Γεωργία - Αρμενία με πτήσεις Aegean (Με δυνατότητα επέκτασης στο Αζερμπαϊτζάν) | Απρίλιος-Οκτώβριος 2022

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 879€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι που προέκυψε από επιτόπια αναζήτηση και αποκρυσταλλώνει τη διάθεση των ταξιδιωτών του Versus να θέλουν να τα βλέπουν όλα.

Επισκεπτόμαστε μέρη άγνωστα και  πρωτότυπα, όπως τη δασωμένη περιοχή του Ντιλιτζάν στη Βόρεια Αρμενία, τη  λίμνη Σεβάν και την πανέμορφη νότια Αρμενία. Έτσι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τους θησαυρούς της Νότιας Αρμενίας του πιο όμορφου κομματιού της χώρας, που θα βρείτε μόνο στο πρόγραμμα του Versus. Στο αποκλειστικό  αυτό ταξίδι μας, φτάνουμε μέχρι τον βορρά της Γεωργίας στα σύνορα με την βόρεια Οσέτια και την Ινγκουσετία διασχίζουμε   στην κωμόπολη Καζμπέγκι όπου θα επιβιβαστούμε σε αυτοκίνητα 4X4 για να επισκεφθούμε το Γκεργκέτι, ναό της Αγίας Τριάδας (14ου αι., υψόμετρο: 2.170 m) και να θαυμάσουμε από εκεί έναν από τους ομορφότερους παγετώνες του Καυκάσου. Αγγίζουμε τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις υψηλότερες κορυφές του Καυκάσου και κινούμαστε πάνω στον ιστορικό στρατιωτικό δρόμο μέσω του οποίου οι Ρώσοι προσέγγισαν την Υπερκαυκασία στις αρχές του 19ου αι. Έτσι, το ταξίδι μας  αποκτά πολύ μεγαλύτερη ποικιλία, διακόπτονται οι τεράστιες διαδρομές και το βασικότερο,  γνωρίζουμε πολύ περισσότερες τοποθεσίες.

Αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή του Versus,  που έχει ως γνώμονα την πραγματική και εις βάθος εξερεύνηση των χωρών που  επισκέπτεται.

Ξετρυπώνουμε ιδιαίτερες γωνιές της Γεωργίας όπως η αόρατη πόλη Βάρτζια, λαξευμένη κυριολεκτικά μέσα στον βράχο με 6000 διαμερίσματα σε 13 επίπεδα που επικοινωνούν μεταξύ τους. Μια πόλη με μόνη είσοδο στον έξω κόσμο με μόνη είσοδο της με τον έξω κόσμο μόνο μια μεγάλη στοά.

Η συγκεκριμένη ροή του προγράμματος, θα πρέπει να προστεθεί στα αδιαφιλονίκητα ατού του προγράμματος, ενώ τα μοναστήρια στην Αρμενία και στη Γεωργία, κτισμένα στα πιο όμορφα τοπία της Υπερκαυκασίας, θα σας επιβραβεύσουν για την επιλογή του ταξιδιού αυτού.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το Versus Travel για μία ακόμη φορά σε αυτό το εξειδικευμένο ταξίδι στην Αρμενία και την Γεωργία εγγυάται στους ταξιδιώτες του μια μοναδική και πολύ πλούσια εμπειρία. Το σφιχτό αλλά και άνετο αυτό πρόγραμμα εξερευνά ένα ένα όλα τα μεγάλα ορόσημα των χωρών, που θα βρείτε μόνο στο πρόγραμμά μας.

Ένα ταξίδι με τη διαφορετικότητα του Versus συγκρινόμενο με υπόλοιπα ταξίδια στην περιοχή: Βλέπουμε με μεγάλη λεπτομέρεια τις δύο χώρες και δεν αναλωνόμαστε σε ένα «τηλεγραφικό ταξίδι» που επισκέπτεται πλημμελώς την περιοχή. Έτσι δεν πέφτουμε στην παγίδα της οικονομικής λύσης διαμονής στην πρωτεύουσα, κάνοντας ημερήσιες «ακτινικές» διαδρομές από εκεί. Μια ματιά στον χάρτη θα σας πείσει.

Η ταυτότητα ενός μοναδικού προγράμματος στον Καύκασο

 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Απευθείας πτήσεις με την Aegean
 • Διανυκτερεύσεις σε μέρη άγνωστα και πρωτότυπα: Ντιλιτζάν, Γκόρις, Αχαλτσίχ.
 • Επισκεπτόμαστε χωριά του Καυκάσου στη βόρεια Γεωργία, όπως το Καζμπέγκι, σε υψόμετρο 1.750 μ.
 • Παρακολουθούμε με λεπτομέρεια θησαυρούς της πανέμορφης νότιας Αρμενίας που θα βρείτε μόνο στο Versus
 • Διαδρομή με jeep 4x4 στο Καζμπέγκι.
 • Με την εκδρομή μας στο  Καζμπέγκι, κινούμαστε δίπλα στην περιοχή της Νότιας Οσετίας και πάνω στον ιστορικό στρατιωτικό δρόμο, μέσω του οποίου οι Ρώσοι προσέγγισαν την Υπερκαυκασία στις αρχές του 19ου αιώνα. Αγγίζουμε τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις υψηλότερες κορυφές του Καυκάσου.
 • Μοναδική επίσκεψη στη αόρατη λαξευμένη πόλη των σπηλαίων Βάρτζια στη Γεωργία, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας. Με τη διαμονή μας στο Αλχατσίχ θα έχουμε χρόνο για απόλαυση και εξερεύνηση στην περιοχή δυτικά της Τιφλίδας, που συγκεντρώνει μεγάλο πολιτιστικό ενδιαφέρον.  
 • Μια ολόκληρη με 6.000 διαμερίσματα, σε 13 επίπεδα, μέσα στο βράχο όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους με στοές και στενά τούνελ με μια μοναδική είσοδος και έξοδος που συνέδεε την πόλη με τον έξω κόσμο, μια μεγάλη κάθετη στοά.

