fb

Ιορδανία 5* Μια νύχτα κάτω από τα αστέρια, Άκαμπα | Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2023

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 789€

Ταυτότητα ταξιδιού

Στο Versus σχεδιάσαμε ένα ταξίδι με περίσσια ποιότητα και διάθεση για πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Μια διανυκτέρευση κάτω απ’ τα αστέρια που δείχνουν τον δρόμο στα καραβάνια μας θυμίζουν πού βρισκόμαστε και αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και τη σκέψη μας. Το θαύμα συνεχίζεται για ώρες και για χιλιόμετρα... Στην Πέτρα χάνουμε την αίσθηση της απόστασης ή του χρόνου. Και όσο προχωράμε, το τοπίο αλλά και τα μνημεία και τα θαύματα της φύσης γίνονται ακόμα πιο μυστηριώδη.

Είναι, βλέπετε, ταξίδι του Versus, άρα αντίθετα από τα συνηθισμένα. Αλήθεια, υπάρχει πιο αξέχαστη εμπειρία από μια διανυκτέρευση κάτω από τα άπειρα αστέρια ορατά από μια έρημο, αλλά και δείπνο «μαγειρεμένο» κάτω από το έδαφος; Οι πρώτοι ταξιδιώτες που το έζησαν μας μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους. Περιμένουμε να ακούσουμε και εσάς...

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα πλήρες οδοιπορικό στην Ιορδανία, που ξεκινά από την πρωτεύουσά της το Αμμάν και συνεχίζει με τον αρχαιολογικό χώρο της Γέρασας, σπουδαίας ελληνικής πόλης που ανήκε στη Δεκάπολη της "Κοίλης Συρίας". Ερχόμαστε στο κάστρο Αλτζούν. Επισκεπτόμαστε τη Μάνταμπα, το σημαντικότερο χριστιανικό κέντρο της Ιορδανίας, το βιβλικής σημασίας Όρος Νεμπό και τη Βηθανία, το μέρος στο οποίο, με βάση τις Γραφές, πιστεύεται ότι βαπτίστηκε ο Ιησούς. Η εκπληκτικής ομορφιάς Πέτρα είναι σίγουρα από τα highlights του ταξιδιού, η πολιτεία των Ναβαταίων με τα εντυπωσιακά μνημεία που μοιάζουν να μας ταξιδεύουν στον χρόνο. Ακολουθεί «σαφάρι» με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα (με καρότσα) στη «σουρεαλιστική» κοιλάδα Ουάντι Ραμ με τα μαγικά βουνά από γρανίτη και πολύχρωμη άμμο, σμιλευμένα από το μεγαλύτερο γλύπτη, τον αέρα, και με διανυκτέρευση σε ειδικά διαμορφομένες σκηνές στην έρημο, Ερχόμαστε επίσης στην Άκαμπα, το παραθαλάσσιο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, που αποτελεί και τη μοναδική διέξοδο της Ιορδανίας στη θάλασσα, και καταλήγουμε στη Νεκρά Θάλασσα, ένα εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο σε ένα υπέροχο τοπίο!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στην Ιορδανία είναι απαιτητικό. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την περιοχή της εύφορης ημισελήνου δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όπως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: “Η Ιορδανία αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία με το Versus”;

Θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο Ελληνόφωνο αρχηγό. Εμείς, όμως, επιλέγουμε επιπλέον Έλληνα αρχηγό, που θα βρίσκετε διαρκώς δίπλα σας. Μια επιλογή που κοστίζει, αλλά προσφέρει σε ξενάγηση, ασφάλεια, εξυπηρέτηση και απόλαυση!

Η διανυκτέρευση στην έρημο Wadi Rum είναι μια εμπειρία που προτάθηκε πρώτα από το Versus πριν από αρκετά χρόνια. Οπαδός των διαφορετικών προγραμμάτων, το Versus έχει ταξιδέψει χιλιάδες ταξιδιώτες στην Ιορδανία, οι οποίοι επιστρέφουν ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι από όσα έζησαν στο ταξίδι αυτό. Διαθέτει μια ομάδα αρχηγών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην Ιορδανία, και στον Αραβικό κόσμο, και θα μετουσιώσουν το ταξίδι σας σε μια εμπειρία ζωής.

