fb

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια | 03.06.2023

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 719€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το ταξίδι στο Άμστερνταμ όπως θα πρέπει να είναι, αφιερωμένο σε μία από τις πιο ζωντανές και ανοιχτές μητροπόλεις του κόσμου. Δεν αντιμετωπίζουμε το ταξίδι μας ως ένα απλό city break με επιδερμική προσέγγιση και ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, γνωρίζουμε σε βάθος τη μοναδική αυτή πόλη, με πλήρη περιήγηση ώστε να απολαύσουμε τα πολλά αξιοθέατα και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της. Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνουμε φυσικά κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, βλέποντας την πόλη όπως και οι ίδιοι οι κάτοικοι, μέσα από τα δαιδαλώδη κανάλια της, και κάνουμε εκδρομές στο Χάρλεμ και την Ουτρέχτη. Σε όλο το ταξίδι μας έχουμε βέβαια συνεχώς μαζί μας έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ανακαλύπτουμε το Άμστερνταμ, τη μεγάλη ολλανδική μητρόπολη, την οποία γνωρίζουμε περιηγούμενοι στα πάμπολλα αξιοθέατά της, και φυσικά απολαμβάνοντας κρουαζιέρα στα πολυάριθμα κανάλια της. Περιηγούμαστε στην πόλη, γνωρίζουμε το ιστορικό Χάρλεμ των λουλουδιών και της τουλίπας, αλλά και όμορφη Ουτρέχτη στην καρδιά της Ολλανδίας, ενώ παρέχεται επίσης η δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και το Ντελφτ.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

Ταξίδι στο Άμστερνταμ με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με το ταξίδι αυτό δεν αντιμετωπίζουμε το Άμστερνταμ ως city break, γεμίζοντάς το με ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, απολαμβάνουμε την ολλανδική μητρόπολη ως ολοκληρωμένο προορισμό, με πολλές και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, με επισκέψεις σε κορυφαία μουσεία, με νέες εμπειρίες και εκδρομές στο Χάρλεμ και την Ουτρέχτη. Highlight η κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, για να εμβαθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην κουλτούρα της τόσο ιδιαίτερης αυτής πόλης!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Πολύ καλές πτήσεις, με πρωινή άφιξη και βραδινή αναχώρηση από το Άμστερνταμ, για να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας.
 • Πλήρης περιήγηση στο Άμστερνταμ για να θαυμάσουμε τα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, και να απολαύσουμε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Διαμονή στο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4*
 • Απευθείας πτήσεις με KLM
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!
 • Εκδρομή στο Χάρλεμ
 • Εκδρομή στην Ουτρέχτη
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Πανόραμα Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση για το Άμστερνταμ. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα, ρομαντική και σύγχρονη ταυτόχρονα, που η πληθώρα των καναλιών με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της την καθιστούν μια από τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης.

Φθάνοντας, ξεκινάμε την περιήγησή μας στο Άμστερνταμ και στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα της πόλης, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα. Η διαδρομή μάς μεταφέρει στην υπεροχή και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με τις όμορφες παράκτιες κατοικίες. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό Μύλο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού και μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό Στάδιο Αρένα, έδρα του ιστορικού Άγιαξ. Στο κέντρο του Άμστερνταμ συναντάμε το λιμάνι της πόλης, το ναυτικό μουσείο, τον «πλωτό» κεντρικό σταθμό και την πλατεία των μουσείων. Θα θαυμάσουμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα της μοντέρνας και πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής της πόλης, όπως το εντυπωσιακό μουσείου κινηματογράφου Eye, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης κ.ά. Αυτές οι αντιθέσεις μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου χαρακτήρα της πόλης δημιουργούν μια συναρπαστική και οπτικά εντυπωσιακή εικόνα. Είτε είστε λάτρης της μοντέρνας αρχιτεκτονικής είτε εκτιμάτε την πλούσια ιστορία ενός τόπου, το Άμστερνταμ συνδυάζει το προνοητικό πνεύμα κατασκευής και τη δέσμευση να διατηρήσει την πολιτιστική του κληρονομιά. Κάνουμε μια στάση στο κέντρο και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - Εκδρομή στο ΧΑΡΛΕΜ – Επιστροφή στο Άμστερνταμ: Κρουαζιέρα στα κανάλια