Οινογευσία στη Μτσχέτα και στο Ερεβάν.

Έμπειρος Έλληνας αρχηγός με εξειδίκευση στην περιοχή

 • Οινογνωσία στο Αρενί.
 • Δοκιμή κονιάκ στην αρμενική ποτοποιία Ararat.
 • Ξεναγούμαστε στην πανέμορφη Γερεβάν, ένα ζωντανό ροζ μουσείο.
 • Ανακαλύπτουμε τις περίφημες σταυρόπετρες στο μεσαιωνικό νεκροταφείο Νοράτους.
 • Πηγαίνουμε στη λίμνη Σεβάν και βλέπουμε πως η φύση συναντά την πίστη και τον πολιτισμό.
 • Ξεναγούμαστε στο υπόσκαφο ακατοίκητο ορεινό χωριό Χντζορέσκ το οποίο εγκαταλείφθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980.
 • Ακολουθούμε τα βήματα του Αγίου Γρηγορίου του Φωτιστή από τη φυλακή στο Χορ Βιράπ μέχρι τη δημιουργία του πρώτου χριστιανικού έθνους στον κόσμο, στην Εζμιατσίν.
 • Δοκιμάζουμε το αρμενικό κονιάκ που ήταν το αγαπημένο του Τσόρτσιλ και το περίφημο αρμενικό fast food που ετοιμάζεται σε υπόσκαφους φούρνους-μνημεία της UNESCO!

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα -Γερεβάν (άφιξη)

Συγκέντρωση με την ταξιδιωτική μας ομάδα στο αεροδρόμιο και πτήση για το Γερεβάν. Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο Ζβάρτνοτς στη Γερεβάν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην πρωτεύουσα της Αρμενίας που ονομάζεται και «ροζ πόλη». Άμεση εγκατάσταση. Αυτός ο χαρακτηρισμός οφείλεται στον χρωματισμό της πέτρας με την οποία είναι χτισμένη. Επιπλέον, Γερεβάν σημαίνει στα αρμενικά «ορατή», επειδή, σύμφωνα με τον μύθο, ήταν η πρώτη τοποθεσία που είδε ο Νώε μετά τον κατακλυσμό. Πάντως σήμερα έχουμε μπροστά μας μια πόλη με μοντέρνα ατμόσφαιρα, με δεκάδες θέατρα, αίθουσες συναυλιών γκαλερί και κλαμπ με ζωντανή μουσική..

 

2η ΗΜΕΡΑ: Γερεβάν (ξενάγηση)

Ξυπνάμε πιο αργά σήμερα απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για μία πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση στη Γερεβάν. Κατ’ αρχάς θα επισκεφθούμε το κρατικό ινστιτο, γνωστή και ως "ροζ πόλη" λόγω του χρώματος της πέτρας με την οποία είναι χτισμένη. ύτο χειρογράφων Ματενανταράν, που περιέχει 12.000 αρμενικά και 3.000 ξενόγλωσσα χειρόγραφα ανεκτίμητης αξίας. Πρόκειται για ένα μουσείο χειρογράφων και ταυτοχρόνως επιστημονικό κέντρο ερευνών των χειρογράφων αυτών και είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει σε ολόκληρη την Αρμενία. Άλλα αξιοθέατα της Γερεβάν είναι η θαυμάσια Πλατεία της Δημοκρατίας με τη μεγάλη δεξαμενή και τα μουσικά σιντριβάνια, τη Λυρική Σκηνή που είναι αφιερωμένη στον διάσημο ρωσο-αρμένιο συνθέτη Αράμ Καχατριάν, το πάρκο Κασκαντέ με τα έργα σύγχρονης τέχνης και τις τεράστιες σκάλες που ανεβαίνουν στον λόφo. Και μετά απ΄όλα αυτά τι λέτε για λίγο κονιάκ; Επιστρέφοντας λοιπόν προς τη Γερεβάν, θα επισκεφτούμε την Αρμενική Ποτοποιία Ararat όπου θα δοκιμάσουμε το εξαιρετικής ποιότητας κονιάκ – αυτό ήταν το αγαπημένο και του Τσόρτσιλ… Δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο στη Γερεβάν. Διανυκτέρευση στη Γερεβάν.


.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Γεβεράν - Γκαρνί - Γκεχάρντ – Γεβεράν

