fb

Το βιβλίο της ζούγκλας, Σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα της Κεντρικής Ινδίας | Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Σαφάρι δεν είναι μόνο η Αφρική!

Πιστεύετε πως «σαφάρι» σημαίνει μόνο Αφρική; Κι όμως! Μ’ αυτό το ταξίδι ερχόμαστε να σας πείσουμε πως στην Ινδική χερσόνησο μπορείτε να ανακαλύψετε πανέμορφη φύση, απίστευτα πλούσια πανίδα και χλωρίδα και να ζήσετε εξίσου έντονες εμπειρίες όπως σε ένα αφρικανικό σαφάρι – ΑΛΛΑ με πολύ μικρότερο κόστος!

Ελάτε μαζί μας λοιπό σε ένα ανατρεπτικό ταξίδι για να δούμε την Ινδία εντελώς διαφορετικά από ό,τι έχουμε και έχετε συνηθίσει! Μία Ινδία… αλλιώς, μία πραγματική αναπαράσταση του θρυλικού Βιβλίου της Ζούγκλας!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ξεκινάμε την περιπέτειά μας φτάνοντας στο Δελχί από όπου συνεχίζουμε πετώντας για την Τζαλαπούρ. Από εκεί μεταβαίνουμε οδικώς στο Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh όπου διαμένουμε για δύο νύχτες, απολαμβάνοντας σαφάρι και την εμπειρία της αναζήτησης της ινδικής τίγρης. Συνεχίζουμε στο Εθνικό Πάρκο Kanha, με τα δάση που ενέπνευσαν τον Ράντγιαρντ Κίπλινγκ να γράψει το θρυλικό Βιβλίο της Ζούγκλας. Ο πλούτος της πανίδας που απολαμβάνουμε εδώ συγκρίνεται εύκολα σε ποσότητα με την αντίστοιχη στα μεγάλα αφρικανικά πάρκα: η ινδική τίγρη, η τετράκερη αντιλόπη, ο ινδικός βίσονας και δεκάδες ακόμα είδη θηλαστικών και πτηνών. Η εμπειρία μας ολοκληρώνεται στο Εθνικό Πάρκο Satpura, όπου επίσης διανυκτερεύουμε για δύο νύχτες (όπως και στο Kanha), από όπου επιστρέφουμε στο Δελχί, μέσω Μποπάλ, παίρνοντας τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Το ταξίδι αυτό αποτελεί ένα σπάνιο ταξίδι-σαφάρι στα πιο σημαντικά Εθνικά Πάρκα της Κεντρικής Ινδίας, και συγκεκριμένα της πολιτείας Μεντία Πραντές, την «πολιτεία των Τίγρεων».

Επισκεπτόμαστε και διαμένουμε τρία ξεχωριστά Εθνικά Πάρκα, σε ένα χορταστικό 9ήμερο πρόγραμμα! Με τον τρόπο αυτό επιδιώκουμε να έχουμε κατά το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να δούμε την περίφημη Τίγρη της Βεγγάλης.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Επίσκεψη, διαμονή και σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh.
 • Επίσκεψη και διαμονή στο Εθνικό Πάρκο Kanha.
 • Πρωινό και απογευματινό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Kanha.
 • Επίσκεψη και διαμονή στο Εθνικό Πάρκο Satpura.
 • Βραδινό σαφάρι με βάρκα στο Εθνικό Πάρκο Satpura.
 • Περιπατητικό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Satpura.

Όλοι οι τοπικοί φόροι περιλαμβάνονται στην τελική τιμή που πληρώνετε στην Αθήνα. Δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά!

 • Εμπειρότατοι αρχηγοί στην Ινδία, ειδικά επιλεγμένοι από το Versus για την προορισμό αυτό. Η Ινδία είναι ειδικός προορισμός και μόνο ένας εξειδικευμένος ξεναγός θα μετουσιώσει το ταξίδι σας σε ταξίδι ζωής. Είναι οι αρχηγοί που συνοδεύουν τους ταξιδιώτες στην 25χρονη ιστορία του Versus Travel, με πολλά ταξίδια στην Ινδία στο ενεργητικό τους.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Πτήση για Δελχί

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Δελχί.