Πρωϊνό και ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο γειτονικό Χάρλεμ, την πόλη των λουλουδιών όπως την ξέρουν και οι Ολλανδοί. Γεγονός καθόλου τυχαίο βέβαια, αφού ό,τι γνωρίζουμε για την τεράστια παράδοση της χώρας στην ανθοκαλλιέργεια και ειδικά στο εμπόριο βολβών ξεκίνησε από το Χάρλεμ ήδη από τον 15ο αιώνα. Η τεράστια ακμή της πόλης οδήγησε σε τεχνολογικές καινοτομίες, μιας και το Χάρλεμ ήταν η πρώτη πόλη της Ολλανδίας που συνδέθηκε τo 1839 με σιδηροδρομικό δίκτυο με το Άμστερνταμ. Δεν θα ήταν άστοχο να πει κανείς πως η Ολλανδία άρχισε να αποκτά οικονομική επιφάνεια ακριβώς χάρη σ’ αυτή την πόλη, αξιοποιώντας τον πλούτο της για να γίνει στη συνέχεια παγκόσμια αποικιακή δύναμη.

Κατευθυνόμαστε στην κεντρική πλατεία, διπλά στο καθεδρικό Ναό του Σαιντ Μπάβο και το παλαιό δημαρχείο, αφήνοντας το χρώμα και τον χαρακτήρα αυτής της ιστορικής πόλης να μας μεταφέρει νοερά στο παρελθόν. Αν μάλιστα αναρωτιέστε τι σας θυμίζει το όνομά της, έχετε δίκιο μιας και Ολλανδοί άποικοι από εδώ ίδρυσαν το ομώνυμο Χάρλεμ στη Νέα Ήπειρο, την Αμερική. Ελεύθερος χρόνος.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμά μας, επιστρέφουμε στο κέντρο του Άμστερνταμ για μια κρουαζιέρα στα μοναδικά κανάλια της πόλης (είσοδος περιλαμβάνεται), μια περιοχή χαρακτηρισμένη ως «Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO». Το Άμστερνταμ συχνά αναφέρεται ως η «Βενετία του Βορρά» και η βόλτα μέσα από τα νερό προσδίδει μια διαφορετική οπτική της πόλης που εντυπωσιάζει. Αδράξτε την ευκαιρία και παρατηρήστε το Άμστερνταμ μέσα από τα κανάλια του γεμίζοντας μοναδικές εικόνες. Μετά την κρουαζιέρα μπορείτε να απολαύσετε την πόλη περπατώντας κατά μήκος των καναλιών διπλά στα πανέμορφα παλαιά αρχοντικά και χαρακτηριστικά σπίτια αλλά και στα στενά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τα πάσης φύσεως μαγαζάκια. Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

3η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Ελεύθερη Ημέρα – Amsterdam Shopping Experience – Αγορές

Το Άμστερνταμ, ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του. Σήμερα στην ελεύθερη μέρα σας μπορείτε να επισκεφθείτε μια από τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως στην Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο) και στην P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ η κάποιο σνακ.

Περαιτέρω προαιρετικές επιλογές είναι επίσκεψη στον ζωολογικό ή τον βοτανικό κήπο στο μητροπολιτικό πάρκο, σε κάποιο από τα πολλά μουσεία/γκαλερί, τα πολύχρωμα εμπορικά μαγαζιά, το παζάρι των λουλουδιών, τα αμέτρητα καφέ/μπαρ, εστιατόρια και τις υπαίθριες αγορές για να ζήσετε την ατμόσφαιρα του Άμστερνταμ μέσα από τους κατοίκους του. Απολαύστε την πόλη! Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

* Σημείωση: Σε μια πόλη όπως το Άμστερνταμ που προσφέρει πλειάδα επιλογών, για τον έλεγχο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών που επιθυμούν να συμμετέχουν ατομικά σε ποικίλες δραστηριότητες, μουσεία & θεματικούς χώρους, ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους εκ των προτέρων (για ατομικές προ-κρατήσεις σε μουσεία/ γκαλερί ή θεματικούς χώρους, ισχύει η διαθεσιμότητα στον χρόνο κράτησης).