 

Εβδομαδιαίες εξασφαλισμένες αναχωρήσεις για την Ιορδανία.

Η μια αποστολή του Versus διαδέχεται την άλλη στην Ιορδανία και οι εμπειρίες δεν σταματούν.

  • Στην τελική τιμή περιλαμβάνονται και τα φιλοδωρήματα και δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά.
  • Το μόνο πρόγραμμα με διαμονή αποκλειστικά σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 5*. Στη Νεκρά θάλασσα και Άκαμπα τα εξαιρετικά Movenpick 5*.
  • Το μόνο πρόγραμμα με διανυκτέρευση στο διάσημο θέρετρο της Ιορδανίας στην Ερυθρά Θάλασσα, την Άκαμπα για να το γνωρίσουμε και να απολαύσουμε περισσότερο. Η διανυκτέρευση στην Άκαμπα γίνεται σε ξενοδοχείο 5*.
  • Αεροπορική εταιρεία: Royal Jordanian.
  • Το μόνο πρόγραμμα με δυο (2) διανυκτερεύσεις στην ακριβή Νεκρά θάλασσα για να την απολαύσουμε.
  • Κατανομή διανυκτερεύσεων: Αμμάν (2), Πέτρα (1), Άκαμπα (1), Ουάντι Ραμ (1), Νεκρά Θάλασσα (2).
  • Διατροφή: πρωινό και δείπνο καθημερινά.
  • Μετακινήσεις: με πούλμαν και με ειδικά οχήματα 4x4 με καρότσα στο Ουάντι Ραμ
  • Διαμονή στην έρημο σε καταυλισμό Βεδουίνων, σε ειδικά διαμορφωμένες longe σκηνές με ατομική τουαλέτα.
  • Επίσκεψη στη Βηθανία, η οποία απαιτεί επιπλέον είσοδο (η οποία περιλαμβάνεται) και γι’ αυτό συνήθως παραλείπεται από τα προγράμματα. Πρόκειται για ένα σημαντικό θρησκευτικό χώρο για τους χριστιανούς, καθώς εκεί βαφτίστηκε ο Ιησούς από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.  Μέσα στο ερημικό τοπίο της κοιλάδας του Ιορδάνη, θα περπατήσουμε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι για να φτάσουμε στην κοίτη του ποταμού.
  • Εκτεταμένη επίσκεψη της Πέτρας. Η επίσκεψη επίσης στη μικρή Πέτρα είναι μια εξίσου δυνατή εμπειρία για τους έμπειρους ταξιδιώτες, η οποία επίσης περιλαμβάνεται
  • Μεταφορές και ξεναγήσεις.
  • Είσοδοι σε μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Την αναχώρηση συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός ο οποίος θα είναι διαρκώς δίπλα σας. Εκτός του Έλληνα αρχηγού υπάρχει και τοπικός ξεναγός.

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΣ (5*)

  • ΑΜΜΑΝ: Landmark 5* / Bristol 5* ή παρόμοιο
  • ΠΕΤΡΑ: Mövenpick Nabattean Castle 5* / Hayat Zaman 5* ή παρόμοιο
  • ΟΥΑΝΤΙ ΡΑΜ: Lodge ειδικά διαμορφωμένες σκηνές
  • ΑΚΑΜΠΑ: Mövenpick Residence 5* / Hyatt Regency 5* ή παρόμοιο
  • ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ: Mövenpick 5* / Crowne Plaza 5* ή παρόμοιο

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα – Αμμάν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν, μια μεγαλούπολη της Μέσης Ανατολής με έντονα τα σημάδια της ιστορίας της που φτάνει μέχρι τα βιβλικά χρόνια. Είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή, γεμάτη χρώματα, ήχους και αντιθέσεις. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: Αμμάν (ξενάγηση πόλης) – Γέρασα – Κάστρο Αλτζούν – Αμμάν