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ακόμη ενδιαφέρουσα περιήγηση. Πρώτος σταθμός μας η Ετζμιατσίν, το θρησκευτικό κέντρο της χώρας και έδρα του Αρμενικού Πατριαρχείου. Η μικρή αυτή πόλη, περίπου 20 χλμ. από τη Γερεβάν, απέκτησε ιδιαίτερη σημασία όταν η Αρμενία ανακήρυξε τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία. Πώς; Ο Άγιος Γρηγόριος ο Φωτιστής είδε τον Ιησού Χριστό να κατεβαίνει από τον ουρανό και να δείχνει έναν ειδωλολατρικό ναό. Σε εκείνο το σημείο που υπέδειξε ο άγιος, το 301 θεμελιώθηκε η Αγία Έδρα, του Ετζμιατσίν. Όσο για την ονομασία, Ετζμιατσίν σημαίνει «κάθοδος του Μονογενούς». Ακολουθεί επίσκεψη στον ερειπωμένο και μυστηριώδη καθεδρικό Ζβαρτνόκ που χτίστηκε το 652 μ.Χ. από τον βασιλιά Τιριδάτη τον 3ο σε σημείο όπου λέγεται πως είχε συναντήσει τον Άγιο Γρηγόριο. Ο ναός γκρεμίστηκε τον 10ο αιώνα αλλά ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια. Οι αρχαιολόγοι θεωρούν πως τις καταστροφές είτε τις προκάλεσε σεισμός, είτε κάποια αραβική επιδρομή. Ακολουθεί ο μοναδικός ειδωλολατρικός ναός της χώρας, ο Γκαρνί, περίπου 30 χλμ. από τη Γερεβάν, ο οποίος χτίστηκε τον 1ο αιώνα μ.Χ. και ήταν αφιερωμένος στον θεό της καθαρότητας, Μιχρ. Την αρχική οικοδόμηση έκανε ο βασιλιάς Τιριδάτης ο 1ος. Εν συνεχεία, το κτίσμα χρησιμοποιήθηκε ως εξοχική κατοικία της αδερφής του Τιριδάτη του 3ου και μετά λέγεται πως μετατράπηκε σε ταφικό μνημείο – ως τέτοιο διασώθηκε όταν η Αρμενία έγινε χριστιανικό έθνος. Τελικά καταστράφηκε το 1679 από σεισμό και αναστηλώθηκε πλήρως το 1975. Από τον αρχαιολογικό χώρο θα πάμε με 4Χ4 ως τον γκρεμό του Γκαρνί που ονομάζεται και Συμφωνία των Βράχων. Εκεί θα δούμε ένα παράξενο φυσικό φαινόμενο. Ο βράχος από βασάλτη που σχηματίζει τον γκρεμό είναι σαν να αποτελείται από πάρα πολλές κολώνες. Αυτές οι κολώνες, κατά κάποιο τρόπο θυμίζουν και εκκλησιαστικό όργανο… Ακολουθεί επίσκεψη σε ένα ακόμη μοναστήρι, το Γκεχάρντ, το οποίο σύμφωνα με τον θρύλο φιλοξένησε για αιώνες τη λόγχη του ρωμαίου στρατιώτη που τρύπησε το πλευρό του Ιησού πάνω στον σταυρό. Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θεμελιώθηκε το μοναστήρι, ωστόσο το σύμπλεγμα που βλέπουμε σήμερα χρονολογείται στα μισά του 13ου αιώνα. Και μετά τους ναούς, ακολουθεί γνωριμία με την τοπική κουζίνα της Αρμενίας. Θα επισκεφτούμε ένα παραδοσιακό σπίτι, όπου θα δούμε πώς παρασκευάζεται το αρμενικό ψωμί (ένα είδος λεπτής πίτας), που ονομάζεται λαβάς. Το ψωμί αυτό ψήνεται σε υπόσκαφο φούρνο που μοιάζει με ρηχό πηγάδι, ονομάζεται τονίρ, και αποτελεί μνημείο τοπικής παράδοσης της UNESCO. Εννοείται πως θα δοκιμάσουμε και το περίφημο αρμενικό fast food που ουσιαστικά είναι λαβάς με τυρί. Διανυκτέρευση στη Γερεβάν.

 

4η ΗΜΕΡΑ: Γερεβάν - Χορ Βιράπ – Αρενί ( οινογνωσία ) - Νοραβάνκ - Καταρράκτες Σακί – Καραχούντζ (Στόουνχεντζ) - Γκόρις

Η σημερινή μας διαδρομή θα μας μεταφέρει στο νότο της Αρμενίας. θα συνεχίσουμε για ένα ακόμη μοναστήρι, το Χορ Βιράπ (=βαθύ πηγάδι). To πρώτο παρεκκλήσι χτίστηκε το 642 μ.Χ. Τα τελευταία παραρτήματα προστέθηκαν τον 17ο αιώνα. Η ιστορία του μοναστηριού είναι στενά συνυφασμένη με την Αρμενική Αποστολική Εκκλησία. Εδώ φυλακίστηκε για 13 χρόνια ο Άγιος Γρηγόριος ο Φωτιστής, από τον βασιλιά Τιριδάτη τον 3ο της Αρμενίας. Όμως ο φυλακισμένος έγινε τελικά θρησκευτικός μέντορας του βασιλιά και καθοδήγησε τη δραστηριότητα για τον εκχριστιανισμό της χώρας. Αποτέλεσμα; Το έτος 301, η Αρμενία ήταν το πρώτο κράτος στον κόσμο που ανακηρύχθηκε επισήμως χριστιανικό έθνος… Επιπλέον, το μοναστήρι προσφέρει και μια καταπληκτική θέα στο όρος Αραράτ – το σύμβολο της χώρας. Τέλος να αναφέρουμε πως το μοναστήρι αυτό, λόγω της ιστορικής σημασίας του, το είχε επισκεφτεί και ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’. Ακολουθεί το οινοπαραγωγό χωριό Αρενί. Εδώ το 2007 ανακαλύφθηκε αρχαίο οινοποιείο ηλικίας 6.100 ετών! Εννοείται πως θα κάνουμε μια στάση στο χωριό για να δοκιμάσουμε το περίφημο κρασί του ( οινογνωσία ) και εν συνεχεία θα επιβιβαστούμε στα οχήματά μας με προορισμό μας, το Νοραβάνκ. Ένα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής μοναστήρι του 12ου αιώνα χτισμένο μέσα σε φαράγγι και περιβαλλόμενο από κόκκινους βράχους. Πέρα από το μοναδικό τοπίο, το μοναστήρι αυτό έχει δύο σημαντικά στοιχεία: το ένα είναι οι παράδοξες εξωτερικές και απόκρημνες… σκάλες που οδηγούν στον δεύτερο όροφο του ναού. Το άλλο είναι ότι εδώ βρίσκεται λαξευμένη μια πολύ σπάνια (ίσως και η μοναδική) εικόνα του… Θεού.  Ακολουθεί μια δροσιστική στάση.  θα περπατήσουμε για 10 λεπτά μέχρι να φτάσουμε στους καταρράκτες-υπερθέαμα Σακί, ύψους 18 μέτρων, που κυλούν πάνω σε βράχους ηφαιστειακού βασάλτη. Επόμενος σταθμός μας θα είναι το φοβερά εντυπωσιακό μεγαλιθικό μνημείο Καραχούντζ ή Ζορακαρέρ. Το μνημείο αυτό είναι ηλικίας 7.500 ετών, δηλαδή 4.500 χρόνια παλαιότερο του Στόουνχεντζ στη Βρετανία και 3.000 χρόνια παλαιότερο από τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Καραχούντζ σημαίνει «ομιλούντες βράχοι» και σύμφωνα με τους αρχαιολόγους πρόκειται για το αρχαιότερο αστρονομικό παρατηρητήριο του κόσμου. Η εγκατάσταση αποτελείται από 200 βράχους ύψους έως 3 μέτρα, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι κυκλικά.

