Βαρκελώνη με Πυρηναία, διαμονή στο Barcelona Hilton αλλά και στην Χερόνα | Καλοκαίρι 2022

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ολοκληρωμένο 6ήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, δομημένο με τρόπο που αξιοποιεί τον χρόνο που θα έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία μας σε έναν από τους πλεόν δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως! Επιλέγουμε για τη διαμονή μας κεντρικό ξενοδοχείο για να έχουμε χρόνο να απολαμβάνουμε περισσότερο την υπέροχη καταλανική πρωτεύουσα, και όχι κάποιο ξενοδοχείο εκτός κέντρου ή ακόμη και εκτός πόλης! Ερχόμαστε στη Ζιρόνα και μένουμε στην πόλη, για να την απολαύσουμε όπως πρέπει, επισκεπτόμαστε φυσικά το Φιγκέρες του Σαλβαντόρ Νταλί, ενώ γνωρίζουμε και την ευρύτερη περιοχή των Πυρηναίων, με επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Μπεζαλού.

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης της Βαρκελώνης,  όπου βλέπουμε τα σημαντικά σημεία της πόλης ακόμα και με περιπατητικές ξεναγήσεις. Πραγματοποιούμε εκδρομή στην υπέροχη Ζιρόνα (Χερόνα), με την τέλεια διατηρημένη παλιά πόλη και τα ποτάμια της, και διανυκτερεύουμε μάλιστα στην πόλη για να έχουμε επαρκή χρόνο να την απολαύσουμε όπως πρέπει. Ερχόμαστε στο γραφικό Φιγκέρες, γενέτειρα πόλη του Σαλβαδόρ Νταλί, η οποία φιλοξενεί επίσης το Μουσείο του και φτάνουμε στην περιοχή των Πυρηναίων, για να δούμε το Μπεζαλού, χωριό με απίστευτη αρχιτεκτονική κληρονομιά, που κάποτε αποτελούσε σπουδαία κέντρα των πολλών δουκάτων που συναποτελούσαν το βασίλειο του Στέμματος της Αραγωνίας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

Πρόγραμμα αφιερωμένo στην υπέροχη Βαρκελώνη, μία από τις πιο ζωντανές και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης, εδώ όπου πάντα κάτι συναρπαστικό συμβαίνει! Επιλέγουμε επίσης διαμονή στην πανέμορφη Τζιρόνα για να γνωρίσουμε σε βάθος την πόλη και επίσκεψη στη μεσαιωνική Μπεζαλού, στα Πυρηναία!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:            

 •  4 διανυκτερεύσεις στην Βαρκελώνη, στο κεντρικό ξενοδοχείο Hilton 4* sup. (City Center) και όχι σε ξενοδοχείο… εκτός πόλης! Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!
 • Επίσκεψη και διαμονή στην υπέροχη μεσαιωνική Ζιρόνα (Χερόνα), μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ισπανίας με εκπληκτική παλιά πόλη με δαιδαλώδη καλντερίμια και τον εντυπωσιακό γοτθικό καθεδρικό!
 • Διαμονή στην Τζιρόνα στο 4* Double Tree By Hilton
 •  Επίσκεψη στην πανέμορφη, γραφική πόλη Φιγκέρες και στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί.
 •  Έμπειρος στην Ισπανία Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 •  Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.  

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Βαρκε-λώνη (πανοραμική ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρκε­λώνη. Η καταλανική πρωτεύουσα είναι μία ζωντανή ευ­ρωπαϊκή μητρόπολη, πρωτοπόρα στην Ιβηρική στον πολιτισμό αλλά και την οικονομία, με δυναμικά κοινω­νικά κινήματα και ανεπτυγμένη αίσθηση κοσμοπολιτι­σμού. Οι Καταλανοί είναι περήφανοι για την εθνική τους παράδοση, που αναπτύχθηκε παράλληλα με (ενί­οτε και ανταγωνιστικά ως προς) την καστιγιάνικη, πριν συνασπιστούν σχηματίζοντας εντέλει την Ισπανία. Πο­λιτισμός, γαστρονομία, μόδα, τάσεις όλα εμφανίζονται και  ζυμώνονται πρώτα στην πόλη του Γκαουντί και του Αντριά.

