fb

Βραζιλία: Versus αληθινές εμπειρίες, Καρναβάλι στο Ρίο, Ιγκουασού, Αργεντινή, διαμονή 5* στις κύριες ημέρες του καρναβαλιού | 17.02.2023

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2890€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πολύ δημοφιλές ταξίδι του Versus Travel στη Νότια Αμερική, το οποίο εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. ’ξονας του προγράμματος αυτού είναι να συνδυάσουμε τις δύο διασημότερες και πιο κοσμοπολίτικες μητροπόλεις της Λατινικής Αμερικής (Μπουένος ’ιρες & Ρίο ντε Τζανέιρο) με τα θαύματα της φύσης (Καταρράκτες Ιγκουασού, Δέλτα του Τίγκρε) σε μία εξαιρετική τιμή αλλά με άριστες προδιαγραφές και τέλεια ροή. Χάρη στη μεγάλη εξειδίκευσή μας στην αμερικανική ήπειρο, γνωρίζουμε πως η Βραζιλία και η Αργεντινή, σε αντίθεση με τη γενική αντίληψη, δεν είναι τελικά και τόσο… οικονομικές χώρες. Και επειδή αρχή μας είναι να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας προκαθορισμένο κόστος από την Αθήνα, οργανώσαμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με γεύματα, ειδικές ξεναγήσεις, θεάματα με επίκεντρο το περίφημο Καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και εκδρομές στην αρχική τιμή – τοπικά όλα αυτά κοστίζουν ακριβά, όπως π.χ. η βραδιά τάνγκο στο Μπουένος ’ιρες και η διπλή ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού.

Επιπλέον όμως, το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ ποιοτικές προδιαγραφές. Όλες οι διανυκτερεύσεις μας γίνονται σε ξενοδοχεία 5*, κεντρικότατα και στα σωστά σημεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο Μπουένος ’ιρες μένουμε δίπλα στον κοσμοπολίτικο πεζόδρομο Φλορίδα και στο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς πάνω στην Κοπακαμπάνα! Το ίδιο ισχύει και για τους Καταρράκτες Ιγκουασού, το ξενοδοχείο μας είναι το καλύτερο 5* στην περιοχή.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας ξεκινά από το «λιμάνι των καλών ανέμων», το Μπουένος Άιρες, εδώ που γεννήθηκε το τάνγκο, εδώ από όπου ξεκινά η ίδια η Αργεντινή. Απολαμβάνουμε την πόλη με εκτεταμένες ξεναγήσεις, φτάνοντας μέχρι το Δέλτα του Τίγκρε και κατόπιν συνεχίζουμε για τους διάσημους Καταρράκτες του Ιγκουασού, φυσικό σύνορο Αργεντινής-Βραζιλίας. Μένουμε στην περιοχή και περιηγούμαστε στους καταρράκτες και από τις δύο πλευρές, πριν προχωρήσουμε για την πιο αισθησιακή, αντιφατική και πολύχρωμη πόλη, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, που έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και το χορό! Παρακολουθούμε τη φαντασμαγορική παρέλαση με όλες τις σχολές στο Σαμποδρόμιο και απολαμβάνουμε την πόλη με εκτενείς ξεναγήσεις!

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Βραζιλία-Ιγκουασού-Αργεντινή με το Καρναβάλι στο Ρίο και τη μεγάλη παρέλαση με όλες τις σχολές Στο πρόγραμμα αυτό παρακολουθούμε στο Σαμποδρόμιο τη μεγάλη, κεντρική παρέλαση με όλες τις σχολές, που λαμβάνει χώρα στις 19 και 20 Φεβρουαρίου. Μπορεί η διαμονή στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού να κοστίζει αλλά είναι εκεί όπου θα ζήσετε την εξωπραγματική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο! 