Σήμερα το πρωί θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Αμμάν: στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο (χωρητικότητας 6.000 θεατών), στο Αρχαιολογικό Μουσείο όπου φιλοξενούνται ευρήματα όλων των εποχών και στην Ελληνιστική Ακρόπολη, χτισμένη στον Αλ Κάλα, τον ψηλότερο λόφο της πόλης με την πανοραμική θέα, που κάποτε φιλοξενούσε το κολοσσιαίο άγαλμα του Ηρακλή ύψους 10 μ. Πρόκειται για ένα ιστορικό σημείο από τα λίγα στο είδος τους, καθώς αποτελεί ένα μέρος με συνεχή εγκατοίκηση από τη χαλκολιθική περίοδο μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

Περπατώντας θα αντικρίσουμε ερείπια της ελληνιστικής και της ρωμαϊκής περιόδου, κτίρια των πρώτων ισλαμικών δυναστειών, καθώς και υπόσκαφους χώρους της προϊστορικής περιόδου. Μετά τη γνωριμία μας με την ιστορική κοιτίδα της πόλης, θα βγούμε έξω από το Αμμάν και θα κατευθυνθούμε προς τα βόρεια. Εκεί το τοπίο αλλάζει, γίνεται πιο πράσινο και φιλόξενο. Θα προχωρήσουμε προς τη Γέρασα (Jerash), την «Αντιόχεια επί Χρυσορρόη ποταμώ», που ανακαλύφθηκε το 1806 θαμμένη κάτω από την άμμο. Ο πλούτος της ήταν τόσο μεγάλος που ονομάστηκε «Πομπηία της Μέσης Ανατολής». Εκεί θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό της χώρο που φιλοξενεί δύο θέατρα, τους ναούς της Αρτέμιδος και του Δία, την Αψίδα του Αδριανού, την εμβληματική οβάλ πλατεία, το Νυμφαίο και την κεντρική οδό «cardo maximus», με τις διακοσμητικές κιονοστοιχίες, τα «τετράπυλα», τις κόγχες και το υπέροχο ρωμαϊκό οδόστρωμα.

Συνεχίζουμε για μια πρώτη γνωριμία με τα κάστρα της Ιορδανίας. Ερχόμαστε στo κάστρo Αλτζούν, λίγο βορειότερα από τη Γέρασα, κάστρο του 12ου αιώνα. Διανυκτέρευση στο Αμμάν.

3η ημέρα: Αμμάν – Μάνταμπα – Όρος Νεμπό - Βηθανία – Πέτρα

Πρωινή αναχώρηση για τη Μάνταμπα, το σημαντικότερο χριστιανικό κέντρο της Ιορδανίας με τον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Γεωργίου με το μοναδικό στο είδος του ψηφιδωτό δάπεδο. Εδώ σώζεται ο πρώτος χάρτης των Αγίων Τόπων που φιλοτεχνήθηκε με αμέτρητες ψηφίδες και καλλιτεχνική φροντίδα στα μέσα του 6ου αιώνα μ.Χ.

Πάνω στο ψηφιδωτό, μπορούμε να διακρίνουμε, γραμμένα στα ελληνικά, όλα τα ιερά προσκυνήματα που βρίσκονται στην επικράτεια της Ιορδανίας, των Αγίων Τόπων και της Αιγύπτου. Η ίδια η πόλη της Μάνταμπα είναι γνωστή μέχρι σήμερα για τους τεχνίτες της που ασχολούνται με την κατασκευή ψηφιδωτών.

Επόμενος σταθμός μας το Όρος Νεμπό, το μέρος όπου στάθηκε ο Μωυσής και κοίταξε πέρα από την ιερή γη και τη Νεκρά Θάλασσα. Θα επισκεφτούμε τη φραγκισκανική εκκλησία όπου πιστεύεται ότι βρίσκεται ο τάφος του Μωυσή. Δεν πρόκειται όμως για μια απλή εκκλησία: ένα ιδιαίτερο μείγμα αρχιτεκτονικής που αναδεικνύει τα ερείπια και τα ψηφιδωτά μιας παλαιοχριστιανικής βασιλικής και μια μοντέρνα ένθετη κατασκευή που εξυπηρετεί τις σημερινές λατρευτικές ανάγκες.