Με την άφιξή μας λοιπόν στη Βαρκελώνη θα ξεκινήσει και η γνωριμία μας με αυτή την υπέροχη πόλη. Θα κα­τευθυνθούμε στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, την Πλάσα Καταλούνια (Plaça Catalunya). Θα διασχί­σουμε την περίφημη λεωφόρο Passeig de Gràcia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού, διάσημων Κα­ταλανών αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batlló και Casa Milà του Antoni Gaudi.

Συνεχίζουμε με τον λόφο Μοντζουίκ (Montjuïc) για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε με το Ολυμπιακό χωριό και το Στάδιο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώ­νες το 1992.

Από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη θέα προς το διάσημο σιντριβάνι, τη λεγόμενη "Font Màgica" (Μαγική Πηγή) και την Plaça d’Espanya. Αξίζει να θυμόμαστε πως μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980 ο λόφος του Μοντζουίκ αποτελούσε μία από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης. Η τύχη του άλλαξε με την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 1992 από τη Βαρκελώνη. Τότε τέθηκε σε εφαρμογή το φι­λόδοξο σχέδιο που μεταμόρφωσε πλήρως το Μοντζουίκ και όλη τη Βαρκελώνη …

Συνεχίζουμε με τη γραφική Μπαρσελονέτα, το παρα­λιακό μέτωπο δηλαδή της πόλης, και από εκεί για το πιο διάσημο έργο του περίφημου αρχιτέκτονα Αντόνι Γκα­ουντί, την εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Familia, Αγία Οικογένεια), όπου θα θαυμάσουμε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Αργότερα μεταβαίνουμε στο ξενοδοχείο μας για τακτο­ποίηση. Διανυκτέρευση στη Βαρκελώνη.

 

2η ημέρα: Βαρκελώνη (περιπατητική ξενάγηση)

Συνεχίζουμε και σήμερα την εξερεύνηση της Βαρκελώ­νης: θα περπατήσουμε στον πιο διάσημο πεζόδρομο της πόλης, στην ιστορική Ράμπλα, και θα καταλήξουμε στη Γοτθική Συνοικία (Barri Gótic), όπου δεσπόζουν το Μουσείο Πικάσο, η Μητρόπολη, αλλά και σε μικρή α­πόσταση «καταναλωτικοί παράδεισοι», όπως τα El Corte Inglés (Το ιστορικό κέντρο της πόλης μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο περπατώ­ντας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν την περιπατητική ξενάγηση). Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βαρκελώνη

Η Βαρκελώνη είναι μία πόλη δυναμική και ανήσυχη, με αναρίθμητα ενδιαφέροντα πράγματα για τον επισκέ­πτη. Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να την εξερευνή­σουμε όσο μπορούμε περισσότερο, να ανακατευ­θούμε με τους ντόπιους και να γνωρίσουμε πτυχές της καθημερινότητας της πόλης, σαν ντόπιοι κι εμείς. Ολό­κληρη η μέρα είναι ελεύθερη για χαλαρές βόλτες, επι­σκέψεις και άφθονο σεργιάνι, σε μια πανέμορφη μη­τρόπολη που έχει τόσα να μας δώσει. Περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη, στο Barrio Gotico (Γοτθική Συνοικία) και νιώστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του μεσαίωνα, περπατήστε στη Ramblas και περάστε ώρες ολόκληρες στην Boqueria, μία από τις καλύτερες αγορές τροφί­μων της Ευρώπης. Must είναι επίσης η βόλτα στην ξύ­λινη προκυμαία του λιμανιού, την πάλαι ποτέ συνοικία των ψαράδων και των εργατών, όπου θα βρείτε ωραίες ταβέρνες με θαλασσινά. Άλλωστε, το καλό φαγητό και οι βόλτες για tapas και κρασί αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Διανυκτέ­ρευση.

4η ημέρα: Βαρκελώνη

Η πόλη του μοντερνισμού και της κοσμοπολίτικης Με­σογείου έχει ατελείωτες αφορμές για βόλτες και επισκέ­ψεις. Απολαμβάνουμε ακόμα μία ημέρα στην καταλα­νική πρωτεύουσα και ανακαλύπτουμε ακόμη περισσό­τερα μυστικά της, μαζί με τον αρχηγό μας. Μην παρα­λείψετε να εντρυφύσετε και στην καταλανική κουζίνα που ναι, έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με ό,τι θεω­ρούμε «ισπανικό». Οι Καταλανοί, για παράδειγμα, αγα­πούν πολύ το «ψωμί με ντομάτα» (pa amb tomàquet), που δεν είναι τίποτε άλλο από φέτες ψωμιού με τριμμένη ντομάτα και λίγο ελαιόλαδο: αν σας φαίνεται υπερβο­λικά απλό και τετριμμένο, δοκιμάστε το και θα αλλάξετε γνώμη! Στη Βαρκελώνη είναι πεντανόστιμο. Διανυκτέ­ρευση στη Βαρκελώνη.

