fb

Βαρκελώνη με Πυρηναία, με Φιγκέρες και διαμονή στη Χερόνα | Καλοκαίρι 2023

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ολοκληρωμένο 7ήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, δομημένο με τρόπο που αξιοποιεί τον χρόνο που θα έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία μας σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως! Επιλέγουμε για τη διαμονή μας κεντρικό ξενοδοχείο για να έχουμε χρόνο να απολαμβάνουμε περισσότερο την υπέροχη καταλανική πρωτεύουσα, και όχι κάποιο ξενοδοχείο εκτός κέντρου ή ακόμη και εκτός πόλης! Ερχόμαστε στη Ζιρόνα και μένουμε στην πόλη, για να την απολαύσουμε όπως πρέπει, επισκεπτόμαστε φυσικά το Φιγκέρες του Σαλβαντόρ Νταλί, ενώ γνωρίζουμε και την ευρύτερη περιοχή των Πυρηναίων, με επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Μπεζαλού.

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης της Βαρκελώνης,  όπου βλέπουμε τα σημαντικά σημεία της πόλης ακόμα και με περιπατητικές ξεναγήσεις. Πραγματοποιούμε εκδρομή στην υπέροχη Ζιρόνα (Χερόνα), με την τέλεια διατηρημένη παλιά πόλη και τα ποτάμια της, και διανυκτερεύουμε μάλιστα στην πόλη για να έχουμε επαρκή χρόνο να την απολαύσουμε όπως πρέπει. Ερχόμαστε στο γραφικό Φιγκέρες, γενέτειρα πόλη του Σαλβαδόρ Νταλί, η οποία φιλοξενεί επίσης το Μουσείο του και φτάνουμε στην περιοχή των Πυρηναίων, για να δούμε το Μπεζαλού, χωριό με απίστευτη αρχιτεκτονική κληρονομιά, που κάποτε αποτελούσε σπουδαία κέντρα των πολλών δουκάτων που συναποτελούσαν το βασίλειο του Στέμματος της Αραγωνίας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

Πρόγραμμα αφιερωμένο στην υπέροχη Βαρκελώνη, μία από τις πιο ζωντανές και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης, εδώ όπου πάντα κάτι συναρπαστικό συμβαίνει! Επιλέγουμε επίσης διαμονή στην πανέμορφη Τζιρόνα για να γνωρίσουμε σε βάθος την πόλη και επίσκεψη στο Φιγκέρες, γενέτειρα του Νταλί, αλλά και στη μεσαιωνική Μπεζαλού στους πρόποδες των Πυρηναίων!

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:            

 • 4 διανυκτερεύσεις στην Βαρκελώνη, στο ξενοδοχείο Catalonia Diagonal & Gracia 4*.
 • Επίσκεψη και διαμονή στην υπέροχη μεσαιωνική Τζιρόνα (Χερόνα), μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ισπανίας με εκπληκτική παλιά πόλη με δαιδαλώδη καλντερίμια και τον εντυπωσιακό γοτθικό καθεδρικό!
 • Διαμονή στην Τζιρόνα στο CMC Girona & Double Tree By Hilton 4*.
 • Επίσκεψη στην πανέμορφη, γραφική πόλη Φιγκέρες και προαιρετική είσοδος στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί.
 • Έμπειρος στην Ισπανία Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.  

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (πανοραμική ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρκελώνη. Η καταλανική πρωτεύουσα είναι μία ζωντανή ευρωπαϊκή μητρόπολη, πρωτοπόρα στην Ιβηρική στον πολιτισμό αλλά και την οικονομία, με δυναμικά κοινωνικά κινήματα και ανεπτυγμένη αίσθηση κοσμοπολιτισμού. Οι Καταλανοί είναι περήφανοι για την εθνική τους παράδοση, που αναπτύχθηκε παράλληλα με (ενίοτε και ανταγωνιστικά ως προς) την καστιγιάνικη, πριν συνασπιστούν σχηματίζοντας εντέλει την Ισπανία. Πολιτισμός, γαστρονομία, μόδα, τάσεις όλα εμφανίζονται και  ζυμώνονται πρώτα στην πόλη του Γκαουντί και του Αντριά.

