fb

Χανσεατική Γερμανία και βόρεια Ολλανδία, πέρασμα του βυθού με άμαξες | 20.05.2024

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1659€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα θεματικό ταξίδι σε μια σπάνια αναχώρηση!

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στη Βόρεια Θάλασσα και στις πόλεις-σταθμούς που δημιούργησαν αυτήν την Ένωση (Χάνσα) και αποτέλεσε την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια της ενωμένης Ευρώπης.Πρόκειται για το σημαντικότερο μέρος της τεράστιας βορειοευρωπαϊκής πεδιάδας που εξαπλώνεται από τις εκβολές του Ρήνου στην Ολλανδία μέχρι τα Ουράλια της Ρωσίας.

 


 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Στο θεματικό ταξίδι αυτό με πούλμαν, φέρι και μικρά ποταμόπλοια θα γνωρίσουμε τις τρεις χανσεατικές πρωτεύουσες (Αμβούργο, Λύμπεκ και Βρέμη), «μαργαριτάρια» μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, τη Βόρεια Θάλασσα με τις ατελείωτες αμμουδιές και τους αμμόλοφους, το έντονο φαινόμενο της παλίρροιας και τα καταπράσινα νησιά της, γραφικά χωριά, τα τοπία γύρω από τον ποταμό Έλβα και τους υδάτινους δρόμους της Ολλανδίας, καθώς και πολυάριθμα γραφικά χωριά και μικρές ιστορικές πόλεις.
Ένα οδοιπορικό που δεν στέκεται μόνο στην πανέμορφη διαδρομή, αλλά, όπως μόνο το Versus συνηθίζει, προσφέρει μια πολυεπίπεδη ταξιδιωτική εμπειρία, απαράμιλλου ιστορικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

 Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Πρωτοποριακό, ειδικά σχεδιασμένο ταξίδι του VERSUS στην Ευρώπη, με εξαιρετικό έμπειρο Αρχηγό / Συνοδό, γνώστη της Γερμανίας και Ολλανδίας με ειδική κατάρτιση για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ταξιδιού.

Ένα συναρπαστικό, θεματικό οδοιπορικό στη Βόρεια Θάλασσα και στις πόλεις-σταθμούς που δημιούργησαν αυτήν την Ένωση (Χάνσα) και αποτέλεσε την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια της ενωμένης Ευρώπης.

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Εισόδους και δραστηριότητες (που κοστίζουν πολύ αν κανονιστούν τοπικά), ώστε να έχετε εξασφαλισμένο κόστος από την αναχώρησή σας!
  • Περασμα πάνω στο βυθό με άμαξες
  • Επίσκεψη του νησιού Χέλγκολαντ της Γερμανίας
  • Ανακαλύπτουμε το χωριουδάκι Γκίτχορν προσφάσιμο μόνο εν πλω μέσω των καναλιών
  • Εμπεριστατωμένες επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις της Γερμανικής Χάνσα (Ένωσης).
  • Επίσκεψη της Λύμπεκ, μιας από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Βόρειας Ευρώπης.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Άλστερ στο Αμβούργο (περιλαμβάνεται).
  • Βόλτα με ταχύπλοο φέρι και επίσκεψη του νησιού Χέλγκολαντ.
  • Επίσκεψη των γραφικών πόλεων της Βορείου Ολλανδίας.
  • Ξενάγηση της όμορφης Βρέμης.
  • Διανυκτέρευση στο κουκλίστικο Γκρόνινγκεν.
  • Πέρασμα από τα φράγματα της Εσωτερικής Θάλασσας της Ολλανδίας
  • Μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια του Γκίτχορν.
  • Βόλτα με ειδικές άμαξες στον βυθό της θάλασσας κατά την άμπωτη.
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός
  • Το Versus Travel προσφέρει διπλανή θέση κενή στο πούλμαν (εκτός αν είστε οικογένεια)

Προσοχή! Οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΥΜΠΕΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο με την ταξιδιωτική μας ομάδα και πρωινή πτήση για το Αμβούργο. Μια σύντομη διαδρομή μέσα από την καταπράσινη πεδιάδα της βόρειας Γερμανίας θα μας φέρει στο Λύμπεκ, την παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης, και σπουδαίο εμπορικό κόμβο της Βαλτικής κατά τον Μεσαίωνα. Το ιστορικό κέντρο της μικρής πόλης σήμερα είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της Βόρειας Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO. Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια και η επίσκεψη του σύγχρονου Χανσεατικού Μουσείου θα μας αποκαλύψουν τη σπουδαία αρχιτεκτονική και ιστορική ταυτότητα της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στο Αμβούργο και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ (Ξενάγηση, κρουαζιέρα στο λιμάνι και στον ποταμό Άλστερ)

