fb

Εξερεύνηση: Γαλλικές Αντίλλες, Γουαδελούπη – Μαρτινίκα – Μαρί Γκαλάντ – Ιλ ντε Σαιντ | Χριστούγεννα 2022

Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3890€

Ταυτότητα ταξιδιού

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι, αφού το να επισκεφτεί κανείς τις Γαλλικές Αντίλλες συνιστά από μόνο του δύσκολο εγχείρημα. To Versus ταξιδεύει με την Air France, μία από τις ισχυρότερες αεροπορικές δυνάμεις στον κόσμο και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία άνεσης όχι μόνο σε ό,τι αφορά την πτήση προς Παρίσι αλλά και από τη Μαρτινίκα στη Γουαδελούπη. Στα περισσότερα ταξίδια, η μεταφορά από Γουαδελούπη προς Μαρτινίκα και αντίστροφα γίνεται με κρουαζιερόπλοιο και όχι αεροπορικώς όπως με το Versus. Επιλέγουμε προσεκτικά τα ξενοδοχεία για τη διαμονή μας, με την άνεση να αποτελεί προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές των νησιών. 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Αφού περάσουμε μία νύχτα στο Παρίσι, ξεκινάμε την περιπέτειά μας στις Γαλλικές Αντίλλες από τη Γουαδελούπη, το μεγαλύτερο από τα νησιά του αρχιπελάγους. Αφιερώνουμε έξι νύχτες στο νησί, έχοντας έτσι όλο τον χρόνο για να εξερευνήσουμε τη Γουαδελούπη αλλά και τα κοντινά νησιά που απολαμβάνουμε με ημερήσιες κρουαζιέρες. Δοκιμάζουμε ρούμι σε τοπικά αποστακτήρια, κολυμπάμε σε εξωτικές παραλίες, εισχωρούμε στα άδυτα της πυκνής βλάστησης, απολαμβάνουμε διαδρομή με 4x4, παρατηρούμε την ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική και εξερευνούμε τον υποθαλάσσιο πλούτο, σε ένα χορταστικό πρόγραμμα με πολλές και ιδιαίτερες εκδρομές. Με εσωτερική πτήση πετάμε από τη Γουαδελούπη για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Αντιλλών, τη Μαρτινίκα, όπου αφιερώνουμε τέσσερις νύχτες για μια πλήρη εξερεύνηση στο βόρειο και το νότιο τμήμα του νησιού, με κρουαζιέρα και στα νησιά Ρομπέρ και Φρανσουά. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη μένουμε για μία ακόμη νύχτα στο Παρίσι, με πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να γνωρίσουμε τη γαλλική πρωτεύουσα.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Ταξίδι-εξερεύνησης στις Γαλλικές Αντίλλες, στην εξωτική Καραϊβική, μία αποστολή δύσκολη που υπόσχεται εμπειρίες ζωής και εικόνες που θα χαραχτούν στη μνήμη μας για πάντα. Ταξιδεύουμε στα δύο μεγαλύτερα νησιά του αρχιπελάγους, τη Γουαδελούπη και τη Μαρτινίκα, με πολλές εκδρομές και σε άλλα νησιά του συμπλέγματος, σε μια «βουτιά» στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής!

Ειδικότερα:

 • Πτήσεις με την Air France.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο Παρίσι (μία στην αναχώρηση και μία στην επιστροφή), σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.
 • Έξι (6) διανυκτερεύσεις στο νησί της Γουαδελούπης, στην πόλη Σαιντ Φρανσουά, σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και μεσημεριανά κατά τη διάρκεια των εκδρομών)
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο νησί της Μαρτινίκα, στην πόλη Φορτ ντε Φρανς, σε ξενοδοχείο 3* sup. με ημιδιατροφή.
 • Περιλαμβάνονται πρωινό και μεσημεριανά γεύματα, ώστε να απολαύσετε χωρίς άγχος την τοπική κουζίνα και να γνωρίσετε υπέροχα πιάτα από την παράδοση των νησιών.
 • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί Μαρί Γκαλάντ (από τη Γουαδελούπη).
 • Επίσκεψη σε αποστακτήριο ρούμι και το Chateau Murat στο Μαρί Γκαλάντ και χρόνος κολύμπι και καταδύσεις στις παραλίες του νησιού.
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Γουαδελούπης Μπας Τερ.
 • Βαρκάδα με πλοιάριο με γυάλινο πάτο στην παραλία Μαλεντίρ.
 • Κρουζιέρα με καταμαράν στο αρχιπέλαγος Ιλ ντε Σαιντ για να πάμε στο νησί Τερ-ντε –Χο των νησιών Λε Σαιντς, και χρόνος για κολύμπι. 
 • Διαδρομή με 4x4 στην Γκραντ Τερ, στη Γουαδελούπη.
 • Παρά το υψηλό κόστος των εκδρομών, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει εκδρομές με καταμαράν, με πούλμαν αλλά και τζιπ προκειμένου να σας προσφέρουμε στο έπακρο την απόλυτη εμπειρία που λέγεται Γαλλικές Αντίλλες.
 • Εσωτερική πτήση από τη Γουαδελούπη στη Μαρτινίκα με την Air France.
 • Κρουαζιέρα στα νησιά Ρομπέρ και Φρανσουά, από τη Μαρτινίκα.
 • Εκτεταμένος γύρος στο βόρειο αλλά και το νότιο τμήμα του νησιού της Μαρτινίκα, με στάσεις και επισκέψεις σε πολλά αξιοθέατα και χρόνος για κολύμπι.
 • Με Έλληνα αρχηγό/συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι. Άφιξη στη γαλλική πρωτεύουσα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – πτήση για ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ: ΣΑΙΝΤ ΦΡΑΝΣΟΥΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Γαλλικές Αντίλλες και το αρχιπέλαγος της Γουαδελούπης. Προσγειωνόμαστε στο μεγαλύτερο από τα επτά συνολικά νησιά που συναποτελούν το υπερπόντιο γαλλικό έδαφος των Γαλλικών Αντιλλών, τη Γουαδελούπη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Σαιντ Φρανσουά. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΑΙΝΤ ΦΡΑΝΣΟΥΑ – με καταμαράν στο ΣΑΙΝΤ ΛΟΥΙ ΝΤΕ ΜΑΡΙ ΓΚΑΛΑΝΤ: ξενάγηση, αποστακτήριο ρούμι

Μετά το πρωινό μας, αποβιβαζόμαστε στη μαρίνα του Σαιντ Φρανσουά, όπου μας περιμένει καταραμάν με προορισμό  το νησί των εκατό μύλων, όπως είναι γνωστή η νήσος Μαρί Γκαλάντ, το τρίτο σε μέγεθος νησί των Γαλλικών Αντιλλών. Μετά από 2,5 ώρες στη θάλασσα, κατά τις οποίες θα απολαύσουμε υπέροχα γαλάζια νερά και θα νιώσουμε σαν γνήσιοι θαλασσοπόροι, θα αφιχθούμε στο νησί με τις υπέροχες κατάλευκες παραλίες.