Άφιξη στο Γκορίς, μια πόλη, η οποία σύμφωνα με αρχαιολογικά ευρήματα πρωτοκατοικήθηκε στη λίθινη εποχή και σήμερα αποτελεί έδρα της Αρμενικής Εκκλησίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στην Γκορίς.

5η ΗΜΕΡΑ: Γκορίς - Χντζόρεσκ - Τατέβ – διαδρομή με το τελεφερίκ - Καραβάν Σεράι Σελίμ – Σταυρόπετρες Νοράτους - Ντιλιτζάν

Με κατεύθυνση βόρεια πρώτος μας σταθμός θα είναι το υπόσκαφο ακατοίκητο ορεινό χωριό Χντζορέσκ το οποίο εγκαταλείφθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Πρόκειται για ένα ακόμη απίστευτα εντυπωσιακό μνημείο αρχιτεκτονικής, λαξευμένο πάνω στις απότομες πλαγιές. Ολόκληρος ο οικισμός είναι σκαμμένος μέσα στους βράχους.  Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Τατέβ το οποίο βρίσκεται στον γκρεμό ενός βαθιού φαραγγιού. Κατά τον 14ο και 15ο αιώνα, το μοναστήρι φιλοξένησε το ομώνυμο πανεπιστήμιο, και συνέβαλε στην εξέλιξη της επιστήμης, της θρησκείας και της φιλοσοφίας, στην αναπαραγωγή βιβλίων και στην ανάπτυξη της ζωγραφικής μικρογραφιών. Στο μοναστήρι σήμερα βρίσκονται και τα… Φτερά του Τατέβ, ένα τελεφερίκ που καταγράφηκε στο Βιβλίο Γκίνες ως η «μακρύτερη συνεχόμενη διπλή διαδρομή τελεφερίκ» στον κόσμο! Ενώνει το Τατέβ με το χωριό Χαλιντζόρ. Αφού κάνουμε τη διαδρομή με το τελεφερίκ, συνεχίζουμε με κατεύθυνση βόρεια με πρώτο σταθμό μας το μεσαιωνικό καραβάν σεράι Σελίμ, το οποίο χτίστηκε το 1332 σε υψόμετρο 2.410 μ. πάνω στο ομώνυμο βουνό της οροσειράς Βαγιότς Τζορ. Το κτίσμα που διατηρείται άρτια, χρησίμευε ως ξενώνας για τους εμπόρους που διένυαν τον Δρόμο του Μεταξιού μαζί με τα ζώα τους. Ακολουθεί το μεγαλύτερο μεσαιωνικό νεκροταφείο της Αρμενίας, με την ονομασία Νοράτους στο ομώνυμο χωριό. Εκεί υπάρχουν πολλές από τις περίφημες σταυρόπετρες ή χατσκάρ δηλαδή τις μεσαιωνικές αρμενικές επιτύμβιες πέτρες που είναι περίτεχνα λαξευμένες και αναπαριστούν σταυρούς και διάφορα βοτανικά μοτίβα.Τελικός σταθμός μας για σήμερα είναι τη πόλη-SPA Ντιλιτζάν η οποία θεωρείται ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Αρμενίας και βρίσκεται μέσα στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο. Σ΄αυτή τη δασώδη πόλη, που αποκαλείται και Μικρή Ελβετία, ζουν πολλοί αρμένιοι εικαστικοί, συνθέτες και κινηματογραφιστές. Ο δε οικισμός αποτελεί λαμπρό δείγμα της παραδοσιακής αρμενικής αρχιτεκτονικής. Άφιξη στην Ντιλιτζάν και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στην Ντιλιτζάν.


