Πανόραμα Καναδά, Από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό | Ιούν - Οκτ 2017

Διάρκεια: 18 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 4199€

Travel Identity

Ο μεγάλος Καναδάς: το πρόγραμμα που τόσοι ταξιδιώτες μας έχουν αγαπήσει τα τελευταία χρόνια. Ένα από ωραιότερα κλασσικά, καλοκαιρινά και μεγάλης διάρκειας προγράμματα του Versus Travel. Το πληρέστερο, αρτιότατα σχεδιασμένο και καταξιωμένο πρόγραμμα γνωριμίας του Καναδά από την ακτή του Ατλαντικού στον Ειρηνικό, με αρκετό χρόνο εκεί που χρειάζεται για να ρουφήξετε κάθε γουλιά της μεγαλόπρεπης αυτής χώρας. Με διαμονή στις εκπληκτικές  ιστορικές πόλεις Κεμπέκ και Οτάβα, για να τις δούμε όπως τους αξίζει και να τις περπατήσουμε ακόμα και το βράδυ και όχι με κουραστικές ημερήσιες εκδρομές.
Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας το πρόγραμμά μας, με το ταξίδι μας αυτό θα διασχίσουμε απ΄ άκρη σ’ άκρη τη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της γης και θα γνωρίσουμε ολόκληρο τον Καναδά - και αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη περιοχή της χώρας, στην Ανατολική Ακτή με τις μητροπολιτικές μεγαλουπόλεις, και τα μαγευτικά τοπία στα Καναδικά Βραχώδη Όρη, τα οποία επισκεπτόμαστε με μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά και τον Καναδά στις ακτές του Ειρηνικού με το πανέμορφο Βανκούβερ.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με το ταξίδι μας αυτό διασχίζουμε απ΄ άκρη σ’ άκρη τη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της γης. Ένα πρόγραμμα με το οποίο θα γνωρίσουμε ολόκληρο τον Καναδά: αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή, την ενδοχώρα του με τις αχανείς εκτάσεις, τις απέραντες κοιλάδες, τα μαγευτικά τοπία και τα Καναδικά Βραχώδη Όρη, αλλά και τον Καναδά στις ακτές του Ειρηνικού με το πανέμορφο Βανκούβερ. 

1η ΗΜΕΡΑ: AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Μόντρεαλ, τη μεγαλύτερη γαλλόφωνη μητρόπολη του Καναδά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΡΕΑΛ (Πεζή ξενάγηση)

Σήμερα το πρωί θα περιηγηθούμε με τα πόδια στο ιστορικό κέντρο της πόλης και θα γνωρίσουμε το ανατολικό κομμάτι της παλιάς πόλης, με τα  παλιά κτήρια από την εποχή των πρώτων εποίκων. Χρόνος για επίσκεψη στο εθνολογικό μουσείο MC Cord Museum of National History, με στοιχεία την ιστορία του Καναδά από την ημέρα της εποίκισής του μέχρι σήμερα. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
Συνάντηση με το γκρουπ του 10ήμερου ταξιδιού "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ" και ακολουθούμε από κοινού το πρόγραμμα μέχρι την 9η Ημέρα

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΡΕΑΛ (Ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση στο Μόντρεαλ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Ολυμπιακό χωριό και το Στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1976, το παλιό λιμάνι, την παλιά συνοικία γύρω από την πλατεία Ζακ Καρτιέ, τον Καθεδρικό Ναό, το Πανεπιστήμιο Mc Gill, το Δημαρχείο, από το μπαλκόνι του οποίου το 1969 ο Ντε Γκωλ εξεστόμισε το περίφημο "Vive le Quebec libre" (Ζήτω το ελεύθερο Κεμπέκ), πυροδοτώντας το διασπαστικό κίνημα του Κεμπέκ και τις τεταμένες σχέσεις με τον Καναδά επί σειρά ετών, το πολυσύχναστο Εμπορικό Κέντρο και τον λόφο Μοντ Ρουαγιάλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΚΕΜΠΕΚ (Οδική διαδρομή, ξεναγήσεις)

