fb

Ελβετικές και Γαλλικές Άλπεις, με σπάνια διαμονή στη Γενεύη | Χριστούγεννα 2022

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 989€

Ταυτότητα ταξιδιού

Η γιορτινή Ευρώπη στα καλύτερα της, στα πιο φημισμένα χειμερινά θέρετρα των Άλπεων, με την ποιότητα Versus και τη φροντίδα στην οργάνωση των ταξιδιών όπως σας έχουμε συνηθίσει. Επιλέγουμε για έδρα μας τη Γενεύη, σε ολόκληρη τη διάρκεια του ταξιδιού μας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα πολλαπλών ημερήσιων εκδρομών χωρίς να χάνουμε χρόνο. Οι Γαλλικές και οι Ελβετικές Άλπεις ξεδιπλώνονται μπροστά μας σε ένα τοπίο μαγικό που απολαμβάνουμε στο έπακρο!

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ξεκινάμε από τη Γενεύη που θα αποτελέσει και τη βάση μας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Περιηγούμαστε τόσο στην Ελβετία όσο και στη Γαλλία, με άξονά μας πάντοτε τους ορεινούς όγκους των Άλπεων! Σαν σε χρονομηχανή μεταφερόμαστε πίσω στον χρόνο στην Υβουάρ, από τα ωραιότερα μεσαιωνικά χωριά της Σαβοΐας, συνεχίζουμε στο Εβιάν, κάνουμε στάση στο Μοντρέ και ερχόμαστε στο χιονοδρομικό κέντρο Glacier 3000 για να απολαύσουμε το χιόνι και την απίστευτη θέα στις Άλπεις! Συνεχίζουμε την εξερεύνηση χωριών όπως το Αννεσί και το Σαμπερί με το έντονο μεσαιωνικό άρωμα και την καταπληκτική αρχιτεκτονική, και γνωρίζουμε την Γκρενόμπλ, εντυπωσιακή πόλη στις παρυφές των Γαλλικών Άλπεων. Περιηγούμαστε και στη βόρεια πλευρά της λίμνης της Γενεύης, με στάσεις στη διάσημη Λωζάννη και στο Γκριγιέρ, με τη μεγάλη παράδοση στα πεντανόστιμα ελβετικά τυριά! Πριν ολοκληρωθεί το ταξίδι μας κάνουμε στάση στο Κλυζ και φυσικά δεν παραλείπουμε να έρθουμε στο φημισμένο Σαμονί, από τα πιο κοσμοπολίτικα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης!

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το διαφορετικό 6ήμερο πρόγραμμα του Versus στη χιονισμένη Κεντρική Ευρώπη, στην καρδιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με εκδρομές σε κορυφαία χειμερινά θέρετρα της Ελβετίας και της Γαλλίας, απολαμβάνοντας τις περίφημες Άλπεις! Με έδρα μας τη Γενεύη εξερευνούμε και από τις δύο πλευρές τη Λίμνη Λε Μαν και εξορμούμε σε μεσαιωνικά χωριά και κοσμοπολίτικα θέρετρα και σε ένα ταξίδι που… μυρίζει γιορτινή Ευρώπη!

Ειδικότερα:

