Βενετία – Μιλάνο με Βερόνα | Μάρτιος 2022

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Από τον τίτλο του φαντάζει  μια κοινή ευρωπαϊκή πρόταση για ταξίδι, που θα μπορούσε να την αποκαλέσει και κάποιος συνηθισμένη, αλλά όπως και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ταξίδια μας, έχουμε τον τρόπο μας να την κάνουμε πολιτιστική. Θα νοιώσουμε την αύρα της μόδας στις πλατείες, στα καφέ, στα εστιατόρια, στα μουσεία στο Μιλάνο, θα μας κλέψει την καρδιά η  διάσημη όπερα Σκάλα του Μιλάνου και η Πινακοθήκη Αμπροζιάνα, όπου φυλάσσονται μεταξύ άλλων τα σχέδια και τα σημειωματάρια του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Θα εντυπωσιαστούμε από τις φινετσάτες βιτρίνες καταστημάτων στη Βερόνα και θα μαγευτούμε από το παλαιό Κάστρο του 1350, στις όχθες του ποταμού Αδίγη, όπου φιλοξενείται το μεγαλύτερο μουσείο στην πόλη, με αναγεννησιακούς πίνακες και συλλογές από αγάλματα, τοιχογραφίες, κοσμήματα και αντίκες.

Θα επισκεφτούμε ιστορικά καφέ στη Βενετία και θα διαπιστώσουμε γιατί η Βενετία, ήταν σημαντικό κέντρο τέχνης από τον 13ο αιώνα μέχρι τα τέλη του 17ου. Εδώ άλλωστε άνθησε η Αναγέννηση αλλά γεννήθηκε και ο Βιβάλντι.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ελάτε μαζί με το Versus για ένα φανταστικό 6ήμερο σε Μιλάνο και Βενετία.

Στο ταξίδι αυτό λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε εμβληματικούς προορισμούς της βόρειας Ιταλίας, ξεκινώντας από το κέντρο της μόδας, το Μιλάνο, και καταλήγοντας στο Βένετο με τη Γαληνοτάτη Βενετία.

Ακολουθήστε μας για να γνωρίσουμε μαζί την Βενετία. Με τη βοήθεια του αρχηγού μας θα περπατήσουμε στα στενά της, θα διασχίσουμε γεφύρια και θα ανακαλύψουμε, μια πόλη, ολόκληρη ένα μουσείο, χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά που χωρίζονται από κανάλια και επικοινωνούν με γέφυρες. Πρωτεύουσα της Περιφέρειας του Βένετο  βρίσκεται στην ομώνυμη ελώδη λιμνοθάλασσα που απλώνεται κατά μήκος της ακτογραμμής μεταξύ των ποταμών Πάδου και Πιάβε. Θα σας δείξουμε γιατί φημίζεται για την ομορφιά της τοποθεσίας της, την αρχιτεκτονική και τα έργα τέχνης.  

Το ταξίδι όμως αυτό είναι και Μιλάνο. Το Μιλάνο θεωρείται μητρόπολη της μόδας και συναγωνίζεται το Παρίσι. Δικαίως! Εκεί έχουν τα ατελιέ τους όλοι οι μεγάλοι Ιταλοί σχεδιαστές. Εκεί έχουν τα εργαστήριά τους οι κορυφαίοι τεχνίτες αξεσουάρ στο κόσμο. Στους δρόμους, στις πλατείες, στα καφέ, στα εστιατόρια, στα μουσεία, η αύρα της μόδας επισκιάζει τα πάντα. Οι Μιλανέζες θεωρούνται οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο. Αλλά και οι Μιλανέζοι δεν πάνε πίσω.

Στο δρόμο από Μιλάνο για Βενετία θα κάνουμε μια στάση να σας μιλήσουμε για το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Τη Βερόνα την οποία θα περπατήσουμε την έκανε παγκοσμίως γνωστή ο Σαίξπηρ… Τρία έργα του διαδραματίζονται εκεί: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Οι δύο κύριοι της Βερόνα», «Το ημέρωμα της στρίγγλας». Κατά τα άλλα η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, λόγω της αστικής δομής και της αρχιτεκτονικής της. Η Βερόνα γενικώς χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη αίγλη που της δίνουν το καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο, οι φινετσάτες βιτρίνες των καταστημάτων και τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Γιατί στο Μιλάνο και στη Βενετία με το Versus

