Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική - Ταξίδι στην άκρη της Γης | 23.11.2022

Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 8900€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ανταρκτική, γνωστή και σαν Terra Incognita Australis, το τελευταίο σύνορο του πλανήτη και η πιο απομονωμένη ήπειρος στην υφήλιο. Μια εντυπωσιακή έκταση άγριας ομορφιάς από θάλασσα, πάγο και πέτρα, στοιχειωμένη από επικές ιστορίες θαλασσοπόρων και εξερευνητών, γεμάτες πόνο, αυτοθυσία, αυταπάρνηση, θάρρος, αποφασιστικότητα και σθένος, πέρα από τα όρια της ανθρώπινης πνευματικής και σωματικής αντοχής, κατά τη διάρκεια της ηρωικής εποχής της εξερεύνησης της Ανταρκτικής, στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα.

Τα γιγαντιαία παγόβουνα, οι τεράστιοι παγετώνες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Η απεραντοσύνη του νότιου πολικού οροπεδίου, το αχανές παγοκάλυμμα και οι τεράστιες οροσειρές πραγματικά σαστίζουν το μυαλό. Εδώ, στην άκρη του κόσμου, με μόνον κυρίαρχο τον καιρό, ο χρόνος δεν μετριέται με ημερολόγια και ρολόγια, αλλά από τον πάγο και τη θάλασσα. Εδώ, μόνο η θερμοκρασία, το φως και το σκοτάδι ορίζουν τη ζωή. Μπροστά μας ανοίγεται  ένας άγνωστος, συγκλονιστικός κόσμος, ένας ορίζοντας χωρίς αρχή και τέλος, μια παγωμένη έρημος, ένα τοπίο επιβλητικό. Η άγρια ομορφιά της για πολλά χρόνια τραβάει τους ταξιδευτές σαν μαγνήτης και οι σκιές των μεγάλων εξερευνητών σε προκαλούν να ακολουθήσεις τα βήματά τους. Οι δραστηριότητες της καθημερινότητας μας φαίνονται ασήμαντες. Νερό και πάγος με μοναδικά χρώματα τις αποχρώσεις του λευκού και του γαλάζιου.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Στην Ανταρκτική δεν μπορούν να ζήσουν άνθρωποι, δεν μπορούν να την κατακτήσουν, να την αποικίσουν, να την κάνουν δική τους. Η Ανταρκτική δεν ανήκει σε κανέναν. Κάθε παγόβουνο είναι και ένα γλυπτό που αλλάζει μορφή με το πέρασμα της ώρας, παίρνοντας αμέτρητα και μοναδικά σχήματα. Το μόνο που ταράζει την αίσθηση της απόλυτης μοναξιάς είναι το τρίξιμο του πάγου και οι φασαριόζικοι, ανθεκτικοί στα ερεβώδη πολικά ψύχη πιγκουίνοι. Τα φρακοφορεμένα αυτά πτηνά μαζί με τα άλμπατρος, τις φώκιες και τους θαλάσσιους ελέφαντες είναι οι μόνοι κάτοικοι της ηπείρου. Ένα ταξίδι στην άκρη του κόσμου, εκεί που ο άνθρωπος αγγίζει τα όριά του, είναι για πολλούς ένα όνειρο ζωής.
Όποιος έχει ταξιδέψει στην Ανταρκτική έχει επιστρέψει αλλαγμένος από την εμπειρία που έχει βιώσει. Η καταλυτική ομορφιά της τον αγγίζει τόσο βαθιά, που τον τραυματίζει. Μια πληγή που ποτέ δεν επουλώνεται. Το όνειρο αυτό θα στοιχειώνει τις ταξιδιωτικές του αναμνήσεις για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Μόνο Στο Versus

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο Μπουένος Άιρες, το Regal Pacific 5*
 • Βραδιά με tango show στο Μπουένος Άιρες
 • Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική με το  εξερευνητικό παγοθραυστικό σκάφος
  m/v Janssonius, της εταιρείας Oceanwide Expeditions.
 • Στο κρουαζιερόπλοιο διαμονή σε δίκλινες εξωτερικές καμπίνες.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία
 • Πλήρης διατροφή στο κρουαζιερόπλοιο
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός που θα συνοδεύσει την αποστολή

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΕΚ-ΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ, TANGO SHOW)

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες και ξενάγηση της πό­λης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προ­εδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ι­σπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτε­ρος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελί­σκο και το φημισμένο θέατρο Colon.

Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Α­ριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φα­νταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμ­μένη η Εβίτα Περόν.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημο­φιλή προορισμό για τους «πορτένιος», όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην ο­ποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγρη θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς δια­φορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγα­λούπολης.

Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επι­στρέψουμε θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Το βράδυ θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο tango show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χο­ρού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέ­ρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΟΥΣΟΥΑΪΑ

Αναχώρηση για την Ουσουάια, τη νοτιότερη πόλη της γης, το "τέλος του κόσμου". Η πόλη είναι χτι­σμένη κατά μήκος της διώρυγας Beagle, που απο­τελεί φυσικό σύνορο μεταξύ Χιλής και Αργεντινής. Η διώρυγα Beagle σχηματίστηκε από τη διάβρωση των παγετώνων και φέρει το όνομα του πλοίου του Κάρολου Δαρβίνου, που το 1835 περιέπλευσε όλο το μήκος του πορθμού. Από το λιμάνι της Ουσου­άια ξεκινούν τα ταξίδια και οι επιστημονικές αποστο­λές για την παγωμένη ήπειρο, την Ανταρκτική. Άφιξη στην Ουσουάια, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξε­νοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η – 12η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΣΟΥΑΓΙΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Έφτασε πλέον η ώρα που το όνειρό μας θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς σήμερα θα επι­βιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο που θα μας φι­λοξενήσει τις επόμενες δέκα ημέρες και θα ξεκινή­σουμε το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής μας, το ταξίδι μας στην Ανταρκτική!!! 

Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα των επισκέψεών μας κανονίζει ο καιρός και όχι τα ρολόγια. Θα υ­πάρχει καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότη­τες και τις επισκέψεις μας, καθώς και διαλέξεις από ειδικούς επιστήμονες, ερευνητές και περιβαλλοντο­λόγους, που θα πλουτίσουν τις γνώσεις μας για αυτή την άγνωστη ήπειρο.

Κατά την αναχώρησή μας ανεβείτε στο κατά­στρωμα του πλοίου για να αποχαιρετήσετε την Ου­σουάια και να απολαύσετε τη διαδρομή κατά μήκος της διώρυγας του Beagle Channel μέχρι τον Ατλα­ντικό. Περνώντας από το Κέιπ Χορν, το νοτιότερο σημείο της Αμερικανικής Ηπείρου, θα πλεύσουμε Νότια προς το άγριο «Πέρασμα του Ντρέικ» (Drake Passage) – φέρει το όνομα του Βρετανού θαλασσο­πόρου Σερ Φράνσις Ντρέικ, που διέσχισε την τερά­στια υδάτινη έκταση μεταξύ της Γης του Πυρός και της χερσονήσου της Ανταρκτικής.

Μετά από 2 περίπου μέρες στη θάλασσα, θα φθά­σουμε στον υδάτινο χώρο της Ανταρκτικής (Antarctic Convergence), γνωστό και σαν «πολικό σύνορο». Ο ωκεανός εδώ διαφέρει πολύ από τα νερά του Ατλαντικού σε πυκνότητα, θερμοκρασία και περιεκτικότητα σε αλάτι. Αυτή η μίξη των υδάτι­νων ρευμάτων, πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά, τον καθιστά πολύ παραγωγικό σε κριλ, άλγη και μι­κροοργανισμούς, που αποτελούν και τη βάση του διατροφικού ιστού της Ανταρκτικής.

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην χερσόνησο της Ανταρκτικής, θα αρχίσουν να φαίνονται τα South Shetland Islands. Είναι ένα σύμπλεγμα από 150 νησιά και βραχονησίδες, με τους παγετώνες να καλύπτουν το 90% της επιφανείας τους. Εδώ, χιλιά­δες θαλάσσιοι πετρέλοι και άλμπατρος κάνουν τις φωλιές τους και φροντίζουν τα νεογνά τους.

Στη συνέχεια θα πλεύσουμε στη δυτική πλευρά της χερσονήσου της Ανταρκτικής. Αφού περάσουμε τα νησιά Melchior και το κανάλι Schollaert, θα βρε­θούμε στο Cuverville Island, ένα σκουρόχρωμο βραχώδες νησί, που ανακαλύφθηκε από τη βελ­γική αποστολή στην Ανταρκτική (1897–1899). Το νησί αποτελεί πολύ σημαντική περιοχή βιοποικιλό­τητας, επειδή οι μικρές ακτές του υποστηρίζουν μια αποικία από 6.500 ζευγάρια πιγκουίνων gentoo μαζί με γιγάντιους πετρέλους και μαυρόασπρους κορμοράνους.

