Λίμνες Βόρειας Ιταλίας, Νότια Ελβετία, Τορίνο με ημιδιατροφή | Καλοκαίρι 2022

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 759€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι με τη διαφορετική λογική του Versus για την Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να αφήσουμε τα πάντα πληρωτέα στον προορισμό, ακόμα και τους φόρους των πόλεων και τα checkpoints, αλλά κυρίως τις εκδρομές ώστε να «δείχναμε» μια «οικονομική τιμή». Όμως εμείς εδώ και χρόνια επιλέγουμε έναν άλλο δρόμο για τα ταξίδια μας: περιλαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές και όλα αυτά σε απίστευτες τιμές! Αυτό το ταξίδι είναι γεμάτο με πανέμορφες τοπικές εκδρομές που κοστίζουν ακριβά και περιλαμβάνει μία απολαυστική επίσκεψη στο Τορίνο που σπανίως, λόγω κόστους και δυσκολιών στον προγραμματισμό, μπαίνει στα ανάλογα ταξιδιωτικά προγράμματα. Όμως το Τορίνο είναι μια σπουδαία μητρόπολη του ιταλικού Βορρά, με ιδιαίτερο χρώμα και προσωπικότητα που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα προγράμματα του Versus είναι πρωτοποριακά. Χτενίζουν την κάθε περιοχή και ο ταξιδιώτης φεύγει με την αίσθηση ότι την είδε το δυνατόν πληρέστερα.

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πανέμορφο ταξίδι στην εκπληκτικής ομορφιάς περιοχή της Βόρειας Ιταλίας και Νότιας Ελβετίας. Έχοντας ως βάση το Μπαβένο, επισκεπτόμαστε τις υπέροχες λίμνες της περιοχής. Λίμνη Κόμο που είναι και η γνωστότερη λόγω των διασημοτήτων που έχουν σπίτι εκεί, τη Λίμνη Ματζιόρε και τη λίμνη Λουγκάνο. Διαδρομές μέσα από υπέροχα φυσικά τοπία, κοσμοπολίτικες βίλες και αριστοκρατικά κτίρια. Επίσκεψη στο Τορίνο, μητρόπολη του Ιταλικού βορρά, μια πόλη με ιδιαίτερο χρώμα και προσωπικότητα. Δεν παραλείπουμε την επίσκεψη στη Νότια Ελβετία και τις Ελβετικές ?λπεις, κάνοντας με τρένο την πανέμορφη διαδρομή από Taesch για Ζέρματτ. Κλείνουμε με την επίσκεψη και την περιήγησή μας στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο, την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και της υψηλής αισθητικής, από όπου και επιστρέφουμε.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Προσοχή: Δεν πρόκειται για ένα άδειο πρόγραμμα που πληρώνετε τα πάντα στον προορισμό: Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται εκδρομές, είσοδοι, βαρκάδες, τελεφερίκ, εισιτήρια τραίνου, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικά και τοπικά στοιχίζουν άνω των €80.

 • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή.
 • Αρχοντική διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid όλα πολυτελή 4* στο Μπαβένο, στο Lago Maggiore, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές σε μαγευτικό περιβάλλον
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Ματζιόρε και επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά της Ίζολα Μπέλλα με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε  (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Εκδρομή στο Τορίνο και εξερεύνηση της πόλης.
 • Επίσκεψη στο Μιλάνο και εξερεύνηση της πόλης.
 • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης
 • Πλοιάριο από το Τρεμέτζο στο Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Ανοδο με το τελεφερίκ στην Μαντόνα ντελ Σάσσο από το Λοκάρνο (το κόστος  του τελεφερίκ περιλαμβάνεται)
 • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζερμάττ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μιλάνο – Λουγκάνο – Λοκάρνο – Μπαβένο/Στρέζα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μιλάνο από όπου με την άφιξή μας θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Ελβετία και το Λουγκάνο, τη μεγαλύτερη πόλη του Ιταλόφωνου καντονιού Τιτσίνο, που βρίσκεται στα βόρεια της ομώνυμης λίμνης. Επίσκεψη της πόλης και χρόνος για καφέ και βόλτα στις όχθες της λίμνης.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Λοκάρνο, που βρίσκεται στη βόρεια όχθη της λίμνης Ματζιόρε (Μεγάλη Λίμνη). Σύντομη περιήγηση και ανάβαση με το τελεφερίκ στην κορυφή του λόφου, στην Madonna del Sasso in Orselina, το σημαντικότερο αξιοθέατο της πόλης, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα της λίμνης Ματζιόρε και της γύρω περιοχής.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για μια παραλίμνια διαδρομή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μικρά γραφικά χωριά, με προορισμό τη Στρέζα που βρίσκεται στο ιταλικό τμήμα της λίμνης Ματζιόρε. Η Στρέζα είναι μια γοητευτική πόλη, με ζωντάνια τα βράδια και όπως και το διπλανό χωριό Μπαβένο, που ενέπνευσαν πολλούς καλλιτέχνες.  Το Μπαβένο πρωτοκατοικήθηκε ως θέρετρο για λουτρά, επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αυτόν τον χαρακτήρα κράτησε και τους επόμενους αιώνες. Χαρακτηριστικό της πόλης πέρα από τις πολλές εκκλησίες και τον ροζ γρανίτη (που κοσμεί ναούς και παλάτσο σε όλη την Ιταλία) είναι οι παραλίμνιες βίλλες των Ιταλών και άλλων ευρωπαίων αριστοκρατών πάνω στη λίμνη. Μιλάμε για μικρά παλάτια, με απίστευτους κήπους και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική που απλώνονται το ένα δίπλα στο άλλο και μαρτυρούν όλη την αναγεννησιακή εστέτ ιστορία αυτής της πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Μπαβένο/Στρέζα – Λίμνη Ματζιόρε (Κρουαζιέρα στα νησιά Μπορομέ) – Μπαβένο/Στρέζα (περιλαμβάνεται το κόστος του πλοιαρίου)

Ημέρα αφιερωμένη στη λίμνη Ματζόρε και τα πανέμορφα νησιά της. Το πρωί θα επιβιβαστούμε από το ξενοδοχείο μας, σε πλοιάριο για βόλτα-κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά. 1η στάση μας η Ιζολα Μάντρε ( το μεγάλο νησί) άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέο, που έχει αφήσει το στίγμα της σχεδόν σε όλα τα σημεία της λίμνης. Επόμενος σταθμός μας η Ίζολα Μπέλλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέο (Βορομαίων) του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε με το πλοιάριο μας για το 3ο και γραφικότερο νησάκι την Ιζολα ντει Πεσκατόρι. Στάση με δυνατότητα για καφέ φαγητό, επίσκεψη και στην συνέχεια επιστροφή στο κέντρο της Στρέζα/Μπαβένο.

Χρόνος για βόλτα, ψώνια και επιστροφή ατομικά στο ξενοδοχείο μας ή με το πλοιάριο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

(Ενδεικτικό κόστος εισόδου στα ανάκτορα στα νησιά: Isola Madre €12, Isola Bella €16, Εισιτήριο κοινό για τα δύο € 22)

3η ημέρα: Μπαβένο/Στρέζα – Λίμνη Κόμο (Κόμο, Τρεμέτσο, Μπελάτζιο) – Μπαβένο/Στρέζα

Σήμερα θα γνωρίσουμε το πανέμορφο, κοσμοπολίτικο Κόμο, που βρίσκεται στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Η λίμνη Κόμο θεωρείται μία από τις ομορφότερες λίμνες στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη στην Ιταλία. Αγαπημένος προορισμός διάσημων προσωπικοτήτων ήδη από τον 19ο αιώνα, όταν ευρωπαίοι συγγραφείς και καλλιτέχνες ανακάλυψαν και αγάπησαν τον τόπο που τους παρείχε έμπνευση με την απαράμιλλη ομορφιά του. «Οι όχθες της Κόμο αποτελούν το ιδεώδες σκηνικό για έναν ευτυχισμένο έρωτα», έγραψε κάποτε ο συνθέτης Φρανς Λιστ, που έζησε και εμπνεύστηκε εδώ μερικά από τα ωραιότερα μουσικά έργα του.

