fb

Τα απόκρυφα μυστικά του Ομάν, διανυκτέρευση στην έρημο, δρόμος του λιβανιού - με επέκταση στη Σαλάλα | Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2022

Διάρκεια: 7, 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 899€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα πραγματικά σπάνιο πρόγραμμα που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό! Μία ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο σουλτανάτο του Ομάν και να γνωρίσουμε την αυθεντική Αραβία όπως το Versus ξέρει να κάνει. Οπαδοί των ποιοτικών και των εναλλακτικών προγραμμάτων, ανακαλύπτουμε μαζί τις ανεξερεύνητες ομορφιές μίας από τις πλέον ιδιαίτερες περιοχές του πλανήτη.

Απολαμβάνουμε σαφάρι με 4x4 και διανυκτερεύουμε κάτω από τ’ αστέρια στην έρημο του Ουάντι Τίβι, σε ένα ταξίδι που θα μας μεταφέρει νοητά στις βεδουίνικες νύχτες των παραμυθιών. Ενσωματώνουμε το νότιο τμήμα του Ομάν με την ατμοσφαιρική Σαλάλα, με την πόλη της ερήμου Ουμπάρ.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Περιήγηση στην παραδοσιακή Αραβία, το Ομάν και τη Μάσκατ, μια πόλη-λιμάνι και ένα από τα περισσότερα ανεπτυγμένα αστικά κέντρα του αραβικού κόσμου. Μια ιδιαίτερη περιπλάνηση σε αυτόν τον αραβικό προορισμό με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα παλαιά κάστρα της ερήμου στο χρώμα της άμμου, τις ατελείωτες αμμώδεις εκτάσεις που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τις καταπράσινες οάσεις που εμφανίζονται σαν πράσινες βούλες στο καφέ της άμμου, αλλά και τις αραβικές πόλεις που διατηρούν μέχρι σήμερα το παραδοσιακό τους χρώμα με τις υπαίθριες αγορές, τις ιδιαίτερες οσμές μπαχαρικών και τις ενδυμασίες των ντόπιων. Όλα αυτά θα τα ζήσουμε με ξεναγήσεις-εκδρομές σε κάστρα, οάσεις. Η εξερεύνηση της ερήμου, και κυρίως η διανυκτέρευση κάτω από τ’ αστέρια στην έρημο, είναι εμπειρίες συγκλονιστικές, από εκείνες που χαράσσονται ανεξίτηλα στο νου του ταξιδιώτη…

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Ένα σπάνιο πρόγραμμα που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα! Ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε κρυφές γωνιές του Ομάν που μας αποκαλύπτουν ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του σουλτανάτου!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Τέλειες πτήσεις με πρωινή άφιξη στο Ομάν ώστε να εκμεταλλευθούμε όλο τον χρόνο!
 • Mία διαν/ση κάτω από τ’ αστέρια, μία μοναδική εμπειρία στην έρημο!
 • Επίσκεψη στο μαγικό χωριό Αλ Χάμρα, με τα παλιά, παραδοσιακά σπίτια, που μας μεταφέρει στην παλιά Αραβία από τις χίλιες και μία νύχτες…
 • Διαδρομή με 4x4 Land Cruiser
 • Με ημιδιατροφή που περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο, και επιπλέον 2 μεσημεριανά κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
 • Όλες οι είσοδοι και οι ξεναγήσεις περιλαμβάνονται.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*/4* και 4* sup.
 • Μια διαν/ση κάτω από τ' αστέρια, μια μοναδική εμπειρία στην έρημο!
 • Δυνατότητα επέκτασης του ταξιδιού με διαμονή και ξενάγηση στη γνήσια αραβική και παραθαλάσσια πόλη της Σαλάλα, την «πόλη των κήπων», με επίσκεψη στο ανατολικό και δυτικό κομμάτι της Σαλάλα, καθώς και επίσκεψη και ξενάγηση στη «Χαμένη Ατλαντίδα» της ερήμου, την βυθισμένη στην άμμο πόλη Ουμπάρ.
 • Με διήμερη εκδρομή στα νότια του Μάσκατ, στην πανέμορφη κοιλάδα Ουάντι Τίβι, στον κρατήρα Μπιμπάχ με τα σμαραγδένια νερά και σε όμορφα χωριά με ολόλευκα σπίτια.
 • Eπίσκεψη στο λιμάνι του Κουριγιάτ και μπάνιο στις λιμνούλες της ερήμου, τις «sinkholes» με το σμαραγδί χρώμα.
 • Με εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στo κάστρo Νίζουα.
 • Επίσκεψη στην Μπαχλά, πόλη-μνημείο της UNESCO.
 • Επίσκεψη με 4 x 4 στο φαράγγι Τζέμπελ Χαμς, το λεγόμενο και «Γκραν Κάνυον» της Αραβίας.
 • Με έμπειρο Έλληνα αρχηγό και τοπικούς ξεναγούς.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μάσκατ (πτήση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μάσκατ, όπου θα φτάσουμε το πρωί της επόμενης ημέρας.

