Ανατολικός Καναδάς, Ανατολικές Ακτές | Ιουν - Νοε 2017

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1999€

Travel Identity

 • Ένα από ωραιότερα κλασσικά θερινά μας προγράμματα. 
 • Ένα μοναδικό πρόγραμμα που σας αποκαλύπτει τον πραγματικό Καναδά, αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή.
 • Με επιλεκτική διαμονή στο πανέμορφο ιστορικό Κεμπέκ (όχι περάσματα αστραπή!) καθώς και στην πρωτεύουσα Οττάβα, με χρόνο να περπατήστε στα γραφικά και ιστορικά σοκάκια και τις συνοικίες τους, να γευματίσετε σε απίθανα εστιατόρια και φυσικά να δείτε μουσεία και μνημεία με σχετική άνεση.
 • Με κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών και βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα για να απολαύσετε κάθε σας στιγμή σε αυτό το πραγματικά πανέμορφο ταξίδι.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με το ταξίδι μας αυτό εξερευνούμε την Ανατολική Ακτή του Καναδά, αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή. Το Μόντρεαλ, η μεγαλύτερη γαλλόφωνη μητρόπολη του Καναδά, το Κεμπέκ, η μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, η Οτάβα, η ομοσπονδιακή πρωτεύουσα του Καναδά, το Τορόντο, η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και οι περίφημοι Καταρράκτες του Νιαγάρα αποτελούν τους σταθμούς μας σ΄ αυτό το υπέροχο ταξίδι.

1η ΗΜΕΡΑ: AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την μεγαλύτερη γαλλόφωνη μητρόπολη του Καναδά, το Μόντρεαλ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
Συνάντηση με το γκρουπ του 18ήμερου ταξιδιού "ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΝΑΔΑ" και ακολουθούμε από κοινού το πρόγραμμα μέχρι την 9η Ημέρα

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΡΕΑΛ (Ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση στο Μόντρεαλ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Ολυμπιακό χωριό και το Στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1976, το παλιό λιμάνι, την παλιά συνοικία γύρω από την πλατεία Ζακ Καρτιέ, τον Καθεδρικό Ναό, το Πανεπιστήμιο Mc Gill, το Δημαρχείο, από το μπαλκόνι του οποίου το 1969 ο Ντε Γκωλ εξεστόμισε το περίφημο "Vive le Quebec libre" (Ζήτω το ελεύθερο Κεμπέκ), πυροδοτώντας το διασπαστικό κίνημα του Κεμπέκ και τις τεταμένες σχέσεις με τον Καναδά επί σειρά ετών, το πολυσύχναστο Εμπορικό Κέντρο και τον λόφο Μοντ Ρουαγιάλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Ημέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε περισσότερο την όμορφη αυτή πόλη και να ανακαλύψετε τα μυστικά της, όπως το Μουσείο Καλών Τεχνών, την Βασιλική της Παναγίας, τις περιοχές γύρω από τους δρόμους Rue St-Paul και Ste.-Catherine, ή να χαζέψετε στην γεμάτη χρώματα κι αρώματα αγορά Jean-Talon Market.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΚΕΜΠΕΚ (Οδική διαδρομή, ξεναγήσεις)

Πρωινό ελεύθερο στο Μόντρεαλ για ψώνια και επισκέψεις σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Κεμπέκ από τον Αυτοκινητόδρομο των Βασιλέων - όπως ονομάζεται η παλαιότερη οδός στη Βόρεια Αμερική - όπου θα απολαύσουμε το μαγευτικό τοπίο της διαδρομής κατά μήκος του ποταμού St. Lawrence. Άφιξη στο γραφικότατο Κεμπέκ, τη μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική. Ένα αυθεντικό κομμάτι φινετσάτης Ευρώπης μέσα στην καρδιά της Αμερικής. Η παλιά πόλη του Κεμπέκ περιλαμβάνεται από το 1985 στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας της Ουνέσκο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΜΠΕΚ (Ξενάγηση)