Από τον περίβολο της εκκλησίας, θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την καταπληκτική θέα προς την Κοιλάδα του Ιορδάνη, τον ποταμό Ιορδάνη και τη Νεκρά Θάλασσα. Επόμενος σταθμός μας η Βηθανία, πέρα από τον Ιορδάνη, ένας σημαντικός θρησκευτικός χώρος για τους χριστιανούς, καθώς εκεί βαφτίστηκε ο Ιησούς από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή. Μέσα στο ερημικό τοπίο της κοιλάδας του Ιορδάνη, θα περπατήσουμε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι για να φτάσουμε στην κοίτη του ποταμού όπου βρίσκεται και ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Θα σταθούμε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το αντίστοιχο σημείο βαπτίσματος που βρίσκεται στο Ισραήλ, ακριβώς απέναντί μας.  Ξεκινούμε μια όμορφη διαδρομή προς το Νότο, με προορισμό την Πέτρα, που αποτελεί τον πιο εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο της Μέσης Ανατολής μετά από τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Από το 1985 η «ρόδινη πόλη της ερήμου» περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Πέτρα – Μικρή Πέτρα – Ουάντι Ραμ

Στην Πέτρα οι Ναβαταίοι κατάφεραν το ακατόρθωτο: μετέτρεψαν έναν ερημικό τόπο σε πλούσια μητρόπολη 30.000 κατοίκων. Εντυπωσιακά κτίρια και ναοί, θέατρο και μεγαλοπρεπή ταφικά μνημεία κοσμούν αυτό το φυσικό οχυρό, που φωλιάζει καλά προφυλαγμένο σε ένα λεκανοπέδιο περιστοιχισμένο από βουνά και με μόνη δίοδο πρόσβασης ένα φαράγγι. Κατέχοντας σημαντική θέση στο δρόμο των μπαχαρικών, υπήρξε σταθμός καραβανιών στη διαδρομή τους από τη Δαμασκό προς την Άκαμπα. Η επίσκεψή μας στον εξωπραγματικό αυτό χώρο κυριολεκτικά θα μας συγκλονίσει!!!

Καθώς το φαράγγι μάς οδηγεί στο επιβλητικό Θησαυροφυλάκιο συνειδητοποιούμε πως ό,τι έχουμε ακούσει για το μέρος αυτό ωχριά μπροστά στο προσωπικό βίωμα του καθενός! Θα περπατήσουμε λοιπόν στον δρόμο των προσόψεων, τους Βασιλικούς Τάφους, το θέατρο, τη βασιλική και τον Βυζαντινό καθεδρικό ναό καθώς και στη ρωμαϊκή  πλευρά της Πέτρας, με τους κίονες, το τέμενος, τον ναό του φτερωτού λιονταριού και την ναό της Κόρης του Φαραώ.

Συνεχίζουμε για την Al Beidha ή, όπως είναι πιο γνωστή, «Μικρή Πέτρα». Θα μπούμε στην περιοχή μέσω ενός στενού φαραγγιού αποκαλούμενου Siq Al-Barid. Το όνομά του σημαίνει «κρύο» και αναφέρεται στις συνθήκες δροσιάς που επικρατούν εκεί, καθώς οι υψηλοί τοίχοι αποτρέπουν το φως του ήλιου από την είσοδο του φαραγγιού και τη θέρμανσή του. Η Μικρή Πέτρα θεωρείται ένα σημαντικό προάστιο της Πέτρας, για τους εμπορικούς δρόμους στο Βορρά. Όπως και στην Πέτρα, τα κτίρια είναι εντυπωσιακά. Θα δούμε αποθήκες και τάφους, κανάλια νερού και δεξαμενές. Σε κάποια κτίρια μπορείτε να βρείτε τα υπολείμματα των χρωματισμένων νωπογραφιών με πουλιά, σταφύλια και λουλούδια, που χρονολογούνται από τον 1ο αιώνα μ.Χ.