Πρωινό ελεύθερο στο Μόντρεαλ για ψώνια και επισκέψεις σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Κεμπέκ από τον Αυτοκινητόδρομο των Βασιλέων - όπως ονομάζεται η παλαιότερη οδός στη Βόρεια Αμερική - όπου θα απολαύσουμε το μαγευτικό τοπίο της διαδρομής κατά μήκος του ποταμού St. Lawrence. Άφιξη στο γραφικότατο Κεμπέκ, τη μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική. Ένα αυθεντικό κομμάτι φινετσάτης Ευρώπης μέσα στην καρδιά της Αμερικής. Η παλιά πόλη του Κεμπέκ περιλαμβάνεται από το 1985 στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας της Ουνέσκο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΜΠΕΚ (Ξενάγηση)

Η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στη γνωριμία μας με τα κυριότερα αξιοθέατα της παλιότερης πόλης του Καναδά. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια, τα πάρκα, τα πανέμορφα κτίρια και τα τείχη της. Θα δούμε την κοιλάδα του Αβραάμ - όπου έγινε και η ιστορική μάχη - το οχυρό και τις πύλες του φρουρίου, το κάστρο Φροντενάκ - ορόσημο της πόλης - την Place Royale και την πλατεία Dufferin. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την απογευματινή μας εκδρομή στις ακτές του Μπομπρέ (Bobre). Θα δούμε τους καταρράκτες του Μοντμορενσύ (Montmorency, 30 μέτρα ψηλότεροι του Νιαγάρα), τις παλαιές κατοικίες στη λεωφόρο Ρουαγιάλ, το νησάκι της Ορλεάνης, καθώς και τη βασιλική της Αγίας Άννης του Μπομπρέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΜΠΕΚ - ΟΤΤΑΒΑ (Οδική διαδρομή, ξενάγηση)

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα του Καναδά, την Οτάβα, που είναι κτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Σημείο αναφοράς της πόλης είναι το κανάλι Ριντώ (Rideau) και το εκπληκτικό "μουσείο των πολιτισμών", που φιλοξενεί τεράστια ινδιάνικα τοτέμ και εκθέσεις για την ιστορία του Καναδά. Άφιξη ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Κοινοβούλιο του Καναδά, το Μουσείο Καναδικής Ιστορίας και Πολιτισμού, τον Καθεδρικό Ναό της Notre Dame, το Μέγαρο Rideau, το Μουσείο και τους Στάβλους της Διάσημης Έφιππης Καναδικής Αστυνομίας (τους γνωστούς Mounties), το Μουσείο της Αεροπορίας και την Αγορά Bywords. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΟΤΤΑΒΑ - ΤΟΡΟΝΤΟ (Κρουαζιέρα, οδική διαδρομή)

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το Τορόντο, τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο. Η διαδρομή μας είναι μαγευτική, καθώς διασχίζει μία περιοχή γνωστή για τις λίμνες και τα χιλιάδες νησιά τους. Στη διαδρομή μας προς το Τορόντο θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Νησιών, όπου θα απολαύσουμε το εκπληκτικό τοπίο της περιοχής. Άφιξη αργά το απόγευμα στο Τορόντο, την πιο δυναμική πόλη του Καναδά και το οικονομικό κέντρο της χώρας, στο οποίο ζουν και εργάζονται χιλιάδες Έλληνες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΝΤΟ (Ξενάγηση)

Κατά τη διάρκεια της σημερινή ξενάγησής μας στο Τορόντο θα δούμε μεταξύ άλλων, το τοπικό Κοινοβούλιο, τις περιοχές κατά μήκος του ποταμού, την Τσάινατάουν - από τις μεγαλύτερες στον κόσμο - το Queens Park, το Στάδιο Σκάιντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, το Ήτον Σέντερ. Προαιρετικά, στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον ύψους 553 μέτρων Καναδικό Πύργο CN (CN Tower), στον οποίο θα ανεβείτε για να απολαύσετε  από ψηλά την πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στα πολυκαταστήματα Bay & Eatons κ.ά. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ - ΤΟΡΟΝΤΟ (Ολοήμερη εκδρομή)