Με την άφιξή μας λοιπόν στη Βαρκελώνη θα ξεκινήσει και η γνωριμία μας με αυτή την υπέροχη πόλη. Θα κατευθυνθούμε στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, την Πλάσα Καταλούνια (Plaça Catalunya). Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Passeig de Gràcia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού, διάσημων Καταλανών αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batlló και Casa Milà του Αντόνι Γκαουντί.

Συνεχίζουμε με την εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Familia, Αγία Οικογένεια), το σύμβολο της Βαρκελώνης, όπου θα θαυμάσουμε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τεχνοτροπία του, έργο του Γκαουντί που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Συνεχίζουμε με το Ολυμπιακό χωριό και τη γραφική Μπαρσελονέτα, το παραλιακό μέτωπο δηλαδή της πόλης, και φτάνουμε στον λόφο Μοντζουίκ (Montjuïc) για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. και το Στάδιο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1992.

Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: περιήγηση

Συνεχίζουμε και σήμερα την εξερεύνηση της Βαρκελώνης: θα περπατήσουμε στον πιο διάσημο πεζόδρομο της πόλης, στην ιστορική Ράμπλα, και θα καταλήξουμε στη Γοτθική Συνοικία (Barri Gótic), όπου δεσπόζουν το Μουσείο Πικάσο, η Μητρόπολη, αλλά και σε μικρή απόσταση «καταναλωτικοί παράδεισοι», όπως τα El Corte Inglés (Το ιστορικό κέντρο της πόλης μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο περπατώντας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν την περιπατητική ξενάγηση).

Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση στη Βαρκελώνη.

3η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Η Βαρκελώνη είναι μία πόλη δυναμική και ανήσυχη, με αναρίθμητα ενδιαφέροντα πράγματα για τον επισκέπτη. Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να την εξερευνήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο, να ανακατευθούμε με τους ντόπιους και να γνωρίσουμε πτυχές της καθημερινότητας της πόλης, σαν ντόπιοι κι εμείς. Ολόκληρη η μέρα είναι ελεύθερη για χαλαρές βόλτες, επισκέψεις και άφθονο σεργιάνι, σε μια πανέμορφη μητρόπολη που έχει τόσα να μας δώσει. Περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη, στο Barrio Gotico (Γοτθική Συνοικία) και νιώστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του μεσαίωνα, περπατήστε στη Ramblas και περάστε ώρες ολόκληρες στην Boqueria, μία από τις καλύτερες αγορές τροφίμων της Ευρώπης. Must είναι επίσης η βόλτα στην ξύλινη προκυμαία του λιμανιού, την πάλαι ποτέ συνοικία των ψαράδων και των εργατών, όπου θα βρείτε ωραίες ταβέρνες με θαλασσινά. Άλλωστε, το καλό φαγητό και οι βόλτες για tapas και κρασί αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Η πόλη του μοντερνισμού και της κοσμοπολίτικης Μεσογείου έχει ατελείωτες αφορμές για βόλτες και επισκέψεις. Απολαμβάνουμε ακόμα μία ημέρα στην καταλανική πρωτεύουσα και ανακαλύπτουμε ακόμη περισσότερα μυστικά της, μαζί με τον αρχηγό μας. Μην παραλείψετε να εντρυφύσετε και στην καταλανική κουζίνα που ναι, έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με ό,τι θεωρούμε «ισπανικό». Οι Καταλανοί, για παράδειγμα, αγαπούν πολύ το «ψωμί με ντομάτα» (pa amb tomàquet), που δεν είναι τίποτε άλλο από φέτες ψωμιού με τριμμένη ντομάτα και λίγο ελαιόλαδο: αν σας φαίνεται υπερβολικά απλό και τετριμμένο, δοκιμάστε το και θα αλλάξετε γνώμη! Στη Βαρκελώνη είναι πεντανόστιμο. Διανυκτέρευση στη Βαρκελώνη.