Η Μικρή Πέτρα είναι μια συνέχεια, όχι αμελητέα, της κεντρικής πολιτείας των Ναβαταίων. Ένα ακόμα πανέμορφο φαράγγι με πάμπολες λαξευμένες εισόδους και μνημειακές κατασκευές, με στέρνες, μοναδικές τοιχογραφίες και υπέροχα βραχώδη τοπία. Είναι ένα απαραίτητο πέρασμα και συμπλήρωμα που άλλωστε αποτελεί τμήμα του ίδιου βραχώδους συμπλέγματος της Πέτρας. Κατόπιν θα κατευθυνθούμε στην Έρημο Ουάντι Ραμ. Ο θρίαμβος της φύσης, που σαν ένας σουρεαλιστής γλύπτης έχει δημιουργήσει αυτό το πανόραμα, αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη, όπως μάγεψε και το Λόρενς της Αραβίας. Έτσι ζούσαν απομονωμένοι οι βεδουίνοι σε μεγάλες μαύρες ή καφέ τέντες φτιαγμένες από κατσικίσιο μαλλί. Άφιξη και τακτοποίηση σε ειδικά διαμορφωμένες πολύ ωραίες σκηνές, παραδοσιακό δείπνο και διανυκτέρευση κάτω από τον μαγευτικό έναστρο ουρανό της ερήμου.

5η ημέρα: Ουάντι Ραμ (4x4) – Άκαμπα

Σήμερα μας περιμένει μια μοναδική εμπειρία: η επίσκεψή μας ειδικά διαμορφωμένα οχήματα 4x4 με καρότσα μέσα στην Έρημο του Ουάντι Ραμ, την «Κοιλάδα του Φεγγαριού», με την πολύχρωμη άμμο και τα βουνά από γρανίτη σμιλεμένα από τον καυτό ήλιο και τον παγωμένο αέρα. Επόμενός μας προορισμός η Άκαμπα, παραθαλάσσιο θέρετρο της Νότιας Ιορδανίας στο μυχό του ομώνυμου κόλπου της Ερυθράς Θάλασσας.  Είναι γνωστή για τις αμμώδεις παραλίες της και τα πολυτελή της ξενοδοχεία και προσελκύει πολλούς τουρίστες. Ιδανική για θαλάσσια σπορ, χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Απολαύστε τον κόλπο της Άκαμπα ή Κόλπο του Εϊλάτ, στο βόρειο άκρο  της Ερυθράς Θάλασσας, έχει μήκος 150 χλμ., πλάτος 20 χλμ. και βάθος 1.828 μ. Βρέχει τις ακτές της Ιορδανίας, του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας και της Αιγύπτου στη χερσόνησο του Σινά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

6η ημέρα: Άκαμπα – Νεκρά Θάλασσα

Πρωινή αναχώρηση για τη Νεκρά Θάλασσα, που μοιράζεται ανάμεσα σε Ιορδανία και Ισραήλ και είναι 423 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας - το χαμηλότερο δηλαδή σημείο της επιφανείας της Γης. Αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακότερα φαινόμενα του πλανήτη: τρία εκατομμύρια χρόνια πριν, παρουσιάστηκε μια μικρή γεωλογική αναταραχή στην κοιλάδα του Ιορδάνη, ένα ρήγμα. Μέσα σε αυτό έρευσε και συγκεντρώθηκε θαλασσινό νερό διαμορφώνοντας έτσι μια μεγάλη ηπειρωτική λίμνη. Με την αλμυρότητα του νερού να είναι περίπου δεκαπλάσια από αυτή της θάλασσας, καμία μορφή ζωής δεν μπορεί να επιζήσει μέσα στο νερό της και κανένα αντικείμενο να βυθιστεί στα μυστηριακά βάθη της, εξ ου και το όνομά της, Νεκρά Θάλασσα. Και μόνο το τοπίο του βαθυπέδου αυτού μας αιχμαλωτίζει. Ολόγυρά μας ξερά βουνά, ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ η ανθρώπινη δραστηριότητα επικεντρώνεται στον τουρισμό αλλά και την εκμετάλλευση των μεταλλικών στοιχείων της αλμυρής λίμνης. Η Νεκρά θάλασσα, σαν γεωγραφικός προορισμός είναι ένα από τα λίγα μέρη στον πλανήτη με τόσες φυσικές ιδιαιτερότητες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κολυμπήσετε και να έχετε την εμπειρία από τις ιαματικές ιδιότητες που δίνουν στο δέρμα όμορφη αίσθηση. Δείτε το βράδυ τα φώτα από τις πόλεις του Ισραήλ που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα μακριά μας, πίσω από τους λόφους βρίσκεται η Ιερουσαλήμ. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Νεκρά Θάλασσα (ελεύθερη ημέρα)