Φθάνοντας, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε τον καθεδρικό ναό που ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες, τη βασιλική Σαν Αμπόντιο, την κεντρική πλατεία με τα όμορφα καφέ και εστιατόρια, το Δημαρχείο κ.ά. και φυσικά θα περπατήσουμε στις όχθες της λίμνης για να απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο που την περιβάλει.

Συνεχίζουμε για το Τρεμέτζο, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για το Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης Κόμο. Πρόκειται για ένα πολύ γραφικό χωριό, χτισμένο πάνω σε λίμνια χερσόνησο, το οποίο συγκεντρώνει εδώ και αιώνες πολλή από την αριστοκρατία και τη διανόηση της Βόρειας Ιταλίας και γενικότερα της Ευρώπης. Χαρακτηριστικό και εδώ είναι οι, απίθανης αρχιτεκτονικής, παραλίμνιες επαύλεις της Ιταλικής Αναγέννησης με τους τεράστιους κήπους-έργα τέχνης. Προφανώς οι αριστοκράτες της εποχής ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιος θα φτιάξει την ομορφότερη βίλα στις μαγικές λίμνες της Ιταλίας. Αυτόν τον ανταγωνισμό απολαμβάνουμε εμείς  στις βόλτες μας σε αυτό το ονειρικό ταξίδι…

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπαβένο/Στρέζα – Τρένο για Ζερμάτ (Ελβετικές Άλπεις, Μάττερχορν) – Μπαβένο/Στρέζα (Περιλαμβάνεται το κόστος του τρένου)

Πρωινή αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο Ζερμάτ, στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη, καταπράσινη διαδρομή στους ορεινούς όγκους των Άλπεων, και το πέρασμα Σιμπλόν, περνάμε στο έδαφος της Ελβετίας και φθάνουμε στη γερμανόφωνη πολίχνη Τάες, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο τρένο που θα μας οδηγήσει στο χειμερινό κοσμοπολίτικο ελβετικό θέρετρο Ζερμάτ. Θα περπατήσουμε στους μικρούς γραφικούς δρόμους του πανέμορφου αυτού χωριού, με τα σαλέ και τα όμορφα μαγαζάκια, και θα απολαύσουμε τη θέα στο επιβλητικό Μάτερχορν, ένα από τα ψηλότερα βουνά των Άλπεων (υψόμετρο 4.478 μ.)

Το Μάττερχορν  βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα μεταξύ Ιταλίας και Ελβετίας και οι Ιταλοί το αποκαλούν Τσερβίνο. Επίσης λόγω του εντυπωσιακού σχήματος της κορυφής του, το συγκεκριμένο βουνό έχει αναδειχθεί ως το σήμα κατατεθέν των Άλπεων αλλά και της Ελβετίας. Αφού λοιπόν απολαύσουμε με την ησυχία μας το αριστοκρατικό Ζερμάτ με τη γραφική αρχιτεκτονική του, τον πεντακάθαρο αέρα των Άλπεων και τη μαγική θέα στο πιο πολυφωτογραφημένο βουνό της Ευρώπης, και αφού πιούμε μια αυθεντική ελβετική σοκολάτα, θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της επιστροφής με τρένο ως το Τάες κι από κει οδικώς στη βάση μας. Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα: Μπαβένο/Στρέζα – Τορίνο (ξενάγηση) – Μπαβένο/Στρέζα

Πρωινό και στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο Τορίνο, την πρωτεύουσα της περιφέρειας του Πεδεμόντιου και μεγάλο οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο του ιταλικού Βορρά.