5η ημέρα: Βαρκελώνη – Φιγκέρες – Μουσείο Νταλί – Τζι¬ρόνα

Πρωινό και ξεκίνημα για τη σημερινή μας εκδρομή που θα μας φέρει πρώτα στο Φιγκέρες (Figueres), στο ο­ποίο θα έχετε τη δυνατότητα (για όσους το επιθυμούν) να επισκεφθείτε το μουσείο του διάσημου ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Πρόκειται για έναν χώρο, στον οποίο εκτίθεται η μεγαλύτερη παγκοσμίως συλλογή έργων του ζωγράφου και αποτελεί ένα από τα διασημότερα μου­σεία της χώρας. Αφού θαυμάσουμε τα έργα του Νταλί, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα φτάσουμε στη Τζιρόνα (Girona/Gerona, Ζιρόνα ή Τζιρόνα στα καταλανικά, Χε­ρόνα στα ισπανικά), που θεωρείται, και είναι, από τις ο­μορφότερες πόλεις της Καταλωνίας, χάρη στο γεωγρα­φικό της ανάγλυφο και το πλούσιο ιστορικό της κέντρο. Ο περίφημος «περίπατος του τείχους» είναι μια δια­δρομή που ενώνει τα τείχη που περιτριγυρίζουν την πα­λιά πόλη. Περιέχει τμήματα των τειχών του 9ου αιώνα και του ύστερου Μεσαίωνα (14ος και 15ος αιώνας). Γύρω από τον ποταμό Ουνιάρ βρίσκονται χτισμένα κολλητά σπίτια διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών, που συνθέ­τουν μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα της πόλης. Κατα­σκευασμένα πάνω στα παλιά τείχη, είναι δείγμα της ά­τακτης αστικής ανάπτυξης που έζησε η πόλη κατά τον 20ό αιώνα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο κύριοι κοινόχρηστοι χώροι, η Ράμπλα της Ελευθερίας -κύρια είσοδος στην παλιά πόλη- και η πλατεία της Ανεξαρτη­σίας, που περιτριγυρίζεται από νεοκλασικά κτίρια. Μετα­φορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέ­ρευση στη Τζιρόνα. 

6η ημέρα: Τζιρόνα – Μπεζαλού – Βαρκελώνη – πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στην Τζιρόνα και ευκαιρία να χαθούμε ξανά στα μεσαιωνικά καλντερίμια της πριν αναχωρή­σουμε για την Μπεζαλού (Besalú), χωριό κτισμένο σε στρατηγική θέση στην ευρύτερη περιοχή των Πυρη­ναίων. Οι περιοχές που διασχίζουμε αυτές έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο κατά την εποχή της ακμής του Στέμμα­τος της Αραγωνίας, ο δρόμος μάλιστα από την Μπεζα­λού προς το Ριπόλλ αποτελούσε κύριο συγκοινωνιακό κόμβο καθώς οι τοπικοί δούκες είχαν πολύ μεγάλη ισχύ και επιρροή.

Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη Βαρκελώνη και μεταβαί­νουμε εγκαίρως στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση επιστροφής μας.

 

7η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 699 € 270 €
Twin Room 699 € 270 €
Triple Room 699 € 270 €
Single Room 1159 € 270 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 649 € 270 €
Twin Room 649 € 270 €
Triple Room 649 € 270 €
Single Room 1049 € 270 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 609 € 270 €
Twin Room 609 € 270 €
Triple Room 609 € 270 €
Single Room 1009 € 270 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 619 € 270 €
Twin Room 619 € 270 €
Triple Room 619 € 270 €
Single Room 1019 € 270 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 270 €
Twin Room 599 € 270 €
Triple Room 599 € 270 €
Single Room 999 € 270 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 789 € 270 €
Twin Room 789 € 270 €
Triple Room 789 € 270 €
Single Room 1249 € 270 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 739 € 270 €
Twin Room 739 € 270 €
Triple Room 739 € 270 €
Single Room 1139 € 270 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 699 € 270 €
Twin Room 699 € 270 €
Triple Room 699 € 270 €
Single Room 1099 € 270 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 709 € 270 €
Twin Room 709 € 270 €
Triple Room 709 € 270 €
Single Room 1109 € 270 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 689 € 270 €
Twin Room 689 € 270 €
Triple Room 689 € 270 €
Single Room 1089 € 270 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1129 € 0 €
Twin Room 1129 € 0 €
Triple Room 1129 € 0 €
Single Room 1589 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1079 € 0 €
Twin Room 1079 € 0 €
Triple Room 1079 € 0 €
Single Room 1479 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 0 €
Twin Room 1039 € 0 €
Triple Room 1039 € 0 €
Single Room 1439 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 0 €
Twin Room 1049 € 0 €
Triple Room 1049 € 0 €
Single Room 1449 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1029 € 0 €
Twin Room 1029 € 0 €
Triple Room 1029 € 0 €
Single Room 1429 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 710