Εδώ μας περιμένει πούλμαν για να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του τόπου. Μεταξύ άλλων, θα επισκεφτούμε ένα αποστακτήριο παραγωγής ρούμι και το Château Murat με τον μύλο του, το οποίο λειτουργεί ως εργοστάσιο ζάχαρης και διαθέτει έναν μοναδικό κήπο όπου βρίσκει κανείς φυτά που ίσως δεν έχει ξαναδεί πουθενά αλλού. Ακολουθεί χρόνος για καταδύσεις και κολύμπι στις υπέροχες παραλίες του νησιού. Επιστροφή στο Σαιντ Φρανσουά το απόγευμα και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΑΙΝΤ ΦΡΑΝΣΟΥΑ: εκδρομή σε ΜΠΑΣ ΤΕΡ (ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗΣ) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΛΕΝΤΙΡ – ΝΤΕΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Εθνικό Πάρκο Μπας Τερ (Basse Terre) με πούλμαν. Αποτελεί εθνικό πάρκο με ηφαιστιογενείς κορυφές καλυμμένες από πυκνή βλάστηση και φυτείες μπανάνας που φτάνουν μέχρι τον κρατήρα του ηφαιστείου Soufriere (1467 μ.). Κατά μήκος του πάρκου, στις πλαγιές του βουνού και μέσα στο δάσος, εμφανίζονται πολλοί καταρράκτες. Πρόκειται για το πιο συναρπαστικό κομμάτι του νησιού, με καταπράσινα βουνά και ηφαίστεια, πολύχρωμη τροπική βλάστηση, μοναδικούς καταρράκτες, ακτές καλυμμένες από κοκοφοίνικες και διάσπαρτες κατοικίες μοναδικής αρχιτεκτονικής που αποτελούν το κίνητρο για να εξερευνήσετε και την πιο απόμακρη γωνιά του.

Θα έρθουμε στην παραλία Μαλεντίρ (Malendure) όπου με πλοιάριο με γυάλινο πάτο θα απολαύσουμε τον υποθαλάσσιο κόσμο της περιοχής, που φέρει μάλιστα και το όνομα του διάσημου Κουστώ! Θα βρεθούμε μάλιστα περίπου ενάμισι μέτρο κάτω από το νερό παρατηρώντας τα κοράλλια και τις θαλάσσιες ανεμώνες… Αν θέλετε, μπορείτε μάλιστα να βουτήξετε στα νερά, με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η ημέρα μας συνεχίζεται στο χωριό Ντες (Deshaies) για να δούμε τον τοπικό Βοτανικό Κήπο, με όλα τα είδη της πλούσιας χλωρίδας των Αντιλλών!

Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα γεμάτοι από πολύχρωμες εικόνες. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΣΑΙΝΤ ΦΡΑΝΣΟΥΑ – ΤΡΟΥΑ ΡΙΒΙΕΡ: με καταμαράν στα νησιά ΛΕ ΣΑΙΝΤΣ

Μετά το πρωινό μας, θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι του Τρουά Ριβιέρ (Trois-Rivières). Εκεί θα αποβιβαστούμε σε καταμαράν και θα αποπλεύσουμε για το αρχιπέλαγος του Ιλ ντε Σαιντ. Το νησί ανακαλύφθηκε το 1493 από τον Χριστόφορο Κολόμβο και ο συνολικός του πληθυσμός αγγίζει τους 3.000 κατοίκους. Μόνο δύο από τα νησιά του κατοικούνται, τα  Ter­re-de-Haut και Ter­re-de-Bas. Το καταμαράν θα μας αφήσει στο πρώτο, ένα νησί στο οποίο ζουν κυρίως ψαράδες. Εδώ, η βασική δραστηριότητα είναι το ψάρεμα. Το πούλμαν που μας περιμένει θα μας μεταφέρει στο οχυρό Ναπολέων του 1867. Θα επισκεφτούμε το μουσείο του όπου θα αισθανθούμε να αναβιώνει μπροστά στα μάτια μας η ιστορία του τόπου. Κι εδώ κυρίαρχο στοιχείο είναι ο πανέμορφος κήπος με τα εξωτικά φυτά. Στη συνέχεια, θα κολυμπήσουμε στις παραλίες του νησιού και θα δοκιμάσουμε μοναδικά τοπικά πιάτα, προτού επιστρέψουμε στη βάση μας.