 

2η ημέρα: Άφιξη στο Μάσκατ (ξενάγηση)

Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε το μεγάλο τζαμί, ένα θαύμα αραβικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε με μια βόλτα στις αγορές ψαρικών και λαχανικών της Μούτρα. Θα περπατήσουμε μαζί με τον ντόπιο πληθυσμό στα σουκ με τα μαγαζάκια χρυσαφικών, ασημικών, χαλιών, μπαχαρικών, για μια αυθεντική γεύση της απλής καθημερινής ζωής των κατοίκων του σουλτανάτου. Περνώντας την Cornice, την παραλιακή λεωφόρο της πόλης, φτάνουμε στο παραμυθένιο παλάτι Αλ Αλάμ του σουλτάνου του Ομάν, όπου θα σταματήσουμε για φωτογραφίες. Στη συνέχεια, θα δούμε τα πορτογαλικά φρούρια του 16ου αιώνα Τζαλάλι και Μιράνι και θα επισκεφτούμε το εθνολογικό μουσείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μάσκατ – Αλ Ουασίλ – Διαδρομή με 4x4 στην Κοιλάδα Μπάνι Χαλίντ – Βόλτα στους αμμόλοφους – Διανυκτέρευση στην έρημο

Σήμερα θα μεταβούμε οδικώς στο Αλ Ουασίλ, ένα από τα χωριά της περιοχής Μπιντίγια, στις ερήμους του Ομάν με τους χρυσούς αμμόλοφους. Εδώ θα επιβιβαστούμε σε 4x4 Land Cruiser για να απολαύσουμε μία συναρπαστική διαδρομή στους αμμόλοφους, φτάνοντας μέχρι την κοιλάδα Μπάνι Χαλίντ, αλλά και μπάνιο στους κρατήρες με τα σμαραγδένια νερά (οι γυναίκες ταξιδιώτες που θέλουν να κάνουν μπάνιο θα πρέπει να φορούν t-shirt και σορτς, όχι μαγιό). Η διανυκτέρευσή μας σήμερα θα γίνει «κάτω από τα αστέρια», στην έρημο της Μπάνι Χαλίντ: ήδη από την αρχή του ταξιδιού μας θα ζήσουμε μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες του προγράμματος, με την διανυκτέρευσή μας «κάτω από τ’ αστέρια». Τακτοποίηση, λοιπόν, σε ειδικά camp και διανυκτέρευση κάτω από τον έναστρο ουρανό της ερήμου του Ομάν.