Ένα απίθανο οδοιπορικό στις πόλεις διαμάντια της Βόρειας Ιταλίας: Μιλάνο-Βενετία και Βερόνα, που μόνο το Versus μπορεί να προσφέρει. Ακολουθήστε μας για να γνωρίσουμε μαζί τη Βενετία μια πόλη, ολόκληρη ένα ρομαντικό μουσείο! Θα πάμε επίσης στο Μιλάνο που θεωρείται παγκόσμια μητρόπολη της μόδας και συναγωνίζεται το Παρίσι. Όμως θα κάνουμε και μια ημερήσια εκδρομή στη Βερόνα του Σαίξπηρ… Τρία διάσημα έργα του διαδραματίζονται εκεί: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Οι δύο κύριοι της Βερόνα», «Το ημέρωμα της στρίγγλας». Η πόλη είναι μνημείο της UNESCO.

Σπάνια διαμονή στη Βενετία και βαπορέτο

Μόνο στο Versus εξασφαλίζουμε ακριβή διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μέστρε δίπλα στον σταθμό και όχι σε απομακρυσμένο σημείο, όπως συμβαίνει συνήθως λόγω κόστους. Επιπλέον, κατά την άφιξή μας στο Μέστρε, προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία μεταφοράς στα κανάλια της Βενετίας με το γραφικό βαπορέτο (περιλαμβάνεται στην τιμή)! Το βαπορέτο είναι το αγαπημένο μέσο μεταφοράς των Βενετσιάνων.

Γιατί επιλέγουμε ημερήσια εκδρομή στη Βερόνα

Τη Βερόνα την έκανε παγκοσμίως γνωστή ο Σαίξπηρ… Κατά τα άλλα η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, λόγω της αστικής δομής και της αρχιτεκτονικής της. Γενικώς χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη αίγλη που της δίνουν το καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο, οι φινετσάτες βιτρίνες των καταστημάτων και τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. Φυσικά, το Νο1 αξιοθέατο είναι το «Σπίτι της Ιουλιέτας» με το διάσημο μπαλκόνι απ’ όπου αρχίζει η περίφημη σαιξπηρική ιστορία αγάπης.

Το Μιλάνο-εμπειρία του Versus

Το Μιλάνο δεν ταυτίζεται μόνο με τη μόδα, ταυτίζεται και με τον πολιτισμό! Στην ξενάγησή μας στη σπουδαία αυτή πόλη της Βόρειας Ιταλίας μεταξύ άλλων θα επισκεφτούμε την Πλατεία Ντουόμο όπου βρίσκεται ο καθεδρικός ναός της, που χτιζόταν επί πέντε αιώνες! Αλλά θα δούμε και την περίφημη Σκάλα του Μιλάνου, τη διασημότερη όπερα στον κόσμο, στην οποία δοξάστηκε η Μαρία Κάλας. Και φυσικά θα πάμε στο αρχαιότερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο, τη μεγαλοπρεπή Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β’ του 19ου αιώνα.

 

Ένα μοναδικό και πλήρες 5ήμερο πρόγραμμα περιήγησης σε Μιλάνο και Βενετία που περιλαμβάνει:

 • Ιδανικές πτήσεις με την Aegean με πρωινή αναχώρηση και βραδινή επιστροφή, για να έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο στο ταξίδι.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο Μιλάνο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
 • Εξαιρετική διαμονή στη Βενετία (Μέστρε)! Μόνο στο Versus εξασφαλίζουμε ακριβή διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μέστρε, δίπλα στον σταθμό, για να μπορείτε όποια στιγμή θέλετε να παίρνετε τα καραβάκια, και όχι σε απομακρυσμένο σημείο, όπως συμβαίνει συνήθως λόγω κόστους.
 • To Versus επιλέγει ιδιωτική μεταφορά με βαπορέτο από τον σταθμό του τρένου για την ξενάγηση της Βενετίας και όχι με πλοιάριο της γραμμής. Με αυτό τον τρόπο το απολαμβάνουμε περισσότερο, κερδίζουμε χρόνο στη γνωριμία μας με την πόλη αλλά το σημαντικότερο, γνωρίζουμε τη Βενετία κοιτάζοντάς την από την θάλασσα. Από εκεί που θα μας αφήσει το βαπορέτο θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη για να τη γνωρίσουμε, να την εξερευνήσουμε και να μαγευτούμε από την ομορφιά της. Η ακριβή μεταφορά με το βαπορέτο περιλαμβάνεται.
 • Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στη Βενετία για να έχουμε χρόνο ώστε να απολαύσουμε περισσότερο την πόλη!
 • Επίσκεψη στο πανέμορφο Σιρμιόνε με το εκπληκτικό κάστρο «που δεν βυθίζεται».
 • Ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά.
 • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός, ειδικός στην Ιταλία, που είναι μαζί σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μιλάνο (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Μιλάνο. Άφιξη στην πόλη της μόδας και του στυλ. Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από την πιάτσα Ντουόμο, στην καρδιά της πόλης, για να επισκεφθούμε την ομώνυμη γοτθική εκκλησία που αποτελεί και το σύμβολο του Μιλάνου. Στη συνέχεια θα δούμε το Παλάτσο Ρεάλε, που φιλοξενεί το Μουσείο Ντουόμο, και θα διασχίσουμε την περίφημη Γκαλέρια Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ, αφιερωμένη στον τότε βασιλιά της Ιταλίας.