 

6η ημέρα: ΣΑΙΝΤ ΦΡΑΝΣΟΥΑ: διαδρομή με 4x4 στην ΓΚΡΑΝΤ ΤΕΡ

Μια διαφορετική μέρα μάς περιμένει στη Γουαδελούπη, η οποία περιλαμβάνει σαφάρι με τζιπ στην περιοχή Γκραν Τερ (Grande Terre). Πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο για να ερευνήσει κανείς κάθε σπιθαμή του νησιού. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται από τις πιο τουριστικές, με χρυσές ακτές που προστατεύονται από κοραλλιογενείς υφάλους, δίνοντας στα νερά μοναδικούς γαλαζοπράσινους τόνους, και πλούσιες καλλιέργειες ζαχαροκάλαμου. Είναι μια  θαυμάσια ευκαιρία για να κολυμπήσει κανείς σε παρθένα νερά και να γνωρίσει τους ντόπιους. Διανυκτέρευση στο Σαιντ Φρανσουά.

 

7η ημέρα: ΣΑΙΝΤ ΦΡΑΝΣΟΥΑ: ΝΟΤΙΑ ΜΠΑΣ ΤΕΡ – αποστακτήριο ρούμι – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΚΑΡΜΠΕ

Η ημέρα μας σήμερα περιλαμβάνει επίσκεψη σε ένα ακόμα αποστακτήριο ρούμι, ενώ επόμενος προορισμός είναι οι καταρράκτες Καρμπέ (Carbet), ένα μοναδικό υπερθέαμα της φύσης που θα σας αφήσει άφωνους με την ένταση των εικόνων του. Μετά από μια γεμάτη μέρα, με επίσκεψη και στην κρεολική αγορά της Μπας Τερ, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ανάπαυλα. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΣΑΙΝΤ ΦΡΑΝΣΟΥΑ – πτήση για ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ – ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ (ξενάγηση): εκδρομή στο ΣΑΙΝΤ ΠΙΕΡ

Αφήνουμε πίσω μας τη γοητευτική Γουαδελούπη και αναχωρούμε αεροπορικώς για τη Μαρτινίκα, το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Γαλλικών Αντιλλών. Άφιξη στο νησί, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε τον μοναδικό αυτό παράδεισο. Θα ξεκινήσουμε με ξενάγηση στην πρωτεύουσα Φορτ ντε Φρανς (Fort-de France).

Απαραίτητη είναι η στάση στο ποτάμι, η βόλτα στα ερείπια του ναού του Αγίου Πέτρου, σε τοπικό αποστακτήριο και φυσικά, θα απολαύσουμε και εδώ μοναδικές παραλίες με λευκή άμμο και τα φοινικόδεντρα να φτάνουν μέχρι το νερό. Διανυκτέρευση στο Φορτ ντε Φρανς.

 

9η ημέρα: ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ: γύρος του βόρειου τμήματος του νησιού

Ξεκινάμε τη μέρα με ξενάγηση στα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Μαρτινίκας. Θα επισκεφτούμε ένα παραδοσιακό αποστακτήριο, μια μαύρη αλλά αμμώδη παραλία που αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσει, μια κατεστραμμένη από έκρηξη ηφαιστείου πόλη, ενώ θα διασχίζουμε το τροπικό δάσος και θα γνωρίσουμε τα γοητευτικά ποτάμια του. Στο ενδιάμεσο, θα κάνουμε μια στάση στη διάσημη εκκλησία Balata. Ολόκληρο το νησί κραυγάζει το ένδοξο ιστορικό του παρελθόν, ενώ η πλούσια φύση του μαρτυρά τα μυστικά της σε εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αφουγκραστούν. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

 

10η ημέρα: ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ: κρουαζιέρα στα νησιά ΡΟΜΠΕΡ και ΦΡΑΝΣΟΥΑ