 

6η ΗΜΕΡΑ: Ντιλιτζάν - Λίμνη Σεβάν ( βαρκάδα ) - μεσαιωνικό κάστρο Λόρι - Μοναστήρια Σαναχίν και Χαγκπάτ – Τιφλίδα

Το πρωί στο επίκεντρό μας βρίσκεται η καταγάλανη λίμνη Σεβάν που είναι μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου! Θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό μοναστήρι Σεβαναβάνκ, πάνω στη λίμνια χερσόνησο Σεβάν. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια βαρκάδα στη λίμνη ( αν είναι δυνατόν λόγω των καιρικών συνθηκών ). Εν συνεχεία θα κατευθυνθούμε προς το κάστρο Λορί Το μεσαιωνικό κάστρο Λορί που χτίστηκε τον 11ο αιώνα και βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό Λορί Μπερντ. Το κάστρο που σώζεται με εντυπωσιακό τρόπο ως σήμερα, ανεγέρθηκε ως οχυρό του βασιλείου της Αρμενίας και έναν αιώνα μετά πέρασε στα χέρια του βασιλιά της Γεωργίας. Τον 13ο αιώνα όμως κατελήφθη από τους Μογγόλους. Πριν φτάσουμε τα σύνορα της Γεωργίας θα επισκεφτούμε δυο μοναδικά αριστουργήματα της Αρμενικής αρχιτεκτονικής (10ος-14ος αι.): τα μοναστήρια Σαναχίν και Χαγκπάτ, που έχουν ενταχθεί στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Περνώντας τα σύνορα με τη Γεωργία φτάνουμε στην  πρωτεύουσα της Γεωργίας (ή Σακαρτβέλο, όπως ονομάζουν τη χώρα τους οι κάτοικοί της), την Τιφλίδα, που στα γεωργιανά ονομάζεται Τμπιλίσι και σημαίνει "ζεστή πηγή". Η Τιφλίδα είναι απλωμένη ανάμεσα σε λοφώδεις πλαγιές που κατεβαίνουν στον ποταμό Μκτβάρι (Κούρα), κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει το Μπακού στην Κασπία με τον Εύξεινο Πόντο και στη συμβολή διαφόρων σημαντικών αρτηριών. Η πόλη παρουσιάζει μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, αφού έχει επηρεαστεί από Βυζαντινούς, Πέρσες, Οθωμανούς και Ρώσους. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

7η ΗΜΕΡΑ: Τιφλίδα ( ξενάγηση, Εθνικό μουσείο )

Πρωινή ξενάγηση στην παλιά και στη σύγχρονη πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Εθνικό Μουσείο της πόλης με τα περίφημα χρυσά εκθέματα από τον θησαυρό της Κολχίδας, τον Καθεδρικό Ναό Σαμέμπα (Αγίας Τριάδας), τη μεγαλύτερη εκκλησία όχι μόνο της χώρας, αλλά και ολόκληρης της περιοχής του Καυκάσου, που ολοκληρώθηκε το 2004 και κτίστηκε προς τιμήν του εορτασμού των 1.500 χρόνων της αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας, τις εκκλησίες Σιόνι και Ανχισκάτι (6ου, 7ου αι.), τον Ναό Metekhi, το κάστρο Ναρικάλα που δεσπόζει στην πόλη (ανεβαίνουμε με το τελεφερίκ, το κόστος του οποίου συμπεριλαμβάνεται στην τιμή), τη λεωφόρο Ρουσταβέλι με τα πολυτελή καταστήματα και τα επιβλητικά κτίρια, την Όπερα, το Κοινοβούλιο κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Τιφλίδα – Μτσχέτα – Ανανούρι – Γκουντάουρι – Καζμπέγκι-Τυφλίδα

Πρωινή αναχώρηση για να απολαύσουμε τα εκπληκτικά τοπία του Καυκάσου. Σήμερα θα κινηθούμε πάνω στον ιστορικό στρατιωτικό δρόμο μέσω του οποίου οι Ρώσοι προσέγγισαν την Υπερκαυκασία στις αρχές του 19ου αι. Πρώτη στάση της σημερινής μας ημέρας θα είναι στην πόλη-μουσείο Μτσχέτα, πρωτεύουσα της Ιβηρίας (δηλ. της αρχαίας και μεσαιωνικής κεντρικής Γεωργίας), γνωστή για τις παλιές εκκλησίες Σβετστικοβέλι("παλιά ρίζα") και Τζβάρι ("Τίμιος Σταυρός"), οι οποίες είναι ενταγμένες στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Συνεχίζουμε για το φρούριο και μοναστήρι Ανανούρι (16ου-17ου αι.) με χαρακτηριστικά στοιχεία του τέλους του Μεσαίωνα. Επόμενος σταθμός μας στο θέρετρο Γκουντάουρι, στον ιστορικό Στρατιωτικό Δρόμο της Γεωργίας. Φθάνοντας στην κωμόπολη Καζμπέγκι θα επιβιβαστούμε σε αυτοκίνητα 4X4 για να επισκεφθούμε το Γκεργκέτι, ναό της Αγίας Τριάδας (14ου αι., υψόμετρο: 2.170 m). Καιρού επιτρέποντος, θα καταφέρουμε να θαυμάσουμε από εκεί έναν από τους ομορφότερους παγετώνες του Καυκάσου, του όρους Καζμπέκι. Επιστροφή στη Τυφλίδα.   Διανυκτέρευση

9η ημέρα: Καζμπέγκι – Γκόρι – Ουπλίστικε – Μπορτζόμι - Αχαλτσίχ

Προορισμός μας σήμερα είναι το Γκόρι, η γενέτειρα του Σοβιετικού ηγέτη Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουκασβίλι, γνωστότερου με το όνομα Στάλιν. Θα επισκεφθούμε το μουσείο του Στάλιν, όπου θα δούμε προσωπικά του αντικείμενα και θα γνωρίσουμε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην περίφημη "λαξεμένη πόλη" Ουπλιστίκε, που είναι χτισμένη στην αριστερή όχθη του ποταμού Μκτβάρι. Ακολουθεί το Μπόρτζομι - είναι μια πόλη-θέρετρο, που βρίσκεται στο γραφικό φαράγγι Μπόρτζομι, διάσημη για τη βιομηχανία μεταλλικού νερού όπου θα επισκεφθούμε το πάρκο Μπορτζόμι.  . Διανυκτέρευση στο Αχαλτσίκε.