 

4η ημέρα: Κοιλάδα Μπάνι Χαλίντ – Κοιλάδα Ουάντι Τίβι – Παραλία Μπιμάχ – Κοιλάδα Αλ Αρμπεϊέν – Κουριγιάτ – Μάσκατ

Αναχωρούμε με τελικό μας προορισμό το Μάσκατ, ακολουθώντας όμως σήμερα διαφορετική διαδρομή. Κινούμαστε προς τα νοτιοανατολικά του Ομάν, διασχίζοντας την κοιλάδα Ουάντι Τίβι, κατά τόπους περνώντας ανάμεσα από ελαιώνες και οπωροφόρα δέντρα, και από το μικρό, ορεινό χωριό Μιμπάμ. Φτάνουμε στο Μπιμάχ, έναν κρατήρα γεμάτο με νερό σε έντονο, σμαραγδί χρώμα, τα λεγόμενα «sinkholes» που συναντώνται διάσπαρτα σ’ αυτό το κομμάτι της αραβικής χερσονήσου. Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε το μπάνιο μας στα νερά του, μία ακόμα συναρπαστική εμπειρία που μας επιφυλάσσει η διαδρομή μας. Συνεχίζουμε μέσω της στενής παράκτιας διαδρομής με κατεύθυνση προς το Μάσκατ, περνάμε από την Κοιλάδα Αλ Αρμπεϊέν και περνώντας από χωριά με ολόλευκα σπιτάκια φτάνουμε στο λιμάνι του Κουριγιάτ, πόλη ιδιαίτερα συμπαθητική, που θα είναι ο τελευταίος μας σταθμός πριν από την επιστροφή μας στο Μάσκατ. Διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα.

 

5η ημέρα: Μάσκατ – Νίζουα – Μπαχλά – Κάστρο Τζαμπρίν – Μάσκατ

Αναχωρούμε για μία εξερεύνηση της ενδοχώρας του Ομάν, με πρώτο μας σταθμό την ορεινή πόλη της Νίζουα, με το επιβλητικό της φρούριο, ένα από τα πιο γνωστά και όμορφα κάστρα του Ομάν. Η πόλη αποτελεί παραδοσιακό κέντρο χειροτεχνίας και κοσμηματοποιΐας.

Επόμενος σταθμός μας η υπέροχη Μπαχλά (ή Μπάχλα), πόλη που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η Μπαχλά περικλείεται ολόκληρη από εκτεταμένο οχυρό τείχος, μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων, ενώ στο υψηλότερο σημείο της πόλης στέκει ένα από τα παλαιότερα κάστρα σε όλη την Αραβία (13ος αιώνας).

Πολύ κοντά στην πόλη, θα δούμε και το κάστρο του Τζαμπρίν (Jabreen), μια πελώρια τριώροφη οχυρωματική κατασκευή που ολοκληρώθηκε στα μέσα του 17ου αιώνα κατά τη διάρκεια της δυναστείας Αλ Γιαρούμπα. Είναι ένα εξαιρετικό δείγμα ισλαμικής αρχιτεκτονικής, με περίτεχνες ξύλινες επιγραφές και ζωγραφικές παραστάσεις.

Με το τέλος της περιήγησής μας επιστρέφουμε στο Μάσκατ και διανυκτερεύουμε.

 

6η ημέρα: Μάσκατ: εκδρομή στο χωριό Αλ Χάμρα – εκδρομή στο φαράγγι Τζέμπελ Χαμπς)

Ευκαιρία σήμερα να επισκεφθούμε το μαγικό χωριό της Αλ Χάμρα, με ιστορία περίπου 400 χρόνων: μερικά μάλιστα από τα παλαιότερα κτίσματα (κυρίως κατοικίες) του Ομάν χτίστηκαν και διατηρούνται ακόμα στην Αλ Χάμρα. Πολλές από αυτές τις κατοικίες έχουν τρεις, τέσσερις και πέντε ορόφους, με την οροφή να αποτελείται συνήθως από φύλλα φοινικιάς!