5η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΤΑΛΙ – ΤΖΙΡΟΝΑ

Πρωινό και ξεκίνημα για τη σημερινή μας εκδρομή που θα μας φέρει πρώτα στο Φιγκέρες (Figueres), στο οποίο θα έχετε τη δυνατότητα (για όσους το επιθυμούν) να επισκεφθείτε το μουσείο του διάσημου ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Πρόκειται για έναν χώρο, στον οποίο εκτίθεται η μεγαλύτερη παγκοσμίως συλλογή έργων του ζωγράφου και αποτελεί ένα από τα διασημότερα μουσεία της χώρας.

Αφού θαυμάσουμε τα έργα του Νταλί, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα φτάσουμε στη Τζιρόνα (Girona/Gerona, Ζιρόνα ή Τζιρόνα στα καταλανικά, Χερόνα στα ισπανικά), που θεωρείται, και είναι, από τις ομορφότερες πόλεις της Καταλωνίας, χάρη στο γεωγραφικό της ανάγλυφο και το πλούσιο ιστορικό της κέντρο. Ο περίφημος «περίπατος του τείχους» είναι μια διαδρομή που ενώνει τα τείχη που περιτριγυρίζουν την παλιά πόλη. Περιέχει τμήματα των τειχών του 9ου αιώνα και του ύστερου Μεσαίωνα (14ος και 15ος αιώνας). Γύρω από τον ποταμό Ουνιάρ βρίσκονται χτισμένα κολλητά σπίτια διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών, που συνθέτουν μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα της πόλης. Κατασκευασμένα πάνω στα παλιά τείχη, είναι δείγμα της άτακτης αστικής ανάπτυξης που έζησε η πόλη κατά τον 20ό αιώνα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο κύριοι κοινόχρηστοι χώροι, η Ράμπλα της Ελευθερίας -κύρια είσοδος στην παλιά πόλη- και η πλατεία της Ανεξαρτησίας, που περιτριγυρίζεται από νεοκλασικά κτίρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στη Τζιρόνα.

6η ημέρα: ΤΖΙΡΟΝΑ – ΜΠΕΖΑΛΟΥ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρωινό ελεύθερο στην Τζιρόνα και ευκαιρία να χαθούμε ξανά στα μεσαιωνικά καλντερίμια της πριν αναχωρήσουμε για την Μπεζαλού (Besalú), χωριό κτισμένο σε στρατηγική θέση στην ευρύτερη περιοχή των Πυρηναίων. Οι περιοχές που διασχίζουμε αυτές έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο κατά την εποχή της ακμής του Στέμματος της Αραγωνίας, ο δρόμος μάλιστα από την Μπεζαλού προς το Ριπόλλ αποτελούσε κύριο συγκοινωνιακό κόμβο καθώς οι τοπικοί δούκες είχαν πολύ μεγάλη ισχύ και επιρροή.

Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη Βαρκελώνη με χρόνο για μια σύντομη τελευταία βόλτα στην πόλη, πριν μεταβούμε εγκαίρως στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση επιστροφής μας.

7η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – Πτήση επιστροφής

Επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 849 € 280 €
Twin Room 849 € 280 €
Triple Room 849 € 280 €
Single Room 1314 € 280 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 280 €
Twin Room 869 € 280 €
Triple Room 869 € 280 €
Single Room 1334 € 280 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 280 €
Twin Room 869 € 280 €
Triple Room 869 € 280 €
Single Room 1334 € 280 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 280 €
Twin Room 939 € 280 €
Triple Room 939 € 280 €
Single Room 1404 € 280 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 280 €
Twin Room 869 € 280 €
Triple Room 869 € 280 €
Single Room 1334 € 280 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 280 €
Twin Room 799 € 280 €
Triple Room 799 € 280 €
Single Room 1264 € 280 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 999 € 280 €
Twin Room 999 € 280 €
Triple Room 999 € 280 €
Single Room 1464 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1019 € 280 €
Twin Room 1019 € 280 €
Triple Room 1019 € 280 €
Single Room 1484 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1019 € 280 €
Twin Room 1019 € 280 €
Triple Room 1019 € 280 €
Single Room 1484 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 280 €
Twin Room 1089 € 280 €
Triple Room 1089 € 280 €
Single Room 1554 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1019 € 280 €
Twin Room 1019 € 280 €
Triple Room 1019 € 280 €
Single Room 1484 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 949 € 280 €
Twin Room 949 € 280 €
Triple Room 949 € 280 €
Single Room 1414 € 280 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1329 € 0 €
Twin Room 1329 € 0 €
Triple Room 1329 € 0 €
Single Room 1794 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 0 €
Twin Room 1349 € 0 €
Triple Room 1349 € 0 €
Single Room 1814 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 0 €
Twin Room 1349 € 0 €
Triple Room 1349 € 0 €
Single Room 1814 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1419 € 0 €
Twin Room 1419 € 0 €
Triple Room 1419 € 0 €
Single Room 1884 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 0 €
Twin Room 1349 € 0 €
Triple Room 1349 € 0 €
Single Room 1814 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1279 € 0 €
Twin Room 1279 € 0 €
Triple Room 1279 € 0 €
Single Room 1744 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