 • Απευθείας πτήσεις για τη Γενεύη με τη Swiss.
 • Σπάνια διαμονή στη Γενεύη, που λόγω υψηλού κόστους είναι «καταδικασμένη» σε μονοήμερες επισκέψεις από άλλες πόλεις. Ειδικά την περίοδο των γιορτών η διαμονή στην πόλη της Γενεύης είναι πολύ ακριβή: στο Versus ωστόσο επιλέγουμε τη Γενεύη για τη διαμονή μας ως την ιδανικότερη βάση για την πραγματοποίηση του προγράμματός μας.
 • Πλήρης πανοραμικός γύρος της λίμνης Λε Μαν (ή λίμνη της Γενεύης) στις καλύτερες γωνιές της Ελβετίας και της Γαλλίας.
 • Διαμονή στη Γενεύη στο ξενοδοχείο Warwick Geneva 4* με πρωινό.
 • Είσοδος στο καταπληκτικό χιονοδρομικό κέντρο Glacier 3000, στις Ελβετικές Άλπεις!
 • Περιλαμβάνεται και διπλή διαδρομή με το τελεφερίκ στο Glacier 3000!
 • Επίσκεψη στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο Σαμονί (Chamonix) στις Γαλλικές Άλπεις
 • Προσεκτικά σχεδιασμένες επισκέψεις και περιηγήσεις.
 • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Υβουάρ, ένα από τα Πιο Όμορφα Χωριά της Γαλλίας!
 • Διαδρομές στο μεσαιωνικό δουκάτο της ΣαΒοΐας, με επισκέψεις όχι μόνο στο Υβουάρ αλλά και στα υπέροχα χωριά Αννεσί και Σαμπερί.
 • Περιήγηση στη Γενεύη και στη Λωζάννη, τις δύο μεγαλύτερες πόλεις στις όχθες της λίμνης Λε Μαν.
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Με Έλληνα αρχηγό/συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά, έκδοσης Versus Travel.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΓΕΝΕΥΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γενεύη, στο δυτικό, γαλλόφωνο τμήμα της Ελβετίας. Χτισμένη στη νότια πλευρά της ομώνυμης λίμνης, η Γενεύη είναι γνωστή ως πόλη όπου εδρεύουν πολυάριθμοι Διεθνείς Οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Έδρας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΓΕΝΕΥΗ: εκδρομή ΙΒΟΥΑΡ – ΕΒΙΑΝ – ΜΟΝΤΡΕ – GLACIER 3000

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε για μια γεμάτη ημέρα! Κινούμαστε προς τα ανατολικά, μπαίνουμε στη Γαλλία και ερχόμαστε στην πρώτη στάση της διαδρομής μας, το μεσαιωνικό χωριό της Υβουάρ (Yvoire). Χτισμένη όπως και η Γενεύη στην όχθη της λίμνης, στην περιοχή της Άνω Σαβοΐας, η Υβουάρ συγκαταλέγεται στον επίσημο κατάλογο με τα Πιο Όμορφα Χωριά της Γαλλίας και δεν θα δυσκολευτούμε να καταλάβουμε το γιατί. Με πάνω από 700 χρόνια ιστορίας, τα τείχη και το κάστρο του 14ου αιώνα μα κυρίως με τα υπέροχα πετρόκτιστα σπίτια της, η Υβουάρ είναι απίστευτα γραφική και θα μας ενθουσιάσει.

Προσεγγίζουμε στη συνέχεια την λουτρόπολη Εβιάν, παγκοσμίως γνωστή για την παραγωγή του ομώνυμου εμφιαλωμένου νερού. Φτάνοντας στη συνέχεια στον ανατολικό μυχό της λίμνης της Γενεύης μπαίνουμε ξανά σε ελβετικό έδαφος και ερχόμαστε στο Μοντρέ μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελβετίας θέρετρο ιδιαίτερα δημοφιλές στους κύκλους του  διεθνούς τζετ σετ. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για την πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ που εκτυλίσσονται εκεί όλο το χρόνο με το Jazz Festival να αποτελεί μία από τις κορυφαίες μουσικές συναντήσεις παγκοσμίως. 

Επόμενος, και κορυφαίος σταθμός της ημέρας, είναι στο Glacier 3000, στις Άλπεις της Βέρνης. Είναι ένας παγετώνας που απλώνεται στις ελβετικές Άλπεις και κάθε χειμώνα (μέχρι και τις αρχές Μαΐου!) συγκεντρώνει τους απανταχού λάτρεις του σκι και των χειμερινών αθλημάτων σε ένα πελώριο Snow Park. Απολαύστε το χιόνι όπως ποτέ άλλοτε, ατενίστε την απίστευτη θέα με τις χιονισμένες βουνοκορφές με το βλέμμα να φτάνει μέχρι το περίφημο Μάτερχορν και βάλτε σε δοκιμασία τις γνώσεις σας στο σκι!

Επιστροφή στη Γενεύη και διανυκτέρευση.

 

 

3η ημέρα: ΓΕΝΕΥΗ - εκδρομή στη Γαλλία: ΑΝΝΕΣΙ – ΣΑΜΠΕΡΙ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για μία νέα εκδρομή στη Γαλλία! Σήμερα κατευθυνόμαστε νότια, με πρώτο μας σταθμό την πόλη Αννεσί, χτισμένη πάνω στην ομώνυμη λίμνη στους πρόποδες των Γαλλικών Άλπεων και είναι μία από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Γαλλίας.

