fb

Άμστερνταμ - Ανθισμένες Τουλίπες και Βαν Γκογκ | Απρίλιος 2023

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Το ταξίδι στο Άμστερνταμ όπως θα πρέπει να είναι, αφιερωμένο σε  μία από τις πιο ζωντανές και ανοιχτές μητροπόλεις του κόσμου. Δεν αντιμετωπίζουμε το ταξίδι μας ως ένα απλό city break με επιδερμική προσέγγιση και ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, περιλαμβάνουμε πολλές και εμπεριστατωμένες επισκέψεις, εισόδους σε σημαντικά μουσεία, απολαμβάνουμε φυσικά κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, βλέποντας την πόλη όπως και οι ίδιοι οι κάτοικοι, μέσα από τα δαιδαλώδη κανάλια της, και μπαίνουμε στο εκπληκτικό Πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες, που παραμένει ανοιχτό για λιγότερο από δύο μήνες τον χρόνο! Σε όλο το ταξίδι μας έχουμε βέβαια συνεχώς μαζί μας έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ανακαλύπτουμε το Άμστερνταμ, τη μεγάλη ολλανδική μητρόπολη, την οποία γνωρίζουμε περιηγούμενοι στα πάμπολλα αξιοθέατά της, και φυσικά απολαμβάνοντας κρουαζιέρα στα πολυάριθμα κανάλια της. Περιηγούμαστε στην πόλη, γνωρίζουμε το ιστορικό Χάρλεμ των λουλουδιών και της τουλίπας, μπαίνουμε φυσικά στο Πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες, που παραμένει ανοιχτό για λιγότερο από δύο μήνες τον χρόνο, ενώ παρέχεται επίσης η δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και το Ντελφτ.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Ταξίδι στο Άμστερνταμ με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με το ταξίδι αυτό δεν αντιμετωπίζουμε το Άμστερνταμ σαν city break, γεμίζοντάς το με ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, απολαμβάνουμε την ολλανδική μητρόπολη ως ολοκληρωμένο προορισμό, με πολλές και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, με επισκέψεις σε κορυφαία μουσεία, με νέες εμπειρίες και φυσικά με κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, για να εμβαθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην κουλτούρα της τόσο ιδιαίτερης αυτής πόλης! Highlight η επίσκεψη στο πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες, που λειτουργεί μόλις δύο μήνες τον χρόνο!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Είσοδο στο Πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες! Το Πάρκο παραμένει ανοιχτό για λιγότερο από 2 μήνες τον χρόνο (φέτος θα λειτουργεί από 23 Μαρτίου έως 14 Μαΐου).
 • Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, για να απολαύσετε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Διαμονή στο Niu Fender 4* και στο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4* (ανάλογα με την αναχώρηση).
 • Απευθείας πτήσεις με KLM.
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!
 • Περιήγηση στο Άμστερνταμ.
 • Εκδρομή στο Χάρλεμ.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Βραδινή Βόλτα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα, ρομαντική και σύγχρονη ταυτόχρονα, που η πληθώρα των καναλιών με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της την καθιστούν μια από τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης.

Φθάνοντας, η γνωριμία μας με την πόλη ξεκινά με τις πρώτες αναγνωριστικές πληροφορίες για τον προορισμό μας. Το Άμστερνταμ είναι μία Ιδιαίτερη πόλη που η ρυμοτομία της και μόνο την κατατάσσει σε κάτι το μοναδικό παγκοσμίως. Τα άπειρα κανάλια, οι γέφυρες με τα μικρά πεζοδρομημένα δρομάκια μαζί με τα αρχοντικά διπλά στα κανάλια είναι χαρακτηριστικές εικόνες της περιοχής που συνθέτουν ένα αστικό περιβάλλον που δεν παρόμοιο του δεν υπάρχει.

Καθόλη την πορεία μας παρατηρούμε τις όμορφες βραδινές εικόνες από τις φωτισμένες γέφυρες και κανάλια, τον κεντρικό σταθμό, το λιμάνι της πόλεως και άλλα. Ακολουθεί δείπνο καλωσορίσματος σε εστιατόριο διεθνής κουζίνας, δώρο του γραφείου μας. Στην συνέχεια τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

 

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Πανόραμα Άμστερνταμ - Εκδρομή στο ΧΑΡΛΕΜ – ΠΑΡΚΟ ΚΕΪΚΕΝΧΟΦ με τις ανθισμένες τουλίπες

Πρωϊνό και ξεκινάμε για πανοραμική περιήγηση του Άμστερνταμ. Από το κέντρο της πόλεως και την πλατεία των Μουσείων, η διαδρομή μας μεταφέρει στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με τις όμορφες παράκτιες κατοικίες. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό «Μύλο του Ρέμπραντ» στις όχθες του ποταμού και μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», έδρα του ιστορικού Άγιαξ.

Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στο γειτονικό Χάρλεμ, την πόλη των λουλουδιών όπως την ξέρουν και οι Ολλανδοί. Γεγονός καθόλου τυχαίο βέβαια, αφού ό,τι γνωρίζουμε για την τεράστια παράδοση της χώρας στην ανθοκαλλιέργεια και ειδικά στο εμπόριο βολβών ξεκίνησε από το Χάρλεμ ήδη από τον 15ο αιώνα. Η τεράστια ακμή της πόλης οδήγησε σε τεχνολογικές καινοτομίες μιας και το Χάρλεμ ήταν η πρώτη πόλη της Ολλανδίας που συνδέθηκε τo 1839 με σιδηροδρομικό δίκτυο με το Άμστερνταμ. Δεν θα ήταν άστοχο να πει κανείς, πως η Ολλανδία άρχισε να αποκτά οικονομική επιφάνεια ακριβώς χάρη σ’ αυτή την πόλη, αξιοποιώντας τον πλούτο της για να γίνει στη συνέχεια παγκόσμια αποικιακή δύναμη.

Κατευθυνόμαστε στην κεντρική πλατεία, διπλά στο καθεδρικό Ναό του Σαιντ Μπάβο και το παλαιό δημαρχείο, αφήνοντας το χρώμα και τον χαρακτήρα αυτής της ιστορικής πόλης να μας μεταφέρει νοερά στο παρελθόν. Αν μάλιστα αναρωτιέστε τι σας θυμίζει το όνομά της, έχετε δίκιο μιας, Ολλανδοί άποικοι από εδώ ίδρυσαν το ομώνυμο Χάρλεμ στη Νέα Ήπειρο, την Αμερική. Ελεύθερος χρόνος.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα μας κατευθυνόμαστε στο Πάρκο με τις Τουλίπες «Κeukenhof» (η Είσοδος περιλαμβάνεται). Ένας μοναδικός χώρος που παραμένει ανοιχτός μόνον για 2 μήνες το χρόνο την άνοιξη. Θα θαυμάσουμε εκατομμύρια πολύχρωμα λουλούδια σε μοναδικά σχήματα και άπειρες τουλίπες εδώ μέσα σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον πανδαισίας χρωμάτων πλαισιωμένο από γραφικές λίμνες. Επιστροφή στο Άμστερνταμ. Απόγευμα ελεύθερο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: Ελεύθερη Ημέρα – Amsterdam Shopping Experience – αγορές - Κρουαζιέρα στα κανάλια

Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του. Σήμερα στην ελεύθερη μέρα σας μπορείτε να επισκεφθείτε μια από́ τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως στην Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο) και στην P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ́ η κάποιο σνακ.

Για σήμερα μάλιστα το Versus σας κάνει δώρο κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ! Μια περιοχή χαρακτηρισμένη ως «Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO», το Άμστερνταμ συχνά αναφέρεται ως «η Βενετία του Βορρά» και η βόλτα μέσα από τα νερό, προσδίδει μια διαφορετική οπτική της πόλης που εντυπωσιάζει. Αδράξτε την ευκαιρία και παρατηρήστε το Άμστερνταμ μέσα από τα κανάλια του γεμίζοντας μοναδικές εικόνες.

Περαιτέρω προαιρετικές επιλογές είναι επίσκεψη στον ζωολογικό ή τον βοτανικό κήπο στο μητροπολιτικό πάρκο, σε κάποιο από τα πολλά μουσεία/γκαλερί, τα πολύχρωμα εμπορικά μαγαζιά, το παζάρι των λουλουδιών, τα αμέτρητα καφέ/μπαρ, εστιατόρια και τις υπαίθριες αγορές για να ζήσετε την ατμόσφαιρα του Άμστερνταμ μέσα από τους κατοίκους του. Απολαύστε την πόλη! Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

* Σημείωση: Σε μια πόλη όπως το Άμστερνταμ που προσφέρει πλειάδα επιλογών, για τον έλεγχο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών που επιθυμούν να συμμετέχουν ατομικά σε ποικίλες δραστηριότητες, μουσεία & θεματικούς χώρους, ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους εκ των προτέρων (για ατομικές προ-κρατήσεις σε μουσεία/ γκαλερί ή θεματικούς χώρους, ισχύει η διαθεσιμότητα στον χρόνο κράτησης)


 

4η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: προαιρετική εκδρομή ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ – ΝΤΕΛΦΤ

Πρωϊνό. Σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ελεύθερη ημέρα ή, εναλλακτικά, να προτιμήσετε μία προαιρετική εκδρομή στην ολλανδική ενδοχώρα.