2η ημέρα: Άφιξη στο Δελχί – Πτήση για Τζαλαπούρ – Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh (σαφάρι στο Πάρκο)

Άφιξη στο Δελχί νωρίς το πρωί, και επιβίβαση στην πτήση για την Τζαλαπούρ. Με την άφιξή μας μεταφερόμαστε οδικώς στο Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh στην καρδιά της Madhya Pradesh, γνωστής ως «πολιτεία των τίγρεων». Μετά την εγκατάστασή μας στον οικισμό Tala που αποτελεί τη βάση για όλες τις εξορμήσεις στην περιοχή, αναχωρούμε αμέσως για ένα απογευματινό σαφάρι στο πάρκο που αποτελεί το καλύτερο σημείο στην Ινδία για να δει κανείς τίγρεις. Σε μια έκταση που απλώνεται σε 450 τ.χλμ. (105 από αυτά επισκέψιμα), το πάρκο αποτελεί τον πυρήνα της προστατευόμενης ζώνης και της άγριας ζωής της ενδοχώρας. Οι λόφοι με το ξερό έδαφος, οι υγροί βάλτοι και οι κοιλάδες με τα δάση παρέχουν ιδανική κάλυψη για τα πανέμορφα αιλουροειδή. Στην περιοχή βρίσκονται επίσης τα ερείπια του πανάρχαιου κάστρου Bandhavgarh, που πλέον αποτελεί καταφύγιο αρκετών ειδών αρπακτικών πουλιών υπό εξαφάνιση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh (σαφάρι στο Πάρκο)

Το σαφάρι μας συνεχίζεται με πρωινή και απογευματινή εξόρμηση στο πάρκο. Τα γνωστά στην Ινδία ως Gypsies, τα σκληροτράχηλα οχήματα 4Χ4, πέντε θέσεων, θα μας μεταφέρουν με ασφάλεια κοντά στα άγρια ζώα. Μόνο μέχρι 170 επισκέψεις αυτών των οχημάτων επιτρέπονται ημερησίως ώστε να διαταράσσεται η άγρια ζωή όσο το δυνατόν λιγότερο, με αποτέλεσμα τα περισσότερα σαφάρι να είναι κλεισμένα μήνες πριν.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στις 2 μέρες των περιπλανήσεών μας εδώ, θα συναντήσουμε τη «βασίλισσα» της ινδικής ζούγκλας τουλάχιστον μια φορά αλλά στη διάρκεια της ημέρας θα δούμε επίσης πολλές και διαφορετικές εικόνες άγριας ζωής καθώς τα πολυάριθμα θηράματα - ελάφια,λανγκούριοι (χρυσοπίθηκοι), αγριογούρουνα και μουντζάκ – βγαίνουν από τις κρυψώνες τους, «προσκαλώντας σε γεύμα» τη φοβερή τίγρη της Βεγγάλης και την ακριβοθώρητη ινδική λεοπάρδαλη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh – Εθνικό Πάρκο Kanha

Μετά από το πρωινό μας που θα πάρουμε τα χαράματα, θα κατευθυνθούμε στο μεγαλύτερο και πιο διάσημο από όλα τα εθνικά πάρκα της Madhya Pradesh, το Kanha, ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή περίπου 5 ωρών.
Το Kanha και τα δάση από δέντρα sal που το περιτριγυρίζουν, έδωσαν έμπνευση στον Κίπλινγκ για να γράψει το εξαιρετικό, κλασικό Jungle Book (Το βιβλίο της ζούγκλας) που έχει γυριστεί και ταινία.  Φανταστείτε τον μοχθηρό τίγρη Σιρ Καν, που απειλεί όποιον προστατεύει τον μικρό Μόγλη, να περνάει από μπροστά σας καθώς εσείς παρακολουθείτε καμουφλαρισμένοι από την κρυψώνα σας!
Ανάμεσα στα δάση, τεράστια βοσκοτόπια με χαμηλή βλάστηση σφύζουν από άγρια ζωή, εκεί που κάποτε βρίσκονταν οικισμοί χωρικών που μετακινήθηκαν για να αφήσουν τις εκτάσεις ελεύθερες στα άγρια ζώα. Το Kanha φιλοξενεί περίπου 30 πολύ ενδιαφέροντα είδη θηλαστικών και 300 είδη πουλιών, κάποια από αυτά πολύ σπάνια. Θα εξερευνήσουμε τα μυστικά του το απόγευμα. Τακτοποίηση στο κατάλυμά μας και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Kanha (πρωινό και απογευματινό σαφάρι)