 

 

 

10η ΗΜΕΡΑ: Αχαλτσίχ - Βάρτζια ( Η λαξευτή πόλη των σπηλαίων ) - κάστρο Ραμπάτι - Τιφλίδα

Πρωινή αναχώρηση για  ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας, το περίφημο συγκρότημα τρωγλοδυτικών εκκλησιών της Βάρτζια (12ος-13ος αι.).  Αυστηρό και απειλητικό τοπίο παρά το πράσινο της περιοχής. Μια ολόκληρη με 6.000 διαμερίσματα, διαμορφωμένα σε 13 επίπεδα, όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους με στοές και στενά τούνελ. Όταν η πόλη ολοκληρώθηκε είχε τη δυνατότητα, εκτός από τους μοναχούς, να φιλοξενήσει 50.000 κατοίκους! Καρδιά της πολιτείας ήταν η εκκλησία αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου με αγιογραφίες εξαιρετικής τέχνης πολλές από τις οποίες σώζονται έως σήμερα, ενώ εκτός από τις κατοικίες, η πόλη περιλάμβανε μεταξύ άλλων κελάρια αποθήκευσης κρασιού, φούρνους και μαγειρεία, βιβλιοθήκη, φαρμακείο, λουτρά, αίθουσα θρόνου, νεκροταφείο και κάμποσες άλλες μικρότερες εκκλησίες. Οι κατασκευαστές είχαν φροντίσει επίσης να δημιουργήσουν και ένα πλήρες δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, παίρνοντας νερό από μια φυσική πηγή μέσα στο βουνό. Μοναδική είσοδος και έξοδος που συνέδεε την πόλη με τον έξω κόσμο, ήταν μια μεγάλη κάθετη στοά που έβγαζε κάπου στην όχθη του Μτκβάρι Μια πόλη απολύτως καλυμμένη και αόρατη. Συνεχίζοντας τις επισκέψεις μας σήμερα στο στόχαστρό μας για την συνέχεια βρίσκεται το κάστρο Ραμπάτι, ένα φρούτιο που κτίστηκε  τον 9ο αιώνα. Τα περισσότερα από τα διατηρητέα κτίρια χρονολογούνται από τους 17ο και 18ο αιώνες. Για να συμπληρώσουμε τη μεγάλη εναλλαγή εικόνων της σημερινής ημέρας έχουμε αφήσει για το τέλος το πανέμορφο ορεινό Μπορτζόμι και την κοιλάδα του ποταμού Αράγβι, μια περιοχή πνιγμένη στο πράσινο και στα ρυάκια, μέσα από τα οποία ξεπετάγονται υπέροχα μεσαιωνικά κτήρια. Εδώ επίσης παράγεται και το παράγεται και το γνωστό μεταλλικό νερό.  Μπορτζομι. Πλήρεις από εικόνες επιστρέφουμε στην Τιφλίδα. Διανυκτέρευση στην Τιφλίδα

 

11η ημέρα: Αναχώρηση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

 Πολύ νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Αθήνα.

 

 

15ήμερο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Για τους ταξιδιώτες που θα επιλέξουν το 15ήμερο πρόγραμμα με την προέκταση στο Αζερμπαϊτζάν, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

1η – 10η ημέρα όπως το παραπάνω πρόγραμμα

 

11η ημέρα: Τιφλίδα – Σέκι

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη Σέκι, από τις πιο καλοδιατηρημένες παλιές πόλεις της χώρας, και σταθμός στον περίφημο Δρόμο του Μεταξιού. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
 

12η ημέρα: Σέκι – Μπακού

Οδική μεταφορά στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερµπαϊτζάν, µιας χώρας που συνδυάζει το άρωµα της ανατολής µε αυτό του πετρελαίου. Το "Ντουµπάι της Κασπίας", το Μπακού, η ανατολικότερη πρωτεύουσα της ∆ύσης, είναι µια από τις ταχύτερα αναπτυσσόµενες περιοχές του πλανήτη. Από εδώ ξεκινούν οι αγωγοί πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, εδώ είναι το νέο Ελντοράντο, η περιοχή µε τις µεγάλες ευκαιρίες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

13η ημέρα: Μπακού (Ξενάγηση)

Πλήρης ξενάγηση του Μπακού, όπου θα επισκεφθούµε το ιστορικό κέντρο της πόλης µε τα τείχη και τους πύργους, να περπατήσουµε στα καλντερίµια και να δούµε τζαµιά και παλάτια, επαύλεις των "βαρόνων του πετρελαίου", καραβάν σεράι και χαµάµ.
Οι ξεναγήσεις μας δεν σταματούν εδώ, έχουμε αρκετές εκπλήξεις ετοιμάσει για την σημερινή ημέρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

14η ημέρα: Εκδρομή στην Κασπία (ΓΚΟΜΠΟΥΣΤΑΝ) – Μπακού

Η ημέρα μας ξεκινάει με μια εκδρομή κατά µήκος της Κασπίας προς την περιοχή του Γκοµπουστάν µε τους περίεργους ηφαιστειακούς σχηµατισµούς και τις περισσότερες από 4.000 βραχογραφίες νεολιθικής εποχής. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα εκπληκτικά ηφαίστεια λάσπης, που βρίσκονται πολύ κοντά στο Γκομπουστάν. Το Αζερμπαϊτζάν, άλλωστε, διαθέτει τα περισσότερα ηφαίστεια λάσπης στον κόσμο (περίπου 300) που εντοπίζονται διάσπαρτα στις ακτές, μέσα στη θάλασσα αλλά και στα νησάκια της χώρας. Η επίσκεψή μας στην περιοχή θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε από πολύ κοντά τα ενεργά αυτά ηφαίστεια!