Ξεκινάμε για μια μοναδική εμπειρία σε έναν τόπο που πρέπει να δει κανείς οπωσδήποτε. Με ταχύπλοο θα μεταφερθούμε σε μια φαρδιά λωρίδα γης, γεμάτη κοραλλιογενείς υφάλους, που πήρε το όνομά της από τη σύζυγο του Ναπολέοντα, Ζοζεφίνα. Μη σας ξεγελάει το μέγεθός της, οι εμπειρίες που προσφέρει δεν ανταποκρίνονται σε αυτό. Εδώ, θα κολυμπήσετε στα νερά του Ατλαντικού Ωκεανού και θα αισθανθείτε σαν τον Ροβινσώνα Κρούσο, με την ασφάλεια όμως που σας παρέχει το Versus Travel.
Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τις νησίδες Ρομπέρ (Robert) και Φρανσουά (François). Αφήνοντας πίσω μας το λιμάνι του Λε Φρανσουά, θα απολαύσετε ένα λουκούλλειο γεύμα που οι ντόπιοι θα ετοιμάσουν για σας. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στη βάση μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ: γύρος του νότιου τμήματος του νησιού: ΤΡΟΥΑ ΙΛΕΤ – ΑΝΣ ΝΤ' ΑΡΛΕ

Αυτή τη φορά θα κινηθούμε στα νότια νησιού. Ο ξεναγός μας  θα μας συστήσει με τα παλιά κτήματα του Νότου, σε μια εκδρομή έξω από τα τετριμμένα της Μαρτινίκα. Εδώ, ξεκινά η αυθεντική περιπέτεια! Θα επισκεφτούμε λιγότερα γνωστά μέρη, όπως το χωριό των αγγειοπλαστών Τρουά Ιλέτ (Trois Ilets), το ψαροχώρι Ανς ντ’ Αρλέ (Anses d' Arlet) με την όμορφη παραλία του, τον μοναδικό βράχο Ροσέ ντι Ντιαμάντ (Rocher du Diamant), με ύψος 175μ,  τόπος ιδανικός για καταδύσεις. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τη βραδιά μας.

12η ημέρα: ΦΟΡΤ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ – πτήση για ΠΑΡΙΣΙ

Τελευταίο πρωινό στο νησί. Ελεύθερος χρόνος το πρωί (check-out στις 12:00) για να απολαύσουμε τις τελευταίες βόλτες μας στο νησί και να κάνουμε τα τελευταία μας ψώνια. Το σίγουρο είναι ότι κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το ταξίδι, με τις βαλίτσες μας γεμάτες αναμνήσεις. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι.

 

13η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ

Άφιξη στη γαλλική πρωτεύουσα. Ολόκληρη η ημέρα είναι στη διάθεσή μας για να απολαύσουμε την Πόλη του Φωτός! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – Πτήση Επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3890 € 960 €
Twin Room 3890 € 960 €
Triple Room 3890 € 960 €
Single Room 5390 € 960 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4110 € 960 €
Twin Room 4110 € 960 €
Triple Room 4110 € 960 €
Single Room 5610 € 960 €

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5100 € 0 €
Twin Room 5100 € 0 €
Triple Room 5100 € 0 €
Single Room 6600 € 0 €

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

AF 1533

23/12/2022

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

14:55

17:30

AF 762

24/12/2022

ΠΑΡΙΣΙ – ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ

15:05

18:50

AF 600

30/12/2022

ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ
- ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ

07:05

07:45

AF 895

03/01/2023

ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ – ΠΑΡΙΣΙ

20:30

09:45 +1

AF 1532

05/01/2023

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:45

14:00

 

Περιλαμβάνονται

*Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 3* sup.
 • Οι τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό στο Παρίσι)
 • Μετακινήσεις, εκδρομές, κρουαζιέρες, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος Έλληνας τοπικός συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις από Κύπρο

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φόροι πόλεων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 960

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail [email protected] Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Ταξίδι-εξερεύνησης στις Γαλλικές Αντίλλες, στην εξωτική Καραϊβική, μία αποστολή δύσκολη που υπόσχεται εμπειρίες ζωής και εικόνες που θα χαραχτούν στη μνήμη μας για πάντα. Ταξιδεύουμε στα δύο μεγαλύτερα νησιά του αρχιπελάγους, τη Γουαδελούπη και τη Μαρτινίκα, με πολλές εκδρομές και σε άλλα νησιά του συμπλέγματος, σε μια «βουτιά» στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής!