Η λίμνη Αννεσί δημιουργήθηκε από παγετώνες, είναι τιρκουάζ (!) μοιάζει με φυσική πισίνα και θεωρείται από τις καθαρότερες της Ευρώπης. Σε αυτή εκβάλλουν τα γραφικά κανάλια που διασχίζουν την πόλη και δημιουργούν ένα τοπίο ειδυλλιακό.

Στην Αννεσί θα κάνουμε μία απολαυστική βόλτα με τα πόδια μέσα στα κανάλια της παλιάς πόλης. Θα δούμε το Κάστρο του Νησιού, μια πρώην φυλακή του 12ου αι. (ως τη Γαλλική Επανάσταση). Θα δούμε επίσης, το βασιλικό Κάστρο Ανεσί, το οποίο σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Και φυσικά θα περάσουμε από το Νο 1 τουριστικό αξιοθέατο της πόλης, τη Γέφυρα της Αγάπης. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα και θα περάσουμε στους καταπράσινους Κήπους της Ευρώπης με τη συγκλονιστική θέα προς τη λίμνη και την πόλη. Αν ο χρόνος το επιτρέπει, δοκιμάστε και τη φημισμένη τοπική λιχουδιά: σάντουις ρακλέτ με λιωμένο αλπικό τυρί… Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας η Σαμπερί, πρωτεύουσα του Δουκάτου της Σαβοΐας από τον 12ο αιώνα στην Κοιλάδα του Ροδανού. Η πόλη εκτείνεται από τις πλαγιές των αμπελώνων της Κοιλάδας της Σαβοΐας έως σχεδόν τις όχθες της λίμνης Μπουρζέ. Διαθέτει πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά και λόγω της τοποθεσίας της στις Άλπεις πλαισιώνεται από συγκλονιστικά φυσικά τοπία.

Εμείς στην ξενάγησή μας στη Σαμπερί θα περπατήσουμε μέσα στο μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο και θα δούμε το ομώνυμο κάστρο που υπήρξε βασιλική κατοικία από τον 13ο αιώνα και που σήμερα στεγάζει διοικητικές υπηρεσίες. Θα δούμε επίσης το Νο 1 έμβλημα της πόλης, το Σιντριβάνι των Ελεφάντων που κατασκευάστηκε το 1838 προς τιμήν του Κόμη του Μπουάν για τις στρατιωτικές νίκες του στην Ινδία. Επόμενη στάση μας θα είναι ο γοτθικός ναός του Αγίου Φραγκίσκου της Σαλ, που κατασκευάστηκε τον 18ο αιώνα και ο οποίος διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή τοιχογραφιών με την τεχνική της οφθαλμαπάτης.

Τελευταίος σταθμός της ημέρας η Γκρενόμπλ, πανέμορφη πόλη στην αγκαλιά των Γαλλικών Άλπεων. Η θέα με τις χιονισμένες βουνοκορφές που φαίνεται να στεφανώνουν την Γκρενόμπλ είναι μοναδική, ενώ σημειώστε πως η πόλη προσφέρεται για ατελείωτο περπάτημα: θεωρείται ως η πιο… φλατ πόλη στη Γαλλία, παρότι βρίσκεται τόσο κοντά στις Άλπεις! Θα χαρούμε λοιπόν τη βόλτα μας στην Γκρενόμπλ, την Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2022, και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Γενεύη. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΓΕΝΕΥΗ (ξενάγηση) – εκδρομή σε ΛΩΖΑΝΝΗ – ΓΚΡΙΓΙΕΡ

Πάμε σήμερα να γνωρίσουμε την πόλη που μας φιλοξενεί αυτές τις μέρες, την κοσμοπολίτικη Γενεύη. Θα περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης, θα δούμε το περίφημο μεγάλο σιντριβάνι, το ύψος του νερού του οποίου φθάνει τα 140 μέτρα, θα δούμε το μνημείο της Μεταρρύθμισης, τον Καθεδρικό ναό, το σπίτι του Καποδίστρια, το Δημαρχείο, το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών και άλλα πολλά.