Επόμενος σταθμός μας είναι η οροσειρά Σαμς, το Βουνό του Ήλιου, όπως λέγεται στα αραβικά, το υψηλότερο βουνό στο Ομάν. Εδώ θα δούμε το φαράγγι Τζέμπελ Χαμς, το λεγόμενο και «Γκραν Κάνυον της Αραβίας», ένα τοπίο σκληρό, αυστηρό, όσο και επιβλητικό, μία ανέλπιστη έκφραση της απεραντοσύνης στην αραβική χερσόνησο. Με το τέλος της περιήγησής μας μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο.

 

7η ημέρα: Μάσκατ – πτήση επιστροφής

Επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΛΑ

Όσοι ταξιδιώτες το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν επέκταση του ταξιδιού στη Σαλάλα. Στην περίπτωση αυτή, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

1η – 6η ημέρα: Όπως ακριβώς περιγράφεται στο ανωτέρω 7ήμερο πρόγραμμα. Το βράδυ της 6ης ημέρας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Μάσκατ για διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Μάσκατ – Σαλάλα (πτήση) – χωριό Τάκα – Σαμχαράμ – Μίρμπατ – Nabi Ayoub – παραλία Μουγκσαΐλ – Σαλάλα

Μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για τον νότο του Ομάν και τη Σαλάλα (ή Σαλαλά), στη νοτιοδυτική πλευρά του Ομάν. Άφιξη και αναχώρηση για την περιήγησή μας εκτός πόλης. Πρώτη μας  στάση θα είναι στο χωριό Τάκα, όπου θα επισκεφθούμε το κάστρο του. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και φθάνουμε στα ερείπια της Σαμχαράμ (Khor Rori), όπου σύμφωνα με τους θρύλους, βρισκόταν το παλάτι της βασίλισσας του Σαβά. Ο τόπος αυτός αποτελούσε επίσης το βασικό λιμάνι διακίνησης λιβανιού. Επόμενος σταθμός μας η παλιά πόλη Μιρμπάτ, το κέντρο διακίνησης των σκλάβων και των αραβικών αλόγων. Εκεί θα επισκεφθούμε το ομώνυμο κάστρο της πόλης και τα παλιά σπίτια των εμπόρων με αρχιτεκτονική παρόμοια με την αντίστοιχη της Υεμένης. Επιστροφή στη Σαλάλα και αλλάζουμε πορεία, κατευθυνόμενοι προς το δυτικό τμήμα, προς τα βουνά Κάρα, προκειμένου να επισκεφθούμε μια βιβλική τοποθεσία, το Nabi Ayoub, όπου λέγεται ότι βρίσκεται ο τάφος του προφήτη Ιώβ. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πεδιάδας Al Garbib. Τελευταίος μας σταθμός η παραλία Μουγκσαΐλ με τα απόκρημνα βράχια να κατεβαίνουν ως την ακτή, δημιουργώντας μια πανέμορφη εικόνα. Επιστροφή στη Σαλάλα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Σαλάλα (Σαφάρι με jeep 4x4 στην έρημο Rub Al Khali – Χαμένη πόλη Ούμπαρ)

Σήμερα θα απολαύσουμε τη μοναδική εμπειρία ενός σαφάρι στην έρημο Rub Al Khali. Η έρημος έχει έκταση περίπου 1.000 χιλιόμετρα μήκος και 500 χιλιόμετρα πλάτος. Καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος όλης της Αραβικής Χερσονήσου με αμμόλοφους ύψους έως και 250 μέτρων. Η άμμος έχει χαρακτηριστικό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα. Εδώ λοιπόν θα απολαύσουμε το σαφάρι μας με οχήματα 4x4, φθάνοντας στο σημείο  που πιστεύεται ότι βρίσκεται η Χαμένη πόλη Ούμπαρ. Σύμφωνα με το Κοράνι, ο βασιλιάς της Ουμπάρ, ο Σαντάντ (Saddad), είχε παραβιάσει τις προειδοποιήσεις του προφήτη Χαντ (Hud) και του Αλλάχ, ο οποίος προκάλεσε αμμοθύελλα, με αποτέλεσμα η πόλη και ολόκληρη η περιοχή να «θαφτεί» μέσα στην άμμο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Σαλάλα – Μάσκατ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα Μάσκατ. Θα έχουμε χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην πόλη, πριν επιστρέψουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