Στο Versus πιστοί στα προγράμματα χωρίς περικοπές προσφέρουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο τις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού, όταν θα παρελάσουν όλες οι σχολές μέσα σε μια απόλυτα φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, και όχι μια εβδομάδα μετά το καρναβάλι, την ημέρα παρέλασης μόνο μιας σχολής, αυτής των νικητών, για μείωση κόστους.

 

Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα

Δείτε τις διαφορές!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΔΡΟΜΙΟ, για την παρακολούθηση της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του καρναβαλιού στο Ρίο ντερ Τζανέιρο, με όλες τις σχολές!
 • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κόπα Καμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas, το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
 • Ακριβή εκδρομή, σε αργεντίνικη φάρμα με Αργεντίνους καουμπόηδες, τους Γκαούτσος, βόλτα με άλογα. Εκεί θα απολαύσουμε και απεριόριστα κρέατα της Αργεντινής.
 • Το πρόγραμμα είναι 13ήμερο με 11 διανυκτερεύσεις. Τέσσερις (4) από αυτές είναι στο πανάκριβο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς τις ημέρες του Καρναβαλιού, για να δούμε από κοντά την κεντρική Παρέλαση!
 • Δύο διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
 • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες), με το φουτουριστικό Μουσείο του Αύριο!
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες.
 • Εκτενής ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες αλλά και περιπατητική ξενάγηση με τον αρχηγό μας για να δούμε κρυμμένες ομορφιές κα μυστικά που έχουμε ανακαλύψει στα ταξίδια μας πάνω από δύο δεκαετίες τώρα στην πρωτεύουσας της Αργεντινής
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το περιλαμβανόμενο κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, είναι περίπου 100 $).
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν
και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

Εξαιρετικό 12ήμερο πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, με πολύ προσεγμένες, επώνυμες επιλογές στη διαμονή μας και με σημείο αναφοράς τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) για να τους απολαύσουμε πληρέστερα!

Και την περίοδο του Καρναβαλιού με το Versus απολαμβάνετε πάντα το καλύτερο!

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικι­σμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυ­λωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέ­δαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συ­νυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρα­τικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκου­πόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρ­χεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκου­αναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορ­μήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Ά­φιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού

Πρωινό ελεύθερο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο Σαμποδρόμιο για να απολαύ­σουμε το θέαμα της μεγάλης,  κεντρικής παρέλασης του βραζιλιάνικου καρναβαλιού, με όλες τις σχολές! Ένα φαντασμαγορικό θέαμα που αξίζει να παρακο­λουθήσουμε από κοντά και να το απολαύσουμε!

Στα τέλη του 19ου αιώνα, το παλιό πορτογαλικό ε­ντρούδο αντικαταστάθηκε από ένα καρναβάλι για την ελίτ. Ενώ οι πλούσιοι διασκέδαζαν στα νυχτερινά κέντρα, οι πιο αδικημένες τάξεις οργάνωναν τις δικές τους παρελάσεις: τις ανεπίσημες ράντσος και μπλό­κος καρναβαλέσκος, προγόνους των σχολών της σάμπα, οι οποίες ιδρύθηκαν στο Ρίο τη δεκαετία του 1930 και από τότε αυξάνονται και γίνονται όλο και πλουσιότερες σε διακοσμητικά στοιχεία.

Η ετήσια παρέλασή τους, που επισημοποιήθηκε το 1935, επεκτάθηκε τόσο πολύ που το 1984 έγινε επιτα­κτική η ανάγκη κατασκευής ενός ειδικού χώρου, του Σαμπόντρομου (Σαμποδρόμιο). Η προετοιμασία του Καρναβαλιού διαρκεί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο και απασχολεί τις φαβέλες, δηλαδή τις φτωχές συνοι­κίες: την επιλογή του ενδέρο διαδέχονται οι διαγωνι­σμοί της σάμπα-ενδέρο και η ετοιμασία των κοστου­μιών και των αρμάτων. Διανυκτέρευση.