Πόλη πλούσια σε πολιτισμό, παραδόσεις και αξιοθέατα. Εμείς σήμερα θα τη γυρίσουμε όλη, και θα γνωρίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Θα πάμε φυσικά στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τη διάσημη Πιάτσα Καστέλο με τις πολλές καμάρες. Γενικώς το Τορίνο είναι γεμάτο με καμάρες – τόσο που αν βρέχει δεν χρειάζεσαι ομπρέλα! Θα πάμε και στα αριστοκρατικά καφέ που λειτουργούν εδώ και αιώνες στο κέντρο της πόλης και συγκεντρώνουν όλη την αφρόκρεμα της Ευρώπης.

Θα δούμε τα μεγαλόπρεπα ανάκτορα  του βασιλικού οίκου της Σαβοΐας που είναι και επισκέψιμα. Θα πάμε στην πλατεία Κάρλο Αλμπέρτo της Σαβοΐας όπου δεσπόζει το παλάτσο Καρινιάνο που ανήκε στον οίκο της Σαβοΐας και σήμερα στεγάζει το Μουσείο της Ένωσης της Ιταλίας. Αυτό είναι το σημαντικότερο ανάλογο μουσείο σε όλη τη χώρα και χαρακτηρίζεται ως Εθνικό Μουσείο. Καλύπτει εκθέματα που αφορούν τον αγώνα για την ένωση της Ιταλίας από το 1706 ως το 1946. Στην ίδια πλατεία βρίσκονται επίσης η μεγαλοπρεπής Εθνική Βιβλιοθήκη, το θέατρο Καρινιάνο αλλά και το Αιγυπτιακό Μουσείο με πληθώρα εκθεμάτων τα οποία Ιταλοί αρχαιολόγοι άρπαξαν από τις ανασκαφές της Αιγύπτου.

Εν συνεχεία θα ακολουθήσουμε την οδό Πο, που οδηγεί σε μία άλλη μεγάλη και ιστορική πλατεία της πόλης τη Βιτόριο Βένετο. Εδώ χτυπάει η νεανική καρδιά του Τορίνο! Μιλάμε για μια ορθογώνια έκταση, που απλώνεται ανάμεσα στην οδό Πο και στον ποταμό Πάδο που βρέχει την πόλη. Τα κτίρια περιμετρικά έχουν όλα καμάρες και στεγάζουν τα πιο φημισμένα μπαρ και καφέ του Τορίνο. Στην πλατεία αυτή κάθε τόσο πραγματοποιούνται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και τίποτα να μην έχει διοργανωθεί κάθε βράδυ σφύζει από ζωή και νέους που έχουν βγει βόλτα την πόλη. Απέναντι από την πλατεία Βιτόριο Βένετο, θα απολαύσουμε τα θέα των καταπράσινων λόφων με τις αριστοκρατικές επαύλεις, τις εκκλησίες και τα πάρκα.

Ακολουθεί βόλτα με πούλμαν στους πανέμορφους λόφους του Τορίνο, με προορισμό τη Βασιλική της Σουπέργκα, ένα από τα πιο ωραία δείγματα του ιταλικού μπαρόκ. Από εκεί θα απολαύσουμε μια καταπληκτική θέα της πόλης. Μετά θα πάμε σε μία ακόμη πανέμορφη πλατεία του ιστορικού κέντρου, την Πιάτσα Σαν Κάρλο με τις κομψές καμάρες, τα καφέ και τα καταστήματα.

