολικά διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
 • Η διανομή  στο Παρίσι, όταν απαιτείται, είναι με πρωινό.
 • Εκδρομή και ξενάγηση στην Κολόνια ντελ Σακραμέντο στην Ουρουγουάη
 • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990€ 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 600€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτεσχετικά από τοτμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. 

Απαιτούνται 1 ή 2  διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα, ( αναλόγως την αναχώρηση).

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στη Βραζιλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Απαιτεί άριστη γνώση του προορισμού αλλά και αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την Λατινική Αμερική δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όπως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: “Βραζιλία Αργεντινή μόνο με το Versus”;

 

Εξειδικευμένοι αρχηγοί

Μετά από εκατοντάδες αναχωρήσεις στον προορισμό, έχουμε σχηματίσει μια ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων αρχηγών σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι. Αρχηγών που θα μας μυήσουν στα μυστικά του προορισμού και γνωρίζουν άριστα τις ιδιαιτερότητες του.  

 

Κατανομή των διανυκτερεύσεων

Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, έχει διαμορφώσει ένα ταξίδι συλλογή εμπειριών. Με σωστό αριθμό διανυκτερεύσεων στον κάθε σταθμό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς να τρέχουμε.

 

Οι πτήσεις μας

Τα ταξίδια του Versus Travel δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Προαγοράζουμε τις πτήσεις των ταξιδιών μας και τις ανακοινώνουμε όπως θα δείτε και εδώ, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική της αγοράς. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, αποφεύγοντας έτσι απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το πρόγραμμα λόγω  αυθημερόν άφιξης έχει μία επιπλέον διανυκτέρευση σε σχέση με τα άλλα 12ήμερα προγράμματα της αγοράς

 

 Οι εμπειρίες δεν σταματούν ποτέ σε ένα ταξίδι Versus:

 • Πλούσια διάρκεια
 • Πολύ καλές πτήσεις, με άφιξη αυθημερόν στο Ρίο ντε Τζανέιρο
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο πολύ ακριβό Ρίο ντε Τζανέιρο
 • Ξενοδοχεία 5*, στο Ρίο το Hilton Copacabana
 • Ημιδιατροφή καθημερινά, πολλά από τα γεύματα με απεριόριστη κατανάλωση αργεντίνικων και βραζιλιάνικων κρεάτων
 • Σόου με Τάνγκο και δείπνο
 • Ολοήμερη εκδρομή στην αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο στην Ουρουγουάη, που είναι μνημείο της UNESCO

 

Και πολλά άλλα! Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

 

Εξαιρετικό 12ήμερο πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, με πολύ προσεγμένες, επώνυμες επιλογές στη διαμονή μας και με σημείο αναφοράς τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) για να τους απολαύσουμε πληρέστερα!

 

Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα. Δείτε τις διαφορές!

Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν
και μη συμβιβάζεστε σε γενικούς χαρακτηρισμούς «4* - 5*».
Στο
Versus όλα τα ξενοδοχεία είναι επώνυμα 5* στη σωστή θέση.

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Ολοήμερη εκδρομή στην αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο στην Ουρουγουάη, που είναι ολόκληρη ένα μνημείο της UNESCO!
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Πολύ καλές πτήσεις, με άφιξη αυθημερόν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και όχι διανυκτέρευση στο αεροσκάφος
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο πολύ ακριβό Ρίο ντε Τζανέιρο και όχι τρεις (3).
 • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κοπακαμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas ή το DoubleTree by Hilton 5*, τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
 • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
 • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες).
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, που περιλαμβάνεται στην τιμή, είναι περίπου 100 $).
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

«Το Μπουένος Άιρες πρέπει να γράφεται με θαυμαστικό και κεφαλαία: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ! Μόνο έτσι μπορεί να εκφραστεί η πληθωρική, συναρπαστική και πανέμορφη αύρα του»,
National Geographic

 

Highlights

 • Περιπλανηθείτε στις ατμοσφαιρικές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και δείτε τα διάσημα αξιοθέατα της πόλης
 • Δειπνήστε υπό τους ήχους του αργεντίνικου τάνγκο. Βιρτουόζοι θα σας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού, εκεί, στην πόλη και στις γειτονιές όπου γεννήθηκε
 • Χαλαρώστε στο αγαπημένο θέρετρο των πορτένιος, το μαγευτικό Δέλτα του Τίγκρε, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες
 • Απολαύστε μία εκδρομή-εμπειρία στην Κολόνια ντελ Σακραμέντο, στην Ουρουγουάη, περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια της, θαυμάστε τα παλιά τείχη, το κάστρο, το λιμάνι, και απολαύστε τα συμπαθέστατα μαγαζάκια και τα όμορφα εστιατόριά της
 • Θαυμάστε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας
 • Ανεβείτε με τρενάκι στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο, και θαυμάστε πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει
 • Απολαύστε την εκπληκτική θέα του Ρίο ντε Τζανέιρο από τον θρυλικό λόφο Πάο ντε Ασούκαρ (=Κώνος ζάχαρης), όπου θα πάμε με τελεφερίκ
 • Κολυμπήστε, χαλαρώστε και νιώστε την ανεμελιά των καριόκας στις διάσημες παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο: Κοπακαμπάνα, Ιπανέμα, Φλαμένγκο ή Λεμπλόν

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Όλα τα ξενοδοχεία είναι 5*
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από την πλευρά της Βραζιλίας και από την πλευρά της Αργεντινής.

Περίοδοι

 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2023

Χάρτης Ταξιδιού Βραζιλία – Αργεντινή – Ιγκουασού 5* με ολοήμερη εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη) | Οκτώβριος - Νοέμβριος 2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info