Ελεύθερη ημέρα για να απολαύσουμε αυτό το υπερθέαμα που λέγεται Νεκρά Θάλασσα, και να ατενίσουμε τον ορίζοντα με χίλιες δυο σκέψεις για το πώς και το γιατί αυτού του ασύγκριτου τόπου. Ιδανική ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και να αφεθείτε στη φροντίδα των ειδικών στις εγκαταστάσεις σπα του ξενοδοχείου μας.

Χαλαρώστε στα ατμόλουτρα, στα τζακούζι και στις ειδικά διαμορφωμένες πισίνες και απολαύστε μασάζ με τροπικά αρώματα.  

Διανυκτέρευση στη Νεκρά Θάλασσα.

 

8η ημέρα: Νεκρά Θάλασσα – Αμμάν – Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Αμμάν και την πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

01/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

08/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

04/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

11/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

06/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

13/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

08/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

15/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

11/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

18/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

13/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

20/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

15/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

22/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

18/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

25/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

 

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

20/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

27/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

22/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

29/10/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

GROUP A & B

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

25/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

01/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

    GROUP A & B    

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

27/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

13:35

15:50

RJ 131

03/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

GROUP A & B

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

29/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

05/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

01/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

08/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

11:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

03/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

10/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

05/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

12/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

08/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

15/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

10/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

17/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

12/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

19/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

15/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

22/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

17/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

24/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

19/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

26/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

22/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

29/11/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

24/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

01/12/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

26/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

03/12/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

12:50

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

RJ 132

10/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ

12:35

15:45

RJ 131

17/12/2023

ΑΜΜΑΝ – ΑΘΗΝΑ

10:20

11:50

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ξενοδοχεία 5*, επιλεγμένα και δοκιμασμένα, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν (δεν υπάρχουν επιλογές ξενοδοχείων, καθώς όλοι οι ταξιδιώτες μας διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο. Έχουμε επιλέξει αποκλειστικά ξενοδοχεία 5* που θα ικανοποιήσουν τους ταξιδιώτες μας). Στο Ουάντι Ραμ lodge ειδικά διαμορφωμένες σκηνές στην έρημο.
  • Ημιδιατροφή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, είσοδοι, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα (στην κοιλάδα Ουάντι Ραμ: με ειδικά οχήματα 4x4 με καρότσα).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρo       

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), οι μετακινήσεις από/προς το αεροδρόμιο και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: για τις αναχωρήσεις  οι φόροι είναι 485€

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 400€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στην Ιορδανία είναι απαιτητικό. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την περιοχή της εύφορης ημισελήνου δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όπως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: “Η Ιορδανία αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία με το Versus”;

Θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο Ελληνόφωνο αρχηγό. Εμείς, όμως, επιλέγουμε επιπλέον Έλληνα αρχηγό, που θα βρίσκετε διαρκώς δίπλα σας. Μια επιλογή που κοστίζει, αλλά προσφέρει σε ξενάγηση, ασφάλεια, εξυπηρέτηση και απόλαυση!

Η διανυκτέρευση στην έρημο Wadi Rum είναι μια εμπειρία που προτάθηκε πρώτα από το Versus πριν από αρκετά χρόνια. Οπαδός των διαφορετικών προγραμμάτων, το Versus έχει ταξιδέψει χιλιάδες ταξιδιώτες στην Ιορδανία, οι οποίοι επιστρέφουν ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι από όσα έζησαν στο ταξίδι αυτό. Διαθέτει μια ομάδα αρχηγών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στην Ιορδανία, και στον Αραβικό κόσμο, και θα μετουσιώσουν το ταξίδι σας σε μια εμπειρία ζωής.