 

 

4η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ξενάγηση, Κορκοβά¬ντο-Μουσείο του Αύριο

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τραινάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογή­σετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο ό­μορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά τον κα­θεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηρι­στικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Ακόμα, θα επισκεφθούμε το φουτουριστικό Μουσείο του Αύ­ριο, ένα μουσείο επιστήμης που σχεδίασε ο γνω­στός μας Σαντιάγκο Καλατράβα, και φιλοξενεί επι­στημονικά και διαδραστικά εκθέματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ζαχαρόψωμο

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ΄ όπου θα θαυ­μάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύ­σουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παρα­λίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτο­γραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να βουτήξουμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

6η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: πτήση

Σήμερα θα αφήσουμε πίσω μας το Ρίο ντε Τζανέιρο και θα μεταφερθούμε αεροπορικώς στους Καταρ­ράκτες του Ιγκουασού όπου θα δούμε ένα μεγαλειώδες θαύμα της φύσης, μία ομάδα από καταρράκτες που δημιουργούνται από τον ομώνυμο ποταμό ακριβώς στα σύνορα μεταξύ Αργεντινής, Βραζιλίας και Παρα­γουάης.

Σύμφωνα με τον μύθο, ένας θεός σκόπευε να νυμ­φευθεί μία όμορφη ντόπια που ονομαζόταν Ναϊπί, η οποία όμως το έσκασε με τον θνητό αγαπημένο της Ταρομπά, με ένα κανό στον Ιγκουασού. Ο θεός τότε εκνευρίστηκε και δημιούργησε τους καταρράκτες που χωρίζουν τον ποταμό, καταδικάζοντας έτσι τους δύο εραστές σε μία αιώνια πτώση.

Ο πρώτος Ευρωπαίος που αντίκρισε τους καταρρά­κτες ήταν ο Ισπανός κονκισταδόρ Άλβαρο Νούνιεθ Καμπέθα δε Βάκα το 1541. Προς τιμήν του ένας από τους καταρράκτες στην πλευρά της Αργεντινής έχει λάβει την ονομασία του. Οι καταρράκτες Ιγκουασού περιλαμβάνονται στο αργεντίνικο Εθνικό Πάρκο Κα­ταρρακτών Ιγκουασού και στο βραζιλιάνικο Εθνικό Πάρκο Ιγκουασού. Αμφότερα τα πάρκα έχουν χαρα­κτηριστεί φυσικά μνημεία της UNESCO.Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

 

7η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ: ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής και της Βραζιλίας

Το Versus Travel περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βρα­ζιλίας. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά του Ι­γκουασού για να δούμε τους καταρράκτες και από την πλευρά της Αργεντινής.

Στην περιοχή ένθεν κακείθεν του ποταμού, σχηματί­ζονται 275 καταρράκτες (με τα 2/3 των καταρρακτών να βρίσκονται στην πλευρά της Αργεντινής) με το συνολικό μήκος τους να φτάνει τα 2,7 χιλιόμετρα. Οι ψηλότεροι φτάνουν σε ύψος τα 82 μέτρα, αλλά η πλειονότητα φτάνει κατά μέσο όρο τα 64 μέτρα. Ο πιο εντυπωσιακός από τους καταρράκτες ονομάζε­ται Λαιμός του Διαβόλου και βρίσκεται στην πλευρά της Αργεντινής: έχει ύψος 82 μέτρα, μήκος 700 μέτρα και πλάτος 150 μέτρα. Ο συγκεκριμένος καταρρά­κτης είναι και σύνορο μεταξύ Αργεντινής και Βραζι­λίας. Τα νερά των καταρρακτών οδηγούνται σε ένα κανάλι που τροφοδοτεί τον ποταμό Παρανά. Η έ­κταση που καλύπτουν οι καταρράκτες όταν ο ποτα­μός Ιγκουασού πλημμυρίζει είναι περίπου 400 στρέμ­ματα. Συγκριτικά, οι καταρράκτες Βικτόρια στην Α­φρική καλύπτουν 550 στρέμματα, ωστόσο στο Ι­γκουασού προσφέρουν καλύτερη θέα στον επισκέ­πτη λόγω της μορφολογίας της περιοχής.  Διανυκτέ­ρευση στους καταρράκτες Ιγκουασού.