Ακολουθούν το ξακουστό νεοκλασικό Θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου, που πρωτολειτούργησε το 1778, και το Κάστρο των Σφόρτσα (Ιταλικά: Castello Sforzesco), του οποίου ο πύργος προβάλλεται συχνά ως το σπουδαιότερο αναγεννησιακό μνημείο της πόλης και οφείλει τη σημερινή του όψη κυρίως στις συνεχείς αναστηλώσεις που έγιναν στις αρχές του 20ού αιώνα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: Μιλάνο: ελεύθερη ημέρα ή Προαιρετική εκδρομή στη λίμνη Κόμο

Ελεύθερη ημέρα στο Μιλάνο για βόλτες στην πόλη και… ατελείωτο shopping στις αναρίθμητες επιλογές που προσφέρει μια πόλη-πρωτεύουσα της μόδας, όπως είναι το Μιλάνο!

Εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν παρέχεται η δυνατότητα μίας προαιρετικής εκδρομής στο πανέμορφο, κοσμοπολίτικο Κόμο, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μιας από τις ομορφότερες στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη στην Ιταλία. Αγαπημένος προορισμός διάσημων προσωπικοτήτων ήδη από τον 19ο αιώνα, όταν ευρωπαίοι συγγραφείς και καλλιτέχνες «ανακάλυψαν» και αγάπησαν τον τόπο που τους παρείχε έμπνευση με την απαράμιλλη ομορφιά του. «Οι όχθες της Κόμο αποτελούν το ιδεώδες σκηνικό για έναν ευτυχισμένο έρωτα», έγραψε κάποτε ο Φρανς Λιστ, που έζησε και εμπνεύστηκε εδώ, συνθέτοντας μερικά από τα ωραιότερα έργα του.

Φθάνοντας, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε τον καθεδρικό ναό που ενσωματώνει πολλές και διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες, τη βασιλική Sant’ Abbondio, την κεντρική πλατεία με τα όμορφα καφέ και εστιατόρια, το Δημαρχείο κ.ά. και φυσικά θα περπατήσουμε στις όχθες της λίμνης για να απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο που την περιβάλει.

Επιστροφή στο Μιλάνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μιλάνο – Σιρμιόνε - Βερόνα – Πάντοβα – Βενετία

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το Μιλάνο και χαράσσουμε πορεία για τη Βερόνα, την πόλη όπου γεννήθηκε και πέθανε ο μεγαλύτερος λογοτεχνικός έρωτας, αυτός του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Καθοδόν θα κάνουμε στάση στο πανέμορφο Σιρμιόνε, με το «Κάστρο που δεν βυθίζεται», όπως καμαρώνουν οι ντόπιοι! Το κάστρο του Σιρμιόνε είναι το πιο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κάστρο στην Ιταλία, με στιβαρά τείχη και εκπληκτική θέα που αποζημιώνει όσους τολμούν να ανέβουν τα 146 σκαλοπάτια μέχρι την κορυφή των προμαχώνων…

Φτάνοντας στη Βερόνα, έπειτα, θα δούμε μεταξύ άλλων τη Ρωμαϊκή Αρένα, τη δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, καθώς και την πλατεία Έρμπε, μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε, επίσης, το «σπίτι της Ιουλιέτας» και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο (αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπήρξε μια μορφή που ενέπνευσε τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ).

