fb

Οι κρυμμένες ομορφιές της Μακεδονίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, με ημιδιατροφή | Χριστούγεννα 2022

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 449€

Μόνο Στο Versus

 • Το Versus εξασφάλισε για εσάς διαμονή 4 διανυκτερεύσεων στο City Hotel 4* στη Θεσσαλονίκη, με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).
 • Επίσκεψη στα γραφικά ’νω Πορόια! Το χωριό-στολίδι του όρους Μπέλλες.
 • Λιμναίος Οικισμός Δοϊράνης: Η «συνοριακή» λίμνη (σύνορα Ελλάδας - πρώην Γιουγκοσλαβίας)! Μία πολύ όμορφη λίμνη, ένα στολίδι της φύσης!
 • Χίλια Δέντρα: Στην ελληνική πλευρά της Δοϊράνης βρίσκεται το Δάσος των Μουριών, έκτασης περίπου 590 στρεμμάτων. Δάσος σπάνιο, με υπεραιωνόβιες βελανιδιές που έχει χαρακτηριςτεί Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης, με την προσωνυμία «Χίλια Δέντρα» και περιλαμβάνεται, μαζί με ένα μικρό τμήμα της λίμνης, στις προτεινόμενες προς ένταξη περιοχές στο Δίκτυο Φύση 2000.
 • Σπήλαιο Αγ. Γεωργίου Κιλκίς: Στους πρόποδες του Λόφου του Αγίου Γεωργίου. Ιδιαιτερότητά του, που είναι αιτία διάδοσης της φήμης του και εκτός ελληνικών συνόρων, είναι ότι το Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου ενδείκνυται από ιατρικής πλευράς, καθώς είναι κατάλληλο για θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων.
 • Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Πισίνες, σπήλαια, καταρράκτες! Μαγευτικός ο χώρος, δίκαια η περιοχή έχει ανακηρυχθεί σπηλαιοπάρκο και είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα.
 • Λιτόχωρο Κατερίνης: Μια επίσκεψη στη  σκιά του μυθικού Ολύμπου, στο λατρευτικό κέντρο των Μουσών, χτισμένο στη χαράδρα του ποταμού Ενιπέα. Εδώ είναι η γειτονιά των ναυτικών (ή Τσίντζα, το Μπαΐρι), όπου βρίσκονται τα περισσότερα νεοκλασικά καπετανόσπιτα, που εντυπωσιάζουν!

 

1η Ημέρα: Αθήνα – Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά – Νάουσα – Βέροια – Θεσσαλονίκη

Αναχωρούμε από Αθήνα και μέσω Τεμπών θα φτάσουμε στην Καστανιά Ημαθίας, στις πλαγιές του κατάφυτου Βερ-μίου και στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά. Θα συνε-χίσουμε για την ηρωική πόλη της Νάουσας, μία από τις πιο ιστορικές και όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Λίγο έξω από την πόλη θα βρούμε έναν επίγειο παράδεισο, το άλσος του Αγίου Νικολάου, μια όμορφη και καταπράσινη τοποθεσία που μας περιμένει να τη «γευτούμε». Υπεραιωνόβια πλατά-νια, ξύλινες γέφυρες, λιθόστρωτα δρομάκια, περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές, αθλητικές εγκαταστάσεις, δια-μορφωμένοι χώροι για ψάρεμα πέστροφας και ο ποταμός Αραπίτσα να κυλάει ανάμεσα. Ένας πνεύμονας πράσινου που μας προσκαλεί να αναπνεύσουμε τον καθαρό αέρα που τόσο μας λείπει στις μεγάλες πόλεις. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε τη σπεσιαλιτέ της περιοχής, πέστροφα ψητή στα κάρβουνα. 
Η Σχολή του Αριστοτέλη στη Νάουσα είναι ένα από τα ση-μαντικότερα αξιοθέατά της. Η σχολή ιδρύθηκε στο Νυμφαίο (ιερό αφιερωμένο στις Νύμφες των νερών).  Στη Σχολή του Αριστοτέλη παρέμεινε ο Μέγας Αλέξανδρος για περίπου δύο χρόνια. Πολύ κοντά στη Σχολή του Αριστοτέλη βρίσκε-ται σήμερα το Πολιτιστικό Κέντρο Σχολής Αριστοτέλους. Ο επισκέπτης του πολιτιστικού κέντρου μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία της Σχολής Αριστοτέλους και τον αρχαιο-λογικό χώρο, μέσα από το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό. Το 1822 στο Ολοκαύτωμα της Νάουσας, αρκετές γυναίκες της πόλης προτιμούν να πέσουν μαζί με τα παιδιά τους στο ποτάμι της Αραπίτσας, παρά στα χέρια των Τούρ-κων. Η πόλη της Νάουσας, σύμφωνα με βασιλικό διάταγμα του 1955, έχει τον τίτλο «ηρωική πόλη». Στο σημείο της θυσί-ας των γυναικών, δίπλα στο ποτάμι της Αραπίτσας, υπάρ-χει το χαρακτηριστικό μνημείο. 
Επόμενος σταθμός της σημερινής ημέρας είναι η Βέροια. Ζωντανή, γοητευτική και δυναμική, η Βέροια ζει και ανασαί-νει το σήμερα, διαφυλάσσοντας σαν πολύτιμο θησαυρό την πολιτιστική κληρονομιά της. Στην Πλατεία Ελιάς µε το σιντριβάνι, τα παρτέρια µε τα λουλούδια, την απίστευτη θέα και τον Πολυχώρο Ελιά χτυπάει η «καρδιά» της. Μια πλατεία γεμάτη αναμνήσεις... Θα ανακαλύψουμε την ιδιαίτερη γοη-τεία αυτής της όμορφης πόλης και θα δοκιμάσουμε το κο-ρυφαίο ρεβανί της! Συνήθως, το σερβίρουν μαζί µε µια µπάλα παγωτό βανίλια. Εκεί, λοιπόν, και εμείς θα σας κερά-σουμε για να σας γλυκάνουμε! Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Λίμνη Δοϊράνης – Μουσείο Δοϊρά-νης – Χίλια Δέντρα – Κιλκίς – Θεσσαλονίκη