Σημαντικότερο λιμάνι της Γερμανίας, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της και πραγματικό στολίδι του βορρά της χώρας, το Αμβούργο εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τον αριστοκρατικό του χαρακτήρα. Τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν εκθρονίσει το Βερολίνο από τον «θώκο» της εναλλακτικής πρωτεύουσας στον τομέα της αρχιτεκτονικής και των τεχνών. Η ξενάγησή μας με πούλμαν και εν μέρει με τα πόδια στο κέντρο της πόλης περιλαμβάνει έναν γοητευτικό συνδυασμό από ιστορικά κτίρια, πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτίσματα, τους δρόμους με τα εξόχως πολυτελή και ακριβά καταστήματα και καταλήγει στην πραγματική καρδιά του αστικού κορμού, στις λαϊκές γειτονιές των ναυτών και τη γνωστή Ρέπερμπαν με τα κόκκινα φανάρια. Το μεσημέρι ακολουθεί μια κρουαζιέρα, όπου θα γνωρίσουμε το λιμάνι και τους υδάτινους δρόμους της πόλης, στο κέντρο της οποίας βρίσκεται ο ποταμός Άλστερ, ο οποίος σχηματίζει μια εσωτερική λίμνη. Στη βόλτα αυτή θα θαυμάσουμε από κοντά το φουτουριστικό αρχιτεκτόνημα της Φιλαρμονικής της πόλης με τη διάσημη υπογραφή των Herzog & Meuron και τις περίφημες παλιές αποθήκες, με τις τόσο έξοχα διακοσμημένες προσόψεις – κάποιοι μάλιστα τις έχουν ονομάσει καθεδρικούς ναούς του εμπορίου!

Ολόκληρη συνοικία και κτίρια που μαρτυρούν μια μακρά ιστορία και συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό γοτθικού ρυθμού, φτιαγμένο από κόκκινα τούβλα και κλιμακωτές τριγωνικές σκεπές, που φιλοτέχνησε η αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική ελίτ της χώρας, εξυπηρετώντας τις φιλοδοξίες της ακμάζουσας κάστας των εμπόρων στις αρχές του 19ου αιώνα. Το απόγευμά μας θα είναι ελεύθερο για βόλτες, μουσεία και ψώνια.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΕΛΙΓΟΛΑΝΔΗ – ΚΟΥΞΧΑΦΕΝ

Το πρωί επιβιβαζόμαστε σε ταχύπλοο καταμαράν. Το πρώτο κομμάτι της πανέμορφη κρουαζιέρας είναι κατά μήκος της ροής του ποταμού Έλβα με τις καταπράσινες όχθες του και διάφορα γραφικά χωριά, ύστερα  διασχίζουμε την Βόρεια Θάλασσα μέχρι το πιο απομακρυσμένο και εντυπωσιακό νησί της.

Η Ελιγολάνδη με τα πανύψηλα κόκκινα βράχια και το καταπράσινο τοπίο, αποτελεί ένα ιδιαίτερο γεωφυσικό φαινόμενο  και συγχρόνως μια από τις πιο διάσημες και γραφικές λουτροπόλεις της περιοχής. Η Ελιγολάνδη ή Χέλγκολαντ, αποτελούσε κτίση της Μ. Βρετανίας μέχρι το 1890, η οποία συμφώνησε να την παραχωρήσει στη Γερμανία, με τον όρο η δεύτερη να παύσει να έχει κυριαρχικές αξιώσεις στη Ζανζιβάρη στην Αν. Αφρική!

Βόλτα στο νησί και επιστροφή στην στεριά. Διανυκτέρευση στην περιοχή του Κούξχαφεν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτείται έγκαιρη κράτηση για τη διαδρομή με το ταχύπλοο.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΞΧΑΦΕΝ – ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΑΜΑΞΕΣ (WATT) - ΝΗΣΟΣ ΝΟΪΒΕΡΚ-ΒΡΕΜΗ

Καιρού επιτρέποντος και με ωράριο ανάλογο της παλίρροιας, θα διασχίσουμε την ώρα της άμπωτης με ειδικές άμαξες τον βυθό της θάλασσας, αφού θα έχουν αποτραβηχτεί τα ύδατα. Μας περιμένει ένα ιδιαίτερο περιβάλλον και ένας παράξενος βιότοπος. Οι άμαξες θα μας φέρουν μέχρι το νησάκι Νόιβερκ, από το οποία θα επιστρέψουμε πάλι με άμαξες ή αν δεν το επιτρέπει η πλημμυρίδα εν πλω ...