Μετά το τέλος της περιήγησής μας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Μπαβένο/Στρέζα – Μιλάνο – πτήση επιστροφής

Πρωινή αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη και περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατά του: Θα δούμε φυσικά τον περίφημο Καθεδρικό Ναό (Ντουόμο), την κομψή Γκαλερία Βιτόριο Εμμανουέλε (το πρώτο εμπορικό κέντρο του κόσμου!), τη διάσημη Σκάλα του Μιλάνου που είναι η Νο 1 όπερα στον κόσμο και φυσικά θα ρίξουμε μια ματιά και στις εντυπωσιακές βιτρίνες των μεγάλων ιταλικών οίκων μόδας… Μετά τη βόλτα μας στα αξιοθέατα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για απολαύσουμε ένα γεύμα και να κάνουμε… μερικά ψώνια στις μιλανέζικες μπουτίκ.

Το Μιλάνο όμως έχει αμέτρητα ακόμα πράγματα να δει και να κάνει ο επισκέπτης, ανάλογα πάντα με τον χρόνο που διαθέτει. Η Σκάλα του Μιλάνου, το Κάστρο των Σφόρτσα, η Πινακοθήκη Μπρέρα, ο Μυστικός Δείπνος του Ντα Βίντσι, η συνοικία Ναβίλι με τα κανάλια της και φυσικά οι αλα μιλανέζε γεύσεις της πόλης είναι στην κορυφή της λίστας κάθε ταξιδιώτη!

Το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Μιλάνο για την πτήση της επιστροφής μας, ολοκληρώνοντας το ταξίδι μας. 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 759 € 308 €
Twin Room 759 € 308 €
Triple Room 759 € 308 €
Single Room 1029 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 779 € 308 €
Twin Room 779 € 308 €
Triple Room 779 € 308 €
Single Room 1049 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 849 € 308 €
Twin Room 849 € 308 €
Triple Room 849 € 308 €
Single Room 1119 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 819 € 308 €
Twin Room 819 € 308 €
Triple Room 819 € 308 €
Single Room 1089 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 819 € 308 €
Twin Room 819 € 308 €
Triple Room 819 € 308 €
Single Room 1089 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 819 € 308 €
Twin Room 819 € 308 €
Triple Room 819 € 308 €
Single Room 1089 € 308 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 799 € 308 €
Twin Room 799 € 308 €
Triple Room 799 € 308 €
Single Room 1069 € 308 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 849 € 308 €
Twin Room 849 € 308 €
Triple Room 849 € 308 €
Single Room 1119 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 869 € 308 €
Twin Room 869 € 308 €
Triple Room 869 € 308 €
Single Room 1139 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 308 €
Twin Room 939 € 308 €
Triple Room 939 € 308 €
Single Room 1209 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 909 € 308 €
Twin Room 909 € 308 €
Triple Room 909 € 308 €
Single Room 1179 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 909 € 308 €
Twin Room 909 € 308 €
Triple Room 909 € 308 €
Single Room 1179 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 909 € 308 €
Twin Room 909 € 308 €
Triple Room 909 € 308 €
Single Room 1179 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 889 € 308 €
Twin Room 889 € 308 €
Triple Room 889 € 308 €
Single Room 1159 € 308 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά
«StopOver Athens»

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1227 € 0 €
Twin Room 1227 € 0 €
Triple Room 1227 € 0 €
Single Room 1497 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1247 € 0 €
Twin Room 1247 € 0 €
Triple Room 1247 € 0 €
Single Room 1517 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1317 € 0 €
Twin Room 1317 € 0 €
Triple Room 1317 € 0 €
Single Room 1587 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1287 € 0 €
Twin Room 1287 € 0 €
Triple Room 1287 € 0 €
Single Room 1557 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1287 € 0 €
Twin Room 1287 € 0 €
Triple Room 1287 € 0 €
Single Room 1557 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1287 € 0 €
Twin Room 1287 € 0 €
Triple Room 1287 € 0 €
Single Room 1557 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1267 € 0 €
Twin Room 1267 € 0 €
Triple Room 1267 € 0 €
Single Room 1537 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