4η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: προαιρετική εκδρομή ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ – ΝΤΕΛΦΤ

Πρωϊνό. Σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ελεύθερη ημέρα ή, εναλλακτικά, να προτιμήσετε μία προαιρετική εκδρομή στην ολλανδική ενδοχώρα.

Στην εκδρομή αυτή έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ολλανδία στο σύνολό της επισκεπτόμενοι τις δύο εξίσου μεγάλες πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και τη μοναδική μεσαιωνική πόλη του Ντελφτ.

Η Χάγη είναι η πόλη-οικοδέσποινα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου και Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτούν την –κατά πολλούς- πιο κομψή ολλανδική πόλη.

Το Ρότερνταμ φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus, το Ρότερνταμ παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική που καθηλώνει τον επισκέπτη.

Το Ντελφτ είναι η πρώτη πρωτεύουσα του ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία μάς μεταφέρει σε μια άλλη εποχή! (Κόστος προαιρετικής εκδρομής 85€).

Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

5η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – Πτήση επιστροφής

Πρωϊνό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για την επίσκεψη στην όμορφη πόλη της Ουτρέχτης, μια ξεχωριστή πόλη στην καρδιά της Ολλανδίας που διαδραμάτισε έναν εξέχοντα ρόλο κατά τον 17ο «Χρυσό αιώνα» της Ολλανδίας και εξελίχθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα και κομβικά κέντρα εμπορείου της χώρας. Ξεχωρίζει η Dοm Church, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός Ναός του Αγίου Μαρτίνου που μαζί με το ιστορικό κέντρο και το κανάλι που το διασχίζει, καθιστούν την Ουτρέχτη μία από της πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 719 € 289 €
Twin Room 719 € 289 €
Triple Room 719 € 289 €
Single Room 1049 € 289 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 289 €
Twin Room 939 € 289 €
Triple Room 939 € 289 €
Single Room 1269 € 289 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτούνται 1 ή 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1258 € 0 €
Twin Room 1258 € 0 €
Triple Room 1258 € 0 €
Single Room 1588 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL1572

03/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL1581

07/06/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10+1

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του ποταμού Άμστελ, στο Άμστερνταμ
 • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Αναχωρήσεις από Κύπρο     
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από

 • Είσοδοι σε αξιοθέατα κ.λπ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 289€
 • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected]eu ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300 €.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 1 ή 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

Ταξίδι στο Άμστερνταμ με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με το ταξίδι αυτό δεν αντιμετωπίζουμε το Άμστερνταμ ως city break, γεμίζοντάς το με ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, απολαμβάνουμε την ολλανδική μητρόπολη ως ολοκληρωμένο προορισμό, με πολλές και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, με επισκέψεις σε κορυφαία μουσεία, με νέες εμπειρίες και εκδρομές στο Χάρλεμ και την Ουτρέχτη. Highlight η κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, για να εμβαθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην κουλτούρα της τόσο ιδιαίτερης αυτής πόλης!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Πολύ καλές πτήσεις, με πρωινή άφιξη και βραδινή αναχώρηση από το Άμστερνταμ, για να έχουμε όλο τον χρόνο στη διάθεσή μας.
 • Πλήρης περιήγηση στο Άμστερνταμ για να θαυμάσουμε τα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, και να απολαύσουμε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Διαμονή στο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4*
 • Απευθείας πτήσεις με KLM
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!
 • Εκδρομή στο Χάρλεμ
 • Εκδρομή στην Ουτρέχτη
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Highlights

 • Η κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, απολαμβάνοντας την πόλη όπως την βλέπουν και τη ζουν οι κάτοικοί της.
 • Μάθετε τα πάντα για την καλλιέργεια των ολλανδικών λουλουδιών στο Χάρλεμ.
 • Η Ουτρέχτη, μια από της πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας, με ξεχωριστό χαρακτήρα και πλούσια ιστορία.
 • Παρατηρήστε τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του Άμστερνταμ.

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διαμονή στο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4*
 • Απευθείας πτήσεις με KLM
 • Εκδρομή στο Χάρλεμ
 • Εκδρομή στην Ουτρέχτη

 

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2023

Αναχωρήσεις

3/6Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια | 03.06.2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info