Συνεχίζουμε προς το Paradise Bay, όπου χρησιμο­ποιώντας φουσκωτά σκάφη (zodiacs) θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε την συγκλονιστική ο­μορφιά του τοπίου με τα επιβλητικά παγόβουνα. Στην περιοχή αυτή είναι πολύ πιθανόν να δούμε φάλαινες. Συνεχίζουμε την υδάτινη πορεία μας στα κανάλια Niemeyer και Lemaire, ανάμεσα στα επι­βλητικά παγόβουνα με τα αμέτρητα και μοναδικά σχήματα και τους εντυπωσιακούς παγετώνες. Η πλώρη του πλοίου μας που "σκίζει" τα νερά και οι κραυγές των άλμπατρος με το τεράστιο άνοιγμα φτερών που μας ακολουθούν και διαταράσσουν την αίσθηση της απόλυτης μοναξιάς, δημιουρ­γούν ένα οπτικοακουστικό σύνολο που οι λέξεις εί­ναι φτωχές για να περιγράψουν.

Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε σχετική ά­δεια για να επισκεφθούμε τον Βρετανικό εξερευνη­τικό σταθμό Port Lockroy στο νησί Goudier. Κοντά εκεί, θα αποβιβαστούμε στο Jougla Point και θα έ­χουμε την ευκαιρία να πατήσουμε στην ηπειρωτική χώρα. Οι πιγκουίνοι και οι θαλάσσιοι ελέφαντες θα μας καλωσορίσουν.

Στον κόλπο Wilhelmina θα έχουμε καλές πιθανότη­τες να δούμε φάλαινες, ακόμα και να κάνουμε μια μικρή κρουαζιέρα με ζόντιακ προς το απόκοσμο ναυάγιο του Guvernoren, ένα φαλαινοθηρικό σκά­φος που έπιασε φωτιά εδώ το 1915.

Στο ταξίδι μας αυτό θα συναντήσουμε πλήθη από πιγκουίνους, μικρές φώκιες, φώκιες του Weddell και φώκια λεοπάρδαλη, αλλά και φάλαινες. Κι όταν η πλώρη του πλοίου ευθυγραμμιστεί με τη βελόνα της πυξίδας που δείχνει το βορρά, το ταξίδι της επι­στροφής μας θα έχει ξεκινήσει.

 

13η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΣΟΥΑΪΑ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (πτήση)

Επιστροφή στην Ουσουάια και το όνειρο που ζή­σαμε θα μας ακολουθεί για πάντα. Από την Ου­σουάια θα πετάξουμε για το Μπουένος Άιρες όπου θα ξεκουραστούμε, υπερπλήρεις από τις εικόνες των προηγούμενων ημερών… Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

14η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Α­θήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

15η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 8900 € 0 €
Twin Room 8900 € 0 €
Triple Room 8900 € 0 €
Single Room 9100 € 0 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 9050 € 0 €
Twin Room 9050 € 0 €
Triple Room 9050 € 0 €
Single Room 9250 € 0 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.
Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 9990 € 0 €
Twin Room 9990 € 0 €
Triple Room 9990 € 0 €
Single Room 10190 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
 • Ξενοδοχεία 5* .
 • Κρουαζιέρα με υπερσύγχρονο εξερευνητικό πλοίο.
 • Στο κρουαζιερόπλοιο: δίκλινη εξωτερική καμπίνα με δικό της μπάνιο.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, πλήρης διατροφή στο πλοίο
 • Φόροι.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά VersusTravel

Αναχωρήσεις από Κύπρο       

 • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

Επιβάρυνση μονόκλινου +200 € ( μόνο στα ξενοδοχεία της εκδρομής )

 

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής καμπίνας. Αν είστε ένα άτομο, φροντίζουμε να μοιραστείτε δίκλινο στην κρουαζιέρα. Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε μονόκλινη καμπίνα, ρωτήστε μας

 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο Μπουένος Άιρες, το Regal Pacific 5*
 • Βραδιά με tango show στο Μπουένος Άιρες
 • Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική με το  εξερευνητικό παγοθραυστικό σκάφος
  m/v Janssonius, της εταιρείας Oceanwide Expeditions.
 • Στο κρουαζιερόπλοιο διαμονή σε δίκλινες εξωτερικές καμπίνες.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία
 • Πλήρης διατροφή στο κρουαζιερόπλοιο
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός που θα συνοδεύσει την αποστολή

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Κρουαζιέρα με υπερσύγχρονο εξερευνητικό πλοίο
 • Ημιδιατροφή, πλήρης διατροφή στο πλοίο
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός

 

Περίοδοι

 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2022

Αναχωρήσεις

23/11Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική - Ταξίδι στην άκρη της Γης | 23.11.2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info