Πλούσιο πρωινό. Μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη όσο η γειτονική τεχνητή λίμνη Κερκίνη, όμως η Δοϊράνη τραβά την προσοχή με τη φυσική της ομορφιά. Στις όχθες της θα ανακαλύψουμε σιωπηλά χωριά, πανάρχαια δάση, γοητευτικά τοπία - έναν τόπο ανεπιτήδευτο και αυθεντικό, παλιό όσο ο χρόνος... Η λίμνη ακουμπά πάνω στη συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας και είναι μία από τις ομορφότερες λίμνες του ελληνικού Βορρά. Στα νερά της έχουν εντοπιστεί περί τα 18 είδη ψαριών, ενώ εδώ φωλιάζουν ή αναζητούν προσωρινό καταφύγιο 36 σπάνια είδη ορνιθοπανίδας.  Το μοναδικό παρόχθιο χωριό στην ελληνική πλευρά της Δοϊράνης είναι ο ομώνυμος οικισμός.  Πιο πέρα το δάσος τα «Χίλια Δέντρα», έχει χαρακτηριστεί «Μνημείο της Φύσης», ενώ μαζί με την παραλίμνια ζώνη έχει ενταχθεί στο Δίκτυο «Natura 2000». Στο χωριό Δοϊράνη υπάρχει μουσείο που στεγάζονται εκθέματα τα οποία αναδεικνύουν την ιστορία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον της περιοχής. Σε ύψωμα πάνω από το χωριό Δοϊράνη βρίσκεται το Συμμαχικό μνημείο πεσόντων του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Θα συνεχίσουμε να γνωρίσουμε την πόλη του Κιλκίς και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ – Θεσσαλονίκη

Πλούσιο πρωινό και ξεκινάμε για την «πόλη των νερών και των Κερασιών». Επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες (θα δούμε και τον μεγαλύτερο καταρράκτη τον Κάρανος), τον νερόμυλο,  στο μοναδικό Ερπετάριο (Μουσείο Ερπετών), και την παλιά συνοικία «Βαρώσι».

Συνεχίζοντας φτάνουμε στα Λουτρά Πόζαρ, με τους καταρράκτες και τα θερμά λουτρά σε υπαίθριο περιβάλλον, ένα σκηνικό πραγματικά εντυπωσιακό όσο και αναζωογονητικό. Κατόπιν επιστρέφουμε στην Θεσσαλονίκη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Λίμνη Κερκίνη – Ανω Πορόια – Θεσσαλονίκη