Ειδικότερα:

 • Πτήσεις με την Air France.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο Παρίσι (μία στην αναχώρηση και μία στην επιστροφή), σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.
 • Έξι (6) διανυκτερεύσεις στο νησί της Γουαδελούπης, στην πόλη Σαιντ Φρανσουά, σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και μεσημεριανά κατά τη διάρκεια των εκδρομών)
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο νησί της Μαρτινίκα, στην πόλη Φορτ ντε Φρανς, σε ξενοδοχείο 3* sup. με ημιδιατροφή.
 • Περιλαμβάνονται πρωινό και μεσημεριανά γεύματα, ώστε να απολαύσετε χωρίς άγχος την τοπική κουζίνα και να γνωρίσετε υπέροχα πιάτα από την παράδοση των νησιών.
 • Κρουαζιέρα με καταμαράν στο νησί Μαρί Γκαλάντ (από τη Γουαδελούπη).
 • Επίσκεψη σε αποστακτήριο ρούμι και το Chateau Murat στο Μαρί Γκαλάντ και χρόνος κολύμπι και καταδύσεις στις παραλίες του νησιού.
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Γουαδελούπης Μπας Τερ.
 • Βαρκάδα με πλοιάριο με γυάλινο πάτο στην παραλία Μαλεντίρ.
 • Κρουζιέρα με καταμαράν στο αρχιπέλαγος Ιλ ντε Σαιντ για να πάμε στο νησί Τερ-ντε –Χο των νησιών Λε Σαιντς, και χρόνος για κολύμπι. 
 • Διαδρομή με 4x4 στην Γκραντ Τερ, στη Γουαδελούπη.
 • Παρά το υψηλό κόστος των εκδρομών, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει εκδρομές με καταμαράν, με πούλμαν αλλά και τζιπ προκειμένου να σας προσφέρουμε στο έπακρο την απόλυτη εμπειρία που λέγεται Γαλλικές Αντίλλες.
 • Εσωτερική πτήση από τη Γουαδελούπη στη Μαρτινίκα με την Air France.
 • Κρουαζιέρα στα νησιά Ρομπέρ και Φρανσουά, από τη Μαρτινίκα.
 • Εκτεταμένος γύρος στο βόρειο αλλά και το νότιο τμήμα του νησιού της Μαρτινίκα, με στάσεις και επισκέψεις σε πολλά αξιοθέατα και χρόνος για κολύμπι.
 • Με Έλληνα αρχηγό/συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Highlights

 • Απολαύστε τις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής, στη Γουαδελούπη και τη Μαρτινίκα αλλά και στα νησιά που επισκεπτόμαστε στις κρουαζιέρες μας.
 • Δοκιμάστε ρούμι από τους ειδικούς, στα τοπικά αποστακτήρια.
 • Το αρχιπέλαγος Ιλ ντε Σαιντ με τα καταπληκτικά νερά.
 • Διαδρομή με 4x4 στην Γκραντ Τερ.
 • Χαρείτε τον υποθαλάσσιο πλούτο των νησιών με καταδύσεις και snorkeling.
 • Κρουαζιέρα στα νησιά Ρομπέρ και Φρανσουά από τη Μαρτινίκα.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Πτήσεις με την Air France.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Παρίσι (μία στην αναχώρηση και μία στην επιστροφή)
 • Έξι (6) διανυκτερεύσεις στο νησί της Γουαδελούπης
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο νησί της Μαρτινίκα

 

Περίοδοι

 • Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023

Αναχωρήσεις

23/12Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Εξερεύνηση: Γαλλικές Αντίλλες, Γουαδελούπη – Μαρτινίκα – Μαρί Γκαλάντ – Ιλ ντε Σαιντ | Χριστούγεννα 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info