03/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:25

10:35

Α3 713

09/07/2023

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

20/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:25

10:35

Α3 713

26/07/2023

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

31/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:25

10:35

Α3 713

06/08/2023

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

14/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:25

10:35

Α3 713

20/08/2023

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

21/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:25

10:35

Α3 713

27/08/2023

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

05/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:25

10:35

Α3 711

09/10/2023

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

11:25

15:15

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα.
 • Ξενοδοχεία  4*. Στη Βαρκελώνη Catalonia Diagonal & Gracia 4*, στην Τζιρόνα το CMC Girona & Double Tree by Hilton 4*.
 • Πρωινό καθημερινά
 • Φόροι πόλεως.
 • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 280€
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected]ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300 €.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

Πρόγραμμα αφιερωμένο στην υπέροχη Βαρκελώνη, μία από τις πιο ζωντανές και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης, εδώ όπου πάντα κάτι συναρπαστικό συμβαίνει! Επιλέγουμε επίσης διαμονή στην πανέμορφη Τζιρόνα για να γνωρίσουμε σε βάθος την πόλη και επίσκεψη στο Φιγκέρες, γενέτειρα του Νταλί, αλλά και στη μεσαιωνική Μπεζαλού στους πρόποδες των Πυρηναίων!

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:            

 • 4 διανυκτερεύσεις στην Βαρκελώνη, στο ξενοδοχείο Catalonia Diagonal & Gracia 4*.
 • Επίσκεψη και διαμονή στην υπέροχη μεσαιωνική Τζιρόνα (Χερόνα), μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ισπανίας με εκπληκτική παλιά πόλη με δαιδαλώδη καλντερίμια και τον εντυπωσιακό γοτθικό καθεδρικό!
 • Διαμονή στην Τζιρόνα στο CMC Girona & Double Tree By Hilton 4*.
 • Επίσκεψη στην πανέμορφη, γραφική πόλη Φιγκέρες και προαιρετική είσοδος στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί.
 • Έμπειρος στην Ισπανία Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.  

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Highlights

 • Περιπλανηθείτε στην Γοτθική Συνοικία, την Παλιά Πόλη της Βαρκελώνης.
 • Η κόκκινη, σιδερένια γέφυρα της Ζιρόνα, στον ποταμό Ονυάρ, έργο του Γουσταύου Άιφελ.
 • Το Φιγκέρες, γενέτειρα του Σαλβαδόρ Νταλί, με το Μουσείο του μέγιστου καλλιτέχνη.
 • Σεργιάνι στη Λα Ράμπλα, τον δημοφιλή πεζόδρομο της Βαρκελώνης, που αποτελείται στην ουσία από πέντε συνεχόμενους πεζόδρομους.
 • Η Παλιά Πόλη της Ζιρόνα, από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πολιτείες στην Ισπανία.
 • Η μεσαιωνική Μπεζαλού στους πρόποδες των Πυρηναίων.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη Φιγκέρες και στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί
 • Επίσκεψη και διαμονή στην υπέροχη μεσαιωνική Ζιρόνα (Χερόνα)

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2023

Αναχωρήσεις

3/7, 20/7, 31/7, 14/8, 21/8, 5/10Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βαρκελώνη με Πυρηναία, με Φιγκέρες και διαμονή στη Χερόνα | Καλοκαίρι 2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info