 

Εβδομαδιαίες εξασφαλισμένες αναχωρήσεις για την Ιορδανία.

Η μια αποστολή του Versus διαδέχεται την άλλη στην Ιορδανία και οι εμπειρίες δεν σταματούν.

  • Στην τελική τιμή περιλαμβάνονται και τα φιλοδωρήματα και δεν πληρώνετε τίποτα τοπικά.
  • Το μόνο πρόγραμμα με διαμονή αποκλειστικά σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 5*. Στη Νεκρά θάλασσα και Άκαμπα τα εξαιρετικά Movenpick 5*.
  • Το μόνο πρόγραμμα με διανυκτέρευση στο διάσημο θέρετρο της Ιορδανίας στην Ερυθρά Θάλασσα, την Άκαμπα για να το γνωρίσουμε και να απολαύσουμε περισσότερο. Η διανυκτέρευση στην Άκαμπα γίνεται σε ξενοδοχείο 5*.
  • Αεροπορική εταιρεία: Royal Jordanian.
  • Το μόνο πρόγραμμα με δυο (2) διανυκτερεύσεις στην ακριβή Νεκρά θάλασσα για να την απολαύσουμε.
  • Κατανομή διανυκτερεύσεων: Αμμάν (2), Πέτρα (1), Άκαμπα (1), Ουάντι Ραμ (1), Νεκρά Θάλασσα (2).
  • Διατροφή: πρωινό και δείπνο καθημερινά.
  • Μετακινήσεις: με πούλμαν και με ειδικά οχήματα 4x4 με καρότσα στο Ουάντι Ραμ
  • Διαμονή στην έρημο σε καταυλισμό Βεδουίνων, σε ειδικά διαμορφωμένες longe σκηνές με ατομική τουαλέτα.
  • Επίσκεψη στη Βηθανία, η οποία απαιτεί επιπλέον είσοδο (η οποία περιλαμβάνεται) και γι’ αυτό συνήθως παραλείπεται από τα προγράμματα. Πρόκειται για ένα σημαντικό θρησκευτικό χώρο για τους χριστιανούς, καθώς εκεί βαφτίστηκε ο Ιησούς από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.  Μέσα στο ερημικό τοπίο της κοιλάδας του Ιορδάνη, θα περπατήσουμε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι για να φτάσουμε στην κοίτη του ποταμού.
  • Εκτεταμένη επίσκεψη της Πέτρας. Η επίσκεψη επίσης στη μικρή Πέτρα είναι μια εξίσου δυνατή εμπειρία για τους έμπειρους ταξιδιώτες, η οποία επίσης περιλαμβάνεται
  • Μεταφορές και ξεναγήσεις.
  • Είσοδοι σε μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Την αναχώρηση συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός ο οποίος θα είναι διαρκώς δίπλα σας. Εκτός του Έλληνα αρχηγού υπάρχει και τοπικός ξεναγός.

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΣ (5*)

  • ΑΜΜΑΝ: Landmark 5* / Bristol 5* ή παρόμοιο
  • ΠΕΤΡΑ: Mövenpick Nabattean Castle 5* / Hayat Zaman 5* ή παρόμοιο
  • ΟΥΑΝΤΙ ΡΑΜ: Lodge ειδικά διαμορφωμένες σκηνές
  • ΑΚΑΜΠΑ: Mövenpick Residence 5* / Hyatt Regency 5* ή παρόμοιο
  • ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ: Mövenpick 5* / Crowne Plaza 5* ή παρόμοιο

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Διανυκτερεύσεις αποκλειστικά σε ξενοδοχεία 5*
  • Διαμονή στην έρημο σε ειδικά διαμορφωμένες σκηνές
  • Με Έλληνα αρχηγό, που θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας

Χάρτης Ταξιδιού Ιορδανία 5* Μια νύχτα κάτω από τα αστέρια, Άκαμπα | Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2023

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info