 

8η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ιγκουασού και μετα­βαίνουμε στο αεροδρόμιο για να πετάξουμε για μία από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου: το Μπουένος Άιρες.

Χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα, είναι μια περίπλοκη και τεράστια πόλη, γνωστή για την αρχιτεκτονική, τη νυχτερινή ζωή, τους όμορφους κήπους, τους μεγάλους δρόμους και τα πολιτιστικά δρώμενα. Είναι επίσης μία πλούσια πόλη, με μεγάλη μεσαία τάξη και μεγάλο αριθμό πληθυ­σμού με ανώτερη εκπαίδευση. Οι  περισσότεροι «πορτένιος», όπως ονομάζονται οι κάτοικοι του Μπουένος Άιρες, κατάγονταν εξ αρχής από την Ευ­ρώπη, με πιο συχνή προέλευση την Ισπανία και την Ιταλία. Επίσης στο Μπουένος Άιρες ζουν πολλοί Γερ­μανοί, Πορτογάλοι, Πολωνοί, Ιρλανδοί, Γάλλοι, Κρο­άτες και Βρετανοί. Υπάρχει και μια μειονότητα μιγά­δων από την εποχή της ισπανικής αποικιοκρατίας. Μετά τα μέσα του 20ού αιώνα ο πληθυσμός αυξή­θηκε, κυρίως λόγω μεταναστευτικής εισροής από τη Βολιβία, το Περού και την Παραγουάη.

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύ­ουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό και λίγη ξεκούραση (Τα δωμάτια είναι διαθέ­σιμα μετά τις 15.00).  Στη συνέχεια με τον αρχηγό μας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περ­πατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η Aργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπα­τώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γρα­φικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφι­κές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουέ­νος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χο­ρού. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοι­νοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολου­θούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζω­γραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημο­φιλή προορισμό για τους "πορτένιος". Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χα­λάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλ­λιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετι­κούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπο­λης. Αφού απολαύσουμε την βόλτα μας θα ε­πιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: Γκαούτσος-ράντσο γαιοκτημόνων

Πρωινό και αναχώρηση για μία εκδρομή σε ράντσο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα κτη­νοτρόφων της περιοχής. Θα επισκεφτούμε μία χα­ρακτηριστική αργεντίνικη φάρμα (ράντσο) και θα γνωρίσουμε τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιπ­πείς γκάουτσος (ή γκαούτσος). Οι γκάουτσος είναι κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένοι σαν καουμπόηδες με σο­μπρέρο, και θεωρούνται σχεδόν ηρωικές μορφές. Κατ’ αρχάς συμμετείχαν και στον Πόλεμο της Ανε­ξαρτησίας της Νότιας Αμερικής (τέλη 18ου αρχές 19ου αιώνα) από τους Ισπανούς Κονκισταδόρες. Επιπλέον είναι εξαιρετικοί ιππείς και πολύ καλοί κτηνοτρόφοι. Εμείς θα τους γνωρίσουμε, θα τους δούμε να ιππεύουν και θα μάθουμε κάποια πράγ­ματα για την ιστορία τους – υμνήθηκαν από τη λατι­νοαμερική λογοτεχνία του 19ου αιώνα. Επίσης θα α­πολαύσουμε αυθεντικό αργεντίνικο μπάρμπεκιου μέσα στη φάρμα – εκεί όπου εκτρέφονται οι φημισμέ­νες αγελάδες της χώρας. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ: εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε νωρίς για ημερήσια εκδρομή στη γειτονική Κολόνια της Ουρουγουάης: Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, κα­θώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευ­θυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική α­ποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιο­δυτικής Ουρουγουάης.

Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδική­θηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άι­ρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστι­κής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτε­κτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστο­ρία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακό­στρωτα δρομάκια της.

Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στο Μπουένος Άι­ρες πριν την μεταφορά στο αερο­δρόμιο  για την πτήση επιστροφής μας.

 

13η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2890 € 990 €
Twin Room 2890 € 990 €
Triple Room 2890 € 990 €
Single Room 4180 € 990 €
Σημείωση:

 

Περιλαμβάνει τα εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση στο σαμποδρόμιο. 12 ημέρες/10 διανυκτερεύσεις. Αυθημερόν άφιξη στο Ρίο από την Ευρώπη  - αφιερώνουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο με σπάνια διαμονή στο Hilton Copacabana 5* μπροστά στην Κόπα Καμπάνα στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού.

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3110 € 990 €
Twin Room 3110 € 990 €
Triple Room 3110 € 990 €
Single Room 4400 € 990 €
Σημείωση:

Περιλαμβάνει τα εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση στο σαμποδρόμιο. 12 ημέρες/10 διανυκτερεύσεις. Αυθημερόν άφιξη στο Ρίο από την Ευρώπη  - αφιερώνουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο με σπάνια διαμονή στο Hilton Copacabana 5* μπροστά στην Κόπα Καμπάνα στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού.

 

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα..

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4130 € 0 €
Twin Room 4130 € 0 €
Triple Room 4130 € 0 €
Single Room 5420 € 0 €
Σημείωση:

Περιλαμβάνει τα εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση στο σαμποδρόμιο. 12 ημέρες/10 διανυκτερεύσεις. Αυθημερόν άφιξη στο Ρίο από την Ευρώπη  - αφιερώνουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο με σπάνια διαμονή στο Hilton Copacabana 5* μπροστά στην Κόπα Καμπάνα στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού.

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.
 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1576

17/02/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:45

19:15

KL 705

18/02/2023

AΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ  

10:40

18:40

KL 702

28/02/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – AΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

16:35

09:45 +1

KL 1575

01/03/2023

AΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

11:50

16:00

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, 5* στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
 • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες και εκδρομή στους Γκαούτσος.
 • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
 • Εκδρομή στη γραφική Κολόνια
 • Μια διαν/ση στο Άμστερνταμ (με πρωινό και μεταφορές από/προς αεροδρόμιο), στην αναχώρηση.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €990

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Βραζιλία-Ιγκουασού-Αργεντινή με το Καρναβάλι στο Ρίο και τη μεγάλη παρέλαση με όλες τις σχολές Στο πρόγραμμα αυτό παρακολουθούμε στο Σαμποδρόμιο τη μεγάλη, κεντρική παρέλαση με όλες τις σχολές, που λαμβάνει χώρα στις 19 και 20 Φεβρουαρίου. Μπορεί η διαμονή στις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού να κοστίζει αλλά είναι εκεί όπου θα ζήσετε την εξωπραγματική ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο Ρίο ντε Τζανέιρο! 

Στο Versus πιστοί στα προγράμματα χωρίς περικοπές προσφέρουμε 4 διανυκτερεύσεις στο Ρίο τις κύριες ημέρες του Καρναβαλιού, όταν θα παρελάσουν όλες οι σχολές μέσα σε μια απόλυτα φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, και όχι μια εβδομάδα μετά το καρναβάλι, την ημέρα παρέλασης μόνο μιας σχολής, αυτής των νικητών, για μείωση κόστους.