15η ημέρα: Αναχώρηση

Πτήση για την Αθήνα και άφιξη την ίδια ημέρα

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 949 € 640 €
Twin Room 949 € 640 €
Triple Room 949 € 640 €
Single Room 1419 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 949 € 640 €
Twin Room 949 € 640 €
Triple Room 949 € 640 €
Single Room 1419 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 919 € 640 €
Twin Room 919 € 640 €
Triple Room 919 € 640 €
Single Room 1389 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 919 € 640 €
Twin Room 919 € 640 €
Triple Room 919 € 640 €
Single Room 1389 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 919 € 640 €
Twin Room 919 € 640 €
Triple Room 919 € 640 €
Single Room 1389 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 879 € 640 €
Twin Room 879 € 640 €
Triple Room 879 € 640 €
Single Room 1349 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 879 € 640 €
Twin Room 879 € 640 €
Triple Room 879 € 640 €
Single Room 1349 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 919 € 640 €
Twin Room 919 € 640 €
Triple Room 919 € 640 €
Single Room 1389 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 919 € 640 €
Twin Room 919 € 640 €
Triple Room 919 € 640 €
Single Room 1389 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 919 € 640 €
Twin Room 919 € 640 €
Triple Room 919 € 640 €
Single Room 1389 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 919 € 640 €
Twin Room 919 € 640 €
Triple Room 919 € 640 €
Single Room 1389 € 640 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 640 €
Twin Room 1599 € 640 €
Triple Room 1599 € 640 €
Single Room 2489 € 640 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 640 €
Twin Room 1039 € 640 €
Triple Room 1039 € 640 €
Single Room 1509 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 640 €
Twin Room 1039 € 640 €
Triple Room 1039 € 640 €
Single Room 1509 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 640 €
Twin Room 1009 € 640 €
Triple Room 1009 € 640 €
Single Room 1479 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 640 €
Twin Room 1009 € 640 €
Triple Room 1009 € 640 €
Single Room 1479 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 640 €
Twin Room 1009 € 640 €
Triple Room 1009 € 640 €
Single Room 1479 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 979 € 640 €
Twin Room 979 € 640 €
Triple Room 979 € 640 €
Single Room 1449 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 979 € 640 €
Twin Room 979 € 640 €
Triple Room 979 € 640 €
Single Room 1449 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 640 €
Twin Room 1009 € 640 €
Triple Room 1009 € 640 €
Single Room 1479 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 640 €
Twin Room 1009 € 640 €
Triple Room 1009 € 640 €
Single Room 1479 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 640 €
Twin Room 1009 € 640 €
Triple Room 1009 € 640 €
Single Room 1479 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1689 € 640 €
Twin Room 1689 € 640 €
Triple Room 1689 € 640 €
Single Room 2579 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1009 € 640 €
Twin Room 1009 € 640 €
Triple Room 1009 € 640 €
Single Room 1479 € 640 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1749 € 0 €
Twin Room 1749 € 0 €
Triple Room 1749 € 0 €
Single Room 2219 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1749 € 0 €
Twin Room 1749 € 0 €
Triple Room 1749 € 0 €
Single Room 2219 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1679 € 0 €
Twin Room 1679 € 0 €
Triple Room 1679 € 0 €
Single Room 2149 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1679 € 0 €
Twin Room 1679 € 0 €
Triple Room 1679 € 0 €
Single Room 2149 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2189 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2399 € 0 €
Twin Room 2399 € 0 €
Triple Room 2399 € 0 €
Single Room 3289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

22.04.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

02.05.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

29.04.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

09.05.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

20.05.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

30.05.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

10.06.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

20.06.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

24.06.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

04.07.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

08.07.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

18.07.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

22.07.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

01.08.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

31.07.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

10.08.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:05

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

12.08.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

22.08.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

26.08.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

05.09.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

09.09.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

19.09.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

23.09.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

03.10.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:10

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

14.10.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

24.10.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:10

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 898

23.10.2022

ΑΘΗΝΑ – ΓΕΡΕΒΑΝ

23:50

03:20

Α3 897

02.11.2022

ΤΙΦΛΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ

05:10

07:10

 

 

 

Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό 
 • Διαμονή στη Γερεβάν στο ολοκαίνουργιο Holiday Inn 4* sup και όχι σε υποδεέστερο:  Στο Γκόρις Mina 3* sup,  Ντιλιτζάν Best Western Paradise 4*,  Στην Γεωργία και στο Αζερμπαιτζάν πολύ καλά ξενοδοχεία 4* και 4* sup
 • Ημιδιατροφή
 • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις, εκδρομές και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί ξεναγοί
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός του Γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις από Κύπρο   

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ)

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, βίζες, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 640 €

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Το Versus Travel για μία ακόμη φορά σε αυτό το εξειδικευμένο ταξίδι στην Αρμενία και την Γεωργία εγγυάται στους ταξιδιώτες του μια μοναδική και πολύ πλούσια εμπειρία. Το σφιχτό αλλά και άνετο αυτό πρόγραμμα εξερευνά ένα ένα όλα τα μεγάλα ορόσημα των χωρών, που θα βρείτε μόνο στο πρόγραμμά μας.

Ένα ταξίδι με τη διαφορετικότητα του Versus συγκρινόμενο με υπόλοιπα ταξίδια στην περιοχή: Βλέπουμε με μεγάλη λεπτομέρεια τις δύο χώρες και δεν αναλωνόμαστε σε ένα «τηλεγραφικό ταξίδι» που επισκέπτεται πλημμελώς την περιοχή. Έτσι δεν πέφτουμε στην παγίδα της οικονομικής λύσης διαμονής στην πρωτεύουσα, κάνοντας ημερήσιες «ακτινικές» διαδρομές από εκεί. Μια ματιά στον χάρτη θα σας πείσει.