Πρωινό αναχώρηση για την λίμνη Κερκίνη. Η λίμνη μας περιμένει να την θαυμάσουμε, να ενημερωθούμε να ξεναγηθούμε και να κάνουμε μια υπέροχη βαρκάδα (εφόσον το επιτρέψει ο καιρός) στα ήρεμα νερά της. Συνεχίζουμε για τα Άνω Πορόια όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε νεροβούβαλο, τοπική σπεσιαλιτέ, που το κρέας του θεωρείται το καλύτερο και εκτρέφονται σε φάρμες στην λίμνη. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Λιτόχωρο – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε την κάθοδό μας στην Αθήνα αλλά πρώτα θα επισκεφτούμε το Λιτόχωρο. Διάσημο για την τοποθεσία του, στους πρόποδες του Ολύμπου, του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας, με τον εντυπωσιακό ορεινό όγκο να δεσπόζει πάνω από τα σπίτια του και παράλληλα μόλις 5χλμ. από τη θάλασσα. Η πλούσια ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων, καθώς εκεί υπήρχε από την αρχαιότητα λατρευτικό κέντρο των Μουσών, ενώ η σημερινή πόλη λέγεται πως άρχισε να δημιουργείται τον 14ο αιώνα. Στο Λιτόχωρο θα δούμε παλιά πέτρινα σπίτια και «καπετανόσπιτα» -που μαρτυρούν το παρελθόν των κατοίκων με τη θάλασσα- στενά σοκάκια στον παλιό, παραδοσιακό οικισμό, αιωνόβια πλατάνια και πολλές μικρές πλατείες. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Την χειμερινή περίοδο ο καιρός αποτελεί έναν αστάθμητο παράγοντα, τον οποίο οφείλουμε να έχουμε υπόψιν μας και να πορευθούμε ανάλογα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 449 € 0 €
Twin Room 449 € 0 €
Single Room 589 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 469 € 0 €
Twin Room 469 € 0 €
Single Room 619 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 449 € 0 €
Twin Room 449 € 0 €
Single Room 589 € 0 €

Περιλαμβάνονται

 • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο City Hotel 4* στη Θεσσαλονίκη.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό και δείπνο)
 • Επίσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης Υγρότοπου Κερκίνης, του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης (στο χωριό Κερκίνη), με ενημέρωση για το Εθνικό Πάρκο
 • Ξενάγηση στον Υδροβιότοπο Κερκίνης με τοπικό φύλακα - ξεναγό.
 • Βαρκάδα με πλάβα στην Κερκίνη.
 • Λοιπές εκδρομές-περιηγήσεις, ως αναφέρονται στο πρόγραμμα και στην ενότητα «Διαφορετικότητα Versus»
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 • ΦΠΑ.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων & μουσεία, εκτός αν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα.
 • Προσωπικά έξοδα
 • Γεύματα
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων (πέραν των αναφερομένων)
 • Φόρος διαμονής

 

ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Από 01/01/18 έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

 

Ο φόρος διαμορφώνεται για ξενοδοχεία:

2*, 0,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 4,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


 • Το Versus εξασφάλισε για εσάς διαμονή 4 διανυκτερεύσεων στο City Hotel 4* στη Θεσσαλονίκη, με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).
 • Επίσκεψη στα γραφικά ’νω Πορόια! Το χωριό-στολίδι του όρους Μπέλλες.
 • Λιμναίος Οικισμός Δοϊράνης: Η «συνοριακή» λίμνη (σύνορα Ελλάδας - πρώην Γιουγκοσλαβίας)! Μία πολύ όμορφη λίμνη, ένα στολίδι της φύσης!
 • Χίλια Δέντρα: Στην ελληνική πλευρά της Δοϊράνης βρίσκεται το Δάσος των Μουριών, έκτασης περίπου 590 στρεμμάτων. Δάσος σπάνιο, με υπεραιωνόβιες βελανιδιές που έχει χαρακτηριςτεί Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης, με την προσωνυμία «Χίλια Δέντρα» και περιλαμβάνεται, μαζί με ένα μικρό τμήμα της λίμνης, στις προτεινόμενες προς ένταξη περιοχές στο Δίκτυο Φύση 2000.
 • Σπήλαιο Αγ. Γεωργίου Κιλκίς: Στους πρόποδες του Λόφου του Αγίου Γεωργίου. Ιδιαιτερότητά του, που είναι αιτία διάδοσης της φήμης του και εκτός ελληνικών συνόρων, είναι ότι το Σπήλαιο Αγίου Γεωργίου ενδείκνυται από ιατρικής πλευράς, καθώς είναι κατάλληλο για θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων.
 • Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Πισίνες, σπήλαια, καταρράκτες! Μαγευτικός ο χώρος, δίκαια η περιοχή έχει ανακηρυχθεί σπηλαιοπάρκο και είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα.
 • Λιτόχωρο Κατερίνης: Μια επίσκεψη στη  σκιά του μυθικού Ολύμπου, στο λατρευτικό κέντρο των Μουσών, χτισμένο στη χαράδρα του ποταμού Ενιπέα. Εδώ είναι η γειτονιά των ναυτικών (ή Τσίντζα, το Μπαΐρι), όπου βρίσκονται τα περισσότερα νεοκλασικά καπετανόσπιτα, που εντυπωσιάζουν!

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο City Hotel 4* στη Θεσσαλονίκη.
 • Επίσκεψη στις «δίδυμες» λίμνες Δοϊράνη και Κερκίνη.
 • Χαλάρωση και αναζωογόνηση στα Λουτρά Πόζαρ!

Περίοδοι

 • Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023
 • Ιανουάριος - Απρίλιος 2023

Αναχωρήσεις

23/12, 30/12, 4/1Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info