Μετά την ξενάγησή μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, μέχρι την αναχώρησή μας για την ιστορική Πάντοβα, πανέμορφη πόλη του ιταλικού βορρά. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους λάτρεις της τέχνης και της αρχιτεκτονικής, θα προσπαθήσουμε με τον αρχηγό μας να «ξεκλειδώσουμε» πολλά από τα μυστικά της στη βόλτα μας στο ιστορικό κέντρο της Πάντοβα, πριν ολοκληρώσουμε τη σημερινή ημέρα με την άφιξή μας στη Βενετία. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Βενετία (ιδιωτική μεταφορά με βαπορέτο)

Για τη σημερινή ξενάγηση της Βενετίας, τo Versus επιλέγει ιδιωτική μεταφορά με βαπορέτο από τον σταθμό του τρένου και όχι με πλοιάριο της γραμμής. Με αυτό τον τρόπο το απολαμβάνουμε περισσότερο, κερδίζουμε χρόνο στη γνωριμία μας με την πόλη αλλά το σημαντικότερο, γνωρίζουμε τη Βενετία κοιτάζοντάς την από την θάλασσα. Από εκεί που θα μας αφήσει το βαπορέτο θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη για να τη γνωρίσουμε, να την εξερευνήσουμε και να μαγευτούμε από την ομορφιά της (Η ακριβή μεταφορά με το βαπορέτο περιλαμβάνεται)

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν την περιήγηση στην πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα.

Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίριά της σε βενετσιάνικο-γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Στην ξενάγησή μας θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη Γέφυρα του Ριάλτο, τον Πύργο του Ρολογιού, τη Γέφυρα των Στεναγμών, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου (εξωτερικά) και την πλατεία με το Παλάτι των Δόγηδων. Το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι ελεύθερο για να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ «Φλοριάν» αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες. Επιστροφή ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Βενετία – πτήση επιστροφής για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μια τελευταία βόλτα με τον αρχηγό μας πριν από τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 270 €
Twin Room 599 € 270 €
Triple Room 599 € 270 €
Single Room 829 € 270 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 689 € 270 €
Twin Room 689 € 270 €
Triple Room 689 € 270 €
Single Room 919 € 270 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1029 € 0 €
Twin Room 1029 € 0 €
Triple Room 1029 € 0 €
Single Room 1259 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 660

24.03.2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

08:35

10:10

Α3 671

28.03.2022

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ

18:40

21:55

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Ξενοδοχεία 4*.
 • Ιδιωτική μεταφορά με βαπορέτο από τον σταθμό του τρένου για την ξενάγηση της Βενετίας.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 270
 • Οι είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ πριν την κατάθεση της προκαταβολής με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. 
Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις δείτε αναλυτικά στο: www.versustravel.eu/apolytiprostasia

 

Γιατί στο Μιλάνο και στη Βενετία με το Versus

Ένα απίθανο οδοιπορικό στις πόλεις διαμάντια της Βόρειας Ιταλίας: Μιλάνο-Βενετία και Βερόνα, που μόνο το Versus μπορεί να προσφέρει. Ακολουθήστε μας για να γνωρίσουμε μαζί τη Βενετία μια πόλη, ολόκληρη ένα ρομαντικό μουσείο! Θα πάμε επίσης στο Μιλάνο που θεωρείται παγκόσμια μητρόπολη της μόδας και συναγωνίζεται το Παρίσι. Όμως θα κάνουμε και μια ημερήσια εκδρομή στη Βερόνα του Σαίξπηρ… Τρία διάσημα έργα του διαδραματίζονται εκεί: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Οι δύο κύριοι της Βερόνα», «Το ημέρωμα της στρίγγλας». Η πόλη είναι μνημείο της UNESCO.

Σπάνια διαμονή στη Βενετία και βαπορέτο

Μόνο στο Versus εξασφαλίζουμε ακριβή διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μέστρε δίπλα στον σταθμό και όχι σε απομακρυσμένο σημείο, όπως συμβαίνει συνήθως λόγω κόστους. Επιπλέον, κατά την άφιξή μας στο Μέστρε, προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία μεταφοράς στα κανάλια της Βενετίας με το γραφικό βαπορέτο (περιλαμβάνεται στην τιμή)! Το βαπορέτο είναι το αγαπημένο μέσο μεταφοράς των Βενετσιάνων.