Η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στη γνωριμία μας με τα κυριότερα αξιοθέατα της παλιότερης πόλης του Καναδά. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια, τα πάρκα, τα πανέμορφα κτίρια και τα τείχη της. Θα δούμε την κοιλάδα του Αβραάμ - όπου έγινε και η ιστορική μάχη - το οχυρό και τις πύλες του φρουρίου, το κάστρο Φροντενάκ - ορόσημο της πόλης - την Place Royale και την πλατεία Dufferin. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την απογευματινή μας εκδρομή στις ακτές του Μπομπρέ (Bobre). Θα δούμε τους καταρράκτες του Μοντμορενσύ (Montmorency, 30 μέτρα ψηλότεροι του Νιαγάρα), τις παλαιές κατοικίες στη λεωφόρο Ρουαγιάλ, το νησάκι της Ορλεάνης, καθώς και τη βασιλική της Αγίας Άννης του Μπομπρέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΜΠΕΚ - ΟΤΤΑΒΑ (Οδική διαδρομή, ξενάγηση)

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα του Καναδά, την Οτάβα, που είναι κτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Σημείο αναφοράς της πόλης είναι το κανάλι Ριντώ (Rideau) και το εκπληκτικό "μουσείο των πολιτισμών", που φιλοξενεί τεράστια ινδιάνικα τοτέμ και εκθέσεις για την ιστορία του Καναδά. Άφιξη ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Κοινοβούλιο του Καναδά, το Μουσείο Καναδικής Ιστορίας και Πολιτισμού, τον Καθεδρικό Ναό της Notre Dame, το Μέγαρο Rideau, το Μουσείο και τους Στάβλους της Διάσημης Έφιππης Καναδικής Αστυνομίας (τους γνωστούς Mounties), το Μουσείο της Αεροπορίας και την Αγορά Bywords. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΟΤΤΑΒΑ - ΤΟΡΟΝΤΟ (Κρουαζιέρα, οδική διαδρομή)

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για το Τορόντο, τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο. Η διαδρομή μας είναι μαγευτική, καθώς διασχίζει μία περιοχή γνωστή για τις λίμνες και τα χιλιάδες νησιά τους. Στη διαδρομή μας προς το Τορόντο θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μία κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Νησιών, όπου θα απολαύσουμε το εκπληκτικό τοπίο της περιοχής. Άφιξη αργά το απόγευμα στο Τορόντο, την πιο δυναμική πόλη του Καναδά και το οικονομικό κέντρο της χώρας, στο οποίο ζουν και εργάζονται χιλιάδες Έλληνες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΝΤΟ (Ξενάγηση)

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησής μας στο Τορόντο θα δούμε μεταξύ άλλων, το τοπικό Κοινοβούλιο, τις περιοχές κατά μήκος του ποταμού, την Τσάϊνατάουν - από τις μεγαλύτερες στον κόσμο - το Queens Park, το Στάδιο Σκάϊντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, το Ήτον Σέντερ. Προαιρετικά, στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον ύψους 553 μέτρων Καναδικό Πύργο CN (CN Tower), στον οποίο θα ανεβείτε για να απολαύσετε  από ψηλά την πανοραμική θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στα πολυκαταστήματα Bay & Eatons κ.ά. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ - ΤΟΡΟΝΤΟ (Ολοήμερη εκδρομή)

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στα σύνορα των ΗΠΑ και του Καναδά. Η διαδρομή μας κατά μήκος της Λίμνης Οντάριο (απ΄ όπου πήρε το όνομά της η πολιτεία αυτή του Καναδά) είναι μαγευτική, με πλούσια βλάστηση, δάση και πολύ χρώμα. Άφιξη και επίσκεψη στους Καταρράκτες. Βόλτα με το Καναδικό καραβάκι HORNBLOWER (Maid of the Mist, Γοργόνα της Ομίχλης), που θα  μας οδηγήσει στο "φαράγγι του διαβόλου", έχοντας έτσι την ευκαιρία να δούμε απ΄ όσο το δυνατόν πιο κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του Νιαγάρα! Προαιρετικά σας προτείνουμε να ανεβείτε στην κορυφή του Πύργου SKYLON TOWER για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα των καταρρακτών και της γύρω περιοχής. Επιστροφή στο Τορόντο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΝΤΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα/Θεσσαλονίκη μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TS 679