Το απόγευμα θα συνεχίσουμε για την τρίτη πόλη της Χανσεατικής Τριάδας, την πανέμορφη Βρέμη. Ξενάγηση με τα πόδια στο ιστορικό κέντρο της πόλης, που μαζί με την κεντρική πλατεία και το τεράστιο μεσαιωνικό άγαλμα του Ρολάνδου, βρίσκεται επίσης στην Λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Διανυκτέρευση στη Βρέμη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάλογα με τις ώρες της παλίρροιας και τον καιρό που αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα, η σειρά των διαδρομών και επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, και η περιήγηση στον βυθό της θάλασσας να αντικατασταθεί με άλλη εκδρομή. Απαιτείται έγκαιρη κράτηση για τη διαδρομή με τις άμαξες.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΡΕΜΗ - ΌΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Το πρωί θα αφήσουμε τη Βρέμη και θα κατευθυνθούμε προς την Ολλανδία.
Τελευταία μας στάση εντός της Γερμανίας το γραφικότατο Όλντενμπουργκ, πρώην πρωτεύουσα του ομώνυμου κρατιδίου, πατρίδα της πρώτης βασίλισσας της Ελλάδος, Αμαλίας. Ξενάγηση στην παλιά πόλη, όπου δεσπόζει το ανάκτορο των δουκών του Ολδεμβούργου.Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη, μουσεία ή καφέ.
Στη συνέχεια θα περάσουμε τα σύνορα με την Ολλανδία και θα σταματήσουμε στο Γκρόνινγκεν ή Χρόνινγκεν στα Ολλανδικά. Ύστερα από μια βόλτα στο κέντρο της πόλης θα έχουμε την ευκαιρία να ανεβούμε στο πανύψηλο καμπαναριό του Αγίου Μαρτίνου (Martinitoren) για θέα πάνω από την πόλη ή/και να επισκεφθούμε το αξιόλογο Μουσείο Καλών Τεχνών. Η πόλη είναι γνωστή για το πανεπιστήμιό της, τη μεγάλη φοιτητική της κοινότητα και τις πολιτιστικές της δραστηριότητες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Γκρόνινγκεν.  

6Η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΛΕΒΟΛΑΝΔΗ – ΧΟΟΥΤΡΙΜΠΝΤΕΪΚ – ΆΛΚΜΑΑΡ – ΆΦΣΛΟΥΣΝΤΕΪΚ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας φέρει στη 12η επαρχία των Κάτω Χωρών, τη Φλεβολάνδη. Πρόκειται για νέα γη που δημιουργήθηκε μέσω φραγγατα και  αποξηραντικών έργων μέσα στη θάλασσα. Μια ολόκληρη επαρχία... ανθρώπινο δημιούργημα. Θα περάσουμε πάνω από ένα από τα φράγματα αυτά, το Χοούτριμπντεϊκ, μήκους 27 χλμ., διασχίζοντας οδικώς τη θάλασσα Ζουίντερ-Zεε, για να βρεθούμε στην παραδοσιακή στεριά της χώρας.

Στη στεριά πια θα κάνουμε διάφορες στάσεις στις μικρές παραδοσιακές ολλανδικές πόλεις Χόορν και το γραφικό Άλκμααρ γνωστό για την περίφημη παραγωγή και αγορά τυριού. Η διαδρομή μας θα συνεχιστεί για τον βορρά της χώρας, όπου μεταξύ της Βορείου Θάλασσας και της εσωτερικής θάλασσας της Ολλανδίας θα περάσουμε 32 χλμ. πάνω από το μεγαλύτερο φράγμα/γέφυρα της Ολλανδίας. Διασχίζοντας τη Φρισλανδία θα ολοκληρώσουμε τον κύκλο μας στον βορρά της χώρας, καταλήγοντας πάλι στο Γκρόνινγκεν για διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΓΚΙΤΧΟΡΝ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Το πρωί της τελευταίας ημέρας του ταξιδιού θα ξεκινήσουμε για το κουκλίστικο υδάτινο χωριό Γκίτχορν, όπου θα πραγματοποιήσουμε μια μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια του χωριού. Κατόπιν συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Πτήση επιστροφής για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1659 € 440 €
Twin Room 1659 € 440 €
Triple Room 1659 € 440 €
Single Room 2209 € 440 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1809 € 440 €
Twin Room 1809 € 440 €
Triple Room 1809 € 440 €
Single Room 2359 € 440 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».
 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2299 € 0 €
Twin Room 2299 € 0 €
Triple Room 2299 € 0 €
Single Room 2849 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από  Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 824