 

Απολαύστε ένα πλούσιο πρόγραμμα

Δείτε τις διαφορές!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

 • ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΔΡΟΜΙΟ, για την παρακολούθηση της μεγάλης, κεντρικής παρέλασης του καρναβαλιού στο Ρίο ντερ Τζανέιρο, με όλες τις σχολές!
 • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κόπα Καμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas, το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
 • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
 • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
 • Ακριβή εκδρομή, σε αργεντίνικη φάρμα με Αργεντίνους καουμπόηδες, τους Γκαούτσος, βόλτα με άλογα. Εκεί θα απολαύσουμε και απεριόριστα κρέατα της Αργεντινής.
 • Το πρόγραμμα είναι 13ήμερο με 11 διανυκτερεύσεις. Τέσσερις (4) από αυτές είναι στο πανάκριβο Ρίο ντε Τζανέιρο ακριβώς τις ημέρες του Καρναβαλιού, για να δούμε από κοντά την κεντρική Παρέλαση!
 • Δύο διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
 • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες), με το φουτουριστικό Μουσείο του Αύριο!
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες.
 • Εκτενής ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες αλλά και περιπατητική ξενάγηση με τον αρχηγό μας για να δούμε κρυμμένες ομορφιές κα μυστικά που έχουμε ανακαλύψει στα ταξίδια μας πάνω από δύο δεκαετίες τώρα στην πρωτεύουσας της Αργεντινής
 • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το περιλαμβανόμενο κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, είναι περίπου 100 $).
 • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
 • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν
και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

Εξαιρετικό 12ήμερο πρόγραμμα στους δύο «γίγαντες» της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, με πολύ προσεγμένες, επώνυμες επιλογές στη διαμονή μας και με σημείο αναφοράς τους Καταρράκτες Ιγκουασού, όπου όχι μόνο διανυκτερεύουμε (για 2 νύχτες!) αλλά τους προσεγγίζουμε και από τις δύο πλευρές (Βραζιλίας και Αργεντινής) για να τους απολαύσουμε πληρέστερα!

Και την περίοδο του Καρναβαλιού με το Versus απολαμβάνετε πάντα το καλύτερο!

Highlights

 • Περιπλανηθείτε στις ατμοσφαιρικές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και δείτε τα διάσημα αξιοθέατα της πόλης
 • Διασκεδάστε στο καρναβάλι του Ρίο, το πιο διάσημο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, παρακολουθώντας την κεντρική παρέλαση στο Σαμποδρόμιο με όλες τις σχολές (περιλαμβάνονται τα εισιτήρια).
 • Δειπνήστε υπό τους ήχους του αργεντίνικου τάνγκο. Βιρτουόζοι θα σας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού, εκεί, στην πόλη και στις γειτονιές όπου γεννήθηκε
 • Χαλαρώστε στο αγαπημένο θέρετρο των πορτένιος, το μαγευτικό Δέλτα του Τίγκρε, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες
 • Απολαύστε μία εκδρομή-εμπειρία όπου θα επισκεφτούμε ένα τυπικό ράντσο για να γνωρίσουμε τους αυθεντικούς γκάουτσος και να δοκιμάσουμε το περίφημο αργεντίνικο BBQ μαζί με ιππική επίδειξη
 • Θαυμάστε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας
 • Ανεβείτε με τρενάκι στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο, και θαυμάστε πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει
 • Απολαύστε την εκπληκτική θέα του Ρίο ντε Τζανέιρο από τον θρυλικό λόφο Πάο ντε Ασούκαρ (=Κώνος ζάχαρης), όπου θα πάμε με τελεφερίκ
 • Κολυμπήστε, χαλαρώστε και νιώστε την ανεμελιά των καριόκας στις διάσημες παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο: Κόπα Καμπάνα, Ιπανέμα, Φλαμένγκο ή Λεμπλόν

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Με τέσσερις (4) σπάνιες διαν/σεις στο Ρίο την περίοδο του καρναβαλιού, στο Hilton Copacabana 5*
 • Δώρο τα εισιτήρια για το Σαμποδρόμιο στο Ρίο, για την παρακολούθηση της παρέλασης του καρναβαλιού με όλες τις σχολές

Περίοδοι

 • Ιανουάριος - Μάρτιος 2023

Αναχωρήσεις

17/2Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βραζιλία: Versus αληθινές εμπειρίες, Καρναβάλι στο Ρίο, Ιγκουασού, Αργεντινή, διαμονή 5* στις κύριες ημέρες του καρναβαλιού | 17.02.2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info