fb

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας - Νότια Ελβετία, Τορίνο με ημιδιατροφή | Μάιος - Οκτώβριος 2023

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 859€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι με τη διαφορετική λογική του Versus για την Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα πάντα πληρωτέα στον προορισμό, ακόμα και τους φόρους των πόλεων και τα checkpoints, αλλά κυρίως τις εκδρομές ώστε να «δείχναμε» μια «οικονομική τιμή». Όμως εμείς εδώ και χρόνια επιλέγουμε έναν άλλο δρόμο για τα ταξίδια μας: περιλαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές και όλα αυτά σε απίστευτες τιμές! Αυτό το ταξίδι είναι γεμάτο με πανέμορφες τοπικές εκδρομές που κοστίζουν ακριβά και περιλαμβάνει μία απολαυστική επίσκεψη στο Τορίνο που σπανίως, λόγω κόστους και δυσκολιών στον προγραμματισμό, μπαίνει στα ανάλογα ταξιδιωτικά προγράμματα. Όμως το Τορίνο είναι μια σπουδαία μητρόπολη του ιταλικού Βορρά, με ιδιαίτερο χρώμα και προσωπικότητα που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα προγράμματα του Versus είναι πρωτοποριακά. Χτενίζουν την κάθε περιοχή και ο ταξιδιώτης φεύγει με την αίσθηση ότι την είδε το δυνατόν πληρέστερα.

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πανέμορφο ταξίδι στην εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή της Βόρειας Ιταλίας και Νότιας Ελβετίας. Έχοντας ως βάση το Μπαβένο (ή τη Στρέζα), επισκεπτόμαστε τις υπέροχες λίμνες της περιοχής. Λίμνη Κόμο που είναι και η γνωστότερη λόγω των διασημοτήτων που έχουν σπίτι εκεί, τη Λίμνη Ματζιόρε και τη λίμνη Λουγκάνο. Διαδρομές μέσα από υπέροχα φυσικά τοπία, κοσμοπολίτικες βίλες και αριστοκρατικά κτίρια. Επίσκεψη στο Τορίνο, μητρόπολη του Ιταλικού βορρά, μια πόλη με ιδιαίτερο χρώμα και προσωπικότητα. Δεν παραλείπουμε την επίσκεψη στη Νότια Ελβετία και τις Ελβετικές Άλπεις, κάνοντας με τρένο την πανέμορφη διαδρομή από Taesch για Ζερμάτ. Κλείνουμε με την επίσκεψη και την περιήγησή μας στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο, την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και της υψηλής αισθητικής, από όπου και επιστρέφουμε.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Προσοχή: Δεν πρόκειται για ένα άδειο πρόγραμμα που πληρώνετε τα πάντα στον προορισμό: Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται εκδρομές, είσοδοι, βαρκάδες, τελεφερίκ, εισιτήρια τραίνου, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικά και τοπικά στοιχίζουν άνω των €80.

 • Εκδρομή στο Τορίνο και εξερεύνηση της πόλης, που σπάνια εντάσσεται σε προγράμματα Ιταλίας.
 • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή.
 • Αρχοντική διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid όλα πολυτελή 4* στο Μπαβένο (ή στη Στρέζα), στο Lago Maggiore, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές σε μαγευτικό περιβάλλον
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Ματζιόρε και επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά της, Ίζολα Μπέλλα με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε και Ίζολα ντέι Πεσκατόρι. (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στο Μιλάνο και εξερεύνηση της πόλης.
 • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης
 • Πλοιάριο από το Τρεμέτζο στο Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Άνοδο με το τελεφερίκ στην Μαντόνα ντελ Σάσσο από το Λοκάρνο (το κόστος  του τελεφερίκ περιλαμβάνεται)
 • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζερμάττ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΙΛΑΝΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΚΑΡΝΟ – ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μιλάνο από όπου με την άφιξή μας θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Ελβετία και το Λουγκάνο, τη μεγαλύτερη πόλη του Ιταλόφωνου καντονιού Τιτσίνο, που βρίσκεται στα βόρεια της ομώνυμης λίμνης. Επίσκεψη της πόλης και χρόνος για καφέ και βόλτα στις όχθες της λίμνης.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Λοκάρνο, που βρίσκεται στη βόρεια όχθη της λίμνης Ματζιόρε (Μεγάλη Λίμνη). Σύντομη περιήγηση και ανάβαση με το τελεφερίκ στην κορυφή του λόφου, στην Madonna del Sasso in Orselina, το σημαντικότερο αξιοθέατο της πόλης, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της λίμνης Ματζιόρε και της γύρω περιοχής.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για μια παραλίμνια διαδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από μικρά γραφικά χωριά, με προορισμό τη Στρέζα, στο ιταλικό τμήμα της λίμνης Ματζιόρε. Η Στρέζα είναι μια γοητευτική πόλη, με ζωντάνια τα βράδια και όπως και το διπλανό χωριό Μπαβένο, που ενέπνευσαν πολλούς καλλιτέχνες. Το Μπαβένο μάλιστα πρωτοκατοικήθηκε ως θέρετρο για λουτρά, επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αυτόν τον χαρακτήρα κράτησε και τους επόμενους αιώνες. Χαρακτηριστικό της πόλης πέρα από τις πολλές εκκλησίες και τον ροζ γρανίτη (που κοσμεί ναούς και παλάτσο σε όλη την Ιταλία) είναι οι παραλίμνιες βίλλες των Ιταλών και άλλων ευρωπαίων αριστοκρατών πάνω στη λίμνη. Μιλάμε για μικρά παλάτια, με απίστευτους κήπους και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική που απλώνονται το ένα δίπλα στο άλλο και μαρτυρούν όλη την αναγεννησιακή εστέτ ιστορία αυτής της πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: Κρουαζιέρα στη ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ στα ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΜΕ (περιλαμβάνεται το κόστος του πλοιαρίου)