23/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:20

10:35

Α3 713

29/06/2022

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 710

21/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:20

10:35

Α3 713

27/07/2022

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 710

04/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:20

10:35

Α3 713

10/08/2022

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 710

13/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:20

10:35

Α3 713

19/08/2022

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 710

18/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:20

10:35

Α3 713

24/08/2022

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

01:30

05:25

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΑΖ 717

24/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

06:15

07:20

ΑΖ 074

24/10/2022

ΡΩΜΗ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

09:05

10:55

ΑΖ 077

29/10/2022

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΡΩΜΗ

11:45

13:30

ΑΖ 718

29/10/2022

ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

15:40

18:40

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα.
 • Ξενοδοχεία  4*. Στη Βαρκελώνη το Hilton 4* , στη Τζιρόνα το Double Tree by Hilton 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Φόροι πόλεως.
 • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 270
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

Πρόγραμμα αφιερωμένo στην υπέροχη Βαρκελώνη, μία από τις πιο ζωντανές και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης, εδώ όπου πάντα κάτι συναρπαστικό συμβαίνει! Επιλέγουμε επίσης διαμονή στην πανέμορφη Τζιρόνα για να γνωρίσουμε σε βάθος την πόλη και επίσκεψη στη μεσαιωνική Μπεζαλού, στα Πυρηναία!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:            

 •  4 διανυκτερεύσεις στην Βαρκελώνη, στο κεντρικό ξενοδοχείο Hilton 4* sup. (City Center) και όχι σε ξενοδοχείο… εκτός πόλης! Ζητήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!
 • Επίσκεψη και διαμονή στην υπέροχη μεσαιωνική Ζιρόνα (Χερόνα), μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ισπανίας με εκπληκτική παλιά πόλη με δαιδαλώδη καλντερίμια και τον εντυπωσιακό γοτθικό καθεδρικό!
 • Διαμονή στην Τζιρόνα στο 4* Double Tree By Hilton
 •  Επίσκεψη στην πανέμορφη, γραφική πόλη Φιγκέρες και στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί.
 •  Έμπειρος στην Ισπανία Έλληνας αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας, και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
 •  Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.  

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Highlights

 • Περιπλανηθείτε στην Γοτθική Συνοικία, την Παλιά Πόλη της Βαρκελώνης.
 • Η κόκκινη, σιδερένια γέφυρα της Ζιρόνα, στον ποταμό Ονυάρ, έργο του Γουσταύου Άιφελ.
 • Το Φιγκέρες, γενέτειρα του Σαλβαδόρ Νταλί, με το Μουσείο του μέγιστου καλλιτέχνη.
 • Σεργιάνι στη Λα Ράμπλα, τον δημοφιλή πεζόδρομο της Βαρκελώνης, που αποτελείται στην ουσία από πέντε συνεχόμενους πεζόδρομους.
 • Η Παλιά Πόλη της Ζιρόνα, από τις πιο καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές πολιτείες στην Ισπανία.
 • Η μεσαιωνική Μπεζαλού στους πρόποδες των Πυρηναίων.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη Φιγκέρες και στο μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί
 • Επίσκεψη και διαμονή στην υπέροχη μεσαιωνική Ζιρόνα (Χερόνα), 

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2022
 • Καλοκαίρι 2022

Αναχωρήσεις

23/6, 21/7, 4/8, 13/8, 18/8Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βαρκελώνη με Πυρηναία, διαμονή στο Barcelona Hilton αλλά και στην Χερόνα | Καλοκαίρι 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info