Όμως η ημέρα μας δεν έχει ακόμα αρχίσει: αφήνουμε τη Γενεύη για μία ακόμα εκδρομή, και κινούμαστε στη βόρεια πλευρά της λίμνης Λε Μαν, με πρώτο μας σταθμό τη Λωζάνη. Γνωστή σε εμάς για την ομώνυμη Συνθήκη που υπογράφηκε εδώ το 1924, η Λωζάνη θεωρείται «μεγαλούπολη» για τα ελβετικά δεδομένα, δεν παύει ωστόσο να είναι γραφική και όμορφη, αλλά και προικισμένη με εξαιρετικό location. Στα αξιοθέατά της ξεχωρίζει ο καθεδρικός της Παναγίας (Νοτρ Νταμ) του 12ου αιώνα!

Διαφορετικό είναι το σκηνικό που συναντάμε στην επόμενη επίσκεψη της ημέρας, καθώς ερχόμαστε σε μία από τις «κοιτίδες» των ορεσίβιων τυροκόμων, την Γκριγιέρ. Η κουκλίστικη αυτή καστροπολιτεία μοιάζει ξεχασμένη στον ύπνο της ωραίας κοιμωμένης, ανέγγιχτη από το άγχος και τον σύγχρονο ρυθμό ζωής. Αφού απολαύσουμε τη βόλτα μας στην Γκριγιέρ, επιστρέφουμε στη Γενεύη. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΓΕΝΕΥΗ – εκδρομή στη Γαλλία: ΚΛΥΖ – ΣΑΜΟΝΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε ξανά για τη Γαλλία, αυτή τη φορά με τελικό μας προορισμό το περίφημο χειμερινό θέρετρο του Σαμονί!

Καθοδόν κάνουμε στάση στην πόλη Κλυζ (Cluses), ακόμη μία όμορφη πόλη της Άνω Σαβοΐας, που μεταξύ άλλων ξεχωρίζει για την έντονη παρουσία της στα τεχνολογικά τεκταινόμενα της Γαλλίας, με παράδοση στην κατασκευή μεταλλικών μικροεξαρτημάτων.

Όμως το highlight της ημέρας είναι το διάσημο Σαμονί, ένα από τα πρώτα χειμερινά θέρετρα της Γαλλίας. Βρίσκεται στο περίφημο Μονμπλάν, ιδανική τοποθεσία για χειμερινά σπορ που δικαίως φιλοξένησε και τους πρώτους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 1924. Θα έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να απολαύσουμε το τοπίο, το χιόνι και τον απίστευτα καθαρό αέρα!

Επιστροφή στη Γενεύη και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΓΕΝΕΥΗ – Πτήση Επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 989 € 340 €
Twin Room 989 € 340 €
Triple Room 989 € 340 €
Single Room 1599 € 340 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1099 € 340 €
Twin Room 1099 € 340 €
Triple Room 1099 € 340 €
Single Room 1759 € 340 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1209 € 340 €
Twin Room 1209 € 340 €
Triple Room 1209 € 340 €
Single Room 1819 € 340 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1319 € 340 €
Twin Room 1319 € 340 €
Triple Room 1319 € 340 €
Single Room 1929 € 340 €

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1579 € 0 €
Twin Room 1579 € 0 €
Triple Room 1579 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 0 €
Twin Room 1689 € 0 €
Triple Room 1689 € 0 €
Single Room 2349 € 0 €

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

LX 1823

21/12/2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΝΕΥΗ

15:00

16:55

LX 1822

 26/12/2022

ΓΕΝΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ

10:35

14:15

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

LX 1823

28/12/2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΝΕΥΗ

15:00

16:55

LX 1822

02/01/2023

ΓΕΝΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ

10:35

14:15

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
 • Οι τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Είσοδος στο χιονοδρομικό κέντρο Glacier 3000 και διπλή διαδρομή με το τελεφερίκ.
 • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος Έλληνας τοπικός συνοδός
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 340
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησήσας, κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση των ταξιδιωτών που αναχωρούν από την Κύπρο, υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης από τη Λάρνακα χωρίς πέρασμα από την Αθήνα. Κατά τη στιγμή της κράτησής σας, διερευνούμε κατά πόσο αυτό συμφέρει οικονομικά τον ταξιδιώτη και του το προτείνουμε.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το διαφορετικό 6ήμερο πρόγραμμα του Versus στη χιονισμένη Κεντρική Ευρώπη, στην καρδιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με εκδρομές σε κορυφαία χειμερινά θέρετρα της Ελβετίας και της Γαλλίας, απολαμβάνοντας τις περίφημες Άλπεις! Με έδρα μας τη Γενεύη εξερευνούμε και από τις δύο πλευρές τη Λίμνη Λε Μαν και εξορμούμε σε μεσαιωνικά χωριά και κοσμοπολίτικα θέρετρα και σε ένα ταξίδι που… μυρίζει γιορτινή Ευρώπη!