Ημέρα αφιερωμένη στη λίμνη Ματζόρε και τα πανέμορφα νησιά της. Το πρωί θα επιβιβαστούμε από το ξενοδοχείο μας, σε πλοιάριο για βόλτα-κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά. 1η στάση μας η Ιζολα Μάντρε ( το μεγάλο νησί) άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέο, που έχει αφήσει το στίγμα της σχεδόν σε όλα τα σημεία της λίμνης. Επόμενος σταθμός μας η Ίζολα Μπέλλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέο (Βορομαίων) του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε με το πλοιάριο μας για το 3ο και γραφικότερο νησάκι την Ιζολα ντει Πεσκατόρι. Στάση με δυνατότητα για καφέ-φαγητό, επίσκεψη και στην συνέχεια επιστροφή στο κέντρο της Στρέζα/Μπαβένο.

Χρόνος για βόλτα, ψώνια και επιστροφή ατομικά στο ξενοδοχείο μας ή με το πλοιάριο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

(Ενδεικτικό κόστος εισόδου στα ανάκτορα στα νησιά: Isola Madre €12, Isola Bella €16, Εισιτήριο κοινό για τα δύο € 22)

3η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: εκδρομή στη ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ (Κόμο, Τρεμέτσο, Μπελάτζιο)

Σήμερα θα γνωρίσουμε το πανέμορφο, κοσμοπολίτικο Κόμο, που βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Η λίμνη Κόμο θεωρείται μία από τις ομορφότερες λίμνες στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη στην Ιταλία. Αγαπημένος προορισμός διάσημων προσωπικοτήτων ήδη από τον 19ο αιώνα, όταν ευρωπαίοι συγγραφείς και καλλιτέχνες ανακάλυψαν και αγάπησαν τον τόπο που τους παρείχε έμπνευση με την απαράμιλλη ομορφιά του. «Οι όχθες της Κόμο αποτελούν το ιδεώδες σκηνικό για έναν ευτυχισμένο έρωτα», έγραψε κάποτε ο συνθέτης Φρανς Λιστ, που έζησε και εμπνεύστηκε εδώ μερικά από τα ωραιότερα μουσικά έργα του.

Φθάνοντας, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε τον καθεδρικό ναό που ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες, τη βασιλική Σαν Αμπόντιο, την κεντρική πλατεία με τα όμορφα καφέ και εστιατόρια, το Δημαρχείο κ.ά. και φυσικά θα περπατήσουμε στις όχθες της λίμνης για να απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο που την περιβάλει.