Η ταυτότητα ενός μοναδικού προγράμματος στον Καύκασο

 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Απευθείας πτήσεις με την Aegean
 • Διανυκτερεύσεις σε μέρη άγνωστα και πρωτότυπα: Ντιλιτζάν, Γκόρις, Αχαλτσίχ.
 • Επισκεπτόμαστε χωριά του Καυκάσου στη βόρεια Γεωργία, όπως το Καζμπέγκι, σε υψόμετρο 1.750 μ.
 • Παρακολουθούμε με λεπτομέρεια θησαυρούς της πανέμορφης νότιας Αρμενίας που θα βρείτε μόνο στο Versus
 • Διαδρομή με jeep 4x4 στο Καζμπέγκι.
 • Με την εκδρομή μας στο  Καζμπέγκι, κινούμαστε δίπλα στην περιοχή της Νότιας Οσετίας και πάνω στον ιστορικό στρατιωτικό δρόμο, μέσω του οποίου οι Ρώσοι προσέγγισαν την Υπερκαυκασία στις αρχές του 19ου αιώνα. Αγγίζουμε τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις υψηλότερες κορυφές του Καυκάσου.
 • Μοναδική επίσκεψη στη αόρατη λαξευμένη πόλη των σπηλαίων Βάρτζια στη Γεωργία, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας. Με τη διαμονή μας στο Αλχατσίχ θα έχουμε χρόνο για απόλαυση και εξερεύνηση στην περιοχή δυτικά της Τιφλίδας, που συγκεντρώνει μεγάλο πολιτιστικό ενδιαφέρον.  
 • Μια ολόκληρη με 6.000 διαμερίσματα, σε 13 επίπεδα, μέσα στο βράχο όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους με στοές και στενά τούνελ με μια μοναδική είσοδος και έξοδος που συνέδεε την πόλη με τον έξω κόσμο, μια μεγάλη κάθετη στοά.

Οινογευσία στη Μτσχέτα και στο Ερεβάν.

Έμπειρος Έλληνας αρχηγός με εξειδίκευση στην περιοχή

 • Οινογνωσία στο Αρενί.
 • Δοκιμή κονιάκ στην αρμενική ποτοποιία Ararat.
 • Ξεναγούμαστε στην πανέμορφη Γερεβάν, ένα ζωντανό ροζ μουσείο.
 • Ανακαλύπτουμε τις περίφημες σταυρόπετρες στο μεσαιωνικό νεκροταφείο Νοράτους.
 • Πηγαίνουμε στη λίμνη Σεβάν και βλέπουμε πως η φύση συναντά την πίστη και τον πολιτισμό.
 • Ξεναγούμαστε στο υπόσκαφο ακατοίκητο ορεινό χωριό Χντζορέσκ το οποίο εγκαταλείφθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980.
 • Ακολουθούμε τα βήματα του Αγίου Γρηγορίου του Φωτιστή από τη φυλακή στο Χορ Βιράπ μέχρι τη δημιουργία του πρώτου χριστιανικού έθνους στον κόσμο, στην Εζμιατσίν.
 • Δοκιμάζουμε το αρμενικό κονιάκ που ήταν το αγαπημένο του Τσόρτσιλ και το περίφημο αρμενικό fast food που ετοιμάζεται σε υπόσκαφους φούρνους-μνημεία της UNESCO!

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Highlights

 • Απολαύστε τα εκπληκτικά τοπία του Καυκάσου και τα πανέμορφα χωριά του. Κινηθείτε στον ιστορικό στρατιωτικό δρόμο, μέσω του οποίου οι Ρώσοι προσέγγισαν την Υπερκαυκασία στις αρχές του 19ου αιώνα
 • Επισκεφθείτε το μουσείο του Στάλιν στη γενέτειρά του Γκόρι.
 • Εξερευνήστε την περίφημη «λαξευμένη πόλη» Ουπλιστίκε.
 • Αναζητείστε παλιά μοναστήρια της Αρμενίας κτισμένα σε τοποθεσίες ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς (Χαγκαρτσίν, Τατέβ, Νοραβάνκ κ.ά.).
 • Ανακαλύψτε το Καραχούντζ, το "Stonehenge της Αρμενίας".
 • Θαυμάστε την εκπληκτική θέα των δίδυμων κορυφών του βιβλικού Αραράτ από το Χορ Βιράπ.
 • θαυμάστε τις περίφημες μεσαιωνικές σταυρόπετρες με τα βοτανικά μοτίβα στο χωριό Νοράτους
 • Ξεναγηθείτε στο μεσαιωνικό μοναστήρι-πανεπιστήμιο του Τατέβ και μπαίνουμε στο μεγαλύτερο τελεφερίκ διπλής διαδρομής που είναι γραμμένο στο Βιβλίο Γκίνες.
 • Δοκιμάστε το αρμενικό κρασί, το περίφημο κονιάκ αλλά και το τοπικό fast food που ψήνεται σε φούρνο-μνημείο της UNESCO!

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Απευθείας πτήσεις με την Aegean
 • Διανυκτερεύσεις σε μέρη άγνωστα και πρωτότυπα: Ντιλιτζάν, Γκόρις, Αχαλτσίχ.

Περίοδοι

 • Μάιος - Ιούνιος 2022
 • Καλοκαίρι 2022
 • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2022

Αναχωρήσεις

10/6, 24/6, 8/7, 22/7, 31/7, 12/8, 26/8, 9/9, 23/9, 14/10, 23/10



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info