Ειδικότερα:

 • Απευθείας πτήσεις για τη Γενεύη με τη Swiss.
 • Σπάνια διαμονή στη Γενεύη, που λόγω υψηλού κόστους είναι «καταδικασμένη» σε μονοήμερες επισκέψεις από άλλες πόλεις. Ειδικά την περίοδο των γιορτών η διαμονή στην πόλη της Γενεύης είναι πολύ ακριβή: στο Versus ωστόσο επιλέγουμε τη Γενεύη για τη διαμονή μας ως την ιδανικότερη βάση για την πραγματοποίηση του προγράμματός μας.
 • Πλήρης πανοραμικός γύρος της λίμνης Λε Μαν (ή λίμνη της Γενεύης) στις καλύτερες γωνιές της Ελβετίας και της Γαλλίας.
 • Διαμονή στη Γενεύη στο ξενοδοχείο Warwick Geneva 4* με πρωινό.
 • Είσοδος στο καταπληκτικό χιονοδρομικό κέντρο Glacier 3000, στις Ελβετικές Άλπεις!
 • Περιλαμβάνεται και διπλή διαδρομή με το τελεφερίκ στο Glacier 3000!
 • Επίσκεψη στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο Σαμονί (Chamonix) στις Γαλλικές Άλπεις
 • Προσεκτικά σχεδιασμένες επισκέψεις και περιηγήσεις.
 • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Υβουάρ, ένα από τα Πιο Όμορφα Χωριά της Γαλλίας!
 • Διαδρομές στο μεσαιωνικό δουκάτο της ΣαΒοΐας, με επισκέψεις όχι μόνο στο Υβουάρ αλλά και στα υπέροχα χωριά Αννεσί και Σαμπερί.
 • Περιήγηση στη Γενεύη και στη Λωζάννη, τις δύο μεγαλύτερες πόλεις στις όχθες της λίμνης Λε Μαν.
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Με Έλληνα αρχηγό/συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά, έκδοσης Versus Travel.

 

Highlights

 • Περιηγηθείτε στη Γενεύη, στη δυτική άκρη της λίμνης Λε Μαν
 • Χαρείτε το χιόνι στον παγετώνα στο Glacier 3000 στις Ελβετικές Άλπεις!
 • Σεργιανίστε στη μεσαιωνική Υβουάρ και διαπιστώστε γιατί συγκαταλέγεται στα Πιο Όμορφα Χωριά της Γαλλίας!
 • Μείνετε έκθαμβοι στη θέα της Γκρενόμπλ να περιβάλλεται από τις χιονοσκέπαστες βουνοκορφές!
 • Απολαύστε το χιόνι αλλά και τη μοναδική κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο Σαμονί, από τα κορυφαία χειμερινά θέρετρα της Γαλλίας και ολόκληρης της Ευρώπης.
 • Δοκιμάστε μοναδικά ελβετικά τυριά στο Γκριγιέρ!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Απευθείας πτήσεις για τη Γενεύη με τη Swiss
 • Πλήρης πανοραμικός γύρος της λίμνης Λε Μαν (ή λίμνη της Γενεύης) στις καλύτερες γωνιές της Ελβετίας και της Γαλλίας
 • Διαμονή στη Γενεύη στο ξενοδοχείο Warwick Geneva 4* με πρωινό
 • Είσοδος στο καταπληκτικό χιονοδρομικό κέντρο Glacier 3000, στις Ελβετικές Άλπεις!

Περίοδοι

 • Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023

Αναχωρήσεις

21/12, 28/12Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Ελβετικές και Γαλλικές Άλπεις, με σπάνια διαμονή στη Γενεύη | Χριστούγεννα 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info