10η ημέρα: Μάσκατ – Πτήση επιστροφής

Επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 580 €
Twin Room 899 € 580 €
Triple Room 899 € 580 €
Single Room 1379 € 580 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 710 €
Twin Room 1490 € 710 €
Triple Room 1490 € 710 €
Single Room 2180 € 710 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 580 €
Twin Room 899 € 580 €
Triple Room 899 € 580 €
Single Room 1379 € 580 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 710 €
Twin Room 1490 € 710 €
Triple Room 1490 € 710 €
Single Room 2180 € 710 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 580 €
Twin Room 899 € 580 €
Triple Room 899 € 580 €
Single Room 1379 € 580 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 710 €
Twin Room 1490 € 710 €
Triple Room 1490 € 710 €
Single Room 2180 € 710 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 580 €
Twin Room 899 € 580 €
Triple Room 899 € 580 €
Single Room 1379 € 580 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 710 €
Twin Room 1490 € 710 €
Triple Room 1490 € 710 €
Single Room 2180 € 710 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 580 €
Twin Room 899 € 580 €
Triple Room 899 € 580 €
Single Room 1379 € 580 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1490 € 710 €
Twin Room 1490 € 710 €
Triple Room 1490 € 710 €
Single Room 2180 € 710 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 710 €
Twin Room 1670 € 710 €
Triple Room 1670 € 710 €
Single Room 2360 € 710 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 580 €
Twin Room 1079 € 580 €
Triple Room 1079 € 580 €
Single Room 1559 € 580 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 710 €
Twin Room 1670 € 710 €
Triple Room 1670 € 710 €
Single Room 2360 € 710 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 580 €
Twin Room 1079 € 580 €
Triple Room 1079 € 580 €
Single Room 1559 € 580 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 710 €
Twin Room 1670 € 710 €
Triple Room 1670 € 710 €
Single Room 2360 € 710 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 580 €
Twin Room 1079 € 580 €
Triple Room 1079 € 580 €
Single Room 1559 € 580 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 710 €
Twin Room 1670 € 710 €
Triple Room 1670 € 710 €
Single Room 2360 € 710 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 580 €
Twin Room 1079 € 580 €
Triple Room 1079 € 580 €
Single Room 1559 € 580 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1670 € 710 €
Twin Room 1670 € 710 €
Triple Room 1670 € 710 €
Single Room 2360 € 710 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 580 €
Twin Room 1079 € 580 €
Triple Room 1079 € 580 €
Single Room 1559 € 580 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1729 € 0 €
Twin Room 1729 € 0 €
Triple Room 1729 € 0 €
Single Room 2209 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2450 € 0 €
Twin Room 2450 € 0 €
Triple Room 2450 € 0 €
Single Room 3140 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1729 € 0 €
Twin Room 1729 € 0 €
Triple Room 1729 € 0 €
Single Room 2209 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2450 € 0 €
Twin Room 2450 € 0 €
Triple Room 2450 € 0 €
Single Room 3140 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1729 € 0 €
Twin Room 1729 € 0 €
Triple Room 1729 € 0 €
Single Room 2209 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2450 € 0 €
Twin Room 2450 € 0 €
Triple Room 2450 € 0 €
Single Room 3140 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1729 € 0 €
Twin Room 1729 € 0 €
Triple Room 1729 € 0 €
Single Room 2209 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2450 € 0 €
Twin Room 2450 € 0 €
Triple Room 2450 € 0 €
Single Room 3140 € 0 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1729 € 0 €
Twin Room 1729 € 0 €
Triple Room 1729 € 0 €
Single Room 2209 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2450 € 0 €
Twin Room 2450 € 0 €
Triple Room 2450 € 0 €
Single Room 3140 € 0 €
Extras