Στην εκδρομή αυτή έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ολλανδία στο σύνολο της επισκεπτόμενοι τις δύο εξίσου μεγάλές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και τη μοναδική μεσαιωνική πόλη του Ντελφτ.

Η Χάγη είναι η πόλη-οικοδέσποινα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου και Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτούν την –κατά πολλούς- πιο κομψή Ολλανδική πόλη.

Το Ρότερνταμ φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Μαζί με τους συγχρόνους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus, το Ρότερνταμ παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική που καθηλώνει τον επισκέπτη.

Το Ντελφτ είναι η πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή! (Κόστος προαιρετικής εκδρομής 85€).

Διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.

5η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – Πτήση επιστροφής

Πρωϊνό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για την επίσκεψη στην όμορφη πόλη της Ουτρέχτης, μια ξεχωριστή πόλη στην καρδιά της Ολλανδίας που διαδραμάτισε έναν εξέχοντα ρόλο κατά τον 17ο «Χρυσό αιώνα» της Ολλανδίας και εξελίχθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα και κομβικά κέντρα εμπορείου της χώρας. Ξεχωρίζει η Dοm Church, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός Ναός του Αγίου Μαρτίνου που μαζί με το ιστορικό κέντρο και το κανάλι που το διασχίζει, καθιστούν την Ουτρέχτη μία από της πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1576

13/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

19:55

KL 1581

17/04/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

21:15

01:30 +1

Διαμονή στο Niu Fender 4*

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία
Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1576

29/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

19:55

KL 1581

03/05/2023

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

21:15

01:30 +1

Διαμονή στο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4*

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στο Άμστερνταμ. Στην αναχώρηση 13/4 στο Niu Fender 4* και στην αναχώρηση 29/4 στο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4*.
 • Πρωινό καθημερινά
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του ποταμού Άμστελ, στο Άμστερνταμ.
 • Είσοδος στο Πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες
 • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Αναχωρήσεις από Κύπρο     
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από

 • Είσοδοι σε  αξιοθέατα κλπ.

 

Δεν περιλαμβάνονται         
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 289 €
 • Είσοδοι σε αξιοθέατα κλπ.

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα 

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Ταξίδι στο Άμστερνταμ με τη φιλοσοφία Versus, όπως σας έχουμε συνηθίσει! Με το ταξίδι αυτό δεν αντιμετωπίζουμε το Άμστερνταμ σαν city break, γεμίζοντάς το με ελεύθερες ημέρες: αντίθετα, απολαμβάνουμε την ολλανδική μητρόπολη ως ολοκληρωμένο προορισμό, με πολλές και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις, με επισκέψεις σε κορυφαία μουσεία, με νέες εμπειρίες και φυσικά με κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, για να εμβαθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην κουλτούρα της τόσο ιδιαίτερης αυτής πόλης! Highlight η επίσκεψη στο πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες, που λειτουργεί μόλις δύο μήνες τον χρόνο!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Είσοδο στο Πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες! Το Πάρκο παραμένει ανοιχτό για λιγότερο από 2 μήνες τον χρόνο (φέτος θα λειτουργεί από 23 Μαρτίου έως 14 Μαΐου).
 • Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης, για να απολαύσετε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Διαμονή στο Niu Fender 4* και στο Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station 4* (ανάλογα με την αναχώρηση).
 • Απευθείας πτήσεις με KLM.
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!
 • Περιήγηση στο Άμστερνταμ.
 • Εκδρομή στο Χάρλεμ.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

Highlights

 • Η κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ, απολαμβάνοντας την πόλη όπως την βλέπουν και τη ζουν οι κάτοικοί της.
 • Η επίσκεψη στο Πάρκο Κέικενκοφ με τις ανθισμένες τουλίπες, η πιο χαρακτηριστική εικόνα της Ολλανδίας.
 • Μάθετε τα πάντα για την καλλιέργεια των ολλανδικών λουλουδιών στο Χάρλεμ.
 • Παρατηρήστε τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του Άμστερνταμ.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Απευθείας πτήσεις με KLM.
 • Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ!

 

Χάρτης Ταξιδιού Άμστερνταμ - Ανθισμένες Τουλίπες και Βαν Γκογκ | Απρίλιος 2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info