14/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

19/07/2022

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

28/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

02/08/2022

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:10

01:35 +1

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

11/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

16/08/2022

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:10

01:35 +1

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

18/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

23/08/2022

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:10

01:35 +1

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

25/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 663

30/08/2022

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

22:10

01:35 +1

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

08/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

13/09/2022

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

29/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:25

10:00

Α3 665

04/10/2022

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

18:50

22:15

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • 5 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή 4* ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid) στο Μπαβένο.
 • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο.
 • Το κόστος για το πλοιάριο στη λίμνη, το τελεφερίκ στο Λοκάρνο και το τραίνο Taech-Zermatt-Taech.
 • Η επίσκεψη στο Μιλάνο.
 • Η εκδρομή στο Τορίνο.
 • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

*Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

 

 

Δεν περιλαμβάνονται    

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 308 €
 • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τρίκλινα δωμάτια on request mono – Όχι sea view – Μόνο με supplement.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


 

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται  1  διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλειατου Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Προσοχή: Δεν πρόκειται για ένα άδειο πρόγραμμα που πληρώνετε τα πάντα στον προορισμό: Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται εκδρομές, είσοδοι, βαρκάδες, τελεφερίκ, εισιτήρια τραίνου, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικά και τοπικά στοιχίζουν άνω των €80.

 • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή.
 • Αρχοντική διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera Hotels (Grand Hotel Dino, Grand Hotel Bristol, Hotel Simplon και  Hotel Spendid όλα πολυτελή 4* στο Μπαβένο, στο Lago Maggiore, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετες και αξέχαστες διακοπές σε μαγευτικό περιβάλλον
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Ματζιόρε και επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά της Ίζολα Μπέλλα με το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και Ίζολα Μάντρε, άλλη μία έδρα της οικογένειας Μπορομέε  (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Εκδρομή στο Τορίνο και εξερεύνηση της πόλης.
 • Επίσκεψη στο Μιλάνο και εξερεύνηση της πόλης.
 • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης
 • Πλοιάριο από το Τρεμέτζο στο Μπελάτζιο, το ομορφότερο και πιο φημισμένο θέρετρο της λίμνης (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
 • Ανοδο με το τελεφερίκ στην Μαντόνα ντελ Σάσσο από το Λοκάρνο (το κόστος  του τελεφερίκ περιλαμβάνεται)
 • Ολοήμερη εκδρομή στο χειμερινό θέρετρο Ζερμάττ (το κόστος του τραίνου Taesch-Zermatt-Taesch περιλαμβάνεται)
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

 •  Απολαύστε την κρουαζιέρα στη λίμνη Ματζιόρε και στα νησάκια Μπορομέ
 •  Το παραλίμνιο Λουγκάνο, ένα από τα διαμάντια της νότιας Ελβετίας.
 •  Το διάσημο Ζερμάτ στις ελβετικές ?λπεις.
 •  Η πανέμορφη λίμνη Κόμο, αγαπημένο θέρετρο του διεθνούς τζετ σετ.
 •  Βόλτα με πλοιάριο από το Τρεμέτσο στο Μπελάτζιο, στη λίμνη Κόμο.
 •  Η βόλτα με το τελεφερίκ στη Μαντόνα ντελ Σάσο, από το Λοκάρνο.
 • Το κοσμοπολίτικο Μιλάνο, πρωτεύουσα της μόδας και της υψηλής αισθητικής
 • Το πανέμορφο Τορίνο με τους εκπληκτικούς πεζόδρομους και τις στοές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Ματζιόρε και επίσκεψη στα πανέμορφα νησιά της Ίζολα Μπέλλα
 • Αρχοντική διαμονή στα εξαιρετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας Zacchera
 • Ολοήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο Κόμο, στο Τορίνο, στο χειμερινό θέρετρο Ζέρματτ

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2022

Αναχωρήσεις

14/7, 28/7, 11/8, 18/8, 25/8, 8/9, 29/9Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Λίμνες Βόρειας Ιταλίας, Νότια Ελβετία, Τορίνο με ημιδιατροφή | Καλοκαίρι 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info