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στα σύνορα των ΗΠΑ και του Καναδά. Η διαδρομή μας κατά μήκος της Λίμνης Οντάριο (απ΄ όπου πήρε το όνομά της η πολιτεία αυτή του Καναδά) είναι μαγευτική, με πλούσια βλάστηση, δάση και πολύ χρώμα. Άφιξη και επίσκεψη στους Καταρράκτες. Βόλτα με το Καναδικό καραβάκι HORNBLOWER (Maid of the Mist, Γοργόνα της Ομίχλης), που θα  μας οδηγήσει στο "φαράγγι του διαβόλου", έχοντας έτσι την ευκαιρία να δούμε απ΄ όσο το δυνατόν πιο κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του Νιαγάρα! Προαιρετικά σας προτείνουμε να ανεβείτε στην κορυφή του Πύργου SKYLON TOWER για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα των καταρρακτών και της γύρω περιοχής. Επιστροφή στο Τορόντο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΛΓΚΑΡΥ- ΜΠΑΝΦ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κάλγκαρυ, την μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Καναδικής επαρχίας Αλμπέρτας. Η πόλη βρίσκεται στα νότια της επαρχίας, σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων ανατολικά από τα Βραχώδη Όρη. Το Κάλγκαρυ ήταν η έδρα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1988. Η φήμη της πόλης ως "Cowboy Town" δικαιώνεται κάθε Ιούλιο, όταν διοργανώνεται εκεί το 10ήμερο φεστιβάλ Stampede ("πανικός"), με διάφορα σόου, χορούς Ινδιάνων, ροντέο κλπ., που παραπέμπουν στην "Άγρια Δύση". Άφιξη και σύντομη βόλτα στην πόλη - αν υπάρξει χρόνος, ανάλογα με την πτήση μας - για να δούμε τα ιστορικά κτήρια και τα μνημεία της, τον πύργο του Κάλγκαρυ, το φρούριο, το πάρκο Stampede, όπου γίνεται κάθε χρόνο το μεγαλύτερο Rodeo Show στον κόσμο, το εμπορικό κέντρο με τους ουρανοξύστες κ.ά. Αναχώρηση για το Μπανφ (Banff), που βρίσκεται στα Καναδικά Βραχώδη Όρη. Θαυμάστε το μεγαλείο των παγετώνων καθώς ανηφορίζουμε και ταξιδεύουμε στο Εθνικό Πάρκο του Μπανφ. Μετά από μια εντυπωσιακή διαδρομή άφιξη στο γραφικό Μπανφ, που είναι γνωστό για τις θερμές πηγές του. Περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Για το γκρουπ του 10ήμερου ταξιδιού "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΑΔΑΣ": Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού

11η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΦ (Ολοήμερη περιήγηση)

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τα θαύματα της περιοχής. Σήμερα θα απολαύσουμε την ομορφιά του Sulphur Mountain και θα ανεβούμε με την gondola μέχρι την κορυφή του, σε ύψος 2.285 m. Η θέα από την κορυφή αυτή είναι μοναδική! Ακολουθεί η κρουαζιέρα μας στη λίμνη Μπανφ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΦ - ΛΙΜΝΗ ΛΟΥΙΖ - ΠΑΓΕΤΩΝΑΣ ΑΘΑΜΠΑΣΚΑ - ΤΖΑΣΠΕΡ (Oδική διαδρομή)