Συνεχίζουμε για το Τρεμέτσο, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για το Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης Κόμο. Πρόκειται για ένα πολύ γραφικό χωριό, χτισμένο πάνω σε χερσόνησο, το οποίο συγκεντρώνει εδώ και αιώνες πολλή από την αριστοκρατία και τη διανόηση της Βόρειας Ιταλίας και γενικότερα της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό και εδώ είναι οι, απίθανης αρχιτεκτονικής, παραλίμνιες επαύλεις της Ιταλικής Αναγέννησης με τους τεράστιους κήπους-έργα τέχνης. Προφανώς οι αριστοκράτες της εποχής ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιος θα φτιάξει την ομορφότερη βίλα στις μαγικές λίμνες της Ιταλίας. Αυτόν τον ανταγωνισμό απολαμβάνουμε εμείς  στις βόλτες μας σε αυτό το ονειρικό ταξίδι…

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: εκδρομή στις ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ – τρένο για ΖΕΡΜΑΤ (Περιλαμβάνεται το κόστος του τρένου)

Πρωινή αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο Ζερμάτ, στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη, καταπράσινη διαδρομή στους ορεινούς όγκους των Άλπεων, και το πέρασμα Σιμπλόν, περνάμε στο έδαφος της Ελβετίας και φθάνουμε στη γερμανόφωνη πολίχνη Τάες, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο που θα μας οδηγήσει στο χειμερινό κοσμοπολίτικο ελβετικό θέρετρο Ζερμάτ. Θα περπατήσουμε στους μικρούς γραφικούς δρόμους του πανέμορφου αυτού χωριού, με τα σαλέ και τα όμορφα μαγαζάκια, και θα απολαύσουμε τη θέα στο επιβλητικό Μάτερχορν, ένα από τα ψηλότερα βουνά των Άλπεων (υψόμετρο 4.478 μ.)

Το Μάττερχορν  βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα μεταξύ Ιταλίας και Ελβετίας και οι Ιταλοί το αποκαλούν Τσερβίνο. Επίσης λόγω του εντυπωσιακού σχήματος της κορυφής του, το συγκεκριμένο βουνό έχει αναδειχθεί ως το σήμα κατατεθέν των Άλπεων αλλά και της Ελβετίας. Αφού λοιπόν απολαύσουμε με την ησυχία μας το αριστοκρατικό Ζερμάτ με τη γραφική αρχιτεκτονική του, τον πεντακάθαρο αέρα των Άλπεων και τη μαγική θέα στο πιο πολυφωτογραφημένο βουνό της Ευρώπης, και αφού πιούμε μια αυθεντική ελβετική σοκολάτα, θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της επιστροφής με τρένο ως το Τάες κι από κει οδικώς στη βάση μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ: εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ

Πρωινό και στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο Τορίνο, την πρωτεύουσα της περιφέρειας του Πεδεμόντιου (Πιεμόντε), πόλη πλούσια σε πολιτισμό, παραδόσεις και αξιοθέατα και μεγάλο οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο του ιταλικού Βορρά.

Στο Τορίνο θα έχουμε χρόνο για να δούμε πολλά από τα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, και στοιχεία που διαμορφώνουν την ταυτότητα του Τορίνο. Θα περπατήσουμε στην Πιάτσα Κάρλο Φελίτσε, εκεί όπου ξεκινάει η Βία Ρόμα, κατά μήκος της οποίας θα βρούμε πολλά καταστήματα, και την περίφημη πλατεία Πιάτσα Σαν Κάρλο, με τα γνωστά τοπικά καφέ-πατισερί. Τα καφέ του Τορίνο σερβίρουν καταπληκτικό καφέ και σοκολάτα, με τη σπουδαία ζαχαροπλαστική της βασιλικής πόλης του Τορίνο.

Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα σημαντικά μουσεία της πόλης, όπως το διάσημο Αιγυπτιακό Μουσείο (το σπουδαιότερο στον κόσμο, μετά το αντίστοιχο του Καΐρου!), το Βασιλικό Ανάκτορο του οίκου της Σαβοΐας στην Πιάτσα Καστέλο, ή το Μουσείο του Σινεμά που στεγάζεται στη Μόλε Αντονελιάνα, τον πύργο-σύμβολο του Τορίνο.

Στην περιήγησή μας στο Τορίνο θα δούμε το ιστορικό κέντρο, με την Πιάτσα Βιττόριο Βένετο και αν το επιτρέπει ο χρόνος θα περάσουμε στην αντίπερα όχθη του ποταμού Πάδου για να πάμε στον λόφο των Καπουτσίνων, για να θαυμάσουμε τη θέα του Τορίνο από ψηλά. Θα καταλήξουμε στο πάρκο Βαλεντίνο, στο σημείο όπου βρίσκεται το σιντριβάνι των 12 μηνών, για να δούμε τη μεσαιωνική καστρούπολη και τον Βοτανικό Κήπο.