20/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:00

10:15

Α3 627

26/05/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

16:40

20:55

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όλες οι εκδρομές, βαρκάδες, δραστηριότητες, φέρι που αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο 
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:€ 350
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. 
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.Σύμφωνα με τις πτήσειςαν απαιτούνται διανυκτερεύσειςστην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stop Over Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

 Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Πρωτοποριακό, ειδικά σχεδιασμένο ταξίδι του VERSUS στην Ευρώπη, με εξαιρετικό έμπειρο Αρχηγό / Συνοδό, γνώστη της Γερμανίας και Ολλανδίας με ειδική κατάρτιση για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ταξιδιού.

Ένα συναρπαστικό, θεματικό οδοιπορικό στη Βόρεια Θάλασσα και στις πόλεις-σταθμούς που δημιούργησαν αυτήν την Ένωση (Χάνσα) και αποτέλεσε την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια της ενωμένης Ευρώπης.

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Εισόδους και δραστηριότητες (που κοστίζουν πολύ αν κανονιστούν τοπικά), ώστε να έχετε εξασφαλισμένο κόστος από την αναχώρησή σας!
  • Περασμα πάνω στο βυθό με άμαξες
  • Επίσκεψη του νησιού Χέλγκολαντ της Γερμανίας
  • Ανακαλύπτουμε το χωριουδάκι Γκίτχορν προσφάσιμο μόνο εν πλω μέσω των καναλιών
  • Εμπεριστατωμένες επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις της Γερμανικής Χάνσα (Ένωσης).
  • Επίσκεψη της Λύμπεκ, μιας από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Βόρειας Ευρώπης.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Άλστερ στο Αμβούργο (περιλαμβάνεται).
  • Βόλτα με ταχύπλοο φέρι και επίσκεψη του νησιού Χέλγκολαντ.
  • Επίσκεψη των γραφικών πόλεων της Βορείου Ολλανδίας.
  • Ξενάγηση της όμορφης Βρέμης.
  • Διανυκτέρευση στο κουκλίστικο Γκρόνινγκεν.
  • Πέρασμα από τα φράγματα της Εσωτερικής Θάλασσας της Ολλανδίας
  • Μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια του Γκίτχορν.
  • Βόλτα με ειδικές άμαξες στον βυθό της θάλασσας κατά την άμπωτη.
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός
  • Το Versus Travel προσφέρει διπλανή θέση κενή στο πούλμαν (εκτός αν είστε οικογένεια)

Προσοχή! Οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Highlights

  • Περασμα πάνω στο βυθό με άμαξες
  • Επίσκεψη του νησιού Χέλγκολαντ της Γερμανίας
  • Ανακαλύπτουμε το χωριουδάκι Γκίτχορν προσφάσιμο μόνο εν πλω μέσω των καναλιών
  • Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη της Λύμπεκ.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Άλστερ στο Αμβούργο.
  • Ξενάγηση της όμορφης Βρέμης.
  • Περιήγηση στο Άλκμααρ γνωστό για την περίφιμη παραγωγή τυριού.
  • Πανοραμική θέα της πόλης απο το πανύψηλο καμπαναριό του Αγίου Μαρτίνου στο Γκρόνινγκεν.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ένα θεματικό ταξίδι σε μια σπάνια αναχώρηση με Aegean
  • Περασμα πάνω στο βυθό με άμαξες
  • Επίσκεψη του νησιού Χέλγκολαντ της Γερμανίας
  • Ανακαλύπτουμε το χωριουδάκι Γκίτχορν προσφάσιμο μόνο εν πλω μέσω των καναλιών

Περίοδοι

  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

20/05



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Χανσεατική Γερμανία και βόρεια Ολλανδία, πέρασμα του βυθού με άμαξες  | 20.05.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info