07/08/2017

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

10:30

13:45

TS 694

16/08/2017

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΑΘΗΝΑ

19:45

12:20(+1)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσους σταθμούς Αθήνα-Μόντρεαλ, Τορόντο- Αθήνα
 • Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία  και 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας
 •  Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί στις κυρίως ξεναγήσεις μας στις πόλεις που επισκεπτόμαστε
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός-συνοδός με γνώσεις της περιοχής και της χώρας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Έκδοση της ECTA Καναδά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 740 €
 • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα μας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα - Λάρνακα με AEGEAN &

δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

Ένα από ωραιότερα κλασσικά θερινά μας προγράμματα.
Ένα μοναδικό πρόγραμμα που σας αποκαλύπτει τον πραγματικό Καναδά, αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή.
Με επιλεκτική διαμονή στο πανέμορφο ιστορικό Κεμπέκ (όχι περάσματα-αστραπή!), καθώς και στην πρωτεύουσα Οττάβα (μόνο έτσι τις βλέπετε και τις απολαμβάνετε), που σας δίνει τον χρόνο να περπατήστε στα γραφικά και ιστορικά σοκάκια και τις συνοικίες τους, να γευματίσετε σε απίθανα εστιατόρια και φυσικά να δείτε μουσεία και μνημεία με σχετική άνεση, απολαμβάνοντας κάθε σας στιγμή σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις
 • Διαμονή στα 2 μεγάλα κέντρα - Μοντρεάλ και Τορόντο
 • Διαμονή στις ιστορικές πόλεις του Κεμπέκ και της Οττάβας, έτσι ώστε να βιώσετε την πραγματική τους ζωή, να τις περπατήσετε τα βράδια και να νοιώσετε την ομορφιά τους
 • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις σε όλες τις πόλεις και τα μνημεία της χώρας
 • Κρουαζιέρα για να γνωρίσουμε την περιοχή των Χιλίων Λιμνών, καθ’ οδόν προς το Τορόντο
 • Βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά εκδόσεως  Versus travel.

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα, συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο

Highlights

 • Επισκεφθείτε τη μεγαλύτερη γαλλόφωνη μητρόπολη του Καναδά, το Μόντρεαλ
 • Απολαύστε το μαγευτικό τοπίο της διαδρομής κατά μήκος του ποταμού St. Lawrence στον Αυτοκινητόδρομο των Βασιλέων.
 • Περιηγηθείτε στο γραφικότατο Κεμπέκ, τη μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική
 • Εκδράμετε στις ακτές του Μποπρέ και στους καταρράκτες του Μοντμορενσύ (περιλαμβάνεται)
 • Ανακαλύψτε το εκπληκτικό "μουσείο των πολιτισμών" που φιλοξενεί τεράστια ινδιάνικα τοτέμ και εκθέσεις για την ιστορία του Καναδά στην πρωτεύουσα του Καναδά Οττάβα
 • Ανεβείτε στον ύψους 553 μέτρων Πύργο CN (CN Tower) στο Τορόντο για μια πανοραμική θέα της πόλης (προαιρετικά)
 • Θαυμάστε από κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του  Νιαγάρα κάνοντας βόλτα με το καραβάκι Horn Blower (Maid of the Mist) μέχρι το περίφημο "φαράγγι του διαβόλου" (περιλαμβάνεται)
 • Ανεβείτε για γεύμα στον πύργο Skylon Tower στον Νιαγάρα και απολαύσετε στο «πιάτο σας» τους καταρράκτες. Μοναδικό θέαμα (προαιρετικά)

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
 • Κρουαζιέρα στην περιοχή των Χιλίων Λιμνών, καθ’ οδόν προς το Τορόντο
 • Βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα

Χάρτης Ταξιδιού Ανατολικός Καναδάς, Ανατολικές Ακτές | Ιουν - Νοε 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info