Μετά το τέλος της περιήγησής μας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΜΠΑΒΕΝΟ/ΣΤΡΕΖΑ – ΜΙΛΑΝΟ – πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο, check-out και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη και περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατά του: Θα δούμε φυσικά τον περίφημο Καθεδρικό Ναό (Ντουόμο), την κομψή Γκαλερία Βιτόριο Εμμανουέλε (το πρώτο εμπορικό κέντρο του κόσμου!), τη διάσημη Σκάλα του Μιλάνου που είναι η Νο 1 όπερα στον κόσμο και φυσικά θα ρίξουμε μια ματιά και στις εντυπωσιακές βιτρίνες των μεγάλων ιταλικών οίκων μόδας…

Μετά τη βόλτα μας στα αξιοθέατα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για απολαύσουμε ένα γεύμα και να κάνουμε… μερικά ψώνια στις μιλανέζικες μπουτίκ. Το Μιλάνο όμως έχει αμέτρητα ακόμα πράγματα να δει και να κάνει ο επισκέπτης, ανάλογα πάντα με τον χρόνο που διαθέτει. Η Σκάλα του Μιλάνου, το Κάστρο των Σφόρτσα, η Πινακοθήκη Μπρέρα, ο Μυστικός Δείπνος του Ντα Βίντσι, η συνοικία Ναβίλι με τα κανάλια της και φυσικά οι αλα μιλανέζε γεύσεις της πόλης είναι στην κορυφή της λίστας κάθε ταξιδιώτη!

Το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Μιλάνο για την πτήση της επιστροφής μας, ολοκληρώνοντας το ταξίδι μας.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 308 €
Twin Room 929 € 308 €
Triple Room 929 € 308 €
Single Room 1354 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 308 €
Twin Room 869 € 308 €
Triple Room 869 € 308 €
Single Room 1294 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 308 €
Twin Room 899 € 308 €
Triple Room 899 € 308 €
Single Room 1324 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 308 €
Twin Room 899 € 308 €
Triple Room 899 € 308 €
Single Room 1324 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 949 € 308 €
Twin Room 949 € 308 €
Triple Room 949 € 308 €
Single Room 1374 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 308 €
Twin Room 929 € 308 €
Triple Room 929 € 308 €
Single Room 1354 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 308 €
Twin Room 929 € 308 €
Triple Room 929 € 308 €
Single Room 1354 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 929 € 308 €
Twin Room 929 € 308 €
Triple Room 929 € 308 €
Single Room 1354 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 308 €
Twin Room 939 € 308 €
Triple Room 939 € 308 €
Single Room 1364 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 308 €
Twin Room 939 € 308 €
Triple Room 939 € 308 €
Single Room 1364 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 859 € 308 €
Twin Room 859 € 308 €
Triple Room 859 € 308 €
Single Room 1284 € 308 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 308 €
Twin Room 1079 € 308 €
Triple Room 1079 € 308 €
Single Room 1504 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1019 € 308 €
Twin Room 1019 € 308 €
Triple Room 1019 € 308 €
Single Room 1444 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 308 €
Twin Room 1049 € 308 €
Triple Room 1049 € 308 €
Single Room 1474 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 308 €
Twin Room 1049 € 308 €
Triple Room 1049 € 308 €
Single Room 1474 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1099 € 308 €
Twin Room 1099 € 308 €
Triple Room 1099 € 308 €
Single Room 1524 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 308 €
Twin Room 1079 € 308 €
Triple Room 1079 € 308 €
Single Room 1504 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 308 €
Twin Room 1079 € 308 €
Triple Room 1079 € 308 €
Single Room 1504 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 308 €
Twin Room 1079 € 308 €
Triple Room 1079 € 308 €
Single Room 1504 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 308 €
Twin Room 1089 € 308 €
Triple Room 1089 € 308 €
Single Room 1514 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 308 €
Twin Room 1089 € 308 €
Triple Room 1089 € 308 €
Single Room 1514 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 308 €
Twin Room 1009 € 308 €
Triple Room 1009 € 308 €
Single Room 1434 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1437 € 0 €
Twin Room 1437 € 0 €
Triple Room 1437 € 0 €
Single Room 1862 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1377 € 0 €
Twin Room 1377 € 0 €
Triple Room 1377 € 0 €
Single Room 1802 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1407 € 0 €
Twin Room 1407 € 0 €
Triple Room 1407 € 0 €
Single Room 1839 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1407 € 0 €
Twin Room 1407 € 0 €
Triple Room 1407 € 0 €
Single Room 1839 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1457 € 0 €
Twin Room 1457 € 0 €
Triple Room 1457 € 0 €
Single Room 1882 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1437 € 0 €
Twin Room 1437 € 0 €
Triple Room 1437 € 0 €
Single Room 1862 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1437 € 0 €
Twin Room 1437 € 0 €
Triple Room 1437 € 0 €
Single Room 1862 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1437 € 0 €
Twin Room 1437 € 0 €
Triple Room 1437 € 0 €
Single Room 1862 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1447 € 0 €
Twin Room 1447 € 0 €
Triple Room 1447 € 0 €
Single Room 1872 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1447 € 0 €
Twin Room 1447 € 0 €
Triple Room 1447 € 0 €
Single Room 1872 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1367 € 0 €
Twin Room 1367 € 0 €
Triple Room 1367 € 0 €
Single Room 1792 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