Γιατί επιλέγουμε ημερήσια εκδρομή στη Βερόνα

Τη Βερόνα την έκανε παγκοσμίως γνωστή ο Σαίξπηρ… Κατά τα άλλα η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, λόγω της αστικής δομής και της αρχιτεκτονικής της. Γενικώς χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη αίγλη που της δίνουν το καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο, οι φινετσάτες βιτρίνες των καταστημάτων και τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. Φυσικά, το Νο1 αξιοθέατο είναι το «Σπίτι της Ιουλιέτας» με το διάσημο μπαλκόνι απ’ όπου αρχίζει η περίφημη σαιξπηρική ιστορία αγάπης.

Το Μιλάνο-εμπειρία του Versus

Το Μιλάνο δεν ταυτίζεται μόνο με τη μόδα, ταυτίζεται και με τον πολιτισμό! Στην ξενάγησή μας στη σπουδαία αυτή πόλη της Βόρειας Ιταλίας μεταξύ άλλων θα επισκεφτούμε την Πλατεία Ντουόμο όπου βρίσκεται ο καθεδρικός ναός της, που χτιζόταν επί πέντε αιώνες! Αλλά θα δούμε και την περίφημη Σκάλα του Μιλάνου, τη διασημότερη όπερα στον κόσμο, στην οποία δοξάστηκε η Μαρία Κάλας. Και φυσικά θα πάμε στο αρχαιότερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο, τη μεγαλοπρεπή Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β’ του 19ου αιώνα.

 

Ένα μοναδικό και πλήρες 5ήμερο πρόγραμμα περιήγησης σε Μιλάνο και Βενετία που περιλαμβάνει:

 • Ιδανικές πτήσεις με την Aegean με πρωινή αναχώρηση και βραδινή επιστροφή, για να έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο στο ταξίδι.
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο Μιλάνο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
 • Εξαιρετική διαμονή στη Βενετία (Μέστρε)! Μόνο στο Versus εξασφαλίζουμε ακριβή διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μέστρε, δίπλα στον σταθμό, για να μπορείτε όποια στιγμή θέλετε να παίρνετε τα καραβάκια, και όχι σε απομακρυσμένο σημείο, όπως συμβαίνει συνήθως λόγω κόστους.
 • To Versus επιλέγει ιδιωτική μεταφορά με βαπορέτο από τον σταθμό του τρένου για την ξενάγηση της Βενετίας και όχι με πλοιάριο της γραμμής. Με αυτό τον τρόπο το απολαμβάνουμε περισσότερο, κερδίζουμε χρόνο στη γνωριμία μας με την πόλη αλλά το σημαντικότερο, γνωρίζουμε τη Βενετία κοιτάζοντάς την από την θάλασσα. Από εκεί που θα μας αφήσει το βαπορέτο θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη για να τη γνωρίσουμε, να την εξερευνήσουμε και να μαγευτούμε από την ομορφιά της. Η ακριβή μεταφορά με το βαπορέτο περιλαμβάνεται.
 • Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στη Βενετία για να έχουμε χρόνο ώστε να απολαύσουμε περισσότερο την πόλη!
 • Επίσκεψη στο πανέμορφο Σιρμιόνε με το εκπληκτικό κάστρο «που δεν βυθίζεται».
 • Ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά.
 • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός, ειδικός στην Ιταλία, που είναι μαζί σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

 

Highlights

 

 • Απολαύστε το Μιλάνο, την πόλη που ξεχωρίζει για τη φινέτσα της, τη μόδα, το καλό γούστο, την πλούσια αγορά και συνδυάζει τη γοητεία της ιστορίας και του πολιτισμού με το μοντέρνο τρόπο ζωής.
 • «Χαθείτε» στα ρομαντικά κανάλια της Βενετίας που μας μεταφέρουν νοητά σε άλλες εποχές.  
 • Περιπλανηθείτε στην ιστορική Πάντοβα, πόλος έλξης για τους λάτρεις της τέχνης και της αρχιτεκτονικής.
 • «Ερωτευτείτε» ξανά στη Βερόνα στο σπίτι της Ιουλιέτας.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

 • Δύο διαν/σεις στο Μιλάνο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
 • Διαμονή στη Βενετία σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μέστρε δίπλα σε σταθμό για εύκολη πρόσβαση και όχι σε απομακρυσμένο σημείο.
 • Ιδιωτική μεταφορά με βαπορέττο για την ξενάγηση στη Βενετία από το Μέστρε.

Περίοδοι

 • Ιανουάριος - Απρίλιος 2022

Αναχωρήσεις

24/3Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βενετία – Μιλάνο με Βερόνα | Μάρτιος 2022

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info