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το Εθνικό Πάρκο Τζάσπερ. Άναυδους πραγματικά θα μας αφήσει το ανεπανάληπτο μεγαλείο της φύσης στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων, ένα τοπίο που από πολλούς χαρακτηρίζεται από τα εντυπωσιακότερα στον κόσμο: λίμνες με σμαραγδένιο χρώμα, παγετώνες και χιονισμένες βουνοκορφές που καθρεπτίζονται στα ήρεμα νερά, καταρράκτες καθώς και μία μοναδική πανίδα και χλωρίδα. Θα συναντήσουμε άπειρα ζώα της αρκτικής ζώνης (αρκούδες, ταράνδους, ελάφια, λαγούς, ενυδρίδες, λύκους κ.α.) και θα σταματήσουμε στην περίφημη Λίμνη Λουίζ, την πιο δημοφιλή και φωτογραφημένη λίμνη στον Καναδά, για να θαυμάσουμε το τοπίο με φόντο τον παγετώνα Βικτόρια. Στη συνέχεια, στην περιοχή των παγετώνων Κολούμπια, θα επιβιβαστούμε σε ειδικά κατασκευασμένο όχημα, για να εξερευνήσουμε τον παγετώνα Αθαμπάσκα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αναχώρηση με προορισμό το Τζάσπερ, παλαιό Σταθμό που ιδρύθηκε από τον Εξερευνητή David Thompson το 1811. Διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΤΖΑΣΠΕΡ - ΣΑΝ ΠΙΚΣ (Οδική διαδρομή)

Σήμερα κατευθυνόμαστε προς τη δυτική ακτή του Καναδά. Η διαδρομή μας περνά από πανέμορφα τοπία με πυκνά δάση, λίμνες, ποτάμια και χιονισμένες βουνοκορφές ακόμα και το κατακαλόκαιρο. Πρώτος σταθμός μας το παρατηρητήριο στο όρος Robson, για να θαυμάσουμε τις ψηλότερες κορυφές στα Καναδικά Βραχώδη Όρη. Συνεχίζοντας θα δούμε τους καταρράκτες Spahat Falls να πέφτουν από το ύψος των 66m στις ηφαιστειογενείς χαράδρες. Επόμενη στάση μας το Wells Gray Provincial Park με τους καταρράκτες Dawson και Helmken (4ος μεγαλύτερος στον Καναδά με ύψος 141 m). Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και στη συνέχεια αναχώρηση για το Sun Peaks, ένα διάσημο παραθεριστικό κέντρο για τους Καναδούς χειμώνα και καλοκαίρι - το χειμώνα ως χιονοδρομικό κέντρο και το καλοκαίρι για τις υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει.  Διανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΠΙΚΣ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ (Οδική διαδρομή)

Άλλη μια ημέρα εντυπωσιακής διαδρομής σήμερα, μέσα σε ένα εκπληκτικό εναλλασσόμενο τοπίο, με προορισμό το Βανκούβερ στις ακτές του Ειρηνικού. Το Βανκούβερ θεωρείται η πιο όμορφη πόλη του Καναδά και μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Το λοφώδες έδαφος στο οποίο είναι χτισμένο και οι πολλές γέφυρες, προσφέρουν υπέροχη θέα στον ωκεανό, στην παραλία και στην πόλη. Είναι η 3η σε μέγεθος πόλη της χώρας μετά το Τορόντο και το Μόντρεαλ. Αποτελεί το οικονομικό, βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της δυτικής ακτής. Οι κάτοικοί του έλκουν την καταγωγή τους από διάφορα μέρη της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ασίας – είναι η πιο "ασιατική" πόλη της Βόρειας Αμερικής. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για μία βόλτα στην παραλία με τα γραφικά κέντρα και τα εστιατόρια με τις θαλασσινές λιχουδιές. Ακόμη μπορείτε να επισκεφθείτε με βαποράκι τα δεκάδες νησάκια στο αρχιπέλαγος και τον Κόλπο του Βανκούβερ. Για το δείπνο σας προτείνουμε κάποιο παραθαλάσσιο εστιατόριο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα γιγάντια καβούρια του Ειρηνικού. Διανυκτέρευση.