Σήμερα θα απολαύσουμε και πάλι πρωινό και απογευματινό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Kanha. Το οικοσύστημα εδώ, φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία ζώων - ένα εξαιρετικό μείγμα άγριας ζωής για να παρατηρήσουμε. Το οροπέδιο είναι το σπίτι του Gaur (ινδικός βίσωνας) και της τετράκερης αντιλόπης, ενώ μέσα σε πυκνές συστάδες δάσους παραμονεύουν οι ντροπαλές γάτες της ζούγκλας.
Αν και τα μεγάλα αιλουροειδή είναι λιγότερα από αυτά που ζουν στο Bandhavgarh, (περίπου 130 τίγρεις και 100 λεοπαρδάλεις είναι ο πληθυσμός τους στο Kanha), εδώ βρίσκεται σε εφαρμογή το «project Tiger» το οποίο έχει σκοπό την προστασία και την αύξησή του αριθμού τους. Είναι πολύ πιθανό να έχουμε κι εδώ μια ή περισσότερες συναντήσεις μαζί τους.Δεν είναι καθόλου απίθανο, επίσης, να πέσουμε πάνω στην αρκούδα-μυρμηγκοφάγο, το μοναδικό στον κόσμο -και μασκότ της περιοχής- ελάφι των βάλτων (Μπαρασίνγκα), βίσωνες ή ακόμα και μια σπάνια λεοπάρδαλη. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα βυθιστούμε στην ατμόσφαιρα των βιβλίων του Κίπλινγκ καθώς θα περιπλανιόμαστε μέσα στα λιβάδια με τα αραιά δέντρα όπου καιροφυλακτούν λύκοι, αλεπούδες και ασιατικά αγριόσκυλα. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Kanha – Εθνικό Πάρκο Satpura (σαφάρι με βάρκα)

Παίρνουμε πρωινό νωρίς και οδηγούμε προς το Satpura όπου θα απολαύσουμε ένα ακόμα ξεχωριστό εθνικό πάρκο στα υψίπεδα της κεντρικής Ινδίας.
Ίσως να το επισκέπτονται λιγότεροι ταξιδιώτες από τα άλλα, ωστόσο εδώ μπορούμε να απολαύσουμε κορυφαίες εμπειρίες, όπως την απόλυτη ησυχία του δάσους κάνοντας καγιάκ στο ποτάμι και την στενή επαφή με το φυσικό περιβάλλον της ζούγκλας κάνοντας πεζοπορία κάτω από τα τεράστια δέντρα. Ακριβώς λόγω της απουσίας πολυάριθμων επισκεπτών θα προσεγγίσουμε τη γαλήνια φύση πιο κοντά από οπουδήποτε αλλού.
Το βράδυ θα κάνουμε ένα ονειρεμένο σαφάρι με βάρκα στον ποταμό Denwa με συντροφιά τα πλάσματα της νύχτας. Τσακάλια, γιγάντιοι σκίουροι, σκαντζόχοιροι, ψαροκουκουβάγιες και εκατομμύρια τριζόνια θα μας συντροφεύουν και θα μας συνεπάρουν με τις απόκοσμες κραυγές τους. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Satpura (περιπατητικό σαφάρι)

Θα περάσουμε πρωί και απόγευμα στο πάρκο Satpura. Όσοι θέλουν, μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ασύγκριτη εμπειρία: πεζοπορία μέσα στη ζούγκλα.
Ρυάκια, καταρράκτες, γιγαντιαία δέντρα τικ που κρύβουν τον ουρανό, αράχνες που πλέκουν θεόρατους ιστούς ανάμεσα στη βλάστηση, το ακατάπαυστο τραγούδι αόρατων πουλιών και η πανταχού παρούσα μυρωδιά της άγριας λεβάντας συνθέτουν μια εμπειρία που δεν θα φύγει από το μυαλό για πολύ καιρό.
Το ανάγλυφο τοπίο είναι γεμάτο στενά φαράγγια, βαθιές ρεματιές, πυκνά δάση και φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό θηλαστικών. Δεκάδες είδη αντιλόπηςκαι ελαφιών, άγρια βοοειδή, μοσχογαλές και αγριογούρουνα εμφανίζονται συχνά μπροστά μας, ενώ δεν θα σταματήσουμε να έχουμε το νου μας, γιατί μια τίγρη μπορεί να μας κάνει τη χάρη ακόμα κι εδώ και να ξεπροβάλει από τη βλάστηση.

Highlight της περιοχής είναι οι σπηλιές Pandav, σκαλισμένες στους βράχους των λόφων.