+ BIZA OMAN  :  58 €


Αριθμός Πτήσης

7 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

10/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:10

23:40

TK 860

11/09/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

00:55

06:45

TK 775

16/09/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:05

05:20

TK 1845

16/09/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

 

Αριθμός Πτήσης

7 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

24/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:35

00:10 +1

TK 860

25/09/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

01:15

07:05

TK 775

30/09/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:20

06:05

TK 1845

30/09/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

7 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

08/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:35

00:10 +1

TK 860

09/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

01:15

07:05

TK 775

14/10/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:20

06:05

TK 1845

14/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

7 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

22/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:00

23:30

TK 860

23/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

01:05

06:55

TK 775

28/10/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:05

05:20

TK 1845

28/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:35

09:00

 

Αριθμός Πτήσης

7 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1850

01/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:05

17:35

TK 774

01/11/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

19:35

01:25

TK 775

07/11/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

02:25

07:10

TK 1845

07/11/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

 

Αριθμός Πτήσης

10 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

10/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:10

23:40

TK 860

11/09/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

00:55

06:45

TK 775

19/09/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:05

05:20

TK 1845

19/09/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

10 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

24/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:35

00:10 +1

TK 860

25/09/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

01:15

07:05

TK 775

03/10/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:20

06:05

TK 1845

03/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

10 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

08/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:35

00:10 +1

TK 860

09/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

01:15

07:05

TK 775

17/10/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:20

06:05

TK 1845

17/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

Αριθμός Πτήσης

10 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1844

22/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:35

00:10 +1

TK 860

23/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

01:15

07:05

TK 775

31/10/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

01:20

06:05

TK 1845

31/10/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

 

 

Αριθμός Πτήσης

10 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1850

01/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:05

17:35

TK 774

01/11/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΑΣΚΑΤ

19:35

01:25

TK 775

10/11/2022

ΜΑΣΚΑΤ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

02:25

07:10

TK 1845

10/11/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 4*, 4* sup. και 5*. Στην Κοιλάδα Μπάνι Χαλίντ διαμονή σε camp στην έρημο.
 • Ημιδιατροφή με πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο, και επιπλέον δύο (2) μεσημεριανά κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναλυτικά αναγράφονται στο πρόγραμμά μας.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός και τοπικοί.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Βίζα στο Ομάν περίπου 58 €

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
 • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 710 ( χωρίς την εκδρομή στη Σαλάλα 580€
 • Είσοδοι σε μουσεία.

Βίζα στο Ομάν περίπου 58 € (η βίζα εκδίδεται και πληρώνεται στην Ελλάδα. Για την έκδοσή της, παρακαλώ όπως προσκομίσετε: 1) Διαβατήριο και έγχρωμη –καθαρή- φωτοτυπία του διαβατηρίου, 2) Έγχρωμη πρόσφατη φωτογραφία διαστάσεων 4x6 cm, 3) ΠΡΟΣΟΧΗ: Το διαβατήριο θα πρέπει να ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΣΡΑΗΛ).

Επίσης, για την έκδοση της βίζας για το Ομάν απαιτούνται πλέον και τα εξής στοιχεία, σύμφωνα με το Σύστημα της Βασιλικής Αστυνομίας του Ομάν:

 • Οικογενειακή κατάσταση
 • Επάγγελμα
 • Όνομα και επίθετο μητέρας

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Ένα σπάνιο πρόγραμμα που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα! Ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε κρυφές γωνιές του Ομάν που μας αποκαλύπτουν ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του σουλτανάτου!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