24/05/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

29/05/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

14/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

19/07/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:15

01:40 +1

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

27/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

01/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

03/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

08/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

16/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:15

01:40+1

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

17/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

22/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

24/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

29/08/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

31/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

05/09/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

07/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

12/09/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

21/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

26/09/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

05/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

10/10/2023

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • 5 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή 4* ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid) στο Μπαβένο ή στη Στρέζα σε standard δωμάτια.
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο.
 • Το κόστος για το πλοιάριο στη λίμνη, το τελεφερίκ στο Λοκάρνο και το τραίνο Taech-Zermatt-Taech.
 • Η επίσκεψη στο Μιλάνο.
 • Η εκδρομή στο Τορίνο.
 • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 308 €
 • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

 

*Προσοχή: Τρίκλινα δωμάτια on request  – με θέα τη λίμνη – με επιβάρυνση.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 200€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων - οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Προσοχή: Δεν πρόκειται για ένα άδειο πρόγραμμα που πληρώνετε τα πάντα στον προορισμό: Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται εκδρομές, είσοδοι, βαρκάδες, τελεφερίκ, εισιτήρια τραίνου, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικά και τοπικά στοιχίζουν άνω των €80.

 • Εκδρομή στο Τορίνο και εξερεύνηση της πόλης, που σπάνια εντάσσεται σε προγράμματα Ιταλίας.
 • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή.
 • Αρχοντική διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid όλα πολυτελή 4* στο Μπαβένο (ή στη Στρέζα), στο Lago Maggiore, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές σε μαγευτικό περιβάλλον
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Ματζιόρε και επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά της, Ίζολα Μπέλλα με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε και Ίζολα ντέι Πεσκατόρι. (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στο Μιλάνο και εξερεύνηση της πόλης.
 • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης
 • Πλοιάριο από το Τρεμέτζο στο Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Άνοδο με το τελεφερίκ στην Μαντόνα ντελ Σάσσο από το Λοκάρνο (το κόστος  του τελεφερίκ περιλαμβάνεται)
 • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζερμάττ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

 • Απολαύστε την κρουαζιέρα στη λίμνη Ματζιόρε και στα νησάκια Μπορομέ
 •  Το παραλίμνιο Λουγκάνο, ένα από τα διαμάντια της νότιας Ελβετίας.
 •  Το διάσημο Ζερμάτ στις ελβετικές Άλπεις.
 •  Η πανέμορφη λίμνη Κόμο, αγαπημένο θέρετρο του διεθνούς τζετ σετ.
 •  Βόλτα με πλοιάριο από το Τρεμέτσο στο Μπελάτζιο, στη λίμνη Κόμο.
 •  Η βόλτα με το τελεφερίκ στη Μαντόνα ντελ Σάσο, από το Λοκάρνο.
 • Το κοσμοπολίτικο Μιλάνο, πρωτεύουσα της μόδας και της υψηλής αισθητικής
 • Το πανέμορφο Τορίνο με τους εκπληκτικούς πεζόδρομους και τις στοές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή
 • Αρχοντική διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels, ημιδιατροφή καθημερινά

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2023
 • Καλοκαίρι 2023
 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2023

Αναχωρήσεις

24/5, 14/7, 27/7, 3/8, 11/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9, 21/9, 5/10Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Λίμνες Βόρειας Ιταλίας - Νότια Ελβετία, Τορίνο με ημιδιατροφή | Μάιος - Οκτώβριος 2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info