8η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Satpura – Μποπάλ – πτήση για Δελχί

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, μεταφερόμαστε στο Μποπάλ (Bhopal) και στη συνέχεια στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για το Δελχί. Άφιξη στην ινδική πρωτεύουσα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Δελχί – πτήση επιστροφής

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 890 €
Twin Room 1599 € 890 €
Triple Room 1599 € 890 €
Single Room 2199 € 890 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΙΝΔΙΑΣ :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 890 €
Twin Room 1599 € 890 €
Triple Room 1599 € 890 €
Single Room 2199 € 890 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΙΝΔΙΑΣ :  35 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 890 €
Twin Room 1819 € 890 €
Triple Room 1819 € 890 €
Single Room 2419 € 890 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

Extras

+ ΒΙΖΑ ΙΝΔΙΑΣ :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 890 €
Twin Room 1819 € 890 €
Triple Room 1819 € 890 €
Single Room 2419 € 890 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΙΝΔΙΑΣ :  35 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2739 € 0 €
Twin Room 2739 € 0 €
Triple Room 2739 € 0 €
Single Room 3339 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ ΒΙΖΑ ΙΝΔΙΑΣ :  35 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2739 € 0 €
Twin Room 2739 € 0 €
Triple Room 2739 € 0 €
Single Room 3339 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ ΒΙΖΑ ΙΝΔΙΑΣ :  35 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

TK 1850

05/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:40

17:10

TK 716

05/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  - ΔΕΛΧΙ

20:15

04:40 +1

TK 717

13/10/2024

ΔΕΛΧΙ -  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

06:20

10:40

TK 1849

13/10/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

TK 1850

02/12/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:20

17:55

TK 716

02/12/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  - ΔΕΛΧΙ

20:50

05:15 +1

TK 717

10/12/2024

ΔΕΛΧΙ -  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

06:55

11:35 +1

TK 1849

10/12/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΑΘΗΝΑ

14:00

14:30

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Διαμονή σε lodge στα Εθνικά Πάρκα Bandhavgarh, Kanha, Satpura.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* Deluxe στο Δελχί.
 • Ημιδιατροφή.
 • Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh.
 • Πρωινό και απογευματινό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Kanha.
 • Βραδινό σαφάρι με βάρκα στο Εθνικό Πάρκο Satpura.
 • Τοπικός έμπειρος ξεναγός.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός (ανάλογα την αναχώρηση ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει κατά την άφιξή σας στην Ινδία).
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.
 • Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια, χωρίς επιβάρυνση.

Αναχωρήσεις από Κύπρο               

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Βίζα Ινδίας: 35€ (πληροφορίες δείτε παρακάτω).

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 890€.
 • Βίζα Ινδίας: 35€ (πληροφορίες δείτε παρακάτω).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

 • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
 • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
 • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
 • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
 • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
 • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
 • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
 • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
 • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
 • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
 • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Το ταξίδι αυτό αποτελεί ένα σπάνιο ταξίδι-σαφάρι στα πιο σημαντικά Εθνικά Πάρκα της Κεντρικής Ινδίας, και συγκεκριμένα της πολιτείας Μεντία Πραντές, την «πολιτεία των Τίγρεων».

Επισκεπτόμαστε και διαμένουμε τρία ξεχωριστά Εθνικά Πάρκα, σε ένα χορταστικό 9ήμερο πρόγραμμα! Με τον τρόπο αυτό επιδιώκουμε να έχουμε κατά το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να δούμε την περίφημη Τίγρη της Βεγγάλης.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Επίσκεψη, διαμονή και σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh.
 • Επίσκεψη και διαμονή στο Εθνικό Πάρκο Kanha.
 • Πρωινό και απογευματινό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Kanha.
 • Επίσκεψη και διαμονή στο Εθνικό Πάρκο Satpura.
 • Βραδινό σαφάρι με βάρκα στο Εθνικό Πάρκο Satpura.
 • Περιπατητικό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Satpura.

Όλοι οι τοπικοί φόροι περιλαμβάνονται στην τελική τιμή που πληρώνετε στην Αθήνα. Δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά!

 • Εμπειρότατοι αρχηγοί στην Ινδία, ειδικά επιλεγμένοι από το Versus για την προορισμό αυτό. Η Ινδία είναι ειδικός προορισμός και μόνο ένας εξειδικευμένος ξεναγός θα μετουσιώσει το ταξίδι σας σε ταξίδι ζωής. Είναι οι αρχηγοί που συνοδεύουν τους ταξιδιώτες στην 25χρονη ιστορία του Versus Travel, με πολλά ταξίδια στην Ινδία στο ενεργητικό τους.

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Επίσκεψη, διαμονή και σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Bandhavgarh
 • Επίσκεψη και διαμονή στα Εθνικά Πάρκα Kanha και Satpura

 

Περίοδοι

 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

Αναχωρήσεις

05/10, 02/12Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Το βιβλίο της ζούγκλας, Σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα της Κεντρικής Ινδίας | Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info