 • Τέλειες πτήσεις με πρωινή άφιξη στο Ομάν ώστε να εκμεταλλευθούμε όλο τον χρόνο!
 • Mία διαν/ση κάτω από τ’ αστέρια, μία μοναδική εμπειρία στην έρημο!
 • Επίσκεψη στο μαγικό χωριό Αλ Χάμρα, με τα παλιά, παραδοσιακά σπίτια, που μας μεταφέρει στην παλιά Αραβία από τις χίλιες και μία νύχτες…
 • Διαδρομή με 4x4 Land Cruiser
 • Με ημιδιατροφή που περιλαμβάνει πρωινό και δείπνο, και επιπλέον 2 μεσημεριανά κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων.
 • Όλες οι είσοδοι και οι ξεναγήσεις περιλαμβάνονται.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*/4* και 4* sup.
 • Μια διαν/ση κάτω από τ' αστέρια, μια μοναδική εμπειρία στην έρημο!
 • Δυνατότητα επέκτασης του ταξιδιού με διαμονή και ξενάγηση στη γνήσια αραβική και παραθαλάσσια πόλη της Σαλάλα, την «πόλη των κήπων», με επίσκεψη στο ανατολικό και δυτικό κομμάτι της Σαλάλα, καθώς και επίσκεψη και ξενάγηση στη «Χαμένη Ατλαντίδα» της ερήμου, την βυθισμένη στην άμμο πόλη Ουμπάρ.
 • Με διήμερη εκδρομή στα νότια του Μάσκατ, στην πανέμορφη κοιλάδα Ουάντι Τίβι, στον κρατήρα Μπιμπάχ με τα σμαραγδένια νερά και σε όμορφα χωριά με ολόλευκα σπίτια.
 • Eπίσκεψη στο λιμάνι του Κουριγιάτ και μπάνιο στις λιμνούλες της ερήμου, τις «sinkholes» με το σμαραγδί χρώμα.
 • Με εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στo κάστρo Νίζουα.
 • Επίσκεψη στην Μπαχλά, πόλη-μνημείο της UNESCO.
 • Επίσκεψη με 4 x 4 στο φαράγγι Τζέμπελ Χαμς, το λεγόμενο και «Γκραν Κάνυον» της Αραβίας.
 • Με έμπειρο Έλληνα αρχηγό και τοπικούς ξεναγούς.

 

Highlights

 • Εξερευνήστε την πρωτεύουσα Μάσκατ με τα σουκ και την παραλιακή Cornice.
 • Το κάστρο της Νίζουα, από τα πιο γνωστά και όμορφα κάστρα του Ομάν.
 • Η διαδρομή με 4x4 στην κοιλάδα Μπάνι Χαλίντ
 • Η Αλ Χάμρα, ένα «μαγικό» χωριό 400 ετών
 • Η διανυκτέρευση κάτω από αστέρια στην έρημο της Μπάνι Χαλίντ
 • Τα λεγόμενα «sinkholes», μικροί κρατήρες γεμάτες σμαραγδένια νερά.
 • Το σαφάρι με jeep 4x4 στην έρημο Rub Al Khali
 • Η χαμένη πόλη Ούμπαρ (όπως πιστεύεται), που σιγά-σιγά καταπίνει η έρημος.
 • Το φαράγγι Τζέμπελ Χαμς, το λεγόμενο και «Γκραν Κάνυον της Αραβίας»
 • Εξερεύνηση στην Μπαχλά, πόλη-μνημείο της Unesco!

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ
 • Με δυνατότητα επέκτασης στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του σουλτανάτου, Σαλάλα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*/4* και 4* sup. 
 • Mία διαν/ση κάτω από τ’ αστέρια, μία μοναδική εμπειρία στην έρημο!

Περίοδοι

 • Καλοκαίρι 2022
 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2022

Αναχωρήσεις

8/10, 22/10, 1/11, 17/11, 1/12Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Τα απόκρυφα μυστικά του Ομάν, διανυκτέρευση στην έρημο, δρόμος του λιβανιού - με επέκταση στη Σαλάλα | Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info