15η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ (Ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση στην πανέμορφη πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την ιστορική Γκάσταουν, το Εμπορικό Κέντρο, τη γραφική συνοικία Κιτσιλάνο, το λιμάνι με τις ψαροταβέρνες, θα περάσουμε από Συνεδριακό Κέντρο με τα διάσημα λευκά πανιά του που μοιάζει με ιστιοφόρο, το Πάρκο Stanley κ.ά. Το απόγευμα μπορείτε να επιβιβαστείτε στο Seabus Ferry για μία 15λεπτη διαδρομή μέχρι τη βόρεια ακτή. Στην αποβάθρα Lonsdale σας περιμένει μία μεγάλη και φαντασμαγορική αγορά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Κέντρο Αλιείας και η Αγορά Σολομού Για το βράδυ το VERSUS θα σας προσφέρει ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο-κρουαζιέρα στον κόλπο του Βανκούβερ. Απολαύστε τον εξαίσιο μπουφέ και την πανέμορφη θέα με ένα ποτό στο χέρι! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

16η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ (Ημέρα ελεύθερη, Προαιρετική εκδρομή στο Νησί της Βικτόριας)

Ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε να κατευθυνθείτε βόρεια προς την κρεμαστή γέφυρα Καπιλάνο και το διάσημο πάρκο με τους κέδρους. Εναλλακτικά, μπορείτε να γνωρίσετε αρκετά από τα νησάκια που περιβάλλουν την πόλη και φυσικά να συνεχίσετε τα ψώνια σας τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και την Τσάιναταουν - μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Επίσης προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βρετανικής Κολομβίας, την κουκλίστικη Βικτόρια, την "πόλη της θάλασσας και των κήπων", που βρίσκεται πάνω στο νησί Βανκούβερ, το μεγαλύτερο νησί της Βόρειας Αμερικής στον Ειρηνικό ωκεανό. Η διαδρομή με το πλοιάριο διαρκεί 1½ ώρα και συνεχίζουμε οδικώς για τη Βικτόρια. Εκεί, θα δείτε το κοινοβούλιο, παλιά νεοκλασικά κτήρια με το χαρακτηριστικό στυλ της Βρετανικής περιόδου, το μουσείο με τα περίφημα τοτέμ και φυσικά θα ξεκουραστείτε πίνοντας τον καφέ σας στο διάσημο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Fairmont Empress. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Βανκούβερ (Κόστος εκδρομής $ 100 -120) Διανυκτέρευση.

17η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

18η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Σε ορισμένες αναχωρήσεις το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα, από το Βανκούβερ προς το Μόντρεαλ
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TS 679

07/08/2017

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

10:30

13:45

TS 849

15/08/2017

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΚΑΛΓΚΑΡΥ

20:05

22:20

TS 932

23/08/2017

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΤΟΡΟΝΤΟ

11:10

18:40

TS 694

23/08/2017

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΑΘΗΝΑ

19:45

12:20(+1)


 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσους σταθμούς Αθήνα-Μόντρεαλ, Τορόντο- Κάλγκαρυ και Βανκούβερ-Αθήνα  (ή αντίστροφα)
 • Η εσωτερική πτήση Τορόντο-Κάλγκαρυ (ή αντίστροφα)
 • Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4* και lodges 3* & 4* στα Βραχώδη Όρη
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • 4 Γεύματα κατά τη διάρκεια της διαμονής μας στα Βραχώδη Όρη
 • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Ειδικά οχήματα στον παγετώνα Αθαμπάσκα
 • Αποχαιρετιστήριο δείπνο και κρουαζιέρα στον κόλπο του Βανκούβερ
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας
 • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στις κυρίως ξεναγήσεις μας, στις πόλεις που επισκεπτόμαστε
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός-συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Έκδοση της ECTA Καναδά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 •  Φιλοδωρήματα, φόροι, επιβάρυνση καυσίμων και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 840 €
 • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμά μας

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει

Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.

Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.

Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Το Versus προσφέρει έκπτωση 60 € στο αεροπορικό εισιτήριο

Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις ένα μήνα πριν την αναχώρηση

 

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

Ο μεγάλος Καναδάς: το πρόγραμμα που τόσοι ταξιδιώτες μας έχουν αγαπήσει τα τελευταία χρόνια Ένα από ωραιότερα κλασσικά, καλοκαιρινά και μεγάλης διάρκειας προγράμματα του Versus Travel.

Το πληρέστερο, αρτιότατα σχεδιασμένο και καταξιωμένο πρόγραμμα γνωριμίας του Καναδά από την ακτή του Ατλαντικού στον Ειρηνικό, με αρκετό χρόνο εκεί που χρειάζεται για να ρουφήξετε κάθε γουλιά της μεγαλόπρεπης αυτής χώρας

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις στις πόλεις
 • Ξενοδοχεία και Mountain Lodges στα Βραχώδη Όρη 3* & 4*
 • Διαμονή στις ιστορικές πόλεις του Κεμπέκ και της Οττάβα, έτσι ώστε να βιώσετε την πραγματική τους ζωή, να τις περπατήσετε τα βράδια και νοιώσετε την ομορφιά τους
 • Κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών καθ’ οδόν προς το Τορόντο
 • Βόλτα με το καραβάκι HORNBLOWER (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα
 • 5ήμερη οδική διαδρομή με ξεναγήσεις και ένα φαντασμαγορικό φωτογραφικό μεγαλείο στα Βραχώδη Όρη
 • Ολοήμερη περιήγηση στον παγετώνα Αθαμπάσκα με είσοδο στο Glacier Adventure & Glacier Skywalk
 • Ολοήμερη περιήγηση στο Μπανφ με είσοδο στην Gondola (εναέριο τελεφερίκ)
 • Βόλτα με πλοιάριο  στη λίμνη Λουίζ
 • Ημιδιατροφή κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας στα Βραχώδη Όρη
 • Αποχαιρετιστήριο γεύμα και κρουαζιέρα στον Κόλπο του Βανκούβερ
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός με πολυετή πείρα και γνώσεις του Καναδά, για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις σε όλες τις πόλεις και τα μνημεία που επισκεπτόμαστε
 • Προσεκτικά επιλεγμένες πτήσεις και ανταποκρίσεις

 

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα, συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

Highlights

 • Περιηγηθείτε στο γραφικότατο Κεμπέκ, τη μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική
 • Εκδράμετε στις ακτές του Μποπρέ και στους καταρράκτες του Μοντμορενσύ
 • Ανακαλύψτε το εκπληκτικό "μουσείο των πολιτισμών" που φιλοξενεί τεράστια ινδιάνικα τοτέμ και εκθέσεις για την ιστορία του Καναδά στην πρωτεύουσα του Καναδά Οτάβα
 • Θαυμάστε από κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του  Νιαγάρα κάνοντας βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) μέχρι το περίφημο "φαράγγι του διαβόλου"
 • Απολαύστε το ανεπανάληπτο μεγαλείο της φύσης στην καρδιά των Βραχωδών Ορέων
 • Ανεβείτε με την Godola (εναέριο τελεφερίκ) μέχρι την κορυφή του Sulphur Mountain
 • Εξερευνήστε τον παγετώνα Αθαμπάσκα με ειδικά κατασκευασμένο όχημα
 • Δειπνήστε κάνοντας μια κρουαζιέρα στον Κόλπο του Βανκούβερ

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις
 • Κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών
 • 5ήμερη διαδρομή με ξεναγήσεις στα Βραχώδη Όρη
 • Ολοήμερη περιήγηση στον παγετώνα Αθαμπάσκα

 

Χάρτης Ταξιδιού Πανόραμα Καναδά, Από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό | Ιούν - Οκτ 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info